Találatok a következő kifejezésre: Eladó városnéző keresek, (1 db)

Dízel üzemû városnézõ kisvonatok közül a legismertebb a Dotto. Elektromos meghajtású kisautót Magyarországon is gyártanak. A honlapjuk: http://www.electroauto.hu/ Ha használt érdekel, tudok segíteni ebben is.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A Corvin-negyed közelében hol van Tesco?

5

Győrben hol van a Bálványos dűlő?

0

Használ valaki ilyen radardetektort? Megéri megvenni, mert most akciós?

http://traffipax-ellen.com/

19

Jövő hétvégén mennék Kárpátaljára, de az autó oldala meg lett húzva elég szépen. Átengedik így az ukrán határon vagy esetleg vissza? Kell valami igazolás, honnan?

Jövő hétvégén szeretnék menni a rokonokhoz Kárpátaljára, de az autó megsérült, azaz az oldala meg van húzva elég szépen. Átengedik így az autót az Ukrán határon vagy visszafele nem fognak szopózni?
Valahonnan kellene kérnem egy igazolást, hogy itt sérült meg, ha igen akkor honnan? Van CASCO, de addig úgy sem csinálják meg.

2

Ha vészfékeznem kell és a mögöttem lévő kocsi belém jön akkor ki a felelős?

8

Most már a jogosítványhoz nem adnak tokot?

csak azért kérdezem mert nem kaptam hozzá

7

Melyik futár szolgálat kézbesíti a jogosítványt?

Múlt pénteken kaptam egy SMS-t,amiben az állt,hogy a vezetői engedély amit igényeltem az állandó lakcímemre postázásra került.Az érdekelne igazán,hogy ha nem voltam idehaza és nem tudtam átvenni a jogsit bedobnak e egy értesítőt?

2

Én is kérhetek személyesen KRESZ vizsga időpontot a Közlekedési Hatóságnál magamnak, vagy csak autósiskolán keresztül intézhetem a dolgot?

Nem tudtam bemenni megírni a KRESZ vizsgát, mert közbe jött valami és nem szeretnék beégni az autósiskola vezetőjénél, mert ez már másodszorra fordulna elő, hogy új időpontot kér nekem. Lehet ilyet csinálni, hogy személyesen kérek magamnak időpontot a Közlekedési Hatóságnál? Előre is köszi a használható válaszokat! :)

1

Ha letraffipaxoznak utánnam jönnek?

Kb 1 hónapja kicsit gyorsabban mentem mint a megengedett éjszaka 11 lehetett 1 rendőrautó ált az út mellett merőlegesen az útra nézett. Elmentem előttük és 200m elmentem kb akkor láttam utánnam fordultak de nem villogó meg semmi ilyesmi, igy megsem áltam, aztán nem is láttam őket. Szerintetek traffiztak és megakartak állitani vagy ha trafiznak akkor nem jönnek utánnam csak a csekket várhatom?

8

Állítottak már meg titeket külföldön kezdő jogosítvánnyal?

Ha igen, akkor megbüntettek? nézik ezt egyáltalán? (Ausztria, Németország)

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!