Találatok a következő kifejezésre: Elhagyott a de nagyon (8 db)

Elhagyott a párom, nagyon el vagyok keseredve? Mi lesz velünk apa nélkül? Teljesen kivagyok. Segítség, család mellettem áll, van hova mennem, de mit mondok a gyerekemnek majd, hol az apja? Összetörtem.

Legjobb válasz: Hidd el túl lehet élni. Ha nem te voltál a fõ hibás abban, hogy szétmentetek, akkor nem fog téged hibáztatni. Ha elég kicsi, akkor meg belenõ ebbe az új helyzetbe, ha nagy akkor meg meg kell értenie. Mennyi idõs? Hidd el mindent túl lehet élni. Az enyémek 3 és 1 évesek voltak, amikor elment az apjuk a kicsi belenõtt a nagy meg megszokta. Eltelt két év és semmi negatívumot nem tapasztalunk náluk. Van nagyapjuk és nagybátyjuk, aki férfipéldával szolgál. A család pedig melletünk áll.

Hidd el túl lehet élni. Ha nem te voltál a fõ hibás abban, hogy szétmentetek, akkor nem fog téged hibáztatni. Ha elég kicsi, akkor meg belenõ ebbe az új helyzetbe, ha nagy akkor meg meg kell értenie. Mennyi idõs? Hidd el mindent túl lehet élni. Az enyémek 3 és 1 évesek voltak, amikor elment az apjuk a kicsi belenõtt a nagy meg megszokta. Eltelt két év és semmi negatívumot nem tapasztalunk náluk. Van nagyapjuk és nagybátyjuk, aki férfipéldával szolgál. A család pedig melletünk áll.
Szerintem most az a legfontosabb hogy megnyugodjál!Nagyon sajnálom hogy így alakult, de talán jobb most mint késõbb. :( Ha még a babó a pocakodban van akkor még soká fogja megkérdezni hogy apa hol van.Remélem addig rendezõdik a dolog és ha más nem akkor találsz egy olyan partnert aki melletted áll és a gyermekedet is szereti!Nem leszel egyedül.Nem tudom hogy mi történt, de talán csak megijedt a felelõsségtõl.Talán meggondolja magát és vissza tér hozzátok!Kívánom hogy minden rendben legyen és találd meg az igazit!Sok sikert és boldogságot! 25+3hkm
Nem hiszem el, ugyanebben a helyzetben vagyok!!! Annyi különbséggel, hogy én 9 hetes terhes vagyok. Az én párom is azt mondta, hogy részérõl kihûlt a dolog, és hogy a gyerekre kíváncsi, de rám nem...hihetetlen mennyi undorító pasi van! A tanácsom (bár én sem vagyok túl okos ebben a helyzetben): most csakis elõre nézz, makacsold meg magad, hogy Te igenis erõs vagy, és meg tudod csinálni, most a kisbabád a legfontosabb! És ha majd felnõ, megérti a helyzetet, nem fog téged okolni, ettõl ne félj! az apjára haragudhatna, amiért elhagyta õt/titeket, rád nem , hiszen Te leszel az egyetlen biztos pontja és támasza! Fel a fejjel, én is azt próbálom! (nekem ráadásul azt mondta a párom, hogy ha nem megyek abortuszra, elhagy...) Hát nem mentem...
aki elhagyja a feleségét egy 9 hetes babával, az a legmocsokabb férfi a világon. kiherélném az ilyeneket. rengeteg ilyen szemét férfi van.
Mi az oka hogy elhagyott?
Hát akkor elég jól áll hozzá. Mindenképpen ragaszkodj apa láthatásához, de ne csimpaszkodj bele. Ügyesen forgad hogy a gyerek eleget lássa az apját, még ha apa nem is akarja. Ja és a gyerektartást mindig rendesen fizesse. A gyerek ebben fog felnöni ha mindketten elég értelmesek vagytok hozzá akkor semmi baja nem lesz a gyereknek, söt jobb is lesz neki így.
Utolsó? Miért jobb az, ha együtt maradnak és állandóan bántják egymást, kiabálás... Ezt a gyerek is fogja látni, no, meg így kihordani egy babát... Egyedül maradt-de nem állt meg a világ. Apu biztosította a támogatásáról-el kell fogadni, ésszel kell élni a lehetõségekkel. Nem mondom, ez eszébe juthatott volna elõbb is és akkor pl. lehetett volna védekezni-hogy anyu ne "így járjon". De ha így alakult, jobb ez mint a "kényszerházasság". És talán újra összekovácsolódnak, egy kis szünet után. Bármi megtörténhet-szerintem még normálisan állt az apuka a dolgokhoz-relatíve normálisan.
Hasonló a helyzetünk, csak annyibõl másabb hogy õ fizetni sem akar csak eggyezkedni hogy majd...elviszi ide oda látogatja stb...sok boldogságot a babádhoz!:) 6hetes km
11.44-es vagyok ismét..köszönöm:) és soha ne mondd azt, hogy soha..mert lesz egy ember aki majd tényleg megérdemli, hogy közös babátok legyen:) én is azt mondtam, hogy soha!! Aztán tessék mi lett belõle:) )
A kérdező hozzászólása: Aranyos vagy nagyon, köszi a biztatást. Én nem vállalok több gyereket, ebben biztos vagyok, remélem lesz így is, aki elfogad. Sok boldogságot kedves utolsó!
Én az exférjemel voltam így, ott maradtunk ketten a fiammal..kicsit féltem az anyagiak miatt..de a szükség nagy úr és spóroltam ahol tudtam..eleinte rossz volt..de hamar megszoktam az új helyzetet..kinyílt elõttem is újra a világ..és bizony nagyon sok férfi van akiket nem érdekel, hogy van e gyereke a nõnek vagy nincs..elfogadja úgy is..és neveli mintha a sajátja lenne..szerencsém volt nekem is..nem gyõztem válogatni a randik között..na nem vittem azért túlzásba..haza csak egyet vittem:) azóta neveli a fiamat:) olyan majomszeretettel, hogy én még ilyet nem láttam..imádják egymást..és hálát adok a sorsnak , hogy anno úgy történt ahogy..hidd el te is így leszel hamarosan..és akkor majd a te exed is kézzel lábbal fog utánad kapaszkodni:) de már csak nevetsz majd rajta..!!Mi össze házasodtunk azóta és úton van a közös bébi is..alig várjuk:) Fel a fejjel..csak a picivel foglalkozz és magaddal..és járj nyitott szemmel!!
A kérdező hozzászólása: Tegnap végleg elköltöztem. Fáj, de nagyon is biztos vagyok benne, hogy ez lesz nekünk a legeslegjobb. Máris van érdeklõdõ aki imádja a picit. Persze még nem vagyok kész egy kapcsolatra és a gyerekem számít most egyedül, de reménysugarat kaptam, hogy nem ér véget a világ...
Én is ebben a szutuban vagyok 6 hetes vok. sokat veszekszünk.. eddig se volt jó a dolog de mióta tudja le se fekszik velem még annyit se törödik velem mint eddig ami eddig is kevés volt. és engem hibáztet az egészért kicsit hosszu a dolog de... én akartam védekezni ö mondta h nem kell. és msot azt mondta h abortusz. én meg hogy nem, . azóta nem beszélünk.:(
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó, én vagyok az a bizonyos kérdésed utolsó megválaszolója... 16.-án... Rokon lélek.. Örülök, hogy Te már jól vagy!
A kérdező hozzászólása: Köszi a biztatást... Azóta annyi, hogy ma hallottam vissza, hogy még a terhesség alatt mondta egyik ismerõsének, hogy megvárja hogy megszülessen a kicsi és akkor vége. Azt hittem fájni fog, de nem. Megerõsített, hogy nem ér fabatkát sem az ember. Biztosan fog még fájni az önérzetemnek, de ésszel élve, cseppet sem szabad az ilyen mocskot bánni. Benéztem, félreismertem, tanulnom kell belõle. Idõvel biztos fog menni, addig meg az én tündérkémre koncentrálok aki most is itt mosolyog mellettem és szeret!
Ha menni akar hát menjen!Elég értékes és erõs vagy nélküle is!Igaz az is, hogy az a férfi aki pár hetes babával vagy akár várandósan elhagyja a párját az egy utolsó szemét, és az is, hogy bizony jobb külön, mint állandóan veszekedni.Talán megjön az esze.De ha túl sokáig tart míg megjön(esetleg évek)én többet szóba nem állnék vele.Nem kell az apja ellen hangolni a gyereket, elég ha õszinte vagy és elmondod neki mi hogyan történt.Levonja õ a következtetést és eldönti majd akar-e kapcsolatban maradni az apjával.
Nem tudsz mit tenni ! Nem tudod magadhoz láncolni ha menni akar hát menjen. Egy gyereket még fel tudsz nevelni foleg hogy mint írod van családod aki melletted áll segít ha szukség van rá. Simán találhatsz még magadnak párt aki megbecsul és szeret tégedet és elfogadja a gyermekedet is. Fel a fejjel. Az ido majd mindent megold.
Nem értem 9 hetes terhes vagy? VAgy már megszületett és 9 hetes?
"az apjára haragudhat" és az miért jó? Felesleges szerintem a gyereket az apja ellen "hangolni". Ha nem így értetted, akkor bocs. El kell fogadni, hogy ez történt-errõl nem a gyerek tehet, az apja akkor is az apja. Aki ahogy leírtad elég normálisan állt a dolgokhoz-de ha valami nem megy, azt nem kell erõltetni.... Nem a legjobb idõpontban ért véget a kapcsolatotok, de Ti is mondjátok-már nem jó. Akkor nincs mire várni. Szerintem.
A kérdező hozzászólása: 9 hetes a kis tünemény
A kérdező hozzászólása: Kihült a kapcsolat. Azt mondta a gyerek érdekli de én nem. Azt mondta annyit bántottuk egymást, hogy nála ez már meghalt dolog. Fizet majd mindent, de maradjunk külön. Dióhéjban ennyi.
A kérdező hozzászólása: Nehezen bírom összeszedni magam, a kicsimet nagyon sokat szeretgetem, apja látogatni fogja, az én szívem meg darabokra szakad, hogy miért nem lettünk egy család :( Apuka nem bírta a kötöttséget, nem képes kapcsolatban élni.

Mit kéne tegyek? Elhagyott a barátnőm 1 hete konkrét okot nem mondott miért azóta is találkozunk mint barát. De én még mindig nagyon szeretem nagyon rossz nélküle.

egy utolsó szexbe benne lenne szerintetek lenne utána esélyem ha neki is jó meg nekem is.20/F

Legjobb válasz: Esélyed nem valószínû, hogy sok van, de azt az utolsó szexet emlékezetessé tenném a helyedben. Úgyhogy mindent bele pajti, és ne csüggedj, jön a következõ. 27F

Esélyed nem valószínû, hogy sok van, de azt az utolsó szexet emlékezetessé tenném a helyedben. Úgyhogy mindent bele pajti, és ne csüggedj, jön a következõ. 27F
Utolsó sexet vállald be és tedd nagyon de nagyon romantikussá hátha hatsz rá vmennyire ;)
A kérdező hozzászólása: mondtam neki hogy érzelmek nélkül de én nagyon is szeretem szerintetek titkoljam ?
A kérdező hozzászólása: nem baj ha közben éreztetem vele hogy szeretem. Nem élném túl ha nem láthatnám soha.
A kérdező hozzászólása: köszi az eddigi válaszokat.még ha tuttok vmi tanácsot irjatok kösz
A kérdező hozzászólása: most beszéltem vele este eljön filmezni szerintetek nyomuljak?Mert nem mára terveztük a szexet.Ha lekapnám jó ötlet?lécci minnél elöbb írjatok erre választ

Elhagyott a barátom, de most nagyon hiányzik! Nem tudom, mi lenne jó? Visszamenni hozzá, vagy megvárni, amíg kiheverem?

4 éve vagyunk együtt, és most nagyon rossz nélküle. Az utóbbi hónapokban nem voltunk a toppon, többször újrapróbáltuk, de semmi. :( Mit kellene tenni? SOS

Legjobb válasz: szerintem jobb ha hagyod és megpróbálod kiheverni. egy rossz kapcsolatot felesleges menteni. inkább most legyen rossz pár hétig vagy esetleg hónapig , és utána egy boldog jó kapcsolatod lehet mással.

szerintem jobb ha hagyod és megpróbálod kiheverni. egy rossz kapcsolatot felesleges menteni. inkább most legyen rossz pár hétig vagy esetleg hónapig , és utána egy boldog jó kapcsolatod lehet mással.
Õ hagyott el, mert nem szeret annyira...visszamenésrõl nem beszélhetünk, és mi akarsz lenni?A kapcarongya?Egy kapcsolat ALAPJA a szerelem, szeretet!
Semmi értelme visszamenned hozzá, de az is biztos hogy semmi értelme itt ilyesmit megkérdezni. Teljesen mindegy mit mondunk, úgyis az ösztöneidre és érzelmeidre fogsz hallgatni mint az emberek 90%-a, csak az a baj, hogy azok teljesen tévútra terelnek és hosszan tartó boldogtalanságot okoznak... Vissza fogod könyörögni magad a sráchoz, aztán megbánod és még jobban fog fájni mintha most kezdenéd el "nyalogatni a sebeidet".
A kérdező hozzászólása: ..csak az a rossz, hogy még csak nem is valami csaj miatt, hanem egyszerûen nem szeret annyira... de az motoszkál a fejemben, hogy nem-e lehetne valamit tenni (menteni a menthetõt)... :s
Nem te hagytad el vagyis visszamentelrõl nem bezsélhetünk
Most komolyan, ha valakit ott hagynak, az cseppet sem érzi megalázónak, hogy visszakönyörgi magát ahhoz, aki dobta? Ez csak szerintem ciki? Oké, én is voltam már ilyen helyzetben, állati rossz érzés volt, de azért volt bennem annyi büszkeség, hogy ha már dobtak, nem könyörögtem a srácnak, hogy fogadjon vissza.
Ha nem szeret akkor mit erõlködsz? A lábtörlõje karsz lenni: :S
Ez a "nagyon rossz nélküle" mintha már nem szerelmet takarna. Ezzel nincs is baj. ...vagy még mindig tart a szerelem? Vagy a megszokott életvitel felbomlása okozza a rossz érzést? A csajszi vagy, akkor sztm nézz új pasi után. Elvileg ugyanezt kellene tanácsolni egy fiúnak is, de ha a mai világban kihúztatok 4 évet együtt, akkor talán még egy próbát megér a dolog. Esetleg nyissatok a kapcsolaton...
Mért akkarsz egy szerelem nélküli kapcsolatott hidd el sokkal rosszabb lenne mint megvárni míg elmúlik. Úgy nem lesztek boldogok ha csak az egyik fél szerelmes.
szerintem ne könyörögj neki!!!!én ezt egyszer eljátszottam (akkor voltam a legnagyobb marha).kért 2hét gondolkodási idõt.szerettem én, de inkább úgy döntöttem, hogy nem fog még egyszer kapcának használni.összejöttem egy másik sráccal (aki mellesleg azóta 4éve a párom)erre a volt pasim mikor megtudta elkezdett hívogatni meg smseket írni, hogy menjek vissza hozzá.lépj tovább, jobban jársz.
Visszamenni hozzá? Tévedsz, õ az, aki visszamehetne hozzád, ha akarna, de szerintem nem akar.
Ha õ hagyott el Téged, van egyáltalán választási lehetõséged? Esetleg akkor tudnád a szakítást visszafordítani, ha Te kezdeményezted volna õ meg epekedne utánad, visszavárna...
Várj!!!!! Az idõ meg fogja oldani a dolgot. Ha szeret, és nem bírja nélküled, úgyis jelentkezni fog. Ha nem szeret, és végleges a továbblépése, akkor meg úgyis hiába törekednél a folytatásra. Néha az a jó, ha az ember lánya nem tesz semmit, csak vár. Addig is, amíg kiderül, hogy lesz-e folytatás, olvass könyveket, barátnõzz, vásárolgass, egyél sütit.....


10 hós a kislányom nagyon fájó szivvel de 4 hónap mulva muszály munkába állnom mer a férjem elhagyott 2 gyermekkel! Ti hogy éltétek meg hogy egyedűl hagytátok a babát? Baba hogy viselte? Kire hagytátok és mennyi időre?

Legjobb válasz: 16 hósan a nagyira,4 órácskára ami pont az ébredés utáni és az esti fürdõzés közé esett.A nagyival játszottak,sétáltak és finomakat ettek.Majd 2 évesen már 9órára hagytam vagy a nagyinál,vagy a másik nagyinál ahol sok a gyerek mert a testvéreim(mind a 6-an) is oda passzolták le a porontyaikat.Egy kicsi óvoda volt ott.Mire oviba ment már könnyû szívvel váltunk el...õ is és én is mentünk a dolgunkra.Természetesnek tekintettem hogy néha el kell válnunk már az elején.Mivel nem görcsöltem ezen,gondolom ezért is könnyebb volt.Persze az együtt eltöltött idõt jól kihasználtuk.

16 hósan a nagyira, 4 órácskára ami pont az ébredés utáni és az esti fürdõzés közé esett.A nagyival játszottak, sétáltak és finomakat ettek.Majd 2 évesen már 9órára hagytam vagy a nagyinál, vagy a másik nagyinál ahol sok a gyerek mert a testvéreim(mind a 6-an) is oda passzolták le a porontyaikat.Egy kicsi óvoda volt ott.Mire oviba ment már könnyû szívvel váltunk el...õ is és én is mentünk a dolgunkra.Természetesnek tekintettem hogy néha el kell válnunk már az elején.Mivel nem görcsöltem ezen, gondolom ezért is könnyebb volt.Persze az együtt eltöltött idõt jól kihasználtuk.
Csak 2 hónapos volt a lányom, mikor vissza kellett mennem dolgozni. Sajnos. Nem így terveztem, de így alakult. Borzasztóan fájt, és a mai napig lelkiismeret furdalásom van miatta. 2 éves koráig a nagymamáknál volt, vagy õk voltak nálunk. Utána bölcsis lett. Ekkorra én már elváltam. (nem emiatt) Ma már 15 éves nagydumás a csajszi, közvetlen és barátságos. Õ nem emlékszik semmire, legkorábbi emlékei az oviból vannak. Amennyire tudtam, igyekeztem, hogy az az idõ amennyit együtt töltünk, tartalmas legyen. Most a pici fiam fog 7 hónaposan bölcsibe menni (már nem a nagymamikhoz), ezt már másképp kezelem, muszáj dolgoznom, mivel hitelünk van, és pokolian megemelkedett. De már nem lesz lelkiismeret furdalásom, hiszen a bölcsiben aranyosak a gondozók és nagyon imádják a piciket (legalábbis itt nálunk megint ilyen gárda van-szerencsére). Itthon meg majd sokat játszunk, és bepótolgatjuk a távol töltött idõt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek!nekem is a lakáshitel rezsi miatt muszály:((Szerintem igen szomorú hogy az édeaanyák anyagi nehézségek miatt ne mtudnak otthon lenni a gyermekeikkel!

Másfél év után elhagyott a barátnőm! Egy megcsalást megbocsájtottam neki régebben, de ezután azt mondta, hogy szeret. Ezekszerint átvert! Nagyon Nagyot csalódtam = ( Teljesen összevagyok törve! Van ötletetek? 18F

Legjobb válasz: Most kezdõdik igazán az élet öcsééém szabad vagy a sunák csak rád várnak nem vicc! én is így voltam csak azzal a különbséggel hogy én 6 évet basztam el az életembõl szal nem sopánkodni, nõ van dögivel ezerszer jobbak mint sõt hûségesebbek, eljött a te idõd hajrá ;) élj, haverkodj, bulizz, ja és a pénzt amit eddig a bnõre költötted pl virágok bonbon ajándék azt is mind magadra költheted pia cigi stb stb...Ne csüggedj hé:)

Most kezdõdik igazán az élet öcsééém szabad vagy a sunák csak rád várnak nem vicc! én is így voltam csak azzal a különbséggel hogy én 6 évet basztam el az életembõl szal nem sopánkodni, nõ van dögivel ezerszer jobbak mint sõt hûségesebbek, eljött a te idõd hajrá ;) élj, haverkodj, bulizz, ja és a pénzt amit eddig a bnõre költötted pl virágok bonbon ajándék azt is mind magadra költheted pia cigi stb stb...Ne csüggedj hé:)
Figyelj heverd ki nem éri meg szenvedni ha majd elmulik a szerelem akkor röhögni fogsz ezen az egészen és ha meg együtt maradtatok volna ezek után akkor meg ha csitultak volna a kedélyek szerintem akarva akaratlanul feljött volna a megcsalás dolog akkor meg azért lett volna szar a kapcsolat. Az én pasimmal is úgyanez volt a szitu, másfél évig volt együtt egy csajjal, aki háromszor megcsalta és mindezt megbocsájtotta neki a pasim és a végén a csaj hagyta el, mert akarva akaratlanul minden vitánál újból felmerültek a megcsalások. Majd szenvedett egy ideig és megismert egy jó pár csajt bulizott kiheverte majd megismert engem és ma már csak röhög ezen az egészen, hogy egy olyan kis hülye lány átverte sõt még rá is köszönne az utcán.Lassan négy éve vagyunk együtt és minden ok én nem vertem át és szeret is ezért. Ha vége lett azért történt, mert így kellett lennie , idõvel jön jobb és tudni fogod, hogy mindez azért történt, hogy neked jobb legyen. Meg gondolom ha veled maradt volna nem azzal akartad volna tölteni a napjaid, hogy Uristem most kivel fog megcsalni...????Szedd össze magad menj bulizni most semmiképp ne menj bele komoly kapcsolatba elõbb heverd ki.
részvétem! gyere, sírjuk ki bánatunkat egymás vállán, mást úgy sem tehetünk :( ... max megalapítjuk az elhagyott férfiak társaságát és bevezetjük a szégyenfal intézményét, ahová mindenki kiteheti a barátnõje fotóját és ráírja egy mondatban mért volt Qrva a csaj ...
Hat baratom, kar volt megbocsajtani, majd kihevered lassacskan
jahh én is így jártam 2 év után :( 24/F
pihend ki a kapcsolatot valahogy.. igen elég nehéz, de muszáj. nemérdemelt meg téged ez a lány járj el bulizni, legyél haverokkal, és csinálj olyat ami eltereli a figyelmed soksikert :) jobbulást!!! L
Hát ha vagy olyan hülye, hogy megbocsáss akkor ne is várj mást. Aki szeret, az nem csal meg. Bocs a hangnemért, gondolom nem ez most minden vágyad. :) De ez így van.
Igen, átvert, és késõbb éppen ez fog segíteni hogy helyére kerüljön benned az a dolog. Vannak korrekt meg inkorrekt, morálisan normális szinten lévõ, és morálisan nagyon lent lévõ emberek. Sajnos amikor egy ember belekezd egy párkapcsolatba még nem tudja milyen is a másik. Neked most rosszat dobott a gép, persze ettõl még szereti az ember, de hidd el, késõbb már téged zavart volna hogy milyen. Szóval hajrá, kínlódj olyan keveset amennyi a minimum (azt sajnos nem lehet megúszni) aztán keress egy rendesebbet.

Elhagyott a barátnőm, de nagyon szeretném visszakapni. Hirtelen lett egy új kapcsolata, de azt mondja semmi komoly, van még esély? Én úgy érzem, mintha még jobban belezúgtam volna, még inkább szeretném, hogy velem legyen. Mit tehetnék?

Legjobb válasz: Még ha sikerülne is vissza szerezned akkor sincs rá semmi biztosítékod hogy nem hagy el újból egy másikért,és mindig ez járna a fejedben mikor hol van kivel mit csinál,ha nem veled van! Te ezek után tudnál benne bízni?Most nehéz, de adj egy kis idõt magadnak és idõvel elfelejted!Nem írtad hány éves vagy és hogy meddig jártatok és hogy konkrétan miért hagyott el,lehet hogy csak te is egy futó kapcsolat voltál számára,ezen nem gondolkoztál még,már bocsi nem akarlak megbántani,de értékeld a helyzetet hogy megér e neked ennyit ez a lány??!

Még ha sikerülne is vissza szerezned akkor sincs rá semmi biztosítékod hogy nem hagy el újból egy másikért, és mindig ez járna a fejedben mikor hol van kivel mit csinál, ha nem veled van! Te ezek után tudnál benne bízni?Most nehéz, de adj egy kis idõt magadnak és idõvel elfelejted!Nem írtad hány éves vagy és hogy meddig jártatok és hogy konkrétan miért hagyott el, lehet hogy csak te is egy futó kapcsolat voltál számára, ezen nem gondolkoztál még, már bocsi nem akarlak megbántani, de értékeld a helyzetet hogy megér e neked ennyit ez a lány??!
Ha ilyen "hirtelen" tudott váltani, akkor, nem voltál fontos neki.Elhagyott, szerintem hagyd.Találj egy normális lányt, akinek te is fontos leszel annyira, mint õ neked...
Most van neki egy új kapcsolata. Lehet, hogy semmi komoly, de utána lesz másik. A szakításnak okai vannak. Ha õ szakított, akkor valószínûleg már nem szeret, rájött hogy más kell neki. Ezt próbáld elfogadni. De akár próbálkozhatsz a visszaszerzésével, de szerintem csak többet ártana mint használna. Lépj te is tovább.
Csak hiányzik, de az ilyenek mindig hosszú, kínlódó folyamatok. Szerintem próbáld elfelejteni, de persze úgysem hallgatsz ilyen tanácsra :D
A kérdező hozzászólása: 23 vagyok, õ volt az elsõ, akit igazán szerettem, mert éreztem, hogy õ is szeret stb.. bármit megadnék hogy visszajöjjön!
Helló! Igazából buzdító szavakra nem hallgatsz úgysem, ismerõs a helyzet, tegnap lettem dobva. Bár nem másik pasi van a dologban, de már nem szeret úgy, mint 1 hónapja. Azóta õrlõdött, hogy mondja el, is igazából tegnap is én szedtem ki belõle. Nem akart megbántani, mert féltett. A legrosszabb ráébredni, hogy már nem szeret, akiért te bolondulsz. Kegyetlenül fájdalmas a dolog, azóta nem is tudok enni. Nekem nagyon jót tett, hogy sírtam, már többször, mert így minden fájdalom a felszínre törhet. Szörnyû, abbahagyni nagyon nehéz, de az nyugalmat ad egy idõre, ha a gyomorgörcsöt nem is szünteti meg. Légy ügyes, és szeresd magad, mert máshogy nem megy a megbocsátás neki és magadnak sem...

Elhagyott a barátnöm, mi a jobb a szakitás után? Ha keresem vagy ha inkább hagyom egy kicsit rágodni? én még nagyon szeretem és bizonyitanék neki. az a baj hogy kerestem és beszélünk is, de ha sokat nyomulok idegesiti.

Legjobb válasz: Ha õ már nem akar tõlled semmit, jobb az úgy neki is, meg idõvel neked is. Csinálj bármi mást csak ne gondolj rá, soha ne unatkozz, mert csak rá fogsz gondolni, kösd le magad valamivel. Fel a fejjel :)

Ha õ már nem akar tõlled semmit, jobb az úgy neki is, meg idõvel neked is. Csinálj bármi mást csak ne gondolj rá, soha ne unatkozz, mert csak rá fogsz gondolni, kösd le magad valamivel. Fel a fejjel :)
A kérdező hozzászólása: köszi de ezt nem tudom én sem.mertén kint dolgozom németbe és terveink voltak amiröl most beszéltünk és talán még benne lenne.de azt mondja bizonyitanom kéne.ki akartunk költözni.de az is baj hogy emiatt az utobbi idöbe csak távkapcs volt.ez biztos nem tett jot.
bizonyítást akar? Vidd el egy felkapott helyre vacsorázni. Elõtt meg fizesd be egy szépségszalonba, hogy érezze, hogy törõdsz vele és komolyna gondolod :)
A kérdező hozzászólása: érdemes lenne keresnem?vagy haggyam ha idegesitem?nem tudom ilyenkor mi segit ill mi ront a helyzeten.
Ha igazán akarod, és Õ sem zárta le a kapcsolatot, cska az kell, hogy bizonyíts neki, akkor akar még valamit, szóval minimális szinten idegeli, hogyha meghívod vacsorázni, és hidd el, hgy szívesen elmegy veled. Kérdezd meg, egy próbát megér :)
A kérdező hozzászólása: igen.köszi.:) csak hát aza a baj, hogy van köztünk kb 700 km.:) szoval nem egyszerü.biztos ha otthon lennék harcolnék és mindent megtennék, de sajna csak a tel marad.attol meg ideges.hazamennék a hétvégén de addigra meg ö utazik el, ugyhogy kb3hét mulva tudunk személyesen találkozni.szoval kicsit reménytelen.

Megcsaltam a menyasszonyomat, most elhagyott, de tudom, hogy nagyon hülye voltam. Lenne még esélyem nála? Bővebben lent!

23 vagyok. A volt barátn?m 21, és 5 éve voltunk együtt. 3,5 év után kértem meg a kezét.Aztán egy napon...lementem haverokkal bulizni, és ott volt egy számomra elég vonzó lány. Táncoltam vele, aztán haza akartam menni, még miel?tt bármi lett volna, de a haverok nem engedtek. Mondjuk csak csók volt, és nem bírtam sokáig így a barátn?m szemébe nézni, ezért inkább elmondtam neki mindent.Leszögeztük már a leg elején, hogy nálunk már egy csók is megcsalás. Teljesen kiakadt, persze megértem, nekem kb fél év után volt egy botlásom,ott tovább jutottunk, de szerencsémre még nem voltunk olyan régen együtt, és meg tudott bocsájtani. De most ezen nem tudja túl tenni magát.Nagyon rosszul érzem magam, már a gy?r?t is vissza adta, és azt mondta hogy soha többet nem akar látni, sem beszélni velem.Én teljes er?mmel azon lennék, hogy visszakapjam, de lenne még esélyem?

Legjobb válasz: Jajj 1 csók miatt nehogy már....

Jajj 1 csók miatt nehogy már....
Bocs, de remélem, hogy sohasem fog neked megbocsájtani....!!!Nem érdeled meg ezek után.....!!!
Aki azt modnja, hogy egy csók az semmi, kívánom neki, hogy a kedvese sok ilyen semmiséget kövesse el :) Mert aki egyszer megteszi, az máskor is fog olyan állapotba kerülni. Ezért ez teljes mértékben nem hogy szakító, de váló ok is. Ugyanis egy boldog kapcsolat alapja a bizalom, ami egy ilyennel megszûnik létezni. Örökre. Úgyhogy, hapsikám, keresd fel azt a számodra elég vonzó lányt, nála még biztos van esélyed. Jobbat úgysem érdemelsz.
Én nem látok sok esélyt rá, hogy kibéküljetek. Sajnos vállalnod kell annak a következményét, hogy megcsaltad a párodat, mert mint írtad, nálatok már egy csók is megcsalásnak számít. Arról nem is beszélve, hogy nem ez volt az elsõ botlásod. "Fool me ones - shame on you, fool me twice - shame on me" A békülést se erõltesd, mert azzal csak rontasz a dolgon, ha van még min.
csak egy csók
megbocsájtott már! 1x. Mit vársz? Lenne majd 3. alkalom is. Sorry
Tényleg buta voltál h megcsaltad pláne ha már a menyasszonyod volt. Az esküvõ mostanába lett volna? 22/L
Pont kortárs vagy.. Nézd...hazugságot meg megbocsájt az ember ha megvizsgálja mirõl van szó.. De ezt az 1 csók semmiség dolgot felejtsük már el... Hibát követtél el...amit azt hiszem be is láttál valahol.. Én saját meglátásomból tudom nem bocsájtanék meg a võlegényemnek ha ilyet tenne.. Hiszen hol van a tisztelet, a szerelem és a hûség ebben az egészben ha ehhez hasonló dolgokat teszel...ráadásul mint írtad nem elõször... Ide illik a mondás....biztosat bizonytalanért.....hidd el..nem éri meg.... Lehet elvesztetted Õt....nem kizárt hogy sosem ölelheted újra... Ha így is lesz..legalább tanulj belõle...
Nagyon jól tette hogy ott hagyott a sunyiban. Legalább idõben kiderült hogy milyen is vagy


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!