Találatok a következő kifejezésre: El tud egy (626 db)

Kutyám ma összeugrott egy másikkal parancsra sem engedte el, valóban ennyire el tud kattani egy kutya?

Egy boton vesztek össze de előtte már volt előzménye mert a kutyám nyüszített 2x is mikor elkapta a kiskutya a fülét. Eddig nem volt ilyenre példa, de most összeugrottak, az enyém elkapta és nem engedte el, rángatta, tépte, hiába kiabáltam vele és próbáltam szétszedni őket.. szegény kis kutyusnak lyuk lett a bőrén, az enyémnek meg a szemöldökén lett lyuk... na most mért nem engedte el amikor rászóltam? Eddig mindig kikerülte a konfliktust ha szóltam neki...

Legjobb válasz: Á, nem tud ennyire bekattanni, csak hallucináltál. Viccen kívül, látod, hogy be tud kattanni. Már az elõtt le kellett volna állítanod, hogy baj lesz. Nem szabad hagyni, hogy durván játsszon, és kell legyen annyi tekintélyed elõtte, hogy hallgasson is rád és ne akarjon semmiféle játékot birtokolni, mert abból csak a baj van.

Á, nem tud ennyire bekattanni, csak hallucináltál. Viccen kívül, látod, hogy be tud kattanni. Már az elõtt le kellett volna állítanod, hogy baj lesz. Nem szabad hagyni, hogy durván játsszon, és kell legyen annyi tekintélyed elõtte, hogy hallgasson is rád és ne akarjon semmiféle játékot birtokolni, mert abból csak a baj van.
persze.a kutya az kutya.Ha látod, hogy alakul egy ilyen szitu még elõtte kell lelállítanod, mert ha belement akkor már marha nehéz.
én szedtem szét kutyákat többször is, nem az enyémeket, pl. egy roti és egy német juhász ugrott össze, a gazdik csak ordítottak. Egy ismerõssel rohantunk oda. elkapod a hátsó lábát és kirántod.és persze ütöd amivel bírod. nem lehet tökölni fél pillanat alatt fel tudják tépni egymás torkát. Ez más mint amikor csak összeugranak, nagy hang és csak megtépik egymás fülét. Azt látod ha torokra mennek.
az lett velük, hogy beérett a fejük. erre lettek szelektálva nagyon szigorúan, évtizedeken keresztül. csak az újhullámos "olyanakutyamilyenrenevelik" szekta hívõ állítják, hogy ez neveléssel változtatható, mindenki más tudja, hogy nem. oda kell figyelni, és megelõzni ezeket a szituációkat. például azzal, hogy nem hagyod õket egy játékkal játszani. illetve megtanulod, hogy mit kell egy ilyen helyzetben tenni. pl. nem rugdosunk, nem ütünk, nem kapkodunk, a kiabálás is tök fölösleges csak jobban felpörög a kutya, nem rángatjuk õket a hátsó lábuktól fogva (ettõl a h.lyeségtõl mindig a fejemet fogom). nyakörvnél/hámnál megragadni (egyszerre mindkettõt!), seggét a térded közé kapni, hogy a lábuk ne érje a földet (így már nehezebben ráznak bele a fogásba), aztán ha van nálatok feszítõfa szétszedni a szájukat, ha nincs, akkor várni a fogásváltást.
Nekem is pittem van.Soha nem hagyom h verekedjen!Nagyon fegyelmezett.Há ledominálják megadja magát...
A kutyád nincs rendesen megnevelve, neki nincs joga semmit így védelmezni és arra meg végképp nincs, hogy nekimenjen a másiknak. Ha azt látod, hogy több kutya között valamit elkezd birtokolni, sõt védelmezni, akkor odamész és elveszed tõle, hogy ne legyen balhé. Milyen fajta a kutya?
# 9/16 Miért lenne szar a kutyám?Fiatal még azaz kölyök!És nem szar!!!Igen is jólnevelt iskolázott stb... Bocsi kérdezõ!:/
Mennyi idõs? Ivaros? Nem lehet, hogy a kamaszodás/felnõtté válás, vagy a tüzelõ szukák/tüzelés miatt ingerlékenyebb?
16 A kutyád nem jól nevelt meg iskolázott, hanem még nem érett be, pites szakkifejezéssel még nem indult el. Majd eljön ez az idõ is, akkor a nevelését meg az iskolázását felejtheted el nagy ívben és ide fogsz jönni feltenni a kérdést, hogy mi volt ez. Aztán jön egy másik gyikomat, akinek szintén kölyök pitje van és kioktat hogy neveld meg a kutyádat, mert neki is sikerült, az 5 hónapos kölyke még nem ment neki senkinek és hagyja magát dominálni.
elötte staffbullom volt vele nem volt baj :) Remélem ezzel sem lesz. Kérdezõ sztem ivartalanítsd.Akkor lehet csökken a dominancia :)
A kérdező hozzászólása: Eddig bármilyen konfliktusból kihívható volt, ha nekiment másik kutya eljött onnan ha rászóltam.. megfogtam a nyakörvét eddig arra hogy engedd el, meg hogy hagyd reagált, most semmi mintha nem ez a kutya lett volna, teljesen kikattant magából, látszott a szemén, hogy nem normális.. szétszedtük õket nagy nehezen, azonnal földre nyomtam nem is akart felelni aztán pórázra tettem, hazafelé úton közelebb engedtem ahhoz akinek nekiment, puszilgatták egymást, nem mi értem mi volt ez...
Most ezért tuti le fognak szólni a pit tartók, de ennél a fajtánál nagyon gyakori, hogy minden nevelés ellenére elborul az agyuk és nekimennek a másik kutyának. Az én tök ártalmatlan, behódoló kutyának minden ok nélkül nekiment már két pitbull, na ezek után én biztos, hogy nem engedem oda egyhez sem, hiába mondják, hogy jól nevelt.
# 10 a szocializálás mellé ajánlj neki egy jó agymosást is, csak hogy tényleg hatásos legyen a dolog :)
Kedves 8 akkor ajánlom, hogy próbálj így megfogni akár csak egy rotit, vagy kicsitmég annál is nagyobb kutyát. Nem tudod, mert simán elránt. Hátulról nem éred el anyakörvét, arrólpedig ne isálmodj, hogy egy kájt a lábad kézé veszel. Viszont a lábkirántás jó, hiszen ezek akutyák (a pittel ellentétben) elengedik a másikat, ha elesnek és akkor elkaphatod a nyakörvét. azt, hogy pittrõl van szó a kérdezõ csak késõbb mondta. De látom a te tapasztalatod csak verekedõ pittekre terjed ki.
Akkor ha eddig elmaradt, most szíveskedj keresni egy jó kutyaiskolát, ahol rendesen szocializálják a kutyádat, még mielõtt rájön, hogy a kisebbeket cincálni remek szórakozás. És tanuld meg idejében leállítani, nem akkor kell óbégatni, amikor már a szájában van a másik kutya.
A kérdező hozzászólása: Az ütéssel az a baj ha ütöm még agresszívebb lesz... pitbullom van, eddig akármilyen kutya nekiment hagyta a francba, most meg fel is emeltem a grabancánál de el nem engedte volna... a kisebb is pitbull volt.. eddig nagyon jóban voltak, most nem tudom mi lett velük...
Ahhoz nagyon-nagyon fegyelmezettnek kellene lennie, hogy egy kialakult verekedésbõl parancsra ki tudd hívni. Megelõzni meg lehet, de ha összekaptak, akkor az már bajosabb. Én egyszer láttam 2 kutyát összeugrani, egy golden és egy boxer. Mindkettõjük nagyon domináns, de a boxer, ha a férfi gazdival van kint, akkor baromi szófogadó. Úgy összeverekedtek, hogy a pasi a fémlánccal vágott a kutyájára, mert akkor már az ordítás sem segített, odamenni meg egyik gazdi sem mert.
19. A staffbull meg a pit az két külön világ. Gyaníthatóan a pited õsei között jóval közelebb vannak game kutyák, mint a volt staffbullod esetében. Az ivartalanításnak meg ehhez nem túl sok köze van. Ha a kutya kutyázik, azt az ivartalanítás nem oldja meg. Ugyanis az nem agyi format-C, annak ellenére hogy sokan azt gondolják.

Egy férfi el tud hamar felejteni egy 5 éves kapcsolatot akármilyen kapcsolat is volt az? Fel tudja dolgozni azt, ami volt már nincs? Igaz az, hogy könnyebben megy mint a csajoknak?

Legjobb válasz: Nem, a pasiknak sem könnyû, bár gondolom embere válogatja. Ha valaki kellõképp érzéketlen akkor túl tudja magát rajta tenni gyorsan, vagy akkor is gyorsan mehet hogyha már nem érezte magát jól abban a kapcsolatban, tehát már várta hogy vége legyen. Én abba a kategóriába tartozom aki nagyon nehezen éli meg ezeket, de legalább nem kürtölöm világgá, hanem teszek a rossz érzés ellen. De biztos vagyok benne hogy egy férfi aki 5 évig benne volt egy kapcsolatban önszántából, nem tudja azt könnyen elengedni és feldolgozni, maximum tud úgy tenni mintha könnyen ment volna.

Nem, a pasiknak sem könnyû, bár gondolom embere válogatja. Ha valaki kellõképp érzéketlen akkor túl tudja magát rajta tenni gyorsan, vagy akkor is gyorsan mehet hogyha már nem érezte magát jól abban a kapcsolatban, tehát már várta hogy vége legyen. Én abba a kategóriába tartozom aki nagyon nehezen éli meg ezeket, de legalább nem kürtölöm világgá, hanem teszek a rossz érzés ellen. De biztos vagyok benne hogy egy férfi aki 5 évig benne volt egy kapcsolatban önszántából, nem tudja azt könnyen elengedni és feldolgozni, maximum tud úgy tenni mintha könnyen ment volna.
Vagy talál újat és annyi.
Az a tapasztalatom, hogy a pasiknak nehezebben megy, mint a csajoknak (de embere válogatja). Úgy értem, egyetlen olyan lányra emlékszem, aki már sok évvel és néhány kapcsolattal késõbb is a régi exet vágyta vissza, de pasiból nagyon sokat. Legalább négy haveromat tudnám felsorolni, akik az egykori nagy szerelmüket a mai napig nem tudják elfelejteni, hiába volt már egy csomó nõjük azóta.
A kérdező hozzászólása: 5 év után az akkor duma, hogy ezt õ már elfelejtette?
Nekem 4, 5 es fel ev utan 1 het volt elfelejteni mert szinte orultem hogy megszabadultam tole. Most az 5 eves kapcsolat utan, meg mindig rossz erzes de valoszinu azert mert o [email protected] at a fejemet. :(. 27F
Pasija válogatja. Ha kifogtál egy szemétládát, akkor nemhogy elfelejtett mostanra, hanem már a szakítás elõtt is kifelé nézegetett.
Az én páromnak 3 hónap volt, hogy kiheverjen egy 8 éves kapcsolatot. Elég csúnya vége lett, mert megcsalta a lány, és tényleg túltette magát rajta. Ennek 6 éve.

El tud élvezni egy kutya valódi szex nélkül?

Van egy fél éves kan kutyám, még nem ivartalanítottuk, ezért szeretettel dug meg mindent. Többször is el?fordult, hogy sétáltatás után mikor egy törölköz?vel töröljük, neki áll azt nyomni, és egy id? után valóban az orgazmus jeleit produkálja-szaggatott lesz a légzése,leáll a kutya, csöpög valami a nemiszervéb?l, szóval had ne ecseteljem..Tényleg mint aki elélvez. Én azt hittem ez így nem lehetséges. Viszont egyenérték?-eazzal, mintha egy másik kutyával csinája?

Legjobb válasz: A törölközõn õ nem élvezkedik, hanem a dominanciáját fejezi ki vele, mint ahogy pl. a játékain, fekhelyén, akár rajtatok. Ez a viselkedés elég komoly kialakuló problémákhoz vezethet, még most tisztázni kéne a rangsort, fõleg, hogy 6 hónapos a kutyád, most kezdi peddzegetni az erejét, hogy mit tud. Pár hónap múlva ivartalanítsd, az sokkal jobb lesz a kutya, és számodra is. Nem kell egyszer bepároztatni, nekik nem élvezet a szex. A törölközõ megdugásának semmi köze sincs a szexhez, mint mondtam, más a probléma gyökere. Ezeket a szabályokat mindenképpen tartsd be, és ha van lehetõséged, látogass el egy kutyaiskolába: http://www.cerberoskutyaiskola.hu/index.php?Itemid=79&id=138.. Valamint ajánlom, olvasd el ezt a könyvet is: ***** * Automatikusan eltávolított tartalom.

A törölközõn õ nem élvezkedik, hanem a dominanciáját fejezi ki vele, mint ahogy pl. a játékain, fekhelyén, akár rajtatok. Ez a viselkedés elég komoly kialakuló problémákhoz vezethet, még most tisztázni kéne a rangsort, fõleg, hogy 6 hónapos a kutyád, most kezdi peddzegetni az erejét, hogy mit tud. Pár hónap múlva ivartalanítsd, az sokkal jobb lesz a kutya, és számodra is. Nem kell egyszer bepároztatni, nekik nem élvezet a szex. A törölközõ megdugásának semmi köze sincs a szexhez, mint mondtam, más a probléma gyökere. Ezeket a szabályokat mindenképpen tartsd be, és ha van lehetõséged, látogass el egy kutyaiskolába: http://www.cerberoskutyaiskola.hu/index.php?Itemid=79&id=138.. Valamint ajánlom, olvasd el ezt a könyvet is: ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
Más kutyával sem "élvezi" a szexet, nemhogy magában... Ez egyszerû dominancia probléma lesz. Az én kutyám is mindenre ráugrott 6 hós kora körül, mikor ivaréretté vált. Az egyenesen hülyeség, hogy egyszer pároztatni kell. Egyáltalán nem kell, és nem is érdemes. Olvass utána, google a barátod.
Márpedig el tud élvezni és bizton állíthatom, hogy élvezi. Most lehet, hogy sokan aberráltnak tartanak, meg lepontoznak, törölnek stb., de én csináltam többször a kutyámnak kézzel és egy idõ után már õ maga jött oda és kérte. Nagyon szerette!
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy dominancia probléma, és tudom hogy a kutyák nem úgy élvezik a szexet mint az emberek, csupán az érdekelt, képes-e úgy elélvezni hogy nem is szexel, mivel érdekesnek találnám. Ivartalanításra mindenképp sort kerítek. köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: :D:D bocsi de ez muris. amúgy csak a delfinek és pár majomfaj képes élvezni a szexet, tudományosan bizonyították, hogy hogy, azt inkább nem akarom tudni:D
A kutyánál elméletileg csak a nõstény nem élvezi, jó, hogy ilyen zsenik vagytok. A kankutya csúnya híg ondót spriccel. Amúgy meg gondolj csak bele! A faszidnak huzogatod, õ is elélvez, a kutya péniszében is ugyanígy mûködnek az idegek. Nem látják, hogy az egy zaftos szukapunci, vagy egy törülközõ, csak dörzsölõdnek-dörzsölõdnek, elélvez a kuty....

Milyen gyakorlatokat tudnék végezni, hogy csökkentsem a zsírpárnákat a hátamon a melltartó csatjánál oldalt? Persze tudom, hogy nincs egy helyről fogyás, csak gondoltam hátha van olyan gyakorlat amivel hatékonyabb eredményt el tudnék érni.

Legjobb válasz: Leghatékonyabb mozgás az állóképességedtõl függ. Ha pl 0 az állóképességed elõfordulhat, hogy 1 óra intenzív sétával több kcalt égetsz el mint pl 3 perc futással mert csak annyit bírsz, bár ilyenkor a legtutibb a súlyzós edzés. De ha pl jól bírod akkor intervallum futás alá ne is add, de mindenképp futáson felül a teljes testes edzés a célszerû az ilyen esetekben.

Leghatékonyabb mozgás az állóképességedtõl függ. Ha pl 0 az állóképességed elõfordulhat, hogy 1 óra intenzív sétával több kcalt égetsz el mint pl 3 perc futással mert csak annyit bírsz, bár ilyenkor a legtutibb a súlyzós edzés. De ha pl jól bírod akkor intervallum futás alá ne is add, de mindenképp futáson felül a teljes testes edzés a célszerû az ilyen esetekben.
ez oldalsó hátizom, pillangózz! Tudod, géppel. Vagy vegyél súlyzót, emeld fel a könyököd é súgy forgasd a tested elõtt és vissza
Ez tipikusan olyan hely, ahonnan nem jön le a zsír! Próbáld ki az ultrahangos zsírbontást a Forever Slimmel, ez egy otthoni uh. gép, ami a makacs zsírpárnákat is eltünteti, mert csökkenteni tudja a zsírsejtek számát. És van még egy apróság, sokan túl szûk melltartót viselnek, azért vág be. Nem lehet, hogy ez is az oka?

Egy wifi el tud használódni?

Hali! Az ond, hogy van egy 5 éves laptopunk, és van egy olyan érzésem, hogy annak a hálózati kártyája, el van használódva, így 300m helyet már csak 100m-ben veszi a jelet? van ilyen? Hogy elhasználódik, és kevesebb távolságr?l veszi a jelet?

Legjobb válasz: Minden el tud használódni az elektronikai alkatrészekben dolgozott az áram a frekvencia a hõ évekig az anyag szerkezete lassan megváltozott az ellenáálások értékei változtak a kondenzátorok tranzisztorok állapota romlott értékei változtak és elõbb utóbb megszakad valamelyik alkatrész.

Minden el tud használódni az elektronikai alkatrészekben dolgozott az áram a frekvencia a hõ évekig az anyag szerkezete lassan megváltozott az ellenáálások értékei változtak a kondenzátorok tranzisztorok állapota romlott értékei változtak és elõbb utóbb megszakad valamelyik alkatrész.
Brit tudósok: fogytán a WiFi! http://hircsarda.blog.hu/2011/04/04/brit_tudosok_fogytan_a_w.. :) Komolyra fordítva; elöször próbáld a wifi drivert fríssiteni, lehet az megoldja a problémát. Tesztelni, ellenõrizni ezzel tudod: http://www.nirsoft.net/utils/wireless_network_view.html (magyar nyelv is van hozzá http://www.nirsoft.net/utils/trans/wirelessnetview_hungarian.. ) http://ipon.hu/utils/WirelessNetView

3-4 éves, egyke gyermeketek tud egyedül játszani, el tudja magát foglalni?

Az enyém sajnos nem :( egyáltalán nem tud egyedül játszani, tulajdonképpen egy árva percet sem, így ha én nem játszok vele, akkor vagy a mesét nézi, vagy rajtam lóg. De ez nagyon nem jó. Régebben nem érdekelte ennyire a tv, max 1-2 mesét megnézett azt kész. Most meg már "egész nap" nézné. Csak nekem a háztartást is kell csinálni, meg f?zni, meg megmondom ?szintén, sokszor nehezemre esik autókat tologatni, és olyan jó lenne, ha legalább egy rövid id?re elfoglalná magát. Van egy kisebb barátja, ha átjönnek hozzánk, vele sem játszik, a kicsi hívja, de ? csak velünk van, vagyis csak feln?ttel tud játszani. S?t a minap azt mondta hogy az oviban sem játszik, inkább csak rajzol (de ez nem biztos hogy igaz) Mit csináljak, hogyan vezessem rá az önálló játszásra? Egyedül lenni nagyon nem szeret. Vagy természetes a viselkedése ekkora korban? megváltozik id?vel?

Legjobb válasz: Nem természetes, hogy ennyi idõsen nem tud egyedül játszani. Szüksége lenne a közösségre. Pl. Óvoda. Az én lányom is egyke, de szépen elvan egyedül is és társaságban is. Minkét viselkedési módra úgymond meg kell tanítani. Ez egy folyamat aminek már régen meg kellett volna kezdõdnie, de mivel te mindíg partner vagy mindenben, ezért nincs rákényszerülve semmire. Tehát nem a pici a hibás ebben hanem te. A hibás szót értsd idézõ jelben! Nem bántásképp írtam, csak lényegre törõ akartam lenni. A TV nézést pedig váltsd ki rajzolással, festéssel, stb... Persze kell a mese is de nem egész nap és nem TV nézés formájában.

Nem természetes, hogy ennyi idõsen nem tud egyedül játszani. Szüksége lenne a közösségre. Pl. Óvoda. Az én lányom is egyke, de szépen elvan egyedül is és társaságban is. Minkét viselkedési módra úgymond meg kell tanítani. Ez egy folyamat aminek már régen meg kellett volna kezdõdnie, de mivel te mindíg partner vagy mindenben, ezért nincs rákényszerülve semmire. Tehát nem a pici a hibás ebben hanem te. A hibás szót értsd idézõ jelben! Nem bántásképp írtam, csak lényegre törõ akartam lenni. A TV nézést pedig váltsd ki rajzolással, festéssel, stb... Persze kell a mese is de nem egész nap és nem TV nézés formájában.
Az én 3 évesem sem tud egyedül játszani, ugyanaz a problémám, hogy vagy mesét néz vagy rajtam lóg. De ez azért is van, mert 2, 5 éves koráig a szüleimnél laktunk, ahol mindig akadt valaki, aki játszott vele. Így ezt szokta meg, neki ez a természetes. Most szokatom az oviba, és úgy látszik, hogy ott is inkább az óvó nénik közelében szeret lenni, mintsem a többiekkel játsszon. De remélem ez idõvel megváltozik.
A kérdező hozzászólása: de hogy tanítsam meg? egyébként jár oviba, ezt írtam is az egész napot direkt idézõjelbe tettem, mert természetesen nem néz egész nap tv-t, mert nem hagyom, de ha nem megyünk el valahova, vagy nem ülök le vele játszani, foglalkozni, akkor egész nap nézné a tv-t egyébként csinálunk mindent, rajzolunk, ragasztunk, színezünk, gyurmázunk, könyvet olvasunk, autózunk, építünk, mókázunk, stb, de egyedül! nem csinál semmit :(
A kérdező hozzászólása: kedves 2-es! igen, lehet nálunk emiatt van, mert mindig foglalkozott vele valaki, és ezt szokta meg és az oviban is így viselkedik az enyém is :)
Jelentkezem! Mi is itt vagyunk! Mintha a lányomról írtad volna ki a kérdést. 3 éves és ha nem ülök le vele játszani, akkor vagy engem nyúz, vagy egész nap a TV elôtt ülne. Nagyon ritka, hogy nagy a csönd és közben a szobájában játszik valamivel egyedül. Ami néha beválik, hogy leülök vele játszani és pár perc múlva felállok, hogy valamit megcsinálok, addig ô folytassa a játékot. Aztán késôbb visszamegyek pár percre és újból el. Így igazából vele is vagyok, de próbálom elérni, hogy egyedül is játszon. Az én lányom is ovis és lehet, hogy ezért igénylik ennyire a társaságunkat, mert egész nap alig látnak minket. Nálunk legalábbis így van.
3 eves a kisfiam es egyedul a telefonommal jatszik el. Semmi massal. Azon van egy olyan jatek, hogy valami bubbuorekok szallnak es ki kell pukkasztani azt amelyikbe csak szamok, betuk, gyumolcsok vagy zoldsegek vannak stb. Van egy repulos meg egy autos jatek. Egyedul ezzekkel van el. Az oviba is mindig a szamitogepet tamadja le amikor szabad foglalkozas van. Nagyon szeret legozni de csak akkor ha kozosen epitunk garazst vagy tologatjuk mi is az autokat... Az en kisfiam meg egy meset sem nez vegig igy a TV is kilove ha hazimunkazni kell. Csak tablet vagy telefon. Ugyhogy mi sem allunk fenyesen.
3 éves a fiam, õ sem játszik egyedül.nyafog rajtam, vagy mesét néz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek! Azért az megnyugtató hogy nem vagyunk ezzel a problémával egyedül :) Persze én sem azt várom el hogy órákig ellegyen, csak néha egy kicsit :) Már én is gondoltam rá, hogy beszélek az óvónõvel, a héten lesz szülõi, lehet rá is kérdezek a témára.

Egy új szerelem el tud feledtetni egy régit, vagy ahhoz, hogy kialakulhasson egy új, meg kell várni, míg a régit elfeledjük?

Legjobb válasz: Ha nagyon szeretek valakit,ezen egy más kapcsolat se tud segíteni.

Ha nagyon szeretek valakit, ezen egy más kapcsolat se tud segíteni.
Attól függ. Ha még mindig a régit szereted, és saját döntésedbõl keresgélsz mást, és próbálkozol ismerkedni, és randizni, akkor nem fogod felejteni a régit, és felesleges az erõfeszítés. Viszont, ha teljesen váratlanul betoppan valaki az életedbe, akivel elsõ pillanattól megvan az a bizonyos szikra, és teljesen spontán alakul köztetek a vonzalom, meg minden, akkor az el tudja feledtetni a régit. Sõt, ez az egy módja van, hogy elfeledd a régit, de sajnos ezt nem tudod sürgetni, ezt nem te intézed, hanem az élet.:) Szóval összefoglalva: Csak egy letagadhatatlan, nagy szerelem tudja kimosni a régit, egy ilyen "randizgatunk, aztán alakul valami" dolog nem valószínû.
Csak az tudja! Semmi más! De akinek volt 4-5-6 barátnõje vagy pasija és mindet nagyon szerette, az emlékezni is fog rá, törölni memóriát nem tudunk. De szerethetünk már ugyanúgy tiszta szívbõl. Nincs az a program vagy buli vagy hobby ami feledtetné, max rövidebb órákra..de ugyanúgy ott jár szem elõtt...csak egy másvalaki által lehetséges. ÉS ha nem adsz esélyt magadnak és másnak akkor neked lõttek!
Emberfüggõ. Le kell zárni a régi történetet, mielõtt újba kezdesz, de néha nem megy egyedül.
Változó. Bár szerintem nem ártana túl lenni az elõzõn mielõtt belekezdesz valami újba, nehogy az legyen belõle, hogy akivel ismerkedsz megszívja, mert te nem tudtad még túltenni magad a régi kapcsolatodon.
Tapasztalatbol mondom elobb vard meg , hogy tulegyel a regin , mert ha ugy erzed nem vagy tul es belekezdesz az ujba akkor az uj tarsad issza mega levet mindennek... 5 evet voltam egy pasival szeretett imadott otthagytam, mert nem passzoltunk...nem tudott elfelejteni pedig mar ket eve szakitottunk idokozonkent reszgen ramir szerelmet vall..uj csaja van akit kidobott sokszor mert nem tud elfelejteni..de ujbol visszafogadja mert egyedul sem jo...a csaj utal engem utanoz ramir baratkozni probal szid a hatam mogott es mindez miert mert erzi , hogy ot sosem fogja a volt pasim ugy szeretni ahogy engem..Ugyhogy gondold meg jol...
Ez általánosítás. Ahány ember, annyiféle...
Kevésbé jó kiállású és a kövérebb között jó nagy különbség van. 20/l
Vannak férfiak, akik pl. csak a kövér nõkre gerjednek.
Ez ízlés dolga. Lehet, hogy akit te "kevésbé jó kiállású" férfinek látsz, az másnak bombapasi, és a férfiak között is van rengeteg, akik a húsosabb nõkre gerjednek. Innentõl kezdve a kérdés már csak az, hogy a megfelelõ emberek megtalálják-e egymást.
Vannak olyan kövérabb nõk akik arányosak és jó nõk! A férfiak vizuálisak, és fontos h egy nõ szép legyen, vagy legalább adjon magára! Ha elhanyagolja magát, akkor mégis mi a jó francot vár??? A rántotthús rizzsel meg salátával finom kaja, de azt is lehet gusztustalanul tálalni! Nagyon fontos a külsõ is, a belsõ mellett!!!!
Nagy részben igaz, amit írsz.
http://kepzelet.com/pictures/2011/1110/0863ac33a39f53453705a.. Ezt próbálja valaki elfogadni :DDDDDD
alapból a férfiaknak szélesebb a tetszési skálája, nem a nõknek.
Mindenre van példa... Vannak nõk/lányok, akik képesek kompromisszumot kötni, mert nem annyira él bennük a külvilág befolyása a párjukkal szemben (ez az életkorral egyenesen arányos) és vannak akik meg csak a legtutibb kinézetû pasival állnak le...de ez nálunk férfiaknál is így van, ahány ember annyiféle ízlés, nem lehet általánosítani.
Képet tegyél fel, a férfiak csak ez alapján tudnak véleményt mondani.

Egy pasi egymás után többször is el tud menni?

Mondjuk ilyen 1-2 óra elteltével. Nem szexre gondolok, hanem csak orál.

Legjobb válasz: Kb. 5-10 perccel utána is el tud..

Kb. 5-10 perccel utána is el tud..
Ige, nem kell 5-10 perc, max. 2-5 perc ha rossz passzban vok.
hát nekem kell 1-2 óra :/
szünet nélkül maximum 3, de akkor nagyon jó formában kell, hogy legyek. kettõ az megy, ha rendesen rápihenek akkor több is lehet.
1-2 óra elteltével bõven.
Igen, nagyon sokszor el tud menni, csak legyen multiorgazmusos.
Általában kétszer-háromszor simán, sõt nem is kell ilyen sok pihenõidõ két menet között. Viszont irigylem azt a pasit, akit te óránként újra és újra leszopsz. :) 25/F
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. utolsónak: szeretem csinálni :) .

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!