Találatok a következő kifejezésre: Elfolyhat a zárt méhszáj mellett (2 db)

Zárt méhszáj mellett is elfolyhat a magzatvíz?

vagy ebben az esetben tuti h fájásokkal indul? bizom benne h vizelfolyással, mert az egyértelmű, nem kell vacilálni h kell e menni v sem:) a héten töltöm a 40hetet, de még teljesen zárt vagyok...:(

Legjobb válasz: Nekem a 31. héten teljesen zárt méhszáj mellett folyt el a magzatvíz. Másnap császároztak és addig csordogált, de fájásom semmi nem volt.

Nekem a 31. héten teljesen zárt méhszáj mellett folyt el a magzatvíz. Másnap császároztak és addig csordogált, de fájásom semmi nem volt.
Nekem is teljesen zárt máhszáj mellett folyt el, kiírt elõtti éjszaka, semmi elõjele nem volt, épp aludtam.Viszont én utána sem tágultam, még oxi hatására sem, így 18 óra múlva császárral született meg a kisfiam. Könnyû szülést Neked!
Nekem elfolyt a víz, utána kézzel nyitotta ki a doki a méhszájamat, nem volt kellemes! Emiatt ne aggódj, nem fogsz vacillálni, ha eljön az idõ, tudni fogod h menni kell..

Elfolyhat a magzatvíz zárt méhszáj mellett?

38-40. hét között

Legjobb válasz: Szerintem ha a magzatviz elfolyik,mindenképp ki kell nyilnia legalább egy ceruzányira a méhnek.

Szerintem ha a magzatviz elfolyik, mindenképp ki kell nyilnia legalább egy ceruzányira a méhnek.
Zárt méhszájnál szivároghat. De ha ilyesmit érzel, azonnal menj orvoshoz, mert a baba veszélyben van, ha folyik a magzatvized! Problémamentes szülést:-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!