Találatok a következő kifejezésre: El vagyok Miért nem sikerül (7 db)

Miért nem sikerul teherbe esnem? Egyedul vagyok kulfodon élek a bánatom már nincs kivel megosztani

Akik nem szeretnek egybol teherbe esnek!én soha nem szedtem fogamzasgatlot!!!!!!a mensiem is rendszeresek!Miért ,miért?Orditani tudnèk!!!!!!Elnézést azoktol akik már talán 10éve is ,hogy probálkoznak......de ez akkor is igazságtalanság!

Legjobb válasz: Tökéletesen megértelek, ez az egész tényleg baromi igazságtalan. Sokaknak elég annyi, hogy egy darab gyógyszert felejtenek el, egy óvszer szakad el, és ott a baba... akit aztán elvetetnek :( Vagy jobb esetben nem. És szülik halomra a gyerekeket, bár vannak, akik jobb lenne, ha nem tennék... Sokan pedig odafigyelnek magukra, mit esznek, hogy élnek, és igazán vágynak babára (közéjük tartozom), és peteérés, meg minden... és nem megy. A párom 6 éven keresztül próbálkozott az elõzõ élettársával, orvosnál is jártak, egyiküknél sem találtak semmi szervi problémát, mégsem sikerült. 6(!!!) éven keresztül. A lány most másfél éve van a jelenlegi férjével, és 2 hét múlva szülni fog. Ki tudja ezeket megmagyarázni? Mindenesetre ezek az esetek reményt adhatnak. Csak amit addig ki kell állni...

Tökéletesen megértelek, ez az egész tényleg baromi igazságtalan. Sokaknak elég annyi, hogy egy darab gyógyszert felejtenek el, egy óvszer szakad el, és ott a baba... akit aztán elvetetnek :( Vagy jobb esetben nem. És szülik halomra a gyerekeket, bár vannak, akik jobb lenne, ha nem tennék... Sokan pedig odafigyelnek magukra, mit esznek, hogy élnek, és igazán vágynak babára (közéjük tartozom), és peteérés, meg minden... és nem megy. A párom 6 éven keresztül próbálkozott az elõzõ élettársával, orvosnál is jártak, egyiküknél sem találtak semmi szervi problémát, mégsem sikerült. 6(!!!) éven keresztül. A lány most másfél éve van a jelenlegi férjével, és 2 hét múlva szülni fog. Ki tudja ezeket megmagyarázni? Mindenesetre ezek az esetek reményt adhatnak. Csak amit addig ki kell állni...
Akkor bocsi!!!Lehet, h 1 kicsit igazad van!Mert amikor nekem nem jött körülöttem a 3 legjobb barátnöm terhes volt, egyszerre.Néha már nem is kerestem a társaságukat, m fájt, h én nem v.tam közölük való!Azután az 1-ik b.nöm sajna a 21-dik 7-ben elvetélt!Azóta nekik sem jön ujra össze.a másik meg folyton azt hajtogatja, h várgatott v.na még.No, öt tánylrg nem értem meg!
Én is teljesen egyetértek az utolsó válaszolóval, én is írhattam volna azokat a sorokat... Mindennek oka van. Én ebben hiszek. És az ok mindig utólag derül ki. Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi az... :(
Én ezt is értem, mármint az irigységet. Nem sárgulok bele, és nem sajnálom a brátaimtól a boldogságot... Amellett tudom, hogy nekem attól nem lenne jobb, ha nekik sem sikerülne. Csak az emberben óhatatlanul benne van ilyenkor, hogy nekem miért nem megy? Mi a baj velem? És minél több párnak sikerül a környezetében, annál inkább egyedül érzi magát... A lehetõséget, a termékenységet, a sikerélményt irigyeljük ilyenkor... amellett, hogy természetesen örülök a barátaim, ismerõseim boldogságának. Csak tartanék már én is ott...
A kérdező hozzászólása: Ugye igy lesz?Ugye??????
Hát, valóban nagyon nehéz! Már mi is egy éve próbálkozunk. A szüleim rám 8!!!évet vártak. Nekik sem volt semmi szervi bajuk, s akkor fogantam meg, amikor elindították az örökbefogadást. Utánam a tesóm már gond nélkül megfogant. Most mi is csak várunk, dokikhoz járunk, és nekem is fáj, hogy nem sikerül. Körülöttem már mindegyik barátnõm a másodikat várja. A mi szívünk meg közben megszakad...
Mi is már lassan 3 éve probálkozunk, de sajna semmi. Nagyon elkeseritö ez a dolog számomra is, hogy az ismerösök körében sorba derül ki, hogy babát várnak. Nem irigyelem tölük, mert Ök is az elsöt várják, csak nehéz velük együtt örülni. De most hallottam, hogy az egyik ismerösöm 5-6 évi probálkozás után összejött orvosi segitséggel, de sikerült. Ez egy kis reményt ad most. Fel a fejjel! Ne adjuk fel!!!
Szia! Én maximálisan meg tudlak érteni. Egy éve próbálom a babót és nem jön. lassan 3 éve nem szedek semmit. És mégse. A környezetemben mindenki fiatalabb és mindenhol jön a baba.Szinte pillanatokon belül. Én meg már teljesen feladtam. Én is egyedül élek a párom a szüleivel én másik megyében. És már 30 vagyok. Jó volna ezt megosztani másokkal, de ezt úgis csak az érti meg aki ebben van. Ha gondolod és van kedved beszélgetni írj privát. Puszillak
Szia! Teljesen átérzem amit érzel, igaz nem lehetek telhetetlen, mi még csak pár hónapja próbálkozunk, nekem annyi volt a gond, hogy kissé rendszertelen volt a mensim, ezért kaptam Clostit rásegítõnek, viszont most a 3.hónapnál tartunk, de baba még nincs:( Én sem szedtem sosem fogamzásgátlót, semmi bajunk nincs, nem iszunk, nem dohányzunk, van csinos otthonunk, annyira vágyunk már a babára!!! Amikor már közeleg a mensi napja, sokszor rémálmok gyötörnek, hogy megjön, s amikor már a jeleit is észlelem...összetörök..Hogy hogy lehet kibírni? Nekem sokat segít, hogy a férjem nem csügged, és hisz benne, hogy hamarosan pocaklakós leszek:) Tudom, sablonosan hangzik, de kitartás!!! Minden szépet Neked, szia : Eszter
Nem szabad feladni soha. Egyébként "könnyû" ilyeneket írnom, közben meg én is azt érzem, amit te. Sokat sírok emiatt, s már én sem tudom elképzelni, hogy valaha sikerülhet. Az ismerõseim közül meg mindegyiknek elsõre összejött, a sógornõm is mindig azt hangoztatja, hogy nekik is azonnal sikerült. S amiatt még jobban fáj, hogy közben látom, hogy a férjem szíve is megszakad, õ is annyira vágyik már a picire, s én pedig nem tudok teherbeesni... :(
A kérdező hozzászólása: Az irigysèget nem lehet befolyàsolni!LEgalàbbis èn nem tudom!Nem egy rosszindulatu irigysègrol van szo!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Igen!Pontosan igy van ahogy irtad!(utolso hozzàszolonak)
A kérdező hozzászólása: De igen!én sajnos irigylem toluk!és probàlk mosolyogni mikor mesèlik az ultrang meg stb.vizsgàlatokat, de a szivem szakad meg.
Bocsi, de azért nem kell irigynek lenni!Mi is kb.1évet prob.mire jött a babó.Nem kell soha feladni a reményt!Voltál már dokinál?Lehet, h csak 1 kis baj van és az megoldható.Sajnálom h ez van, de majd sikerülni fog!SOK SIKERT!!!!!
A kérdező hozzászólása: Eddig ugy voltam vele sebaj mejd a kovetkezo honapban.De màr nem biiiiirrrrrrom! Koszi a vàlaszokat!és remèlem hamarosan mindd akik egyforma cipoben jàrunk, osszetalàlkozunk kèrdèseinkkel a Terhessèg cimszo alatt!
Lányok!Ne csüggedjetek! addig járjatok a dolgok végére, amíg ki nem derül, hogy mi a baj!Én már 3. nõgyógyásznál járok és csak most derült ki, hogy mi a baj.PCO-s vagyok.Kicsit furcsa, hogy ehhez egy év kellett, hogy kiderüljön.De már legalább elõrébb vagyok egy kicsivel.Még lesz egy pár vizsgálatom, petevezeték átfúvás, páromnak spermavizsgálat stb., de nem szabad feladni, a baba érdekében mindent, ha más nincs, jöhet az inszem. vagy lombik.Szívbõl remélem hogy elõbb-utóbb mindannyiunk a kezében tarthatja pici babáját!:-)

Hogyan kezeljem ezt az érzést? Miért nem sikerül a baba? Marcangolom magam! 1 hete voltam dokinál, azt mondta nem repednek meg a tüszők, el vagyok keseredve!

Legjobb válasz: mit jelent az, hogy nem repednek meg a tüszõk? ciszta lesz belõlük? Ez lehet pár betegségnek a tünete is sajnos... nézd, ezen sajnos "túl kell lépni", el kell fogadni, és tovább küzdeni, addig, amíg meg nincs a probléma! Nem szabad feladni, és elkeseredni is csak egy egészen kicsi ideig :) sajnos tudom, milyen ez, nálunk esély sem volt a spontán babára (miattam), így lombik lett a vége, de most babát várok. És csak ez számít :)

mit jelent az, hogy nem repednek meg a tüszõk? ciszta lesz belõlük? Ez lehet pár betegségnek a tünete is sajnos... nézd, ezen sajnos "túl kell lépni", el kell fogadni, és tovább küzdeni, addig, amíg meg nincs a probléma! Nem szabad feladni, és elkeseredni is csak egy egészen kicsi ideig :) sajnos tudom, milyen ez, nálunk esély sem volt a spontán babára (miattam), így lombik lett a vége, de most babát várok. És csak ez számít :)
Szia! Kezdd úgy, hogy elfogadod, hogy ez egy átmeneti állapot, nem olyan dolog, ami végérvényes és visszafordíthatatlan - vagyis tudsz ellene tenni, kaphatsz például gyógyszert. Folytasd úgy, hogy MINDENT megteszel, ami tõled telik, hogy javuljon a helyzet. Ihatsz gyógyteát, szedhetsz vitamint, méhpempõt stb. Ezek segítenek, ha másban nem, akkor abban hogy egy kicsit erõsebb, energikusabb legyél. Foglald el a gondolataidat. Ez nagyon nehéz, de segít. Gondolj arra, hogy nem kizárólag az határoz meg téged, hogy tudsz-e szülni vagy nem. Nagyon sok más "értéked" is van. Koncentrálj ezekre. Ha úgy érzed, hogy jobb az, ha figyeled magad, kísérletezel, próbálkozol, sokat gondolsz a dologra, akkor tedd azt. Én nem hiszek abban a tanácsban, hogy "ne görcsölj rá"! igenis törõdni kell az érzéseiddel! Írj naplót, vezess blogot, fórumozz! Ha kell, menj el kineziológushoz vagy pszichológushoz. Fel a fejjel, elõbb-utóbb minden jobb lesz! :)
Írnál részleteket? Mi az ok? Doki mit javasol? Valami gyógyszert kapsz majd? Nem reped meg-ciszta---vagyis PCO? Ne legyél elkeseredve!! Figyi, mikor közölték velem hogy ne is próbálkozzunk, kár védekezeni is úgysem esem teherbe, egy világ dõlt bennem össze. A doki UH-n nézett, és közölte itt nem volt peteérés, nem is lesz, pedig vittem neki egy pozi LH tesztet, de azt mondta az kóklerség. Ehhez képest két hét múlva pozitívat teszteltem! Tehát nem feladni!
Hogy lett cisztád? Clostilbegytet szedtél, vagy csak magától? A cisztásodás simán lehet PCOS tünete. Ezt viszont megfelelõen kezelni kell.
A kérdező hozzászólása: Igen, szedtem akkoriban Clostit. Sajnos a rossz emlékek miatt nincs lelki erõm orvostól orvosig járni.Annak idején még Debrecent is megjártam, de semmi eredmény!

3 hónapja vagyok együtt a barátommal és vele vesztettem el a szüzességemet is. Miért nem sikerül már az orgazmust elérni?

egyre türelmetlenebb vagyok! 3 hónapja vagyok együtt a barátommal (16 vagyok) és vele vesztettem el a szüzességemet is. De még mindig nem volt hüvelyi orgazmusom, csak csikló, de az is 3-5 másodperc és annyi...

Legjobb válasz: Úgy látszik számítógéped és interneted is van, úgyhogy talán olvassatok utána mind a ketten, az lesz a legjobb, mert a net tele van ezzel a témával. De itt is használhatnád a keresõt, úgyhogy csak annyit mondok: nem görcsölni, gyakorolni, örülni egymásnak + utána olvasni gyakorlatokért.

Úgy látszik számítógéped és interneted is van, úgyhogy talán olvassatok utána mind a ketten, az lesz a legjobb, mert a net tele van ezzel a témával. De itt is használhatnád a keresõt, úgyhogy csak annyit mondok: nem görcsölni, gyakorolni, örülni egymásnak + utána olvasni gyakorlatokért.
Ha 3 hónap alatt már nem csak az elsõ aktus, hanem az orgazmus is megvolt, az szép eredmény önmagában is. Ha ezzel elégedetlen vagy, akkor tényleg csak te tehetsz érte.
minél jobban akarod annál kevésbé fog menni. ne ezzel foglalkozz hanem csak élvezd az együttlétet
Nem csak a hüvelyi orgazmusból áll a világ! Ha nem is mész el, attól még hihetetlen jó érzés, ahogy benned mozog a szerelmed, és eggyéváltok. Örüljetek egymásnak, és ne görcsöljetek rá, mert akkor tuti nem fogsz elélvezni, ha azon kattogsz, hogy "mikor megyek már el???"

El vagyok keseredve. Miért nem sikerül?

4 hónapja szedem az elevitet, a múlt hónapban késett 11 napot a mensim, sok tünetem volt, ebben a hónapban, Jan. 9-én kellett volna megjönnie, és még ma is semmi.

Legjobb válasz: És tegnap reggel csak egy ici pici barnás foltot vettem észre. Mit gondoltok mi van velem? Félek, és elszomorít, hogy megint nem sikerült :(

A kérdező hozzászólása: És tegnap reggel csak egy ici pici barnás foltot vettem észre. Mit gondoltok mi van velem? Félek, és elszomorít, hogy megint nem sikerült :(
Szia, nyugodj meg (tudom nehéz), ezek szerint a szervezetedben nincs még elég hcg, nem kell elkeseredni, van még remény, várj még pár napot , csinálj új tesztet, ha a jovohétig sem jon meg, menj el orvoshoz mindenképpen, megnézi vérbol mi a helyzet..Van ismerosom aki már 2-hónapos kismama volt, mégis alig volt hcg a szervezetében, nyugi, szorítok, majd jelentkezz...
Akár tesztelsz még, akár nem, de egy orvostmindenképpen keress fel!
Így van! Orvos! pár nap múlva teszt... és NO nem elkeseredni. Tudom nem vígasztal, de én a vetélésem után ami nem volt leányálom... 13 hónapra estem tehebe.. Az öt hónap még nem ok az indokra!! Ne görcsölj, bár ez nehéz!!! És próbálj beletörõdni, hogy majd akkor jön ha itt a megfelelõ idõ!!! Hidd el jönni fog!! Szorítunk! 22 hetes kismami
Szia!Nem kell még elkeseredned, mi már 1 éve próbálkozunk babával.Nekem most van még 5 napom mensiig-amit persze nem várok-, és valahogy most ugy érzem, mintha....:) de nem akarom elkiabálni!Remélem neked is-meg nekem is sikerülni fog!Én drukkolok nektek!
A kérdező hozzászólása: Köszi, aranyosak vagytok, nekem tegnap délután/estefele megjött, úgyhogy nem sikerült most sem.
Én 3.5évig nem estem teherbe, már nem is foglalkoztam vele 29éves vagyok.Márciusba mentem volna petevezeték pucolásra, de már nincs rá szükség.Lehet hogy görcsösen akarjátok és ez befolyásolja pszihésen.Folsavat is kezdjél el szedni.Drukkolok nektek, kitartás!!!!!Üdv egy nagyon boldog 19hetes kismama

Na hölgyeim és uraim. A következő lenne a problémám az hogy van ugyebár ez a PUA, amit azért kezdtem el már vagy 2 éve hogy ha lányokkal akarok kapcsolatot kialakítani akkor ez sikerüljön is, de nem sikerül. Miért van ez? (A többi lent)

Még várok egy kis külső ismeretet hogy szelektáljak abból hogy most a PUA - ban mi felesleges és mi nem az, hátha könnyebb lesz így sikereket elérnem, ezért most a sok PUA válasz után szeretnék kérni egy pár PUA nélküli választ, MEGOLDHATÓ?

Legjobb válasz: A trükközés leginkább csak arra jó, hogy növeli az önbizalmadat. (Úgy érzed, hogy van valami a tarsolyodban, amitõl nagyobb esélyed van.) Magyarán placebó. Intelligensebb, jobb megjelenésû nem leszel ezektõl a módszerektõl. Ha rám hallgatsz, akkor a saját hülyeségedet nyomod, de minél több nõnek. A nagy számok törvénye hamarabb hoz majd egy neked megfelelõ nõt, mint a PUA módszerek, amiknek a hatása legfeljebb az elsõ szexig tart el. Remélem segítettem. Dr. Me

A trükközés leginkább csak arra jó, hogy növeli az önbizalmadat. (Úgy érzed, hogy van valami a tarsolyodban, amitõl nagyobb esélyed van.) Magyarán placebó. Intelligensebb, jobb megjelenésû nem leszel ezektõl a módszerektõl. Ha rám hallgatsz, akkor a saját hülyeségedet nyomod, de minél több nõnek. A nagy számok törvénye hamarabb hoz majd egy neked megfelelõ nõt, mint a PUA módszerek, amiknek a hatása legfeljebb az elsõ szexig tart el. Remélem segítettem. Dr. Me
ilyen szavakat használsz a csajokkal való beszégetéseid közben, hogy "natural" meg "true story"? nem tudom hány éves vagy, de a 20 év feletti csajoknak ez baromira nem jön be...nagyon b*zis...
Elõször el kell hinni, hogy értem nedvesednek. Vagy legalább azt, hogy néhányan a kiszemeltjeim közül. Én úgy képzelem, hogy ki kell állni a szilára és ugrani. Nem könnyû elrugaszkodni, mert a zuhanásban már nincs kontroll. Ha szerencséd van, akkor a tengerbe pottyansz, ha peched, akkor jégre esel. Lehet, hogy az elsõ mondat után ott fognak hagyni. De akkor is csak annyi történt, hogy annak a lánynak nem jöttél be. Sosem éreztem, hogy egy ilyen kudarc engem minõsítene. (A lányt sem minõsíti!) Nekem a PUA-ban minden felesleges, mert semmit nem tudok róla, mégis van barátnõm.
A kérdező hozzászólása: 15. az is igaz meg kell próbálni. Így smároltam egy csajjal hogy én hülye azt hittem hogy nem kellek neki és ott sugdolóztam vele és elkezdem neki : Hogyha ennyire aranyos leszel továbbra is mint amilyen eddig is voltál akkor vagy ma vagy legközelebb kapsz tõlem egy csókot. és erre a válasz hatalmas meglepetésre a következõ volt : óóóóó De miért nem most és ezt mosolyogva mondta . :) Bezony :DD Csak az a cinkes hogy 2 nap múlva dobott és most nem vagyunk valami jó társasági viszonyban egymással. De a két percig tartó elsõ csók az Zsír volt :P
Utolsó! reményt adtál, hogy még léteznek férfiak! köszönöm!
vagyis 21-es, elõzõ voltam
A kérdező hozzászólása: Viszont ez csak véletlenül sikerült úgy hogy hülyeségbõl bedobtam neki.
A kérdező hozzászólása: 21-es Pacsi :DDD Ez viszont már motiváló és ez is TRUE STORY :P
A kérdező hozzászólása: 20. 18 éves vagyok, de már unom hogy 19-tõl felfele a nõk lebuz*znak egy két megnyilvánulásomért, nem értem hogy ez miért buz*s? Még azt megértem hogy a külsõmre mondják mert extrém ektomorf testalkatú vagyok mint Zyzz és elterveztem már azt is hogy követem a karrierjét csak én a 2. év után már inkább lazára veszem a gyeplõt, mert én se szeretnék 21 évesen szívrohamot kapni, de hogy egy két ilyen egyedi szót mondok azt nem értem hogy miért lenne buz*s?
mert ezek nem egyedi szavak...igen, gáz. nagyon.
A kérdező hozzászólása: 28. akkor az angol pasik melegek áhh értem... (true story, natural) XDDD Tudom már miért annyira Péniszhiányosak akkor az angol nõk ha külföldit látnak és nem francia. jó vicc :DDD
az angolok nyilván angolul beszélnek az angolokkal, de a magyarok miért beszélnének angolul a magyarokkal? nyugodtan használhatsz magyar szavakat, amikor magyar nõkkel beszélgetsz. hidd el!
Ez sima pénzlehúzás, nem leszel tökösebb tõle. A sok lúzer meg szalad hozzájuk, ezek meg nem gyõzik tömni a zsebüket, az ilyen hülyék miatt, amilyenek ti vagytok.
Kedves Kérdezõ! Elõre bocsátom, én ismerem a PUA-t. Alaposan. Rajtad áll, hogy kezeled a véleményemet. Már rengeteg helyen elmondtam, hogy a PUA nem "szánalmas", és nem is "csodatévõ", viszont mûködõ dolog. Ha úgy tetszik, egy "fegyver". Ami nehéz a használatában, az, hogy a forgatójához kell igazítani. Így, ebben a sorrendben. Nem Te alkalmazkodsz hozzá, hanem õ hozzád. Ha azonban nincs egy kialakult világképed, értékrended, céljaid, önálló gondolataid (most nem rólad beszélek, hanem általánosságban), nem fogod tudni használni és ellened fordul. Nem jutsz egyrõl a kettõre, és a környezeted is csak annyit lát majd, hogy hiába olvastál el ennyi anyagot, az mind fos. A PUA igazi titka annyi, hogy megtanítja, mik azok az értékek, amiket a nõk keresnek, minden más felszín. Igaz, hogy "zavaros felszín", tehát alá kell látni. Ilyet sehol nem "tanít", hogy egyetlen szavadtól benedvesednek a csajok. Ha ilyet olvasol, akkor rossz helyen keresgéltél és rossz anyagot találtál. Azt javaslom, ne erre törekedj, és ne is arra, hogy "igazi natural"-lá válj. Túl sokat agyalsz, és nem figyelsz, sem a környezetedre, sem a nõre. Azt javaslom inkább, hanyagold ezt a teret egy picit, és inkább tûzz ki célokat magad elé, reális célokat. Küzdj értük. A nõk szeretik, ha egy férfinak vannak tervei és törekszik is, hogy elérje, mert azt veszik le belõle, hogy ha róluk lenne szó, értük is tudnál küzdeni. Ha eléred a céljaidat (egyre nagyobbakat, csak fokozatosan), lesz önbizalmad, ami meglátszik majd rajtad, és az önbizalom az, amire "nedvesednek" a csajok. Építsd az életedet, színesítsd - hobbik, utazás, sportok. Ha színes az életed, azt a nõk is vonzónak találják, mert szeretik az izgalmakat. Ne úgy állj a csajokhoz, hogy meg akarod dugni õket, hanem meg akarod ismerni õket, értéket vinni az életükbe (magadat). Mindenki az értékeset keresi. 26/F
Szerintem 20 évesen már ciki "menõ" kifejezéseket használni. Kifejezetten kerülni próbálom az idegen szavakat, mert ha szakmázni kezdek, akkor repülnek az angol vagy latin szavak. Nem az a nagy dolog, ha tudsz egy kicsit "külföldiül", hanem az, ha egy sok idegen kifejezést tartalmazó témát a laikusoknak is el tudsz magyarázni. Mesélhetnék a napi munkámról úgy a barátnõmnek, hogy egy kukkot se értsen belõle. Ezzel lehülyézném. Persze néha mondok olyan mondatokat, amiben csak a névelõk vannak magyarul, de akkor nevetünk egyet és elmondom normálisan. 21-es voltam.
utolsó kettõ! köszikösziköszi. remélem rohangálnak még hozzátok hasonló emberek az utcán:) fognék egyet magamnak:)
A kérdező hozzászólása: 16 . épp ez az egyik gondom, hogy már azt akarom hogy a szavamtól nedvesedjen.
A kérdező hozzászólása: 16. na igen ez az True Story ;)) :P
A kérdező hozzászólása: 14. Akkor az a pasi a rutinokért kapkod és nem spontán nyomja a dolgot, ezért kell naturálnak (természetesnek, spontánnak) lenned hogy ne ijjeszd el a csajokat a sablonokkal(amiket hülyeség használni, mert nem te vagy)
A kérdező hozzászólása: Épp azt akarom elérni hogy natural legyek mivel akkor önmagamat adom csak azt nem tudom hogy ezt hogy érjem el úgy hogy a csajok nedvesedjenek értem vagy legalábbis vonzónak találjanak õk is engem, és ne csak én õket és szeressen õk is megismerni ne csak én õket, ahogy ez a PUA-s direkt nyitásba is benne van .;)
Lehet, hogy nem megy neked az értõ olvasás.Ennyibõl nem tudom megállapítani.Két év alatt, ha még nem tudtál egyetlen egy spontán beszélgetést sem indítani egy lánnyal sem, akkor vagy veled van nagyon nagy bibi, vagy egyszerûen nem vagy a megfelelõ közegben.Mozduljál ki, ha pedig ismerkedsz, akkor ne csajozz, hanem csak simán ismerkedj, aztán majd alakul.
A kérdező hozzászólása: Egy szó mint 100 ne legyenek érdektelenek állandóan.
Ha azt akarod, hogy önmagadért nedvesedjenek rád, akkor olyanná kell válnod, amitõl nedvesednek. Nincs más út. Ha olyan maradsz, mint amilyen voltál, akkor nem lesz változás. Ezzel semmi újat nem mondtam, csak észre kell venned neked is. Amúgy nem tudom, hogy hogyan kéne viselkedned. Mondom, beszélj sok nõvel, és akkor majd találsz olyat, akinek szimpatikus a stílusod.
A kérdező hozzászólása: én inkább a másodikra Tippelnék nem vagyok jó közegben és emiatt semmiben sem tudok a saját tudásomhoz megfelelõen teljesíteni ergo nem tudom önmagamat adni csak ritkán. Ezt már leteszteltem.
a PUA egy lehúzás. Olyan, mint mikor a dagadt nõkkel elhitetik, hogy napi 2 kapszulával le lehet fogyni szenvedés nélkül, és meg is veszik több 10 ezerért. Veled is elhitették, hogy majd odajársz és megy minden magától.
A kérdező hozzászólása: Szerintem nekem önbizalomhiányom is van mert ez arra utal.
A kérdező hozzászólása: 7. nekem nem lehúzás mivel én nem leszek hülye elõadásra menni inkább leszedek egy pár Kalóz Pua anyagot Torrentrõl meg minden zsivány dologról és onnan gyûjtöm az ismereteket és még ott a terep. Minek ide elõadás és Pénzkidobás?
nagy zsivány vagy te akkor
Attól még kérdezõ, ugyanolyan ostoba vagy, mint a dagadt nõ, aki beveszi a kapszulákat, csak nem fizet érte. Attól várod a megváltást, hogy letöltesz valamit és elolvasod. Ez komoly? Menj ki emberek közé, erõszakold meg magad, dobd sutba az önbecsülésed és kezdj ismerkedni. Nem könnyû, ha eddig sem volt az. De könnyen ne várj sikereket. Meg kell szenvedned többszörösen is.
A kérdező hozzászólása: úristen ez most komoly erõszakoljam meg saját magamat fujj azért nem vagyok ennyire énszexuális, minek dobjam suttba az önbecsülésem, amikor az hátráltató tényezõ ha nincsen? Egyszerûen csak ismerkednem kell ennyi az egész ja igen és nem vagyok olyan ostoba mint hiszed mert a trükkök és az ehez hasonló PUA rizsák nem érdekelnek csak azok érdekelnek a PUA-ban hogy hogyan legyek a legkönnyebben naturál, inkább a gondolkodásmódra fordítok több figyelmet és nem a trükkökre rutinokra. Ugyan azt te is tudsz magadnak improvizálni és még akkor úgy hozzád is illik. ;)) :P
A kérdező hozzászólása: Az úgy nem sablon betanult dolog, hanem a te elméd szõtte ki.
azt hiszem ez az a cucc, amit olvasva a barátnõimmel sírva szoktunk röhögni...bocsi Kérdezõ... nincs annál szánalmasabb, mint amikor látszik egy pasin, hogy mennyire megtervezi azt, hogyan szedje fel a nõket. ilyenkor annyira idegesek attól, hogy minden a terv szerint haladjon, hogy rohadtul nem figyelnek a nõre és az egész szituáció nagyon kínos lesz és menekülésre készteti a nõt...
Önbizalmad nincs, nem pedig önbecsülésed. Pont hogy a nagy önbecsülés az amit féltesz, mikor egy nõ elé kellene állni. Önmagad megerõszakolása pedig nem nemi erõszakot jelent, bár gondolom ez neked is leesett. Meg kell lépni bizonyos dolgokat, bele kell állni a pofonokba (itt sem fizikai pofonokra gondolok). Azt meg el kell felejteni, hogy vannak receptek. Nincsenek. Oda kell állni a nõk elé, és meg kell mérettetni. Egy pár pillanatra férfiként kell viselkedned és utána úgyis történik, aminek történnie kell. A lényeg csak annyi, hogy el kell kezdened ismerkedni, akár mennyire is fájdalmasnak tûnik. De választhatod a könnyebb utat is, csak akkor benne van a pakliban, hogy egyedül maradsz életed végéig. És tapasztalatok nélkül halsz meg. Neked kell döntened.
Az igazi bajod a hozzáállás cimbi... Azt akarom, h nedvesedjenek, amikor rámnéznek... Hát nem így kellene hozzáállni. Beszélgess velük, próbálj meg közös témákat találni, legyél nyílt, és idõvel eljutsz odáig, hogy bármirõl tudod lökni a dumát.
A kérdező hozzászólása: 32. Pontosan egy ilyen válaszra vártam !!! végre valaki aki igazán hitelt érdemlõen kifejti a legfontosabb dolgokat. Köszönöm neked. Apropó privátban majd írok, mert már megválaszoltad egy pár kérdésemet és mindegyikre olyan választ adtál ami számomra fejlesztõleg és nagyon hasznosan hat. Kíváncsi volnék arra, hogy te ki is vagy valójában és tagja stb.. De ezt majd priviben..
Annyi van hogy nem izgat fel a pasid már!
Már nem szereted/izgulsz fel rá, vagy õ csinálja szarul :D
Nem szereted már úgy, ahogy kéne. 20/L
valószínûleg elunalmasodott a kapcsolatotok!próbáljatok egy kis változatosságot bele vinni!új helyszín, új poz, esetleg sexuális játékok!ha nem megy, akkor már csak neked kell magadba nézni, hogy szereted-e a párodat!

Miert van az, hogy ha valaki nagyon akar babat nem sikerul neki? Nagyon el vagyok keseredve mert nem jon ossze nalunk

Legjobb válasz: Sajnos a nagyon akaras is blokkolhat. Nem szabad gorcsosen akarni a babat, mert az kihatassal lehet a fogamzasra. Erre csak a sajat tortenetemet tudom peldanak felhozni. Mar en is gorcsosen akartam a babat, es csak nem sikerult. Aztan ugy alakult (munka, koltozes, lakasfelujitas..), hogy valahogy nem is gondoltam ra. Na ebben a honapban estem teherbe. Homeopatias dolgokat kiprobaltal mar? En ittam baratcserje-es palastfu cseppeket. Szerintem azok is sokat segitettek.

Sajnos a nagyon akaras is blokkolhat. Nem szabad gorcsosen akarni a babat, mert az kihatassal lehet a fogamzasra. Erre csak a sajat tortenetemet tudom peldanak felhozni. Mar en is gorcsosen akartam a babat, es csak nem sikerult. Aztan ugy alakult (munka, koltozes, lakasfelujitas..), hogy valahogy nem is gondoltam ra. Na ebben a honapban estem teherbe. Homeopatias dolgokat kiprobaltal mar? En ittam baratcserje-es palastfu cseppeket. Szerintem azok is sokat segitettek.
Szia! Az elõttem szólónak igaza van! Bár nekünk azonnal összejött a Pici, de ha nem, akkor így tettem volna, ahogy õ írta. Olvastam már nagyon sok helyen, hogy sokszor pont azért nem jön össze olyan gyorsan, mert annyira akarja az illetõ a babát.Sõt.Olyat is hallottam már, hogy egy pár már örökbefogadott egy babát, megvolt a boldogságuk és akkor-mivel már õk sem stresszeltek, összejött a saját baba is. Tehát csak ne add fel!! De tényleg próbáld meg könnyedén felfogni nem mindig azon lenni, sikerült-e most..Õ pedig jönni fog, mikor neki a legjobb-hidd el!! ja és még valami:a folsav is hatásos állítólag. Nagyon drukkolok Nektek!! :)
Szia.Két barátnõm van akik nagyon akarták.Szinte már megszállottak voltak.Az egyiknek volt 3 sikertelen beültetése.Majd megunták, feladták.Ugy volta vele, majd jön ha akar.És jött.Most mind a kettö terhes.Mind kettönek ajánlottam a http://www.kismama.hu oldalon a termékenység kalkulátort.Mi eszerint probálkoztunk és a kolléganõm is, elsõre sikerült mindkettõnknek.Ha nincs szervi probléma összekell, hogy jöjjön.Én nagyon szoritok.Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: koszi a valaszokat:) mar van egy 18 honapos kislanyunk o azzonal oszejott:) de szeretnenk , meg egy babat es honapok ota nemn vedekezunk es semmi, ma csinaltam tesztet mivel nem jott meg, kesik es negativ a tesztem menszesz meg sehol

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!