Találatok a következő kifejezésre: Eladó városnéző keresek, például, olyat ami (1 db)

Dízel üzemû városnézõ kisvonatok közül a legismertebb a Dotto. Elektromos meghajtású kisautót Magyarországon is gyártanak. A honlapjuk: http://www.electroauto.hu/ Ha használt érdekel, tudok segíteni ebben is.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hány km van Budapest és Győr között autóval? és mennyibe kerül?

3

Mi a közös az Air France és a KLM-ben?

Mindig látom, hogy a KLM gépekre rávan irva, hogy Air France. Nem tudom, hogy miért. Nem tudja valaki? Ha igen légyszi irjon választ :)

1

Melyik a legjobb földmunkagép márka?

Caterpillar? Komatsu? Liebherr?
Vagy valami más esetleg?

5

Köteles valamit tenni ilyenkor az autósiskola?

Az autósiskola illetve a kresz tanfolyam egy bizonyos városban volt, a teljes összeget egyben fizettem be, amiben ugyebár benne van az, hogy átvisznek vizsgázni egy közeli nagyvárosba (kb.60 km). A vizsga előtti héten felhívtak telefonon, hogy sajnos nem tudják biztosítani az átjutásomat, mivel egy délelőtti és egy délutáni vizsga van, a délutánira csak én voltam feljelenkezve, egy emberért nem indítanak buszt. Úgy voltam vele, ha esetleg nem sikerül, majd átvisznek a következő alkalommal, így megoldottam az átjutásomat, azonban a vizsga sikeres volt, így nem kell többször mennem. Visszakérhető az autósiskolától az utazásra befizetett összeg, ha a szerződés szerint biztosítaniuk kellett volna az átjutásomat? (amikor telefonáltak, meg is kérdezték, akarok-e másik alkalommal menni, mikor át tudnak vinni, a válaszom igen volt, majd visszahívtak, hogy sajnos ez sem megoldható már)

1

Hogyan tudok eljutni Husztra autóval?

azért kérdezem,mert a GPS nem írja ki a nevét a városnak....

11

Szerintetek veszelyes csak ugz elindulni Londoba, ha nem ismerem a varost, sem senkit, csak angolul beszelek?

1

Miért csinálják ezt egyes emberek?

Biztos tudtok olyan esetről ahol a túlfűtött sofőr kiakarta próbálni a vezetési tudását, na én ma kerültem ilyen helyzetbe
Pirosat kaptunk első voltam a sorban, mellettem egy Tdi motoros ford mondeo, a faszi nézegetett meg méregette a motoromat, amikor bezöldült a lámpa elkezdte nyomni neki rendesen, kb fél másodperc alatt 4-esbe ott hagytam
Mire számított? Egy 100ccm-es gyorsasági meg fog még egy drágább autót is közúton

Ti csináltatok már ilyet?

8

Van olyan Kresz teszt ami csak képes kérdésekből áll?

Ha igen, legyetek szívesek segíteni, hogy meg adjátok az oldal címét. Nemsokára vizsgázok Kreszből és a képes kérdések nem mennek.

2

A pilóták Airbuson vagy Beingen tanulnak repülni?

Esetleg Tupoljeven vagy Iljusinon?

5

Tz4k-14B traktor gyárilag hangos?

Van egy tz4k-14B kistraktorom, és a kipufogócsöve annyiból áll, hogy egy kicsi kipufogódobból jön egy teljesen üres sima kb 25 cm-es 2 cm átmérőjű vascső, borzasztóan hangos, két, háromszáz méterről lehet hallani nappal az utca zaja mellett, hogy jön ez a gép, a faluban van több embernek is ilyen gépe, és egyik sem ilyen hangos, bár még nem volt alkalmam azoknak a kipufogóját szemügyre venni, ez gyárilag ilyen hangos, vagy kellene valami folytás a kipufogóba?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!