Találatok a következő kifejezésre: Eldugult a és ezzel egyidőben a (3 db)

el, amennyiben elmész dokihoz...
Ha még nem múlt el, sürgõsen vizsgáltasd meg magad az ügyeletes baleseti kórházban. Én is így voltam, pont az arccsontom ütöttem be és rá egy hétre bekerültem a kórházba. Azt mondták nagyon veszélyes és minden fejet ért ütést nagyon komolyan kell venni.
Köszi már voltam dokinál. Hogy az ütõdésnek mi köze van hozzá, azt nem tom, de középfülgyulladásom van és kaptam rá antibiotikumot, azt szedem, pár nap múlva kell visszamennem. Meg kiderült hogy van két lyuk a dobhártyámon, majd azzal is akar kezdeni valamit. Köszi a válaszokat!
Ahol megütötted, ott gyulladás keletkezik és az a környezõ szervekre rámegy, nekem ezt mondta az idegsebész.

Eldugult a mosogatónk, és ezzel egyidőben a fürdőszobai mosdó is, gondolom valahol a falban találkoznak a csövek, azért történt párhuzamosan a dolog. Mit tegyek?

Már beleöntöttem Domestos duguláshárítót 2 üveggel is, mégsem történt javulás...nagyon-nagyon lassan csurgadozik le csak, ezért arra is gyanakszom, hogy talán elég mélyen van a probléma...mit tehetnék még? Vagy tuti nem tudom megoldani szerel? nélkül?

Legjobb válasz: Azt elfelejtettem, hogy a többi szerhez képest lényegesen olcsóbb, egy nagy doboz (1 kg-os) kb. 800 Ft, és több mint egy évig elég.

Azt elfelejtettem, hogy a többi szerhez képest lényegesen olcsóbb, egy nagy doboz (1 kg-os) kb. 800 Ft, és több mint egy évig elég.
Csõgörény. Párszáz forint az obiban. Le kell "küldeni", kicsit megtekergetni, és talán "javulást" hoz. (Persze érdemes a szifont leszerelve, a falba menõ csõbe dugni, mert ha föntrõl próbálod, és szifonos (nem U-csöves) a lefolyód, akkor a szifonban elakad.
A vegyszerek nem sokat segítenek, elõbb-utóbb mindenképpen szét kell szedni. Ha ügyes vagy, házilag is megoldható. Nekünk mûanyag szifonunk van, amit elég könnyû szétcsavarni, én 3 illesztési részen is szétszedtem, és meg is lett a dugulás oka: tele volt összeállt hajszálakkal, amit szépen ki lehetett húzgálni. Utána ecettel átmostam a csöveket, és máris lement a víz. Elõtte feleslegesen költöttem vegyszerekre, az ilyen szennyezõdést nem oldják fel. Fém szifonhoz, -legalábbis férfi segítsége nélkül- már szerelõ kellhet.
1 szer olvastam egy német újságban, hogy dugulás esetén 1 dobozos cóla tartalmát kell a lefolyóba önteni.A legjobb éjjel amikor már nem használják a mosdód stb. Nálam bevált.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, végül a 3. üveg duguláshárító lötty megoldotta, így nem kellett mást bevetni most!:)
Van egy csatorna tisztító szer, a neve: SZI-FI . Háztartási boltban kapható, kristályszerû anyag. Este 3-4 adagolókanállal öntök a lefolyóba, ráöntök 2 dl forró vizet és reggelig állni hagyom. Reggel leöblítem. Mióta ezt használom még sosem kellett szétszerelni a lefolyókat, mindent felold, még a hajszálakat és a beleragadt szappanhabot is. Nekem 100 % -ban bevált.

A tampontól eldugul a wc? Egy ismerősömnél lakom egy hónapja és beledobáltam a wc-be, most pedig eldugult. Ez a tampon miatt lehet? Ki fog derülni, hogy mit tettem? Mert nagyon ciki lenne.

Legjobb válasz: Igen eldugulhat.Szemetesbe szoká dobni.Legalább mondd meg neki és száll be valamennyi költséggel a javításért.

Igen eldugulhat.Szemetesbe szoká dobni.Legalább mondd meg neki és száll be valamennyi költséggel a javításért.
Na az ilyenektõl mint te kapok agybajt...A koleszban is mire kell kimenni a wc-re? El van dugulva, mert pár bolond nem bírta beledobni a 20 cm-mel arrébb levõ kukába. Ha van egy kis gerinced akkor bevallod és beszállsz a költségekbe!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!