Találatok a következő kifejezésre: Elhalt baba műszeres (5 db)

9 hetes terhes voltam, amikor elhalt a baba! Műszeres befejezést végeztek! Azóta nem feszül a mellem peteéréskor, pedig van mert néztem! Előtte mindig megéreztem! Ez baj lehet?

Legjobb válasz: Ki kéne vizsgáltatni, mert nekem két év után volt ilyen érzésem, mikor elõször lett peteérésem gyógyszeres segítséggel és lehet hogy neked csak még nem állt vissza a szervezeted, de jobb utána járni, én azóta tudtam mikor van pé-m.

Ki kéne vizsgáltatni, mert nekem két év után volt ilyen érzésem, mikor elõször lett peteérésem gyógyszeres segítséggel és lehet hogy neked csak még nem állt vissza a szervezeted, de jobb utána járni, én azóta tudtam mikor van pé-m.
Nekem 11 hetesen halt el, mûszeresen befejezték. Nekem is feltûnt, hogy utána nem feszült a mellem peteéréskor, de nagy baj nem lehet, hiszen azóta újra babát várok.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!

Elhalt baba miatti műszeres befejezés után mikor jön meg először?

Nekem másnap már nem volt vérzésem, azóta sem, egészen a mai délutánig. De ez inkább csak ilyen enyhén pirosas, nyúlós (még). Mint ha a doki 4-6 hetet említett volna... Valakinek hasonló tapasztalat, tanács?

Legjobb válasz: Nekem is volt ilyen, én utána 10 napig véreztem, és 6 hétre rá jött meg a mensim.

Nekem is volt ilyen, én utána 10 napig véreztem, és 6 hétre rá jött meg a mensim.
Mikor volt a mûtét?
A kérdező hozzászólása: ma volt 2 hete
Nekem tavaly volt ugyan ilyen.A muszeres befejezes utan csak par csepp ver volt, a mensim szinte napra pontosan 1 honapra jott meg.Verezni vereztem par cseppet azutan h haza jottem a korhazbol, de a gyogyszer melle a doki kiirt valami iszonyatosan budos es rossz izu szirupot arra az esetre ha vereznek.Nagyon kicsi cseppek voltak, h tisztasagival elboldogultam, de azert azt a borzalmat megittam.2-3 nap volt az egesz. te mennyire verzel?Ha nagyon az sem jo, inkabb keresd vagy hivd fel a dokidat.
A kérdező hozzászólása: Milyen gyógyszer??? Én nem kaptam semmit. Az elõbb voltam pisilni és most már kicsit több vér volt a wc-papíron. Igazából csak arra lettem volna kíváncsi, hogy ez mennyire normális? Hogy lehet-e mûtét után 2 héttel mensi vagy ez inkább vmi rosszat jelent és menjek vissza dokihoz?! Kicsit beparáztam...
Szia! NEKem is most majdnem két hete. Én majdnem 10 napig véreztem de csak kicsit. A vége inkább barnás volt. NEkem a doki azt mondta hogy akár 3 hétig is vérezhetek kisebb nagyobb szünetekkel, akkor leginkább nyálkás vérzés lehet vagy alvadék. NEKem ergam cseppett írt fel ami elvileg vérzés csillapító és méhösszehúz. Szóval szerintem nem kell izgulni. AMíg nem vagy lázas és nem görcsölsz nincs gond elvileg. Sajnálom ami történt, fel a fejjel.
nekem januárban volt hogy elhalt a baba, 6-7napig véreztem és tendesen megjött a menszim 28napra, szerintem ez attol is függ kinek milyen a menszije hány napra van beállva, hány hetes voltál, mondtak e valamit?

9 hetes terhes voltam, amikor elhalt a baba. Műszeres befejezést végeztek, ennek milyen negatív következményei lehetnek?

Kicsit félek!

Legjobb válasz: ha rendesen eltávolították belõled a magzatot, akkor elvileg semmi. De gondolom vissza kell menned a dokihoz és megnézi uh-on, hogy nem maradt e semmi bent. NAgyon sajnálom!

ha rendesen eltávolították belõled a magzatot, akkor elvileg semmi. De gondolom vissza kell menned a dokihoz és megnézi uh-on, hogy nem maradt e semmi bent. NAgyon sajnálom!
Sajnos én is jártam így :-( semmi negatív követkzeménye nem lett a dolognak, azt mondta az orvosom, hogy könnyebben eshetek teherbe egy ilyen beavatkozás miatt. 7 hónapra rá így is lett. Most van egy gyönyörû 3 hónapos kisfiam..:-) Fel a fejjel, minden rendben lesz.
Velem is történt ilyen, a 8. héten 2 éve. Akkor azt mondta az orvos, hogy vigasztaljon a tudat, hogy semmilyen orvosi dologgal nem tudnák úgy elõkészíteni a szervezetemet egy újabb terhességre, mint ahogy akkor a természet elintézte. A hormonháztartásod szuper, a méhedben friss, vastag nyálkahártya tud kialakulni, a lehetõ legjobb körülmények egy következõ terhességhez. Én annak idején 3 hónap kötelezõ szünet után egybõl teherbe estem, pedig elõtte másfél évig próbálkoztunk. Ma a kisfiam 17 hónapos és októberre várjuk a kistesót. Szóval, ne aggódj! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszodat, igen jövõ héten megyek kontrollra
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Gratulálok nektek, azért ez megnyugtató.
Csatlakozom az elõttem szólóhoz, nekünk is a kötelezõ 3 hónapos várakozás után egybõl összejött a baba, az elõzõnél viszont hónapokig 'dolgoztunk'. Úgyhogy fel a fejjel!!!!

Sajnos 9 hetes terhes voltam amikor elhalt a baba. Műszeres befejezést végeztek. Mikor lehet házaséletet élni? Mikorra várhatom az első menstruációt?

Legjobb válasz: Szia!Nagyon sajnálom ami történt:((Nem mondta a doki hogy kb:6 hét-ig ne akciozzatok.Ha nem birod ki csak 1-2hétig akkor is csak nagyon óvatosan,ha fájdalmat érzel Ne folytasd!!!Sok sikert!

Szia!Nagyon sajnálom ami történt:((Nem mondta a doki hogy kb:6 hét-ig ne akciozzatok.Ha nem birod ki csak 1-2hétig akkor is csak nagyon óvatosan, ha fájdalmat érzel Ne folytasd!!!Sok sikert!
Szerintem 6 hét után lehet házaséletet élni. Ebben a 6 hétben jelenkezni kell a menstruációnak. Az orvos nem mondta el a tudnivalókat?
Szia! Nagyon sajnálom!! A 6 hetet szerintem mndenképp várjátok ki.
Szia! Fel a fejjel! Nekem tavaly májusban halt el a terhességem szintén a 9-dik héten, mûszeresen be is fejezték, mûtét után 28 napra mensiztem. A házasélettõl csak a mûtétet követõ vérzés ideéig tiltottak el, ami 9 napig tartott. Fájdalmam csak a mûtét után volt olyasmi mint amikor mensizek, semmi egyéb. Augusztusban ismét pozitív lett a tesztem, és azóta meg is született a kisfiam teljesen egészségesen.
egy vérzést kellene megvárni, akkor tisztulás történik, és láthatóan helyreáll a szervezeted. Ha babát szeretnétek azt kérdezd meg a mensid után a dokitól, hogy mennyit várj, mert nehogy következõkben is gondot okozzon.
szia!nekem januárba volt egy terhességem ami a 12.héten szomorú véget ért mert meghalt a baba, mûszeresen fejezték be!Mûtét után 5 hétre meg is jött a menzim!. Április végén szintén sikerûlt teherbe esnem de üres volt a petezsák/5+2 hetes/terhesség volt, szintén mûszeres befejezés lett a vége!MOst várom, hogy megjöjjön! Kontrollra nekem a dokim azt mondta hogy mûtét után 2 hét mulva kellett mennemde általában 6 hét alatt kell kontrollra menni! Kitartás lesz még csodaszép babád neked is és nekem is meg mindenkinek aki szeretne!!!!!!
Szeretkezni lehet amikor jól esik, csak használjatok óvszert legalább addig amíg megjön elõször rendesen, a fokozott fertõzésveszély miatt. Nekem a dokim azt mondta, hogy a következõ babaprojektet 3 menstruáció után kezdjük.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!

Ma voltam a 12. heti nyaki bőrredő vizsgálaton, és megállapították, hogy elhalt a baba valamikor 2 héttel ezelőtt. Nem indult meg a vetélés és hétfőn kell befeküdnöm hogy műszeresen fejezzék be. Mire számíthatok?

A beavatkozás menetét ismertették, az tiszta, inkább arra lennék kíváncsi, hogy amit kiszednek bel?lem, azt megvizsgálják. Kiderülhet, hogy miért halt el a gyerekem? És mi lesz a m?tét után?

Legjobb válasz: Szövettanira elküldik, de abból nem nagyon derûl ki az ok. Legalábbis nálam nem derült ki. Mûtét után kontroll és aztán újra nekiláthattok a babagyártásnak. Ne izgulj, nem lesz semmi gond.

Szövettanira elküldik, de abból nem nagyon derûl ki az ok. Legalábbis nálam nem derült ki. Mûtét után kontroll és aztán újra nekiláthattok a babagyártásnak. Ne izgulj, nem lesz semmi gond.
Szia! Sajnálom, ami veled történt. Megvizsgálják a szövetet, de arra ne számíts, hogy bármi is kiderül belõle. A baba elhalását a legtöbb esetben nem lehet kideríteni. Mûtét után általában 3 hónap várakozást javasolnak az orvosok, azután lehet próbálkozni az újabb babával. Ilyen mûtét után kicsit könnyebb teherbe esni, nekem is elsõre sikerült! Minden jót kívánok neked!
Szia. Én is pont úgy jártam, mint te. Semmit nem mutatott ki a szövettan. Mûtét után kb. 10 napig véreztem, görcsölgettem, utána 6 hét után jött meg a mensim. És elég könnyen teherbe estem utána.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek. Úgy érzem, hogy képtelen vagyok még egyszer ezt végigcsinálni, inkább nem kell több baba. Õrá is 18 hónapot vártunk, vizsgáltak, mûtöttek, gyötörtek minket, de sikerült, erre ez történik. Belehalok.
A 2. válaszoló vagyok. Természetes, hogy így érzel. Én is azt gondoltam az eset után, hogy már semmi nem lesz a régi. De pár hónap, és helyreáll az ember lelke. Sajnos nem mindenki olyan szerencsés, hogy csak úgy 'az ölébe hullik' a gyerek. Nekünk ezt a próbát kellett kiállni. A következõ terhesség általában problémamentes! Ne add fel! Meglátod, pár hónap, és jobb lesz!!!
Nagyon sajnálom, ami veled történt, én is nagyon ki lennék készülve, de ne add fel semmiképp!!
NAgyon sajnálom ami veled történt, már én is átéltem pár hónapja. Egy hetet töltöttem kórházban megfigyelés alatt, aztán megállapították, hogy nincs szívhang. A mûtét után szövettan jött, de az orvos azt mondta, hogy nem találtak semmi rendellenességet.Azt mondta, hogy legtöbbször az a baj , hogy nem jó helyen tapad meg. AKkor én is azt mondtam , hogy soha többet, de az idõ mindenen segít, és most 23 hetes vagyok. Ne add fel te se!
szia sajnálom ami veled tõrtént. velem 2-szer is megesett elõszõr spontán aztán müszeres befejezés kellet a második terhességemnél mert kiderült hogy elhalt. azt hittem nem leszek képes ismét belevágni de az idõ segitett habár a félelem mindvégig bennem volt, és most itt vagyok 32 hetesen és rendben van minden a terhességel. mütét után pár honap mülva már lehet probálkozni kb 2-3 honap azt te dõntõd el vársz e még . mi mind a kettõ kõzõtt kb 10-11 honapot vártunk. mert én nagyon féltem igy viszagondolva már mem várnék enyitt . szõvettanra küldik az embriot abbol nem fog kiderülni semmi . az orvosom azt mondta van ugy hogy csak ugy semmi ok nélkûl megtõrténik az ilyesmi neked csak azt tudom mondani megéri ujra belekezdeni és nagyon szoritok érted.én ost nagyon boldog vagyok elsõ babánk lesz de azt soha nem fogom elfejejteni amin sajnos keresztülmentem hogy eljussak idáig .kitartás.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!