Találatok a következő kifejezésre: El szeretném kb (45 db)

A laptopom nemrég múlt 2 éves, és néha már nagyon melegszik. El szeretném vinni a jövő héten kitisztíttani, kb. mennyi idő amíg megcsinálják? (ergo mennyi ideig kell majd nélkülöznöm? )

Legjobb válasz: a kitisztítás az kb fél óra, de,ha beviszed,akkor berakják a sor végére,és lehet,hogy csak 2 hét múlva jut be a szerelõhöz,

a kitisztítás az kb fél óra, de, ha beviszed, akkor berakják a sor végére, és lehet, hogy csak 2 hét múlva jut be a szerelõhöz,
Ezért azért be ne vidd egy szervizbe... Vegyél egy sûrített levegõs sparyt. alját ahol tudod leszeded és ventilátor környékén kifújod. és aztán jónapot..:Ö
A kérdező hozzászólása: Köszi a tippet, de én inkább nem bütykölök rajta semmit, nõbõl vagyok, túl kockázatos lenne... :-D
ne becsüld le magad :) vagy csak van egy férfi az ismerösök között aki picit vállalkozó szellemü
De tényleg..:) Hozd el a munkahelyemre és 3 perc alatt megcsináljuk neked.. ezért ne költs már sok pénzt erre....

El szeretnem kezdeni a testepitest, de van kb 15 kg sulyfeleslegem, most nekem szalkasitanom kene, vagy tomegnovelni? Es milyen taplalek kiegeszitot szedjek? Tomegnovelot? Feherjet?

Legjobb válasz: Ha súlyfelesleged van, ne kezdj el tömegnövelni...Nem kell semmit szedni egyenlõre, aerob tevékenységeket végezzél, mint futás, úszás, biciklizés, mellette ha súlyzós edzést csinálsz, akkor kis súlyokkal, de nagy ismétlésszámmal dolgozzál, akkor fogsz formásodni. Ha már nem fejlõdsz tovább, akkor lehet esetleg elgondolkozni márkás, ellenõrzött táplálék kiegészítõn, vitaminon (DE NEM SZTEROIDON!!!)

Ha súlyfelesleged van, ne kezdj el tömegnövelni...Nem kell semmit szedni egyenlõre, aerob tevékenységeket végezzél, mint futás, úszás, biciklizés, mellette ha súlyzós edzést csinálsz, akkor kis súlyokkal, de nagy ismétlésszámmal dolgozzál, akkor fogsz formásodni. Ha már nem fejlõdsz tovább, akkor lehet esetleg elgondolkozni márkás, ellenõrzött táplálék kiegészítõn, vitaminon (DE NEM SZTEROIDON!!!)
Férfi vagy és vegetáriánus? Na ne bassz fel...
A kérdező hozzászólása: És kihagytam, hogy ÉRTELMES válaszokat köszönöm....
Nyár végére vegaként 1, 1.5 kg izmot saccolok maximum. Vega étrendhez nem értek sajnos.
Most vagy brutálisan sok növényi fehérjét viszel be, ami közel sem olyan tápértékû, mintha mondjuk csirkemellel tömnéd magad, vagy kénytelen leszel tejsavófehérjét venni. A ch bevitellel nem lehet gondod, rizst meg ilyeneket nyomsz úgyis gondolom. A 15-16-17% szép és jó, de nem tudjuk mennyi most, mert lehet 17 is (soha nem marad ennyi ha erre tömegelsz), és lehet 10 is.


Ha veszek befektetési arany tömböt pl 10 gr-t 100 000 FT-ért megtartom kb 5 évig és el szeretném adni akkor hová vigyem hogy a legtöbbet kapjak érte? Ha ékszerészhez viszem saját hasznaként lenyúlja a hasznomat.

Tehát hová vigyem,hogy maximális hasznom legyen a dolgon ?

Legjobb válasz: Már ha lesz rajta hasznod egyáltalán. 5 év múlva kell szétnézned, hogy hova.

Már ha lesz rajta hasznod egyáltalán. 5 év múlva kell szétnézned, hogy hova.
Nem hát :D Meg amirõl állam bácsi nem tud, az nem is fáj neki :D
A Fender mindig tartani fogja az árát, mint az arany. Akkor add el ha szükséges helye van a pénznek.
Dehogy :D
A kérdező hozzászólása: Köszi :D
Személyi jövedelemadóról szóló 1995. CXVII. törvény 11. § (3) b) pontja alapján nem kell azt a jövedelmet bevallani, amely ingó vagyontárgy átruházásából származik, és az éves összege nem haladja meg a 600 ezer forintot, vagy az abból megállapított összes jövedelem nem haladja meg a 200 ezer forintot. Úgyhogy ha mást nem adsz el 2013-ban akkor nem.
3-as és 4-es is jól szólt :) A vonatkozó jogszabályok szerint nem is kell, másrészt ha kellene is, egy alkalmi ádás-vételrõl nem is túl valószínû, hogy tudomást szerez a NAV...
Miért kell eladni egy jól bevált Fendert nem értem...nálam 20 éve van egy néha elõveszem de annyira jó hogy soha sem válnék meg tõle. Egyébként nem kell érte adóznod.
A kérdező hozzászólása: Nem használom, meg lehet jól jönne a pénz, de még agyalok rajta, lehet majd a leendõ gyerekeimnek jó lesz 1x.

Egy régi öltönyömbe (felső, zakó) belefogytam, és el szeretném vinni szabóhoz, hogy kicsit összébbvarja a derékméretet, mert kövérít. Kb mennyiért csinálják az ilyet? 20/F

Legjobb válasz: Szia! Mi segítünk neked zakó darabját 3000-4500 forintos áron tudjuk a méretedre igazítani. Keress minket a Marriott Hotel halljában Euro Tailors néven. Addig is ha szeretnél nyerni egy nyakkendõt like-old oldalunkat bátran, ossz és nyerj! :)

Szia! Mi segítünk neked zakó darabját 3000-4500 forintos áron tudjuk a méretedre igazítani. Keress minket a Marriott Hotel halljában Euro Tailors néven. Addig is ha szeretnél nyerni egy nyakkendõt like-old oldalunkat bátran, ossz és nyerj! :)
cucika, egyáltalán milyen böngirõl beszélünk ?
A kérdező hozzászólása: jelenleg mozilla de töbinél is ez a helyzet
akkor ez nem böngészõ hiba, hanem a számítógépedé, ezt kéne egy hozzáértõ embernek rendbe raknia, lehet már 13 vírus is rajta,

El szeretnem adni a ps2-t, kérdés hogy ez kb mennyit ér egy ilyen használtan? Lejebb

nincs chipelve,kb 3 éve megvan de semmi baja,es anno még 40ezer vettük,mennyiért lehetne eladni?

Legjobb válasz: 8000 Ft max.

8000 Ft max.
8-10k körül mennek. Én azt mondom nem is érdemes eladni.
A kérdező hozzászólása: Hát mondjuk anniért tényleg nem, én kb 15000re számítottam, akk sztem marad mert igy nem érné meg, viszont van hozzá 21eredeti játék...

Ha kb 4 évet hegedűltem, de 3 éve abbahagytam, de most újra el szeretném kezdeni, akkor ha nagyon intezíven csinálom, még be tudom hozni a lemaradást, és énis játszhatok így? (video)

http://www.youtube.com/watch?v=v1140TNmK9Q és körülbelül mikorra? Nem vagyok nagyon kezdő, elég jól tudok hegedűlni, igaz egy kicsit kijöttem már belőle.Az alapokat tudom, kezdésekkel, kamarában is játszottam. Megbántam, ésnis azon a korszakon estem át, hogy ááá, én unom a zenélést, abba akarom hagyna...és abbahagytam..és most nőtt be a fejem lágya, h egy gyönyörű hangszert dobtam el magamtól. Előre is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Bármit megtudsz csinálni, ha akarod. Gyakorlás kérdése :) Sok sikert és várjuk a videót.

Bármit megtudsz csinálni, ha akarod. Gyakorlás kérdése :) Sok sikert és várjuk a videót.
Kitartással, és gyakorlással minden elérhetõ!
hát én belegondolok hogy 4 év alatt mennyit tanultam, és 3 év alatt mennyit elfelejthetnék. :D Mondjuk hajrá


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!