Találatok a következő kifejezésre: Elektromos biciklire gyerekülést tenni (1 db)

Lehet.
ha cigány vagy akkor igen ha magyar akkor viszont ne mert életveszélynek van kitéve a gyerek mert elég 1 ilyen szarnak azis hogy kijukadjon a gumi és akkor mind a ketten estek az utra vagy az árokba + nem is hallják az autósok hogy jössz mert olyan csendes az elektromos szar ezért hívják lopakodónak meg stb
Ha cigány vagy???Te meg ha Köcsög vagy akkor elõször vegyél ha tudsz elektromost, Ha cigány vagy.Ki vagy te ??? Ha paraszt vagy akkor menny inkább lovaskocsival meg köss az oldaladra 1 tábla szalonnát.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Nyíregyházán a stadion mellett van konditerem?

1

Utazó magasságon bekapcsolhatom a telefonomat repülőgépes üzemmódban?

Zenét szeretnék majd hallgatni a gépen a telefonomon, nem tudom lehet e majd :S Valakinek tapasztalat?

5

Van M kategóriás jogsim és leszeretném rakni az A1 akkor újból lekel vizsgáznom kreszből, rutin, és közútiból?

2

Miért nincs realitás alapja az interneten hirdetett alkatrészeknek?

Nagyon sok alkatrészekért olyan árakat írnak hogy a harmada is sok lenne. Sőt ha van egy másik eladó aki ugyanazt a terméket feléért hirdeti és akkor sem kell el akkor miért hirdeti duplájáért. Főleg abból a perspektívából nézve hogy elég szűkösen él az átlag magyar ezért elég jól átgondolja hogy mire mennyit ad ki.
Itt gondolok az apród, jófogás de legfőbbképp a vaterán hirdetett dolgokra.

Tudom nincs közöm hogy ki mennyiért hirdeti a saját tulajdonát, de mi értelme van hogy hónapokig sőt évekig fenn van bizonyos termékek. Tudom hogy aki aranyáron rak fel valamit annak nem kenyérre kell.

3

Pesten, az M0-s gyűrűn egy pénteki napon hajnalban/reggel mikortól cinkes a forgalom?

Szeged~Bécs utazáskor mikor "úszhatom meg" a tömeget arrafelé?

4

A traffipax-ra miért hívják fel a figyelmet?

ha nem szabad gyorsan menni... biztos van oka... ha előre felhívják a figyelmet.. azon a szakaszon lelassít az autós majd 200 méterrel késöbb meg halálos balesetet okoz gyorshajtása miatt.... akkor kinek tesznek jót azzal hogy elárulják hol van (rejtett) tarffipax...? Nem értem ezt a gondolkodást... elmagyarázná valaki?

26

Milyen kis haszonautót ajánlotok dinnyézésre, ami elbírja azt a 35-45 mázsát?

Ezt néztem, azt mondják, hogy az iveco daily-k jók és persze, hogy ilyen tehernél már dupla kerekesre gondolok.

Gondolok még VW LT-re is, ezekből találtam egy 45-öst. erről a fajtáról vélemények, tapasztalatok?

Ezeken kívül van még jobb jármű ami az én célomra megfelel?

7

Hogyan kell csinálni az Y megfordulást?

Nem kaptam megfelelő magyarázatot az oktatómtól (és ezért meg is húztak), és jó lenne ha valaki elmagyarázná!

2

Műszerfal műanyag alkatrészét (középkonzol) szeretném lefesteni matt fekete spray-vel. Megfelelő előkészületek után a festés csíkos. Mi a hiba? Hogyan javítsam?

Megcsiszoltam, foltbenzinnel áttöröltem. Első ködölés után semmi gond, második nagyobb mennyiségű fújás után is rendben nézett ki. Pár perc múlva, amikor elkezdett száradni, csíkokban előbukkant az alsó szín. Már egyszer újracsiszoltam és újra áttöröltem foltbenzinnel, eredmény ugyanaz, csak nem ugyanazon a helyen.

0

Okmányirodában megkérdezik majd, hogy postázzák-e a vezetői engedélyt, vagy automatikusan postázni fogják? Vagy nekem kell szólni, ha inkább személyesen szeretném átvenni?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!