Találatok a következő kifejezésre: El vagyok Miért nem (555 db)

Közös demonstrációt tartanak a szakszervezetek 2011. Április 9. Pesten . Miért jönnél el, vagy miért nem?

Demonstráció Budapest 2011. Április 9. 11.00 Budapest, H?sök tere Buszok indulnak a vidéki városokból.

Legjobb válasz: Ha a szakszervezetek nem a Fidesz kreációi lennének,akkor talán elmennék. De demonstrálhatnak akármennyien, a Fidesz disznóságait nem akadályozzák meg. A hatalom mindenekfelett. A Gyurcsány és Bajnai-csomag ellen örökké tüntettek, a mostani megszorítások és az Alkotmánynak nevezett hülyeség ellen miért nem? Pedig a Fidesz most Bajnai megkezdett megszorításait folytatja,csak sokkal durvábban. Külföld felé már elismerték,hogy Bajnai jól csinálta!

Ha a szakszervezetek nem a Fidesz kreációi lennének, akkor talán elmennék. De demonstrálhatnak akármennyien, a Fidesz disznóságait nem akadályozzák meg. A hatalom mindenekfelett. A Gyurcsány és Bajnai-csomag ellen örökké tüntettek, a mostani megszorítások és az Alkotmánynak nevezett hülyeség ellen miért nem? Pedig a Fidesz most Bajnai megkezdett megszorításait folytatja, csak sokkal durvábban. Külföld felé már elismerték, hogy Bajnai jól csinálta!
Támogatom õket. Azért nem mennék el mert nincs kedvem:) + az MSZP elleni fellépésekben se vettem részt.Tehát nem lenne korrekt csak az egyik oldalnak pofont adni.
Magyarországon csak bohóc szakszervezetek vannak. Hol voltak a Bajnai és a Gyurcsány csomagkor? Az mszp fiókszervezetei, most aktiválódnak. Nem vennék részt a demonstráción, az átalakításokra reformokra szükség van.
Ja bocsi, most olvasom hogy ezt nem szakszervezetek szervezik, de akkor se mennék el, tiszta populista amit leírnak.

Mit rontottam el, vagy miért nem működik a read more? Blogger!

A sablon szerkesztése közben még jó volt, aztán amikor betettem a slideshow-t láttam, hogy elt?nt a read more funkció. A beállításai stimmelnek az alaphelyzetben lév? sablonnal, itt mégsem m?ködik.

Miért nem hív el valahová vagy miért nem tesz semmit?

már vagy 2éve nézzük 1mást suliban, nemrég, úgy 2-3hónapja már köszöngetünk is egymásnak, sõt. nemrég rá is írtam facen mert állandóan lájkolgat és jól elbeszélgettünk, valami 6-7órát chateltünk, bonyolult srác nem olyan kis hímringyó mint atöbbi, ami nagyon vonz benne. hangoztatta, hogy õ nemszereti elsietni a dolgokat, szeret mindent jól átgondolni, szóval tetszem neki csak nemtudja biztosan, hogy össze e kellene jönnünk vagy nem? neki ez az utolsó éve ebben a suliban, nekem még van 1.. nagyon tetszik és úgy szeretgetném. :D hülyén hangzik de tényleg.szóval most akkor mivan? szerintetek soha nemfogunk összejönni? 17/L

Legjobb válasz: A nemhímringyók elõnye, hogy felnézhetsz rá hogy nem megy el akárkivel, hátránya hogy veled sem :DDDDD

A nemhímringyók elõnye, hogy felnézhetsz rá hogy nem megy el akárkivel, hátránya hogy veled sem :DDDDD
A kérdező hozzászólása: ahahahahhahaaahahhahah :D :D bas.zki :( éstényleg.
Egyébként valszeg fél a randizástól. Úgy hogy kezdeményezz. Hívd meg valami buliba vagy eseményre aztán dumáljatok.
A kérdező hozzászólása: õ ilyen. nemis tudom. rock vagy metál vagy az isten tudja milyen bulikba jár. szóval a társasági izénk nincs éppen 1 szinten. meg nem lenne gáz ha megint én lépnék? én köszöntem rá..én írtam rá.. most még hívjam is el? meg mégis hová? másik városban lakunk, õ ott lakik ahol a suli van én meg utazó diák vagyok. ott nemis annyira ismerem a helyeket..
Ha 2 éve nem hívott el akkor már nem is fog. Keríts alkalmat arra hogy dumáljatok és tereld úgy a szót hogy kiderüljön hogy mit akar. ennyit tehetsz sztem.
A kérdező hozzászólása: szerintem én elég nyilvánvalóan utaltam rá a beszélgetésünk során, h tetszik mivel elmondtam neki kerek perec, h õ a fény az alagút végén és nemakarom h elballagjon xd persze viccelõdve... hehe....amott meg halál komolyan gondoltam. 1700fiú van az iskolámban meg 30-35lány. abból az én váltásomban kb 10lány van. lehet h úgyvan vele, h jut elég pasi nekem és õ már nemkellene? vagy ez túl nagyképû izé lenne most tõlem?

Miért van az, hogy miota megszültem, nem kivánom a szexet? Ez katasztrofa, szörnyü, de utálom csinálni, és ráadásul nagyon nehezen élvezek el, vagy egyáltalán nem is, mi változott?

6 honapja szültem,mi a baj velem? A párom már azt hiszi nem kivánom sose(ami igaz,de ezt mégsem mondhatom neki)teljesen kivagyok

Legjobb válasz: Sajnos ez elég gyakori,ne okold magad,hidd el elmúlik. Elõször is ha látod hogy a párod furálja,mond el neki,hogy nem mindig kívánod a szexet,õt nagyon szereted, de amin keresztül mentél,érzelmileg,fizikailag azmiatt ilyenkor ez gyakori,és helyre fog állni minden csak adjon idõt neked. Ne erõltesd,annál rosszabb.Szépen lassan vezesd rá magad a dolgokra,esetleg elõször csak több elõjáték. Másként nem megy,ne egy kötelezõ dolognak gondold.Hidd el ha szeretitek egymást túl lesztek ezen is,de idõ kell neki.S meglátod ha beszélsz róla már az sokat segít,én is elmondtam a férjmnek,mit érzek,ugyanígy voltam mint te,és szerencsére megértõ,és nem nyaggatott vele,s a végére már én kezdeményeztem,de valóban akartam is.Sajnos a hormonok,és az amin átesik egy szülésnél a nõ,ezt teszi, nem vagyunk egyformák,fõleg ha van gátseb ami még most is érzékeny.Kitartás!

Sajnos ez elég gyakori, ne okold magad, hidd el elmúlik. Elõször is ha látod hogy a párod furálja, mond el neki, hogy nem mindig kívánod a szexet, õt nagyon szereted, de amin keresztül mentél, érzelmileg, fizikailag azmiatt ilyenkor ez gyakori, és helyre fog állni minden csak adjon idõt neked. Ne erõltesd, annál rosszabb.Szépen lassan vezesd rá magad a dolgokra, esetleg elõször csak több elõjáték. Másként nem megy, ne egy kötelezõ dolognak gondold.Hidd el ha szeretitek egymást túl lesztek ezen is, de idõ kell neki.S meglátod ha beszélsz róla már az sokat segít, én is elmondtam a férjmnek, mit érzek, ugyanígy voltam mint te, és szerencsére megértõ, és nem nyaggatott vele, s a végére már én kezdeményeztem, de valóban akartam is.Sajnos a hormonok, és az amin átesik egy szülésnél a nõ, ezt teszi, nem vagyunk egyformák, fõleg ha van gátseb ami még most is érzékeny.Kitartás!
Sajnos nem vagy ezzel egyedül, én sem a terhesség alatt, se a szülés után nem kívántam és el is utasítottam. A fiam 8 hónapos,

Ha azt mondom egy lánynak, hogy nagyon szép vagy, miért nem hiszi el, miért mondja állandóan, hogy nem is igaz?

Nem egy lánynak mondtam már, de most ezzel a lánnyal össze szeretnék jönni, és nem írtam neki, hogy bebizonyítom, de hogyan bizonyítsam be?

Legjobb válasz: Azért, mert ezek üres szavak. Egy szép lány egyébként is sokszor hallja. Aki meg kevésszer az meg azért nem hiszi el mert eddig nem mondták neki. 22-es csapdája!

Azért, mert ezek üres szavak. Egy szép lány egyébként is sokszor hallja. Aki meg kevésszer az meg azért nem hiszi el mert eddig nem mondták neki. 22-es csapdája!
És vajon hányan mondják ezt egy lánynak/nõnek csak azért, hogy megdug_hassák.
Pontosan azért amit írtál..nem egy lánynak mondtad már. Van erre egy pasis vicc. Minden nõben van vmi szép, ha más nem én. S ez mutatja a bók célzatát is.
Miért kéne neked bizonyítanod? Attól vonzóbb lennél a szemében? Nemhinném.
A kérdező hozzászólása: Hát azért elszomorító, hogy olyanok is vannak akik csak azért mondják, de én nem azért mondom :) ))
Rengeteg pasi azért mondja hogy ágyba vigye a nõt...vagy mert jobb nem akadt neki, akkor a csúnyánál ezzel próbálkozik hogy meghóditsa...
ha nekem azt mondanák h szép vagyok... de általában csak a jó a s*gged célzatú "bókok" jönnek le nálam... kivéve azokat az alkalmakat mikor csak ágyba akarnak vinni... :SS
A kérdező hozzászólása: Hát jó, csak azért ez fura :D
egoisták..én fel tudnám rúgni õket..egyszer megteszem, elmegyek éjjel és szétverek mindent ami épp a kezembe kerül pl: egy kerti törpét vagy ami még jobb egy szennyvízelszívót
csak járatja a pofáját igazából nem csak elhiszi, hanem úgy is gondolják alapból magukról
igen, ezt írják..Közben a háttérben ugrándoznak, hogy hûûûha szép vagyok..Kérleltetik magukat..szánalmas.
mert zavarba kerul...
látszik, h szerelmes vagy, én is reflexbõl azt szoktam mondani, h nem , ajj hagyjmár ezzel..meg ilyenek..de közben majd megõrülök(persze ha tetszik , ha nem akkor csak bosszankodok) , tehát ha ez randin volt biztos örült, ha nem olyan szituban akkor nem tuti

Miért nem zuhannak bele az elektronok az atommagba? Vagy miért nem repülnek el?

Hogyan tartják meg a pályájukat? Tudtommal csak bizonyos pályákat vehetnek föl,közteseket nem,ennek mi az oka?

Legjobb válasz: Sokkal húzósabb kérdés az, hogy vajon honnan nyeri az elektron az energiát a keringéshez (vagy rezonáláshoz, nem számít). Mert ugye mindennek csillapodnia kéne, az anyag mégis stabilan megmarad, esze ágában sincs elromlani, kivéve az izotópok, de azok is csak szubatomikusan átrendezõdnek a bomláskor, de az elemi részecskéik attól még stabilak.

Sokkal húzósabb kérdés az, hogy vajon honnan nyeri az elektron az energiát a keringéshez (vagy rezonáláshoz, nem számít). Mert ugye mindennek csillapodnia kéne, az anyag mégis stabilan megmarad, esze ágában sincs elromlani, kivéve az izotópok, de azok is csak szubatomikusan átrendezõdnek a bomláskor, de az elemi részecskéik attól még stabilak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, igen hasznosak számomra, rengeteg dolog van, amit nem értek vagy nem tudok megmagyarázni kvantumfizikából :) várom a további válaszokat, linkeket. Jah jut eszembe még egy dolog: mi lehet az az "anyag" ami kitölti a teret mondjuk az atommag és az elektronok között? Tudom megint olyat boncolgatok amire még nem igazán van magyarázat, de ha valakinek van ötlete... Lehet hogy ez volna a "titokzatos sötét anyag/energia"?
Én is szoktam ilyen kérdéseket feltenni magamnak! Ami az atommag és az elektronbur(k)ok közti "rést" kitölti azt nevezik "nem anyagnak", más néven (más fordításban) "dolog"-nak! Nagyon nehezen érthetõ, de a nálunk okosabbak nagyon jól megmagyarázzák. Az elektronok kb. úgy tartják meg a pályájukat, mint a Föld a Nap körül; a Nap vonzza a Földet, de a Föld kering a Nap körül és a negatív centripetális erõ azonos a Nap gravitációs erejével. Egyensúlyban vannak!
Lényeg az egyensúlyi állapot megtartása! Ezt a természet nagyon jól összehozta!
Az elõzõ válaszoló soraira: Ez a centrifugális-centripetális egyensúlyi dolog csak akkor mûködhetne, ha az elektron körbe-körbe keringene, mint egy bolygó, de nem ezt teszi. Talán egy kivételével az összes elektronpálya gubbancos, ráadásul pályaváltáshoz az atommag tömegének is meg kellene változnia, de nem változik. Persze ettõl az egyensúlyra törekvés még állhat, de nem olyan egyszerû módon, mint az égitestek esetén. A kérdezõnek: Menj el csütörtökönként a Tudomány Csütörtöke címû elõadásra az Óbudai Mûvelõdési Központban, 19-22 óra között. Ott is ilyen kérdéseket boncolgatnak, pont ilyeneket. :) Is. Belépõjegyre biztonság kedvéért vigyél egy ezrest, de van diákkedvezmény is. Ha láttad a fenti youtube-videót, akkor felteheted a kérdést: mi van a rezonancia-vonalak között. Semmi olyan, ami hatással lenne a rezonanciára és megtartaná az elektront. Téridõ van ott. Mi a téridõ? ... :)
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsóelötti válaszolónak: sajnos nem tudok elmenni, mivel Szabadkán élek, kicsit messze lenne elugranom Óbudára... :) Azért kösz a tippet.
Kérdezõ, Sajnálom, hogy nem jön össze. :) Keress rá a neten a Terembura szóra, vannak mirroroldalak, és ott találsz egy Ablak a világra menüpontot, amiben egy egész könyvnyi terjedelemben ír az az elõadó a témáról egészen az idõ szerkezetétõl indulólag. A kutatás alapján mûködõ gravitációs távcsövet készített, ami látja a feketelyukakat miegymást, ír is errõl. (Volt szerencsém magam is megtapasztalnom az eredményeket, nem csak olvastam róla.) Elõzõ válaszoló, Ugyanarról beszélünk, csak Te becsületesen tovább soroltad azokat a problémákat, amelyek miatt nem lehet a bolygómodellt alkalmazni az atomszerkezetre. Egy másik válaszoló hozta föl a modellt, mellyel lényegében akaratlanul félrevezette a kérdezõt. :)
Én úgy tudtam, hogy az elektronok 200.000 km/h kerületi sebességgel keringenek a mag körül, ami a mi szemünknek olyan gyors, hogy felhõnek látjuk.
Utolsó válaszoló: EGÉSZEN BIZTOS, hogy NEM keringenek! Akkor ugyanis sugároznának! Minden gyorsuló töltés energiát sugároz ki - az elektronnak ugye van töltése, ha pedig kering, akkor gyorsul is. Ha keringene, akkor minden atom állandóan fénylene (vagy hõt bocsátana ki, mindegy) - pillanatok alatt minden elektronnak elfogyna az energiája, és belezuhanna a magba.
Akkor hívd el te ha nem hív el késõbb
Szerintem elhívhatod... Sajnos a mai világban kb. a fiúk elvárják, hogy a csaj lépjen, mert õk félnek vagy nyomik vagy nem tudom miért...
Szerintem azt várja, hogy te hívd el, mivel õ már ennek érdekében megtette az elsõ kis lépést, tiéd a következõ! :) Szerintem csak hívd el egy sétára, utána ami jön, be ülhettek valahova vagy akármi.
Én a lányokat mindig sétálni hívom el. Aztán 'spontán' beülünk egy jó kis helyre, amit ismerek :D 21/f
A kérdező hozzászólása: Hát még várok kicsit, de lehet az lesz majd...Köszönöm szépen az eddigi válaszolóknak! :) Jöhetnek még! És hova lenne érdemes elhívni?
Ha azt írta, hogy jó lenne találkozni akkor nyugodtan elhívhatod :D Hány évesek vagytok?
Nem nem az :) hívd bátran szerintem örülne is neki :D
A kérdező hozzászólása: De az nem nyomulás? Ha tudja hogy taliznék szívesen, nem hiszem hogy nincs bátorsága...meg idõsebb nálam, igaz, nem olyan sokkal:)
Szerintem hívd el te, nincs abban semi. :)
A kérdező hozzászólása: Na, már megkérdezte, van-e kedvem találkozni :D De köszönöm a válaszokat!:)

Miért nem köszön vissza? Vagy, ha előre engedem, miért nem mondja, köszönöm? (Ilyenkor szoktam mondani még neki: Szívesen)

Ha valaki azt mondja a másiknak, hogy "Jó napot Kívánok" a másik miért nem köszön vissza? Vagy lehet, hogy a hallgatás az azt jelenti nála, hogy magának is? Én még az ismeretlennek is visszaköszönök, az nekem semmi fáradságomba nem kerül!

Legjobb válasz: 1. Süket 2. Nem ismeri az illemet. 3. Bunkó 4. Baja van Veled 5. Néma 6. Beképzelt

1. Süket 2. Nem ismeri az illemet. 3. Bunkó 4. Baja van Veled 5. Néma 6. Beképzelt
A kérdező hozzászólása: 7.Sötét
Ezen én is elgondolkoztam már. Pl. van akit a lakókörnyezetembõl látásból ismerek. Hetente kétszer minimum elmegyünk egymás mellett, de nyáron amikor gyakrabban megyünk le, akkor többször is összefutunk, aztán amikor a kapuban találkoztunk, megtartottam neki az ajtót és jó reggelt kívántam neki, csak bámult bele a képembe. De volt még pár hasonló eset, szóval nem idegeneket szólítok le az utcán, csak akikkel tényleg rendszeresen találkozom azoknak szoktam köszönni. Sokan vissza is köszönnek és megyünk tovább a dolgunkra, de vannak, akik nem képesek visszaböffenteni semmit.
A kérdező hozzászólása: sajnos az emberek nagyon bizalmatlanok, fõleg azzal, akit közvetlenül nem ismernek. Félnek mindentõl, hátha kirabolják, megverik, stb... Régen még az idegeneknek is köszöntek azok a lakók, akik helyben voltak, és természetesen az idegen is visszaköszönt, vagy már elõre köszönt, vidéken volt ez leginkább megfigyelhetõ. Sajnos ez a tiszteletre méltó szokás kihalóban van, sajnos azt mondhatom, hogy van, ahol a becsülettel együtt..... Alapvetõ illem szabályokat nem tartanak be... A jó kis 21. század....

Az Ószövetségben élt embereket miért nem avatták szenté? Pl Mózes vagy.

Legjobb válasz: Mózes nem szent! A katolikus egyház tanítása szerint a szentségek Jézus tanítása és beszédei által alapított látható jelek, amelyek Isten kegyelmét nemcsak jelzik, hanem hatékony módon közvetítik is. Szentté is csak Jézus után élt embereket lehet avatni, mivel Jézus elõtt nem létezett a szentség fogalma...

Mózes nem szent! A katolikus egyház tanítása szerint a szentségek Jézus tanítása és beszédei által alapított látható jelek, amelyek Isten kegyelmét nemcsak jelzik, hanem hatékony módon közvetítik is. Szentté is csak Jézus után élt embereket lehet avatni, mivel Jézus elõtt nem létezett a szentség fogalma...
A szentté/boldoggá avatás csak a Katolikus egyház butasága. Isten Igéje nagyon sok helyen szenteknek hívja Jézus igazi követõit, sõt szentség nélkül senki se fogja az Urat meglátni: "Kövessétek mindenki irányában a békességet és a szentséget, a mely nélkül senki sem látja meg az Urat" (Zsid 12:14) Az Ószövetségi idõben is voltak szentek. Ezt Péter apostol az ószövetségi prófátákról mondja: "Mert sohasem ember akaratából származott a prófétai szó; hanem a Szent Lélektõl indíttatva szólottak az Istennek szent emberei." (2 Pét 1:21) Boldoggá avatás??? "Boldog ember az, a kinek az Úr bûnt nem tulajdonít, és lelkében csalárdság nincsen." (Zsolt 32:2) Úgy néz ki, Istennél más feltételek vannak, mint a Katolikus egyházban...
mózes zsidó volt
Az ószövetségi igazak is szentek, csak mivel velük kapcsolatban szokatlan ez az elnevezés, mint pl. "Szent Mózes" - ezért nem szokták így mondani.
KIK A SZENTEK? Válasz: Tágabb értelemben szentek azok az emberek, akik Isten barátságában haltak meg és üdvözültek. Kifejezetten szentként tiszteli (szentté avatja) az Egyház azokat, akik minden keresztény erényt birtokoltak, és legalább egyet hõsies fokban gyakoroltak. Magyarázat: A szentség emberre is alkalmazható fogalom, s ez a teremtõ Isten szentségét nem sérti. A szent emberek nyilvános tisztelete helyes, mindamellett, hogy az imádat tárgya kizárólagosan, a vallási kultusz tárgya elsõdlegesen az Isten. Vagyis úgy tisztelni és szeretni egy teremtményt, a hódolat és alávetettség olyan fokával közelíteni egy emberhez, mint a teremtõ Istenhez, súlyos bûn, szentségtörés és bálványimádás. Azonban minden embernek kijár a tisztelet, éppen azért, mert az ember „Isten képmása”. Azoknak az embereknek, akik sokakat Istenhez vezettek, és írásaik, életük (imáik) által ma is vezetnek, vallásos tiszteletet adunk. Ennek indoka, hogy Istenhez fokozottan kapcsolódnak. Õket szenteknek nevezzük, mert Isten szentségét megragadhatóvá teszik. Abszolút értelemben csak Isten szent. Minden más valami és valaki annyiban szent, amennyiben hozzá tartozik (Biblia, Egyház, szentek). Tiszteletet is annyiban adunk nekik, amennyiben az Isten világával összefonódtak, vagyis leszûkített értelemben „szentek.” (A Bibliát is megcsókoljuk és a szentek ereklyéit is, s tesszük ezt anélkül, hogy Istennek hinnénk akár a papírt, akár a csontot. A tisztelet jelét adjuk mégis, mert ezek a dolgok intenzíven Istenre és az Õ parancsaira emlékeztetnek, és a természetfeletti miliõbe kapcsolnak bennünket.) Ezek alapján tehát összefoglalóan: Istennek imádat (cultus latriæ) jár. A szenteknek tisztelet (cultus duliæ) illeti. Az Egyház ui. éppen azért avat szentté valakit (kanonizál - „oltárra emel”), mert életének példája másokat is Krisztus komolyabb követésére sarkall. Egy szent élete ui. nem más, mint aktualizált evangélium. Minden szent egy-egy sajátos helyzetben, korban és életállapotban mutatta meg mit is jelent az Evangélium a maga teljes erejében, s ez igaz akkor is, ha olykor emberi gyengeségeket is felfedezhetünk a szentekben. (Ez még inkább bátorító: „Ha õk szentek, Isten barátai lehettek, mi azok lehetünk.”) Ezért állítjuk, hogy minden szentben a Szentháromság egy Istent tiszteljük, s így minden vallásos jellegû kultusz, közvetlenül vagy közvetve Istennek szól. Az imádság szó, melyet a szentekkel kapcsolatban használunk, valóban félrevezetõ lehet. Azonban tudni kell, hogy a szentekhez intézett imák csak analóg értelemben vett imák. Annyiban imák, hogy a természetfeletti világhoz címzett üzenetek. Módjuk, jellegük, módszerük az Istenhez intézett imához hasonló, de mondanivalójuk, megfogalmazásuk és különösen is a hódoló alázat foka felismerhetõen különbözik tõle. Igazolás: A Szentírás is ismeri a szentség emberre való alkalmazását: „Bár csak egy (ti. Isten), mindent megtehet, s jóllehet magában marad, megújítja a mindenséget. Nemzedékrõl nemzedékre betér a szent lelkekbe, így formálja meg Isten barátait és a prófétákat” (Bölcs 7, 27). Szt. Pál apostol is szenteknek nevezi azokat, akik teljesen átadták magukat a jézusi tanításnak, vagyis bûnbánatot tartva komoly keresztények: „Néhányan bizony ilyenek (ti. a szentpáli bûnkatalógust kimerítõ bûnösök) voltatok, de megtisztultatok, szentek lettetek, és megigazultatok Urunk, Jézus Krisztus nevében, Istenünk Lelke által” (1 Kor 6, 11). Az Ó- és az Újszövetség összesen nyolcvannégy helyen alkalmazza a szent szót emberekre. Ez túl sok a véletlen elszólás, a rossz fordítás, a késõbbi betoldás vagy a téves értelmezés feltételezéséhez. A Biblia szintén ismeri a „szent” szó sokrétû (analóg) felhasználást, vagyis a szentség olyan értelmét, hogy szent az, ami a Szenthez kapcsolódik, akár áttételesen is: „Köszöntsétek egymást szent csókkal! A szentek mind köszöntenek titeket” (2 Kor 13, 12).
Csak a katolikus egyház avat szenteket, olyanokat, akik az õ elképzeléseiknek megfelelnek.

Annyira tanácstalan vagyok: miért nem ír? Fog még jelentkezni; élõben akarja vagy már kellett volna lépnie és nincs esély vagy én írjak? Lécci vmi tanácsot. (egy elkeseredett lány)

Csütörtön a közgáz bulin megismerkedtem egy sráccal, szemeztünk, megcsókolt, beszéltünk egy csomót..azóta nem jelentkezett, de hétfõn látom úgy is mert õ is gazd. Men.-re jár..írjak neki addig pár sort, hogy mi újság vagy hagyjam?:))

Legjobb válasz: És annyira szomorú és lehangolt vagyok hogy nem jelentkezik, velem mindig csak ez történik, állandóan csalódok, lécci mon djátok hogy ez nem a világ vége és még lehet belõle valami, vagy azt

A kérdező hozzászólása: És annyira szomorú és lehangolt vagyok hogy nem jelentkezik, velem mindig csak ez történik, állandóan csalódok, lécci mon djátok hogy ez nem a világ vége és még lehet belõle valami, vagy azt
Kissé érthetõbben a vége: örülj, hogy nem folytatódnak ezek a "kapcsolatok", és nem használnak ki, majd eldobnak mint vmi agyonhasználd dolgot. Tehát csak várj türelemmel, és maradj amilyen vagy (:
A kérdező hozzászólása: mii..?? kinek nem szimpatikus a személyiségem?neki?? 2 óra beszélgetés alapján?vagy nem értem a választ:O
Azért történhet ez veled, mert ha valóban (miért ne lennél) csinos vagy, akkor még jó hogy sokan akarnak ismerkedni veled, és a beszélgetések alapján lehet, hogy nem szimpatikus a személyiséged, ami nem a te hibád, sõt örülj neki, hogy nem használnak ki (:
A kérdező hozzászólása: mármint az évfolyamból akarnak velem sokan ismerkedni:)
A kérdező hozzászólása: nem volt egyáltalán ittas..én voltam ittas!!:DD és köszi a pozitív választ!! kicsit visszatért bennem a remény..csak néha tudod, úgy érzem magam mint egy számkivetett, mert mindenki annyira könnyne talál párt nekem meg mindig elromlik valahol ez a dolog..és szinte már babonából görcsölök hol rontom el és tiszta pesszimista vagyok.. pedig látszólag nincs velem gond:barátnõm mondta hogy rengetegen modnták neki hogy tetszem nekik, de ezt nem ilyen nagyképûségbõl csak talán lehet hogy megijedt..áá.nemtudom..:S
Mennyire volt ittas a srác? Lehet, hogy nem is emlékszik az egészre :S Egyébként az a valószínû, hogy õ is a hétfõt várja, mert nem akar lerohanni. Fel a fejjel! (:
A kérdező hozzászólása: Lécci segítsetek, nagyon el vagyok keseredve, nekem sosem jön össze, mert mindig elromlik egy ponton, pedig sokan mondták hogy nagyon szép vagyok, meg kedves is igyekszem lenni..lehet hogy megijedt még arra is gondoltam?? Vagy simán lehet hogy a hétfõre vár ö is???
A kérdező hozzászólása: Hogy egy hogy vagy szia jellegü üzit nyugodtan dobhatok neki, vagy az nagyon megalázó??: S
Igen az is lehet, hogy nem tetszik neki a stílusod, 2 óra alatt nagyon sok mindent meg lehet tudni egy emberrõl, és el lehet dönteni, hogy akarsz-e tõle valamit, vagy csak barátkozni akarsz vele, stb.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!