Találatok a következő kifejezésre: Elhalt baba mikor (15 db)

Elhalt baba után mikor (hány hónap múlva) jöhet össze a következő egészséges baba?

Már két elhalt babánk volt minda kett? az 5. héten

Legjobb válasz: Elözször is nagyon sajnálom ami veled történt. az orvosod mit mond??? Nincsen valami proble´ma a méheddel??? 6 hetet mindenképpen várni kell,de azt mondják min. 3 hónap.mennyi idö volt a 2 terheséged között?? Szedtél vitamint??

Elözször is nagyon sajnálom ami veled történt. az orvosod mit mond??? Nincsen valami proble´ma a méheddel??? 6 hetet mindenképpen várni kell, de azt mondják min. 3 hónap.mennyi idö volt a 2 terheséged között?? Szedtél vitamint??
A kérdező hozzászólása: szia már van két kislányom így a méhemmel minden rendben valószínûleg, A doki nem mondott semmit csak hogy próbálkozzunk hátha a következõ sikerül amúgy 3 hónap volt a kettõ között és magzatvédõ vitamint szedtem béres gravidát
Szia. Nekem 10 hetesen halt el a babám, és mûszeresen fejezték be. A doki 3 hónap szünetet javasolt. Mi szépen kivártuk, és szinte az elsõ együttlétbõl összehoztuk. Sajnálom ami veled történt. Mielõbbi babázást kívánok. Üdv, 39 hetes kismama
én pont most tartok 1 évnél :( jövõhéten kéne megjönnie valószínû meg is fog sajnos!.... én is 5 hetes voltam. KITARTÁS!
törölték a fájlt szerzõi jogok miatt
... rapid-ot és a Hotfile-t, megtámadták az UFOK, szerzõi jogvédõknek álcázva magukat!

Elhalt baba a 6. héten. Altatnak a műtéthez? Hány napig kell kórházban lenni? És utána mikor lehet újra dolgozni? Babával próbálkozni?

Legjobb válasz: Igen vénás altatás van a mütét 10 perc. ha nem ájulsz el akkor még aznap kb. 5 óra múlva kiengednek de legyen melletted kisérõ. vérezni kb. másfél napig fogsz. elvileg 6 hét szex és kádfürdõ mentes idõszak követi és utánna egy vérzést várni kell lehet próbálkozni. Sajnálom ... dolgozni? kb. 2-3 munkanapot pihenj.

Igen vénás altatás van a mütét 10 perc. ha nem ájulsz el akkor még aznap kb. 5 óra múlva kiengednek de legyen melletted kisérõ. vérezni kb. másfél napig fogsz. elvileg 6 hét szex és kádfürdõ mentes idõszak követi és utánna egy vérzést várni kell lehet próbálkozni. Sajnálom ... dolgozni? kb. 2-3 munkanapot pihenj.
Szia Nekem nem volt mûtét. Az elsõ terhesség 6 és félhetesen spontán vetélés a második 6 héten úgyan így megszakadt. Azt mondta a doki szerencsés vagyok természetesen a vérzéssel ürült mert így nem kell várni. Már biztos hogy mûvi befejezés kell?
én utrogestant kaptam napi 2x2 szemet a 12. hétig.
Minél elõbbmenj orvoshoz, hogy írjon fel neked sárgatest hormont.
Nekem is decemberben volt elhalt terhességem és most 9 hetes vagyok! Fel a fejjel:)
Tavaly márciusban mûtöttek elhalt terhességgel.Juliusban pozitivat teszteltem, most 37hetes vagyok.Egy ilyen történés után tudom nagyon nehéz, mindentõl féltem és félek.Én kaptam a terhesség elején Duphastont.

Elhalt baba miatti műszeres befejezés után mikor jön meg először?

Nekem másnap már nem volt vérzésem, azóta sem, egészen a mai délutánig. De ez inkább csak ilyen enyhén pirosas, nyúlós (még). Mint ha a doki 4-6 hetet említett volna... Valakinek hasonló tapasztalat, tanács?

Legjobb válasz: Nekem is volt ilyen, én utána 10 napig véreztem, és 6 hétre rá jött meg a mensim.

Nekem is volt ilyen, én utána 10 napig véreztem, és 6 hétre rá jött meg a mensim.
Mikor volt a mûtét?
A kérdező hozzászólása: ma volt 2 hete
Nekem tavaly volt ugyan ilyen.A muszeres befejezes utan csak par csepp ver volt, a mensim szinte napra pontosan 1 honapra jott meg.Verezni vereztem par cseppet azutan h haza jottem a korhazbol, de a gyogyszer melle a doki kiirt valami iszonyatosan budos es rossz izu szirupot arra az esetre ha vereznek.Nagyon kicsi cseppek voltak, h tisztasagival elboldogultam, de azert azt a borzalmat megittam.2-3 nap volt az egesz. te mennyire verzel?Ha nagyon az sem jo, inkabb keresd vagy hivd fel a dokidat.
A kérdező hozzászólása: Milyen gyógyszer??? Én nem kaptam semmit. Az elõbb voltam pisilni és most már kicsit több vér volt a wc-papíron. Igazából csak arra lettem volna kíváncsi, hogy ez mennyire normális? Hogy lehet-e mûtét után 2 héttel mensi vagy ez inkább vmi rosszat jelent és menjek vissza dokihoz?! Kicsit beparáztam...
Szia! NEKem is most majdnem két hete. Én majdnem 10 napig véreztem de csak kicsit. A vége inkább barnás volt. NEkem a doki azt mondta hogy akár 3 hétig is vérezhetek kisebb nagyobb szünetekkel, akkor leginkább nyálkás vérzés lehet vagy alvadék. NEKem ergam cseppett írt fel ami elvileg vérzés csillapító és méhösszehúz. Szóval szerintem nem kell izgulni. AMíg nem vagy lázas és nem görcsölsz nincs gond elvileg. Sajnálom ami történt, fel a fejjel.
nekem januárban volt hogy elhalt a baba, 6-7napig véreztem és tendesen megjött a menszim 28napra, szerintem ez attol is függ kinek milyen a menszije hány napra van beállva, hány hetes voltál, mondtak e valamit?

Ha "elhal" a baba a terhesség alatt annak mik a jelei?

Legjobb válasz: Vagy megindul a vetélés (annak a jelei erõs görcs és bõ vérzés) vagy nem indul meg a vetélés és csak orvos szúrja ki ultrahangon hogy elhalt a magzat.

Vagy megindul a vetélés (annak a jelei erõs görcs és bõ vérzés) vagy nem indul meg a vetélés és csak orvos szúrja ki ultrahangon hogy elhalt a magzat.
Ha már mozog, akkor onnan, hogy nem mozog.
De ne aggódj feleslegesen, miért kérdezed? Ettõl tartasz?
A kérdező hozzászólása: Igen, tartottam tõle, mert két napja nem éreztem de ma elmentem uh-ra és minden ok, még a nagy zacskókról is kaptam képet, szóval végre a nemét is láttam és azt is, hogy valszín egészséges! köszi a válaszokat
Elõzõ vagyok! Nagyon gratulálok :D Pihenj sokat és próbálj meg ne sokat aggodalmaskodni. És ha ráérsz néha, gondolj rám kérlek, én még csak a pozitív tesztért küzdök....jó ideje :)
Grat :) Utolsó: Ez nem igaz hogy sokat kell pihenni. A terhesség nem betegség. Inkább "mozogni" kell többet, és akkor könnyebb lesz a szülés :)

Mikor elhal a baba, annak milyen tünetei vannak?

MA VAGYOK 4 HÉT 5 NAPOS ÉS FÁJ A DEREKAM

Legjobb válasz: Szia, ilyen kis terhesen csak az orvos látja ultrahanggal, ilyenkor még csak petezsák van és szikhólyag benne, 6 hét körül lesz majd szívhang, tehát ha ilyenkor elhal, akkor az tulajdonkééen vetélés, véreznél és görcsölne a hasad.

Szia, ilyen kis terhesen csak az orvos látja ultrahanggal, ilyenkor még csak petezsák van és szikhólyag benne, 6 hét körül lesz majd szívhang, tehát ha ilyenkor elhal, akkor az tulajdonkééen vetélés, véreznél és görcsölne a hasad.
Igaz amit az elsõ válaszoló írt, annyit hozzáteszek, hogy nem mindig van vérzés, így lehet, hogy csak akkor veszik észre az ultrahangon amikor már szívhangnak is kellene lennie...
szia. Igaza van az elõttem szólónak.Ne idegesÍtsd túl magad. Nekem úgy történt, hogy speciel semmit nem éreztem. Egyszer csak erõs vérzéssel elkezdtem menstruálni. És a vérvizsgálatom szerint elkezdett a bétaHCG szintem süllyedni. A 4 hetes terhesség még nagyon korai.A derékfájás pedig mondhatni normális jelenség. Nyugi! Pihenj le és gondolkozz pozitÍvan. Babát vársz! :-)
Nekem semmilyen tünetem nem volt..De ne gondolj ilyesmire, minden rendben lesz.
Magának az elhalásnak, nálam nem volt semmi tünete. Egészen a 9. hétig, akkor mentem volna megint uh-ra, elõtte egy nappal elkezdtem vérezni és görcsölni, megindult a vetélés. Azonnal kórház, ott uh-on megállapították, hogy az 5. héten halhatott meg. Mûtéttel fejezték be.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat nekm is elhalt már kettõ mindegyik az 5. héten és nekem a derekam fájt de nagyon és rettentõen fáradt voltam mindig, azért kérdeztem hogy vami más tüneteket volt-e de ezek szerinte ez is csak nekem volt. most elvileg 4+5 napos vagyok és nagyon félek hogy megint megtörténik
utolsónak: Igen, az 5. hét után még voltak tüneteim, egészen a 8. hétig. Akkor kezdett elmúlni a mellérzékenységem és "esett össze" az eredeti állapotára. A hányingerem is lecsökkent, de még akkor is volt néha. A derékfájás nálam is nagyon erõs volt, heteken át, még a mosogatást is két részletben csináltam annyira. De hozzá kell tennem, hogy amúgyis fáj a derekam és gerincem, "normál" állapotban is le kell ülnöm mosogatás után, mert hasogat. Így én ezt nem a vetélés jeleként értelmeztem.
Utolsó válaszolónak: írtad, hogy az ötödik héten halhatott el, azután a hét után éreztél még terhességi tüneteket?

Korábban írtam már, hogy 11 hetesen elvetéltem. Ma egy hete történt a dolog. Nagyon rossz, szinte újra élem azt a napot. A baba elhalt volt. Nem tudjuk mi volt a baj. Mit kellett volna másképp csinálnom? Ki hogyan tudta ezt feldolgozni?

Van egy 2 éves kislányom,aki nagyon sokat segít a "gyógyulásban".

Legjobb válasz: Szia! Nekem kb. 1,5 éve halt meg a kisbabám a terhesség 36. hetében. Úgy hogy teljesen egészséges volt (valószínû a köldökzsinór miatt). Még most is sokszor eszembe jut a szülés, s nem igazán tudom elfelejteni a babámat. Pedig azóta már 6 hónapos a pici fiam, s rajta kívül még van 3 gyerekem. De! a fájdalom nem igazán enyhült, még mindig napi szinten gondolunk rá. Azon ne gondolkodj, hogy mit kellett volna másképp csinálni, sajnos ez nem rajtunk múlik. Kívánok Neked egészséges babát!

Szia! Nekem kb. 1, 5 éve halt meg a kisbabám a terhesség 36. hetében. Úgy hogy teljesen egészséges volt (valószínû a köldökzsinór miatt). Még most is sokszor eszembe jut a szülés, s nem igazán tudom elfelejteni a babámat. Pedig azóta már 6 hónapos a pici fiam, s rajta kívül még van 3 gyerekem. De! a fájdalom nem igazán enyhült, még mindig napi szinten gondolunk rá. Azon ne gondolkodj, hogy mit kellett volna másképp csinálni, sajnos ez nem rajtunk múlik. Kívánok Neked egészséges babát!
A fájdalom idõvel enyhül, de elfelejteni sosem fogod. Magadat okolni viszont nem szabad. Semmit sem kellett volna másképp tenned, hidd el! Ez így volt "megírva", vagy nevezd ahogy akarod. Jobb így, mint mondjuk 30 hetesen megszülni egy életképtelen babát (persze igazából sehogy nem jó). Legközelebb sem tudsz többet tenni, csak pihenni, vitamint szedni, meg Utrogestant (vagy amit majd a dokid ír). A legjobb gyógyír egy kisbaba lesz majd, de nem fogod elfelejteni ezt a picikét soha. 8, 5 hónapos a kislányom, az egész terhességemet rettegéssel töltöttem, bár igyekeztem pozitívan gondolkodni. Nem nagyon sikerült. 4 baba hagyott el az elmúlt években, elsõre ikreim lettek volna (már 5 évesek lennének, a kistesó pedig 3). Sokat gondolok rájuk. Viszont úgy látszik, ez a baba (a kislányom) engem választott, mert velem maradt, egészségesen megszületett, sok nehézség után. Talán a tesók segítették odaátról. Õ az én boldogságom. Az idõ segít majd. Ne felejts el gyászolni, gyertyát gyújtani, emlékezz a babádra! DE ne felejts el pozitívan gondolkodni, ne okold magad, és nyiss "új lapot"! Idõvel menni fog. Sok erõt kívánok, jó egészséget, mielõbbi lelki gyógyulást!
Nagyon sajnálom, tudom mit érzel. Én két babát vesztettem el 1 év alatt, mindkettõ 7 hetes volt. Azóta újra próbálkozunk, nem adjuk fel! Te se add fel, próbálj meg mindig elõre nézni, tudom hogy nagyon nehéz, nekem is minden nap eszembe jutnak a babáim, és ha egyszer sikerülni fog akkor õ lesz a harmadik babám, mert az elsõ kettõt soha nem fogom elfelejteni. A fájdalom az idõ múlásával majd enyhül, a kicsi gyermeked sok erõt ad neked!És tiszta szívembõl kívánom hogy minél elõbb sikerüljön nektek!!
Második vagyok.Nagyon sajnálom....én teljes mértékben ismerem az érzésedet és meg tudom érteni.nagyon fájdalmas.Kitartást kívánok ....nagyon de nagyon sokat! Ennyit tudok mondani.És mihamarabbi babavárást....és ha terhes leszel zárd ki az agyadból hogy mi lenne ha megint....nem szabad, tudom hogy nehéz meg nekem is épp úgy bennem lesz mikor megyek AFP-re...de muszáj a legkevesebbet gondolni arra hogy jaj nehogy megint baj legyen mert akkor csak idegeskedsz és az nagyon nem jó a babának sem és neked sem...nehéz és magam sem tudom hogy nekem sikerülne e de meg kell próbálni, a ti érdeketekben.Sajnálom!De nagyon szurkolok is hogy hamar legyen babátok!
Én tavaly szeptemberben vesztettem el a kisfiunkat 19 hetes terhesen. Egy rémálom volt, meg kellett szülni a babát. Soha nem fogom elfelejteni. Teljesen padlóra kerültem, számoltam tovább a heteket, és azon a nap amikor meg kellett volna születnie, hát nagyon nehéz volt..., de írtam neki egy "levelet" amiben minden fájdalmamat leírtam amit az elvesztése okozott, és hogy mennyire szeretjük , nekünk mindíg õ lesz az elsõ kisbabánk. A mai napig gondolok rá, ha egy régi ismerõs, vagy ritkán látott rokon megkérdezi hogy van e gyerek én mindíg azt válaszolom hogy van egy Angyalkánk. Most próbálkozunk újra egyenlõre sikertelenül, és hát bevallom hogy félek, mégegyszer nem tudnám átélni ezt a borzalmat, sokszor sírok miatta én is.Nehéz dolgok ezek és csak az érti meg aki már átélte.Nagyon tudok haragudni arra aki okoskodik hogy "majd lesz másik".Ez nem ilyen egyszerû.Na most be is fejezem mert már megint elszorult a torkom. Mindenkinek a legjobbakat kívánom!
Második vagyok....köszönöm, rendes tõled....és nagyon bízok benne hogy jön a baba nekünk is, bár még nem vagyok terhes de mivel csak szeptemberben lesz itthon a párom akkor tudunk valamit tenni az érdekében....eddig védekeztünk pedig nagyon szeretnénk babát csak úgy döntöttünk hogy elõsször megteremtjük neki hogy legyen hol laknia kényelmesen a saját házunkban tudjuk felnevelni.Én azt mondom hogy az hogy azt a kisbabánkat elvette a az élet tõlünk az egy jel volt, arra hogy még nem volt itt az ideje 20éves voltam võlegényem volt de anyuéknál laktunk egy fillérünk nem volt és nem is kerestük agyon magunkat.szóval elég szûkösen éltünk volna...de inkább nem ettem volna csak hogy a kislányunkat el tartsuk.Nekem is másfél héttel az esküvõ elõtt volt hogy meg kellett szülnöm a picit, Iszonyat volt.Most már úgy érzem jöhet a baba...házasok vagyunk épül a házunk a férjem külföldön dolgozik és jól keres..szerintem már minden meg van....!
Nekem a 21.héten derült ki hogy a babának velöcsözárodási rendellenessége van...másfél éve történ.Nekem sajna azóta nincs gyermekem de már szeretnénk.Sajnos én még azt sem tudom hogy tényleg volt e gond a kisbabámmal mert AFP során derült ki a baj és gondolni sem szeretek rá hogy ez mennyire nem megbízható vizsgálat.Én sem dolgoztam még fel...a mai napig sokat sírok ha rágondolok...szerintem egy gyermek elvesztését nem is lehet feldolgozni...csak max idõvel könnyebb.Még meg van a pici 12 hetes ultrahangja...ez az egyetlen képem róla...de amit szerettünk volna neki nevet adni azt adtuk is...ha nekünk lesz babánk és kislány lesz akkor az a név kilõve mert az az elsõ kislányomé...aki sajnos nem volt egészséges.Feldolgozhatatlan....de könnyebb lesz hidd el és egy idõ után úgy gondolsz rá mintha lenne pedig tudod hogy nincs de mégis ..jó érzés lesz rá gondolni mert lehet szeretni még így is.Én mikor nézem a képét mindig elmondom hogy szeretlek kislányom. Téged pedig nagyon sajnállak ..kitartás Ne haragudjatok hogy ennyit írtam de jó volt kiírni magamból.... 22/L
A kérdező hozzászólása: A második válaszolónak: Nekem nem volt róla kép, de emlékszem az Uh-ra, ahogy dobog a kis szive......egyetértek veled, hogy olyan mintha lenne. Én gyászolom magamban ezt a kis halált.Neked pedig az nyújtson némi vigaszt, hogy beteg lett volna kisbabád. Én még nem tudom azt okát. De haragszom a testemre kicsit, ha miattam volt......
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. Sajnos neked sem lehetett könnyû. Élményekben gazdag babázást neked!
A kérdező hozzászólása: A harmadik válaszolónak, üzenem, hogy tényleg próbáljon csak pozitívan gondolkodni. A 7. válaszolónak, aki 2 kisbabát is elvesztett 7 hetesen, a lehetõ legjobbakat kívánom, és dicséretes , hogy ilyen erõs vagy! Kívánom, hogy sikerüljön! Én is úgy érzem, hogy mindig élni fog bennem az emléke!Nagyon nehéz, de köszi mindenkinek! Én is gyújtok majd gyertyát érte!
A kérdező hozzászólása: Az utolsó válaszolónak , olyan mintha én írtam volna a soraid. Én is aznap tudtam sírni, azóta nem megy. A családom szerintem nem is veszi észre rajtam. Elég egy illat, egy gondolat és rám tör a fájdalom. De nem tudok mit tenni, csak gyászolni csöndesen......Köszi, minden jót neked is!

Tegnap volt műtétem. A 6-ik héten elhalt a baba. Mitől lehet? Legelöbb mikor lehet megint próbálkozni?

Legjobb válasz: szia. nagyon sajnálom. nekem nov-ben ment el 12 hetesen. akkor a dokim azt mondta hogy 2 hónap pihi. azóta sem estem teherbe, pedig már nagyon szeretnénk. de általában a 3 hónapot javasolják.

szia. nagyon sajnálom. nekem nov-ben ment el 12 hetesen. akkor a dokim azt mondta hogy 2 hónap pihi. azóta sem estem teherbe, pedig már nagyon szeretnénk. de általában a 3 hónapot javasolják.
Sajnálom nagyon! Nekem kétszer egymás után volt ugyanez, és nem lehet tudni mitõl lehet. A természet szelektál. Én megnyugodtam, hogy jobb ilyenkor mint mondjuk 12, 20, vagy akár huszonx hetesen, vagy ne adj isten a legvégén, vagy hogy beteg legyen a baba.... Nekem már van egy fiam, utána volt a két vetélésem, most 33 hetes vagyok a lánykámmal. Nekünk a doki 3 hónapot mondott, azt ki is vártuk, de mindkétszer kb az elsõ próbálkozásból sikerült, míg a fiamra 6 hónapot kellett várni. Légy erõs, és meglátod, jönni fog a bébi, amikor itt az ideje :o)) Most úgy látszik meggondolta magát :o(
en azt olvastam valahol hogy veteles lehet alacsony progeszteron szint miatt is, illetve ha nem eltekepes a magzat.
sok mindentõl függ, hogy mitõl mehet el a kicsi, úgy tudom a 12. hétig elég nagy a kockázat, az is közbeszólhatott, hogy nem tapadt meg rendesen a méhfalom, nem tudott rendesen beágyazódni, vagy megemelted magad, vagy nem volt elég erõs a férfi hímivarsejt, vagy esetleg nálad vannak nehézségek ezzel kapcsolatban. ne adjátok fel csak kitartóan!

Lehet már mensi? Elhalt a baba, ami miatt lasaan két hete, hogy műtöttek.3 napig volt kis vérzés, aztán teljesen megszűnt és most van valami vérzés-féle és eléggé fáj a hasam. Tudom, hogy 4-6 hetet szoktak mondani, de ez akkor most mi lehet?

Legjobb válasz: Nekem a mûtét után két napig volt vérzés, aztán két hét múlva megjött rendesen, az elõzõ ciklushoz képest, és eléggé véreztem 6 napig. De aztán elmúlt, és megnyugodtam. A ciklusom rendszeres maradt a mûtéttõl függetlenül. Ne aggódj, ha nem múlik el 6 nap múlva sem, vagy nem csökken a mennyiség, hanem inkább fokozódik, vagy nagyon fáj, akkor menj vissza a dokihoz.

Nekem a mûtét után két napig volt vérzés, aztán két hét múlva megjött rendesen, az elõzõ ciklushoz képest, és eléggé véreztem 6 napig. De aztán elmúlt, és megnyugodtam. A ciklusom rendszeres maradt a mûtéttõl függetlenül. Ne aggódj, ha nem múlik el 6 nap múlva sem, vagy nem csökken a mennyiség, hanem inkább fokozódik, vagy nagyon fáj, akkor menj vissza a dokihoz.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, mi lehetett, végülis csak este volt kis vérzés, éjszakára meg mára semmi. Kb. hét hét múlva lenne esedékes mensi, ez inkább peteérési idõszaknak felel meg, ha a régi ciklusomhoz viszonyítom. Szerdán megyek a dokihoz kontrollra, csak mond valami okosat! Köszi a válaszokat!
Úgy emlékszek nekem is két héttel mûtét után jött meg a menzim, úgyhogy sztem lehet hogy az.
Nekem pont 4 hét volt, de sztem lehet. Nem a ciklusodra emlékszik a szervezeted, és azért megjött? Azért ha nagyon fáj a hasad, nézesd meg, nehogy valami mûtéti szövõdmény legyen!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!