Találatok a következő kifejezésre: Elhagytam a kártyáját (4 db)

Anyám elhagyta a tb kártyáját, ilyenkor mi a teendő?

Honnan meg hogy lehetne újat szerezni?

Legjobb válasz: "Mert mindkettõ le lett pontozva de aki lepontozott nem mondott jobbat..." Mert ezeknek a barmoknak ez a lepontozás a kedvenc szórakozásuk.

"Mert mindkettõ le lett pontozva de aki lepontozott nem mondott jobbat..." Mert ezeknek a barmoknak ez a lepontozás a kedvenc szórakozásuk.
Bemegy a hivatalba, és kér egy újat. 2500 ft .
Semmi. A TAJ száma megvan a munkáltatónál, vagy akár otthon is a szerzõdésén. azt írja föl egy papírra, hogy ha bárhol kérik, akkor meg tudja adni és ennyike.
A kérdező hozzászólása: Na most akkor melyik? Mert mindkettõ le lett pontozva de aki lepontozott nem mondott jobbat...
Mindegy melyik. Vagy bemegy a hivatalba és csináltat újat, vagy felírja egy papírra a számot és azt hordja. Tök mindegy melyiket választja. Az elõzõ verzió 2200 Ft az utóbbi ingyenes.

Nem tudom a pin és a puk kódom, a kártyáját elhagytam amin rajta van. Mit csináljak?

Bement apa, de azt mondták hívjuk fel az ügyfélszolgálatot. Ez szép és jó, de se kártyával, se anélkül nem elérhet?ek. Mit csináljak?! :o

Legjobb válasz: Ha regisztálva vagy a vodafone.hu-ra akkor ott le lehet kérni a pin és puk kódot.

Ha regisztálva vagy a vodafone.hu-ra akkor ott le lehet kérni a pin és puk kódot.
A kérdező hozzászólása: (Vodafone)
Hívd fel az ügyfélszolgálatot. Ott az ügyfélkódoddal azonosítsd magad, és megmondják a PUK kódodat. A 1270-et bármilyen telefonról hívhatod. Ha vodásról hívod, onnan ingyenes.
Menj be a lakóhelyed szerinti TB-hez. Azonnal megcsinálják és nem kerül semmibe. Én onnan tudom, hogy megváltozott a nevem, és nekem is új kellett. Minnél elõbb intézd el. Ez csak jó tanács.
Én elvesztettem és bekellet mennem a Teve utcába Bp. 5000 forintot fizettem érte és nem két perc volt mert rengetegen voltak.
Menj be a lakóhely szerinti Egészség Pénztárba , és kb.3.000 ft.ba kerül. És kész van kb, 20, perc alatt ha nincsennek sokan . Üdv Ildikó
Sajnos a névváltozás és az elvesztés nem ugyanaz. A házasságkötés után minden iratot kicserélnek ingyen. De ha elveszett, az pénzes játék. A kisfiam lakcímkártyáját 2000 ezresért pótolták.


Simba Generali: diák baleset biztosításom ügyfél kártyáját elhagytam, mi a teendő ilyenkor?

Legjobb válasz: Vedd fel a kapcsolatot a Generalival, és közöld velük a problémádat! Postai úton díjmentesen tudnak adni mást számodra!

Vedd fel a kapcsolatot a Generalival, és közöld velük a problémádat! Postai úton díjmentesen tudnak adni mást számodra!
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!