Találatok a következő kifejezésre: Elfordulásgátló párnát érdemes (2 db)

Mennyire hasznos az elfordulásgátló párna, érdemes megvenni?

Legjobb válasz: Én nem tudom mennyire hasznos,csak azt hogy otthoni párnával is meg tudom oldani.mert nem akarok rá költeni még erre is, sztem a sima párnák is megteszik ha van többolyan a lakásban próbálgasd ki és ha kénsyelmes,miért ne azzal is ki tudod párnázni magad.Lehet ez most hülyén hangzik, de régen sem volt, és annyi mindent kitalálnak, amire a kiismama aztán költheti a pénzét.Te dolgod,én mindenesetre így oldom meg, hogy ne aludjak hanyatt.

Én nem tudom mennyire hasznos, csak azt hogy otthoni párnával is meg tudom oldani.mert nem akarok rá költeni még erre is, sztem a sima párnák is megteszik ha van többolyan a lakásban próbálgasd ki és ha kénsyelmes, miért ne azzal is ki tudod párnázni magad.Lehet ez most hülyén hangzik, de régen sem volt, és annyi mindent kitalálnak, amire a kiismama aztán költheti a pénzét.Te dolgod, én mindenesetre így oldom meg, hogy ne aludjak hanyatt.
Nekem 2 gyerekem van egyiknél sem volt ilyen párnánk.sok felesleges dolgot rásóznak a kismamákra akik csak a legjobbat szeretnék babájuknak. szerintem inkább vegyél helyette cumisüveget vagy egy drágább gyerekülést. sok boldogságot nektek
En vettem neki mert szerintem jobb mint parnakat rendezgetni. Amugy 1000 ft volt, szoval nem nagy osszeg.

Elfordulásgátló párnát mikortól érdemes használni?

Legjobb válasz: Az meg mi?Ki ne forduljon. hú ilyenek vannak. sose hallottam.

Az meg mi?Ki ne forduljon. hú ilyenek vannak. sose hallottam.
Én se hallottam még ilyenrõl, de miért ne fordluhatna el az a szegény baba? Minek gátolni õt a mozgásban?
Ezt újszülötteknél használják, de szerintem fölösleges. Ha azt akarod, hogy az oldalán feküdjön a babád, mert pl. nem büfizett, akkor megteszi egy kispárna a háta mögé.
A bukás nem a büfi hiányától van. A kislányomnak nem volt ilyen párnája. Túléltük...Ja és Neked és nekem sem volt:)
miért nem arra válaszoltok amit kérdeztek? ha nem tudod hogy van ilyen akkor miért írsz választ? szóval...:) én olyan 2 hetes korátol használtam és használom a mai napig.most 11 hetes a babám és imád benne aludni.bár én egész éjszakára nem abban altatom az szerintem sem jó hanem csak napközben rakom bele egy kis idõre
Az elõzõ választ nem értem, szerintem a szoptatós párnára gondolt a válaszoló. Én vettem ilyen macis elfordulásgátló párnát, de nem használtam, mert semmire se jó, csak értelmetlenül korlátozta a babát a mozgásban, de a macit nagyon szereti, a másik felét pedig a kiságy rácsához tettem, mert túl közel ment hozzá és beütötte a fejét, ez pedig egy kicsit távol tartja.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!