Találatok a következő kifejezésre: El tud a (1296 db)

A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a választ:)

A baktériumok, algák, és planktonok el tudnak hízni?

Legjobb válasz: Nem tudnak. Az elhízást a felgyülemlett zsírsejtek okozzák.Egy baktérium tehát semmiféleképpen sem hízhat el,mert csak egy sejt. A planktonok nagyrészt egysejtûek,de például az alacsonyabb rendû rákok(szintén plankton részei) sem tudnak elhízni,mivel csak szerves törmelékkel táplálkoznak. Az alga pedig növény,cukrokat állít elõ,és még ha termelne is zsírt,nem tudna többletet termelni,mint amire szüksége van. A rövid válasz tehát az,hogy nem tudnak elhízni.

Nem tudnak. Az elhízást a felgyülemlett zsírsejtek okozzák.Egy baktérium tehát semmiféleképpen sem hízhat el, mert csak egy sejt. A planktonok nagyrészt egysejtûek, de például az alacsonyabb rendû rákok(szintén plankton részei) sem tudnak elhízni, mivel csak szerves törmelékkel táplálkoznak. Az alga pedig növény, cukrokat állít elõ, és még ha termelne is zsírt, nem tudna többletet termelni, mint amire szüksége van. A rövid válasz tehát az, hogy nem tudnak elhízni.
A kérdező hozzászólása: köszi


Ahonnan visitást hallasz ott van.
Engem is érdekel, hol volt. (Fogadjunk, hogy a zoknik között.) :)
Hol volt?:D
A kérdező hozzászólása: jiiiiihhhhá :DD meg van [email protected] :DDD ahh végre jól fogok aludni :DD köszi mindenkinek üdv :DD
Ha nyitva volt az ablak, akkor már a szabadságot élvezi a kertben vagy a parkban.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek!! de nem lett meg :(((
Szemétledobó van? Oda is lemegy.
Apukámék egyszer az ágynemûtartóban találták meg a kígyójukat egy hét után, érdemes ott is szétnézni.
Nem tudom hol lehet.
szereti a sötétebb zugokat, ha lehet zárdd be az ajtókat, lehet hogy kiszökött, és nem hinném hogy túl fogja élni. Nézz szét a szekrény mögött, fürdõszobában, szõnyeg alatt, ágy alatt stb... A sarkokat és a sötétebb helyen szeret megpihenni.
Én többször jártam így, a terrárium hihetetlenül szûk szellõzõrácsán valahogy kipréselte magát. Ha hûvös van a szobában, idõvel a meleg részeket fogja keresni, és ott szunyókál. Én egyszer a szekrény mögött, egyszer pedig az álmennyezet alatt találtam meg. Nagy kitartás kell a kereséshez! :D
A kérdező hozzászólása: köszönöm !
szekrény mögött, alatt, ruhák között, ágy alatt, asztal, terrárium alatt... szûk és sötét helyek, jah, és jó nagy takarítás mire meglesz, ha nincs szerencséd... és kétszer nézd át mindenhol...
A kérdező hozzászólása: Sose értetem miért jó ez -.-
A kérdező hozzászólása: van egy üveg szekrényem és abba modelleket tartók !és ott volt egy építésben lévõ kastély :DD ott bújt el a huncut :DD

A lányok is el tudnak élvezni ugye?

Ma a suliban minden fiú mondta,hogy a lányok nem tudnak,de a lányok azt mondták,hogy igen.Akkor most mi van?

Legjobb válasz: El tudnak. Olvass utána...

El tudnak. Olvass utána...
Természetesen, el tudnak. A fiúk meg azért mondták azt, mert még nem tapasztalták, vagy még éretlenek voltak ahhoz az aktus alkalmával, hogy egy lányt ki tudjanak elégíteni.
Persze, hogy tudnak elélvezni, csak ez nem úgy nyilvánul meg, mint a fiuknál, a lányoknak általában nem spriccelõs orgazmusuk van (de ez is elõfordul), de attól még elélveznek, majd tapasztalod te is :) 21 L
De el ám! Ráadásul sokkal "profibbak" ebben mint a fiúk. A mostani bnõmet nagyon irigylem. Egymás után többször is simán megy neki, és szerintem erõsebb és hosszabb is mint az enyém.
Soha nem gondoltam volna hogy vannak a Földön ekkora gyökér agytalan kis [email protected] xD kész 15 évesen ennyit tudtok [email protected] ennyiiiiiit?? Ásd el magad
a lányok akkor szoktak elélvezni amikor folyik a fika az orrukból, mert a nagy izgalom hatására elkezd a fejükbe folyni minden és akkor így vezetik le! ez a természetes!
15 évesen ezt nem tudod?
El, kisfiam és a mi kiváltságunk az, hogy egymásután többször is képesek vagyunk rá!

El tud ájulni a molylepke? Vagyis a rovarok?

Nem életbe vágó csak a barátn?mmel hülyéskedtünk hogy eltud-e ájulni és azóta nem hagy békén a gondolat.

Legjobb válasz: Azért örülök, hogy nem a kedvenc molylepkéd gyengélkedik! :D Azt nem tudom, hogy el tud-e ájulni, de az biztos, hogy a legyek el tudnak, ha az ember nem jól csap oda. Talán a molylepke is. Miért? Gyanús valamelyik áldozatod, hogy csak tetszhalott? :)

Azért örülök, hogy nem a kedvenc molylepkéd gyengélkedik! :D Azt nem tudom, hogy el tud-e ájulni, de az biztos, hogy a legyek el tudnak, ha az ember nem jól csap oda. Talán a molylepke is. Miért? Gyanús valamelyik áldozatod, hogy csak tetszhalott? :)
Igen, el tudnak ájulni. Például akkor, ha úgy csapsz oda, hogy nem lapul szét rögtön a feje.
A kérdező hozzászólása: Hát igen az egyik áldozat ugyan is az a drágaság félóráig csapkodtam és nem ájult be:S
szerintem eltudnak ájulni, vagy ha nem is de ha jol ütsz egy akármien röptében lévõ rovar felé akkor igen érdekes utvonalon fog továb repülni:D Bár ájulást még nem láttam de megkábulni már kábultak:D
Én már láttam ájulást - igaz, hogy léggyel. Szintén odacsapás által történt baleset volt: kb. másfél méter volt a padlóig, oldalt esett, és fél méter magasan tért magához. Onnan kezdve rögtön vissza is repült.
Hú, adok egy használható választ? No lássuk: Bizonyos éjjeli lepkefajok (köztük a mojlepkék néhány alfaja) elájul ha ragadozó közelít, és "holtan" hullik le. Ez a ragadozó a denevér, és a jelenség azért következik be, mert a lepke érzékeli a denevér által kiadott ultrahangok frekvenciáját. Amikor ezt meghallja, akkor egy izomgörcs áll be a szervezetében, ami hatására lezuhan, így elkerüli az étellé válást. Vagyis "elájul". (Ez biza 100%)
Ez az én kérdésem volt, csak a barátnõm tette fel... xD Egyszer gépeztem, és nem hagyott békén, és hiába csapkodtam a levegõbe, és találtam el, repült tovább... Ezért érdekel annyira... Egy ilyen kis állat ennyitõl nem ájult el....

Hány hónapos korukban kezd el nőni a babák foga? És egy 7 hónapos baba mit tud már csinálni?

ne kérdezzétek meg, hogy miért tettem fel ezt a kérdést... :S

Legjobb válasz: Kislányom most volt 7 hónapos, és kint van alul 2 foga de nem teljes egészében. A múlt héten bújt ki, elõtte már 3 héttel szenvedett szegényke. Ma tapasztaltam úgy, hogy talán már nem fáj neki. Azt nem tudom, hogy más mit tud csinálni de az enyém próbál kúszni, már majdnem kúszik de mégsem :), inkább még forgással közlekedik. Szépen megül ha valaminek neki tud dõlni vagy kapaszkodik de egyedül még nem megy, mondogatja, hogy babababa, köpköd, csattog a nyelvével, van humorérzéke, nagyokat nevet, összeütögeti a dolgokat, minden kell ami nem játék, utánoz minket, szeret társaságban lenni, szereti és követeli, hogy játszunk vele, énekeljünk neki. Más így nem jut eszembe.

Kislányom most volt 7 hónapos, és kint van alul 2 foga de nem teljes egészében. A múlt héten bújt ki, elõtte már 3 héttel szenvedett szegényke. Ma tapasztaltam úgy, hogy talán már nem fáj neki. Azt nem tudom, hogy más mit tud csinálni de az enyém próbál kúszni, már majdnem kúszik de mégsem :) , inkább még forgással közlekedik. Szépen megül ha valaminek neki tud dõlni vagy kapaszkodik de egyedül még nem megy, mondogatja, hogy babababa, köpköd, csattog a nyelvével, van humorérzéke, nagyokat nevet, összeütögeti a dolgokat, minden kell ami nem játék, utánoz minket, szeret társaságban lenni, szereti és követeli, hogy játszunk vele, énekeljünk neki. Más így nem jut eszembe.
Szia! Változó a fog megjelenése, és a tudás is.Az én fiam 5 és fél hónapos és 2 foga van. Pár link: http://www.freeweb.hu/mama-baba/7honap.html http://www.bebilap.hu/elso_ev/7honap.htm http://www.babaszoba.hu/kalkulatorok/mit_tud_a_baba?month=7
Az most jutott eszembe, hogy újabban az a legjobb szórakozása, hogy mindent szándékosan ledobál a földre és megõrít vele :) . Elõzõ voltam.

Labrador retriever jó jelző kutyának? A gyerek tud vele szaladgálni úgy, hogy a kutya ne menjen elé és a gyerek ne boruljon fel? Kijön a többi kutyával ha azonos neműek? Jól tűri a kiképzést versenyekre (12 éves gyerek tanítsa)?

Lehet házban tartani (persze kert is van)? De ha más tanítsa ránk is fog hallgatni? A gyerkőcnek sok tapasztalata van úgyhogy az miatt nem kell aggódni. (bántási módszert soha nem használt se kiskutyánál se nagynál úgyhogy most sem fog)

Legjobb válasz: "A gyerek tud vele szaladgálni úgy, hogy a kutya ne menjen elé és a gyerek ne boruljon fel?" Tud, ha megtanítjátok rá. "Jól tûri a kiképzést" Ha tûrni kell, akkor az már régen rossz. Szeret tanulni, szeret dolgozni, ha jól tanítják és elég motivált. "A gyerkõcnek sok tapasztalata van" Nincs. Nem élt annyit, hogy lehessen neki. "De ha más tanítsa ránk is fog hallgatni? " Annak nincs sok köze a tanításhoz. Ha van tekintélyed, és a kutya tudja, hogy neked is dolgozni kell, mert megmutattad neki, akkor nem lesz gáz.

"A gyerek tud vele szaladgálni úgy, hogy a kutya ne menjen elé és a gyerek ne boruljon fel?" Tud, ha megtanítjátok rá. "Jól tûri a kiképzést" Ha tûrni kell, akkor az már régen rossz. Szeret tanulni, szeret dolgozni, ha jól tanítják és elég motivált. "A gyerkõcnek sok tapasztalata van" Nincs. Nem élt annyit, hogy lehessen neki. "De ha más tanítsa ránk is fog hallgatni? " Annak nincs sok köze a tanításhoz. Ha van tekintélyed, és a kutya tudja, hogy neked is dolgozni kell, mert megmutattad neki, akkor nem lesz gáz.
Szívesen!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod sokat segített :)
Tud jelezni de nem harap, figyelmes a gyerekekkel, más kutyákkal nem domináns, , , tûri, , ha gyerekkel van azt imádja ha nem bántsa és finom hangnemben közli vele azt amit akar nagyon engedelmes kutyus, lehet házban tartani de vagy alomra szoktatod vagy naponta legalább 3-szor kiviszed sétálni, csak a tekintélyen múlik. Lehet, hogy tapasztalata van de mindenképp legyetek ott amikor tanítsa.
úristen.... :) ne legyen kutyátok :)
A kérdező hozzászólása: Mi neveljük a családdal a gyerek csak tanítsa pl.: ül, fekszik, pitiz... ilyenek
Ha rendesen megnevelitek, nem. De egy tökösebb kutya simán lenyom egy 12 éves gyereket, akár többet tud nálad, akár nem, fõleg, ha rábízzátok a nevelést.
A kérdező hozzászólása: A "tûrést, , úgy értettem hogy nem morog ha erõsebb hangnemmel szólnak rá ?
A kérdező hozzászólása: A gyerek dogbermannal is dolgozott én kevesebbet értek hozzá mint õ.
A Labrador nagyon szereti a gyerekeket és szerintem egy 12 éves gyerek már könnyedén tudhatja tanítgatni. Mondjuk a miénk kiskorában elég rossz volt (felugrált a vendékekre), de ahogy egyre nagyobb lesz a Labi kezd lenyugodni. A mi kutyusunk már 3 éves és valami tünemény. Nagyon nyugodt, komolyan mondom ha 2 kisgyereket leültetnénk mellé és azok elkezdenék õt gyömöszölni meg a fülét huzogatni ugyanolyan nyugodtan ott ülne, mint azelõtt. Szerintem jobb ha kint van az állandó helye, ha nem akarod hogy minden tiszta kutyaszõr legyen. :) Remélem tudtam segíteni!

El tud "veszni" a kontaklencse a szemen?

Úgyértem hátratud csúszni ? Vagy oldaalra ?

Legjobb válasz: nem tud, nyugi:) max egy kicsit felgyûrödik, ha arrébb csúszna. de sehova nem tud elmozdulni úgy hogy ne férj hozzá.:D

nem tud, nyugi:) max egy kicsit felgyûrödik, ha arrébb csúszna. de sehova nem tud elmozdulni úgy hogy ne férj hozzá.:D
Nekem volt hogy pl. ha szemembe ment vmi és dörzsöltem, oldalra csúszott, vagy felgyûrödött, sõt volt hogy ki is jött, ott volt az ujjamon. Én mindig tartottam magamnál ezt a tárolólöttyöt, meg a tároló mûanyagot. (Elhasznált Visine szemcsepp üvegbe öntöttem, így bárhol elfért). De ha bármi ilyesmi történik nincs semmi baj, megigazítod és kész, csak elõtte mindig moss alaposan kezet.
Nem:) én is féltem az elején, de nem tud elveszni..ha kicsit megdörzsölöm a szemem, akkor is a helyén marad:) Nyugi:)
A kérdező hozzászólása: hát remélem, köszi :) Azért még mások is nyugtassanak meg :D
A kérdező hozzászólása: köszi
A kérdező hozzászólása: köszönöm neked is :)
magától a szem közepére vissza csúszik a lencse

A reflux el tud múlni vagy örökké marad?

Legjobb válasz: el tud múlni,kerüld a paradicsomos, húsos, fûszeres ételeket. de általában kell gyógyszeresen kezelni. ezek nagy része sima savkötõ készítmény, nem kell tõlük megijedni. igaz, csak tüneti kezelés. lehet komolyabban is kezelni, ami jobban használ. és fontos, h ne sokszor legyen, mert komoly szövõdménye is lehet!

el tud múlni, kerüld a paradicsomos, húsos, fûszeres ételeket. de általában kell gyógyszeresen kezelni. ezek nagy része sima savkötõ készítmény, nem kell tõlük megijedni. igaz, csak tüneti kezelés. lehet komolyabban is kezelni, ami jobban használ. és fontos, h ne sokszor legyen, mert komoly szövõdménye is lehet!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!