Találatok a következő kifejezésre: Elfelejtettem bevenni fogamzásgátlómat hétfő (3 db)

A kérdésedre a válasz igen. Viszont nyilván nem vagy terhes, tehát ez nézõpontodból irreleváns.
És az okos nõ ilyenkor elolvassa a tájékoztatót, amit a tabihoz adtak, legvégsõ esetben megkérdezi az orvosát, gyógyszerészét. A buta pedig ide írogat.

Hétfő óta szedem a gastomix nevű fogamzásgátlót, de ma elfelejtettem bevenni. Még ha akarnám sem tudnám, mert az albérletemben hagytam, ami 200 kmre van. Estleg kerültetek már ilyen szituba? Sürgősen visszmenjek érte holnap reggel?

tájékoztatón olvastam, hogy 1 nap nem gáz ha kimarad. Viszont nekem így kett? maradna ki..Vagy estleg van valami tanácsotok 2 nap kihagyás esetén?

Legjobb válasz: Gondolom, ez is 3 havi adagos nem? remélhetõleg csak azt a levelet vitted magaddal az albiba, amit elkezdtél szedni. ha így áll a helyzet, akkor nincs semmi baj, elõkeresed a másik 2 levelet, és vmelyikbõl beveszed azokat a szemeket, amik a mostani 7végi napoknak megfelelõek. az albiban hagyott szemekbõl ezeket kihagyod, majd a vasárnapi vagy a 7fõi nap szemeinél folytatod. remélem tudtál követni. ha viszont az egész pakkot ottfelejtetted, akkor nem tehetsz mást, minthogy amikor visszaérsz, beszeded a kimaradt szemeket az aznapival együtt, de ilyenkor csökken a védelem, szóval min. egy hétig használj vmilyen kiegészítõ védekezést is!

Gondolom, ez is 3 havi adagos nem? remélhetõleg csak azt a levelet vitted magaddal az albiba, amit elkezdtél szedni. ha így áll a helyzet, akkor nincs semmi baj, elõkeresed a másik 2 levelet, és vmelyikbõl beveszed azokat a szemeket, amik a mostani 7végi napoknak megfelelõek. az albiban hagyott szemekbõl ezeket kihagyod, majd a vasárnapi vagy a 7fõi nap szemeinél folytatod. remélem tudtál követni. ha viszont az egész pakkot ottfelejtetted, akkor nem tehetsz mást, minthogy amikor visszaérsz, beszeded a kimaradt szemeket az aznapival együtt, de ilyenkor csökken a védelem, szóval min. egy hétig használj vmilyen kiegészítõ védekezést is!
A kérdező hozzászólása: köszönöm!Azt hiszem a legjobb ha ma visszamegyek, mert sajnos mindhárom levél fentmaradt..ma beveszek kettõt, ahogyan a tájékoztató írta és akkor azt hiszem 1 hétig kiegészítõt használok..3at nem akarok egybõl bevenni..nem tudom mennyivel rosszabb mint a 2 szem..de ijesztõbben hangzik:)

Elfelejtettem bevenni a fogamzásgátlómat hétfő délután (15:00-kor). Mikor leszek újra védett?

A barátommal még aznap reggel szeretkeztünk. Csak másnap vettem észre, hogy egy szemmel több van, mint kellene. Pedig úgy emlékeztem, hogy bevettem... Amit nem vettem be az a 15. szem lett volna. Már a harmadik levéllel eszem amúgy.

Legjobb válasz: Olvasd el a tablettád tájékoztatóját, hogy mit ír, az ilyen esetekre! Egyébként milyen tabit szedsz? Itt is érdeklõdhetsz: http://www.pharmindex.hu/ Ezen az oldalon megtalálod a tablettád betegtájékoztatóját! Csak rá kell keresned!

Olvasd el a tablettád tájékoztatóját, hogy mit ír, az ilyen esetekre! Egyébként milyen tabit szedsz? Itt is érdeklõdhetsz: http://www.pharmindex.hu/ Ezen az oldalon megtalálod a tablettád betegtájékoztatóját! Csak rá kell keresned!
Ebben a ciklusban védekezzetek már módszerrel is, és elvileg a következõ menstruáció után már védett vagy teljesen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!