Találatok a következő kifejezésre: Elapadhat a ha most (2 db)

Elapadhat a tej ha most hagytam abba a szoptatást a 2 éves kislányommal de most várom a köv. Babám ( 10 hetes kismama vagyok)?

Legjobb válasz: Elméletileg kicsit meg fog szünni a termelõdés,de mikor megszülsz,akkor megint ott lesz az elõtej,és kezdõdik minden szépen elõrõl.A tejtermelés teljesen hormonális változás.Amikor várandós vagy,akkor olyan hormonok termelõdnek a szervezetedben,amelyek gátolják a tejelválasztást.Szülés után pedig azok,amelyek segítik.

Elméletileg kicsit meg fog szünni a termelõdés, de mikor megszülsz, akkor megint ott lesz az elõtej, és kezdõdik minden szépen elõrõl.A tejtermelés teljesen hormonális változás.Amikor várandós vagy, akkor olyan hormonok termelõdnek a szervezetedben, amelyek gátolják a tejelválasztást.Szülés után pedig azok, amelyek segítik.
Az a jó, ha elapad. Másodikat megszülöd, minden kezdõdik újra :o)

Ha eddig elég volt a babámnak a tejem, akkor már csak akkor apadhat el, ha teljesen elválasztotta magát, vagy még most is elapadhat?

Most hat és fél hós a kislányom,eddig csak szopizott,volt neki elég tejem,de most már nem feszül a cicim egyáltalán mire itt a köv szopi ideje,és tiszta puha,meg nehezen akar bel?le jönni mikor megnyomom,és már nem elég neki egy cici egy evésnél,hanem kett?t kér.Még most is elapadhat a tej,vagy valami mástól lehet?

Legjobb válasz: Nincs miért aggódnod. Az tök normális, hogy puha a melled. Nekem már 1 hónap után az volt, és mégis 2*3 évig szoptattam, két mellbõl. A tej szoptatás alatt, és nem két szoptatás között termelõdik.

Nincs miért aggódnod. Az tök normális, hogy puha a melled. Nekem már 1 hónap után az volt, és mégis 2*3 évig szoptattam, két mellbõl. A tej szoptatás alatt, és nem két szoptatás között termelõdik.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!