Találatok a következő kifejezésre: Elhagyott a Még (59 db)

8 év után elhagyott a barátom. Jöhet még új szerelem?

13 éves voltam mikor összejöttünk.Gyerek szerelem volt.Szinte mint a tündérmesékben,8 évig csodásan éltünk.

Legjobb válasz: Nagyon fiatal vagy még, hogy ilyesmin aggódj. Bár tény, hogy ezt sosem fogod tudni elfelejteni.

Nagyon fiatal vagy még, hogy ilyesmin aggódj. Bár tény, hogy ezt sosem fogod tudni elfelejteni.
ma 19:19 Hát hogyne nyilván tudják meddig fog élni.
ma 15:45 a túl fiatalt nem arra értik az itt hozzászólók, hogy fiatal volt a kapcsolathoz, hanem arra hogy annyira fiatal még, simán talál maga mellé 100 pasit ha akar. Értelmezõképesség...
"egész nap úgy sírok hogy anyu nyugtatóval töm. " Szedd már össze magad! Mégis mit siratsz egész nap? 13(!) évesen összejöttél valami kölyökkel, nehogymár azt mondd, hogy 21 évesen még mindig olyan hûde szerelmes vagy belé! Te egyszerûen csak megijedtél az egyedülléttõl, plusz sértve érzed a hiúságodat, ennyi, emiatt ugyan nem kell ekkora cirkuszt csapni.
Hát ez is baj! Mármint a babatervezés. Esküvõt kellett volna tervezni nyolc év után. Ha pedig kihátrált volna elõle, akkor már szökésre készült. Ez a lány csak ürügy volt a menekülésre, hidd el! Elunta magát a kapcsolatban és friss érzelmekre vágyott.
nem tudom, hogy mennyire vígasztal, de mi 15 évesek voltunk és most 9 éve vagyunk együtt. Márciusban lebukott, mert felhívta a lány, én pedig rájöttem, hogy biztos nem csak egy jó ismerõs. Addig visítoztam, mire bevallotta, hogy elõzõ hétvégén csókolóztak. Nagy veszekedések után úgy dönöttem, hogy túllépek rajta. két hónappal késõbb kiderült, hogy még mindig szórakozik a lánnyal. Sírva könyörög, hogy ne hagyjam el és mindent helyre hoz, nem tudja ezt a 9 évet eldobni. 2 hete minden éjjel sírok az ágyban és úgy érzem, hogy a legszebb éveim odalettek, de amikor jobban belegondolok, hálás vagyok a sorsnak, hogy így alakult, mert végülis akár együtt maradunk, akár nem, nagyon sok gyerekkori csalódástól megkímélt, már gyerekként megtanultam, mi is az a "társ" és legalább véletlenül se keveredtem rossz társaságba, nem csinált fel senki tizen évesen, mert leht, hogy amúgy meg ez lett volna nekem megírva a nagykönyvbe. Borzasztó fiatal vagy te is, én is. Elõttünk az élet. Már nõként kezelnek minket mindenhol, miénk a világ. Még akár 10 évet is rááldozhatsz arra, hogy bepótold az élményeket. Hozzá teszem, hogy nagyon nagy az esélye, hogy vissza fog menni hozzád! Egy-két év lehet, hogy kell neki, de az elmúlt 8 évben megmutattad neki, hogy milyen az igazi nõ. 8 év után egy sablon lettél neki, és abba a sablonba senki nem fog tökéletesen illeszkedni. Nagyon sok ismerõsöm van, akikkel ugyan ez megtörtént. Az egyik barátnõm idén megy férjhez ahhoz a férfihoz, aki 10 évvel ezelõtt kidobta õt. 2 év után pedig felhívta és közlte a lánnyal, hogy feleségül akarja venni... Ne add fel, de azért próbálj meg új életet kezdeni. tudom, hogy borzasztó nehéz. Én csak 2 napig voltam egyedl, de az alatt a két nap alatt annyira padlón voltam, hogy antialkoholista létemre folyton vedeltem
erre azért számíthattál volna. nagyon ritka ha valaki 15-16 évesen összejön a párjával, és utána élete végéig vele marad. õ csak élni akar, szeretne új embereket megismerni, kipróbálni magát az életben. 21 évesen kár temetni magad, de mondjuk felesleges volt a tinikorodat egyetlen emberre rááldozni. sürgõsen "tanulj" meg pasizni, lévén, h ez kimaradt az életedbõl.
Nagyon korán jöttetek össze, elõbb-utóbb valamelyik fél tapasztalatot akar szerezni, másokat megismerni, stb.Lehet hogy egy idõ után vissza akar térni, mert rájön hogy még mindig szeret.De ez nem biztos.Próbáld meg magad erõsíteni, ha nem is akarsz elmenni sehova, próbálj meg aludni, és próbáld a gondolataid elterelni.Ha van barátnõd, hívd át, és öntsd ki a lelked.
Szerintem nem vagy túl fiatal...Mért kell mindig azzal jönni, hogy túl fiatal.Rohadtul nem számít.Na mindegy..Az itt válaszolóknak fogalmuk sincs mit jelent egy ilyen dolog, ha ez jut eszükbe. Engem meg a barátnõm, hagyott ott 8 év után.Én 15 évesen jöttem össze vele és õ is annyi volt. 2000-2008 ig voltam vele.Aztán kis híján két évig egyedül voltam 2010 októberéig.Akkor ismertem meg egy másik lányt és azóta vele vagyok :) Szóval persze, hogy jöhet új szerelem, de csak idõvel.
Tényleg nagyon fiatal vagy, ha pedig 1 hét után lelépett ott már régóta húzódó szándék lehetett, soha ne sajnáld, bezárult egy ajtó , de lehet vele kinyílt egy ablak, használd ki a fiatalságot, gyûjts barátokat ismerkedj, nem dõlt össze a világ, csak véget ért egy korszak és ez fájdalmas, nekem is az lenne a helyedben, én is az elsõ párommal vagyok már 17 éves korom óta, de ki tudja mit hoz még az élet, hisz kiszámíthatatlan.A lényeg, hogy ne add fel, mert a szerelmek jönnek mennek ez így lesz nálad is.
A kérdező hozzászólása: Mellette voltam mindig, mikor pénzünk sem volt akkor is kiálltam mellette és egyszerûen nem tudom felfogni hogy egy hét ismerettség után elhagy egy másikért. Olyan mintha egy selejtes ember lennék akire már nincs szükség.
A kérdező hozzászólása: Nekem a mindenem volt.Gyerek fejjel jöttem vele össze. Már jövõre babát terveztünk. Nem érzem magam élet képesnek. Minden egyes mozdulata itt van elõttem. A szemem már olyan kék a sok sírástól mint akit megvertek.
Szerencsére még annyira fiatal vagy, hogy bõven túl fogod élni. Egy ideig biztos nagyon fáj, de elõtted az élet! Most légy ügyes és megfontolt. Akárkivel ne állj szóba, ne add magad "olcsón"!
21 vagy, nyilván csinos is. majd találsz másikat. egy igazit:) csinosítsd ki magad és menj kávézni a barátnõiddel. élvezzétek ezeket a kellemes nyári napokat:)
Az idõ begyógyítja a sebeket.. Az is lehet, hogy erre szükségetek van, hogy késõbb visszataláljatok egymáshoz. De az is lehet, hogy te is megismersz valakit.
Lényegtelen ki meddig él, a 20 év igenis " kevésnek" vagy fiatalnak számít, ha 22 évesen meghal se azt mondják hogy na meghalt milyen öreg volt, hanem hogy milyen fiatalon halt meg...gondolkodj mielõtt írsz.

Miert vagyok ilyen hulye? A baratom elhagyott, o meg van nelkuilem en pedig meg mindig sirok utana lassan 2 hete.

Nagyon szeretem visszaakarom kapni!! felevig voltunk egyutt o 18F en 17L azert szakitot velem mert mindig bele kototem pedig nem direkt volt..kell nekem az eletemnel is fontosabb!!

Legjobb válasz: Kérj tõle bocsánatot, mond el neki hogy te még szereted, és vele tervezed a jövõdet, ha nem segít akkor pedig keress egy másik fiút. 17f

Kérj tõle bocsánatot, mond el neki hogy te még szereted, és vele tervezed a jövõdet, ha nem segít akkor pedig keress egy másik fiút. 17f
Ezt nem értem. Miért akarja megölni magát? Kapcsolatot nem akar, te meg nem akarsz barátkozni vagyhogy van ez?
A kérdező hozzászólása: En sok sok erzelmes levelet irtam neki, de az lett belole hogy azt mondta hogy megoli magat mert nekem sehogysem jo meg bartatkent sem..
Tényleg nem olyan végzetes dolog de nálunk is ez van. A féltékenykedés, cseszegetések, kötekedés miatt sajnos elég hamar ki tud ábrándulni a másik belõlünk és ha kiszeret belõled akkor már nincs mi motiválja a folytatásra. Akkor áll elõ ez a helyzet, mert már nem fél kidobni ugyanis az szivét összetörted, az érzéseit eljátszottad és az esze irányítja az pedig ellened szól. Én azt csináltam, hogy a haverjának sirtam ki magam akiben elég jóban vagyunk és õ felhivta igy kicsit megpuhitotta, meg irtam neki egy nagyon szép szívhez szóló érzelmes levelet, sok sok bocsánatkéréssel a végén elbúcsúztam tõle kivántam hogy találja meg a boldogságot. Másnap felhivott, és azt mondta hajlandó velem találkozni, hogy bebizonyitsam hogy komolyan õ kell nekem és meg tudok változni. Holnap találkozunk nagyon félek persze, de ezért az esélyért imádkoztam hetekig. :( Szerintem kellene neki írnod szép levelet, szerelmes idézeteket te ismered te tudod minek örülne. Én fél órát sírtam a telefonban bár ha teljesen kkiszeretett belõled akkor lehet, hogy ez sem fogja meghatni akkor sajnos nincs már esély :(
Szerintem elég gyenge kifogás az ilyen fokú elzárkózásra meg haragra, hogy "mindig belekötöttél". Ez nem egy olyan végzetes dolog, amit ne lehetne megbeszélni és folytatni a kapcsolatot. Szóval a kutya ott van elásva, hogy ez a srác szerintem téged már alapból nem nagyon szeretett és ez egy igen jó ürügy volt neki a szakításra. Ha még mindig szeretne és hiányoznál neki, egészen biztos, hogy nem bírná nélküled. Gondolj bele, mások megcsalásokat, durva átveréseket, hatalmas hazugságokat képesek megbocsátani a másiknak, pont mert szeretik. Ehhez képest a te "bûnöd" lepkefing. Szóval erre írtam, hogy tutira nem szeret már és ez csak kifogás volt a szakításra.
vannak közös barátaitok?? talán beszélhetnél velük és szólnának pár szót az érdekedben. Esetleg irj egy szép búcsúlevelet. Nekem azzal sikerült kkicsit meglágyitani a szivét. Nem vett vissza de legalább adott esélyt a bizonyításra és nekem már ez is rengeteget jelent.
A kérdező hozzászólása: lassan kiheverem de ha vlmi eszembe jut ak ram jon a sirhatnek a suliban jol erzem magam a baratnoimelde ha hazajovok csak ezen jar az agyam!! am koszonom a valaszokat!!
Hidd el, hogy igen is ér.. ne dumálj be magadnak ilyen hülyeségeket, van rengetek fiú és még lehet hogy találsz egy jobbat most pedig próbálj meg kikapcsolódni, és szerintem várj még egy kicsit amíg kihevered ezt a dolgot.. utána pedig keress egy fiút. (1. voltam.)
A kérdező hozzászólása: Bocsanatot kertem, nem segitett azt mondta o mar dontot en visszakarom kapni soha senkit nem szerettem meg igy igaz h csak a 2dik baratom, amiatt kotottem bele mert a csaladomban sok vita volt es mindig feszult voltam mikor beszeltunk tudom h nem mentseg hibaztam de vissza akarom kapni!! :( az eletem nem er semmit nelkule
hát ne csodálkozz, ha mindig mindenbe belekötöttél, akkor így jártál, de ha jól esik, akkor sírj csak tovább. :)
A kérdező hozzászólása: Az is volt a baj hogy nem bizott mar bennem annyira..hosszu historia a lenyege hogy: anyamek eltiltottak tole es en EGYSZER nem alltam ki akapcsolatunk mellet azota nem bizot aztan mikor rendbe hoztam mindent azt mondta helyrehoztam..en orultem neki es most megint eloalt azal h azota nem bizik..:(

A barátom elhagyott de még mindig barátok vagyunk, de van már csaja, mit tegyek hogy visszahódítsam? :s

Legjobb válasz: Szerintem már semmit nem tudsz tenni, mert õ már tovább lépett. Vagy az lesz hogy veled csalja meg a mostani nõjét és jó leszel neki szexre vagy keresel mást. Esetleg megvárod ameddig õk szétmennek.

Szerintem már semmit nem tudsz tenni, mert õ már tovább lépett. Vagy az lesz hogy veled csalja meg a mostani nõjét és jó leszel neki szexre vagy keresel mást. Esetleg megvárod ameddig õk szétmennek.
1:mennyi ideje nem vagytok együtt? 2:miért szakított?
A kérdező hozzászólása: Köszi><
A kérdező hozzászólása: 1.kb. 1 hónapja 2.nem tudom:s megcsalt.
ha megcsalt akkor szerintem hagyjad:S amúgy ilyenkor mindig kell egy kis idõt hagyni ameddig átgondolja a dolgokat, esetleg érezze a hiányodat

Az elhagyott telefonomon meg tudják nézni a videóimat?

Tegnap elhagytam a telefonomat. Hívtuk, nem volt elérhet?... A videóimat, fotóimat meg tudják nézni rajta?

Legjobb válasz: Mért ne tudnák?

Mért ne tudnák?
Ha nincs lejelszavazva a hozzáférés akkor egy 3 éves gyerek is meg tudja nézni. Ha egyéb bizalmas adatok vannak rajta akkor azokat is.
Persze.
pornó van rajta?xD
Gondolom nem pornó van rajta, hanem a kérdezõ személyes videói, és képei Ha az adatok a telefonon vannak és 1 héten belül nem kerül elõ akkor le kell tiltatni a telefont, a szolgáltatónál meg adod az IMEI számát (ami a telefon dobozzán található) és a telefon többé nem használható. Ugyanígy a sim-et is le lehet tiltatni De ha az adatok pl SD kártyán vannak akkor azellen nem lehet tenni semmit, mert át rakhatják másik telefonba amirõl meg tudják nézni.
"Ha az adatok a telefonon vannak és 1 héten belül nem kerül elõ akkor le kell tiltatni a telefont, a szolgáltatónál meg adod az IMEI számát (ami a telefon dobozzán található) és a telefon többé nem használható. " A letiltott telefon csak a hálózatra nem csatlakozik, minden mást ugyanúgy csinál. Ezzel nem lennél bejjebb.
Úgy tudtam akk be se lehet kapcsolni...
Utolsó: Az hülyeség. Egyébként nem értem a kérdést... miért ne tudnák megnézni? Ha nincs lezárva, akkor nincs akadálya.

Elhagyott a barátnőm, de nagyon szeretném visszakapni. Hirtelen lett egy új kapcsolata, de azt mondja semmi komoly, van még esély? Én úgy érzem, mintha még jobban belezúgtam volna, még inkább szeretném, hogy velem legyen. Mit tehetnék?

Legjobb válasz: Még ha sikerülne is vissza szerezned akkor sincs rá semmi biztosítékod hogy nem hagy el újból egy másikért,és mindig ez járna a fejedben mikor hol van kivel mit csinál,ha nem veled van! Te ezek után tudnál benne bízni?Most nehéz, de adj egy kis idõt magadnak és idõvel elfelejted!Nem írtad hány éves vagy és hogy meddig jártatok és hogy konkrétan miért hagyott el,lehet hogy csak te is egy futó kapcsolat voltál számára,ezen nem gondolkoztál még,már bocsi nem akarlak megbántani,de értékeld a helyzetet hogy megér e neked ennyit ez a lány??!

Még ha sikerülne is vissza szerezned akkor sincs rá semmi biztosítékod hogy nem hagy el újból egy másikért, és mindig ez járna a fejedben mikor hol van kivel mit csinál, ha nem veled van! Te ezek után tudnál benne bízni?Most nehéz, de adj egy kis idõt magadnak és idõvel elfelejted!Nem írtad hány éves vagy és hogy meddig jártatok és hogy konkrétan miért hagyott el, lehet hogy csak te is egy futó kapcsolat voltál számára, ezen nem gondolkoztál még, már bocsi nem akarlak megbántani, de értékeld a helyzetet hogy megér e neked ennyit ez a lány??!
Ha ilyen "hirtelen" tudott váltani, akkor, nem voltál fontos neki.Elhagyott, szerintem hagyd.Találj egy normális lányt, akinek te is fontos leszel annyira, mint õ neked...
Most van neki egy új kapcsolata. Lehet, hogy semmi komoly, de utána lesz másik. A szakításnak okai vannak. Ha õ szakított, akkor valószínûleg már nem szeret, rájött hogy más kell neki. Ezt próbáld elfogadni. De akár próbálkozhatsz a visszaszerzésével, de szerintem csak többet ártana mint használna. Lépj te is tovább.
Csak hiányzik, de az ilyenek mindig hosszú, kínlódó folyamatok. Szerintem próbáld elfelejteni, de persze úgysem hallgatsz ilyen tanácsra :D
A kérdező hozzászólása: 23 vagyok, õ volt az elsõ, akit igazán szerettem, mert éreztem, hogy õ is szeret stb.. bármit megadnék hogy visszajöjjön!
Helló! Igazából buzdító szavakra nem hallgatsz úgysem, ismerõs a helyzet, tegnap lettem dobva. Bár nem másik pasi van a dologban, de már nem szeret úgy, mint 1 hónapja. Azóta õrlõdött, hogy mondja el, is igazából tegnap is én szedtem ki belõle. Nem akart megbántani, mert féltett. A legrosszabb ráébredni, hogy már nem szeret, akiért te bolondulsz. Kegyetlenül fájdalmas a dolog, azóta nem is tudok enni. Nekem nagyon jót tett, hogy sírtam, már többször, mert így minden fájdalom a felszínre törhet. Szörnyû, abbahagyni nagyon nehéz, de az nyugalmat ad egy idõre, ha a gyomorgörcsöt nem is szünteti meg. Légy ügyes, és szeresd magad, mert máshogy nem megy a megbocsátás neki és magadnak sem...

Becsapott, elhagyott a barátnõm, de gyûlölet helyett még mindig szeretet érzek iránta. Mit tegyek?

5hónapos kapcsolat volt. Szépen indult, de egyszer a lány gondolt egyet és megszakitotta velem a kapcsolatot. Én mindent megadtam neki amit tudtam, szó szerint. Új telefon, ruhák, es nagyon sok szeretet. Emelle meg hogy becsapott, eltûnt, lekoptatott mocskosul is beszél rólam ezek után, visszahallottam. De a gyûlölet helyett meg most is szerelmet erzek iranta. Hogy valtozhat ez bennem? Hogy oljem ki magambol? 24f

Legjobb válasz: Látod, ennyit ér az, ha kedves és odaadó vagy a lánnyal. Tanulj belõle, és legközelebb alázd meg, irányítsd a r_bancot.

Látod, ennyit ér az, ha kedves és odaadó vagy a lánnyal. Tanulj belõle, és legközelebb alázd meg, irányítsd a r_bancot.
Papucs alert!!!! ezeket az apja is megadja neki....a kevesebb neha tobb ezt jegyezd meg
Hallod nekem 5 éves kapcsolatom ment így el egyik napról a másikra pedig semmi jele nem volt aztán kiderült hogy egy másik pasi van a dologba de nyugi majd át meg gyûlöletbe 24/F
Még kicsit vergõdni fogsz, tesom van ebben a szituban és rosszul viseli, de pár hónap és rájösz, hogy nem ért annyit. Jó tanulság lehetne, hogy sose vegyél egy csajodnak se drága cuccokat, hadd attól ájuljanak el, amilyen vagy és ne a pénzedtõl, így azért biztosabb lehetsz, hogy téged szeret valaki és nem a pénzed.
A kérdező hozzászólása: Koszi az eddigi válaszokat. Remélem elõbb utóbb meggyûlölöm ezt a patkányt.
Én is így vagyok, csak lányba.Azzal az indokkal hagytak ott, hogy nem akar komoly kapcsolatot és mindezt 2 év után közölte velem.Szép ugye?Gyûlölöm de ha az emlékekre gondolok csak sírnék...nekem azt mondták, hogy minden fejben dõl el.Ha elhatározod és rájössz, hogy márpedig téged nem érdekel egy ilyen kis r*banc akkor idõvel már csak ez marad.Én is ezzel próbálkozom:/
Elhiszem hogy nehéz, és nagyon rossz érzés, de idõvel elmúlik. Az nem megoldás ha meggyûlölöd. Ne feledd el: A SZERETET ELLENTÉTE NEM A GYÛLÖLET, HANEM A KÖZÖNY!!!! Ezt a legtöbben elfelejtik, pedig fontos. Hogyha õ ilyen szemétül bánt veled, az nem fogja a legkevésbé sem megérinteni ha gyûlölöd. Nekünk nõknem a legnagyobb tövis az, hogyha látjuk, hogy egy férfi mennyire könnyedén továbblépett és elfelejtett minket. Ezt nehéz elismerni, a legtöbben nem is teszik, sõt akár tagadjék is, de legbelül így van. Ez fáj a legjobban. Szóval próbálj meg továbblépni. Nem lesz könnyû, beletelik egy kis idõbe, de sikerülni fog. Az elsõ válaszolók írták, hogy a következõ kapcsolatokban légy bunkó... EZ NEM MEGOLDÁS!!! NE EGY MÁSIK LÁNYT BÜNTESS Ennek a libának a viselkedéséért!!!!!! Amit tehetsz, hogy legközelebb jobban megnézed, hogy kit tüntetsz ki a szereteteddel. És talán a következõ lányt a kedvességeddel áraszd el, és ne az anyagiakkal kezd! Úgy talán könyebb lesz, és ha rosz vége lesz kevesebb veszteség ér. Kitartás, idõvel könyebb lesz.
már bocs de ezt te cseszted el, Nem kellet volna telefont, ruhát meg egyéb izéket venned neki, és akkor esetleg férfiként nézett volna rád. 17/L

4 év után 2 hete elhagyott a barátnőm, most pénteken indulok egy külföldi félévre egy olyan országba, ahol még soha nem jártam; hogy tudnám kezelni ezt a helyzetet?

Ott csak olyan ismerőseim lesznek, akiket nem kedvelek, és egyébként meg elég visszahúzódó vagyok és nehezen barátkozok. Nem tudom, hogyan lehetne jó nekem ez a félév.

Legjobb válasz: Ezt egy tökéletes alkalom arra, hogy az életedben egy teljesen uj alapokon álló új kezdetet csinálj. Ilyen helyetekbõl szokott sok-sok jó dolog történni.

Ezt egy tökéletes alkalom arra, hogy az életedben egy teljesen uj alapokon álló új kezdetet csinálj. Ilyen helyetekbõl szokott sok-sok jó dolog történni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Szeretném ezt tenni, de fogalmam sincs, hogy hogyan!
2 Kizárod a múltat. Tudatosan csak elõre nézel, se jobbra, se balra. Kitûzöd a célt, és végig csinálod.Ha jön a múltal kapcsolatos gondolat, azonnal zárod és tereled a figyelmet másra.
Ennél jobb körülményeket nem is kívánhatnál szakítás utánra. Csak magaddal kell törõdnöd, nem ismer senki, csomó új ember körülötted. Itt a tökéletes alkalom, hogy túllépj a volt barátnõdön, másrészt arra is nagyon jó lesz ez a félév, hogy kicsit nyitottabbá válj. A barátkozás hidd el könnyen fog menni, mert gondolom ott is sok programot fognak szervezni direkt a külföldi diákoknak a helyiek, ti ott "egzotikusak" lesztek, mindenki kérdezgetni fog a hazátokról, stb. Ráadásul te is kérdezgetheted õket, milyen az XY tanár, merre vannak a termek, mit lehet ott sportolni. Ha bekerülsz egy focicsapatba, már legalább 10 haverod lesz, akik további ismerõseiknek tudnak bemutatni. Egyszóval ne rinyálj, ez az új lehetõségek idõszaka lesz :) Sok sikert a tanulmányaidhoz, és felejtsd el ezt a "hogyan lehetne jó" hozzáállást :D

Elhagyott a barátom több mint 1 éve, azóta nincs életem, olyan vagyok mint egy zombi, folyton szomorú vagyok és le vagyok törve nem vidít fel semmi még más pasik sem érdekelnek és minden szar. Ez meddig fog tartani vagy mit kezdjek magammal?

Legjobb válasz: Még pár év. Arra figyelj, hogy mig ilyen állapotban vagy, ne engedj olyan pasit a közeledbe, aki mint "barát" próbál a közeledbe férkõzni. Akkor nem lesz baj.

Még pár év. Arra figyelj, hogy mig ilyen állapotban vagy, ne engedj olyan pasit a közeledbe, aki mint "barát" próbál a közeledbe férkõzni. Akkor nem lesz baj.
"Mielõtt szisztematikusan felépített taktikánkat szeretnénk megalapozni, elõtte el kell végeznünk a legfontosabb és majdnem hogy legfájdalmasabb lépést: a tudatos szelektálást! Minden olyan embert ki kell takarítani életünkbõl, aki hátráltat, visszatart vagy érzelmileg negatív hatással van ránk. Régi ócska baráti-haveri vagy szerelmi szálaknak nincs helye az életünkben! Mivel ha érzelmi terrorban élünk, folyamatosan az agyunk el lesz foglalva ennek a terrornak az elhárításával és az igazán komoly dolgokkal nem fogunk tudni százszázalékosan foglalkozni." http://ferfitaktika.blogspot.hu/2013/09/eletunk-kartyai.html
Idõ... nekem 2 év alatt sikerült úgy ahogy tullépni. De ismerkedni azóta sincs önbizalmam, mint régen.
még kb fél év és kihevered szerintem, azt már bird ki!
A kérdező hozzászólása: Már próbáltam sokmindent (pl. futottam), de egy idõ után meguntam :/
Igen, 3-as együtt érez, meg idõ, de az idõ akkor segít, ha teszel a saját magad érdekében. 2-es voltam.
A kérdező hozzászólása: Még pár év?? :o úristen. Addigra nyugdíjba mehetek.:S 3. Köszi az együttérzést. Hát én is remélem.:/
Együtt érzek veled . Nekem is azt mondják az idõ. Nekünk ez ugye kevés vigasz . Talán majd egyszer ránk mosolyog a szerencse
Menj sportolni, lovagolj, biciklizz, fuss, sakkozz, ezzel párhuzamosan iratkozz be nyelviskolába és tanulj nyelvet. Magaddal akarj jóban lenni.
én is több éves "kapcsolatomat" temetem, immáron 3-4 éve. eleinte tényleg szar volt, nem akartam semmit magammal, suli t is végiglógtam (240 hiányzásokkal általában), remegett a kezem mint egy részeges alkoholistának, a semmin is felhúztam magam. Mindenki távolesett tõlem, barátok és egyebek, anyámmal is megromlott a viszonyom, a rokonok se úgy tekintenek rám mint egy hasznos rokonra, csupán van aki rokonságból beszél még velem. Mindenkit és mindent elhanyagoltam, ami manapság talán kezd javulni, de még anyám azaz ANYÁM-at is félek újra megszeretni. Viszont ennek ellenére, ha egyedül is, de tök jól kezd alakulni az életem ahhoz képest ahonnan indultam.

ELhagyott a barátnőm, folyamatosan süllyednek a statisztikáim, meg fogok halni?

Múlt hét pénteken hagyott, el, egyszer csak nem vette már fel atelefont. Sokat bántottam lekorlátoztam, hibás és bűnös vagyok, "bezártame gy ablaktalan szobába", kutakodtam a múltjában, elmebetegül viselkedtem, megijesztettem stb. Végül bedobta a törülközőt. Én folyamatosan hivogattam péntektől hétfő estig, lement a 3500 forintom is. A szó legszorosabb értelmében nem ettem semmit, erős hasi fájdalmaim léptek fel, amikor is hajnalban a szüleim kihívták amentőket vasárnap és azok bevittek engem. 3 telefonrol is megkapta a barátnőm h bevittek a kórházbade nem reagált semmit. Én még mindig nagyon szerelmes vagyok belé. Fogytam 12 kilót. A szerdai érettségire nem tudtam felkészülni teljesen. MA engedtek ki akórházból zárójelentéssel. MEgyek paphoz, templomba, katolikusokhoz, temetőbe,reformátusokhoz, ismerősökhöz és mindenhol mindenki áldását kérem arra, hogy visszajöjjön hozzám ez alány. Már tápszert is kilátásba helyeztek nekem. Nyugattókat is kaptam , plussz pulzus csökkentőt, plussz gyomorgyógyszert. A saját anyám mondja hogy érzi milyen gyenge vagyok. LAssan azok az elegáns ruhák, amiket a barátnőm kedvéért vettem(mondván hogy ujrakezdjük ugy jelenjek meg előtte ahogy neki tetszene),nagyok lesznek rám. Tanulni képtelen vagyok, pedig érettségi időszak, el vagyok ásva. Megváltoztam, de abarátnőm nem hiszi el és ezér tnem akar velem találkozni. Ki fogok készülni, csak a szüleimet sajnálom, mert nem érdemlik meg hogy így lássák a 19 éves fiúgyermeküket. Valaki beszélgetne velem itt vagy facen?

Legjobb válasz: Amennyiben nem nagyon magas a vérnyomásod, nem vagy alkoholista, nem szedsz erõs drogokat, nincs rosszindulatú daganatod, nincs halálos betegséged, akkor, nem halsz meg. Max elüthet egy autó.

Amennyiben nem nagyon magas a vérnyomásod, nem vagy alkoholista, nem szedsz erõs drogokat, nincs rosszindulatú daganatod, nincs halálos betegséged, akkor, nem halsz meg. Max elüthet egy autó.
lelki segély
A kérdező hozzászólása: Már abbahagytam, lemondtam róla, keresek magamnak egy szebb és hozzám méltóbb lányt. Mást teszek boldoggá, boldogabbá. Lemondtam errõl a lányról. Végleg. HA egyszer nem , akkor nem, majd megbánja és érezni fogja a vesztét, ha majd az 5. kapcsolatában is dobni fogják pár hónap múltán. Viszlát SZívem!
Biztos, hogy megváltoztál? Mert most is teljesen elmebeteg módon viselkedsz. Ilyen ember mellett senki sem érzi jól magát. Amúgy nem fogsz meghalni, majd abbahagyod egyszer a nyavajgást.
A kérdező hozzászólása: az az érzésem egyébként, hogy abarátnõm csak hiteget, valójában már soha nem is akar tõlem semmit mert közömbös vagyok neki. Hiteget mert fél kimondani a dolgot. Pedig én még nagyon szeretem és tényleg megváltoztam. Mindig azt mondja hogy változz meg változz meg, miközben már megváltoztamde ugy érzem csak hiteget :( mire jó ez? teljesen kikészít. :(((((
gondoltam, hogy ezért mész, mentél a temetõbe, de nem értettem az összefüggést a barátnõddel, meg a szeretteink 'örök' nyughelyével remélem sikerül megváltoznod a kapcsolatotokért, szerelmedért és nem utolsó sorban önmagadért :)
A kérdező hozzászólása: TEmetõbe azért mentem hogy a szeretett rokonaimat meglátogassam, akik porrá váltak ebben a sátánista világban. Jó emberek voltak. SZentek voltak nekik a szeretteik. Nekem is azok. A szerelmem és a családom szent. Soha nem okoznék bennük kárt, mert a saját testemben nem okozok kárt, csak ha megkísértenek.(sajnos) ÉS még azért tis mentem a temetõbe, hogy tõlük is segítséget kérjek, ez pénteken volt amikor a párom nem volt jól, én miattam. Ma egy vallási közösség, kb 20 fõ értem imádkozott hangosan és becsukott szemmel, alelkemért, a megmentésemért és a boldog jövõmért. Beszélgettünk és a segítségükrõl biztosítottak. Jó emberek õk. És én is az vagyok legbelül, épp ezért vagyok kedvelt célpont.
A barátnõd hogyan tudná meg, hogy tényleg megváltoztál-e? Talán ha elkezdtek majd a szünet után újra randizni, újra a kapcsolatotokat, akkor talán majd rájön, megállapítja, hogy sikerült-e megváltoznod jó irányba. Temetõbe miért mész?
belül kell megváltoznod, hiszen biztosan nem a kinézeted miatt lett ez, ami lett a hibáidra amikre rájöttél, azokon kell változtatnod. A lány lehet hogy még szeret téged. Hallottam olyan történetet anapokban, hogy szünet után, addigra a csaj pasija tudott változtatni és már nem jöttek elõ azok a problémák, többek között túlzott féltékenység, korlátozás/elnyomás, és az sem, hogymit vesz fel a csaj. Csak te tudsz változtatni, ha szereted a lányt igazán, nem akartad, Nem akarod többé korlátozni, sehová se zárni. Hanem benne bízva, vele boldogságban együtt lenni.
Sajnálom ami veled történt. Az ember igazán utólag döbben rá a hibáira. Ez most biztos nem fog jólesni neked de az a lány nem hiszem hogy vissza megy hozzád vagy hogy bármit is akarna újra tõled. Amikor egy nõ kilép a kapcsolatból az már a legvégsõ pont és ezt nem abban a pillanatban döntötte el. Attól hogy nem eszel és tönkre teszed a tested nem fognak megváltozni a dolgok. Nem fog vissza jönni hozzád. Nem veszett el mindenek talán a lányt igen akit szerettél de ott vannak a szüleid. Ameddig õk élnek ott is lesznek melletted mindig. Próbáld meg lefoglalni magad kicsit élj. Lógj a haverjaiddal bulizz kezd el valami új dolgot amit eddig még nem próbáltál. 23/F
Hogy mit csináltál? Bezártad egy szobába?Talán meg is ütötted? Szerencséd van, hogy nem vagyok a lány rokona/ismerõse mert lecsaptalak volna mint Fekete Laci a disznót!!! Te sajnáltatod magad, meg a 3500 forintodat? Na huzzál a fenébe!

Kihasznált, átvert? Volt egy lány aki az életemet jelentette de elhagyott mert még mindig szereti a volt pasiját azt mondta engem is szeret de rájöttem hogy csak kihasznált.

én megbocsátottam neki mindent vissza akarom kapni.ja az exének már nem kell.az a kérdésem ha egy kicsit is szeret lehet nála esélyem?Ma találkozunk este jön hozzzám.szerintetek mongyam neki hogy halálosan szeretem meg hogy hiányzik?vagy haggyam nagyon SZERETEM!!!!!!4

Legjobb válasz: 21/F

A kérdező hozzászólása: 21/F
Ez a lekapásos dolog nem túl jó ötlet mert azt hiheti csak azért akarod vissza szerezni mert nincs kivel d.gni..Mond el neki figyi ez a helyzet szeretlek, szeretném újra kezdeni, bár tudom hogy te azt a másikat szereted..stb stb..dönts hogy újra kezdjük e vagy sem! ennyi!mit kell ezzel szarakodni??
Kérdezd meg, hogy kivel szeretne együtt lenni a jövõben.Aztán utána mondd, hogy te mit szeretnél.
A kérdező hozzászólása: és ha csak egyszerüen lekapnám és utána mondom neki mit érzek?
Szorítok!
A kérdező hozzászólása: csak félek egy kicsit mert egy pár napja mentünk szét
2. én is lány vagyok és úgy vagyok vele hogy ha szeret mondja meg ne nekem kelljen kitalálnom és nyomulnom lány létemre hogy "tényleg szeretsz?összejönnél velem?" Nem!!igenis mondja meg szépen hogy szeret!Ez nem a férfi büszkeségrõl szól már hanem a gyávaságról!Ha a csajtól várod el hogy kitalálja szereted e akarsz e tõlle valamit gyáva vagy!
Mond meg neki!Ha még picit is szeret és számított neki a kapcsolatotok és te akkor valószinûleg vissza megy hozzád!:) Sok szerencsét!És ha összejön sok boldogságot!:)
Légy FÉRFI az isten szerelmére akármennyire is nehezedre esik. Beszéltesd õt, hogy mondja el mit érez és ne te nyavalyogj neki. Mert úgyis látja rajtad, hogy még szereted ha ennyire nyomulsz rá.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat mág annyi hogy filmet nézünk nem szeretem a romantikus filmeket ö igen azt nézzünk?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!