Találatok a következő kifejezésre: Elfolyhat a zárt (6 db)

Zárt (C3100) méhszájnál elfolyhat a magzatvíz?

Legjobb válasz: A 3100 1 ujjnyira nyitott külsõ méhszájat jelent. De a magzatvíz elfolyhat teljesen zárt méhszájnál is.

A 3100 1 ujjnyira nyitott külsõ méhszájat jelent. De a magzatvíz elfolyhat teljesen zárt méhszájnál is.
Nekem elfolyt, teljesen zárt voltam. Utána zselés indítás rá 8 órára, nem nyíltam. Erre rá 24 órára oxi infúziót kaptam, kb. 3 óra múlva kezdtem tágulni, 4 óra múlva lett meg a babám (elsõ baba) - ez mind a vajúdóban szüléseket végighallgatva pihenés nélkül 38 óra (dög fáradtan szültem).
Nekem elfolyt, teljesen zárt voltam. Jöttek is rögtön az erõs fájások, de csak nagyon lassan tágultam. Szóval nem szerencsés kezdet.

Zárt méhszáj mellett is elfolyhat a magzatvíz?

vagy ebben az esetben tuti h fájásokkal indul? bizom benne h vizelfolyással, mert az egyértelmű, nem kell vacilálni h kell e menni v sem:) a héten töltöm a 40hetet, de még teljesen zárt vagyok...:(

Legjobb válasz: Nekem a 31. héten teljesen zárt méhszáj mellett folyt el a magzatvíz. Másnap császároztak és addig csordogált, de fájásom semmi nem volt.

Nekem a 31. héten teljesen zárt méhszáj mellett folyt el a magzatvíz. Másnap császároztak és addig csordogált, de fájásom semmi nem volt.
Nekem is teljesen zárt máhszáj mellett folyt el, kiírt elõtti éjszaka, semmi elõjele nem volt, épp aludtam.Viszont én utána sem tágultam, még oxi hatására sem, így 18 óra múlva császárral született meg a kisfiam. Könnyû szülést Neked!
Nekem elfolyt a víz, utána kézzel nyitotta ki a doki a méhszájamat, nem volt kellemes! Emiatt ne aggódj, nem fogsz vacillálni, ha eljön az idõ, tudni fogod h menni kell..

Hétfőre vagyok kiírva, de zárt a méhszájam. Esélytelen, hogy meglesz, vagy attól még beindulhat a szülés, elfolyhat a vizem? Csak a derekam fáj, de az iszonyatosan.

Legjobb válasz: Barátnõmnek délelõtt azt mondta az orvosa, hogy még teljesen zárt a méhszája, ebbõl mostanában nem lesz szülés. Este 7-kor elfolyt a magzatvíz, éjfélre meglett a baba. Szóval ez nem jelent semmit. Egyébként az, hogy fáj a derekad, valószínûleg as zülés közeledtét jelzi..akár épp tágulhatsz is..

Barátnõmnek délelõtt azt mondta az orvosa, hogy még teljesen zárt a méhszája, ebbõl mostanában nem lesz szülés. Este 7-kor elfolyt a magzatvíz, éjfélre meglett a baba. Szóval ez nem jelent semmit. Egyébként az, hogy fáj a derekad, valószínûleg as zülés közeledtét jelzi..akár épp tágulhatsz is..
nekem elõbb folyt el a magzatvízem, és talán ha egy ujjnyira voltam nyitva. Nem is fájdogált csak egy picit. Viszont szülés elõtt 1 héttel még azt mondta a doki, hogy rendesen be sincs illeszkedve a feje....szóval bármi lehet:)
bocs szülés és nem zülés :D
Én is így voltam, zárt méhszáj, ctg egyenes, semmi jel. Másnap délután vérzés, amit derékfájdalom kísért, akkor már 3cm-re nyitott volt a méhszáj. A rendszertelen fájások miatt hazaküldtek (2napot jósoltak), de még aznap fél 10-kor visszamentünk a kórházba, addigra 7cm-re tágultam. 1óra múlva már túl voltam a szülésen. A 8 óra alatt csak a derekam fájt, de az kegyetlenül. 4hónapos baba anyukája

Teljesen zárt méhszáj és nyákdugó eltávozása nélkül is szivároghat, vagy elfolyhat a magzatvíz?

Legjobb válasz: Hát ezt nem tudom, de felsõ burok repedés van. Ilyenkor a méhed felsõ részénél reped a burok és vagy visszatapad, vagy szivárog lassan. Miért van vmi ami folydogál?

Hát ezt nem tudom, de felsõ burok repedés van. Ilyenkor a méhed felsõ részénél reped a burok és vagy visszatapad, vagy szivárog lassan. Miért van vmi ami folydogál?
Határozott igen a válaszom. Valóban magas burokrepedésnél fordulhat elõ, mert a méhszáj és nyákdugó azért nem légmentesen zár. Ilyenkor akár egész kicsi mennyiségû víz is távozhat, akár nagyobb idõközökkel is. (Saját tapasztalat).
A kérdező hozzászólása: jaj nem :) csak kérdeztem mert kíváncsi voltam 37 hetes vagyok és sokszor olyanokat rúg a kisfiam hogy azt hiszem kipukkasztja itt nekem a burkot vagy valami..

Elfolyhat a magzatvíz zárt méhszáj mellett?

38-40. hét között

Legjobb válasz: Szerintem ha a magzatviz elfolyik,mindenképp ki kell nyilnia legalább egy ceruzányira a méhnek.

Szerintem ha a magzatviz elfolyik, mindenképp ki kell nyilnia legalább egy ceruzányira a méhnek.
Zárt méhszájnál szivároghat. De ha ilyesmit érzel, azonnal menj orvoshoz, mert a baba veszélyben van, ha folyik a magzatvized! Problémamentes szülést:-)

A magzatvíz zárt méhszáj esetén is elfolyhat?

Legjobb válasz: Szia! Nekem anó azt mondta az orvosom, hogy igen. Ha megreped a burok, akkor a víz a zárt méhszájon keresztül is ki tud szivárogni.

Szia! Nekem anó azt mondta az orvosom, hogy igen. Ha megreped a burok, akkor a víz a zárt méhszájon keresztül is ki tud szivárogni.
...annó...
Igen. Nekem elfolyt, bementunk a korhazba, fajasaim nem voltak, megvizsgaltak es azt mondtak, hogy teljesen zart. Azt hittem, hogy rosszul hallok. De nem. Elmagyarazta a szuleszno, hogy ahogyan a folyas es kulonbozo valadek is ki tud folyni terhesseg alatt a teljesen zart mehszajon, ugy a magzatviz is kifolyik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!