Találatok a következő kifejezésre: El tud a pénisz (11 db)

El tud törni a pénisz?

Nemrég hallottam egy olyan férfiról aki azt mondta, hogy eltörött a pénisze. Azt szeretném tudni, hogy ez lehetséges-e.

Legjobb válasz: Hát nem úgy, mint a csont, de el tud. Az izomostok elszakadhatnak, ha a merev péniszt erõszakkal elhajlítják.

Hát nem úgy, mint a csont, de el tud. Az izomostok elszakadhatnak, ha a merev péniszt erõszakkal elhajlítják.
Én is úgy tudom, hogy el tud törni... Nehéz elhinni meg elképzelni, de így van.
Izom az nincs benne, de azért sérülhet. Persze nem olyan látványosan törik, mint egy ág...
Szia! Úristen hát az elõttem szóló nem valami anatómiai zseni! A pénisz fõként izomból áll van benne úgy nevezett barlangos test amelynek izgatás során a fala megtelik vérrel ez váltja ki a merevedést. Olyat még nem hallottam hogy eltörne de ha valaki az egészséges férfi hímvesszõjét erõszakkal elakarja akár hajlítani akár törni hát hajrá......
Bizony, el tud "törni". Természetesen nem úgy mint a csont, de a véredények megtörhetnek és ez által nem tud a vér visszaáramlani és ez nem csak fájdalmat okoz, mindenképpen orvoshoz kell menni mert magától nem múlik el.. Hogy mikor történhet ilyen "törés"? :DD Ha valaki szex közben különleges pózokat próbálgat és elesik vagy ráesik valamilten bútorra ami telibetrafálja vagy hirtelen nagy súly (leszakad a függeszkedõ partner pl). Nem tudok olyanról, hogy normál aktus közben elõfordult volna, úgyhogy nyugodtan lehet ide oda forogni, meg hajolgatni. Extrém(?) testhelyzetek próbálgatását kell elképzelni. :DDD
Most kezelnek vele, nagyon fáj......
Semmi extém szex nem volt, sima szeretkezés volt, aztán mégis.

A péniszem egy részén a simaizom nehezen ernyed el erekció közben, ezért elhajlítja a merev péniszem! Mi okozhatja ezt? Miért nem tud ez a rész is normálisan elernyedni, úgy mint régebben?

Hajnali merevedéskor és az orgazmus pillanataiban egész jól elernyed itt is, ezáltal megfelel?en egyenes és k?kemény erekcióm van, de kb. csak ilyenkor. (Huszonéves fiú, kb. 5 hónapos problémával.)

Legjobb válasz: Nem igen tudom elképzelni a dolgot. A péniszben nincs simaizom, csak a tövénél.

Nem igen tudom elképzelni a dolgot. A péniszben nincs simaizom, csak a tövénél.
A kérdező hozzászólása: Ez biztos? De akkor ha nem a simaizom "görcsöl" az adott szakaszon, akkor mi lehet a baj? A péniszem jobb alsó felének középsõ kb. 60-70%-a ilyen egy ideje. A hajnali merevedést és az orgazmus pillanatát kivéve úgy tûnik kevesebb vér jut bele, mint a bal oldalba, vagy a húgycsõt körülvevõ barlangostestbe. Sajnos sérülés sincs kizárva, de mégis mi lehet ez? véna, visszér, ideg, hormon, pszichés, egyéb? :S
Hát fogalmam sincs, hogy mi lehet. Menj el urológshoz és mutasd meg.

Ha valakinek mélyre hatol a pénisz a hüvelyben áthatol a méhszájon és fent élvez el a srác akkor nem tud távozni a sperma a hüvelyből mert össze záródik a méhszáj szex után?

A teherbe esésnek mennyi ilyenkor az esélye ha rendszeresen minden nap megtörténik?

Legjobb válasz: Ilyen nincs!! A méhszáj egy pici lyuk, azon nem megy át egy pénisz sem!

Ilyen nincs!! A méhszáj egy pici lyuk, azon nem megy át egy pénisz sem!
A méhszájon, még ha különféle okok miatt ki is nyílik, nem lesz akkor nyílás, hogy azon áthatoljon a pénisz. Ha rendszeresen szeretkeztek, és nincs egészségügyi problémátok, ami ezt akadályozhatja, jó eséllyel teherbe esel elõbb-utóbb.
Kedves második válaszoló! Szerintem Te is lapozgathatod még azt a biológia könyvet, ugyanis menstruáció idején is kinyílik a méhszáj, nem véletlenül nem ajánlják ilyenkor az együttlétet (legalábbis óvszer nélkül) ugyanis ilyenkor lehet a legkönnyebben bejuttatni a bacikat a méhbe, amely komoly fertõzésekhez, súlyosabb esetben meddõséghez vezet! :) Ezt egyébként ne vedd bántásnak, csak azt mondom mielõtt másokat szeretnél kioktatni, légy biztos abban, hogy Te sem mondasz butaságot! :)
Te jó isten! Azt meg honnan szeded, hogy a pénisz áthatol a méhszájon? Ilyen nincs, nem tud áthatolni. De ha minden nap együtt vagytok védekezés nélkül, akkor természetesen van esélye a teherbe esésnek.
menstruáció esetén is kinyílik, hogy a vér és a méhnyálkahártya távozni tudjon, de akkor sem pénisz méretûre ;DD A teherbeesés esélye teljesen független a pénisz méretétõl :)
Meg kérdezhetem, hány éves vagy?
Nem hatol át a méhszájon soha. Konkrétan azért nem, mert lehetetlen.
Könyörgöm keress már egy biológia könyvet! A méhszáj csak szüléskor nyílik ki. Alapból csak max. ceruza vastagságig nyílik, de az is csak peteéréskor.
A kérdező hozzászólása: Mi magyaraza a fajdalmas erzest es mire fo mondja akkor a parom hogy szoritja mikor fentebb hatol?
Valószínûleg hozzáér a méhszájhoz a pénisz vége, és az lehet fájdalmas, de nagyon nem kéne fájnia, ha ép és egészséges a méhszáj. Inkább menjen el a barátnõd nõgyógyászhoz, könnyen lehet hogy méhszájsebe v cisztája van, ami nem drámai, de kezelni kell.

Ha a fenekemet izgattam vibrátorral, és jól esett (bement stb. ) akkor a pénisz is símán be tud menni. Ha ugyan úgy el tudok lazulni?

Legjobb válasz: Igen. Ha el tudsz lazulni, akkor cseppet sem lesz kellemetlen. Épp az a dolog neheze, hogy ellazulj, mert sokan csak nagy nehézségek árán tudnak ilyen állapotba kerülni.

Igen. Ha el tudsz lazulni, akkor cseppet sem lesz kellemetlen. Épp az a dolog neheze, hogy ellazulj, mert sokan csak nagy nehézségek árán tudnak ilyen állapotba kerülni.
Csak arra vigyáz nehogy mûtét legyen belõle, párom nõgyogyón dolgozik napi szinten vannak mûtétek, nem bírják megtartani a székletet, csak óvatosan és mértékkel!
Igen, sztem neked nem lesz így problémád magával az anális szexszel sem. Mert ugye ebböl már látszik hogy nem zárkózol el ez elõl, meg szeretnéd is, szóval ez már nagyban megkönnyíti azt hogy el tudj lazulni rendesen, és élvezd a dolgot. És ha megfelelõ partenr van hozzá akkor fogod is sztem. Mcfly
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:) Partner van hozzá, csak elöször magamnak szerettem volna kiprobálni, nehogy féljek..ott abban a helyzetben.De mivel megtapasztaltam, hogy kellemes érzés...NAGYON=) Így nem fogok félni se:)
Ilyen probléma pont akkor léphet fel, ha valaki nem tudja teljesen elengedni magát, és feszítve van az izom.
A kérdező hozzászólása: Akkor milyen mérték lehet?Távkapcsolatban élek jelenleg a párommal, de mikor találkoznánk akkor lenne anál is.
Létezik már zacskó is, így nem potyog ki a kaki ha gyalogolsz az utcán!Évente egyszer, akkor nem tágulsz ki.

Férfiak el tudnak úgy élvezni, hogy senki sem nyúl a péniszükhöz?

Prosztatamasszázs?

Legjobb válasz: Akkor vetted észre? Akkor nem elmentél, az csak elõváladék volt.

annyi eszem van hogy meg tudom különböztetni a gec.t meg az elõváladékot
Akkor vetted észre? Akkor nem elmentél, az csak elõváladék volt.
az enyém már elélvezett úgy :)
Soha nem történt ilyesmi, legfeljebb úgy, hogy összedörzsölõdtünk, de az már nem ez a téma. 24
maximum álmomban, de ilyen sem sokszor volt életemben. akármit csinálhat velem egy lány, amíg nem nyúl hozzá, és csinál vele valamit, nem tudok elélvezni, mert nincs mitõl. 24/ff
nekem olyan volt hogy amikor még kapcsolatom elején voltunk barátnõmmel akk csak az ágyon smároltunk + taperoltuk egymást közbe olyan közel volt hozzám hogy úúúúúú rohadt jó volt na de a lényeg hogy amikor elment kimentem mosdóba és akk láttam hogy elmentem XD pedig õ nem is ért hozzám
Ezt ugy hivjak: Ejszakai magomles
Hát nemtom hogy hogyan de nekem alvás közben volt mikor olyat álmodtam...
Velem már volt ilyen, álmomban, nem értem hozzá még is arra ébredtem, hogy elélveztem.
Igen, tud. (Prosztatamasszázs nélkül is.
de nem értem hozzá sehol
Mint a leírások mutatják van olyan. Azonban amiket leírtak az az éjszakai magömlés és az elsülés. Egyik sem azért történik, mert az volt a cél, hogy elélvezzen. Az igazi kihívás, hogy tényleg nem érnek egymáshoz. Szavakkal és pár jól irányzott "fújással" az igazi mûvészet :)

Mennyire izgatná a péniszemet, ha egy csomag vattába dugnám? El is tudnék így élvezni?

Tudom, furcsa kérdés, esetleg hülye... de látott már nagyobb baromságot is ez az oldal...

Legjobb válasz: sztem dugd el inkább a gatyádba amig ilyeneket kérdezgetsz. aztán majd h ha érett leszel az egészhez akkor vedd elõ... (amugy jó tanács: próbáld nõbe dugdosni:...)

sztem dugd el inkább a gatyádba amig ilyeneket kérdezgetsz. aztán majd h ha érett leszel az egészhez akkor vedd elõ... (amugy jó tanács: próbáld nõbe dugdosni:...)
Látni látott, én csak azt az egyet nem értem, hogy MIÉRT NEM PRÓBÁLOD KI? Én ugyanis még nem csináltam ilyet, ott a vatta, fogjad oszt dugjad! Majd számolj be az élményrõl. Nem kell sietni.
Ha kipróbálod írd meg, hogy milyen! Amúgy szerintem nem lehet jó, mert a vatta nagyon száraz, dörzsölni fog.
Ha csak beledugod attól semmi nem történik, csak vattába lessz dugva.A csajokba is bedugod az ott jól elvan igaz?:)
Nem rossz, de hidd el, VAN EGY SOKKAL JOBB ÖTLETEM! Dugd inkább üveggyapotba!!! GARANTÁLT ÉLVEZET! Keress rá!!!
gyújtsd meg
dugd bele anyád seggébe
azért írtam, hogy max. => szélsõséges esetben
Kizárt hogy mûködjön, hacsak a barátod anyukája nem maszturbál elõtted. Ha az agyadban egy kép nagyon izgató akkor bárhová dughatod, úgyis el fogsz menni!
A kérdező hozzászólása: elõzõ: az elsõ mondattal nem értek egyet, max. csak így: "Kizárt, hogy ne mûködjön" a második mondat viszont már értelmes... ez a dolog nekem még eszembe se jutott :O
A kérdező hozzászólása: elõzõ: káröröm nem jó öröm! :P fõleg hogy tévedtél! egyáltalán nem dörzsölte ki, és kutya bajom habár õszintén szólva jobbra számítottam...
A puding próbája a kóstolás...próbáld ki, max. szétdörzsöli a szerszámot és napokig a vizeléstõl is csillagokat látsz, de legalább tudod mi történik hasonló esetekben.:)
A kérdező hozzászólása: természetesen tiszta cuccra gondoltam
A kérdező hozzászólása: 21:12: igen, így van. csak én arra gondoltam, hogy esetleg a vatta szálai ingerlik a farkamat és hátha jó érzés lehet...
A kérdező hozzászólása: 20:57: mondtam, hogy tiszta cuccba, te vadbarom!
ezjó xD lol

Lehetek terhes ha barátom nem ment el, de többször odatette a péniszét a hüvelyemhez? Nem rakta be, nem ment el de előváladék volt. A sperma el tud jutni ilyen esetben a "célig"?

ennyi elég a spermának hogy oda jusson?

Legjobb válasz: Te aztán jóhülye vagy! Amúgy lehetséges, de nem valószínû.

Te aztán jóhülye vagy! Amúgy lehetséges, de nem valószínû.
Nem értem, hogy miért szexelnek az ilyen éretlen, tudatlan emberek! Annyira kiábrándító már ez a világ...
kicsi az esélye de lehetsz, viszont ennyi ésszel nem ajánlom nektek a szexet
Böbi?
Persze a szex után a puncit centripetálisan felfugázza a spermiumokat mely tornádó szerû hatást eredményez, ezáltal a spermákat vákuumszerûen szippantja magába
Ha semmi sem sikerül, ha örök vesztesnek érzed magad, gondolj arra, hogy egyszer spermaként te voltál a legfürgébb a csapatban:DD

A merev állapotban lévő pénisz el tud törni?

Ha igen, akkor utána mi van? Nem szexualizál többet a tag? *-* Vagy rendbe lehet hozni?

Legjobb válasz: OMG xD :D

OMG xD :D
elrepedni tud.
ÁÁÁÁ fáj rágondolni is :S (amúgy ezen már én is gondolkoztam :D)
Igen, el tud, de a köznyelv helytelenül használja rá a "törni" szót. Helyesebb az "el tud szakadni" kifejezés. A benne lévõ kötõszövet tényleg el tud "repedni", súlyosabb esetben szakadni, mindenképpen orvosi segítséget igényel. Rendbe lehet hozni, mint minden kötõszövet sérülést, de jobb vigyázni rá^^
Neked be is gipszelik...
19:10 "herezacskóval együtt bennemarad" áá ez k*rvanagyvoltXDXDXD am meg a kérdésre azt tudom mondani mint biosztanárom általánosban:D próbáld ki:D
Hát mijért ne?Simán eltört, mikó a bótbó hoztam a szatyrot haza!Azóta nem fõ áll, hanem derékszögbe!
egyszer megesett velünk az a baleset, h lovaglópózban kicsusszant és nem ment vissza a helyére...olyan kemény volt, h engem "megütött", neki pedig sztem meg rosszabb volt.... eltörni nem tört, de az eset után sokat találgattunk, hogy vajon el tud e, és hogy mi történik olyankor és hogy hozzák helyre :) azóta sem jöttünk rá, kipróbálni meg nem akarjuk :D szóval engem is érdekelnek a normális válaszok 21/L
el tud, minnél hamarabb (max 1-2 óra) ellátja szakorvos, annál inkább esélyes hogy utána "mûködni fog" ugyanúgy mint azelõtt
Ghoul vagy!
Szilánkosra, mint a csirkecsont.
Nem beteg.....van ilyen. Én is olvastam már hasonlókat. Úgy kell elképzelni h pl mikor szeretkeztek pl lovaglópózban...a csaj éppen felfele mozog...és hirtelen rámozdul megint és nem megy be pont a lukba akkor az nagyon kellemetlen tud lenni és ha télleg elég erõteljes a dolog akkor el tud "törni". Kezelni természetesen lehet.
Ez a kérdés vagy kamu, vagy te annyira hülye vagy, hogy nagyon.
A kérdező hozzászólása: most komolyan...törött brével mászkál? xD
nincs benne csont de a benne lévõsejthálózat el tud pattani. tehát köznyelven szólva el tud törni.
El tud.
Beteg vagy? Neked az agyad törött félbe.. ez tuti! Hogy a francba tudni eltörni? Rá vágnak kalapáccsal? Szétfûrészelik? Vagy szerelmeskedés közbe egyszer csak a herezacskóval együtt benned marad? Gondolkodj már, kérlek :|
A kérdező hozzászólása: akkor szerinted a végtelenségig lehet hajlítani? légyszíves hajtsd már félbe a péniszed. meglesném. képet mellékelj!!
A merev pénisz el tud törni, a benne lévõ megfeszült kötõszövetben a rostok teljesen elpattannak és csak mûtéttel lehet helyrehozni. Olyan országokban, ahol szinte halálos szégyennek számít, ha meglátják, hogy merevedésed van, pl. Irán és sok iszlám ország, az egyik leggyakoribb sérülésnek számít a pénisztörés mert a férfiak annyira dugdossák elfele meg mindenféle "satuba" zárják.
Igen el lehet törni. Kedves kommentelõk ne állítsatok baromságot. Igen is, el lehet törni. Volt 2-3 éve a Fókuszban egy riport, mi szerint egy ember hordta ki a zsákot, és állt neki, ráejtette. A péniszét meg kellett mûteni. Keressetek rá, szerintem még van róla neten cikk. Üdv.
a barátom ropogtatni tudja rettentõ undoritoo:D
sok pasinak van ilyen azt hallottam természetes, de a heréidet megmoshatnád..vagy doki...17/L
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek hogy irtatok nagyon hálás vagyok és megnyugodtam 1 kicsit és télleg aszem elmegyek dokihoz még egyszer kösz mindenkinek
Menj el dokihoz vagy tölts fel képet a kukidról. Ha tényleg olyan kis zsírszerû apró pontok vannak a kukidon, mint amirõl az elõttem szólók írdogálnak akkor nopara. Viszont ha még se akkor van para. Legegyszerûbb, ha elmész bõrdokihoz. Elmondod neki, hogy nemiszervi panaszod, elmeséled, hogy van ott valami fura és megmutatod neki. Nem olyan ijesztõ dolog ez, mint amilyennek tûnik. Mikor elõször kellett menni Urológiára én is izgultam, de utána rájöttem, hogy kb semmi okom nem volt rá.
azaz Fordyce :D
sztem azok az S. pöttyök vannak rajta, nem tudom a nevét, nem emlékszem rá, ezen az oldalon megtalálod a keresõbe. Nekem is vannak, semmi problem nincs, 13 éves korom körül jöttek ki. Sok embernek kb a férfia 30-40%-ának van...Nem tudni mi, zsírcsomók vagy valami más. De elvben született olyan feltételezés is, hogy a g pont meg a hüvely jobb izgatására szakosodtak, hát igen, lehet...;)
Szerintem Fordyce foltjaid vannak, amivel a doki semmit nem tud kezdeni, annyit mond majd hogy ez teljesen normális és ártalmatlan blablabla. Nekem is van sajnos. Ne nyomd ki õket mert csak megnõnek úgytudom.
kukis ladyboy = nem frankó nemkukis ladyboy = frankóbb én igy értettem ám :D
Elsõ: A thai ladyboyoknak van farkuk :P a srácból legfeljebb eunuch lehet. Komolyra fordítva a szót, menj orvoshoz, mert lehet, hogy kellemetlen, de még kellemetlenebb, ha ez az izé nem múlik el 1 év múlva sem, és ugyanúgy el kell menned dokihoz, de addigra már 1 évet szenvedtél vele. Így meg feltételezhetõleg gyorsan kikezelik.
Menj el dokihoz!!!!!!
Hello. Ma én is észrebettem ilyeneket. Elmondanád.h mi történt azóta?

A pénisz alján végigfuto barna csik eltűnt. Maszti kôzben vettem észre, nincs ott. El tud tűnni?

pénisz ,fiuk

Legjobb válasz: Az kaki volt..biztos rossz helyre dugdostad a kukid, te kis huncut..:S

Az kaki volt..biztos rossz helyre dugdostad a kukid, te kis huncut..:S
2# xÐ olyan beszólásai vannak a csávónak #Ð
Na megy már az a szorzótábla, Csabikám?
lekopott
"Maszti kôzben" Gratulálok fiam buuuzi vagy!
A kérdező hozzászólása: minden sràcnak van.tudom.nekem mèrt nincs. es nem kakh volt nem uok mekeg
Az a helyesírás :O Jól van fiam. Nyelvtan 1-es ülj le hül.yegyerek.
A kérdező hozzászólása: a csik hovatûnt?ne a hejesirasrol irj bunk6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!