Találatok a következő kifejezésre: El szeretném egy (501 db)

A párom el szeretne menni egy programra, de én nem szeretném. Hogyan vegyem rá hogy ne menjen el?

Na ne gondoljátok, hogy egy hárpia vagyok, nem szoktam ilyen lenni. Nem szokott zavarni ha elmegy a haverokkal kocsmába, vagy biciklizni, túrázni stb... De ez egy olyan buli lenne ami csak az ivászatról szól, és ez miatt nem szeretném ha elmenne, na meg van bennem egy jó adag féltékenység is, pedig másokr nem szokottam ilyen lenni.

Legjobb válasz: Ha nagyon erõszakoskodsz veszekedés lesz a vége. És haraggal fog elmenni, utána meg ki tudja mit csinál. Gondolom ezt Te sem szeretnéd... Próbálj bevetni vmi nõi praktikát, pl találj valamilyen ürügyet, hogy az adott napot/estét veled töltse. Fõzz vacsit, vedd rá egy mozira, ilyesmikre gondoltam. De nem lesz könnyû menet, azért próbáld meg.

Ha nagyon erõszakoskodsz veszekedés lesz a vége. És haraggal fog elmenni, utána meg ki tudja mit csinál. Gondolom ezt Te sem szeretnéd... Próbálj bevetni vmi nõi praktikát, pl találj valamilyen ürügyet, hogy az adott napot/estét veled töltse. Fõzz vacsit, vedd rá egy mozira, ilyesmikre gondoltam. De nem lesz könnyû menet, azért próbáld meg.
Miért van az, hogy sokszor úgy gondolják a párok, hogy õk csak együtt mehetnek bulizni? A férfiaknak szükségük van kanbulira, a csajoknak meg csajos bulira. Szerintem semmi sincs abban, ha néha külön is eljártok. Menj el te is a csajokkal szórakozni, táncolni. Ha aggódtok, hogy a másik megcsal, az már régen rossz, akkor hiányzik a bizalom.
Hát akkor az egyetlen amit tehetsz, nyelsz egy nagyot és bízol benne... (Második válaszoló)
Ez teljesen komoly, hogy ha õ elmegy egyedül, akkor te is menj el valahova. Egyébként igazad van, hogy lehet egyedül menni - de nem ilyen helyre. Próbáld meg vele megbeszélni, hogy félted a helytõl, és nem éreznéd jól magad, ha õ odamenne. De, ha nagyon ragaszkodik hozzá, akkor engedd... nem tehetsz jobbat.
Pedig a külön bulizásnak pont az a lényege, hogy megérezze mit éreztél amikor õ is elment.Ha már õ megtette, hogy nélküled megy el nem szabad sajnálni.De valószínüleg ha látja, hogy komolyan gondolod szervezkedel, ruhát próbálgatsz stb valószínûleg nem megy el vagy visz magával téged is.
Én a párommal közöltem, ha õ elmegy így buliba nélkülem akkor én is megyek nélküle.Soha nem ment el azóta külön bulizni.
A kérdező hozzászólása: 2 hét múlva lesz hétvégén. Elõre is köszönöm a fejtörést. Szerintem a külön bulizás már csak azért is jó lesz mert legalább nem rágodok otthon a hülyeségemen:-)
Mikor lesz ez a program? Meddig törhetem még a fejem a megoldáson? :) (Második válaszoló)
A kérdező hozzászólása: Bízok benne, de félek, hogy ha a buli alatt felhív engem akkor egy hülye bunkó leszek vele, inkább nem fogom majd felvenni a telót, meg elmegyek egyet csavaraogni én is:-))) Köszönöm a válaszokat, és azért ha van egyéb ötlet akkor írjatok még!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, sajna mozi, vacsi nem nyerõ ötlet, már ismerem a páromat, tuti, hogy a bulit választaná és közben sûrûn ígérgetné, hogy köv hétvégén az én programo lesz. A külön bulizás jó ötlet csak nélküle nem szeretek elmenni, mert nem igazán érzem jól magam, de azt is tudom, hogy õ idegesebb lenne, hogy én hova kivel megyek és mit csinálok stb. és ezt sem stzertném... Tudom, hogy nem szabd erõszakosnak lennem, hogy ne legyen belõle veszekedés, de teljese tanácstalan vagyok. Tudom, hogy nem szabadna ilyenek lennem de nem tudok változtani ezen. nem vagyok ám egy egyszerû eset, ugye?:-)))
Na mi a helyzet? elment a barátod a programmjára? És te valahova?

Ha barátok vagyunk a lánnyal, és én el szeretném hívni randizni, hogy tudassam vele, hogy nem csak egy baráti összefutást szeretnék?

Legjobb válasz: 1. Jó helyre vidd..pl mozi, vagy csak egy szép helyen egy séta 2. Mikor találkozol vele dicsérd meg, hogy jól néz ki 3. Mikor beszélgettek, akkor tereld rátok egy kicsit a témát és figyeld, hogyan reagál rá A végén a lány is tudni fogja h ezt randinak szeretnéd

1. Jó helyre vidd..pl mozi, vagy csak egy szép helyen egy séta 2. Mikor találkozol vele dicsérd meg, hogy jól néz ki 3. Mikor beszélgettek, akkor tereld rátok egy kicsit a témát és figyeld, hogyan reagál rá A végén a lány is tudni fogja h ezt randinak szeretnéd
Ez nekem is sokat segített, köszi :)

Mi a véleményetek az olyan előre megbeszélt stoppolással, ahol az úti cél a Délegyházi nudista strand, és ott szeretne engem megismerni a pára aki útközben "felvesz", plusz a feleség szeretne egy stoppossal (velem)?

Csak azért kérdezem mert jöv?hét csütörtökön pont egy ilyenbe fogok bele csöppenni,ugyanis a napokban egy 49/55éves pár férfi tagja irt nekem,hogy a felesége szeretne egy stopossal kefélni,és hogy ott megismerkedhetnénk,és még a telefonszámát is megadta az úri ember...Kicsit izgulok,mert ez lesz nekem az els? nudizásom,és kefélésem egy felességgel...Nagyon szépen kérlek titeket,hogy minél többen válaszoljatok erre,mert szeretnék mindent tudni err?l...El?re is nagyon szépen köszönöm a segítségeteket

Legjobb válasz: szerintem ne tedd meg.. lefeküdni egy feleséggel csak mert a férje megkérte? milyen férj ez? majd akkor szépen õ is elvárja a feleségétõl h vmi szexi nagy mellû nõt hagy dugjon meg.. persze akkor majd egybõl megy a vita.. SZTEM ne tedd.. lelkiismeret furdalásod lenne..

szerintem ne tedd meg.. lefeküdni egy feleséggel csak mert a férje megkérte? milyen férj ez? majd akkor szépen õ is elvárja a feleségétõl h vmi szexi nagy mellû nõt hagy dugjon meg.. persze akkor majd egybõl megy a vita.. SZTEM ne tedd.. lelkiismeret furdalásod lenne..
Elfajzott lett a délegyházi népség, pedig milyen kulturált közeg volt évtizedeken át.15 évig voltam tag a nudin.... a nuditól nem kell félni, inkább az ilyen beteg emberektõl, de ha neked ez nem gond, akkor szíved joga.
Ha itt laknál tudnád. Hosszú lenne most ide leírni (: Amúgy a kérdésednél maradva szíved joga.
lehet jól el leszel két ilyen aberráltal és még jól is érzed magad, de az is lehet h jól lehúznak, aztán egy fához kötve találod magad az erdõben, jó esetben életben... beteges sztem...
nudistradokról én is hallottam is ill. láttam is már érdekes storykat, talán két legemlékezetesebb 1, nem messze napozó pár egyszercsak belefeledkezett a szerelembe, és a csajszi ott a füvön úgy lesz..pta a barátját mint atom :-) 2, hasonló, már naplemente volt, alig voltak aparton, erre meg két srác hasonlót mûvelt, egyik állt, másik meg tétrdelt elõtte, és lazán a parton elkezdték ... 5-6-an pedig tök kellemesen végignézték :-) Szóval imádom amikor nudisták jönnek az álszent szövegükkel, h "ez nem errõl szól" ... nem hát persze, a fõzésrõl ....
Szerintem ne menj. Durva dolgok folynak most itt Délegyen és Varsányon, nem tudom merre laksz, de a helyedben a közelébe se jönnék :P De azért mint pletyi érdekelne, hogy ki akar ilyet xD Na joh, nem.. (:
A kérdező hozzászólása: Mint például milyen durva dolgok történnek Délegyházán ? Hmm ?
A kérdező hozzászólása: De mégis mik történnek ?
Holnap telekocsi a Luppára. Van még hely.

Van egy csaj aki tetszik és el szeretném hívni randizni, de nem tudom, hogy bejövök-e neki. (Még csak 3x találkoztunk személyesen és 3x MSN-eztünk. ) Szerintetek már most hívjam el valahova, vagy még fussam a szokásos köröket? 18/f

Legjobb válasz: Furcsa h 18 évesen nincs már tapasztalatod h kipuhatolózd mikor van rá esély. Elõször véletlenül menny oda bulizni ahova õ egy társaságba és ha ott a buli hevében nem ad egy olyan apró jelet sem h lehetne szó valamirõl akkor nem kell erõltetni a lelki ismereted megnyugtatására próbáldd majd meg azért de elõtte érdemes szimpatikussá tevõ köröket hozni:D

Furcsa h 18 évesen nincs már tapasztalatod h kipuhatolózd mikor van rá esély. Elõször véletlenül menny oda bulizni ahova õ egy társaságba és ha ott a buli hevében nem ad egy olyan apró jelet sem h lehetne szó valamirõl akkor nem kell erõltetni a lelki ismereted megnyugtatására próbáldd majd meg azért de elõtte érdemes szimpatikussá tevõ köröket hozni:D
srác, ha nem hívod sose fogod megtudni
Hívd el!
Hívd el, ne totojázz az élet gyorsan múlik.
3-as mesebeli szám. Próbáld meg már csak ezért is :D
én lány vagyok és ugyanígy vagyok egy fiúval.. 3x találkoztunk már és sokszor beszéltünk fészbukon. SZERINTEM HÍVD EL! semmit nem veszíthetsz:) ha nem teszed és pár hónap múlva már egy másik srác oldalán látod akkor bánni fogod;) ezolyan tapasztalat féle csak pasisban:)

Az az ötletem hogy system. Io. Streamreader-el beolvasok egy file-t textbox-ba és azt széretném hogy azt a fájlt betömörítsem, <azt hogy hogyan azt lent> És system. Io. Streamwriter-el meg el akarom menteni. HOgy?

Úgy akarom tömöríteni hogy ahol 3-nál több karakter van az egyberakom és elé rakom hány volt belõle és azelé egy speciális kerektert hogy az össze van vonva, PL: AAAAAAFFFFFF111111ssssss Az ilyen lesz : §,21,A §,7,F §,9,1 §,10,s Arra vagyok kíváncsi hogy kell Visual Basic-ben hogy a textbox szövegében érzékelje ha 3-nál többször van egy karakter egymás után, és azt összevonja õgy ahogy leírtam, és késõbb érzékelje azt a speciális karakter és vissza alakítja az eredeti szöveggé a tömörített szöveget. Kérlek segítsetek megcsinálni. Köszönöm.

Legjobb válasz: Ezt nem fogja a VB magától érzékelni. Sõt, ha csak magát a fájlt akarod tömörítgetni, még textbox sem kell. Kell 2 string, az egyikben lesz a forrásszöveg, a másikban a tömörített. Beolvasod egy stringbe, végiglépkedsz az elemeken, és ahol ismétlõdést észlelsz, ott a cél-stringbe a speciális karaktert, valamint az ismétlõdések számát másolja be. Ha nincs ismétlõdés, akkor meg egyszerûen átmásolja az adott karaktert.

Ezt nem fogja a VB magától érzékelni. Sõt, ha csak magát a fájlt akarod tömörítgetni, még textbox sem kell. Kell 2 string, az egyikben lesz a forrásszöveg, a másikban a tömörített. Beolvasod egy stringbe, végiglépkedsz az elemeken, és ahol ismétlõdést észlelsz, ott a cél-stringbe a speciális karaktert, valamint az ismétlõdések számát másolja be. Ha nincs ismétlõdés, akkor meg egyszerûen átmásolja az adott karaktert.
A kérdező hozzászólása: és est leírnád hogy kell ? vagy ha nem te akkor bárki más? köszönöm :)
A kérdező hozzászólása: Mármint basic-ben

18 éves vagyok, csináltam egy pozitív tesztet, el szeretném vetetni, hogyan tovább?

Sok helyen olvastam, hogy a hozzászólók durva megjegyzéseket tesznek, és sértegetik az ehhez hasonló kérdéseket feltev? embereket! És ebb?l nem kérek.Nehezen viselem, és nagyon kikészített lelkileg a dolog, nem kell fokozni.2 hete késik, csináltam egy terhességi tesztet, ami pozitív lett.Nem szeretném megtartani a babát,se az anyagi dolgok nincsenek meg hozzá, sem a háttér. Nem érzem úgy hogy gondját tudnám viselni, korai lenne még.Hol kezdjem hogy elvégezzék az abortuszt, mit kéne tudnom, hogy zajlik az egész beavatkozás?

Legjobb válasz: egy nõgyógyásznak kell igazolnia a terhességet, majd a lakcímed (mármint ahol életvitelszerûen élsz) szerint illetékes védõnõhöz kell menned ezzel a papírral, õ minden továbbit el fog mondani nekem nem volt ilyen, azt még tudom, hogy van 3 nap gondolkodási idõ, akkor kell a védõnõhöz visszamenned majd és nyilatkozni, hogy nem kívánod megtartani a babát. A terhesség 12. hetéig le kell zajlania az egész folyamatnak, addig vetetheted el, most, ha 2 hete késik, azt jelenti, hogy 6 hetes vagy, mert az elõzõ menstruációtól számolják.

egy nõgyógyásznak kell igazolnia a terhességet, majd a lakcímed (mármint ahol életvitelszerûen élsz) szerint illetékes védõnõhöz kell menned ezzel a papírral, õ minden továbbit el fog mondani nekem nem volt ilyen, azt még tudom, hogy van 3 nap gondolkodási idõ, akkor kell a védõnõhöz visszamenned majd és nyilatkozni, hogy nem kívánod megtartani a babát. A terhesség 12. hetéig le kell zajlania az egész folyamatnak, addig vetetheted el, most, ha 2 hete késik, azt jelenti, hogy 6 hetes vagy, mert az elõzõ menstruációtól számolják.
Valóban nõgyógyász, Õ vele meg is beszélheted az abortusz dátumát ami Õ min. másfél, két héttel késõbbre fog tenni, mert valóban el kell menned egy tanácsadóba, ahol majd okosan megpróbálnak lebeszélni és 3 nap múlva újra vissza kell menned, mert van kötelezõ gondolkodási idõ. Ha visszamentél kapsz egy papírt, amivel mehetsz az abortuszra, anélkül a doki nem fogja elvégezni. 3-as nagyon okos ötlet! Ha nem akar még most gyereket, akkor minek menjen keresztül a szülés fájdalmán????
Szia, elõször is nõgyógyászhoz kell elmenned, aki megállapítja, hogy valóban terhes vagy-e, hiszen a teszt is tévedhet. Õ ott pontosan el fog mondni mindent, de biztos, hogy egy tanácsadáson részt kell venned, mert ez a nõkben általában nagyon durva lelki folyamat és remélhetõleg segítenek. Arra nem gondoltál, hogy megkeresed a Gólyahír alapítványt? Tehát végigcsinálod a 9 hónapot és odaadod egy szeretõ családnak?
A kérdező hozzászólása: Elfelejtettem hozzá írni, hogy védekeztünk, mielõtt bárki is hanyagsággal vádolna.. Igaz az, hogy bármilyen ezzel kapcsolatos papírt, kipostáznak?
Még nem kapsz tágítót...kicsi terhes vagy. Miért kell rémísztgetni ezt a lányt ?????? Teljesen fájdalom mentes...altatás....késõbb sem érzel semmit....csak lelkileg kell feldolgoznod.
A tágító azért fontos, hogy a méhszáj ne sérüljön a beavatkozástól... azért azt nem árt tudni, hogy az abortusszal nõ a késõbbi spontán vetélések valószínûsége (éppen a méhszáj miatt)
"Még nem kapsz tágítót...kicsi terhes vagy. Miért kell rémísztgetni ezt a lányt ??????" Nem ijesztgetés. Akármekkora terhes, ha még nem szült hüvelyi úton, akkor bizony kap tágítót. (orvosis vagyok, tanultam, láttam...)
Itt szinte mindenki orvosis... lesz tágitás.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Szépen a segítséget, és a tájékoztatást. Nem kerekítettem a koromat illetõen, elmúltam 18 éves! Ma hívom fel a Nõgyógyászt, mikor tud fogadni, és reménykedem hogy minél elõbb, és már biztosra tudhatom az eredménynt.. nagyon aggódom mi lesz
Szia, ne haragudj, nem válasz a kérdésedre. De megtennéd, hogy mégiscsak átgondolod, hogy esetleg megszülöd a babát, és úgy adnád örökbe? Nem egy ilyen van. Ismerek én is ilyet. Épp most született meg a második babája, akit már meg tudott tartani. Itt gyakorin is volt múltkor egy anyuka, aki szintén így döntött. Elhiszem, hogy nem egyszerû, megválni tõle sem. És elhiszem, hogy félsz, mindegyik variációtól. Ha máshogy döntesz, ahhoz is sok erõt kívánok!
1. Elmész orvoshoz, aki megállapítja a terhességet és korát, majd ad róla egy papírt. 2. Elmész a családvédelmi szolgálathoz és elmondod, hogy nem kívánod megtartani a gyermeket. Õk elbeszélgetnek veled (miért nem szeretnéd megtartani, kik és miben tudnak segíteni, ha mégis megtartod, tanácsokat adnak a fogamzásgátlást illetõen), majd kapsz 3 nap gondolkodási idõt. 3. Ha 3 nap után is úgy gondolod, hogy nem tartod meg a babát, akkor visszamész a CSVSZ-hez, ahol kapsz egy csekket meg vmi papírt. A csekket befizeted, a papírral meg elmész az egyik kórházba és idõpontot kérsz a beavatkozásra. Ha nem szültél még hüvelyi úton, akkor a beavatkozás elõtt 1 nappal kell befeküdni a kórházba. Este felteszik a tágítót. Ez változó, hogy kinek mennyire fáj, akit kérdeztem, az azt mondta, hogy nem fájt... Következõ nap rövidaltatásban elvégzik a dolgot. Részletezzem azt is, vagy nem szeretnéd? Ha nm vagy 18 (látom, hogy a kérdésben azt írtad, de ha esetleg kerekítettél volna..), akkor az egyik gondviselõd (szülõ) aláírása szükséges a beavatkozáshoz Az ára kb. 30 ezer forint. A terhességet (ha betöltötted a 18-at és nincs eü indoka), akkor 12. hétig lehet megszakíttatni. A terhességet az utolsó vérzés elsõ napjától számolják, azaz ha 28 napos a ciklusod és két hete késik, akkor 6 hetes terhes vagy.
Igen. a tágitás fájdalmas! nagyon is...
Maga a beavatkozás nem fog fájni, hiszen altatnak. Viszont mivel elsõ terhességed fogsz kapni tágítást, ami azt jelenti, hogy elõzõ nap befektetnek és egy laminária pálcát fognak felhelyezni (na az valóban nem kellemes!!!!) hogy elkezdjék tágítani a méhszájat. Az egész éjjel fent lesz, másnap délelõtt pedig altatásban az abortusz.
A kérdező hozzászólása: Fáj a tágító felhelyezése közben?
elõtte való nap tágítót helyeznek fel, akkor menstruáció szerû görcseid lesznek
A kérdező hozzászólása: Nagyon tartok a beavatkozástól is.. esetleg valakinek van ezzel kapcsolatban bármilyen tapasztalata? Nagyon fog fájni? Kötelezõ elõzõ nap befeküdni?
elmész nõgyógyászhoz, õ igazolja a terhességet, majd megbeszélitek az abortusz idõpontját, elõtte vizsgálatokon kell átesned, ennyi idõsen szerintem is ez a megoldás, örökbe én sem adnám
Elõször is nõgyógyászhoz kell menned. Ott megállapítják, hogy tényleg terhes vagy-e. Ott meg kell mondanod, hogy nem akarod megtartani, és megkéred, hogy magyarázza el, hogy mi a teendõ. Mindent el fog mondani. Nálunk pl ilyen esetben a védõnõt fel sem kell keresni, mert õ a terhesség 8. hete elõtt nem fogadja a kismamákat. Szóval nálunk minden a nõgyógyászattal kezdõdik, és onnan õk fognak továbbküldeni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kommenteket! Nagy segítség! Õszinte leszek, nem igazán gondolkodtam azon, hogy örökbe adom.. sok rémhír kering, hogyha örökbe adok, utána nem lehetek gyám, vagy esetleg ha a késõbbiekben szeretnék babát, és bármilyen okkal nem lehet, örökbe fogadni sem tudok majd.. ezek mellett, ha megszülöm, valószínûleg már nem engedném senkinek hogy elvigye
Egyébként megkérdezhetem mivel védekeztél?

Azt szeretném meg tudni egyedül nevelem 3 kiskorú gyermekem az élettartammal kapcsolatunk meg romlót el szeretném hagyni csak az a baj hogy nincs hova mennem így hirtelen. Tudna e valaki segíteni?

Miskolci lakos vagyok valaki nem e tudna olyan helyet vagy szállást ahol a gyerekekkel elmehetnék? Mert albérletbe 3 gyerekek elmenni ilyen hirtelen kicsi nehéz a gyerekek jól neveltek, anyagi támogatást tudok nyújtani vagy a háztartási munkákba is.

Legjobb válasz: Menjetek be a családsegítõhöz.

Menjetek be a családsegítõhöz.
Menj vissza az általános iskolába és tanulj meg értelmesen írni.
Nézd meg ezt a listát a BAZ megyei családok átmeneti otthonairól: http://www.police.hu/data/cms649808/borsod1.pdf

Létezik örök szerelem? Barátommal 9 hónapig voltunk együtt, szerettük egymást minden jó volt. Aztán vmi elromlott és ő elhagyott.2hónap után megkeresett és azzal állt elő hogy egy laza kapcsolatot szeretne (tehát csak szex)!

Az oké hogy pasiból van de miért nem keres vki mást erre a laza kapcsolat szerepre?

Legjobb válasz: Az elsõ kérdésre: létezhet, de elég ritka. A másodikra: azért nem keres mást erre a szerepre, mert sokkal macerásabb lenne, és kisebb eséllyel indulna. Gondold el, odaáll egy vmennyire idegen csaj elé, hogy én csak szexet szeretnék. Benne vagy? Biztos lenne, aki belemegy, de sok pofáraesés után. :) (Csak egy vélemény - voltam ilyen kapcsolatban, és nagy eséllyel vmelyik részrõl baromi nagy fájdalommal zárul.)

Az elsõ kérdésre: létezhet, de elég ritka. A másodikra: azért nem keres mást erre a szerepre, mert sokkal macerásabb lenne, és kisebb eséllyel indulna. Gondold el, odaáll egy vmennyire idegen csaj elé, hogy én csak szexet szeretnék. Benne vagy? Biztos lenne, aki belemegy, de sok pofáraesés után. :) (Csak egy vélemény - voltam ilyen kapcsolatban, és nagy eséllyel vmelyik részrõl baromi nagy fájdalommal zárul.)
Két külön dolog a tüzelõ szerelem és az, hogy melletted marad-e. A tûz nem szûnik meg, csak takarékra állítja magát, és más dolgok kerülnek elõtérbe. Ez nem jelenti azt, hogy felbomlik a kapcsolat, csak átalakul.
A kérdező hozzászólása: Az mondjuk igaz h õ még fiatal (20). Én meg 22 vagyok. Nehéz az élet! Legalábbis nehéz rendes pasit találni...
De, egy idõ után így fogják õk is gondolni (na jó, nem mindegyik). V.színû fiatalok vagytok még. Hidd el, be kell nõni a fejüknek. :) )
A kérdező hozzászólása: De ez igy nem igazsag! :( En eltudnam képzelni az eletem hatralévõ reszet ugy h egy ferfival elnem le. De ezt sajnos a pasik nem igy gondoljak
Soha, senki nem szeret késõbb olyan tûzzel, mint az elején. Ha úgy szeretne, meghalna drogtúladagolásban, ugyanis a szervezet fenil-etil-amint termel, ami az amfetaminhoz hasonló szer, és ezért pörög annyira. Ennek a termelése kis idõ után leáll.
A kérdező hozzászólása: És ha már nem olyan tûzzel szeretek mint az elejen akkor erdemes e vajon egyutt maradni?! Mert szerintem sokan itt rontjak el
A kérdező hozzászólása: Nem tudom mi romlott el! en mar nem hiszek a holtodiglan holtodiglanban! sajnos semmi nem biztos
A kérdező hozzászólása: Pontosan igy van ahogy mondod! A szex mindig is jo volt, es sztem ezert is engem keresett meg. Mert ez tenyleg kenyelmesenk tunt neki..
A kérdező hozzászólása: Igazad van és ha belementem volna nagy eséllyel én lettem volna az akinek ez fajdalommal jár!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nagyon édik vagytok!
"A tudomány azt mondja, hogy a szerelemért felelõs hormon a termeléstõl számítva két évig marad a szervezetben. Hát, én ezt nem kezelném készpénzként... Láttam már egymás mellett megöregedõ embereket, akik még 80 évesen is olyan gyengédek voltak egymással, mintha tegnap ismerkedtek volna meg." Szerintem ez a szenvedélyes szerelemért felelõs hormon lehet. Késõbb is szeretik egymást az emberek, de már nem olyan tûzzel, mint kezdetben. Az idõseknél meg ez már tényleg átalakulhat tiszteletté és megbecsüléssé :)
Szóval ezzel azt akarta mondani, hogy a szex jó veled, de felvállalni már nem akar? Én ott helyben felpofoztam volna! Összetett a kérdésed, hiszen elõször azt kérdezted, létezik-e örök szerelem... Hát, ahogy nézzük. Egyrészt ehhez két ember kell, másrészt a körülmények szerencsés együttállása. Magyarán ha minden klappol a környezetetekben, akkor valóban kevesebb energiát kell belefektetni a kapcsolatba ahhoz, hogy jól mûködjön. A tudomány azt mondja, hogy a szerelemért felelõs hormon a termeléstõl számítva két évig marad a szervezetben. Hát, én ezt nem kezelném készpénzként... Láttam már egymás mellett megöregedõ embereket, akik még 80 évesen is olyan gyengédek voltak egymással, mintha tegnap ismerkedtek volna meg. Tisztelik, becsülik egymást, és õk komolyan gondolták a holtomiglan-holtodiglan címû fogadalmat. Vajon aki pár hónap után elhagy, az valóban téged szeretett, vagy csak egy illúziót? Azt írod, minden jó volt, aztán valami elromlott, és õ elhagyott. Mi is romlott el? Erre kéne most válaszolnod magadban. Egy kapcsolat megromlásához ugyanis - lehet, nagyon közhely - de két ember kell. Továbbra is azt gondolom, hogy aki elhagy, aztán próbál visszamászni a szõnyeg alatt, de kizárólag a szex miatt, az nem tisztességes ember. Vagy szeret, vagy nem. Nincs olyan, hogy csak a teste kell valakinek, és szerintem rendesen lealacsonyítanád magad, ha mindezek után odadobnád magad neki koncként...
A kérdező hozzászólása: Bennem is atalakultak mar az erzesek és ez szerintem egy idõ utan normalis is! De en ettol meg nem akartam elhagyni! Csak a pasik ilyenek!

Van itt olyan nő, aki jelenleg nem él párkapcsolatban, vagy egyéb okok miatt nem szeretné egyedül tölteni a karácsonyt?

Nem társkeresés céljából írtam ki, csak gondoltam hátha lenne kedve valakinek együtt karácsonyozni egy 21 éves fiúval, esetleg egy kicsit össze is bújni (az összebújás alatt nem a szexre gondoltam). :D 18-27 éves korig bárki írhat, aki budapesti, vagy Maglódtól max. 30 km.-re lakik :)

Legjobb válasz: Szerintem nem sok olyan lány létezik, aki egy vadidegennel töltené a karácsonyt. Ha nincs párja, attól még lehet családja (szülõk, nagyszülõk, testvér, unokatestvér stb), ha pedig az sincs, akkor egy barátnõ. Ha az sincs, akkor cica/kutya/hörcsög és ha az sem, akkor egyedül is jól érezheti magát. Ha pedig valaki iszonyat elkeseredett, inkább figyelemfelhívó jelleggel "öngyit" követ el és a pszichiátria személyzetével karácsonyozik, nem pedig egy idegennel. Amennyiben mégis vannak ilyen lányok, nekem is írhatnak, elvégre az interneten 100%-ban megbízható és õszinte mindenki és csinálok muffint is. Van egy erdõ közepén egy elhagyatott házikóm, szóval nem zavarna a külvilág zaja. A leveleket a "Baltás Gyilkos Karácsonya" jeligére várom...

Szerintem nem sok olyan lány létezik, aki egy vadidegennel töltené a karácsonyt. Ha nincs párja, attól még lehet családja (szülõk, nagyszülõk, testvér, unokatestvér stb), ha pedig az sincs, akkor egy barátnõ. Ha az sincs, akkor cica/kutya/hörcsög és ha az sem, akkor egyedül is jól érezheti magát. Ha pedig valaki iszonyat elkeseredett, inkább figyelemfelhívó jelleggel "öngyit" követ el és a pszichiátria személyzetével karácsonyozik, nem pedig egy idegennel. Amennyiben mégis vannak ilyen lányok, nekem is írhatnak, elvégre az interneten 100%-ban megbízható és õszinte mindenki és csinálok muffint is. Van egy erdõ közepén egy elhagyatott házikóm, szóval nem zavarna a külvilág zaja. A leveleket a "Baltás Gyilkos Karácsonya" jeligére várom...
A kérdező hozzászólása: Elsõ! Nem vagyok gyilkos, sem pedig elmebeteg, egyszerûen csak nem szeretnék egyedül karácsonyozni, ennyi az egész. Persze nem ukk-mukk-fukk módjára gondoltam, hanem elõtte azért megismerkednénk, meg képet is cserélnénk. Másrész, meg csak azoknak szól, akiknek színtén nincs kivel tölteniük az ünnepet. Nem kell egybõl ítélkezni!
Ha te is nõbõl vagy (hátha egy biszex nõ a kérdezõ ;) ) , akkor kereslek. :) ) Egyébként a fent említett cica, kutya nem rossz ötlet... bár a macskanyelv elég érdes a nyaláshoz.
Ja, hörcsi nem, a mazochizmusnak még a gondolata is riaszt.
Én az elsõ válaszolóval együtt karácsonyoznék! Szórakoztató baltás gyilkos lehet és a muffint is kedvelem :D
Muffin? Nekem a muff is megteszi.
muff in, muff out, muff in, muff out

Van egy vörösréz üstöm, el szeretném adni, hogy és hol hirdessem meg, és mennyit érhet?

Legjobb válasz: rengeteg ilyen portál létezik. www.vatera.hu itt megadhatsz egy kikiáltási árat,egy határidõt,hogy meddig tartson a licit,és a legmagasabb árat ajánlónak adja el a rendszer,de persze itt is lehet határozott árat is kérni ezenkívül írj be a google be olyan szavakat,hogy apró,apróhirdetés,hirdetés,reklám,és egy rakattal fog kidobni...

rengeteg ilyen portál létezik. http://www.vatera.hu itt megadhatsz egy kikiáltási árat, egy határidõt, hogy meddig tartson a licit, és a legmagasabb árat ajánlónak adja el a rendszer, de persze itt is lehet határozott árat is kérni ezenkívül írj be a google be olyan szavakat, hogy apró, apróhirdetés, hirdetés, reklám, és egy rakattal fog kidobni...
Szia! Mekkora az üst, és mennyiért adod? :) Köszi.
Az árakról, csak viszonyításképpen: http://www.palinkaust.hu/hu/catalog/112 Hirdetni pedig már rengeteg helyen lehet:vatera, expressz, tesz-vesz, jófogás, ingyenaprohirdetés.hu stb.
A kérdező hozzászólása: 2. az üst kb 80-90 literes, és nem tudom. Elképzelésem sincs :(
honnan tudjam???
Függ az üst korától, falvastagságtól.Általában a régi mesterek megjelölték munkáikat, ha ötven évnél régebbi már antik így akár tízezer forint felett is kaphatsz érte.Rézmûves a szakmám, ezért tudom, hogy érhet nagyon sokat és csak a réz árát is, ha jelentéktelen a funkció és a készítés módja.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!