Találatok a következő kifejezésre: El szeretném egy pasi (13 db)

El szeretném "csavarni" egy pasi fejét! Mi az ill. azok a női "praktikák" amiknek egy pasi nem tud ellenállni és lázba hozza őt?

Legjobb válasz: Úgy gondolom, ez minden pasinál változó. Szerintem nincs kifejezett módszer. Ahhoz ismerned kell legalább egy picikét. Vagy ha nem, akkor pedig próbálgasd! Például ha a közeledben van, akkor ne röhögcsélj feltûnõen a barátnõiddel, mert az a pasiknak nem jön be. Ha közelebbrõl is ismered, úgy értem beszélõviszonyban vagytok, akkor kedvesen nézz a szemébe, mosolyogj (ha távol van, ez akkor is jó), és néha "véletlenül" megérintheted pl a karját, a vállát... A reakcióit pedig észre fogod venni. Ha nem teljesen kielégítõ választ adtam, akkor írj kommentben, és próbálok még segíteni. :) Sok sikert!

Úgy gondolom, ez minden pasinál változó. Szerintem nincs kifejezett módszer. Ahhoz ismerned kell legalább egy picikét. Vagy ha nem, akkor pedig próbálgasd! Például ha a közeledben van, akkor ne röhögcsélj feltûnõen a barátnõiddel, mert az a pasiknak nem jön be. Ha közelebbrõl is ismered, úgy értem beszélõviszonyban vagytok, akkor kedvesen nézz a szemébe, mosolyogj (ha távol van, ez akkor is jó), és néha "véletlenül" megérintheted pl a karját, a vállát... A reakcióit pedig észre fogod venni. Ha nem teljesen kielégítõ választ adtam, akkor írj kommentben, és próbálok még segíteni. :) Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Szia!Köszi a választ ari töled hogy igy segitesz:) !Igen ismerem/kb fél éve/ és jo fej közvetlenül eltudunk dumcsizni csak tudod idõsebb nálam amivel nincs gond csak nem tudom hogy viszonyuljak hozzá milyen lépést tegyek felé hogy észrevegye hogy bejön nekem!?De nem akarom letamadni sem!
semmiképpen ne játszd meg magad, mert már ismer és ez feltûnne neki.Azon kívül nem is biztos hogy bejön neki.Ha beszélgettek ejts el kétértelmû megjegyzéseket, aztán meglátod veszi e a lapot.remélem neked is bejön!!!
A kérdező hozzászólása: Megprobálom hátha ugy rájövök mi is a helyzet va e esélyem!Köszi a választ!
Semmiféleképpen ne támadd le, és ne mondd meg neki közvetlenül, hogy tetszik neked. Attól megrémülnek a pasik, még ha nem is mutatják. Elõször kerülj hozzá még közelebb, próbálj vele olyan témákról is beszélgetni, amik intimebbek vagy amiklyenekrõl sosem szoktatok, és talán közelebb hoz titeket egymáshoz. (Te tudod, hogy ezek mik lehetnek.) És akkor utána jöhetnek a kétértelmû megjegyzések, kérdések, ahogyan a harmadik válaszadó mondta. ;) Pussz:Az elsõ válaszadó voltam. Sok sikert és majd írj! ;)
hát ezzel nekem is problémáim vannak... :S nem akarom elmondani, hány éves vagyok, mert az ciki lenne, hogy ilyen fejjel nem tudok mit kezdeni ebben a dologban. :P de sajnos már több barátságot is elvesztettem amiatt, hogy konkrétan tudtára adtam egy pasinak, hogy mi a szitu. most néhány hónapja iszonyatosan tetszik egy srác, és próbáltam okulni az eddigi ballépésekbõl, és nem tettem semmi nyilvánvalót. sajnos csak msn-en kommunikálunk, meg ritkán írunk egymásnak emailt, amiben érdeklõdünk egymásról, hogy hogy vagyunk, mi van velünk, rég beszéltünk. de ennyi. szerintetek esetleg elhívjam teázni, vagy moziba, vagy ilyesmi, és akkor a válaszából talán kiderül, hogy bejövök-e neki? de az is lehet, hogy csak haverságból jönne el velem. nem igazán értek a praktikákhoz, mivel én inkább beszélõsebb ember vagyok, és azt szeretem, ha konkrétan beszélnek az emberek az érzéseikrõl. nem értek én a nézésekbõl, kedveskedésekbõl, ilyenekbõl. tudom, ez talán gáz, de ez van. remélem, tudtok valami tippet adni! köszi!
A kérdező hozzászólása: sziasztok!köszi a válaszokat!Már közelebb kerültem az "áldozatomhoz":) !Már csak idõ kérdése!Köszi akik biztattak és adtak tanácsot:) !Puxa
14 éves pasi?
Még 5 év múlva fantáziálj errõl! Maszturbálj, és elélvezés után már nem is fogsz rá gondolni :)
Ne aggódj, veszítsd csak el nyugodtan. De majd 25 éves korodban emlékezz rá, hogy volt valaki, aki szólt, hogy nem kéne. Akkor majd rájössz, hogy tönkre vágtad az életed mert túl korán kezdted el azt amirõl fogalmad sincs. Ez nem olyan dolog amit divatként lehet kezelni, és csak azért "akarod" elveszteni (azt amirõl azt sem tudod, hogy mi) mert mindenki elvesztette (legalábbis õk ezt hazudják, hogy menõk legyenek). Gondolod át, még egyszer, és ne csinálj hülyeséget. Mert én leszek az aki nagyon leolt ha utána idejössz sírni, hogy terhes lettél e... Megbõgetlek az fix. Most még idõben szólunk.
gyorsan, ír neked itt pár huszon-, harminc valahány éves debil ez még korai
Ennyi erõvel a 4 éves öcsémre is mondhatnánk, hogy pasi:D:D:D:D 14 évesen nehogy elveszítsd, mer' megb.szlak
14 évesen miért akarod elveszteni? Azt se tudod, mit csinálsz!
Megduglak ha akarod
Szerintm inkább egy idõsebb, tapasztaltabb srácot válasz ha van ilyen szimpatikus srác.
Ha nem jön öosze én elveszem
30 megfelel?
ne bszd el az életed...
Én is azt mondanám h korai.. 16 éves vagyok és a barátom már le akarna feküdni vele (1 éve vagyunk együtt) de én még így is fiatalnak érzem magam hozzá. De amúgy ha úgy érzed h nem bánnád meg akkor csináld..de mindenképpen megbízható sráccal aki figyel arra h mi a jó neked és türelmes veled.. Én is egy idõsebb srácot ajánlanék.
en is 14-vok gyere
#24 Írásod alapján nemis tippellek többnek.
Bár a többiekhez hasonlóan én sem pártolom, hogy 14 évesen lefeküdj valakivel, azért tanácsokat még adhatok. Végülis a szexuális önrendelkezéshez már jogod van... Elsõ lépésként merülj közel hozzá! Bár ha jó csaj vagy, õ meg mondjuk egy lazább kanos kissrác, egy "nem akarsz lefeküdni velem?" kérdés is megteheti a hatását, de azért ez rosszul is elsülhet, szóval elõször csak szépen kerülj közelebb hozzá! Barátilag! (Nem tudom, hogy járni is akarsz-e vele, vagy csak lefeküdni?) Beszélgesetek sokat, "melegedjetek össze"! Aztán egy idõ után, amikor már eléggé bíztok egymásban, fel lehet hozni a szex témát is. Mondjuk rákérdezel, hogy õ volt-e már lánnyal, na aztán itt be lehet dobni, hogy te még szûz vagy, és égsz a vágytól, hogy kipróbáld, milyen az. Aztán ha szerencséd van, megtörténik a dolog. Remélem, tudtam segíteni. Ettõl függetlenül jól gondold meg! Bár azért túldramatizálni sem kell, nem lesz kötelezõ jelleggel ribi abból, aki 14 évesen már nem szûz, de azért tényleg fontold meg, ez egy olyan dolog, amit csak egy valakinek adhatsz oda. Van két olyan lány ismerõsöm is, akik kb. a te korodban estek át a dolgon. (Az egyik 14 volt, a másik 13.) Egyikük sem büszke a tettére, és ha lehetne, visszacsinálnák... szóval jól gondold meg, és ha mégis megteszed, semmiképp ne feledkezzetek meg a védekezésrõl!
egy kis 14 évest könnyen rátudsz venni a szexre de ne csináld!!! várj vele nem fogod megbánni hidd el!!
Én 18 éves vagyok és szûz. ( és nem azért mert szar csak vagyok...) Szerintem nincs hova kapkodni ezzel a dologgal. ha jön egy olyan srác akit érdemesnek tartasz rá ás megbízol benne és nem csak arra játszik, hogy lefeküdjön veled, akkor gondolkodj el ezen.
én 17 vagyok és még szûz. és tök jól érzem magam így is. ha az élvezetre vágysz, egyedül is képes vagy az orgazmus elérésére. én már próbáltam, és nagyon jó. ez egy biztonságos módszer, amit nem bánsz meg, késõbb sem, és nem kell hozzá elveszítened a szüzességedet sem. :)
14 évesen a te osztályodban még nincsenek 'pasik', csak kisfiúk. Azt meg kell értened hogy alapjában véve a fiúk késõbb érnek, ez ebben a korban ütközik ki a leginkább, én nemigen ajánlanám hogy egy 14 éves fiúval te bármit akarj. Természetesen nem azt mondom hogy ne járj korodbeliekkel de õk még nem alkalmasak egy kézfogós kapcsolatnál többre, szóval ha akarsz is valamit mindenképpen egy kicsivel tapasztaltabb fiút keress (16-17), vele már nem lesz gond. DE! Én abszolút nem ajánlom hogy 14 évesen ilyenekkel foglalkozz, tudom hogy ez kritikus kor, és nem szeretitek ezt hallani, de kislány vagy még ehhez, nincs abban semmi ha vársz, és ugyanúgy, ha késõbb mégis úgy érzed hogy valakivel le akarsz feküdni, az a valaki ne egy 'veszítsem már el' akárki legyen. Ne azért járj valakivel hogy elveszítsd, hanem azért veszítsd el mert jársz valakivel, szereted, és érdemesnek tartod rá. Persze tudom hogy ha nagyon elszánt vagy, akkor úgyis megteszed, szóval csak annyit mondok: VÉDEKEZZETEK! Ezért is nem ajánlatos kisfiúkkal kezdeni, nem tudják használni az óvszert, stb, ha mégis lesz valami, mindenképpen bizonyosodj meg róla hogy megfelelõen húzta fel a gumit, vagy pedig használjatok más védekezési módszert. És ne dõlj be, hogy majd vigyáz, egyfelõl a megszakítás nem minõsül védekezésnek, az elõváladék is tartalmazhat spermiumot, másfelõl talán ez egy tapasztalt pasinál talán mûködhet, de egy 14 éves kisfiúnak biztosan nincs annyi önuralma, ez a te tested, vállalj érte felelõsséget.
neb*zd...felteszi a kérdést, és csodálkozik, hogy akad jelentkezõ....:D:D mit akarsz drága kérdezõ akkor? hogy kezdeményezz? menj oda hozzá, és kérdezd meg, hogy meg akar-e b*szni.
Miért akarod elveszteni. Szerintem is korai, pláne úgy hogy nem is vagy szerelmes. Nem értem az ilyen embereket, magadat járatod le vele.
Megoldhatjuk ketten is..:D
Hol laksz? én 14 évessel csak akkor jönnék össze ha ekkora lenne a szexuális vágya mint neked :D :) f19
A kérdező hozzászólása: Miért ilyen sok a perverz idióta baromállat? -.-"
És miért ilyen sok a 14 éves pi-csa, akik felnõttnek érzik magukat és dugni akarnak?
vannak pro és kontra érvek is :) lehetõleg egy normális arcal kerülj össze, max 16-17 évessel, de az sem gáz, ha vársz még 1-2 évet :) én pl 15 évesen vesztettem el, nem azt mondom, hogy megbántam, de egy jobb lánynak is adhattam volna, jobb körülmények között. 16/f
Figyelj kérdezõ.Miért akarod elveszíteni?Így csak annyit érsz el, hogy azt hiszed magadról, hogy nagyon "menõ vagy"..."Hú, nézzetek õ már nem szûz!Veszítsük el mi is!"Hú, igen..szerintem így meg csak azt érnéd el, hogy egy büdös k*rvának gondoljanak, ami ha belegondolunk igaz is lehetne rád, hogy 14 évesen ilyenekre használod a fejed!De mondok egy példát: Vegyünk egy teli ásványvízes szénsavas flakont ami még nincs kinyitva.Ha már egyszer kinyitottuk az már soha nem lesz olyan minta "kinyitáskor".Azaz a szénsav mindig veszít az erejébõl akárhányszor csak bele iszunk...végül az utolsó kortyoknál már olyan víz mint a csap víz..Hát te is így akarod végezni?Hisz, a víz is akkor jó mikor elõször kinyitjuk és még "Friss" nem mikor már "Használva van"!Sõt, ha még mások is elõttünk ittak belõle még fertõzést is kaphatunk!Na ezért, ne veszísd még 14 évesen el a szüzességed!Rá ér az még 18 évesen is! Remélem meg értetted...ha nem ...az a te bajod..Nem az én szégyenem lesz hanem a tied és a szüleidé!
14évesen még korai.Fõleg hogy nem is vagytok se együtt, se szerelmes. Késõbb még valószínû, hogy meg is bánnád. Meg ne csak azért akarj kezdeményezni hogy megb*szon
hát nem is tudom...már nem azért 14 évesen még nem kéne elveszíteni
szerintem még várj vele minimum 2 évet. gondolj bele utána egész életed végéig szexelni fogsz. de viszont már soha többet nem leszel szûz.

Valaki adjon tanacsot. Surgosen.6 honapja beszelek egy pasival, es 5 napja jottunk ossze, ugy tudja h mar nem vagyok szuz, de ez nem igaz, es penteken szeretne velem lenni. Mit tegyek? Mondjam el az igazat neki, vagy varjak mig oda kerul a sor?

Legjobb válasz: mond el neki mindenképp. a jó kapcsolat alapja az õszinteség! hidd el jobban jársz ha elõbb el mondod, neked is jobb lesz, mert leglább nem kell ezen gyötörni magad.

mond el neki mindenképp. a jó kapcsolat alapja az õszinteség! hidd el jobban jársz ha elõbb el mondod, neked is jobb lesz, mert leglább nem kell ezen gyötörni magad.
Nem fog ezmiatt rossz szemmel nézni rád, mond el neki.
Sok sikert a "kapcsolathoz"
Errõl csak ennyi jut eszembe: :DDDDDD Most ez komoly? Errõl mért kellett hazudni? Jogosan azt fogja gondolni a srác, hogyha ebben hazudtál, akkor még miben? Gondolom végigment rajtad a fél lakótelep azért nem mondtad el neki, hogy már nem vagy szûz... Vagy mi értelme volt hazudni errõl? 30/n
Most megkérdezném, hogy miért hiszi azt, hogy nem vagy szûz, de a választ már így is tudom. Valószínûleg mert ezt mondtad Neki, azaz hazudtál. Már a legelején mikor szóba jön a téma õszintén el kellett volna mondanod... Nagyon meghitt, õszinte, és hosszútávú kapcsolatnak ígérkezik. Biztos más, sokkal komolyabb problémákat is így fogtok megbeszélni... Ez olyan: "Vajon elmondjam Neki, hogy már nem szeretem, vagy elég csak akkor mikor már megcsaltam?" szintû kérdés...
Oké, bocsi, most látom, félreolvastam. Pont fordítottan értettem elsõre. :D Bocsánat. Szóval, mondd el nyugodtan neki, mert ha nem tudja, hogy szûz vagy, akkor nem biztos, hogy olyan szinten odafigyel rád. Egy normális pasinak megtiszteltetés, ha elveheti egy nõ szüzességét.
le akarsz feküdni valakivel akivel 5 napja találkoztál elõször? a 6 hónap beszélgetés az mi volt internet?mert az nem számít....vagy ha élõben beszéltél akkor mit jelent az összejöttünk? azért kellett volna õszintének lenned mert a férfiak a szûz lányra nem úgy reagálnak hogy:azta de ciki, hanem ellenkezõleg:a nem szûz csajról vélekednek úgy hogy simán meg lehet fektetni...túléli hisz nem ez lesz neki a LEGENDÁS ELSÕ
tipikus lány.. beleszeret a neten át, idealizálja a pasit, egy fantom képet alkot róla. "õ az igazi, õ érdemli meg az ártatlanságom bla-bla" aztán amikor elmúlik a bolondóra, az agyadból kiürül a sok szar szerelem hormon és jön a pofára esés. "de hát ki ez a pasi?" "nagyon megváltoztááál nem voltál ilyen!" persze hogy nem volt ilyen... sosem volt ilyen.. mert csak te hitted, hogy olyan. azt tanácsolom, hogy ismerkedjetek még.
A kérdező hozzászólása: Amugy nem most taliztunk eloszor, csak most gondoltuk ugy hogy jo lenne egy kapcsolat..amugy koszonom a tanacsot, es igyekszem h el mondjam neki az igazat...Es a 4 komentnek csak annyit, h nem ment vegig rajtam az egesz lakotelep

Lányok bele tudnátok szeretni egy szub, biszex (passzív) hajlamú pasiba, el tudnátok fogadni párotoknak?

Fut itt egy másik kérdésem is ami tartalmasabb képet adhat Rólam és a vágyaimról:

Legjobb válasz: Ha az elõzõ kérdésed nézem akkor maximum nyitott kapcsolatban vagy laza kapcsolatban élhetsz csak igy olyan párt kéne találnod akinek ez bejön. Én speciel nem tudnám ezt igy elfogadni szeretem egymással szexelünk nem vágyom egy plusz fõre semelyik nembõl

Kérdezõ, még mindig beteg vagy!
A kérdező hozzászólása: Igen..:) ) Szerintem hasonlóan látjuk a dolgot, csak némi fogalmi értelmezés zavart be egy kicsit...:)
Na ez már jobban tetszik, a végére csak kialakult a dolog.:)
A kérdező hozzászólása: Akkor sikerült jól megfogalmaznom :) Akkor így talán érthetõek az elõzõ soraim is....tehát nem a Nõi szerepet élvezem hanem azt a hogy a biszexre kényszerítés, a kis kur*a szerepének az eljátszása meglehetõsen megalázó számomra és ezért izgalmas, mert ezek által megélhetem a Párom elõtti maximális megalázkodást és erõsíthetem az Õ dominanciáját...:)
Ezt az utolsót értem, ezt sokan csinálják, nincs vele gond. Nem zárná ki azokat, amiket én írtam. :)
A kérdező hozzászólása: Huh...:) :) ...Megpróbálom leírni, hogy hogy is élem én ezt meg...:) A biszexualitás és a sub/slave szerep az én esetemben összefügg...Külön férfival nem létesítenék szexuális kapcsolatot és egyáltalán nem is vonz a dolog...tehát e tekintetben nem vagyok biszex... ha egy férfit kell a Párom/Úrnõm elõtt szexuálisan kielégítenem, illetve egy férfi rajtam éli ki a vágyait , azt kimondottan megalázónak élem meg és pont ez teszi izgalmassá számomra...tehát a biszex játék számomra az Úrnõm iránti alázat és behódolás kifejezésének eszköze, ami a maximális megalázottság átélésével párosul....ami pedig szub létemre felettébb izgat...:)
"Én azért nem tudnék passzív szerepben domináns lenni, mert vhogy számomra ez a szerep a feminim énem megélését szolgálja, " Különben nem is írtam, hogy neked passzív szerepben dominánsnak kellene lenned. De: azért nem tudnál, mert számodra a feminim éned megélését szolgálja? Ami ezek szerint szerinted nem domináns. Egy igazán domináns Nõnek a feminim jelleg, és dominancia teljesen egybeesik, mert nem "férfiutánzat" akar lenni. :) Nem is tudom, hogy fejezzem ezt ki neked (annyira nem is lényeg, mert van kapcsolatom, köztünk úgysem lesz semmi). Szóval, hogy a csodába tudsz te férfiként a Nõ számára "alárendelõdni", ha közben éppen a feminim jelleget azonosítod magadban ezzel? Egy domináns Nõnek alárendelt férfi kell, nem "feminim" férfi. Hanem: "férfiként alárendelt". A domináns nõ nem "leszbikus". :) Kicsit talán összezavartalak, de mindegy. :D
A kérdező hozzászólása: Illetve számomra férfi létemre, a Párom/Úrnõm elõtti biszex játékok az alázatosság, behódolás és Párom "erõfölényének" elismerését is jelképezik:)
hát haver te aberrált vagy:D
"Én azért nem tudnék passzív szerepben domináns lenni, mert vhogy számomra ez a szerep a feminim énem megélését szolgálja, " De nekem olyan férfi kell, aki aktív, vagy passzív de lényegében sub, vagy slave. És ez nem "nõiesség" számára. Tudod, írtam: számomra ez sérti a saját, Nõi dominanciámat valahogyan. Én el sem tudom képzelni, milyen lehet "nem-domináns" nõnek lenni, most attól függetlenül, hogy a nõ aktívan mozog-e, vagy passzívan élvezi a kényeztetést, szolgálást (õt szolgálják, kielégítik). Ezért nem is létesítek kapcsolatot olyasvalakivel, aki a "feminim" énjét éli meg a sub/slave szerepek valamelyikében. :) "amit csak egy szexuálisan domináns férfi tud belõlem kiváltani..." Akkor mi nagyon nem passzolnánk, mert nekem olyan "kell", aki a férfi énjével a domináns Nõnek akar (akár aktívan, akár passzívan) alárendelt lenni. És szó sincs "feminitásról" nála. A feminim jelleg számomra a saját nõiességemmel egyenlõ, tehát domináns. :) Szoktam én is "aktív" lenni, de ez most lényegtelen (mikor, hogyan, mennyit mozgok- a lényeg, hogy mindig én irányítok). "bár ez lehet, hogy csak azért van mert bi téren minimális (1 alkalom) tapasztalatokkal rendelkezek ..kicsit több tapasztalattal elképzelhetõ, hogy másként fogok vélekedni...:) " Sok sikert hozzá. :) Én megfogadtam, hogy csak olyanokkal jövök össze, akiknél eleve egybe esnek a fenti dolgok. Fiú - sub/slave - aktív/passzív (nekem mindkettõ bejön, csak "alárendelten" "tegye"!) Ehhez a Nõ számára- domináns - feminim - aktív avagy passzív, én mindkét "szerepben" szeretek lenni. :)
A kérdező hozzászólása: egyik kedvenc videóm :) http://xhamster.com/movies/1276366/femdom_cuckold.html
"A kérdező hozzászólása: Illetve számomra férfi létemre, a Párom/Úrnõm elõtti biszex játékok az alázatosság, behódolás és Párom "erõfölényének" elismerését is jelképezik:) " Beteeeeeeg!:D
Az ha biszex kifejezetten a vágyam.Nézném ahogy csinálja a pasival:D De az h meg is csaljam a párom, tehát az elõzõ kérdésed, az nem vonz.
A kérdező hozzászólása: Simán....bundikenyerben is egyike vagyok a legnagyobbaknak:) ))
és ha rádparancsolnék, hogy csinálj nekem bundáskenyeret?
A kérdező hozzászólása: Mondjuk ha a másik pasi is sub és Úrnõm megparancsolja, hogy dugjam meg, nyaljam ki stb...akkor azt tudna annyira alázó lenni, hogy szerintem még izgatna is :)
Én megpróbálok válaszolni "helyette". Egy csajt d.gni más lehet. Mert attól, hogy õ d.gja a csajt, a nõ még lehet domináns. Nálunk legalábbis így mûködik. A hüvely eleve más, és amikor én használom a hüvely izmaimat, irányítom a partnerem mozgását, akkor domináns vagyok. Férfivel szemben férfiként õ talán úgy tud alárendelt lenni, ha a férfi d.gja õt. Ez más, mert egy férfit d.gni análisan nem úgy jöhet le, mint amikor egy domináns nõvel szexelsz.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom...inkább azt mondanám, hogy jobban bejön ha engem dugnak, annak ellenére , hogy Nõvel nagyon szeretek aktív lenni....bár volt már példa az ellenkezõjére is, mert amelyik pasi megdugott utána meglovagolta a farkamat, és nem volt rossz csak fura, , , kevés még a gyakorlatom de lehet belejönnék abba is...:) )
De ugye írtad h passzív vagy...ha csajokat szeretsz dugni akk pasit miért nem?
A kérdező hozzászólása: igen a cselekmény izgató , a srác kicsit talán túljátssza az undorodást a másik pasi farkától...de a csak igazi kis perverz boszi ez látszik az arcán...:D.. Akkor Te igazán ideális partner lennél egy randihoz ... :)
Én nagyjából ilyen vagyok (domináns, + bejönnek a bi srácok). A videó nagyrészt jó, a cselekményt illetõen.
A kérdező hozzászólása: Nekem ideális az lenne , hogy bnõm élvezi a biszexualitásomat és domináns természetû is a szexben...a megcsalás csak hab a tortán...de nem is a megcsalás hanem , mondjuk hogy õ megnéz pasival és én is õt...:) )..akár lehet ez egy biszex házibarát mindkettõnk örömére :)
A kérdező hozzászólása: "Ezt nem értem. Én akkor érzem (talán) a legdominánsabbnak magam, amikor én vagyok "passzív" (nem mozgok), és a másik, az "aktív" (slave) teljesíti az óhajaimat. Kielégít a szájával, nyelvével, esetleg szex közben mozog kedvemre, én pedig kényelmesen feküdhetek. :) Nem tudom, te hogy értetted." Én azért nem tudnék passzív szerepben domináns lenni, mert vhogy számomra ez a szerep a feminim énem megélését szolgálja, amit csak egy szexuálisan domináns férfi tud belõlem kiváltani...bár ez lehet, hogy csak azért van mert bi téren minimális (1 alkalom) tapasztalatokkal rendelkezek ..kicsit több tapasztalattal elképzelhetõ, hogy másként fogok vélekedni...:)
Igen, bele. Csak ilyen pasim van.
"csak passzív szerepben nem érezném hitelesnek a domináns szerepemet, , , ?:) " Ezt nem értem. Én akkor érzem (talán) a legdominánsabbnak magam, amikor én vagyok "passzív" (nem mozgok), és a másik, az "aktív" (slave) teljesíti az óhajaimat. Kielégít a szájával, nyelvével, esetleg szex közben mozog kedvemre, én pedig kényelmesen feküdhetek. :) Nem tudom, te hogy értetted.
én simán, én is biszex vagyok 21L
7: 6-ban írtam, pl.
ma 23:24 Tudtam, eleve így jöttünk össze. :) A "hajlam" volt meg benne, ez tetszett, de nagyrészt én hoztam ki belõle. :)
A kérdező hozzászólása: Milyen elvi kérdések okoznák a galibát? :)
Pont a legrosszabb helyen olvastam bele. :D "de elõször akkor nõvé teszünk ha már férfi nem tudsz lenni" Nekem nem kell nõ, iszonyodnék attól, hogy a barátomat nõvé teszem. Én vagyok a domináns, én vagyok a Nõ. Mindenfélét csinálok vele: de õ a fiú. :) Sub/slave, nekem az nem "nõi szerep" (mert ezzel a saját dominanciámat sértené!) Tehát, mire ezeken az "elveken" túljutnánk, lemenne jó néhány megvitatás köztünk, úgyhogy felejtõs...:)
A kérdező hozzászólása: 2. a mostani barátodról tudtad, hogy ilyen beállítottságú mikor összejöttetek vagy késõbb vallotta be, netán Te terelted erre az útra?:)
Az elsõ felével még nincs is baj. De ahogy beleolvastam, hát, elvi kérdésekben lennének vitáink, úgy tûnik! :)
A kérdező hozzászólása: Igazán komoly érzelmeken alapuló kapcsolatot szeretnék , ahol a párom szexuálisan domináns és nem zavarná, sõt élvezetét lelné a biszex hajlamomban, és az elõzõ kérdésben megfogalmazott cuckold illetve egyéb femdom, domina játékokat is izgalmasnak találja..
Minden további nélkül. :) Engem kifejezetten az ilyen fiúk vonzanak. A mostani (immár tartós) kapcsolatom is enyhén ilyen.
A kérdező hozzászólása: A kifogásolt játék csupán egy fantázia, ami azt fejtegette, hogy miként lehet kellõen alázóssá tenni a cuckoldot ha a Párom Nõvel lépne félre...:)
Kérdezõ: az én barátom is enyhén biszex. De õk éppen fiúkkal "domináns". Fiúként velem szemben inkább slave(vagy sub), neki én vagyok a Nõ (akivel sosem tenne olyan dolgokat, mint egy másik fiúval) :)
11: Ez meg még a másik: Nõvel sosem lépnék félre, egyszerûen elképzelhetetlen számomra a dolog. Én teljesen hetero vagyok. Kizárólag a fiúk jönnek be. :)
A kérdező hozzászólása: Értem :) ...csak passzív szerepben nem érezném hitelesnek a domináns szerepemet, , , ?:) Remélem egyszer Nekem is lesz bevett gyakorlatom a párommal e téren is...:)
20: Igen, bár inkább úgy írnám: a domináns / sub/slave szerepeket is. Az aktív-passzív (nálunk) ezekkel nem feltétlenül esik egybe. :) Ez hosszadalmas, most nem kezdek bele a magyarázatba. Kialakult rendszerünk van már erre. :)
A kérdező hozzászólása: "Igen, volt rá példa. Ilyenkor a barátom vele szemben néha domináns, velem szemben mindketten "slave-ek". De az is elõfordul, hogy a bi-pasi "domináns" a barátommal szemben (velem szemben sub/slave)." Ezek szerint a párod biszex téren uni, vagyis az aktív /passzív szerepet egyaránt kedveli...engem egyenlõre csak a passzív szerep izgat persze gondolom ez idõvel változhat...
ma 23:42 Igen, volt rá példa. Ilyenkor a barátom vele szemben néha domináns, velem szemben mindketten "slave-ek". De az is elõfordul, hogy a bi-pasi "domináns" a barátommal szemben (velem szemben sub/slave).
A kérdező hozzászólása: "Tudtam, eleve így jöttünk össze. :) A "hajlam" volt meg benne, ez tetszett, de nagyrészt én hoztam ki belõle. :) " És nálatok , hogy mûködik a dolog , idõnként bevesztek 1-1 bi pasit mindkettõtök örömére?
A kérdező hozzászólása: "Tudtam, eleve így jöttünk össze. :) A "hajlam" volt meg benne, ez tetszett, de nagyrészt én hoztam ki belõle. :) " Elõtte csak a hajlam volt meg Benne és Te szeretted volna, hogy ezt átültesse a gyakorlatba is?:)
A kérdező hozzászólása: "Jól van, én nem kötekedni akarok veled. Egyébként is van kapcsolatom. :) " Nem vettem kötekedésnek, csak próbáltam tisztább képet festeni Magamról :)
Jól van, én nem kötekedni akarok veled. Egyébként is van kapcsolatom. :)
A kérdező hozzászólása: A Nõvel történõ félrelépés gondolatának a szikrája nem az én fejembõl pattant ki, csupán leírtam, hogy lehetne izgalmassá tenni...:)
Ha az elõzõ kérdésed nézem akkor maximum nyitott kapcsolatban vagy laza kapcsolatban élhetsz csak igy olyan párt kéne találnod akinek ez bejön. Én speciel nem tudnám ezt igy elfogadni szeretem egymással szexelünk nem vágyom egy plusz fõre semelyik nembõl

Kéne egy pasi! Hol lehet ismerkedni, egy már nem tininek? 27 vagyok, de már van kisgyerekem, és nemrég hagyott el az apuka, és szeretném kiengedni a gőzt, szeretnék ismerkedni újra, csakhogy könnyebben felejtsek.

Ne értse félre senki, nem szexpartnert keresek, csak jó lenne emberek közzé járni, beszélgetni valakikkel, úgy érezni, hogy nem vagyok egy cs?dtömeg, és van aki még úúúgy tud rám nézni...

Legjobb válasz: Elsõ: el kéne olvasni az egészet"csak jó lenne emberek közzé járni, "

Elsõ: el kéne olvasni az egészet"csak jó lenne emberek közzé járni, "
chat.hu cset.hu google: párkeresés
nekem is kéne:) Egyedül vagyok én is egy gyerekkel..., próbáltam a társkeresõt, de felejtés, az a sok bunkó, brrrr!Gyerek nélkül nem tudok menni szinte sehova és gyerekkel nem lehet ismerkedni, szóval csak várom, h egy kicsit nagyobb legyen és akkor talán több idõm lesz magamra.Sok sikert neked is!
Hát pl. ha szeretsz kirándulni, akkor járhatnál túrázni társaságban. Neten is lehet találni ilyeneket, ahol szívesen veszik, ha csatlakozik valaki. De akár más sportot is ûzhetsz, ha szereted az ilyesmit. Mondjuk szerintem az is nagyon jó tud lenni - ha nem is az ismerkedés szempontjából -, ha összeszeded pár barátnõdet, kirittyented magad, és elmentek valahova egy hatalmasat táncolni :)
A kérdező hozzászólása: Budapesten...
Hol laksz?
kezdj el valami sportot. ott rengeteg embert az utadba sodor az élet.
Keress valami új hobbit, ami igényli a társasági életet (jóga, fitness, kézmûves szakkör, nyelvtanfolyam, tánc, sport), s ott talán feloldódsz, lesz sikerélményed
Próbálj meg barátnõkkel menni erre-arra, kirándulni, ahogy a kicsi és az idõd engedi, lazítani.
Én azt tanácsolnám a lányomnak, ha ilyen helyzetbe kerülne, hogy a neten nézzen ki magának leendõ kapcsolatot. Tudsz válogatni kor, testméret, iskolázottság, hovatartozás stb alapján, ami nem valószínû egy kiránduláson, vagy egy teapartin. Ráadásul mindketten tudjátok, hogy a másik párt keres. Tehát nem kell elfutni, hogy utolérjen. Ez sokkal korrektebb dolog, mint "árulni" magadat, kifogni egy nõs hapsit. stb. És legalább 1000 közül választhatsz.
mutasd meg a puncust
A kérdező hozzászólása: mondjuk nem pont ijenre gondoltam :p eggyelore meg nem szeretnek vele agyba bujni :p
Tudd meg mi érdekli, ha utána nézel és tudtok róla beszélgetni már nyert ügyed van.Ja, és legyél elengedve bõven humorral :)
A kérdező hozzászólása: koszi szèpen.:)

Annyira rossz h nem volt még egy pasim se aki igazán szeretne, és én is őt. Olyan rosszkedvem van emiatt. mikor jön el?

nem vagyok sztem se csúnya se szép.se kövér se vékony.ink átlagos.egyre jobban merek beszélni 'idegenekkel' is,de semmi:(

Legjobb válasz: Ha ezt 5 év múlva kérdezed meg akkor azt mondom, hát valami baj van. De 15 éves vagy és messze van még, hogy te nyugdíjba vonulj... Nem kell félned, hogy még nincs senki, majd lesz, nem kell kapkodni:) nyugi:)

Ha ezt 5 év múlva kérdezed meg akkor azt mondom, hát valami baj van. De 15 éves vagy és messze van még, hogy te nyugdíjba vonulj... Nem kell félned, hogy még nincs senki, majd lesz, nem kell kapkodni:) nyugi:)
15 vagy az jóég áldjon meg! Majd ha 25 évesen lesz hasonló problémád, akkor valóban lesz okod a rosszkedvre!
figyelj aki tetszik neked srác ahhoz menj oda és próbálj meg beszélgetni vele mégha félsz is menj oda nyugodtan akármilyen rosszfiús külseje van menj odahozzá beszélj vele és talán megtetszel neki!! Amúgy hova valósi vagy??
A kérdező hozzászólása: és mi van ha nem merek odamenni?!ennyire beszari vagyok:( xd de azért inkább egy fiúnak kéne kezdeményeznie és asszem nem nekem. am szegedi vagyok (:
Ajaj! Akkor most én már kezdhetek aggódni? 26 vagyok, és még nekem sem volt olyan pasim, aki igazán szeretett volna és én is õt. Na most akkor ez abnormális?

4 éve vagyok együtt a pasimmal, 2 éve együtt élünk. Szeretem a szexet! Minden nap szeretném ha lenne de a pasimnak nincs rá igénye! Az normális hogy egy 34 éves pasi nem akar szexelni? Akár a heti eggyel is beérné. Ez már orvosi eset?

Legjobb válasz: Õ ilyen. Nem kell neki több, de semmiféleképpen nem orvosi eset. Mondjuk a heti egyet azt én is kicsit keveslem, de 3-mal már bõven beérném. Figyeld majd jönnek a válaszok, hogy "márpedig én megdugnálak mindennap 5*, írj privit" :) 23f

Õ ilyen. Nem kell neki több, de semmiféleképpen nem orvosi eset. Mondjuk a heti egyet azt én is kicsit keveslem, de 3-mal már bõven beérném. Figyeld majd jönnek a válaszok, hogy "márpedig én megdugnálak mindennap 5*, írj privit" :) 23f
Az emberek nemi intenzitása különbözõ. Sajnos nálunk sem egyforma. A mi kapcsolatunkban a hölgy kívánja kb ilyen szinten.Megértem, de nem jó ezt elviselni.
normális
Normális, de ha neked ez kevés, akkor keress másik pasit. Én idõsebb vagyok és napi 1-2 az alap.
Akkor cseréljünk pasit, mert nálunk ugyan ez van csak fordítva :)
A kérdező hozzászólása: oké!:)
Normális.Nem mindenki igényli napi szinten. Van, aki képes egy nap 3-szor, de van akinek elég két naponta, vagy hetente egyszer. Egyébként, ha mindig piszkálod vele a párod, vagy célzásokat teszel, akkor még inkább elmegy tõle a kedve, mert úgy érzi, hogy kényszeríteni akarod...
Teljesen normális. Nem egyformák az emberek igényei.
Nekem igen. Mi a férjemmel minden nap, kivéve menszesz idején . A férjem 42 éves, 23 éve a férjem.

Miért ítélik el annyira ha egy lány gazdag pasit szeretne magának?

Mondjuk egész életében nélkülözött, többször éhezett és szeretné úgy élni az életét ahogy mások teszik akiknek nem jelent gondot id?nként étteremben enni, venni pár szép ruhát, elmenni nyaralni 1-2 hétre külföldre stb.

Legjobb válasz: Én azt ítélem el,amikor a csaj elvárja,hogy eltartsa a pasi ,miközben õ otthon ül és unalmában félrek*rogat..

Én azt ítélem el, amikor a csaj elvárja, hogy eltartsa a pasi , miközben õ otthon ül és unalmában félrek*rogat..
A kérdező hozzászólása: nem írtam sehol azt hogy a nõ közben nem csinál semmit mondjuk lehet hogy pl. dolgozik a minimálbéréért
Én nem önmagában ezt ítélem el, hanem a hozzátartozó hazugságokat és magyarázatokat ill. azt, hogy ennek ellenére természetesen ezek a nõk is kur.vár.a egyenjogúak akarnak lenni.
Elhatározás és idõ kérdése. Tanulsz valami olyat, amivel késõbb nem minimálbért keresel, nem ragaszkodsz a megszokott életteredhez, és mozdulsz olyan helyre, ahol jobban fizetett munkalehetõségek vannak, aztán egy idõ után keresel egy jobb melót. Ha egy olyan pasit akarsz magadnak, aki hajt azért, hogy többre jusson, az tõled is elvárja ezt. Ha olyan gazdagot akarsz, aki leszarja, hogy csinálsz-e bármi hasznosat, annak meg csak addig fogsz kelleni, amíg nem talál egy újabbat.
A kérdező hozzászólása: valakinek ez sem elérhetõ és nem igen van kitörési lehetõsége
Igazából nincsenek túl nagy igényeid, ez kb. a középosztály színvonala.
Én is gazdag párt szeretnék de én nem tervezem hogy otthon ülök majd. Most egyretemista vagyok utána pedig dolgozni szeretnék. Aki emiatt elítél az csak irigy szerintem. Nem akarom magam eltartatni de mégis a pasi a családfentartó.
Én nem ítélem el, de nem tartom normálisnak, sajnos a lányok többsége tényleg elég pénzorientált, én sose ez alapján választottam párt, engem nem érdekel ha valaki keveset keres, a lényeg az hogy szeressen és ne üljön otthon egész nap a seggén és élvezkedjen az én pénzembõl mert azt úgy hívják hogy ELTARTOTT ami aztán tényleg nagyon égõ
Ha egész életében nélkülözött, akkor tanuljon, és keresse meg magának a pénzt. Ne pedig élõsködõ módjára próbáljon ráakaszkodni valakire. Értem én, hogy kell a pénz, de aki csak emiatt választ párt, az a szememben egy senki. Lehet tanulni, és jól fizetõ állást keresni. De megértem, hogy dolgozni meg nem akar senki. K*rvának meg könnyû elmenni, ugye?
Dolgozzon meg érte ahogy mások is teszik. Ezt a kérdést most nem is értem, gyakorlatilag azt akarja amit mindenki más csak ingyen kihasználva valakit. Kedves kérdezõ azért gondold át ezt még egyszer.
...meg mindemellett kinyalatni a s*ggét, és otthon ülni, vagy a kozmetikusnál egész nap. Me' az mekkora program. Munka? Az meg minek?! Majd a kanrinya megoldja.
Én azt ítélem el ha a nõt csakis a pénz érdekli hazudozik és kihasználja a pasit...ez undorító Az viszont természetes hogy egy gazdag pasi vonzóbb mint pl egy hasonló kaliberû pasi akinek nincs annyi pénze...ez biztonságot ad egy nõnek és tudja hogy ilyen környezetben majd a leendõ gyerekeket is biztos körülmények között tudja majd felnevelni

Barátnõm azzal állt elõ 8 év után, hogy mivel én vagyok az elsõ pasija, szeretné kipróbálni egyszer életében hogy milyen egy nagy szerszámmal szexelni. Mit csináljak?

17 évesen jöttünk össze, én voltam az elsõ és egyetlen akivel lefeküdt. Most ennyi év után amikor már együtt élünk, gyereket tervezünk találta ki ezt a dolgot. Azt mondja hogy mivel már lesz gyerekünk is, úgy érzi akkor már nem tehet meg akármit és neki a nagy farok érzése kimaradt az életébõl és ki akarja próbálni. Idézem: "Nem akarok úgy meghalni hogy nem próbáltam ki milyen". Meg fog csalni, ebben biztos vagyok! Én ilyen 2 pasi 1 nõ felállásba nem fogok belemenni, nem bírnám elviselni hogy a szemem láttára mással legyen! Annyira szeretem ... Minden jó volt eddig, miért csinálja ezt? Én sem állok elõ azzal hogy én megdöngetnék még a házasság elõtt egy szõke szilikonmelles playboycicát. Képzelem akkor mit szólna ... én lennék a legalja pasi aki kihasználta õt és átverte.

Legjobb válasz: " Azt mondja hogy mivel már lesz gyerekünk is, úgy érzi akkor már nem tehet meg akármit" Donor vagy! Téged megalázna, de a gyereket már elõre tiszteli!

töröld pofán szívlapáttal csak úgy romantikusan ;)
csokifudzsi?
Ezért nem díjazom, ha valaki rögtön az elsõ "gyüttmentnél" leragad. Mégis mindig lepontoznak, ha ilyet szóvá merek tenni. Mégis mindig elmondom: gyerekkorban játszani kell, fiatalként meg dugni. Ha valamelyik kimarad, elõbb-utóbb csúnyán visszaüt. És ahogy gyerekként se csak egyféle játékkal játszunk, dugni sem csak egyetlen partnerrel kell. Ismerkedni kell, dugni és csalódni, majd újra kezdeni, míg megjön az igazi. Vagy az eszünk.
Lehet majd jo nagy pofon lesz a vege, mert nem minden fekanak nagy a farka... amugy lehet a munkahelyen fuzi ot valakit. legalabbis ebbol nekem az jon le. Szuneteltesd, ez jo otlet. ha forr a vere, es ez neked nem fer bele, akkor mehet utjara.
küld el a francba a csajt én ezt tenném ha ilyet mondana a bnõm
hagyd el. ha nem elég neki egy 30 centis mûkuki, akkor hagyd el. azt a 30 centit tövig rakd fel neki! 30+F
A kérdező hozzászólása: Kösz a sok választ! - Bántalmazni nem szoktam senkit! Eszemben sincs most sem - Szerintem egy mûbráner nem fogja kielégíteni a kiváncsiságát - Semmiképpen nem akarok ilyen párcserés, swingeres megoldást. Ez nem az én világom, tönkretenné késõbb a kapcsolatot - Szeret engem, ezért mondta el a dolgot, ha nem szeretne akkor megcsalt volna szó nélkül. Van több fekete munkatársa, megtehette volna - Ezt a dolgot szõnyeg alá söpörni nem lehet, mert mi lesz ha már házasság és gyerek után "robban a dolog"? Nem lenne jó senkinek, fõleg egy gyereknek - Azon a véleményen vagyok, hogy szüneteltetni kéne a kapcsolatot, menjen ahova akar! Aztán megyek én is, mégha nehéz szívvel is. Csak én olyan vagyok, hogy utána már nem tudnám ugyanúgy szeretni, ott lenne a tudat örökre hogy valami 25 centis farkú néger tömködte. És ez tönkretenné az érzelmeket meg a szexuális életünket is. Már most is ott motoszkás a fejemben, hogy nem vagyok elég neki!
ne csinálj neki se gyereket, se ne húzz gyûrût az ujjára!
a 25ös tipikus példája a fa*szhiányos "szûz" ri*banc kifejezésre:D ennyit arról h a lány ne legyen tapasztalt stb..de! bizony legyen tapasztalt valamilyen szinten, mert az ilyenek a legrosszabbak közül valók.Nem kaptak még eleget, és fáj a pocijuk bizony a kékeresért....
Gratulálok, a barátnõd a médiaagymosás áldozata lett. Gondolom suttyomban is már ilyen lófarkú pornóvideókra élvezkedett. Na jó, rosszindulatot félretéve: ha tényleg ez az elsõ kapcsolatotok érthetõ, hogy még nem áll készen ilyesmire, hogy még jobban megszeretne ismerkedni a másik nemmel, de...ez a szöveg, hogy ki akar próbálni egy nagy farkat?:DD vicc. Ha így is gondolta, legalább lightosabban is tálalhatta volna, mert ez így rohadt sértõ lehet. Ha meg megengeded neki és rákap gondolom vége lesz a sztorinak. Ha nem engeded meg neki, akkor meg félredug, esetleg boldogtalanul fog telni a párkapcsolat hátralevõ része. Még tényleg fiatalok vagytok, ha nem kölcsönös az érzelem, akkor hülyeség erõltetni. Ha meg már a nagy farkat felvetette, akkor már a szexuális élettel gondolom problémák vannak.
Hihetetlen, hogy a sértett férfiakat bunkózod le, 25-ös! Az ember dühében sokmindent mond, nem biztos, hogy tényleg tettlegességig fajulna a dolog, ha Õk lennének a kérdezõ helyében, és fel nem foghatom, hogy nem bírod megérteni, hogy ez sértõ...bár a kérdést se tudtad értelmezni...
24# vagyok. felesleges azon vitázni, hogy a csaj normális-e. megvan ez az igénye, nem lehet bekussoltatni annyival, hogy neki ezt nem szabadna éreznie! érezni mindent szabad. de azzal se vagyunk elõrébb, hogy ha már ez így van, akkor a fiúnak bele kell törõdni. szerintem házon belül egyféleképpen lehet megoldani: ahogy írtam. õ dugja, csak most másképp, mint eddig.
25-ös válasza eléggé elszomorító. Mennyire elkurvult a világ... Szerintem sem szerencsés az elsõnél ilyen hosszú távon leragadni, de ilyen a szerelem. A barátnõdrõl annyit mondanék, hogy 8 év alatt gondolom ráunt a kapcsolatra és már nem szeret úgy téged. Ha annyira szeretne mint az elején akkor nem a nagy f.aszokon járna az esze, hanem azon hogyan tehetne téged boldoggá. És mint sokan mondták elõttem a vágyát máshogy is kielégíthetné pl. mûf.asszal, vagy feldugsz neki vmit szex közben. Ez úgy tûnik mintha csak indokot akarna arra hogy leléphessen. 19/L
Van aki elsore megtalalja, vagy elsore egy nagyon hozzaillo parra talal. Akkor azert kar lenne veget vetni a jol mukodo kapcsolatnak, mert tapasztalni kell. Mondjuk akik boldogok, ott fel sem merul ilyesmi. Szerintem a feka kollegak behulyitettek a kerdezo baratnojet..
Utolsónak igazat adok.
#13 - as vagyok. Az #52 -es is lehetne visszafogottabb, mert az csak egy dolog, hogy a lány (bár én inkább csak lénynek nevezném) - tapasztalatlan, de benne van egy kapcsolatban (pláne szerelmi és komoly kapcsolatban) - és, ha ennyire (butácska) nincs tekintettel a párja lelkivilágára, akkor ebbõl a kapcsolatból úgysem lehet semmi komoly (persze, nem is biztos, hogy lennie kellett volna - ez csak egy próbálkozásnak tûnik - de nem jött össze. Ilyenbõl van a legtöbb).
#51 Azt kérdezed, mi van? :) Csak annyi, hogy nagyon okosnak hiszed magad, miközben igencsak buta vagy.. Egyrészrõl: szerinted 17 évesen úgy megy bele akárki is egy kapcsolatba, hogy azt hiszi, ez akár élete végéig is szólhat? Persze, lehet, hogy végigsuhan az agyán a gondolat, szerelmesen, fõleg az elsõ szerelemnél jólesik az embernek ebbe a tudatba ringatni magát. De azért valljuk be, arra, hogy ez meg is valósuljon, igen kicsi az esély. Figyelj, ez újdonság lesz számodra, de az, hogy mennyire lesz tartós a dolog, csak idõvel derül ki. Szóval ez a mondatod, hogy "a csajnak ezt végig kellett volna gondolnia, mielõtt belemegy a kapcsolatba" egy oltári nagy baromság. Ennyi erõvel akkor mindenki, aki egy kicsit is élni akar, mielõtt végleg elkötelezi magát valaki mellett, max. csak egyéjszakás kalandokat keresgéljen, hogy nehogy véletlenül idõ elõtt rátaláljon az igazira, vagy hogy gondoltad?? Másrészrõl pedig - tudom, hogy nehéz :) - de nem ártana, ha megpróbálnál elkülöníteni két dolgot. Amirõl én beszélek, az nem az, hogy másra vágyik, vagy hogy tökéletesebb partnert keresne. Hanem az, hogy tapasztalatlan és kíváncsi. A kíváncsiság pedig úgy gondolom, nem összeférhetetlen a szerelemmel. Igen, az élet nem abból áll, hogy téged idézzelek "hány pasi kurta meg a pinádat" (ja, egyébként nagyon szépen tudsz fogalmazni, légy büszke rá 19 évesen). Ezzel csak annyi a gond, hogy én sem állítottam ezt. Nem egy központi probléma, ez tény, Viszont ha lenne egy ún. 'bakancslistám', tutira felkerülne rá (ha esetleg nem tudnád, mi az, nyugodtan keress rá, jó kis film). Azt pedig végképp nem tudom, melyik kommentemben láttál te olyat, hogy szerintem az a helyes, ha 3-4 focicsapat ment végig akárkin is. Sõt elárulom, (még) én sem vágyok ilyenre. Úgy látszik itt pontosan te voltál az, aki önmagából indult ki. Az ismerõseidnél tapasztaltakról meg csak annyit, hogy sosem tudhatod, mi lapul a felszín alatt. Nem minden az, aminek látszik. De te tudod, higgy amit akarsz :)
#46: "Könnyen beszél az, aki már kiélte magát. Inkább örüljetek neki, hogy ti nem voltatok ilyen helyzetben." Hogy mi van? A kapcsolat tudod 2 emberbõl áll és ha az egyik fél bevállalja, akkor a másiknak is be kell. Vis. a csaj is belement 17 évesen a kapcsolatba, akkor nem volt annyi esze, hogy végiggondolja? Szerintem a legtöbb ember ha szerelmes azért jön össze a párjával mert nem kell rajta kívül más neki, nincs szüksége többre, jobbra mert számára õ a legjobb. Ezt hívják szerelemnek, gondolom számodra ez a fogalom még új :D "Mert akár hiszitek, akár nem, van úgy, hogy az ember pont abban a valakiben találja meg az igazit, akivel elvesztette a szüzességét. És szerintem senki se úgy akar majd meghalni, hogy csak egy emberrel próbálta." Ez igaz hogy van aki elsõre megtalálja az igazit. De nem értem hogy jön ide, hogy senki sem akar úgy meghalni hogy csak egy emberrel feküdt le. Ne magadból indulj ki. Szerintem ha valaki szerelmes és szereti azt akivel együtt van, nem azon agyal a nap nagy részében, hogy úristen csak egy emberrel ba.sztam eddigi életem során és talán holnap meghalok. Tudod az élet nem ebbõl áll, hogy hány pasi kurta meg a pinádat életed során, de a kommentjeidbõl látszik, hogy nálad csak ez a lényeges. Elkeserítõ, ha azt hiszed hogy akik olyan "álszentek" és azt állítják hogy nem ment keresztül rajtuk 3-4 focicsapat az hazudik. Nem egy olyan ismerõsöm van akik elsõre megtalálták egymást mégsem ábrándozik egyik sem néger fas.zokról 6-7 év után. Össze is házasodtak, gyerekük is van és boldogok egymással. Nem minden lány olyan mint te. 19/L
szerintem hagyd, hadd menjen. ha már ott tart, hogy szólt róla, akkor nincs visszaút. többet érdemelsz ennél, nekem nagyon rosszul esne, hogy szex közben arra gondol, hogy miért nem azzal a négerrel van...meg hogy már nem vagyok neki elég. ez megalázó, én kiadnám az útját.
Küldd hozzám!:)
Olvastam néhány hozzászólásban, hogy azért beszélt nyíltan a nõ, mert szereti a kérdezõt. Na, hát szeretni is okosan kell. És szerintem ez az egész nagyon bután történt a nõ részérõl. (Nem lehet túl intelligens, cizellált lelkû).
Kedves 25ös válaszoló! Nem mindenki akar magának több partnert, mert ha olyan partnert talál magának, akibe végtelenül szerelmes lesz, plusz mindenben passzolnak, akkor semmi nincs, ami arra vezesse, hogy másra vágyjon. Ha valaki azt állítja, hogy elsõre megtalálta az "igazit", aztán mégis másra vágyik, az mégsem az "igazit" találta meg. Mert akinek tényleg tökéletes a párja számára, az tudja, hogy többet jelent neki a kapcsolata, mint néhány noname kaland. Így egyáltalán nincs kísértése sem más iránt, mert oka sincs rá, hogy legyen.
:D gondoltam, hogy nagy port fog kavarni a válaszom. Hát hogyne, el van k_rvulva a világ, én is k_rva vagyok, és mindenki más is az, aki nem egyetlen egy emberrel akar lefeküdni egész élete során... Pff... tiszta sor.. :D Kíváncsi lennék, hogy a sok álszent válaszoló közül vajon hányan lehetnek, akik csupán 1 emberrel létesítettek szexuális kapcsolatot. De szerintem 1 kezemen meg tudnám õket számolni. Könnyen beszél az, aki már kiélte magát. Inkább örüljetek neki, hogy ti nem voltatok ilyen helyzetben. Mert akár hiszitek, akár nem, van úgy, hogy az ember pont abban a valakiben találja meg az igazit, akivel elvesztette a szüzességét. És szerintem senki se úgy akar majd meghalni, hogy csak egy emberrel próbálta. Ezen pedig semmilyen eszköz nem segít. Jah.. azoknak pedig, akik azt hiszik, hogy nem tudok szöveget értelmezni, csak annyit mondanék, hogy nézzenek egy kicsit a kérdésben leírtak mögé. Nem (csak) az a lényeg, hogy a csaj nagyobb szerszámot akar. A hangsúly azon van, hogy "kipróbálni". Az, hogy õ ezt a "nagy farok" dolgot találta ki magának, csak egy dolog. Valójában az a baja, hogy még nem élt meg elég dolgot. Aki ezt nem látja, csak sajnálni tudom. A 25-ös válaszoló :)
Nem csak a nagy farok érzése maradt ki, hanem egy másik férfi érzése. Ez a lényeg. Kérdezõ ezt nem tudod kielégíteni egy nagy mûbrokival. Ha a kíváncsiság ilyen szinten megvan már, akkor az úgy befészkelte magát mélyre, hogy már kiírtani nem lehet. Minden képpen meg fogja tenni a csaj. Vagy engedéllyel, vagy anélkül. Azt is elhiszem, hogy ettõl függetlenül szeretitek egymást, de mint írtad, a te felfogásod nem olyan, hogy elviseld a próbálkozásait. Engedd el a lányt.
Az a fura a történetben, hogy ha a barátnõd egy nagy farokra vágyik, akkor miért beszéli ezt meg veled? Miért nem megy csak félre a tudtod nélkül, és próbálja ki? Erre gondoltál már? Szerintem azért, mert szeret téged.
Hát, ez elég szomorú dolog. Szerintem is ennek itt véget kéne vetni. Én pasi vagyok nekem a menyasszonyom volt az elsõ, neki én már a negyedik voltam. Szeretem és nekem is eszembe jutott, hogy többet nem fogok mással dugni sosem, de megcsalni akkor sem fogom! Ezt így elfogadtam mint tényt és nem is zavar. Szerintem ha ilyen felvetõdik ott be is kell fejezni a dolgot mert az már nem az igazi! 30/F
pedig a szoke cicas megoldas a legjobb mond neki ha o felre akar kefelni akkor neked is ugyanugy jogod van ra majd figyeld a reakciojat
Arra, hogy a világ kifordult önmagából a 25-ös válasza a példa az a bunkó aki szerint nem normális az asdzonyka "igénye" No comment!
A kapcsolatok es az emberek kulonbozoek, nem mindeki olyan mint TE, kedves utolso.
"te pedig egy not amilyet szeretnel" Ha mindketten mást akarnak, akkor el kell hagyni egymást, de bordélyházat, meg box meccset rendezni.
Valahol ertheto, hogy bepanikolt, hisz meg o is nagyon fiatal. O akarja a gyereket, vagy te eroltetted? ha hajlando vagy a kompromisszumra, felvetheted neki, hogy mi lenne ha egy parral cserelnetek, illetve o kapna egy ferfit nagy szerszammal, te pedig egy not amilyet szeretnel. Tudom, hogy ez nem ugyanolyan, es neked ez lehet mar nem is menne, akkor viszont jobb ha abbahagyod vele. Szerintem legbelul nem akar meg o gyereket!!! Esetleg farokhosszabbitot vegyel, vagy egy jo nagy vibratort. Nem kell elitelni valakit, mert szexualis vagyai vannak, sott en tisztelnem is erte, hogy megosztotta velem!
úristen mekkora papucsok vannak ! jó szájba kell ba*szni az ilyet...de téged se ártana h észhez térj..:D
Ha jobb naggyal, akkor vége? Ha nem jobb akkor marad? Vagy mi? vagy ha kicsit jobb, még akkor is marad?:D Viszont ha ugyanolyan, akkor nem lenne jó elveszíteni téged emiatt?
Engedd meg neki, hogy kiprobalja! Meg lehet ezt beszelni.
én a helyedben olyat levernék neki, hogy a takony menetet vágna a nyaka körül...
tedd alá egy lónak.
Sztem attól még szeret, hogy ezzel áll elõ.
Érdekes felfogású emberek vannak. Ha eljutott addig, hogy neked elmondja, akkor már mióta errõl álmodozhat? Hihetetlen:D
egyértelmûen nem szeret már, hagyd ott
Mondhatjuk, hogy õszinte, viszont egyáltalán nincs tekintettel a lelki világodra, ami, talán még nagyobb baj (mintha hazudna - vagy legalábbis nem mondana el mindent). Ha tényleg csak kipróbálni szeretné, akkor megtehetné azt a Te tudtod nélkül is, aztán kiértékelné a tapasztalatokat - és, ha úgy találná, hogy az az élmény annyival jobb, és annyira fontos neki, akkor úgyis szakítana Veled, vagy legalábbis mérlegre tenné az összes többi tényezõvel, hogy együtt maradjon- e Veled. Könnyen találhatna valamilyen álindokot a szakításra, ha pedig Veled marad, akkor buta dolog a részérõl Téged ilyennel traktálni. Vagy direkt bántani akar Téged ezzel a dologgal - akkor viszont saját maga ellen is dolgozik (mert vissza fog ütni a dolog).
Nyilván bizonyos határokig lehet, szabad, és kell is különbözõ. Konkrétan ez a verjük össze érte, ebben már nem túlzottan érdemes, már csak a törvények miatt sem.
elõbb-utóbb ez bekövetkezik minden egyfaszis csajnál. most épp nem a "nem éltem ki magam" szöveg jött.
25-ös! Te elolvastad egyáltalán a kérdést? "a nagy farok érzése kimaradt az életébõl és ki akarja próbálni." Ha nem akarná megcsalni, akkor már rég vett volna magának egy óriási vibrátort, és akár nagy magányában kipróbálta volna...
Hogy mennyi idióta bunkó pasi van.... Azért remélem, akárhogy mondják, te se gondolod, hogy ezért bántani kéne a csajt. Igazából hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem értem meg valahol a barátnõd. Én is még csak egy sráccal voltam, és izgat a gondolat, hogy milyen lehet mással. De nem tudok dûlõre jutni a dologban. Szerintem semmiképp se ítéld el õt emiatt. Nem megcsalni, fájdalmat okozni akar, hanem csak a kíváncsiság hajtja. Próbáljatok meg ketten valami megoldást találni erre.
attól még, hogy érdekli, nem biztos, hogy rákapna. van olyan vágy, amirõl kiderül, hogy csak elméletben jó. mutasd meg neki. dugd meg egy dildóval. de ne bosszúból, hanem úgy, hogy jó legyen:)
Szerintem felejtõs vagy vagy vagy mond azt , hogy rendben akkor keressen magának valakit de akkor te is egy csini szuper cicát aki a legmocskosabb álmaidat váltja valóra ... meglátjuk mit szol hozzá !
Nem engedném más pasi közelébe... Ha ráhagyod és nem is jön be neki a giga farok, vérszemet kap. Újra és újra elõ fog állni olyan kivánságokkal amiket te nem tudsz megadni ergo újra meg újra le fog lépni... Két alternativ megoldás létezik: vagy vibrátort veszel ahogy fentebb irták, vagy ha ez nem jó neki akkor szakitsatok menjen élje ki magát és ha megnyugododtt a vére és te is egyedülálló vagy épp akkor folytatjátok a kapcsolatot.
Jézusom:D Ez az öklözd meg a legjobb. Egyértelmûen ez a legjobb megoldás.
mért nem öklözöd meg? Vannak nõk akik szeretik, nem kell ezért lófarkó palival félredugni... öklözd meg a csúnyáját!
Azert mert kiprobalja egy nagy farkuval, meg egyaltalan nem biztos, hogy elhagyna, söt lehet fajna neki, nem elvezne, de szerintem nem ez döntene, biztos, hogy nem hagyna el emiatt.Mivel megosztotta Veled ezt a fajta vagyat, legalabb öszinte volt veled. Beszeljetek meg, hogy ö ezt hogyan kepzelne, mik a vagyai!
Na hát nagyjából eldõlni látszik:) Értékelések, kommentek alapján a tanács amit a GYIK-on kaptál: Verd össze
hát nem tudom ...ha férfias lennél már rég kib.sztad volna úgy h ott döglik meg ahova zuhan de ez a mai világ :) ennyit is ér.
Természetesen k.u.rvára nem szeret téged, nincs tekintettel rád semmilyen formában. Ne haragudj, de még most szabadulj meg tõle, még mielõtt elveszed, aztán utána fog szétcsalni.
" Azt mondja hogy mivel már lesz gyerekünk is, úgy érzi akkor már nem tehet meg akármit" Donor vagy! Téged megalázna, de a gyereket már elõre tiszteli!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!