Találatok a következő kifejezésre: Elhalt terhesség műtéti úton (2 db)

Elhalt terhesség után (műtéti úton fejezték be) , mikor szeretkezhetek újra a párommal?

Már 4 hét telt el a m?tét óta, egyszer megpróbáltuk, de elég fájdalmas volt.

Legjobb válasz: nekün a doki 6 szexmentes hetet javasolt,és 6 hónapig pedig védekeznünk kellett! de miután megvolt a mûtét,nem mondta a doki? sajnálom ami veled történt,de fel a fejjel!

nekün a doki 6 szexmentes hetet javasolt, és 6 hónapig pedig védekeznünk kellett! de miután megvolt a mûtét, nem mondta a doki? sajnálom ami veled történt, de fel a fejjel!
elsõ válaszoló vagyok!nekem még 6 hét után is nagyon fájt! hát csak regenerálódnia , és pihennie kell a szervezetnek! még inkább várjatok egy picit!!!
6 hetet ajánlatos megvárni, a dokim nekem azt mondta, hogy 3 hónap mulva lehet újra próbálkozni a babával!
nekem ahogy el mult a vérzés mi együtt voltunk a doki azt mondta csak annyit kell várni.6honapot mondot elöször hogy akkor lehet ujra probálkozni, de aztán 4-5honapba egyeztunk meg, ez januárban volt most ismét babát várok 7hetes leszek holnap
Szia! 6 hetes kontrollra kell majd menned, és ha ott azt mondják, hogy minden ok, akkor lehet szexelni. Elõbb nem. Ha elsõ terhességed volt, akkor a méhszájtágítás miatt fáj valószínûleg. Tényleg várjatok még 2 hetet. Sok sikert a következõhöz!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm minenkinek a választ.

9-10 hetesen elhalt terhességem volt, műtéti úton fejezték be, már eltelt 3 hónap lehet próbálkozni?

Milye probléma lehet ha túl gyorsan esek teherbe?

Legjobb válasz: lehet próbálkozni, de minél elõbb menj orvoshoz ha sikerül, mert szükség esetén magzatmegtartó gyógyszert ad. Sajnos ha szervezetgyengeség miatt van elõfordulhat, így kezelni kell. Nem mondta véletlen az doki mi volt a vetélésed oka? Ha esetleg genetikai dolog akkor azért nem tudott megmaradni.

lehet próbálkozni, de minél elõbb menj orvoshoz ha sikerül, mert szükség esetén magzatmegtartó gyógyszert ad. Sajnos ha szervezetgyengeség miatt van elõfordulhat, így kezelni kell. Nem mondta véletlen az doki mi volt a vetélésed oka? Ha esetleg genetikai dolog akkor azért nem tudott megmaradni.
3 hónapot kell várni vetélés után, de szerintem vizsgáltasd ki magad, hogy mi lehetett az oka a vetélésnek, mielõtt újra teherbe esnél, nehogy valami olyan oka legyen, ami miatt ismét elmegy a baba.
Fel a fejjel!!! Nekem is épp 10 hetesen fejezõdött be az elsõ terhességem. Azt hittem nem élem túl! Aztán három hónap múlva újra teherbe estem, és mostanra már 4 éves a gyönyörû kislányom:-) Sõt! Nemrég kiderült, hogy érkezik a kistesó. (6. hetes) Nincs miért aggódnod! A terhességet, bármilyen furán hangzik, egy elõzõ terhesség támogatja a legjobban! (Megemelkedett hormonszint miatt) A vetélésnek mindig oka van. A természet tudja mit csinál! Még mindig jobb ilyenkor elveszíteni, mint rendellenességgel szülessen! Tudom mit beszélek, sérült gyerekekkel foglalkozom. Drukkolok!
Nekem is volt mûtétem pont ennyi idõsen. Nekünk a doki azt mondta, hogy 3 hónapot ajánlott várni, de pont itt olvastam, hogy volt olyan akinek egy mensit mondtak, annak ellenére, hogy mûtét is volt. A dokik se tudnak pontos választ adni, de a 3 hónap reálisnak tûnik. Szerintem nektek már nyugodtan lehet próbálkozni! Innentõl már nem eshetsz túl gyorsan teherbe, a szervezeted már felkészült egy újabb terhességre! Minden terhesség egymástól független, a következõ már nyitott lappal indul! Ne aggódj! Ha lelkileg felkészültetek, akkor hajrá! Sok sikert!
Persze, én ugyanígy voltam, mostmár 27 hetes vagyok!Drukkolok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!