Találatok a következő kifejezésre: Eleinte mennyibe a (21 db)

Aki alkalmazta az aludj jól gyermekem módszert, annak eleinte mennyit sirt a babája, és utána hogy alakult? Mennyi idöbe telt, mire az alvás simán ment?

Legjobb válasz: Nekem sem volt szívem sírni hagyni, így az általad említett könyv helyett Vida Ági módszerét alkalmaztam, és egy hang nélkül oldottuk meg a problémát.

Nekem sem volt szívem sírni hagyni, így az általad említett könyv helyett Vida Ági módszerét alkalmaztam, és egy hang nélkül oldottuk meg a problémát.
Nemrég volt itt egy hasonló kérdés, a kérdezõ 3 napig csinálta, de a baba annyira kikészült a sírástól, hogy hányt és még a szeme is bevérzett !! :(((( szóval valószínûleg nem minden gyereknél alkalmazható
http://www.lll.hu/node/170 Szerintem aki ezt kitalálta, hogy hagyjuk a gyereket, hogy álomba sírja magát, az még nem látott kisbabát! És tuti nincs gyereke, vagy pedig lusta volt kivárni míg elalszik... Én nem bírom elnézni, hogy a babám sírva aludjon el, sõt sokszor alig kap levegõt, annyira sír, és akkor egy könyv azt mondja, hogy hagyjam, majd álomba sírja magát?! Le lehet pontozni, de ez nem anyához méltó! ezzel, nem azt mondom, hogy fel kell venni, hanem nyugtatgatni kell, de semmiképpen se magára hagyni! Boldog karácsonyt!
Elsõ válaszoló vagyok és egyáltalán nem tudatlan!!! És aki ezt alkalmazza, van szíved, ott állni az ágya mellett gügyörészve az ordító babádnak??? Attól nem lesz a család kialvatlan, hogy fél óráig bömböl, holott ha felveszed 3 perc alatt elhallgat??? Szánalmas!!! A másik meg az hogy ez a szuper könyv azt írja, hogy éjjel nem kell a babának enni adni, hiába sír, mert az éjjel alvásra való! Szerintem egy ilyen kicsi babát nem kéne ilyenekkel kínozni. Aztán meg jönnek a kérdések, hogy "miért utál a gyerekem", stb.? Ezért, mert amikor kellenél neki, te letojod, mert egy könyv ezt mondja. Aki ezt teszi a gyerekével, az nem hogy rossz anya, de nem is nevezhetõ még annak sem. Ezt is lepontohatjátok...
elsõ nap 20 perc, második nap kb. 15 perc, harmadik naptól semmi, ez két hónapja volt. De ellentétben a témában tudatlan elsõvel, nem kell magára hagyni a kicsit, be kell menni hozzá, beszélni neki, megnyugtatni majd hagyni. Lehet bírálni ezt a módszert, de nekünk bevált és nem érzem magam rossz anyának attól, . hogy a gyerek azért sírt kb. fél órát mert megtanítottam egyedül elaludni nem pedig azért mert már olyan fáradt hogy tiszta nyügös és már én is bõgök mert nem tudok mit csinálni. Nem tartom azt sem jónak amikor már az egész család kikészül a kialvatlanságtól. Üdv
Én is olvastam a könyvet, de kombináltam házi praktikákkal, ahogy nekünk megfelelt. Így elkerülhetõ sok kellemetlenség, és meghozza az eredményt. Nem kell szigorúan a könyvben foglaltak szerint eljárnod.
Én is alkalmaztam és soha nem hagytam magára ha kellett bementem hozzá!Az elsõ napokban 1-2 percet 1 hét elteltével 5percet de lassan megszokta!
A kérdező hozzászólása: Azért jöhet válasz a kérdésemre is... =)
A kérdező hozzászólása: Ki az a Vida Ágnes, és mi az ö módszere?
A kérdező hozzászólása: Hát...én egyet értek azzal, hogy attól még nem leszek rossz anya...ugyanúgy szeretem, és nem hiába akarom ezt alkalmazni. Szerintem, akik ellenzik, azok nem elég fáradtak, és biztos nyugodt a babájuk, és megnyugszik kézben, de én ha kézben tartom, nem alszik el, vagy ha el is alszik, lerakom, máris sir. Na mindegy, én már baromira ki vagyok, úgyhogy kipróbáltam. Sirt sokat, de elaludt, és még az éjszakánk is nyugodtabb volt, már most!! És nem utál, mert ugyanugy nevet, játszik, , és dumál nekem! =) Ha ez szánalmas, hát legyen...
Én is alkalmaztam ezt a módszert 2 hetünkbe telt de megtanultuk. 3 hónapos kislány anyukája.
Vida Ágnes egy baba pszichológus, a kismamablog oldalon olvashatsz róla. A babáknál nem ilyenkor derülnek ki a lelki sérülések a sírni hagyás miatt, hanem majd késõbb. Unokanõvérem 15éves koráig bepisilt éjjel...az ilyen módszereknek köszönhetõen. Nekünk nagyon bejött Ági módszere, lányom se éjjel se nappal nem volt hajlandó aludni, már nagyon kivoltam amikor rátaláltam az oldalra. Elkezdtem olvasgatni és tettem fel kérdést is amire Ági válaszolt pár napon belül, és segített megoldani a problémát. Biztos hogy nem állnék az ágy mellett és hallgatnám ahogy sír...nekem ez a módszer jobban tetszett/tetszik mint az aludj jól gyermekem. Sokkal bababarátabb megoldás.
Persze, hogy sírt sokat, utána meg elaludt. Tudod miért aludt el a babád, kedves kérdezõ?? Mert elfáradt a sírásba! Ez a fáradság neki olyan, mintha te egész nap megállás nélkül robotolnál egy gyárban... Én nem tenném ezt a gyerekemmel. És igen igaza van az elöttem válaszolónak, hogy a lelki bajok nem holnapután jönnek elõ, hanem évek mulva! Azt írod, hogy aki nem alkalmaz ilyen idióta módszereket, annak jó a babája, meg nem fáradt a szülõ. Ez nem így van! Nagyon sokszor sír elalvás elõtt a babám, és nem mindíg nyugszik le kézben, van hogy 1.5órát kell nyugtatgatni, de nem hagyom ott, mert egy könyv szerint ez lenne a helyes eljárás.
A kérdező hozzászólása: Szerintetek anyáink nem hagytak minket sirni soha?? Hagyjuk már!! Nem kérek több választ inkább, föleg nem mártirkodó anyákat!!!! -.-"
A kérdező hozzászólása: Ja, és nem kell otthagyni, mert oda kell menni hozzá megnyugtatni...

Mi a véleményetek a kontaktlencséről? Lehet érezni, hogy bent van? Eleinte mennyire furcsa? Zavar sportolás közben? Mi van ha elalszok benne? Könnyen ki esik?

Most szeretnék én is kontaktlencsét és hirtelen ezekre lennék kíváncsi.El?re is köszönöm :)

Legjobb válasz: A párom használ kontaktlencsét. Sport: az úszás kivételével minden. Az elején nagyon zavarta, mára már észre sem veszi. 30napos lencséje van, benne alszik s van úgy, hogy egy hétig ki sem szedi, de ez függ a környezettõl is. Pl. mennyire szennyezett a levegõ. Jobb mint a szemüveg, viszont drágább.

A párom használ kontaktlencsét. Sport: az úszás kivételével minden. Az elején nagyon zavarta, mára már észre sem veszi. 30napos lencséje van, benne alszik s van úgy, hogy egy hétig ki sem szedi, de ez függ a környezettõl is. Pl. mennyire szennyezett a levegõ. Jobb mint a szemüveg, viszont drágább.
Én lassan 6 éve hordok kontaktlencsét. Eleinte van egy idegentest érzés, de ez teljesen normális, elég hamar meg lehet szokni. Hogy hogyan kell kivenni, és betenni, azt úgyis megmutatják majd neked a szemészeten/ optikusnál. Attól függõen, hogy milyen szemproblémád van, létezik lágy, kemény, és félkemény. Alapesetben lágy lencsét kapsz, a félkeményet és a keményet pl. kancsalság, vagy valamilyen egyéb komolyabb szemprobléma esetén adják. Lágyból ugye többféle kiszerelés létezik, én havi lencsét hordok, és 6 db-osban veszem. Ha kiveszed, utána min. 4 órát "pihennie" kell. Ha elalszol benne, nincs semmi gond, de éjszakára ajánlatos kivenni. Sportolás közben egyáltalán nem zavaró, sõt, sok sportolónak a szemüveg helyett muszáj kontaktlencsét hordania. Akkor esik csak ki könnyen, ha rosszul helyezed fel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Igen nekem is ajánlatos lenne sporthoz :D

Tisztelt Doktor Úr! Mi a véleménye a Premens tablettáról? 12 napja szedem és kicsit furcsállom: nem e ez tesz engem feszültté. Meddig ajánlott szedni? Hatását kb mennyi idő múlva fejti ki? Olvastam, hogy eleinte felerősítheti a panaszokat, ettől kicsit ta

Tisztelt Doktor Úr! Mi a véleménye a Premens tablettáról? 12 napja szedem és kicsit furcsállom: nem e ez tesz engem feszültté. Meddig ajánlott szedni? Hatását kb mennyi idő múlva fejti ki? Olvastam, hogy eleinte felerősítheti a panaszokat, ettől kicsit tartok de Ön szerint ez mennyire valószínű? /Egy-egy menzesz alkalmával igen erős görcseim vannak, erre ajánlották./ Tisztelettel köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Egyelőre türelemmel kell lenni, a panaszok hamarosan rendeződni fognak. A PreMens kb. 4-6 hét múlva kezdi kifejteni hatását, s mivel tisztán növényi alapú készítmény, bármeddig szedhető. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Egyelőre türelemmel kell lenni, a panaszok hamarosan rendeződni fognak. A PreMens kb. 4-6 hét múlva kezdi kifejteni hatását, s mivel tisztán növényi alapú készítmény, bármeddig szedhető. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Eleinte mennyibe kerül a kisbaba?

Pelenka, általános patikai dolgok, tisztálkodószerek, ilyesmire gondolok. Csak kalkulálni szeretnék, mennyit költünk majd. Az felszereléseket nem számítanám most bele, mert azok nagyon eltér? összegek lehetnek.

Legjobb válasz: A pelenka elég drága mostanság kb: 2500-3500 ft. Egy nyugtató tusfürdõ pl 800 ft persze ennél lehet olcsóbban is kapni. A patikai dolgokat nem pontosn tudom de például ha kijön a kis köldöke arra a ragtapasz 250 ft. Nem tudom hogy álltok a matraccal, de a legjobb a bio kókusz matrac ami 10-15000 (!) forintba kerül. És remélhetõleg lesz tejed de a tápszer 8-10000 ft. Boldog babázást kívánok remélem segítettem. :)

A pelenka elég drága mostanság kb: 2500-3500 ft. Egy nyugtató tusfürdõ pl 800 ft persze ennél lehet olcsóbban is kapni. A patikai dolgokat nem pontosn tudom de például ha kijön a kis köldöke arra a ragtapasz 250 ft. Nem tudom hogy álltok a matraccal, de a legjobb a bio kókusz matrac ami 10-15000 (!) forintba kerül. És remélhetõleg lesz tejed de a tápszer 8-10000 ft. Boldog babázást kívánok remélem segítettem. :)
Hát igen, sok pelenka fogy. A lányom most 4, hónapos, napi 5-6 pelenka. Kezdetkor napi 8-10 pelus volt.
A kérdező hozzászólása: És mennyi pelenkát 'fogyaszt' el kb. naponta? Mert hallottam már napi 10-et, meg hármat is. Az elején gondolom több kell. Meghát ugyanennyi darab törlõkendõ is.
Kislányomnál az elsõ pár hónapban napi 10-12 pelenka fogyott, utána ez fokozatosan csökkent. Mi azzal próbáltuk meg kiküszöbölni ezt a magas költséget, hogy már a terhesség elejétõl folyamatosan vásároltunk pelust, popsitörlõt, tusfürdõt stb. A nagyobb árúházakban szoktak elég jó akciók lenni, de ezek természetesen soha nem akkor, amikor ténylegesen szükség lenne rá. Így mikor megszületett a lányunk, az elsõ pár hónapban nem is kellett pelust vennünk :-) Ugyanezt csináltuk a bébiételekkel is. Nagyon hosszú nekik a szavatossági idejük, de nagyon gyorsan fel is megy az áruk. Ha nem vesztek meg semmit elõre és mindenképpen mondanom kell összeget, akkor én havi 30.000forintra tenném a költségeket minimum. De ebben tényleg csak az általános dolgok vannak benne.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!
Kétezer elõtt is van pelus... Újszülött pelusból egy csomagnál nem kell több, mert kinövi. Számolj mondjuk napi 10 pelenkázással. Én Profis pelust veszek, ez mindössze 1200 forint, és nagyon jó minõség, magam is meglepõdtem rajta, nagyon szeretjük. A törlõkendõjük is jó, az olyan 600 forint, az mondjuk egy hét alatt fogy el (nálunk). De ezen spórolhatsz, hónap végén én babaolajos vattával törlöm a popsit, ahogy azt régen is csinálták. Az újszülöttnek nem kell bolti fürdetõ, hanem a patikai fürdetõkrém, nem akarok hülyeséget mondani, de ez olyan 100-200 forint körül lehet és nagyon sokáig elég. Popsikrémet szintén felírja a gyerekorvos, ami szintén párszáz forint, mondjuk egy két hétre elég az biztos. Ha anyatejes, akkor ugye kajában nem kell gondolkodni, ha tápszeres, az nekünk 1300/két doboz (Beba 1), azt nem igazán tudom, meddig elég, mert ugye ez változik, ahogy nõ a baba.

Aki 3 hónaposan elkezdte a babáját kóstoltatni bébiétellel, mennyit adott neki eleinte?

Legjobb válasz: 3,5hósan kezdtem.Eleinte kóstolásnak egy két kanálkát.Almával kezdtem.

3, 5hósan kezdtem.Eleinte kóstolásnak egy két kanálkát.Almával kezdtem.
Ha mindenképpen kóstoltatni akarsz, akkor gyümölcslével kezdd! 10ml-20ml és így tovább.

Mennyire számít súlyosnak az a depresszió, amit eleinte pszichiáter próbált kezelni, majd továbbküldte pszichiáterhez, akinél most gyógyszert kell szednie, de emellett kineziológushoz is jár?

Egy nagyon jó barátomról van szó, ez nála több, mint fél év óta tart. Sajnos ennyit tudok, lehet kevés az infó.

Legjobb válasz: Dehülye vagyok.. Eleinte pszichológus kezelt..

A kérdező hozzászólása: Dehülye vagyok.. Eleinte pszichológus kezelt..
Olyan pszichológushoz hiába mész, aki nem kiképzett pszichoterapeuta.
Sokszor a pszichiáter rosszabbat tesz mint eleinte ami volt...csak teletömik a fejét az embernek a sok sza* al utána meg zsebelnek befele pénzt. hadd a pic*ába. itass vele meg 2 doboz sört meg szivjatok el egy cigit és sztem ez hatásosabb mint az a sza*. én így gondolom
A kineziológus egyszerû pénzkidobás. Nincs tudományosan alátámasztva, hogy hatásos lenne, maximum placebónak tekinthetõ. Egyébként én is elõször elmentem pszichológushoz, aki továbbküldött pszichiáterhez is gyógyszerért. Közben viszont jártam a pszichológushoz pszichoterápiára. Elég súlyos mentális állapotban vagyok sajnos a mai napig is. Sõt, szerintem valamelyest romlott is az állapotom, mert úgy érzem, hogy már az orvosok sem segíthetnek. Lehet hogy ez a barátod zavaró, de legyél mellette akkor is, ha nagyon lehangolt, vagy ideges. Fontosak a barátok ilyen helyzetben!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Pontosan nem tudom mi történt vele, de fél éve valami olyasmin esett át amitõl a mai napig szenved néha. Alvásproblémák, néha teljesen magába fordul, akár öngyilkosságra is képes lenne... A kineziológust én sem értem igazából, hogy miért jár oda... A pszihiáter azt mondta fél év is lehet a gyógyulás, de önbizalom hiánya van a srácnak sajnos, és félek nehezen fog menni neki... Bár lehet, hogy nem kéne nekem beleavatkoznom a dolgába... Természetesen amiben tudok neki segíteni, rendszeresen találkozunk, vigasztalom stb...

Mennyit változott számotokra a gimnázium az első évétől a negyedikig? Ezt úgy értem, hogy ugyanazok maradtak a barátaitok, akik eleinte, vagy ez sokat változott az évek alatt, és olyannal lettél nagyon jóba, akivel eleinte nem igazán.

És még leírhatjátok, hogy milyenek voltak a gimis éveitek.

Legjobb válasz: Nekünk két osztályfõnökünk volt, a felénél volt váltás. Az elsõ jól elcseszte az osztályközösséget, nagy volt a klikkesedés, ez az utolsó években sem változott. Nekem kb. 4 barátom volt az elejétõl, a többiekkel nem voltam rosszban, de csak haveri szinten maradtak. Így maradt a végéig. Hatéves osztálytalálkozón hihetetlen volt, de mindenki ugyanúgy ült le, mint annak idején, a saját kis klikkjével, és alig keveredtünk. Én odaültem mindenkihez, minden asztalhoz, de borzasztó vontatott volt az egész... :(

Nekünk két osztályfõnökünk volt, a felénél volt váltás. Az elsõ jól elcseszte az osztályközösséget, nagy volt a klikkesedés, ez az utolsó években sem változott. Nekem kb. 4 barátom volt az elejétõl, a többiekkel nem voltam rosszban, de csak haveri szinten maradtak. Így maradt a végéig. Hatéves osztálytalálkozón hihetetlen volt, de mindenki ugyanúgy ült le, mint annak idején, a saját kis klikkjével, és alig keveredtünk. Én odaültem mindenkihez, minden asztalhoz, de borzasztó vontatott volt az egész... :(
A kilencedik maga volt a Kánaán, a 12. viszont kész pokol volt. Kilencedikben volt egy állítólagos barátnõm, aki 12-ben már úgy érezte, hogy az ellensége vagyok, így ott tett keresztbe ahol tudott. Nekünk is volt of. váltás, talán akkor kezdett el zülleni az osztály. 30-an voltunk kb, és volt olyan 12-13 klikk. Szóval ennyi szar volt az osztály, hogy mindenki kb. 1 emberrel beszélt.
Szerintem mi osztálytársak voltunk. :)
Akikkel az elsõ napon összebarátkoztam a mai napig barátaim:) Az osztály többi tagjával sem volram rosszban, de semlegesek voltok. Negyedikre annyi változott, hogy néhény semleges ember bekerült a haver kategóriába. L/19
nem sokat változott
A kérdező hozzászólása: szóval összeségében maradt úgy, ahogy volt...hát ez nem valami pozítív. mondjuk 15 éves korban már inkább mindenki a saját érdekével foglalkozik, h neki , hogy legyen jó, ezért olyan önzetlen barátságok már nem születnek. Akkor minden ugyanúgy maradt a barátokat illetõen, akikkel eleinte jóban voltál, azokkal voltál késõbb is, és új barátságok nem is születtek?
Mindig vannak kévételek. Jaa és 15 évesen épp az, hogy még önzetlen barátságok alakulnak ki (:
Én mikor beléptem az évnyitón az ajtón, akkor egy lány mellé leültem. Elkezdtünk beszélgetni, aztán padtársak lettünk. 4 évig ültünk egymás mellett, a suliban õ volt a legjobb barátnõm. Aztán lett még 2 lány akivel jóban voltunk, és 4-en "bandáztunk". Amúgy a többiek utáltak minket... Aztán a második év végén összehaverkodtunk egy másik klikkbõl néhány lánnyal, és utána a harmadik év elejétõl kezdve már szinte az egész osztály egy nagy banda lett. A negyedik év meg tiszta kánaán volt, mert annyira összekovácsolódtunk. A ballagásunk 4 éve volt, de a mai napig 4-5 havonta osztálytalálkozózunk (na persze nem mindenki, csak a többség) mert annyira megszerettük egymást. A gimi utolsó kb 2, 5 éve volt a legjobb. Szerettem reggel bemenni, ez sztem minden elmond.

Ha elkezdem babámnak adni a csirkehusit akkor abból mennyit adjak neki eleinte és mennyi lesz majd egy adagnak való ha már hozzászokott?

Legjobb válasz: Elõször kb 1 teáskanálnyit,majd ha hozzászokott 1 evõkanálnyi egy étkezéshez utánna ahogy nõl emelheted az adagot.1 éves gyereknek kb egy felsõ csirkecomb fele

Elõször kb 1 teáskanálnyit, majd ha hozzászokott 1 evõkanálnyi egy étkezéshez utánna ahogy nõl emelheted az adagot.1 éves gyereknek kb egy felsõ csirkecomb fele

Los Angelesben mennyire lehet elhelyezkedni eleinte pl: mosogatás, pincérkedés ilyesmivel és ami a legfőképp érdekel a fizetés mennyit kapnék ilyen munkáért és viszonylag jó angol nyelvtudssal mit tudnátok még ajánlani?

Legjobb válasz: Sanyi, Sanyi, melyik világban éltél eddig? Esélyed nincs USA-ba munkavállalásit kapni jelen állás szerint. Meg van ott elég mexikói mosogatni.

Sanyi, Sanyi, melyik világban éltél eddig? Esélyed nincs USA-ba munkavállalásit kapni jelen állás szerint. Meg van ott elég mexikói mosogatni.
munkához zöldkártya kell, azt pedig jelenleg házasság, zöldkártyalottó, rokon útján lehet szerezni. LA drága, mosogató szintû melókból csak elvegetálni tudsz. mosogatni nem kell az USA-ig menni. az nem karrier. az USA-ba valami jó szakmával, diplomával kell jönni és akkor élhetsz jól. mosogatóként semmiképp. LA-ben a 8 dolláros órabérrel kitörölheted. nem mellesleg ilyen állásokat általában dél-amerikaiak, mexikóiak töltik be, sokszor feketén.
Mosogatónak nem megyünk külföldre, iszonyúú gáááz. A fizetés arra sem elég hogy éhen halj, gondolkozz már.
A kérdező hozzászólása: Ok, ok értem köszönöm a válaszokat.Elvileg menedzsmentet fogok tanulni meg közgazdaságot csak gondoltam ha nem jön össze semmi akkor ez a legroszabb de pl: a közgaz. egyetemi diplomával mit tudok ott cisnálni?Persze az angol nyelv is menni fog addig tutira!

Fiúk, mennyire számít nálatok, hogy egy lány milyen illatot visel? Ha nem tetszik az illat, akkor már a lány sem, ha eleinte tetszett?

Ha van kedvenc illatotok, amit egy nõ visel, kérlek írjátok le azt is!

Legjobb válasz: nem vagyok pasi de igazából szerintem az illat egy fontos tényezõ

nem vagyok pasi de igazából szerintem az illat egy fontos tényezõ
Pár illat van amit nagyon nem szeretek pl. erõs gyümölcsös illat vagy pl kókusz.. Többi jöhet!
Tudom, hogy elég cinkes, de volt már rá példa, hogy csak a csaj parfümjétõl begerjedtem.:D
A kérdező hozzászólása: Szerintem egyáltalán nem cinkes. :D
Én a harangvirág illatú parfümtöl vagyok felspannolva. Egyik kedvenc illatom, de annyira azért nem fontos hogy ez miatt menjen el a kapcsolat... Ha tetszik a lány akkor ugyis megbeszéljük ezeket :)
Nincs, és soha nem is érdekel, hogy parfümözi-e magát a lány vagy sem. Nem attól fogok beindulni rá hogy magára öntött-e egy vödör pacsulit.
A feleségem ugyanazt a dezodort használja mint amikor összejöttünk, ezért nagyon hozzá kötöm. Diszkrét parfümöt használ, ami nagyon illik hozzá, az üvegbõl nem szeretem, nem is valasztottam volna, ha nem érzemrajta.( davidoff) Viszont leginkább a sajátt illatát kedvelem. Amikor semmi nincs rajta, mikor már a tusfürdõ épen nem érzõdik, pl reggel, mert éjjelre nem dezodorozza magát. Nagyon enyhén érezni. Prfûmök: utálom, ha tolakodik, ha valaki kiszálla liftbõl, és ottmarad, ha 1 men kívül érzem. A kellemes, akár idegentõl is, ha amikor kezet fogunk, vagy véletlenül közelebbhajol. Viszont a "cukorka" illatokat utálom..kifejezetten hanyingert kapok a nem tudom ki( valami nõi név) "alma" illattol..míg a párom kedveli, ezért rémlik a neve, de nem használja
Leszbikus lány vagyok és fontos számomra az illat. De legtöbbször a parfüm és a lány illatának a kombinációja a legjobb. És igen, ha nem jó ez az illat, akkor elég nehéz a helyzet.
Én a vattacukorra nagyon gerjedek. Nem tudom miért, de amikor odasimul hozzád az adott lány, és megérzed az illatát, kedved lenne szint "beleharapni", ölelni, és soha el nem engedni. Persze ez nem minden. Kell hogy legyen stílusa, és ne legyen feszült, prûd személyisége

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!