Találatok a következő kifejezésre: Elektromos biciklire gyerekülést (2 db)

Nem szabálytalan elektromos biciklire gyerekülést rakni?

Legjobb válasz: Nem így van. Kerékpárnak minõsül a legfeljebb 300 W-os motorral szerelt elektromos kerékpár is. Tehát erre is a kerékpárra vonatkozó szabályok vonatkoznak, mely szerint 2-kerekû kerékpáron megfelelõ gyermekülésben 16 éven felüli személy egy 10 éven aluli személyt szállíthat. (3-kerekûn a szállító életkora min. 17 év...) Tehát nem szabálytalan!

Nem így van. Kerékpárnak minõsül a legfeljebb 300 W-os motorral szerelt elektromos kerékpár is. Tehát erre is a kerékpárra vonatkozó szabályok vonatkoznak, mely szerint 2-kerekû kerékpáron megfelelõ gyermekülésben 16 éven felüli személy egy 10 éven aluli személyt szállíthat. (3-kerekûn a szállító életkora min. 17 év...) Tehát nem szabálytalan!
Nagyobbat szeretnél esni gyerekkel ? De nagy meggondolatlanság sztem.
Most nem ertelek titeket... nem mindegy, hogy elektromos biciklivel esik-e el, vagy labbalhajtossal??? A villanybiciklivel sem fog szaguldani jobban. Amugy nem kell jogsi. 50cm^3 és 300W felett kell csak.
A kérdező hozzászólása: Elõször is a kérdés az volt, hogy szabályos e, nem pedig hogy ki mit gondol egyénileg róla.A másik meg pont ahogy az utolsó mondja nem kell vele száguldani, vagy ennyi erõvel autóba se tedd a gyereket nehogy gyorsan menj(!) és karamboloz.Láttam én már nagyikát autóval is repeszteni....mégis szabályosan ül a volán mögött mert van jogsija(!)
akkor tessék megmagyarázni az ilyen sz.rokkal száguldozó nagyiknak is, hogy mi a KRESZ!!!!!!
az egész elektromos bicikli egy nagy sz.rság! nem önerõbõl hajtott, így jogosítvány is kellene, de persze jogszabály az nincs rá... olyanok hajtják, akiknek fogalmuk sincs a kreszrõl. idõs emberek, akik sosem ültek motoron pl... na mindegy... szóval igen szabálytalan a gyerekülés is!
Vannak tisztán elektromos (pedálozni nem kell) és un. pedelec kerékpárok (melyeknél elektromos motor segíti a pedálozást). Ezen utóbbiaknak van olyan, nagy teljesítményû (sebességbolond) változata (300W nál nagyobb sõt sokkal nagyobb motorral) amire nyilvánvalóan értelmetlen a gyerekülést felszerelni, de ilyet Magyarországon még nem láttam. Tehát életszerû helyzetekre vonatkozóan azt mondom, hogy nyugodtan felszerelhetõ a gyerekülés, más kérdés, hogy nem lesz egyszerû a rögzítés, mert az akkumulátor vagy a csomagtartón, vagy az üléscsõ mögött vagy a megvastagított vázon belül helyezkedik el, és a rögzítõ bilincs valamint az üléstartó rudazat nem könnyen illeszkedik ezekhez. Az elõre szerelt gyerekülést nem tartom biztonságosnak és eleve csak kis gyerekeknek alkalmazható. Mivel az e-bikok rohamosan terjednek (fõleg tõlünk nyugatra) így 1-2 éven belül a minõségi gyerekülés gyártók ki fognak jönni az ezekhez alkalmazható modelekkel, ebben bizonyos vagyok.
Lehet.
ha cigány vagy akkor igen ha magyar akkor viszont ne mert életveszélynek van kitéve a gyerek mert elég 1 ilyen szarnak azis hogy kijukadjon a gumi és akkor mind a ketten estek az utra vagy az árokba + nem is hallják az autósok hogy jössz mert olyan csendes az elektromos szar ezért hívják lopakodónak meg stb
Ha cigány vagy???Te meg ha Köcsög vagy akkor elõször vegyél ha tudsz elektromost, Ha cigány vagy.Ki vagy te ??? Ha paraszt vagy akkor menny inkább lovaskocsival meg köss az oldaladra 1 tábla szalonnát.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!