Találatok a következő kifejezésre: El tud egy sárgafülű (1 db)

El tud hízni egy sárgafülű ékszerteknős?

Mert az enyém most úgy néz ki,hogy a két hátsó lábánál,a tekn? mell?l lóg ki a hája... :-)Ez komoly

Legjobb válasz: Minden teknõsnek kilóg onnan két hólyag... az a levegõvétel miatt van. Úgyhogy nyugi, az nem a hája. Nekem is van két teknõsöm, nekik is van olyan :-) De amúgy el tudnak hízni a teknõsök is... olyankor szét is repedhet a páncéljuk sajnos, ami halálos is lehet :-( És szerintem nem is látszik, ha elhízik. Csak arra figyelj, hogy mennyit adsz neki enni!

Minden teknõsnek kilóg onnan két hólyag... az a levegõvétel miatt van. Úgyhogy nyugi, az nem a hája. Nekem is van két teknõsöm, nekik is van olyan :-) De amúgy el tudnak hízni a teknõsök is... olyankor szét is repedhet a páncéljuk sajnos, ami halálos is lehet :-( És szerintem nem is látszik, ha elhízik. Csak arra figyelj, hogy mennyit adsz neki enni!
Igen a teknõsök is képesek elhízni, ráadásul mohók is, képesek folyton enni. Úgyhogy figyeld nehogy túletetsd!
igen ha sas van rajta.
A kérdező hozzászólása: Eszméletelen vicces vagy!Én nem is találok szavakat.Ez elképesztõ...Szerintem pályát tévesztettél!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A mérges kígyókat hogy veszélytelenítik?

Van ahol elterjedt hogy pl kobrákkal szórakoztatják az embereket, akkor annak a méregfogát veszik ki vagy magát a méreg mirigyet?

1

Mit tegyek? Harap az ékszerteknősöm

Sárgafülüm van,és akárhányszor hozzáérek megharap vagy csak a közelében vagyok már készül. Nem tudom mi baja lehet, eddig nem csinált ilyet
Köszi a srgítséget

6

Milyen kisnövényeket lehet berakni a Sisakos Kaméleonom terráriumába?

Természetesen olyat, ami nem mérgező.A húgomé a Kaméleon. Kisebb szobai növényt, gyógynövényt, akármit, csak ne legyen mérgező.

4

Hogy lehet szerezni gyíkot?

Honnét tudnék gyíkot szerezni mindegy milyen. Van egy kerti tavunk abba belemennek?

4

Van olyan kígyó/sikló ami hasonlít mérges kígyóra/viperára?

Tehát szokták otthon tartani, nem mérges és vipera kinézete van tehát az a jellegzetes fej, van ilyen?

4

Gabonasiklót keresnék (? )

Mindenképp Kaposváron és környékén ha valaki tud légyszi válaszoljon :D

3

Pézsma teknős tartás?

Vettünk annó egy pézsmateknőst. A gondozó azt mondta hogy elég egy 30 cm hossz és 20 cm széles akvárium neki. Most rájöttem hogy ez nem igaz.
Pls meséljetek nekem kicsit az akvárium berendezéséről és a teknős helyesen tartásáról. Nagyon szeretem nem akarom hogy rossz legyen neki :(
Segít valaki?

0

A sárgafülű és a vörösfülű teki összepároztatható? Utód, gondolom nem lesz, de élhetnek együtt, mint egy pár?

Azért kérdezem, mert ugyebár utódot nem akarnék, de azt sem szeretném, ha egymagukban tengetnék az életüket nálam.

2

Honnan lehet békát szerezni?

NEMTUDOM HONNAN SZEREZHETNÉK BÉKÁT HA VALAKI TUDJA ÍRJON.

köszi!

4

Tarajosteknős és a napozás?

Sziasztok!
Van két féléves tarajosteknősöm. 200 literes akváriumban élnek, napfényben gazdag helyen. Sok kavics van bent náluk, de még sosem láttam őket kimászni és napozni. Ez a napozós szokás csak később fog kialakulni, vagy valami nem jó nekik a helyükön, vagy miért nem sütkéreznek?
Előttük is volt már tarajosteknősöm, csak ő három éves korában került hozzám. Õ élt-halt a fűben való rohangászásért, a napfényért. Napi 5 órát konkrétan az akváriumára esett a napfény és akkor ha akartam volna sem tudtam volna leszedni a kimászókövéről.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!