Találatok a következő kifejezésre: El tudom neten (141 db)

Kérlek valaki segítsen! Hol tudom neten élőben nézni az x faktort? Linket kérek, és pontosan mondjátok meg, mert sehol sem találom!

Legjobb válasz: Élõben még az ATV-t sem lehet nézni, azt is csak egyórás késéssel. Ha neten lehetne élõben tévézni, csõdbe mennének a kereskedelmi TV-csatornák, mert senki sem nézné a tévéjüket. Én egy-két nappal késõbb szoktam megnézni az engem érdeklõ mûsorokat, az RTL oldalán a Most lapfülön tudod ezt megtenni. Sokkal jobb, mint élõben nézni, mert megúszod a reklámblokkokat, ami nem érdekel, azt nem kell végigszenvedned, ha meg valami nagyon tetszik, megnézheted mégegyszer.

Élõben még az ATV-t sem lehet nézni, azt is csak egyórás késéssel. Ha neten lehetne élõben tévézni, csõdbe mennének a kereskedelmi TV-csatornák, mert senki sem nézné a tévéjüket. Én egy-két nappal késõbb szoktam megnézni az engem érdeklõ mûsorokat, az RTL oldalán a Most lapfülön tudod ezt megtenni. Sokkal jobb, mint élõben nézni, mert megúszod a reklámblokkokat, ami nem érdekel, azt nem kell végigszenvedned, ha meg valami nagyon tetszik, megnézheted mégegyszer.

Miért nem tudok olyan sikeres lenni a lányoknál élőben, mint neten?

Él?ben jó formán alig merek leszólítani lányokat, azt is csak haverok társaságában, de totál feszengek, belül rondának érzem magamat és úgy érzem nincs jogom a számomra vonzó lányokhoz, vag yinkább egy lányhoz sem. De neten meg egész más. Ott valahogy sok lány már az írásaim alapján megkedvel, tök jól eldumálgatok, de amint képet kell mutatni, ismét beparázok és van sok felszínes lány, akinek nem jöttem már be, de emellett mégis egész sok lánynak bejövök küls?re is. Például most is van egy lány, aki belémszeretett pusztán a képeim alapján, de van, aki inkább jellemre komál és folyton keres napi szinten 2-3 lány magától. Fb-n is vannak ilyen jelölget?s csoportok és nem is egy lány volt már, hogy bejelölt aztán csak úgy lájkolta a képeimet vagy csak úgy rámírt. Volt olyan lányk, aki már a szüzességét is nekem akarta adni, de a távolság miatt nem lesz semmi bel?le egy ideig még legalábbis biztos. De van egy lány, akivel szexelni fogok a hétvégén, ? környékbeli és szintén neten kedvelt meg.

Legjobb válasz: Talán mert neten jobban elõ tudod adni magad (elõre szólok a hosszú részt nem olvastam el) élõben meg izgulsz,félsz stb. Vagy helyesebbnek írod le magad mint valójában..

Talán mert neten jobban elõ tudod adni magad (elõre szólok a hosszú részt nem olvastam el) élõben meg izgulsz, félsz stb. Vagy helyesebbnek írod le magad mint valójában..

Nokia 2230 classic-om van és van rajta net. De bárhova lépnék kezdőlap címhez lépés stb azt irja ki h először fizessen elő a csomag alapú átvitelre. Most akk ez h van? Volt már ilyen vkinek? V vki el tudja magyarazni h ez mit jelent és mit csináljak?

Legjobb válasz: Ez annyiból áll, hogy felhívod a szolgáltatódat,( ügyfélszolgálatot) és bejelented neki, hogy szeretnéd a netet használni. Õk ezt jóváhagyják ( tudomásul veszik). Te meg ezzel tudomásul veszed, hogy ha netezel, akkor a költségeket fizeted. Ugyanis a net nem "ingyé" van. Így aztán nem hivatkozhatsz majd arra, hogy a kistesód, vagy a macska netezett, és úgyfelejtette. Ugyanis a kérésedet rögzítik. Ugye érted, amit írtam?

Ez annyiból áll, hogy felhívod a szolgáltatódat, ( ügyfélszolgálatot) és bejelented neki, hogy szeretnéd a netet használni. Õk ezt jóváhagyják ( tudomásul veszik). Te meg ezzel tudomásul veszed, hogy ha netezel, akkor a költségeket fizeted. Ugyanis a net nem "ingyé" van. Így aztán nem hivatkozhatsz majd arra, hogy a kistesód, vagy a macska netezett, és úgyfelejtette. Ugyanis a kérésedet rögzítik. Ugye érted, amit írtam?
Nem net van rajta hanem böngészõ. Ez kb olyan mintha lenne tévéd, de nincs áram hozzá. Az áram se ingyen van, fizetni kell érte, akkor adják. A net se a levegõben terjeng és el lehet kapni ha jól állítod be a telefont. Elõ kell fizetni rá. Egyes szolgáltatóknál vannak olyan díjcsomagok ahol ingyen is lehet valamilyen soványka hozzáférést kapni, de ezek valamilyen beetetés részei, oda kell figyelni, mert vastag számlát lehet csinálni ha valamit benézel.
Kedves Linda97! Ne köszönd meg a válaszokat. Ugyanis ez neked jár.


League of Legends-el kezdtem el játszani az fps elég gyenge de még azt el tudom viselni mert nem szaggat de a net meg szokott szakadni. Valami tanáccsal eltudtok látni?

2 alkalommal kiléptem ilyenkor aztán meg vissza és a meccs végén először 1 utána 3 nap bant kaptam:S

Legjobb válasz: szerezz mas net szolgalot a LoL nem kegyelmez ha gyakran kilepsz jatek kozben

szerezz mas net szolgalot a LoL nem kegyelmez ha gyakran kilepsz jatek kozben
A kérdező hozzászólása: nagyon nem lehet mire váltani mert amire tudnánk váltani az még rosszabb
az mmo-knal a stabil net alap dolog, ha ezt nem tudod biztositani akkor jatsz valami egyebet
A LOL-nál +10-20-30 FPS-t jelent ha a Settings-ben kikapcsolod a hangot.

Egy hét múlva veszek egy Xbox 360at. Hogyha elõfizetek Xbox live-ra, es kicsipeltetem (ugye az Xbox elõnye hogy olcsón lehet játékokat venni, ha másoltak) akkor már nem tudok neten játszani kicsippeltetés/kiflashelés miatt?

Persze a játék eredeti lenne amivel neten akarok játszani ( FIFA 14 - Ultimate Team)

Legjobb válasz: Ahogy mondod, ahogy netre kerülne a gép frissíteni akarná a szoftverét, amit nem tudna, így a multis játék is ugrott.

Ahogy mondod, ahogy netre kerülne a gép frissíteni akarná a szoftverét, amit nem tudna, így a multis játék is ugrott.
Ha azért veszed a boxot, mert olcsó rá lopni a játékot, akkor stílszerû lenne, ha a boxért sem fizetnél, hanem azt is ellopnád valakitõl.
Ha flashelteted, tehát vinni fogja az írott játékokat akkor live-ozhatsz. Ha rgh-ztatod, akkor vinyóról viszi a játékokat akkor nem liveozhatsz. Ha dual bootot rakatsz bele, akkor választhatsz, hogy vinyóról játszol, vagy liveozol (egy kis kapcsolóval) Tömören ennyi.
A kérdező hozzászólása: Tengor nem mondassz hülyeséget, esetleg ha megadnád a címed akkor ellopom:) a többi 2 kommentelõtõl köszönöm a válaszokat!!
Budapest, Röppentyû u. 65-67
Hármasnak van igaza.
3#: Te nagyon nagyon nagy hülyeséget mondtál. RGH - egy kapcsolóval váltod, hogy vinyóról akarod nyomni, akkor nincs live, vagy eredetirõl, akkor van, de van esélye, hogy bannoljanak. Flash meg viszi mind a kettõ lemezt, de live nincs, vagyis, bannolnak
Kedves ghajhigopsdfjhs! Az én xbox-om flash-elt lte.3 és tudok MULTIZNI!!!! Ugyhogy 👉👌 az eszed! XD

Eddig csak egy gagyi mobilnetem volt. És nem értek sajnos a kábeles netekhez!? Itt van, hogy, /maximális sávszélesség: 120/10 Mbit/s 10mbit per-sec el tudok letölteni ugye? ! Szerintem igy van!? és a 120 az mit takar azt nem értem! :?

:SS :DD

Legjobb válasz: újonnan rendelt Fiber Power 120 esetén díjmentes wifi opció.. ja és ez mi??? azt hittem veszek egy routert rákötöm a netet és csatlakozok laptopról és ennyi!?:D vki legyenszívves elmagyarázni! :))

A kérdező hozzászólása: újonnan rendelt Fiber Power 120 esetén díjmentes wifi opció.. ja és ez mi??? azt hittem veszek egy routert rákötöm a netet és csatlakozok laptopról és ennyi!?:D vki legyenszívves elmagyarázni! :) )
A kérdező hozzászólása: az jó!gondolom ott is 100nál kickelnek nem!?:) :D
Akkor nem szóltam :D Nekem csak a 30 megás van náluk, de így is csak percek kérdése hogy leér valami. CS:Source-nál is ilyen 20-30-as latency van sok helyen.
A kérdező hozzászólása: ncore ról akarok töltögetni, meg cs 1.6ozni online ba :D
Ekkora netet csak torrentezés mellé érdemes venni vagy ha mondjuk 5 gépre osztod el. Ha csak simán böngészel vagy http-letöltést csinálsz akkor simán elég a 25 Megás csomagja is a UPC-nek. Nem a jóról akarlak lebeszélni, de ha csak netezel akkor ahhoz 10-20 Mbps bõven elég, felesleges tízszer gyorsabb és annyival is drágább csomagot venni.
A kérdező hozzászólása: ahaaa !!köszi szépen a válaszokat! :)
Az ingyenes wifi pedig azt jelenti, hogy wifi routert és a modemet egyben kapod meg. Neked nem kell külön routert venni, az eszközök egybe vannak építve. A koax kábel bemegy a modembe, onnan pedig a router funkcióval egybõl mehet a wifi jel.
A számpár a le- és feltöltési sebességet mutatja. Letöltés: 120 Mbps = 15 MBps = 15360 kBps Feltöltés: 10 Mbps = 1, 25 MBps = 1280 kBps A szolgáltató Megabitben adja meg, a letöltõkliensek már MegaByte-ban számolnak. A szolgáltató pedig a maximum sebességet adja meg, azaz a fenti eredményeket érheted el a legjobb esetben.
120-szal töltesz le, és 10-zel töltesz fel.
A sávszélességnek nem sok köze van a latency-hez, az a szervertõl való távolságodtól függ elsõsorban.

100 megás a netem, de csak 650kb/s-el tudok letölteni, ez miért van?

Legjobb válasz: Leterhelt a hálózat vagy gyenge a jel. Az sem mindegy milyen technológiával jön a net(kábelnet,optika,mikrohullám stb.)

Leterhelt a hálózat vagy gyenge a jel. Az sem mindegy milyen technológiával jön a net(kábelnet, optika, mikrohullám stb.)
Ha a "100 megás net" kijelentést arra alapozod, hogy a Windows kiírja, hogy "Helyi kapcsolat csatlakoztatva. Sebesség: 100Mbit", akkor tévedésben élsz. Ez ugyanis a géped és a routered/modemed közötti kapcsolat sebessége. A neted sebessége pedig a szolgáltatód szerverén dõl el.
Ez valószínûleg így van. :) A 650 kb/s az kb az 5Mbit-es letöltési sebességû net. Egyébként: http://www.speedtest.net/
Tegyól fel, hogy tõlem akarsz letölteni. Neked mondjuk van egy 100Mbit/s letöltési és 5Mbit/sec feltöltési sebességû neted. ( írtam egy számot, tökmindegy ). Nekem pedig 10 Mbit/sec letöltési sebességem van és mondjuk 2 Mbit/sec feltöltési. Amikor tõlem szedel le valamit akkor hiába van neked 100 MBit/sec downlinked én csak 2 Mbit/sec-et tudok adni neked ( mivel amikor te tõlem letöltöl az olyna mintha én feltöltenék ). Remélem sikerült rávilágítani a letöltési sebesség egyik - gyakori - meghatározó tényezõjére.
Elõzõ: valószínû nem ez lesz a probléma, hanem amit korábban is írtak. 100 megás csomag meg nem létezik itthon, vagy 80, vagy 120, stb, de pont 100 nincs.
A 100 mega a helyi hálózat sebessége. Valójában nem ekkora a net sebessége. A digis internet is tulajdonképpen egy helyi hálózat, a lépcsõházban van egy szekrény. abba megy bele egy optikai kábel, és abba van dugva egy switch (router szerûség :) ) ezért írja a 100 megát. de az valójában soha nem annyi.

El tudom valahol olvasni a neten a 6-os számú kórterem című Csehov novellát?

fenn van vhol a m?? linkeljetek légyszi!

Legjobb válasz: http://www.readbookonline.net/title/5309/ itt megtalálható - angolul...

http://www.readbookonline.net/title/5309/ itt megtalálható - angolul...

Budapest banknál neten keresztül el tudom valahol intézni, hogy az sms tájékoztatóm új számomra jöjjön?

Legjobb válasz: Nem tudom biztosra, de nekem sem az mkb-nál sem az otp-nél nincs ilyen lehetõség (pár hete én is kérdeztem itt, és állítólag ilyesmit csak a bankban lehet intézni biztonság miatt plusz szerzõdésmódosításnak számít :-P

Nem tudom biztosra, de nekem sem az mkb-nál sem az otp-nél nincs ilyen lehetõség (pár hete én is kérdeztem itt, és állítólag ilyesmit csak a bankban lehet intézni biztonság miatt plusz szerzõdésmódosításnak számít :-P
Ha megoldható, akkor a bank saját 24 órás telefonos ügyfélszolgálatát hívd fel, ott pár perc és megvan. Jó, lehet a hívás díját buktad, de legalább tuti és biztos lesz a javítás:)

Valaki el tudja magyarázni hogy hogy működik a net?

Azt értem hogy a kliens gép és a host gép között mi a kapcsolat. De azt nem értem hogy mért nem érhetném el házilag saját magam és mért kell 1 internet szolgáltatónak fizetni hogy elérjem???

Legjobb válasz: Mi az hogy házilag nem éred el magad?

Mi az hogy házilag nem éred el magad?
Elméletben lehetséges lenne. Gyakorlatban meg sokkal olcsóbban kijössz ha egész életeden át fizetsz egy szolgáltatónak.
A kérdező hozzászólása: És akkor elméletileg lehetdéges hogy én erre rácsatlakozzak... nem? ismétlem "elméletben lehetséges"
Például itt van a NIIF optikai gerinchálózata: http://infovilag.hu/data/images/2010-12/niif_halozat.jpg
A világon hatalmas nagy optikai gerinchálózatok vannak és minden országon átmegy legalább 1 ilyen optikai gerinchálózat amire a különbözõ szolgáltatók kapcsolódnak.
A kérdező hozzászólása: sugárzó*
A kérdező hozzászólása: 2-es: Tehát akkor kell 1 kapcsolat én és a www közt... ezt hogyan lehetne megvalóstani? 4-es: De a szolgáltatóknak is kell valami, ahhoz hogy legyen hozzáférésük nem? Arra gondoltam a kérdésben hogy mi kell nekem ahhoz hogy kb olyan elérésem legyen mint a szolgáltatóknak :pl kell 1 erõs befogó?(Antenna) vagy pedig saját sugázzó kell?(mûhold)
Arra gondolhat, hogy ha ki van építve a hálózat a lakása és a netszolgáltató között, akkor elõfizetés nélkül miért nem tud a netre kapcsolódni. Nyilván azért, mert ez egy szolgáltatás, és nem alanyi jogon jár mindenkinek ingyen és szabadon. Aki nem fizet a szolgáltatásért, azt nem engedik használni.
Mert a kilométeres kábelek bizony nem ingyen vannak.
Kell valamilyen fiikai összeköttetés a te géped és a világháló többi gépe között. Ezt az összeköttetést valósítja meg az internetszolgáltató.
A kérdező hozzászólása: Kössz... de nem erre voltam kíváncsi! legközelebb olvasd el a kérdést!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!