Találatok a következő kifejezésre: Elhívtam egy moziba (13 db)

Nem. Majd megismerik egymást :)
Én biztos kényelmetlenül éreztem volna magam...Nagyon...
Nem tetted rosszul, így lehet barátkozni. De miért kérdezed? Valami rosszul sült el?
hát helyzettõl függ, van mikor én csak kettesben szeretnék lenni az osztálytársammal és nem kívánok senkit oda, de van, mikor szívesen megismerem a barátjaikat is... de ha elõre felkészítetted az osztálytársad, hogy megy a barátod is és õ nem ellenezte, akkor nincs ebben semmi rossz. csajok, srácok vagytok vagy vegyesen?
Én is voltam egyszer ilyen helyzetben, megbeszéltem a barátnõmmel, hogy együtt ünnepelünk szilveszterkor, de én meghívtam az akkori barátomat is. Nagyon izgultam, hogy hogy fognak kijönni vagy nem lesz e kínos, de jó volt az egész este, nem bántam meg jól kijöttek
Az én véleményem az, hogy ha nem beszéled meg az osztálytársaddal, akkor lehet, hogy jól elsül a dolog, de lehet, hogy teljesen rossz és kínos szituációk is kialakulhatnak. Te meg izgulhatsz, hogy jajj, mi lesz. Ezért szerintem beszéld meg az osztálytársaddal elõtte. Valahogy az illem is megkívánja, hogy ha nem ismerik egymást, akkor szólj elõtte az osztálytársadnak, hogy "figyu már, hozom az egyik haveromat is, nem baj?". Ne csak úgy hirtelen állíts már be vele... Engem õszintén szólva zavarna.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat szerintem egész jól sült el a dolog csak a szüleim mondták, hogy lehet, hogy az osztálytársam rosszul érezte magát.

Elhívtam egy lányt moziba, eddig kétszer találkoztunk. Kérdésem az h mindent én fizessek majd?

nem tudom h mi a szokás, help plz!

Legjobb válasz: Hát, ha normális a lány, akkor úgyis felajánlja, hogy beszáll a költségekbe, vagy ellensúlyoz azzal, hogy meghívod moziba, õ meg fizeti a kukoricát pl. (én így csináltam legalábbis).

Hát, ha normális a lány, akkor úgyis felajánlja, hogy beszáll a költségekbe, vagy ellensúlyoz azzal, hogy meghívod moziba, õ meg fizeti a kukoricát pl. (én így csináltam legalábbis).
Azért elvárni nagyon gáz dolog, én nem várom el a barátomtól, az más kérdés, hogy õ fizeti. Egyébként vagy beszállnék a kukoricába, vagy - ha neki is megfelel - vennék boltban rágcsát, a kutyának nem tûnik fel. Viszont elkalandoztam, bocsi: a jegyet fizesd te, a többit meg ha felajánlja, akkor fizeti õ, ha nem, akkor rád marad.
Én kifejezetten gáznak tartom, ha a pasi fizeti az egészet... Kínosan érzem magam, úgyhogy vagy kifizetem a részemet, vagy beszállok a kaja részébe :) 19/L
Én elvárom a felajánlást az elsõ randin bár az elvárom erõs szó, inkább úgy fogalmazok, hogy kedvelem a gesztust. De mindig megmondom utána, hogy menjen felesbe, vagy pl mozijegyek õ, popcorn-kólák én :)
Én nem várom el, hogy fizessenek helyettem, sõt, minden esetben fölajánlom hogy beszállok a költségekbe. Viszont az illem úgy diktálja, hogy te fizess, de a kukoricás ötlet jó.
Dehogy te fizessél mindent. Ha nem jön össze a csaj, akkor buktad a belefektetett pénzedet. Szépen fizesse õ a saját részét, vagy ki is fizethetted vele az egészet. De ha nem számít a pénz, akkor fizesd te folyamatosan.
Nekem az utóbbi idõben ez lett a szûrõm. Vagyis, természetesen én fizetem ki a mozijegyet vagy a kávét/sütit, mert ez elsõ randin tényleg így néz ki jól, de ha a lány nem mondja hogy "oké, de majd én kifizetem neked az én részem" vagy "köszönöm, én meg meghívlak erre-arra... stb.", vagy nem tesz rá másképpen utalást, azzal többet nem találkozom, mert az csak ki akar használni. Olyan hihetetlen emancipált és öntudatos minden csaj, rendben van, de akkor ezen a téren is legyen az!!!
Naná! Max. ha felajánlja, hogy meghív egy popconra vagy kólára és erõsködik, hogy õ akar fizetni, akkor hagyni kell. Egyébként fizessen az aki elhívta, tehát jelen esetben Te.
en elvarom a fiuktol hogy ok fizessenek a randin. nem azert mert erdekel a penzuk, csak szerintem igy illik
Igen, fizess. Ugyanis ha baromira belezúgtál, akkor úgyis te fizetsz, nem engeded fizetni..persze ha egy vagyon, akkor ne menj oda..elvégre nem mondhatod, hogy felezünk, mert nincs annyi pénzem.. ha jó vagy nála, akkor úgy is kialakul..csak légy nagyon udvarias.. és gondolj arra, nem biztos, hogy van pénze(bármi okból) ha meghívsz valakit, te vagy a bálanya.
Te tudod, de ne csodálkozz ha a nõnek nem fogsz kelleni, ha tul sok mindent fizettél.
A kérdező hozzászólása: igen, adok azok véleményére akik azt mondták h én fizessek! A popcornt ha nagyon akarja fizetheti õ, vagy ha beülünk elõtte/utánna kávéra...
Ha csak egy kólát venne az szerintem elég tahó, garasoskodó hozzáállás. Ha õ hívta meg, akkor õ fizesse a mozijegyet, a kóla meg a többi megbeszélés kérdése.
Amig nem a barátnõd addig egy kólán kivül többet soha nem szabad fizetni egy nõnek se semmit, ez nem csak neked hanem mindenkinek szól ;) Ha érdekled a csajt, akkor nem azon fog múlni hogy fizettél vagy sem.
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek!:)
7es, micsoda kõbunkó vagy:Ddddd
Nem sieted el a dolgokat.
Június végén elhívtad moziba, és azóta semmi jelét nem láttad annak, hogy akarna is valamit tõled? Akkor nem sok esélye van a dolognak..
Talán nem moziba kellene állandóan mennetek... Én unalmasnak találnál az ilyen lányt.


Fiúk, ha elhívtok egy lányt moziba, akkor azt ti fizetitek, vagy hogy van?

ha már előtte is ismertétek egymást, de a fiú elhív... akkor hogy illik? légyszi kort is írjatok!:) én 17éves lány vagyok

Legjobb válasz: Hát szerintem ha randiról van szó, akkor a fiú hív meg...ha pedig barátokként mentek el együtt moziba, akkor fizetitek a sajátotokét, vagy az udvariasabb fiúk (vagy akár a lányok is) meghívhatják a másik félt, pusztán jófejségbõl. :)

Hát szerintem ha randiról van szó, akkor a fiú hív meg...ha pedig barátokként mentek el együtt moziba, akkor fizetitek a sajátotokét, vagy az udvariasabb fiúk (vagy akár a lányok is) meghívhatják a másik félt, pusztán jófejségbõl. :)
Most, hogy keresõképes vagyok, meghívnám, igen. Megjegyzés: nem mennék moziba randira.
Én kiakartam fizetni de nem engedte és ez is tetszett benne úgyhogy ráhagytam :)
Hát nézd, szerintem ha fiú _elhív_ moziba, akkor az azt jelenti, hogy te mondjuk nem feltétlenül akartál volna moziba menni, de a kedvéért megteszed. Ezesetben illik a fiúnak fizetnie. Ha csak megbeszélitek, hogy elmentek együtt moziba, akkor felesben fizetitek.
aki hívja a másikat, az fizet :)
Ha nem vagytok egy pár, akkor nem szokás a másik jegyét kifizetni (kapcsolatban sem mindig, pl amíg nem közös a kassza). Különben meg sok pénzem ment volna már el "beülünk egy filmre?" így :) De ha nem vagy benne biztos, akkor nyugodtan kérdezz rá mosolyogva, hogy "most meghívsz?" ;)
attól függ:D ha randizni akar õ fizeti, ha csak haveri alapon beültök akkor mindenki a sajátját

Elhívtam egy fiút moziba. Mit csináljak majd?

Van egy fiu akit elhivtam moziba, de nem tudja hogy azért hivtam el mert tetszik, lehet hogy igy nem fog lépni(nem csak kettesben megyünk, de akik jönnek azok tudnak róla) Osztályomba jár, és néha megcsikiz, levelzünk órán, és hozzám is szokott érni, plusz aranyosan mosolyog rám, elvileg:P Mit csináljak?

Legjobb válasz: sztem lépj te,hisz mamár egy fiútól nem várhatjuk el h magától tegyen vmit...azok alapján amit leírtál tetszel neki,ha még egy kicsit gyerekesen mutatja is ki néha.mindenképp lépj!!

sztem lépj te, hisz mamár egy fiútól nem várhatjuk el h magától tegyen vmit...azok alapján amit leírtál tetszel neki, ha még egy kicsit gyerekesen mutatja is ki néha.mindenképp lépj!!
sztem a többieket koptasd le, nincs annál megalázóbb.... aztán vezesd rá tutira meggyõzhatõ ha jó a viszonyotok

Van egy fiú, aki tetszik. Elhívtam facebookon moziba. Még nem válaszolt, de máskor is volt olyan, hogy nem küldött el egy levelet a facebook. Szerintetek elküldjem neki mégegyszer vagy ha megkapta, akkor tolakodásnak fogja vélni?

Legjobb válasz: Ha írsz megint akkor ne ugyanazt! Ez jó tanács:) Inkább írd, hogy nem tudod megkapta-e vagy valamilyen szépen megfogalmazott levelet:)

Ha írsz megint akkor ne ugyanazt! Ez jó tanács:) Inkább írd, hogy nem tudod megkapta-e vagy valamilyen szépen megfogalmazott levelet:)
Személyesen próbáltad? Vagy a neten adják a filmet is?

Elhivtam egy lányt moziba de nem tudom mi lenne jó választá?

Jó filmeket pls

Legjobb válasz: Vaaagy kérdezd meg esetleg, mit szeretne nézni?

Vaaagy kérdezd meg esetleg, mit szeretne nézni?
olyan amibe van akció de mégis romantikus és mindekettõtöket érdekel de elsõsorba õt érdekelje
A kérdező hozzászólása: Köszi
Megérdeklõdhetted vna a lányt hogy milyen stílusú filmeket szeret vagy épp melyiket nem és akkor könnyebb lenne a választás..gondolom nem szereti a véres lövöldõzös filmeket, de te meg nem szereted a szappanoperákat..hát nehéz ügy valamit a kettõ közti állapotból kéne kiválasztani
Felhõatlasz még megy a mozikban sztem.
Nem tudom, hogy ez segít-e, mivel a korotokat sem írtad... Mindenesetre én is nõ vagyok, és a jelenlegi kínálatból (WestEndét néztem), ezek érdekelnének: - A nagy Gatsby - A kolónia - Szemfényvesztõk. Szerintem ezeket mind fiúk is meg tudják nézni. :)
A kérdező hozzászólása: 14 vagyok õ pedig 13
A kérdező hozzászólása: ja és a lánynak nincs barátja
Ismered egyáltalán, vagy ismeretlenül írtál neki? Mert, ha ismeretlenül írtál, akkor nem rögtön a találkozással kéne kezdeni, elõször írogassatok, beszélgessetek, mert "rémisztõ", ha azonnal lerohansz valakit a találkozással. Mennyi idõsek vagytok? Nem lehet, hogy fiatalok vagytok, és mondjuk idegennel (már, ha az vagy neki, nem tudom) el sem engedik a szülei? Az is lehet, hogy tényleg nem tudja, rá fog-e érni, meg tényleg nincs pénze... Ebben az esetben mondd, hogy õ mondjon idõpontot, és - ha tényleg ennyire érdekel a dolog -, ahogy a többiek mondják, menj el érte.
te vagy tomi?
szerintem te egy valódi LOSER vagy! nyafogol itt mint egy ovodás ha anyira kell üzend meg neki hogy lemész érte és hogy várjon kint, ennyire egyszerü ha [email protected] akkor legalább azt is megtudod mert akkor jönnek a kifogások, már mikor azt mondta nincs pénze bemenni már akkor fel kellett volna ajánlani hogy fizeted az utját, kretén...... :) )
Lehet hogy nem mer átmenni fél hogy egybõl rámászol mozi helyett
Nem tudsz kiigazodni a közlekedésben?Van interneted... Szerintem te csak kifogást keresel, sajnos ha nem teszel semmi erõfeszítést akkor a várt hatás is elmarad.Te döntesz! Szerintem a kérdésed így hangzik kikódolva:"még arra várok hogy többet megtegyél értem, majd ha látom rajtad, szólok" Üdv
A kérdező hozzászólása: meg tulajdonképpen oké is lenne ha tudnám hol kell leszálni :D mert egyáltalán nem jártam azon a helyen ahol a lány lakik sõt még körülötte sem :S
A kérdező hozzászólása: hát buszoznom kéne meg vonatoznom hogy eltudjam vinni valahova
Menjél el érte autóval, ilyen egyszerû a kérdés.Ha nincs kocsid, buszozz oda, és együtt menjetek be a városba, fizesd a buszjegyét. A NÕ pénzbe kerül.
A kérdező hozzászólása: meg most irtam neki, hogy nagyon helyes lány vagy meg örülnék ha betudnál jönni :)
Vagy kéreti magát, vagy nem kapott kapva az alkalmon.
A kérdező hozzászólása: meg behívtam városba, hogy találkozzak vele azt mondta hát õ nem hiszi mert nincs most pénze vagyis az utazásra
Hát, ha magamból indulok ki, akkor ez simán jelenthet nemet. Vagy nem tetszel neki, vagy pedig nincs pénze. Ha rám hallgatsz, hívd el mondjuk sétálni, az nem kerül semmibe. ;) Ha így is nemet mond, akkor hagyd a fenébe. Sok sikert! :)

Ha elhívtok egy csajt randira és elmentek vele mondjuk Mekibe vagy moziba, akkor mindenki magának fizet vagy a srác állja a csaj számláját is? 16/F

Legjobb válasz: Kedves utolsó! Gyere velem randizni, lesz benne minden, ami izgalmas.. menekülés a rendõrök elõl, a természet lágy ölének ölelésében, fizetni sem kell, mivel megyünk lopni!!

Kedves utolsó! Gyere velem randizni, lesz benne minden, ami izgalmas.. menekülés a rendõrök elõl, a természet lágy ölének ölelésében, fizetni sem kell, mivel megyünk lopni!!
Ha te hívod el szerintem úgy illik hogy te fizess!Ha engem valaki elhív randizni és aztán mondjuk a vacsit nekem kell fizetni hát valószínüleg többet nem találkoznék vele.Nem azért mert sznob vagyok, de ha mondjuk én hívok el valakit mozizni vagy kajálni akkor én is fizetem az övét még akkor is ha nem randi.Persze nem tudom hogy ez mostanában hogy megy, már évek óta nem randiztam. 26/L
Vannak nõk, akiket zavar, de úgy tudom ált. szeretik(néha elvárják), hogy meghívd õket erre-arra. Ez a klasszik. De szerintem ne a mekibe hívd meg valamire, akkor inkább a mozi!
Ha jó fej vagy akkor te állod, de amúgy magatoknak, vaaagy SENKIn e fizessen úgy érdekesebb lesz a randi.;)
XD utolsó... Szerintem mindenki a magáét. Ha nincs elõre lebeszélve akkor a fiú fizet. Mondjuk, ezt nem szeretem..., valahogy olyan kellemetlen, hogy nekem fizeti.
Igen szerintem mond azt h hagyd csak, pláne h még csak randiztok. Ha már együtt vagytok akkor oké, h õ is fizet, de még az elején szerintem jó pont lehet ha te fizetsz. Én is az a típus vagyok aki "szeret" fizetni, de tényleg ha te hívtad el akkor te fizess. 21/L
Bementek egy luxusétterembe... Minden dolgot rendeltek, és amikor fizetni kellene, azt mondod... "óóó, hát otthon felejtettem a pénztárcám, hazarohanok érte, maradj itt", aztán elhúzol a kocsiddal, és röhögsz egy nagyot!
Természetesen a lány fizet! Veszélyben az Univerzum egyensúlya! :P
16:32 akar lenni az utolsó :D
A kérdező hozzászólása: és nem beszéltük le és fizetésnél akarom állni neki de mondja h állja magának akkor hagyjam vagy mondjam h hagyd csak fizetem én...?
Hát elsõ pár randin illik a srácnak fizetni:D:D Igen egyesek elvárják de a legtöbbjüknek jól esik inkább. De ha nincs nálad elég kp akk húzhatod h ha mondja hogy õ is beszáll akk mondod 2x hogy nem és utána mondod h najó megengedem:D:D És amit mondott az egyik válaszoló h moziba vidd azt hagyd figyelmen kívül. Mozi nem alakalmas randira szerintem. Nem tud ismerkedni az ember, ami a randi lényege (legalábbis szerintem) Nem fontos mekibe vinned;) Teszem azt mentek sétálni, esztek fagyit vagy perecet kûrtös kalácsot akármit:D:D Ne sablonozzuk már túl a témát mekivel meg mozival;) Hidd el õ is örül az egyéni ötleteknek. Szóval sok sikert ha még nem jutottál el randiig;) Ice;)(15/f)
Én elvárom, hogy egy férfi fizessen a randin... De szerintem ne mekibe menjetek...sõt...én még a mozit se ajánlom... A mekit azért nem...mert hát nah...az egy gyors étterem..., a moziban meg nem lehet beszélgetni...elsõ randinak nem jó. Szerintem menjetek inkább egy cukrászdába, esetleg teaház (ilyenkor vannak jegesteák, jegeskávék stb) Sok sikert;) 19L
Nálam volt egy olyan érdekes helyzet, hogy nem volt pénzem, és nem akartam, hogy a lány fizessen, ezért azt mondtam: nem, nem eszünk, még csak nem is iszunk.. Aztán felmentünk a lakásomra, gyorsan összedobtam a kaját, és én meg kivágtam magam úg, hogy azt mondtam: csak azért csináltam ezt, hogy ha nagyon sz*rul sikerült a fõztöm, akkor legalább lecsússzon. :) )

Van egy lány, akit elhívtam mozizni egyet (1. mozizás, és még a csókig nem igazán jutottunk el, azaz még csak szoros barátság van köztünk). Mit tegyek, rámásszak a moziban, vagy csak üljek nyugiban és nézzem spontán vele együtt a filmet?

Legjobb válasz: Ezért nem jó randinak a mozi. Ott nem a lányra figyelsz, csak a filmre. Inkább olyan randira kellett volna elhívnod ahol tudtok beszélgetni akár csókolózni.

Ezért nem jó randinak a mozi. Ott nem a lányra figyelsz, csak a filmre. Inkább olyan randira kellett volna elhívnod ahol tudtok beszélgetni akár csókolózni.
Vagy vidd olyan filmre, ami nem érdekel:D Például a LEGO kaland, ami most fog kijönni, vagy már kijött, nemtudom. Szóval az biztosan nagyon érdekfeszítõ lenne. Csak vigyázz, mert ha a moziban lesmárolod a csajt, és a gyerekek észreveszik akkor könnyen lehet, hogy megdobnak pattogatott kukival! Hidd el, már volt rá példa... ÓVAKODJ A POPCORNOS GYEREKEKTÕL VAGY ÉLETED VÉGÉIG ÁLMAIDBAN FOGNAK KÍSÉRTENI! :OOOO Hu, nem tudom mi lelt most, bocs:D
A moziban ne mássz rá. A filmre figyel, nem biztos, hogy látja, mire készülsz, megijedhet... zavarhatja a többi nézõt, vagy akár bunkóságnak tarthatja (mert igazából az is, hogy lesbõl támadsz), és akkora botrányt csinál, hogy rettenet kínos lesz. Menjetek a mozin kívül máshova (is) randira. Gyorsétterem, teázó, séta stb. Ott azért látja, hogy mi a dolog, ráadásul tudsz elõtte pár szót mondani, amivel rávezeted (pl. milyen csinos, szép stb.).
Biztos tudni fogod, mikor van az alkalom arra, hogy megcsókold. Amúgy ne a moziban, mert nem tudsz rá is meg a filmre is figyelni. Egyébként ajánlom, hogy hívd el egy étterembe.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!