Találatok a következő kifejezésre: El szeretném egy pasi (12 db)

El szeretném "csavarni" egy pasi fejét! Mi az ill. azok a női "praktikák" amiknek egy pasi nem tud ellenállni és lázba hozza őt?

Legjobb válasz: Úgy gondolom, ez minden pasinál változó. Szerintem nincs kifejezett módszer. Ahhoz ismerned kell legalább egy picikét. Vagy ha nem, akkor pedig próbálgasd! Például ha a közeledben van, akkor ne röhögcsélj feltûnõen a barátnõiddel, mert az a pasiknak nem jön be. Ha közelebbrõl is ismered, úgy értem beszélõviszonyban vagytok, akkor kedvesen nézz a szemébe, mosolyogj (ha távol van, ez akkor is jó), és néha "véletlenül" megérintheted pl a karját, a vállát... A reakcióit pedig észre fogod venni. Ha nem teljesen kielégítõ választ adtam, akkor írj kommentben, és próbálok még segíteni. :) Sok sikert!

Úgy gondolom, ez minden pasinál változó. Szerintem nincs kifejezett módszer. Ahhoz ismerned kell legalább egy picikét. Vagy ha nem, akkor pedig próbálgasd! Például ha a közeledben van, akkor ne röhögcsélj feltûnõen a barátnõiddel, mert az a pasiknak nem jön be. Ha közelebbrõl is ismered, úgy értem beszélõviszonyban vagytok, akkor kedvesen nézz a szemébe, mosolyogj (ha távol van, ez akkor is jó), és néha "véletlenül" megérintheted pl a karját, a vállát... A reakcióit pedig észre fogod venni. Ha nem teljesen kielégítõ választ adtam, akkor írj kommentben, és próbálok még segíteni. :) Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Szia!Köszi a választ ari töled hogy igy segitesz:) !Igen ismerem/kb fél éve/ és jo fej közvetlenül eltudunk dumcsizni csak tudod idõsebb nálam amivel nincs gond csak nem tudom hogy viszonyuljak hozzá milyen lépést tegyek felé hogy észrevegye hogy bejön nekem!?De nem akarom letamadni sem!
semmiképpen ne játszd meg magad, mert már ismer és ez feltûnne neki.Azon kívül nem is biztos hogy bejön neki.Ha beszélgettek ejts el kétértelmû megjegyzéseket, aztán meglátod veszi e a lapot.remélem neked is bejön!!!
A kérdező hozzászólása: Megprobálom hátha ugy rájövök mi is a helyzet va e esélyem!Köszi a választ!
Semmiféleképpen ne támadd le, és ne mondd meg neki közvetlenül, hogy tetszik neked. Attól megrémülnek a pasik, még ha nem is mutatják. Elõször kerülj hozzá még közelebb, próbálj vele olyan témákról is beszélgetni, amik intimebbek vagy amiklyenekrõl sosem szoktatok, és talán közelebb hoz titeket egymáshoz. (Te tudod, hogy ezek mik lehetnek.) És akkor utána jöhetnek a kétértelmû megjegyzések, kérdések, ahogyan a harmadik válaszadó mondta. ;) Pussz:Az elsõ válaszadó voltam. Sok sikert és majd írj! ;)
hát ezzel nekem is problémáim vannak... :S nem akarom elmondani, hány éves vagyok, mert az ciki lenne, hogy ilyen fejjel nem tudok mit kezdeni ebben a dologban. :P de sajnos már több barátságot is elvesztettem amiatt, hogy konkrétan tudtára adtam egy pasinak, hogy mi a szitu. most néhány hónapja iszonyatosan tetszik egy srác, és próbáltam okulni az eddigi ballépésekbõl, és nem tettem semmi nyilvánvalót. sajnos csak msn-en kommunikálunk, meg ritkán írunk egymásnak emailt, amiben érdeklõdünk egymásról, hogy hogy vagyunk, mi van velünk, rég beszéltünk. de ennyi. szerintetek esetleg elhívjam teázni, vagy moziba, vagy ilyesmi, és akkor a válaszából talán kiderül, hogy bejövök-e neki? de az is lehet, hogy csak haverságból jönne el velem. nem igazán értek a praktikákhoz, mivel én inkább beszélõsebb ember vagyok, és azt szeretem, ha konkrétan beszélnek az emberek az érzéseikrõl. nem értek én a nézésekbõl, kedveskedésekbõl, ilyenekbõl. tudom, ez talán gáz, de ez van. remélem, tudtok valami tippet adni! köszi!
A kérdező hozzászólása: sziasztok!köszi a válaszokat!Már közelebb kerültem az "áldozatomhoz":) !Már csak idõ kérdése!Köszi akik biztattak és adtak tanácsot:) !Puxa
14 éves pasi?
Még 5 év múlva fantáziálj errõl! Maszturbálj, és elélvezés után már nem is fogsz rá gondolni :)
Ne aggódj, veszítsd csak el nyugodtan. De majd 25 éves korodban emlékezz rá, hogy volt valaki, aki szólt, hogy nem kéne. Akkor majd rájössz, hogy tönkre vágtad az életed mert túl korán kezdted el azt amirõl fogalmad sincs. Ez nem olyan dolog amit divatként lehet kezelni, és csak azért "akarod" elveszteni (azt amirõl azt sem tudod, hogy mi) mert mindenki elvesztette (legalábbis õk ezt hazudják, hogy menõk legyenek). Gondolod át, még egyszer, és ne csinálj hülyeséget. Mert én leszek az aki nagyon leolt ha utána idejössz sírni, hogy terhes lettél e... Megbõgetlek az fix. Most még idõben szólunk.
gyorsan, ír neked itt pár huszon-, harminc valahány éves debil ez még korai
Ennyi erõvel a 4 éves öcsémre is mondhatnánk, hogy pasi:D:D:D:D 14 évesen nehogy elveszítsd, mer' megb.szlak
14 évesen miért akarod elveszteni? Azt se tudod, mit csinálsz!
Megduglak ha akarod
Szerintm inkább egy idõsebb, tapasztaltabb srácot válasz ha van ilyen szimpatikus srác.
Ha nem jön öosze én elveszem
30 megfelel?
ne bszd el az életed...
Én is azt mondanám h korai.. 16 éves vagyok és a barátom már le akarna feküdni vele (1 éve vagyunk együtt) de én még így is fiatalnak érzem magam hozzá. De amúgy ha úgy érzed h nem bánnád meg akkor csináld..de mindenképpen megbízható sráccal aki figyel arra h mi a jó neked és türelmes veled.. Én is egy idõsebb srácot ajánlanék.
en is 14-vok gyere
#24 Írásod alapján nemis tippellek többnek.
Bár a többiekhez hasonlóan én sem pártolom, hogy 14 évesen lefeküdj valakivel, azért tanácsokat még adhatok. Végülis a szexuális önrendelkezéshez már jogod van... Elsõ lépésként merülj közel hozzá! Bár ha jó csaj vagy, õ meg mondjuk egy lazább kanos kissrác, egy "nem akarsz lefeküdni velem?" kérdés is megteheti a hatását, de azért ez rosszul is elsülhet, szóval elõször csak szépen kerülj közelebb hozzá! Barátilag! (Nem tudom, hogy járni is akarsz-e vele, vagy csak lefeküdni?) Beszélgesetek sokat, "melegedjetek össze"! Aztán egy idõ után, amikor már eléggé bíztok egymásban, fel lehet hozni a szex témát is. Mondjuk rákérdezel, hogy õ volt-e már lánnyal, na aztán itt be lehet dobni, hogy te még szûz vagy, és égsz a vágytól, hogy kipróbáld, milyen az. Aztán ha szerencséd van, megtörténik a dolog. Remélem, tudtam segíteni. Ettõl függetlenül jól gondold meg! Bár azért túldramatizálni sem kell, nem lesz kötelezõ jelleggel ribi abból, aki 14 évesen már nem szûz, de azért tényleg fontold meg, ez egy olyan dolog, amit csak egy valakinek adhatsz oda. Van két olyan lány ismerõsöm is, akik kb. a te korodban estek át a dolgon. (Az egyik 14 volt, a másik 13.) Egyikük sem büszke a tettére, és ha lehetne, visszacsinálnák... szóval jól gondold meg, és ha mégis megteszed, semmiképp ne feledkezzetek meg a védekezésrõl!
egy kis 14 évest könnyen rátudsz venni a szexre de ne csináld!!! várj vele nem fogod megbánni hidd el!!
Én 18 éves vagyok és szûz. ( és nem azért mert szar csak vagyok...) Szerintem nincs hova kapkodni ezzel a dologgal. ha jön egy olyan srác akit érdemesnek tartasz rá ás megbízol benne és nem csak arra játszik, hogy lefeküdjön veled, akkor gondolkodj el ezen.
én 17 vagyok és még szûz. és tök jól érzem magam így is. ha az élvezetre vágysz, egyedül is képes vagy az orgazmus elérésére. én már próbáltam, és nagyon jó. ez egy biztonságos módszer, amit nem bánsz meg, késõbb sem, és nem kell hozzá elveszítened a szüzességedet sem. :)
14 évesen a te osztályodban még nincsenek 'pasik', csak kisfiúk. Azt meg kell értened hogy alapjában véve a fiúk késõbb érnek, ez ebben a korban ütközik ki a leginkább, én nemigen ajánlanám hogy egy 14 éves fiúval te bármit akarj. Természetesen nem azt mondom hogy ne járj korodbeliekkel de õk még nem alkalmasak egy kézfogós kapcsolatnál többre, szóval ha akarsz is valamit mindenképpen egy kicsivel tapasztaltabb fiút keress (16-17), vele már nem lesz gond. DE! Én abszolút nem ajánlom hogy 14 évesen ilyenekkel foglalkozz, tudom hogy ez kritikus kor, és nem szeretitek ezt hallani, de kislány vagy még ehhez, nincs abban semmi ha vársz, és ugyanúgy, ha késõbb mégis úgy érzed hogy valakivel le akarsz feküdni, az a valaki ne egy 'veszítsem már el' akárki legyen. Ne azért járj valakivel hogy elveszítsd, hanem azért veszítsd el mert jársz valakivel, szereted, és érdemesnek tartod rá. Persze tudom hogy ha nagyon elszánt vagy, akkor úgyis megteszed, szóval csak annyit mondok: VÉDEKEZZETEK! Ezért is nem ajánlatos kisfiúkkal kezdeni, nem tudják használni az óvszert, stb, ha mégis lesz valami, mindenképpen bizonyosodj meg róla hogy megfelelõen húzta fel a gumit, vagy pedig használjatok más védekezési módszert. És ne dõlj be, hogy majd vigyáz, egyfelõl a megszakítás nem minõsül védekezésnek, az elõváladék is tartalmazhat spermiumot, másfelõl talán ez egy tapasztalt pasinál talán mûködhet, de egy 14 éves kisfiúnak biztosan nincs annyi önuralma, ez a te tested, vállalj érte felelõsséget.
neb*zd...felteszi a kérdést, és csodálkozik, hogy akad jelentkezõ....:D:D mit akarsz drága kérdezõ akkor? hogy kezdeményezz? menj oda hozzá, és kérdezd meg, hogy meg akar-e b*szni.
Miért akarod elveszteni. Szerintem is korai, pláne úgy hogy nem is vagy szerelmes. Nem értem az ilyen embereket, magadat járatod le vele.
Megoldhatjuk ketten is..:D
Hol laksz? én 14 évessel csak akkor jönnék össze ha ekkora lenne a szexuális vágya mint neked :D :) f19
A kérdező hozzászólása: Miért ilyen sok a perverz idióta baromállat? -.-"
És miért ilyen sok a 14 éves pi-csa, akik felnõttnek érzik magukat és dugni akarnak?
vannak pro és kontra érvek is :) lehetõleg egy normális arcal kerülj össze, max 16-17 évessel, de az sem gáz, ha vársz még 1-2 évet :) én pl 15 évesen vesztettem el, nem azt mondom, hogy megbántam, de egy jobb lánynak is adhattam volna, jobb körülmények között. 16/f
Figyelj kérdezõ.Miért akarod elveszíteni?Így csak annyit érsz el, hogy azt hiszed magadról, hogy nagyon "menõ vagy"..."Hú, nézzetek õ már nem szûz!Veszítsük el mi is!"Hú, igen..szerintem így meg csak azt érnéd el, hogy egy büdös k*rvának gondoljanak, ami ha belegondolunk igaz is lehetne rád, hogy 14 évesen ilyenekre használod a fejed!De mondok egy példát: Vegyünk egy teli ásványvízes szénsavas flakont ami még nincs kinyitva.Ha már egyszer kinyitottuk az már soha nem lesz olyan minta "kinyitáskor".Azaz a szénsav mindig veszít az erejébõl akárhányszor csak bele iszunk...végül az utolsó kortyoknál már olyan víz mint a csap víz..Hát te is így akarod végezni?Hisz, a víz is akkor jó mikor elõször kinyitjuk és még "Friss" nem mikor már "Használva van"!Sõt, ha még mások is elõttünk ittak belõle még fertõzést is kaphatunk!Na ezért, ne veszísd még 14 évesen el a szüzességed!Rá ér az még 18 évesen is! Remélem meg értetted...ha nem ...az a te bajod..Nem az én szégyenem lesz hanem a tied és a szüleidé!
14évesen még korai.Fõleg hogy nem is vagytok se együtt, se szerelmes. Késõbb még valószínû, hogy meg is bánnád. Meg ne csak azért akarj kezdeményezni hogy megb*szon
hát nem is tudom...már nem azért 14 évesen még nem kéne elveszíteni
szerintem még várj vele minimum 2 évet. gondolj bele utána egész életed végéig szexelni fogsz. de viszont már soha többet nem leszel szûz.

Valaki adjon tanacsot. Surgosen.6 honapja beszelek egy pasival, es 5 napja jottunk ossze, ugy tudja h mar nem vagyok szuz, de ez nem igaz, es penteken szeretne velem lenni. Mit tegyek? Mondjam el az igazat neki, vagy varjak mig oda kerul a sor?

Legjobb válasz: mond el neki mindenképp. a jó kapcsolat alapja az õszinteség! hidd el jobban jársz ha elõbb el mondod, neked is jobb lesz, mert leglább nem kell ezen gyötörni magad.

mond el neki mindenképp. a jó kapcsolat alapja az õszinteség! hidd el jobban jársz ha elõbb el mondod, neked is jobb lesz, mert leglább nem kell ezen gyötörni magad.
Nem fog ezmiatt rossz szemmel nézni rád, mond el neki.
Sok sikert a "kapcsolathoz"
Errõl csak ennyi jut eszembe: :DDDDDD Most ez komoly? Errõl mért kellett hazudni? Jogosan azt fogja gondolni a srác, hogyha ebben hazudtál, akkor még miben? Gondolom végigment rajtad a fél lakótelep azért nem mondtad el neki, hogy már nem vagy szûz... Vagy mi értelme volt hazudni errõl? 30/n
Most megkérdezném, hogy miért hiszi azt, hogy nem vagy szûz, de a választ már így is tudom. Valószínûleg mert ezt mondtad Neki, azaz hazudtál. Már a legelején mikor szóba jön a téma õszintén el kellett volna mondanod... Nagyon meghitt, õszinte, és hosszútávú kapcsolatnak ígérkezik. Biztos más, sokkal komolyabb problémákat is így fogtok megbeszélni... Ez olyan: "Vajon elmondjam Neki, hogy már nem szeretem, vagy elég csak akkor mikor már megcsaltam?" szintû kérdés...
Oké, bocsi, most látom, félreolvastam. Pont fordítottan értettem elsõre. :D Bocsánat. Szóval, mondd el nyugodtan neki, mert ha nem tudja, hogy szûz vagy, akkor nem biztos, hogy olyan szinten odafigyel rád. Egy normális pasinak megtiszteltetés, ha elveheti egy nõ szüzességét.
le akarsz feküdni valakivel akivel 5 napja találkoztál elõször? a 6 hónap beszélgetés az mi volt internet?mert az nem számít....vagy ha élõben beszéltél akkor mit jelent az összejöttünk? azért kellett volna õszintének lenned mert a férfiak a szûz lányra nem úgy reagálnak hogy:azta de ciki, hanem ellenkezõleg:a nem szûz csajról vélekednek úgy hogy simán meg lehet fektetni...túléli hisz nem ez lesz neki a LEGENDÁS ELSÕ
tipikus lány.. beleszeret a neten át, idealizálja a pasit, egy fantom képet alkot róla. "õ az igazi, õ érdemli meg az ártatlanságom bla-bla" aztán amikor elmúlik a bolondóra, az agyadból kiürül a sok szar szerelem hormon és jön a pofára esés. "de hát ki ez a pasi?" "nagyon megváltoztááál nem voltál ilyen!" persze hogy nem volt ilyen... sosem volt ilyen.. mert csak te hitted, hogy olyan. azt tanácsolom, hogy ismerkedjetek még.
A kérdező hozzászólása: Amugy nem most taliztunk eloszor, csak most gondoltuk ugy hogy jo lenne egy kapcsolat..amugy koszonom a tanacsot, es igyekszem h el mondjam neki az igazat...Es a 4 komentnek csak annyit, h nem ment vegig rajtam az egesz lakotelep

Lányok bele tudnátok szeretni egy szub, biszex (passzív) hajlamú pasiba, el tudnátok fogadni párotoknak?

Fut itt egy másik kérdésem is ami tartalmasabb képet adhat Rólam és a vágyaimról:

Legjobb válasz: Ha az elõzõ kérdésed nézem akkor maximum nyitott kapcsolatban vagy laza kapcsolatban élhetsz csak igy olyan párt kéne találnod akinek ez bejön. Én speciel nem tudnám ezt igy elfogadni szeretem egymással szexelünk nem vágyom egy plusz fõre semelyik nembõl

Kérdezõ, még mindig beteg vagy!
A kérdező hozzászólása: Igen..:) ) Szerintem hasonlóan látjuk a dolgot, csak némi fogalmi értelmezés zavart be egy kicsit...:)
Na ez már jobban tetszik, a végére csak kialakult a dolog.:)
A kérdező hozzászólása: Akkor sikerült jól megfogalmaznom :) Akkor így talán érthetõek az elõzõ soraim is....tehát nem a Nõi szerepet élvezem hanem azt a hogy a biszexre kényszerítés, a kis kur*a szerepének az eljátszása meglehetõsen megalázó számomra és ezért izgalmas, mert ezek által megélhetem a Párom elõtti maximális megalázkodást és erõsíthetem az Õ dominanciáját...:)
Ezt az utolsót értem, ezt sokan csinálják, nincs vele gond. Nem zárná ki azokat, amiket én írtam. :)
A kérdező hozzászólása: Huh...:) :) ...Megpróbálom leírni, hogy hogy is élem én ezt meg...:) A biszexualitás és a sub/slave szerep az én esetemben összefügg...Külön férfival nem létesítenék szexuális kapcsolatot és egyáltalán nem is vonz a dolog...tehát e tekintetben nem vagyok biszex... ha egy férfit kell a Párom/Úrnõm elõtt szexuálisan kielégítenem, illetve egy férfi rajtam éli ki a vágyait , azt kimondottan megalázónak élem meg és pont ez teszi izgalmassá számomra...tehát a biszex játék számomra az Úrnõm iránti alázat és behódolás kifejezésének eszköze, ami a maximális megalázottság átélésével párosul....ami pedig szub létemre felettébb izgat...:)
"Én azért nem tudnék passzív szerepben domináns lenni, mert vhogy számomra ez a szerep a feminim énem megélését szolgálja, " Különben nem is írtam, hogy neked passzív szerepben dominánsnak kellene lenned. De: azért nem tudnál, mert számodra a feminim éned megélését szolgálja? Ami ezek szerint szerinted nem domináns. Egy igazán domináns Nõnek a feminim jelleg, és dominancia teljesen egybeesik, mert nem "férfiutánzat" akar lenni. :) Nem is tudom, hogy fejezzem ezt ki neked (annyira nem is lényeg, mert van kapcsolatom, köztünk úgysem lesz semmi). Szóval, hogy a csodába tudsz te férfiként a Nõ számára "alárendelõdni", ha közben éppen a feminim jelleget azonosítod magadban ezzel? Egy domináns Nõnek alárendelt férfi kell, nem "feminim" férfi. Hanem: "férfiként alárendelt". A domináns nõ nem "leszbikus". :) Kicsit talán összezavartalak, de mindegy. :D
A kérdező hozzászólása: Illetve számomra férfi létemre, a Párom/Úrnõm elõtti biszex játékok az alázatosság, behódolás és Párom "erõfölényének" elismerését is jelképezik:)
hát haver te aberrált vagy:D
"Én azért nem tudnék passzív szerepben domináns lenni, mert vhogy számomra ez a szerep a feminim énem megélését szolgálja, " De nekem olyan férfi kell, aki aktív, vagy passzív de lényegében sub, vagy slave. És ez nem "nõiesség" számára. Tudod, írtam: számomra ez sérti a saját, Nõi dominanciámat valahogyan. Én el sem tudom képzelni, milyen lehet "nem-domináns" nõnek lenni, most attól függetlenül, hogy a nõ aktívan mozog-e, vagy passzívan élvezi a kényeztetést, szolgálást (õt szolgálják, kielégítik). Ezért nem is létesítek kapcsolatot olyasvalakivel, aki a "feminim" énjét éli meg a sub/slave szerepek valamelyikében. :) "amit csak egy szexuálisan domináns férfi tud belõlem kiváltani..." Akkor mi nagyon nem passzolnánk, mert nekem olyan "kell", aki a férfi énjével a domináns Nõnek akar (akár aktívan, akár passzívan) alárendelt lenni. És szó sincs "feminitásról" nála. A feminim jelleg számomra a saját nõiességemmel egyenlõ, tehát domináns. :) Szoktam én is "aktív" lenni, de ez most lényegtelen (mikor, hogyan, mennyit mozgok- a lényeg, hogy mindig én irányítok). "bár ez lehet, hogy csak azért van mert bi téren minimális (1 alkalom) tapasztalatokkal rendelkezek ..kicsit több tapasztalattal elképzelhetõ, hogy másként fogok vélekedni...:) " Sok sikert hozzá. :) Én megfogadtam, hogy csak olyanokkal jövök össze, akiknél eleve egybe esnek a fenti dolgok. Fiú - sub/slave - aktív/passzív (nekem mindkettõ bejön, csak "alárendelten" "tegye"!) Ehhez a Nõ számára- domináns - feminim - aktív avagy passzív, én mindkét "szerepben" szeretek lenni. :)
A kérdező hozzászólása: egyik kedvenc videóm :) http://xhamster.com/movies/1276366/femdom_cuckold.html
"A kérdező hozzászólása: Illetve számomra férfi létemre, a Párom/Úrnõm elõtti biszex játékok az alázatosság, behódolás és Párom "erõfölényének" elismerését is jelképezik:) " Beteeeeeeg!:D
Az ha biszex kifejezetten a vágyam.Nézném ahogy csinálja a pasival:D De az h meg is csaljam a párom, tehát az elõzõ kérdésed, az nem vonz.
A kérdező hozzászólása: Simán....bundikenyerben is egyike vagyok a legnagyobbaknak:) ))
és ha rádparancsolnék, hogy csinálj nekem bundáskenyeret?
A kérdező hozzászólása: Mondjuk ha a másik pasi is sub és Úrnõm megparancsolja, hogy dugjam meg, nyaljam ki stb...akkor azt tudna annyira alázó lenni, hogy szerintem még izgatna is :)
Én megpróbálok válaszolni "helyette". Egy csajt d.gni más lehet. Mert attól, hogy õ d.gja a csajt, a nõ még lehet domináns. Nálunk legalábbis így mûködik. A hüvely eleve más, és amikor én használom a hüvely izmaimat, irányítom a partnerem mozgását, akkor domináns vagyok. Férfivel szemben férfiként õ talán úgy tud alárendelt lenni, ha a férfi d.gja õt. Ez más, mert egy férfit d.gni análisan nem úgy jöhet le, mint amikor egy domináns nõvel szexelsz.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom...inkább azt mondanám, hogy jobban bejön ha engem dugnak, annak ellenére , hogy Nõvel nagyon szeretek aktív lenni....bár volt már példa az ellenkezõjére is, mert amelyik pasi megdugott utána meglovagolta a farkamat, és nem volt rossz csak fura, , , kevés még a gyakorlatom de lehet belejönnék abba is...:) )
De ugye írtad h passzív vagy...ha csajokat szeretsz dugni akk pasit miért nem?
A kérdező hozzászólása: igen a cselekmény izgató , a srác kicsit talán túljátssza az undorodást a másik pasi farkától...de a csak igazi kis perverz boszi ez látszik az arcán...:D.. Akkor Te igazán ideális partner lennél egy randihoz ... :)
Én nagyjából ilyen vagyok (domináns, + bejönnek a bi srácok). A videó nagyrészt jó, a cselekményt illetõen.
A kérdező hozzászólása: Nekem ideális az lenne , hogy bnõm élvezi a biszexualitásomat és domináns természetû is a szexben...a megcsalás csak hab a tortán...de nem is a megcsalás hanem , mondjuk hogy õ megnéz pasival és én is õt...:) )..akár lehet ez egy biszex házibarát mindkettõnk örömére :)
A kérdező hozzászólása: "Ezt nem értem. Én akkor érzem (talán) a legdominánsabbnak magam, amikor én vagyok "passzív" (nem mozgok), és a másik, az "aktív" (slave) teljesíti az óhajaimat. Kielégít a szájával, nyelvével, esetleg szex közben mozog kedvemre, én pedig kényelmesen feküdhetek. :) Nem tudom, te hogy értetted." Én azért nem tudnék passzív szerepben domináns lenni, mert vhogy számomra ez a szerep a feminim énem megélését szolgálja, amit csak egy szexuálisan domináns férfi tud belõlem kiváltani...bár ez lehet, hogy csak azért van mert bi téren minimális (1 alkalom) tapasztalatokkal rendelkezek ..kicsit több tapasztalattal elképzelhetõ, hogy másként fogok vélekedni...:)
Igen, bele. Csak ilyen pasim van.
"csak passzív szerepben nem érezném hitelesnek a domináns szerepemet, , , ?:) " Ezt nem értem. Én akkor érzem (talán) a legdominánsabbnak magam, amikor én vagyok "passzív" (nem mozgok), és a másik, az "aktív" (slave) teljesíti az óhajaimat. Kielégít a szájával, nyelvével, esetleg szex közben mozog kedvemre, én pedig kényelmesen feküdhetek. :) Nem tudom, te hogy értetted.
én simán, én is biszex vagyok 21L
7: 6-ban írtam, pl.
ma 23:24 Tudtam, eleve így jöttünk össze. :) A "hajlam" volt meg benne, ez tetszett, de nagyrészt én hoztam ki belõle. :)
A kérdező hozzászólása: Milyen elvi kérdések okoznák a galibát? :)
Pont a legrosszabb helyen olvastam bele. :D "de elõször akkor nõvé teszünk ha már férfi nem tudsz lenni" Nekem nem kell nõ, iszonyodnék attól, hogy a barátomat nõvé teszem. Én vagyok a domináns, én vagyok a Nõ. Mindenfélét csinálok vele: de õ a fiú. :) Sub/slave, nekem az nem "nõi szerep" (mert ezzel a saját dominanciámat sértené!) Tehát, mire ezeken az "elveken" túljutnánk, lemenne jó néhány megvitatás köztünk, úgyhogy felejtõs...:)
A kérdező hozzászólása: 2. a mostani barátodról tudtad, hogy ilyen beállítottságú mikor összejöttetek vagy késõbb vallotta be, netán Te terelted erre az útra?:)
Az elsõ felével még nincs is baj. De ahogy beleolvastam, hát, elvi kérdésekben lennének vitáink, úgy tûnik! :)
A kérdező hozzászólása: Igazán komoly érzelmeken alapuló kapcsolatot szeretnék , ahol a párom szexuálisan domináns és nem zavarná, sõt élvezetét lelné a biszex hajlamomban, és az elõzõ kérdésben megfogalmazott cuckold illetve egyéb femdom, domina játékokat is izgalmasnak találja..
Minden további nélkül. :) Engem kifejezetten az ilyen fiúk vonzanak. A mostani (immár tartós) kapcsolatom is enyhén ilyen.
A kérdező hozzászólása: A kifogásolt játék csupán egy fantázia, ami azt fejtegette, hogy miként lehet kellõen alázóssá tenni a cuckoldot ha a Párom Nõvel lépne félre...:)
Kérdezõ: az én barátom is enyhén biszex. De õk éppen fiúkkal "domináns". Fiúként velem szemben inkább slave(vagy sub), neki én vagyok a Nõ (akivel sosem tenne olyan dolgokat, mint egy másik fiúval) :)
11: Ez meg még a másik: Nõvel sosem lépnék félre, egyszerûen elképzelhetetlen számomra a dolog. Én teljesen hetero vagyok. Kizárólag a fiúk jönnek be. :)
A kérdező hozzászólása: Értem :) ...csak passzív szerepben nem érezném hitelesnek a domináns szerepemet, , , ?:) Remélem egyszer Nekem is lesz bevett gyakorlatom a párommal e téren is...:)
20: Igen, bár inkább úgy írnám: a domináns / sub/slave szerepeket is. Az aktív-passzív (nálunk) ezekkel nem feltétlenül esik egybe. :) Ez hosszadalmas, most nem kezdek bele a magyarázatba. Kialakult rendszerünk van már erre. :)
A kérdező hozzászólása: "Igen, volt rá példa. Ilyenkor a barátom vele szemben néha domináns, velem szemben mindketten "slave-ek". De az is elõfordul, hogy a bi-pasi "domináns" a barátommal szemben (velem szemben sub/slave)." Ezek szerint a párod biszex téren uni, vagyis az aktív /passzív szerepet egyaránt kedveli...engem egyenlõre csak a passzív szerep izgat persze gondolom ez idõvel változhat...
ma 23:42 Igen, volt rá példa. Ilyenkor a barátom vele szemben néha domináns, velem szemben mindketten "slave-ek". De az is elõfordul, hogy a bi-pasi "domináns" a barátommal szemben (velem szemben sub/slave).
A kérdező hozzászólása: "Tudtam, eleve így jöttünk össze. :) A "hajlam" volt meg benne, ez tetszett, de nagyrészt én hoztam ki belõle. :) " És nálatok , hogy mûködik a dolog , idõnként bevesztek 1-1 bi pasit mindkettõtök örömére?
A kérdező hozzászólása: "Tudtam, eleve így jöttünk össze. :) A "hajlam" volt meg benne, ez tetszett, de nagyrészt én hoztam ki belõle. :) " Elõtte csak a hajlam volt meg Benne és Te szeretted volna, hogy ezt átültesse a gyakorlatba is?:)
A kérdező hozzászólása: "Jól van, én nem kötekedni akarok veled. Egyébként is van kapcsolatom. :) " Nem vettem kötekedésnek, csak próbáltam tisztább képet festeni Magamról :)
Jól van, én nem kötekedni akarok veled. Egyébként is van kapcsolatom. :)
A kérdező hozzászólása: A Nõvel történõ félrelépés gondolatának a szikrája nem az én fejembõl pattant ki, csupán leírtam, hogy lehetne izgalmassá tenni...:)
Ha az elõzõ kérdésed nézem akkor maximum nyitott kapcsolatban vagy laza kapcsolatban élhetsz csak igy olyan párt kéne találnod akinek ez bejön. Én speciel nem tudnám ezt igy elfogadni szeretem egymással szexelünk nem vágyom egy plusz fõre semelyik nembõl

Kéne egy pasi! Hol lehet ismerkedni, egy már nem tininek? 27 vagyok, de már van kisgyerekem, és nemrég hagyott el az apuka, és szeretném kiengedni a gőzt, szeretnék ismerkedni újra, csakhogy könnyebben felejtsek.

Ne értse félre senki, nem szexpartnert keresek, csak jó lenne emberek közzé járni, beszélgetni valakikkel, úgy érezni, hogy nem vagyok egy cs?dtömeg, és van aki még úúúgy tud rám nézni...

Legjobb válasz: Elsõ: el kéne olvasni az egészet"csak jó lenne emberek közzé járni, "

Elsõ: el kéne olvasni az egészet"csak jó lenne emberek közzé járni, "
chat.hu cset.hu google: párkeresés
nekem is kéne:) Egyedül vagyok én is egy gyerekkel..., próbáltam a társkeresõt, de felejtés, az a sok bunkó, brrrr!Gyerek nélkül nem tudok menni szinte sehova és gyerekkel nem lehet ismerkedni, szóval csak várom, h egy kicsit nagyobb legyen és akkor talán több idõm lesz magamra.Sok sikert neked is!
Hát pl. ha szeretsz kirándulni, akkor járhatnál túrázni társaságban. Neten is lehet találni ilyeneket, ahol szívesen veszik, ha csatlakozik valaki. De akár más sportot is ûzhetsz, ha szereted az ilyesmit. Mondjuk szerintem az is nagyon jó tud lenni - ha nem is az ismerkedés szempontjából -, ha összeszeded pár barátnõdet, kirittyented magad, és elmentek valahova egy hatalmasat táncolni :)
A kérdező hozzászólása: Budapesten...
Hol laksz?
kezdj el valami sportot. ott rengeteg embert az utadba sodor az élet.
Keress valami új hobbit, ami igényli a társasági életet (jóga, fitness, kézmûves szakkör, nyelvtanfolyam, tánc, sport), s ott talán feloldódsz, lesz sikerélményed
Próbálj meg barátnõkkel menni erre-arra, kirándulni, ahogy a kicsi és az idõd engedi, lazítani.
Én azt tanácsolnám a lányomnak, ha ilyen helyzetbe kerülne, hogy a neten nézzen ki magának leendõ kapcsolatot. Tudsz válogatni kor, testméret, iskolázottság, hovatartozás stb alapján, ami nem valószínû egy kiránduláson, vagy egy teapartin. Ráadásul mindketten tudjátok, hogy a másik párt keres. Tehát nem kell elfutni, hogy utolérjen. Ez sokkal korrektebb dolog, mint "árulni" magadat, kifogni egy nõs hapsit. stb. És legalább 1000 közül választhatsz.
mutasd meg a puncust
A kérdező hozzászólása: mondjuk nem pont ijenre gondoltam :p eggyelore meg nem szeretnek vele agyba bujni :p
Tudd meg mi érdekli, ha utána nézel és tudtok róla beszélgetni már nyert ügyed van.Ja, és legyél elengedve bõven humorral :)
A kérdező hozzászólása: koszi szèpen.:)

Annyira rossz h nem volt még egy pasim se aki igazán szeretne, és én is őt. Olyan rosszkedvem van emiatt. mikor jön el?

nem vagyok sztem se csúnya se szép.se kövér se vékony.ink átlagos.egyre jobban merek beszélni 'idegenekkel' is,de semmi:(

Legjobb válasz: Ha ezt 5 év múlva kérdezed meg akkor azt mondom, hát valami baj van. De 15 éves vagy és messze van még, hogy te nyugdíjba vonulj... Nem kell félned, hogy még nincs senki, majd lesz, nem kell kapkodni:) nyugi:)

Ha ezt 5 év múlva kérdezed meg akkor azt mondom, hát valami baj van. De 15 éves vagy és messze van még, hogy te nyugdíjba vonulj... Nem kell félned, hogy még nincs senki, majd lesz, nem kell kapkodni:) nyugi:)
15 vagy az jóég áldjon meg! Majd ha 25 évesen lesz hasonló problémád, akkor valóban lesz okod a rosszkedvre!
figyelj aki tetszik neked srác ahhoz menj oda és próbálj meg beszélgetni vele mégha félsz is menj oda nyugodtan akármilyen rosszfiús külseje van menj odahozzá beszélj vele és talán megtetszel neki!! Amúgy hova valósi vagy??
A kérdező hozzászólása: és mi van ha nem merek odamenni?!ennyire beszari vagyok:( xd de azért inkább egy fiúnak kéne kezdeményeznie és asszem nem nekem. am szegedi vagyok (:
Ajaj! Akkor most én már kezdhetek aggódni? 26 vagyok, és még nekem sem volt olyan pasim, aki igazán szeretett volna és én is õt. Na most akkor ez abnormális?

4 éve vagyok együtt a pasimmal, 2 éve együtt élünk. Szeretem a szexet! Minden nap szeretném ha lenne de a pasimnak nincs rá igénye! Az normális hogy egy 34 éves pasi nem akar szexelni? Akár a heti eggyel is beérné. Ez már orvosi eset?

Legjobb válasz: Õ ilyen. Nem kell neki több, de semmiféleképpen nem orvosi eset. Mondjuk a heti egyet azt én is kicsit keveslem, de 3-mal már bõven beérném. Figyeld majd jönnek a válaszok, hogy "márpedig én megdugnálak mindennap 5*, írj privit" :) 23f

Õ ilyen. Nem kell neki több, de semmiféleképpen nem orvosi eset. Mondjuk a heti egyet azt én is kicsit keveslem, de 3-mal már bõven beérném. Figyeld majd jönnek a válaszok, hogy "márpedig én megdugnálak mindennap 5*, írj privit" :) 23f
Az emberek nemi intenzitása különbözõ. Sajnos nálunk sem egyforma. A mi kapcsolatunkban a hölgy kívánja kb ilyen szinten.Megértem, de nem jó ezt elviselni.
normális
Normális, de ha neked ez kevés, akkor keress másik pasit. Én idõsebb vagyok és napi 1-2 az alap.
Akkor cseréljünk pasit, mert nálunk ugyan ez van csak fordítva :)
A kérdező hozzászólása: oké!:)
Normális.Nem mindenki igényli napi szinten. Van, aki képes egy nap 3-szor, de van akinek elég két naponta, vagy hetente egyszer. Egyébként, ha mindig piszkálod vele a párod, vagy célzásokat teszel, akkor még inkább elmegy tõle a kedve, mert úgy érzi, hogy kényszeríteni akarod...
Teljesen normális. Nem egyformák az emberek igényei.
Nekem igen. Mi a férjemmel minden nap, kivéve menszesz idején . A férjem 42 éves, 23 éve a férjem.

Miért ítélik el annyira ha egy lány gazdag pasit szeretne magának?

Mondjuk egész életében nélkülözött, többször éhezett és szeretné úgy élni az életét ahogy mások teszik akiknek nem jelent gondot id?nként étteremben enni, venni pár szép ruhát, elmenni nyaralni 1-2 hétre külföldre stb.

Legjobb válasz: Én azt ítélem el,amikor a csaj elvárja,hogy eltartsa a pasi ,miközben õ otthon ül és unalmában félrek*rogat..

Én azt ítélem el, amikor a csaj elvárja, hogy eltartsa a pasi , miközben õ otthon ül és unalmában félrek*rogat..
A kérdező hozzászólása: nem írtam sehol azt hogy a nõ közben nem csinál semmit mondjuk lehet hogy pl. dolgozik a minimálbéréért
Én nem önmagában ezt ítélem el, hanem a hozzátartozó hazugságokat és magyarázatokat ill. azt, hogy ennek ellenére természetesen ezek a nõk is kur.vár.a egyenjogúak akarnak lenni.
Elhatározás és idõ kérdése. Tanulsz valami olyat, amivel késõbb nem minimálbért keresel, nem ragaszkodsz a megszokott életteredhez, és mozdulsz olyan helyre, ahol jobban fizetett munkalehetõségek vannak, aztán egy idõ után keresel egy jobb melót. Ha egy olyan pasit akarsz magadnak, aki hajt azért, hogy többre jusson, az tõled is elvárja ezt. Ha olyan gazdagot akarsz, aki leszarja, hogy csinálsz-e bármi hasznosat, annak meg csak addig fogsz kelleni, amíg nem talál egy újabbat.
A kérdező hozzászólása: valakinek ez sem elérhetõ és nem igen van kitörési lehetõsége
Igazából nincsenek túl nagy igényeid, ez kb. a középosztály színvonala.
Én is gazdag párt szeretnék de én nem tervezem hogy otthon ülök majd. Most egyretemista vagyok utána pedig dolgozni szeretnék. Aki emiatt elítél az csak irigy szerintem. Nem akarom magam eltartatni de mégis a pasi a családfentartó.
Én nem ítélem el, de nem tartom normálisnak, sajnos a lányok többsége tényleg elég pénzorientált, én sose ez alapján választottam párt, engem nem érdekel ha valaki keveset keres, a lényeg az hogy szeressen és ne üljön otthon egész nap a seggén és élvezkedjen az én pénzembõl mert azt úgy hívják hogy ELTARTOTT ami aztán tényleg nagyon égõ
Ha egész életében nélkülözött, akkor tanuljon, és keresse meg magának a pénzt. Ne pedig élõsködõ módjára próbáljon ráakaszkodni valakire. Értem én, hogy kell a pénz, de aki csak emiatt választ párt, az a szememben egy senki. Lehet tanulni, és jól fizetõ állást keresni. De megértem, hogy dolgozni meg nem akar senki. K*rvának meg könnyû elmenni, ugye?
Dolgozzon meg érte ahogy mások is teszik. Ezt a kérdést most nem is értem, gyakorlatilag azt akarja amit mindenki más csak ingyen kihasználva valakit. Kedves kérdezõ azért gondold át ezt még egyszer.
...meg mindemellett kinyalatni a s*ggét, és otthon ülni, vagy a kozmetikusnál egész nap. Me' az mekkora program. Munka? Az meg minek?! Majd a kanrinya megoldja.
Én azt ítélem el ha a nõt csakis a pénz érdekli hazudozik és kihasználja a pasit...ez undorító Az viszont természetes hogy egy gazdag pasi vonzóbb mint pl egy hasonló kaliberû pasi akinek nincs annyi pénze...ez biztonságot ad egy nõnek és tudja hogy ilyen környezetben majd a leendõ gyerekeket is biztos körülmények között tudja majd felnevelni

Nagyon szeretném ha a pasimmal hátulról csinálnánk. Hogy mondjam el neki hogy ne higgye azt hogy egy ribanc vagyok?

Legjobb válasz: "Leülsz vele szemtõl szembe, és megbeszéled vele, hogy aranyapám, jó a szex meg minden, de jó lenne egy kis színt is belevinni." Egy kis színt LOL. Gyanítom a barnára gondoltál. ^^

"Leülsz vele szemtõl szembe, és megbeszéled vele, hogy aranyapám, jó a szex meg minden, de jó lenne egy kis színt is belevinni." Egy kis színt LOL. Gyanítom a barnára gondoltál. ^^
Szerintem aktus közben fordulj meg és pucsíts neki.
A kérdező hozzászólása: Iszonyu a helyesírásom azért bocsi. Amúgy 19 vagyok.
Vedd át az irányítást egy kicsit, az szerintem szinte minden pasinak bejön:) Mi a párommal úgy vagyunk, hogy aki kipróbálna valamit, az szól és megbeszéljük:) (bár ez nagyobb dolgoknál, pl: anál meg ilyenek...) egy sima pózfelvetés mehet szex közben is:) leállítod és odasúgod, hogy most szeretnéd kicsit másképp folytatni, és mutatod, hogy hogyan:) de akkor sem kell megharagudni, ha finoman visszautasítja, azt késõbb meg lehet beszélni, hogy mi az oka... remélem segítettem^^ jah és ne haragudj, de az írásodból kicsit az jön le, hogy nagyon fiatalok vagytok:/ megírnád a korodat, mostmár csak kíváncsiságból:D
Cuncimokus, nem lenne kedved ma a hátsóajtón bejönni?
Leülsz vele szemtõl szembe, és megbeszéled vele, hogy aranyapám, jó a szex meg minden, de jó lenne egy kis színt is belevinni. Ha magától nem jön rá erre az alapvetõségre, akkor nehogy már Te érezd magad kellemetlenül, ha teljesen jogosan a változatosságra vágysz. Hajrá! Kommunikáció.
A kérdező hozzászólása: Eddig csak misszionáriusban csináltuk és azt mondta hogy ez neki igy jó.
Nyugodtan mondhatod neki, ezért nem fogja a barátnõjét ribancnak nézni.
Mondd csak el neki, valószínûleg örülni fog neki, ettõl nem fog ribancnak nézni.
Miért nézne ribancnak? Mondd, hogy kipróbálnád ezt a pózt. Kétlem, hogy ellenkezne. Kezeljétek már lazábban ezt a dolgot. Együtt vagytok, minden ok köztetek, miért ne lehetne egy ilyen dolgot megbeszélni? Nem nézne ribancnak

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!