Találatok a következő kifejezésre: El vagyok a (13213 db)

A jelentkezési lapot a autosiskola mikor adja le a Nemzetközlekedés Hatoságnak hogy le elenörizék hogy el vagyok e tiltva vezetéstöl a kresz (vizsga) elöt vagy a kresz oktatás közben?

Legjobb válasz: Nem érdemes ezzel játszani ha esetleg el vagy tiltva. Befizeted a pénzt az elméleti oktatásra, és plusz ugye az elméleti vizsga díja, és azt nem adják vissza ha kiderül, hogy el vagy tiltva. Mindenképpen kiderül a kresz vizsga elõtt ez. A beiratkozásnál is van egy olyan adatlap ahol nyilatkoznod kell, hogy el vagy-e tiltva.Utána néznek. mert az iskolavezetõnek kötelessége is utánanézni. Szóval a kresz vizsga elõtt ez kibukik. Sõt olyan eset is volt pont amikor én jártam jogsira, hogy azt hazudta a csóka, hogy nem bukott meg sikerült az elméleti. Befizette a gyakorlati oktatásra a pénzt, elkezdett járni, és megtudták és leállították a vezetésrõl. A pénzt elbukta, az iskola nem adta vissza.

Nem érdemes ezzel játszani ha esetleg el vagy tiltva. Befizeted a pénzt az elméleti oktatásra, és plusz ugye az elméleti vizsga díja, és azt nem adják vissza ha kiderül, hogy el vagy tiltva. Mindenképpen kiderül a kresz vizsga elõtt ez. A beiratkozásnál is van egy olyan adatlap ahol nyilatkoznod kell, hogy el vagy-e tiltva.Utána néznek. mert az iskolavezetõnek kötelessége is utánanézni. Szóval a kresz vizsga elõtt ez kibukik. Sõt olyan eset is volt pont amikor én jártam jogsira, hogy azt hazudta a csóka, hogy nem bukott meg sikerült az elméleti. Befizette a gyakorlati oktatásra a pénzt, elkezdett járni, és megtudták és leállították a vezetésrõl. A pénzt elbukta, az iskola nem adta vissza.
Én élével szoktam. Gondolom ahány ház annyi szokás...
Ezen mit lehet vitázni? Te úgy csinálod, ahogy neked jó, más meg máshogy. Olyan nincs, hogy hogyan KELL!!!!
A kérdező hozzászólása: Ez igaz, de szerintem csak az élével lehet, máshogy nem. Párom szerint meg elvágom az inakat az éles késsel, ahelyett, hogy csak nyomkodnám, és az inról "lemasziroznám a májat.
Én a fokával szoktam... pont amiatt, amit a párod is mondott.
Le kell darálni!


Nagyon tetszenek az olyan nyelvek amelyek tele vannak élettel vagy a népe izgalmas hatást gyakorol rám. Ezek alapján hobbiként melyik nyelvet tanulnátok helyemben: olasz, spanyol, török?

Legjobb válasz: én az olaszra szavazok, de csak azért, mert én is azt kezdtem most el, gyakorlatilag ugyanazért , amit te most leírtál :)

én az olaszra szavazok, de csak azért, mert én is azt kezdtem most el, gyakorlatilag ugyanazért , amit te most leírtál :)
Nekem a spanyol a legszimpatikusabb az említettek közül, de az olasz is jó. A törököt, törököket nem ismerem.
A török a legkönnyebb a 3 közül, mert sokban hasonlít a magyarra. Én törökül tanulok és imádom. Kb. egy-két hónapja tanulom intenzíven és már beszélni is tudok errõl-arról :)
Én mindhármat tudom ajánlani, de a spanyol a legszebb, de a török is tök szép.

Ha 3 honapig nem iratom át az autot milyen büntetésre számithatok? Vagy kit büntetnek meg az eladót vagy a vevőt?

Legjobb válasz: "Közlekedés / Autók, motorok" rovatban vannak akik értenek ilyesmikhez.

"Közlekedés / Autók, motorok" rovatban vannak akik értenek ilyesmikhez.
ágyad elé!:)
Én szerintem a polc elé
A kérdező hozzászólása: Kösyönöm a fáradozásotokat és a tanácsokat.
Ágy elé!:) )
Ahol nincs láb alatt.
azágyadba

A telefonom nem menti el a híváslistát. Én állítottam el, vagy a telefonon romlott el valami?

A telefon fajtája: Sony Ericsson K610i

Legjobb válasz: Eddig elmentette, kölcsönadtam anyukámnak, azóta romlott el.. Õ azt mondta, nem nyúlt hozzá, el is hiszem neki. Hogyan lehetne visszaállítani? Ugyanis nagyon idegesítõ, hogy nem látom, kitõl volt nem fogadott hívásom, stb..

A kérdező hozzászólása: Eddig elmentette, kölcsönadtam anyukámnak, azóta romlott el.. Õ azt mondta, nem nyúlt hozzá, el is hiszem neki. Hogyan lehetne visszaállítani? Ugyanis nagyon idegesítõ, hogy nem látom, kitõl volt nem fogadott hívásom, stb..
Hello. Ez nem újdonság ezt senki sem állította el nekem már 3 telefonommal volt ilyenem. Azt mondták a szervírben hogy el lehet dobni. ( pedig sajnáltam: SE w890i, SE k530i, SE z710i)
sony ericsson átka
jaja, a SE-k már csak ilyenek. nekem is volt három SE telóm, és elõbb-utóbb ilyen "betegséget" kapott. :/
A kérdező hozzászólása: Uhh.. :S Ez a 3. Sony Ericssonom, eddig ilyen még nem volt. Ilyet sem veszek többet! :| Azért köszi a válaszokat! :]
nekem is ugyanilyen telóm van, apukámtól kaptam használtan(elõtte õ használta kb 2 évig) és nekem se menti el.....

Ha egy eszköz SD-vel, vagy pendrive-val működik, miért írják hozzá, hogy 16gb-ig bővíthető? A 32gb-ost nem bírja el, vagy a személy nincs tisztában vele, hogy ilyen is létezik?

Legjobb válasz: Hehe! Jó vicc. :D Tréfa félre. A legvalószínûbb oka, h úgy tervezték, h csak 16GB-ig bõvíthetõ. Ha nagyobbat teszel bele, lehet, h csak 16GB-ot fog látni, de az is elõfordulhat, h semmit.

Hehe! Jó vicc. :D Tréfa félre. A legvalószínûbb oka, h úgy tervezték, h csak 16GB-ig bõvíthetõ. Ha nagyobbat teszel bele, lehet, h csak 16GB-ot fog látni, de az is elõfordulhat, h semmit.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszi.

Fifa 11-el, vagy a Fifa 12-vel nem lehet billentyűzettel játszani?

Amikor elindítom a játékot azt írja hogy nyomjak startot vagy spacet. ez lesz az alapértelmezett kontrollerem. Nyomom a spacet és xbox kontrolleres a játék. Azzal kell irányítani pedig spacet nyomok. És ez mind2nél így van. Nem tudja valai mi lehet a megoldás?

Aki Budapesten él vagy a környékén annak lenne-e kedve velem egy Jumpstyle battle-re?

Videóra venném és menne youtubra akinek van kedve az írjon!!! Kösz!!

Legjobb válasz: F*szomnak van kedve táncikálni, inkább bunyózzunk rendesen :D

F*szomnak van kedve táncikálni, inkább bunyózzunk rendesen :D
Mennyé kocsmába, és fogadd el az elözö javaslatát:D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!