Találatok a következő kifejezésre: Elhagyni a utat a (18 db)

Mikor fogja elhagyni evés után a cicizést a majdnem 9 hónapos kisfiam?

Már eszik szilárd ételt naponta háromszor!De csak a délutáni szilárd étel után nem kér cicit,amúgy igen.

Legjobb válasz: Köszi a választ! Magától hagyta el az evés utáni cicizést? Vagy valahogy hozzálehet segíteni?

A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Magától hagyta el az evés utáni cicizést? Vagy valahogy hozzálehet segíteni?
Szia nekem 1 éves koráig volt így utána reggel-este és 15 hós lett mikor már csak este és 16 hósan hagyta abba.

Törvény szabályozza, hogy mennyi idő után kell a kifizetett félnek elhagynia a lakást? És melyik ez a törvény?

A szüleim válnak és édesapámmal mi(férjem és én)fogjuk kifizetni az anyámat,és szeretném ha minél hamarabb elhuzna innen!

Legjobb válasz: Ilyen törvény nincs hogy mennyi idõ alatt kell elhagyni valakinek egy lakást

Ilyen törvény nincs hogy mennyi idõ alatt kell elhagyni valakinek egy lakást

Klikkerezésnél mennyi idő után lehet elhagyni a jutalom falatot?

Legjobb válasz: Semennyi. Ha klikker van, jutalomfalat is mindig kell kövesse. A klikkert lehet elhagyni, ha a kutya már tudja a feladatot, ez esetben néha adhatsz neki jutalmat, nagy dícséret stb.

Semennyi. Ha klikker van, jutalomfalat is mindig kell kövesse. A klikkert lehet elhagyni, ha a kutya már tudja a feladatot, ez esetben néha adhatsz neki jutalmat, nagy dícséret stb.
Szerintem van összefüggés azért. Ha falattal dolgozol, és nagyon kajás a kutya, akkor állandóan a kezedet, a falatot, vagy ilyesmit fog nézni. Ha viszont klikkerezel, akkor nem a kézmozgás, meg a zacskózörgés a kulcsinger, hanem a klikk. Így fogja tudni a szemedet nézni a kezed helyett.
A kérdező hozzászólása: Ok Így már minden világos. Köszönöm szépen! Zõdpacsi ment...
Semmi köze a kunyeráláshoz. Ez is hozzád köti a jutalmat, hiszen TÕLED kapja a kutya. A lényeg, hogy a viselkedés KÖZBEN egy ADOTT PILLANATOT tudsz másodpercre pontosan röviden megerõsíteni. Nézted a vidit? Szóval nem tudnád pont akkor megerõsíteni a viselkedést, mikor a kutya pont hozzáért az ajtóhoz! A jutalmazandó pillanatot jelölöd meg klikkerrel. A legtöbb trükkhöz és alapengedelmességi feladathoz akár felesleges is lehet a klikker, mert azokat meg lehet tanítani egyszerûen nélküle is. De sok feladathoz szinte nélkülözhetetlen.
A kérdező hozzászólása: jól tévedek? A klikker ezexerint arra jó hogy felhívja a kutya figyelmét hogy elemózsia következik, és hogy a hanghoz kösse a jutalomfalatot és ne énhozzám. Így talán kevésbé áll neki kunyerálni, amikor jutalomfalatot kap.
El lehet hagyni, vagyis fokozatosan kihúzni az idõt, amíg jutalmazod.És idõnként szükséges az újbóli használata, hogy a kutya ismét megerõsítve legyen, érdemes gyorsan, pontosan elvégezni az adott feladatot.
Ha tudsz ilyen pontosan megerõsíteni klikker nélkül, akkor nem kell klikker: http://www.youtube.com/watch?v=jS2WexYdb0c
A kutya stabilan tud ülni akkor már nem kell a klikker, ezzel együtt már a jutalom falat sem kell.. Tehát klikkerezésnél nem lehet elhagyni, de a klikkerrel együtt el lehet.
A klikker tanulási fázisban használatos, azért jó, mert jobban meg tudod vele jelölni azt a pillanatot, amit szeretnél, hogy újra csináljon a kutya. Hatékonyabb így a tanítás.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Akkor viszont azt nem értem hogy minek a klikker? Miért nem elég a jutalomfalat?
Klikker nélkül sem a kezemet nézi, mert megtanulta, hogy "lábhoz"-ra és egyébként is a szemembe kell nézni, csak akkor van "jjjoo" és utána kaja v. labda ;)


Eljegyzés után nagyon ciki lenne elhagyni a barátom? (Lent)

Már több mint 4 éve van barátom,? az els? komoly kapcsolatom (? vette el a szüzességem,rajta kívül még soha nem voltam mással)de már nem szeretem úgy mint régen!A szexet sem élvezem vele,nincs kedvem szexelni sem!Megkérte a kezem igent mondtam de még a hivatalos eljegyzési kaja nem volt meg csak az id?pont van meg!Szerintetek maradjak vele vagy ne?Õ szeret engem de én már nem szeretem csak szerintem ragaszkodok hozzá..... 19 L

Legjobb válasz: Biztos nem maradnék vele, ha nem szeretem. Így akarod leélni az életed?

Biztos nem maradnék vele, ha nem szeretem. Így akarod leélni az életed?
Barátnõm eljegyzés után egy héttel szakított.
Dehogy ciki, esküvõ után sokkal cikibb lenne.
Még csak 19 vagy, elõtted az élet!!
Ne. Egy válás sokkal durvább lenne. Most még idõben vagy.
Már akkor is így éreztél, amikor igent mondtál neki?
Akkor ne!! Nehogy elrontsd, még semmi nem késõ. Amúgysem kell ezt 19 évesen, még akkorsem ha szeretnéd.
nem ciki és nem gáz elhagyni. Inkább most, mint akár esküvõ után vagy épp gyerekkel. Az eljegyzés az még nem gáz, pláne ahogy írtad.
Esküvõ után cikibb.
Akkor inkább most, mint akkor, amikor jóval elõrehaladottabb, Ne hazudj neki, ne alázd meg õt és ne áldozd fel saját magadat!
A kérdező hozzászólása: már kihûlt ez a kapcsolat a részemrõl valamilyen szinten, ez már sztem csak megszokás!
Nézd, nem azon kell, hogy álljon vagy bukjon a kapcsolatotok, hogy hány perc egy orgazmus, hanem elsõ körben az számít, hogy fel tudsz-e nézni még rá, szereted-e õt, úgy érzed-e, hogy õ a másik feled, vagy kimondottan tehertétel és kötelesség vele a kapcsolat? Ugyanis a gyengécske szexet még fel lehet dobni, a gondokat meg lehet beszélni, de ha nincs érzelem, akkor veszett fejsze... és lépned kell. Kifelé a kapcsolatból. De ha megvan az érzelem, akkor inkább a problémamegoldás, mint az eldobás.
A kérdező hozzászólása: még ha õ nem is bánná meg mert szeret de én sztem igen...de olyan nehéz elhagyni mert õ szeret engem...meg már megszokásból is...
Úgy érzem, mindketten megbánnátok, ha összeházasodnátok. Sõt, Te már most menekülnél. Tégy egy szívességet mindkettõtöknek, légy vele õszinte és váljatok el békésen.
Én komolyan nem értelek. Azt írod, hogy már nem jó vele a szex és szakítanál, meg minden. Hát szerintem (az alapján amiket leírtál) tuti, hogy nem fogsz szakítani vele, mindig fogsz találni 1 kifogást, hogy mellette maradj. És továbbra is így fogsz síránkozi. Ne haragudj, de nekem ez jön le.
Lépj le. Nekem volt egy 7 éves kapcsolatom. 15 éves voltam mikor megismertem. 19 éves koromban jegyzett el. Nagyon fiatal voltam még, de életem egyik legjobb (de legnehezebb) döntése volt. Fiatal vagy még ahhoz, hogy olyan mellett maradj, akit sajnálsz elhagyni. Egy másik ember mellett biztos megtalálod a boldogságod!!! Sok sikert, és légy nagyon erõs!!!!!!
Ne azért maradj vele, mert Õ szeret!!Ne sajnálatból!Neked ez nem jó, na ez tuti akkor most lépj!Azt nézd mi jó neked, mert akkor leszel boldog ha nem másokat nézel hanem elsõnek magadat.
Miééért mondtáál igeeent?????? Nagyon buta vagy már ne is haragudjál!
Gyerek vagy még. (Itt nem feltétlen a korodra gondolok.) Gyerekek ne házasodjanak.
ide vezet az, ha gyerekek kerülnek össze...nem kellett volna 17 évesen összeköltözni. már most úgy ki vagytok égve, mint a 20 éves házasok.
A kérdező hozzászólása: Õ idõsebb majdnem 10 évvel tõlem!
A kérdező hozzászólása: nem akartam úgy kiírni hogy nagy bunkóság lenne, ezért írtam hogy ciki.
Most komolyan az a problémád, hogy ciki vagy nem? Ha azt mondjuk ciki, akkor inkább vele maradsz? Látszik, hogy csak 19 vagy... -.-"
A kérdező hozzászólása: igen sajnos akkor is de egyre rosszabb....nem élvezem a szexet (van amikor még 5perc sincs egy együttlét)és azért mert õ sokat dolgozik és ezért nem bírja...lehet hogy én gondolom rosszúl és igaza van de nem tudom sztem ha dolgozik nem mentség az 5 perc (nincs tapasztalatom mással)....meg azt mondja h megvesz mindent és nehogy már elhagyjam....meg õ szeret engem...19 éves leszek és már több mint 4 éve vagyunk együtt
19 évesen még korai amúgy is az eljegyzés, házasság. Fõleg, ha nem is szereted már annyira a barátod.
Vörös vagy?
inkább most lép le, mint a esküvõ után válj el
Nem értem minek mondtál igent, és miért nem beszélitek meg a problémáitokat.Hagyd el, nem érdemli meg, hogy hazudj neki.
Ez tipikus példa, arra h nem kell egy idõsebb csávónak fiatalabb csajjal kezdenie mert koppan.Kiskorodban még beszédített a szövege, de már felnõttél, meg elõtted az élet, kell a kaland, nem élheted le az életed egy férfi mellett.
A kajálásig dobd. Mondd el neki mit érzel. Ne menj bele még véletlenül sem egy olyan házasságba ami nem igaz érzelmeken alapul vagy éppen kihûlt szerelmen.
ha öngyilkos akarsz lenni, menj hozzá nyugodtan :D mondd meg neki korrekten, h már nem szereted... õ pedig - szar lesz neki - de el kell, h fogadja!
A kérdező hozzászólása: nem vagyok vörös, barna ja és már 2 éve együt lakunk...az a baj hogy egyre rosszabb én már beszéltem vele de õ nem hisz nekem hogy akár elhagyom , és mindig az van hogy nem hisz nekem.mondtam h kellene változtatni de nem akar, ha néha beparázik hogy elhagyom akkor megigér mindent meg megakarja váltani a világot pár napig de utánna ugyan az a régi minden...
Csak azt az egyet áruld már el, hogy minek mondtál igent??????
Mi a [email protected] mondtál igent...
A kérdező hozzászólása: akkor még nem volt ennyire rossz a helyzet, de mióta gyûrût adott nagyon biztonságba érzi magát hogy tuti nem hagyom el...és ezt mondtam neki is hogy gondoljon csak azokra akik 10-20 év házasság után válnak el.....a szex meg egyszerûen nem jó nincs se elõjáték se semmi amit élvezhetnék...
Az a ciki hogy igent mondtál amikor eszed ágában nincs õt egy életen keresztül szeretni. Nincs ezzel semmi baj, van ilyen. Szépen állj elé és mondd meg neki amit ide leírtál. Az a szemétség ha áltatod õt, közben pedig tudod hogy nem szereted.

Ereztetek ugy mar hogy egy ido utan elmult a szerelem es a legjobb lenne ha vege lenne de aztan atgondolsz mindent es megsem tudod elhagyni a parod? Ez meg szerelem vagy mar csak a megszokas?

Legjobb válasz: Ha nincs szerelem és azt is akarod h vége legyen, az már rég rossz. A szerelembõl egy idõ után mély szeretet lesz, ha meg megszokás, akkor régen sza.r van a levesben.

Ha nincs szerelem és azt is akarod h vége legyen, az már rég rossz. A szerelembõl egy idõ után mély szeretet lesz, ha meg megszokás, akkor régen sza.r van a levesben.
21:06-osnak igaza van.Ez a hiányérzet nem a párotok személyének szól.Sokan félnek kilépni egy nem mûködõ kapcsolatból csak azért, mert hûûû, mi lesz, ha egyedül maradok.Mi lenne? Semmi.Inkább éljen az ember egyedül, de nyugodtan és boldogan, mint állandó kétségek között, megalázva, ugráltatva. Ami nem jó azon változtatni kell.Ha megbeszélni és újrakezdeni már nem lehet, a kihûlt érzéseket felszítani sem lehet, akkor ki kell lépni.Szenvedni egy életen keresztül csak azért, mert félünk egyedül maradni, szerintem baromság. Nem a lila ködös szerelem az, ami összetart egy kapcsolatot, hanem a szeretet.Ha ez sincs meg és már a másik jelenléte is irritál, akkor azt már minek tovább húzni? Mindenkinek csak egy élete van, ne hagyjátok, hogy mellettetek menjen el, anélkül, hogy egy percig boldogok lettetek volna.
Nem sok kapcsolatom volt az életemben, de amikor már egyszer is eszembe jutott a szakítás érzése, már nemm sok idõt adtam a kapcsolatnak. És vége is lett mindegyiknek.
Bocs hogy ezt írom srácok, de nektek nem a párotok hiányzik (akik már szakítottak), hanem maga a kapcsolat, egy másik emberrel való szoros együttlét, valamilyen szintû függés meg az emlékek is tetézik a dolgot. De nem az ember hiányzik. Hosszabb idõ után lesz már egy bizonyos kapcsolatfüggés, kialakulnak szokások és azt rossz elhagyni.
Nekem éppen most lett vége... A végén már nem sokat találkoztunk, de nem tudtam otthagyni. És õ sem, de aztán vége lett. Végül megpróbáltuk ujra, de az borzasztó volt :/ Már nem szeretem...csak hiányzik :S De túl kell lépnem rajta, még ha nehezen is. Néha azt érzem, hogy nagyon szeretem, máskor jelentéktelen...Már szakitottunk... Azóta, amióta szakitottunk, nem tudok megszeretni senkit. AZt mondta valaki azért, mert még mindig õt szeretem... De már nem tudom ://
szerintem ilyenkor valami nem jó-vagyis elõzõleg nem volt jó, elromlott még a "szerelem" ideje alatt, valami meggyengítette a kapcsolatot.Ha egy kapcsolat jól mûködik, akkor valóban mély szeretet lesz belõle, aminek szerintem kell olyan erõsnek lennie, hogy összetartson 2 embert, akik régóta együtt vannak.
Én is érzek igy néha, fõleg akkor ha vita van, akkor ugy érzem, hogy még a jelenlététõl is kiakadok.De utána rájövök ez csak egy rossz passz nálam és nélküle csak rosszabb lenne.
Detto ez a helyzetem. Mit tegyek? :(
bakker, én hetek óta ugyanígy vagyok :/ mit tanácsolnátok?
Hát jó lenne még sok-sok kommentet olvasni ide, mert én is pont ebben a cipõben járok :( egyik percben így a másikban úgy. egyik percben bujik, érdeklõdik, így szeretlek-úgy szeretlek aztán meg taplón közli hogy takarodj ki a konyhába és csináld a kaját... :( és akkor minden összeomlik, hogy én ennél többet érdemlek... most itt ülök egyedül õ meg 10 méterrel arrébb a nagyházban tv-zik és most nem hiányzik, de félek, ha tényleg egyedül lennék az más érzéseket hozna ki belõlem. hajj annyira nem tudom mit csináljak... írjatok sokan még!!!
utolsó: hát én nem tudok sokat rólatok, de bármi elõfordulhat : )
12 év után hagyott el a párom... most a héten. Szörnyen érzem magam õ pedig biztos éli világát. A szörnyû az egészben, h nem akarja elvinni az összes cuccát. Amit igazából nem tudok mire vélni. Szeretem még õt, talán õ is még valamennyire de... mindig ott van az a de. Szerinte túl sokat veszekedtünk az utóbbi idõben. Tény és való voltak problémáink de azokat meg is lehetett volna oldani. Nem annak kellet volna lennie a megoldásnak, h lelép. Szerintetek van még esély, h vissza jöjjön?
érdekes dolgokat írtok, szintén ebben a cipõben vagyok. mi szakítottunk mert nem szeretett aztán pár hónapra rá összekeveredtünk megint onnantól kezdve olyan volt mintha jártunk volna, többször mondtam hogy ez így nem jó, fejezzük be, és most fél év után döntötte el hogy velem akar lenni. én eközben megismertem valakit, a személyisége fogott meg inkább de nem akartam vele kapcsolatot, de érdekes módon mindig fura érzésem van ha meglátom. és lehet hogy ez játszik közbe abban, hogy már nem nézek ugy a páromra, mintha valami elromlott volna, pedig hónapok óta arra vártam hogy együtt legyünk. ki érti ezt...
19.55, igen, szerintem is ugyanez a helyzet :/
Tudjátok azért ez nem így mûködik egészen... Én sok mindenen átmentem nõ létemre, és megéltem egy hosszú kapcsolatot, ami jónak indult, de aztán eléltünk egymás mellett, jól, de lassan minden érzés kihunyt... Már csak a megszokás volt... De akkor jött egy másik érzés, az, hogy kell valaki, aki szeretni is tud. Aki csodálatosnak lát, aki elvarázsol, aki számára különleges vagyok... Elhagytam a régit, az új csodálatos Tényleg igazi szerelemért, az igazi nagy Õ megtalált, és boldoggá tett... De! Elkövettem egy szörnyû hibát... Hogy szültem egy babát, otthon maradtam, és elkényelmesedtem, elhanyagoltam magam, és leginkább Õt! Azt aki az Igazi! és most õ mondta azt nekem, hogy már nem érzi azt a bizonyos pluszt, a vágyat, a tüzet, a szerelmet... mert nem figyeltem rá oda.. és õ sem szólt... és most azt mondja már nem tudja mit érez... Szörnyû ezt átélni... és szeretném õt visszakapni... Teljesen! Nem akarok úgy élni vele, mint a másikkal tettük hosszú idõn keresztül... Szerelmet akarok tõle, mert két ember igazán ez tesz boldoggá!!! Nem a mély szeretet... Az hogy vágyj arra, hogy hozzád érjen, hogy vágyj rá, hogy megcsókolhasd, hogy, ha arra gondolsz, hogy más férfi/nõ karjában látnád, mit éreznél... Igenis tudni kell, hogy szereted e azt az embert, akit a párodnak választottál, vagy nem... ha most nem érzed, késõbb nem alakul át, már semmi nem jön vissza belõle... Minden ember fél a változástól, de a bizonytalanságtól, higgyétek el nincs rosszabb...hogy azon tépelõdsz te, vagy a másik fél, hogy lesz e folytatás...

Ha egy hosszú kapcsolat után elhagyna a párod, nem másért, hanem mert már nem érzi ugyanazt, viszont azonnal találna mást, visszahódítanád tőle?

Szóval elvégre is nem a csaj miatt hagy el, de egyből képbejön a csaj, pedig tudja, hogy ott vagy neki te. Elcsesznéd a kapcsolatuk? Végülis ugyanezt csinálta veled is. Visszaszereznéd?

Legjobb válasz: Bogaram, nem tudod visszaszerezni, hiszen azért hagyott ott mert NEM SZERET!!!! Persze gizdulhatsz de te leszel a szánalmas ex. Vagy viselkedhetsz felnõttként és hagyod h boldog legyen a másik.

Bogaram, nem tudod visszaszerezni, hiszen azért hagyott ott mert NEM SZERET!!!! Persze gizdulhatsz de te leszel a szánalmas ex. Vagy viselkedhetsz felnõttként és hagyod h boldog legyen a másik.
Ez nem szentfazékságból írtam! Távol áll tõlem. De tény: magadat alázod meg vele, de visszaszerezni nem tudod!
ha azért hagyott ott mert már nem szerelmes beléd, akkor számára véget ért. Egy hosszú kapcsolatban pláne nehéz kimondani hogy vége, de ha már õ idejutott, akkor nem fog ugyanabba a kapcsolatba visszalépni, akármit is csinálsz.
Felesleges "visszahódítani", mert nem fog sikerülni. Pont azért hagyott ott, mert nem szeret. Egyébként meg örülj, hogy õszinte volt, nem pedig a hátad mögött sunyított, csalt. Kevés az ilyen ember, akinek van bátorsága bevallani (az exnek, illetve önmagának!) a helyzetet. Nem ismerem a srácot, de máris szimpatikus.
nem kellene.. újra melegített káposzta? kösz de nem.. :)
A kérdező hozzászólása: A szentfazekak nem érdekelnek, képzeld magad bele a helyzetbe. Ez nem egy 2 hetes kapcsolat volt.
4 éves kapcsolatom ért véget pár hónapja, megpróbáltam visszaszerezni és ha nem jön meg az eszem még most is miatta égetném magam mindenki elõtt.Egy idõ után az is beleun a próbálkozásba akit dobtak és rá fog jönni h van jobb is.
...akkor minek kérdezed???úgy is azt fogod csinálni amit akarsz...hajrááááá, úgy sem fog menni....!!!
A csaj nem pont most jött a képbe, miután téged otthagyott. Az már megvolt elõtte is. Azért hagyott ott. Csak nem fogja megmondani, mert nem akar még nagyobb fájdalmat okozni. De, ha tudod, cseszd el a kapcsolatukat, ha ez téged megvigasztal. Csak abba is gondolj bele, hogy csak azt lehet szétszakítani, ami már meggyengült.

25 év után szeretném elhagyni a dohnyzási szenvedélyem, ami, napi egy doboz, hogy kezdjem? , és a testem hogy fogja meg sinyleni a mérgezés abba hagyását?

Legjobb válasz: Szerintem próbálkozz azzal,hogy fokozatosan kevesebbet szívsz, pl egy ideig a dobozból 1 szálat hagyj meg, utána 2 szálat, és így tovább. Sok sikert és kitartást kívánok!:)

Szerintem próbálkozz azzal, hogy fokozatosan kevesebbet szívsz, pl egy ideig a dobozból 1 szálat hagyj meg, utána 2 szálat, és így tovább. Sok sikert és kitartást kívánok!:)
Vegyél egy vizipipát. Hidd el csökkeni fog a cigi utáni vágy.(Ha segítettem pls zöld pacsi!)
Lehetetlen
sok sikert nem lesz konyu elvonasi tunet idegeseg legfokepen verejtekezes de ha eljarsz futni vagy uszni menni fog
Nem cigizni jó, hanem nemcigizni rossz.A tudatod megváltoztatásával lehet letenni...

Ha a 35. hétben megindulna a szülés mennyi idő után lehet elhagyni a kórházat?

31.hétben vagyok ikerbabákkal, és a véd?n?m azt mondta, hogy ha a 35. hétben születnének meg a babák már nem lenne olyan nagy baj.

Legjobb válasz: Ha jól vagytok és jók a babák súlya, szerintem egyhét se és lehet hazameni.

Ha jól vagytok és jók a babák súlya, szerintem egyhét se és lehet hazameni.
Nem mindegy, hogy kire gondolsz. A babák az állapotuktól függõen esetlegesen hosszabb ideig maradhatnak bent mint te, de téged ugyanúgy hazaküldenek mint rendesen. Igazából ez is kórházfüggõ, Szegeden 3 nap után hazaengedik az anyukákat, ha a babák állapota is kielégítõ akkor velük, ha nem akkor Õk átkerülnek a gyerek klinikára és az anyuka átköltözik velük. Az átlagos ikerterhesség 37 hét, az lenne az ideális ha addig ki tudnátok húzni. Remélem sikerül! Boldog babavárást kívánok!

Elhagyni a járt utat a bizonytalanért?

Röviden: Van egy srác, aki iránt 7 éve olyat éreztem, hogy kapásból igent mondtam volna neki. Õ egy éve tudta meg hogy ez így van, de soha SEMMI sem volt köztünk, igaz okot soha sem mondott, igazából 10 mondatot ha beszéltünk egész életünkben. De hihetetlenül vonzódtam hozzá mindig, és olyan volt mintha mindent tudnék róla, tényleg meghalnék érte. Az eltelt 7 év alatt kb 2-3 futó kapcsim volt (pár hetesek). Ez tartott kb tavaly nyárig...amikor megismerkedtem egy sráccal. Nagyon szimpi lett, kedves, humoros, tudtam h vele komolyabban is menne, nem érezném azt mint a másik 2-3-nál, hogy a Nagy Õ-t csalom meg ezáltal. Azzal is tisztában voltam, hogy a másikat el kell felejtenem. Lényeg a lényeg, összejöttünk. 9 hónapja járunk. Rengeteg veszekedés jellemzi a kapcsolatunkat, f?leg a távolság miatt (30km, így hétvégente tudunk csak talizni). Féltékenységek, beszólogatások hada. Mindketten makacs típusok vagyunk, nehéz esetek, a másiktól várunk alkalmazkodást, elfogadást stb. De hát kéthetente eljutunk a végleg vége mondatig, de újra, és újra adunk egy "utolsó" esélyt. Mostanában elég sokszor látom a nagy love-mat, és elgondolkodtam azon, hogy hátha mégis lenne esély h esetleg vele...teljesen összezavarodtam. A mai napig ha meglátom úgy ver a szívem, hogy húúú, a páromat is szeretem, de nála mégsincs meg már az a gyomorösszerándlás stb. Igazából a f? kérdésem, h van-e értelme így a jelenlegi kapcsolatomnak??? Úgyhogy más hevesebb érzelmeket vált ki bel?lem, annak ellenére h tudom nála soha sem lenne esélyem? És ha ennyire sokat veszekedünk, van-e értelme együtt maradnunk? Nem fogjuk végleg "megölni" egymást? Ha két ember ennyit veszekszik, valóban egymásnak valók lennének-e??? Minden választ szívesen olvasnék....köszönöm.

Legjobb válasz: :) En is igy voltam...te tudhatod csk igazan h mit erzel, en elmondom en hogy jartam, hatha tanulsz belole. Azt hiszem a Nagy Om nekem is mar elment, szerettem, pont mint te..volt baratom 1 ev 7 honapig, es folyton gondolkodtam h nem hagynam-e ott s fogjam vissza maganak...aztan a baratommal kihult a kapcsolat, s bejott valaki akit azt hittem, h boldogabba tesz,a regit is elfelejtem.vegul jott a baratom h akar szakitani...en mondtam h gondoljuk at, beleegyezett h hozzuk helyre...de en kimentem aznap az ujjal...s annyira belegabalyodtam h gondoltam otthagyom mert az uj az jobb mint akarmelyik...kimentem a sraccal, vegul paran meglattak,s akkor beszeltem a baratommal h szakitsunk...es kiderult ahogy jobban megismertem a sracot, hogy nem is az en esetem, es nem jott ossze a dolog... A te esetedben...hat hallgass a szivedre. az a nagy o leallna veled? biztos kapcsolatot tudnal vele? en megbantam h a biztosat feladtam,s mar hiaba megyek vissza hozza.nagyon jol gondold meg mit teszel nehogy ket szek kozt a pad alatt maradj

:) En is igy voltam...te tudhatod csk igazan h mit erzel, en elmondom en hogy jartam, hatha tanulsz belole. Azt hiszem a Nagy Om nekem is mar elment, szerettem, pont mint te..volt baratom 1 ev 7 honapig, es folyton gondolkodtam h nem hagynam-e ott s fogjam vissza maganak...aztan a baratommal kihult a kapcsolat, s bejott valaki akit azt hittem, h boldogabba tesz, a regit is elfelejtem.vegul jott a baratom h akar szakitani...en mondtam h gondoljuk at, beleegyezett h hozzuk helyre...de en kimentem aznap az ujjal...s annyira belegabalyodtam h gondoltam otthagyom mert az uj az jobb mint akarmelyik...kimentem a sraccal, vegul paran meglattak, s akkor beszeltem a baratommal h szakitsunk...es kiderult ahogy jobban megismertem a sracot, hogy nem is az en esetem, es nem jott ossze a dolog... A te esetedben...hat hallgass a szivedre. az a nagy o leallna veled? biztos kapcsolatot tudnal vele? en megbantam h a biztosat feladtam, s mar hiaba megyek vissza hozza.nagyon jol gondold meg mit teszel nehogy ket szek kozt a pad alatt maradj
szia! nagyon egyzserû a válasz, valószínüleg te is átlátnád, ha nem lennél a te helyedben, na szóval: ha a mostani kapcsidba is csak azért mentél bele, hogy elfelejtsd a "Nagy Õ"-det, és a kapcsid tele van veszekedésekkel, akkor semmi értelme tovább folytatni. Szerintem. A nagy Õ-dnek van barátnõje? tudj meg minél többet rüla, férkõzz lassan a bizalmába, és semmi sem lehetetlen! a mostani kapcsidat meg szertinem minél hamarabb fejezd be, mert tönkreteszed magad is. Töltõdj fel, hogy újult erõvel vágj bele az új kapcsidba! (talán a Nagy Õ-vel):) sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat. 1: nem csak azért mentem bele mert hátha el tudom felejteni...hiszen akkor jópár kapcsim lehetett volna, hanem mert tényleg nagyon bejött, és hittem benne h õ lesz a nagy õ, csak hát ez a sok veszekedés, bizalmatlanság :( nem hogy megerõsít, sõt. Barátaim szerint azért nem lépek ki belõle, mert félek hogy egyedül maradok, hiszen már 15-16 éves vagyok. Nem tudom. Bár elgondolkodtató h a kívülállók azt mondják mind hogy legyen vége. Ugyanakkor meg tényleg hihetetlenül jól elvagyunk amikor minden rendben van. 2: a "plátói nagy õ-nek" nincs kapcsolata évek óta, sõt mindenki egy hihetetlen taplónak tartja, alig vannak barátai, nem tudom...engem soha nem bántott meg. Próbáltam a bizalmába férkõzni, de elutasított, esélyt sem adott még egy beszélgetésre sem, csak annyit mondott hogy õ genya, ne akarjam megismerni. De konkrét okot nem mondott, h pl ronda vagy, nem vagy szõke, nagy a melled , egyszerûen semmit se. 99% h nála semmi esélyem se lenne, már lemondtam róla. Csak a kérdésembe azért írtam bele, mert jobban lángoltam mint hónapok óta, most h újra megláttam õt. Azt hiszem már az irományomból is kítûnik h össze vagyok kavarodva, és tudom is mi lenne a leg"jobb" döntés, csak nem merem :( Mégegyszer köszönöm :(
A kérdező hozzászólása: Jav: nem 15-16 éves vagyok, huszonéves
2. válaszoló vagyok: az igaz hogy minden kapcsolatban vannak veszekedések, de ha nálatok nagyon gyakoriak és hevesek, akkor nem érdemes folytatni. De én úgy gondolom hogy 15-16 évesen még nagyon nagyon fiatal vagy, rengeteg idõd van az ismerkedésre, lehet egy másik srác jobban meg fog fogni mint a mostani "nagy Õ"-d:) Azon a véleményen vagyok, hogy jobb egyedül, mintsem egy veszekedésekkel tarkított kapcsiban, ahol "megölitek" egymást.
jah, de akkoris még van idõd!

Milyen ütemben lehet elhagyni az Assentra és a Frontin szedését?

Assentrát /vagy Stimulotont/ kb. 6 éve szedek, 100 mg-ost, reggel 1-et. Szeretném azonban abbahagyni, de az orvos, akihez jártam súlyos beteg, mást helyette nem akarok. 62 éves nő vagyok, de most jól érzem magam, talán abba tudnám hagyni, ha tudnám, milyen ütemben próbáljam. Ugyanez a helyzet a Frontinnal is. Abból /0,25-ös/ naponta 2x1-et szedek.Előre is köszönöm a választ, és az esetleges tapasztalatokat.

Legjobb válasz: A frontin-t talán úgy a leg egyszerûbb abbahagyni ha elkezded felezn ia tablettákat, és pár hétig rggel csak fél 0,25-öst veszel be, este egészet, aztán pár hétig reggel és este is fél ,25-öst, megint pár hétig már csak este egy fél 0,25-öst és utána abbahagyod. Igazából ez a 2 0,25-ös naponta nem olyan nagy mennyiség, valószínûleg a hirtelen leállás is megoldható lenne, de így a legegyszeûbb, mert így többé kevésbé zökkenõmentesen tudod abbahagyni. A stimuloton-t sem érdemes egyik napról a másikra elhagyni. Szerintem itt is akkor jársz a legjobban ha elkezded felezni vagy harmadolni és szép lassan hagyod abba. Amúgy azért jó lenne ha lenne olyan pszichiáter akihez el tudnál menni ha gond van a leállás során.

A frontin-t talán úgy a leg egyszerûbb abbahagyni ha elkezded felezn ia tablettákat, és pár hétig rggel csak fél 0, 25-öst veszel be, este egészet, aztán pár hétig reggel és este is fél , 25-öst, megint pár hétig már csak este egy fél 0, 25-öst és utána abbahagyod. Igazából ez a 2 0, 25-ös naponta nem olyan nagy mennyiség, valószínûleg a hirtelen leállás is megoldható lenne, de így a legegyszeûbb, mert így többé kevésbé zökkenõmentesen tudod abbahagyni. A stimuloton-t sem érdemes egyik napról a másikra elhagyni. Szerintem itt is akkor jársz a legjobban ha elkezded felezni vagy harmadolni és szép lassan hagyod abba. Amúgy azért jó lenne ha lenne olyan pszichiáter akihez el tudnál menni ha gond van a leállás során.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!