Találatok a következő kifejezésre: Elfog a a (454 db)

Elfog futni a BF4? Bõvebben lent

A Battlefield 3 1280x1024-es felbontáson Ultrán futott, most egy 1440x900-as monitorom van elfutna rajta Highon a Battlefield 4? Pár hét és 1920x1080-as monitorom lesz azon hogy futna? A canyourunit nevezetû oldal szerint nem menne élvezhetõen :( Gépem: Alaplap:Gigabyte GA-MA770T-UD3 Processzor:AMD Phenom(tm) II X4 955 Processor RAM:5GB Videókártya:NVIDIA GeForce GTX 660

Legjobb válasz: Elfog futni nyugi kicsit több ram kéne de nem vészes.

Elfog futni nyugi kicsit több ram kéne de nem vészes.
futni fog:) nekem is hasonló a gépem mint a tiéd csk 4 gb ram simán megy a játék:) )-

Elfogadnak a magyarországi szállodák és vendéglők Eurót, vagy kizárólag forinttal kell fizetni?

Ha euróval nem boldogulnák, van szombaton nyitva pénzváltó a Keleti p.u. közelében?

Legjobb válasz: Elfogadnak eurot is. Keletiben van nyitva két pénzváltó is. Nem lesz baj.

Elfogadnak eurot is. Keletiben van nyitva két pénzváltó is. Nem lesz baj.
Elfogadott de nagyon rossz árfolyamon! Szóval jobban teszed ha keresel egy pénzváltót. Keletinél is van több is. Csak nézd meg a vételi és eladási különbséget. Ha 2-3 eurónal lényegesen több a különbség akkor keress másikat. De mondjuk igazán drágán csak a reptéren váltanak, de persze közvetlenül a vonat pályaudvaron lévõ sem épp a legolcsóbb.
nalunk az a legolcsobb ha euroban fizetsz. forintos arnal at kell szamolni eurorol forintra, es akkor mar bukik a vendeg valamennyit.
Legjobb, ha bankkártyával fizetsz. Visa/Mastercard párost mindenhol elfogadják, és középárfolyamon számol.
"Visa/Mastercard párost mindenhol elfogadják, és középárfolyamon számol." Aha. Persze. Középárfolyamon. Ezt azért gondold át újra. :D

Szerintetek elfog férni a videokartyám a gépemben? (részletek lent)

Vettem a neten egy gigabyte n650OC típusú videókártyát és félek hogy nem fog beleférni a gépházba ami a következő:

Legjobb válasz: Elfog férni. Remélem nem adsz 24 ezernél többet azért a kártyáért.

Elfog férni. Remélem nem adsz 24 ezernél többet azért a kártyáért.
A kérdező hozzászólása: Az igazság az hogy egy kicsivel többet fizettem érte. Jobban átkellet volna gondolnom a körülményeket. De mindenesetre a kártya tulajdonságai fontosak lesznek a munkám során csak egy kicsit méretesebb mint ahogy azt gondoltam. Ahogy megérkezik minden kiderül. Köszönöm szépen hogy segítettél!


Milyen autó az a jensen féle elfog´amit a Halálfutam c. filmben emlegetnek?

Legjobb válasz: Jensen Interceptor (az Interceptor jelentése: elfogó, innen a név). Két típusra használták a nevet: az egyik 1950-57 között, a másik 1966-76 között készült West Bromwich-ban, a Jensennél. Az elsõ az Austin Sheerline alapjaira épült, négyliteres soros hathengeres motorral. Kétajtós, négyüléses autó volt, összesen 92 példányban épült. A második változat vált híressé, ebben a részint kézi munkával összeszerelt, üvegszálas mûanyagból épített, Carozzeria Touring által tervezett karosszériába V8-as Chrysler motort építettek. Ezzel az autó a GT-kategóriába tartozott. Érdekesség, hogy ebbõl fejlesztették ki az egyik elsõ állandó összkerékhajtású közúti autót, a Jensen FF-et. 3408 példányban készült.

Jensen Interceptor (az Interceptor jelentése: elfogó, innen a név). Két típusra használták a nevet: az egyik 1950-57 között, a másik 1966-76 között készült West Bromwich-ban, a Jensennél. Az elsõ az Austin Sheerline alapjaira épült, négyliteres soros hathengeres motorral. Kétajtós, négyüléses autó volt, összesen 92 példányban épült. A második változat vált híressé, ebben a részint kézi munkával összeszerelt, üvegszálas mûanyagból épített, Carozzeria Touring által tervezett karosszériába V8-as Chrysler motort építettek. Ezzel az autó a GT-kategóriába tartozott. Érdekesség, hogy ebbõl fejlesztették ki az egyik elsõ állandó összkerékhajtású közúti autót, a Jensen FF-et. 3408 példányban készült.
A kérdező hozzászólása: Hûha köszi szépen.

Elfognak futni a játékok?

Egy AMD A6-5400K APU 3,6ghz (2magos) procival, 4gb rammal, egy gigabyte hd 7770 1gb-s videókarival elfutnak a legujabb játékok normál-magas felbontáson? (gondolok pl: ac4, bf4,)

Legjobb válasz: bf4-hez szerintem kevés

bf4-hez szerintem kevés
oda már atomerõmû kell
A kérdező hozzászólása: és az ac4 hez elég? fõleg a proci miatt kérdezem
Valószínûleg igen. [link]
Olyan Low-Medium körüli beállításokra tippelek.
Ac4 elfutna, többi már gyanús prco miatt. AMD Athlon II 750k procival vedd, akkor tökéletes, 720p on kis ompromisszumokkal highon futna bf4 is

18F. Elfogom vesziteni, a szûzességem pénteken. Elôtte csinâljak ônkielégitést! ?

fiuk,szex

Legjobb válasz: Aha de csak csütörtökön -.-"

Aha de csak csütörtökön -.-"
A kérdező hozzászólása: hogy ne menjek el hamar.ês mijen pôzban kell elvesziteni?
jóból is megárt a sok. mekkora problémáid vannak már, mindjárt sírok, úgy sajnállak, te szegény
macskapózban kell elveszteni. aki nem úgy veszti el, ahogy kell, az büntetést fizet, azt meg jobb, ha nem tudod meg, mennyi. nem szép dolog áthágni a szabályokat, meg is értelmi, akit megbüntetnek.
Szerintem rohadt nagy hülyeség így eltervezni. Lehet fel se fog állni mert úgy fogsz parázni. Állj hozzá úgy , hogy pénteken együtt leszel egy csajjal és bármi megtörténhet. Ez sokkal kifizetõdõbb , de majd úgyis rájössz.
Szerintem bõven elég, ha megmosod elõtte.
Én ugyanígy jártam, amikor elvesztettem...elterveztük, hogy minden tök fasza lesz, aztán amikor eljött a nap, már reggel azon paráztam, hogy szar lesz. Bedugtam a kis kukim, és egy mozdulatra szétélveztem az agyam...aztán aznap este már meg sem moccant...ennyit tud az agyad, meg a para...tehát sztem rúgj be, mint az állat, hogy ne is emlékezz rá...(irónia)
Péntek 8-án? Baljós egy nap az.

Ha idegen országban elfognak a rendőrök egy bűnözőt, mi lesz vele?

Pl. Ausztriában egy magyar (azonban nem mondja el, hogy magyar+ iratai sincsenek, nem volt büntetve még), akkor őt hova toloncolják ki? Kérdés csupán elméleti.

Legjobb válasz: Ki tudják deríteni, hová valósi lehet. Például az akcentusából.

Ki tudják deríteni, hová valósi lehet. Például az akcentusából.
Mindenképpen kiderítik. Amíg nem tudják hogy melyik országból jött, addig a helyi fogdában van, amíg a rendõrség külföldi országok segítségével nem deríti ki ki is õ..
A kérdező hozzászólása: Persze akcentusból... :D De a magyar hatóság sem tud segíteni, mert semmilyen bûnözõi elõélete nem volt. Tehát nincs bent a nyilvántartásban, a külseje is megváltozott. Ujjlenyomat nincs.
Elveszik a mobilját és bemérik honnan jött. Tételezzük fel, hogy nem szólal meg. Megnézik az oltásait, védettségét. Az országonként eltérõ. Lefuttatják a fényképfelismerõben a környezõ országokban. Ez eltart 3-4 hétig, addig megy a menekülttáborba. Ez persze nem hoz eredményt, megnézik a ruházatát, hogy a sok kínai cucc mellett van-e az országára jellemzõ, hogy abba az irányba adják ki a körözést. Sok értelme nincs hallgatni, mert fél év fogság után úgyis megtörik és kiüt rajta a honvágy, simán meg nem fog menekült státuszt kapni.
A kérdező hozzászólása: Köszi 4-es. De ott is vannak jogszabályok, ami megszabja meddig maradhat az illetõ elõzetes letartóztatásban és valljuk be az osztrák börtön Eu komfortosabb, ezért inkább ott "üli le"
4-es, ez kicsit marhaság. Végül is mi is az a személyi igazolvány? Egy irat, amit úgy kapsz, hogy besétálsz az anyakönyvi hivatalba, bemondod a neved, születésed évét és szüleid nevét és kapsz egy másolatot, majd erre adnak egy személyit az okmányirodában. Tehát az, hogy ki vagy valójában, az BEMONDÁSRA megy. Nyilván 2 ugyanolyan ember nem létezhet egyszerre, de megoldható...
A kérdező hozzászólása: Sajnos pedig van, ez a fene jó demokrácia. Emberi alapjogok minden bûnöst megillettetik.
"Ilyenkor elmennek oda, ahol lakott, és a szomszédokat, esetleg a vele egy fedél alatt élõket faggatják ki. Ha dolgozott akkor kell hogy legyen írásos dokumentáció a származása felõl.. " Erre az eredeti kérdés értelmében nem tud sor kerülni, hiszen nem tudják beazonosítani. Erre írtam, hogy marhaság. A párom az anyakönyvijére kapott útlevelet... Csak azt láthatják ami a papíron állt. Ha olyasvalaki tesz el láb alól egy tanyán, akinek nincs hozzátartozója és a nevére kér útlevelet, akkor mi van? Ki õ valójában?

Ki lehet e sima CD-re írni kis méretű Xbox360 lemezképet? Elfogja inditani a konzol CD-röl is?

UItimate Mortal Kombat 3 kevesebb mint ötven mega.

Legjobb válasz: Az nem játék csak valami dlc lehet.

Az nem játék csak valami dlc lehet.
Nem DLC, hanem Arcade játék, azért foglal annyit. Ha RGH-s a konzolod, akkor igen. Ha csak flash-elt, akkor kell neki a duplarátegû, 8 gigás változat. Persze, ez is csak 50 MB, de van mellette egy tonna üres fájl, hogy a fájlszerkezet egyezzen.

Testnevelő-Edző diplomát elfogadnak e a honvédségnél mint testnevelő tiszt?

Pontosan mivel foglalkozik egy testnevelő tiszt?

Legjobb válasz: Miért fogadnák el?

Miért fogadnák el?
A kérdező hozzászólása: Mert ezt hallottam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!