Találatok a következő kifejezésre: Elhívtam egy moziba. Mit (6 db)

Nem sieted el a dolgokat.
Június végén elhívtad moziba, és azóta semmi jelét nem láttad annak, hogy akarna is valamit tõled? Akkor nem sok esélye van a dolognak..
Talán nem moziba kellene állandóan mennetek... Én unalmasnak találnál az ilyen lányt.

Elhívtam egy fiút moziba. Mit csináljak majd?

Van egy fiu akit elhivtam moziba, de nem tudja hogy azért hivtam el mert tetszik, lehet hogy igy nem fog lépni(nem csak kettesben megyünk, de akik jönnek azok tudnak róla) Osztályomba jár, és néha megcsikiz, levelzünk órán, és hozzám is szokott érni, plusz aranyosan mosolyog rám, elvileg:P Mit csináljak?

Legjobb válasz: sztem lépj te,hisz mamár egy fiútól nem várhatjuk el h magától tegyen vmit...azok alapján amit leírtál tetszel neki,ha még egy kicsit gyerekesen mutatja is ki néha.mindenképp lépj!!

sztem lépj te, hisz mamár egy fiútól nem várhatjuk el h magától tegyen vmit...azok alapján amit leírtál tetszel neki, ha még egy kicsit gyerekesen mutatja is ki néha.mindenképp lépj!!
sztem a többieket koptasd le, nincs annál megalázóbb.... aztán vezesd rá tutira meggyõzhatõ ha jó a viszonyotok

Elhivtam egy lányt moziba de nem tudom mi lenne jó választá?

Jó filmeket pls

Legjobb válasz: Vaaagy kérdezd meg esetleg, mit szeretne nézni?

Vaaagy kérdezd meg esetleg, mit szeretne nézni?
olyan amibe van akció de mégis romantikus és mindekettõtöket érdekel de elsõsorba õt érdekelje
A kérdező hozzászólása: Köszi
Megérdeklõdhetted vna a lányt hogy milyen stílusú filmeket szeret vagy épp melyiket nem és akkor könnyebb lenne a választás..gondolom nem szereti a véres lövöldõzös filmeket, de te meg nem szereted a szappanoperákat..hát nehéz ügy valamit a kettõ közti állapotból kéne kiválasztani
Felhõatlasz még megy a mozikban sztem.
Nem tudom, hogy ez segít-e, mivel a korotokat sem írtad... Mindenesetre én is nõ vagyok, és a jelenlegi kínálatból (WestEndét néztem), ezek érdekelnének: - A nagy Gatsby - A kolónia - Szemfényvesztõk. Szerintem ezeket mind fiúk is meg tudják nézni. :)
A kérdező hozzászólása: 14 vagyok õ pedig 13


Ha úgy is volt azóta "sok víz folyt le a Dunán". Szóval elég komplikált lenne. Hagyd, irány elõre.
A kérdező hozzászólása: ja és a lánynak nincs barátja
Ismered egyáltalán, vagy ismeretlenül írtál neki? Mert, ha ismeretlenül írtál, akkor nem rögtön a találkozással kéne kezdeni, elõször írogassatok, beszélgessetek, mert "rémisztõ", ha azonnal lerohansz valakit a találkozással. Mennyi idõsek vagytok? Nem lehet, hogy fiatalok vagytok, és mondjuk idegennel (már, ha az vagy neki, nem tudom) el sem engedik a szülei? Az is lehet, hogy tényleg nem tudja, rá fog-e érni, meg tényleg nincs pénze... Ebben az esetben mondd, hogy õ mondjon idõpontot, és - ha tényleg ennyire érdekel a dolog -, ahogy a többiek mondják, menj el érte.
te vagy tomi?
szerintem te egy valódi LOSER vagy! nyafogol itt mint egy ovodás ha anyira kell üzend meg neki hogy lemész érte és hogy várjon kint, ennyire egyszerü ha [email protected] akkor legalább azt is megtudod mert akkor jönnek a kifogások, már mikor azt mondta nincs pénze bemenni már akkor fel kellett volna ajánlani hogy fizeted az utját, kretén...... :) )
Lehet hogy nem mer átmenni fél hogy egybõl rámászol mozi helyett
Nem tudsz kiigazodni a közlekedésben?Van interneted... Szerintem te csak kifogást keresel, sajnos ha nem teszel semmi erõfeszítést akkor a várt hatás is elmarad.Te döntesz! Szerintem a kérdésed így hangzik kikódolva:"még arra várok hogy többet megtegyél értem, majd ha látom rajtad, szólok" Üdv
A kérdező hozzászólása: meg tulajdonképpen oké is lenne ha tudnám hol kell leszálni :D mert egyáltalán nem jártam azon a helyen ahol a lány lakik sõt még körülötte sem :S
A kérdező hozzászólása: hát buszoznom kéne meg vonatoznom hogy eltudjam vinni valahova
Menjél el érte autóval, ilyen egyszerû a kérdés.Ha nincs kocsid, buszozz oda, és együtt menjetek be a városba, fizesd a buszjegyét. A NÕ pénzbe kerül.
A kérdező hozzászólása: meg most irtam neki, hogy nagyon helyes lány vagy meg örülnék ha betudnál jönni :)
Vagy kéreti magát, vagy nem kapott kapva az alkalmon.
A kérdező hozzászólása: meg behívtam városba, hogy találkozzak vele azt mondta hát õ nem hiszi mert nincs most pénze vagyis az utazásra
Hát, ha magamból indulok ki, akkor ez simán jelenthet nemet. Vagy nem tetszel neki, vagy pedig nincs pénze. Ha rám hallgatsz, hívd el mondjuk sétálni, az nem kerül semmibe. ;) Ha így is nemet mond, akkor hagyd a fenébe. Sok sikert! :)

Van egy lány, akit elhívtam mozizni egyet (1. mozizás, és még a csókig nem igazán jutottunk el, azaz még csak szoros barátság van köztünk). Mit tegyek, rámásszak a moziban, vagy csak üljek nyugiban és nézzem spontán vele együtt a filmet?

Legjobb válasz: Ezért nem jó randinak a mozi. Ott nem a lányra figyelsz, csak a filmre. Inkább olyan randira kellett volna elhívnod ahol tudtok beszélgetni akár csókolózni.

Ezért nem jó randinak a mozi. Ott nem a lányra figyelsz, csak a filmre. Inkább olyan randira kellett volna elhívnod ahol tudtok beszélgetni akár csókolózni.
Vagy vidd olyan filmre, ami nem érdekel:D Például a LEGO kaland, ami most fog kijönni, vagy már kijött, nemtudom. Szóval az biztosan nagyon érdekfeszítõ lenne. Csak vigyázz, mert ha a moziban lesmárolod a csajt, és a gyerekek észreveszik akkor könnyen lehet, hogy megdobnak pattogatott kukival! Hidd el, már volt rá példa... ÓVAKODJ A POPCORNOS GYEREKEKTÕL VAGY ÉLETED VÉGÉIG ÁLMAIDBAN FOGNAK KÍSÉRTENI! :OOOO Hu, nem tudom mi lelt most, bocs:D
A moziban ne mássz rá. A filmre figyel, nem biztos, hogy látja, mire készülsz, megijedhet... zavarhatja a többi nézõt, vagy akár bunkóságnak tarthatja (mert igazából az is, hogy lesbõl támadsz), és akkora botrányt csinál, hogy rettenet kínos lesz. Menjetek a mozin kívül máshova (is) randira. Gyorsétterem, teázó, séta stb. Ott azért látja, hogy mi a dolog, ráadásul tudsz elõtte pár szót mondani, amivel rávezeted (pl. milyen csinos, szép stb.).
Biztos tudni fogod, mikor van az alkalom arra, hogy megcsókold. Amúgy ne a moziban, mert nem tudsz rá is meg a filmre is figyelni. Egyébként ajánlom, hogy hívd el egy étterembe.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!