Találatok a következő kifejezésre: El merjem holnap (8 db)

El merjem vinni a 7 hónapos babám strandra holnap?

Ugye nem lehet semmi baja? Paramami vagyok:)

Legjobb válasz: baja nem lehet. de milyen strand van nyitva holnap? :) nem jövõhéten nyitnak? vigyél magaddal váltó ruhát, pelust, naptejet, sapit, babakocsiban tud aludni. vízbe szerintem még nem vidd meg, mert hideg, a termálba meg még ugye nem viheted

baja nem lehet. de milyen strand van nyitva holnap? :) nem jövõhéten nyitnak? vigyél magaddal váltó ruhát, pelust, naptejet, sapit, babakocsiban tud aludni. vízbe szerintem még nem vidd meg, mert hideg, a termálba meg még ugye nem viheted
Én inkább fertõzsektõl féltem, tavaly 3-4-5 hós volt, idén már 14 lesz májusban, de még mindig gondolkozom. Szemgyulladás, gombák, ki tudja...lehet lepontozni :D, de a gyerekmedence a legkoszosabb! Szülõk beleülnek, beleteszik a lábukat abba a pici vízbe, és sajnos nem mindenki olyan, hogy odafigyel ezekre...
A kérdező hozzászólása: Köszi! Nem megyünk holnap. Nem ér annyit.:) Majd jövõre.
8-as vagyok, természetesen nyáron is csak akkor, ha tényleg komoly kánikula lesz. Nyilván 25 fokban nem fog még pancsolni. :)
Én a 11 hónapost sem viszem még. Igaz, hogy felnõttnek ez már egész jó idõ, de valóban, ha kicsit feltámad a szél, már meg is fázhat könnyen. Majd nyáron megyünk (júniusban legelõbb)
Én is vinném a 7 hónapos lányomat, csak már eléggé leszerveztük a hétvégét mikor kiderült, hogy nyitva lesznek a strandok. De sétáláskor mindenképpen szökõkút felé megyünk, imádja õket :-) Szép hétvégét :-)
akkor nem strand hanem uszoda ;D
A kérdező hozzászólása: és ha nem kint leszünk, hanem fedett részen?
Én sem vinném. Ha feltámad a szél, könnyen megfázik.
igen, de szerintem még a levegõ nem annyira meleg, hogy pancsolni lehessen. de ezt te tudod, én akkor vittem pancsolni a fiamat mikor kánikula volt, huszonpár fok nekem nem strand idõ, de mint írtam ezt neked kell eldöntened :)
A kérdező hozzászólása: Állítólag Gyõrben már nyitva lesz. Még nem voltam ott, de valaki azt mondta, hogy van gyerekmedence. Annak talán meleg a vize, nem?
én már tegnap elvittem, ilyen kánikulában, tök jól érezte magát van felfújató medencénk is, azt is szereti ha itthon vagyunk

Holnap milyen idő lesz Egerbe? El merjek indulni suliba mezítláb vászoncipőbe?

Legjobb válasz: OMG. Erre a kérdésre ennyit tudok írni. El kellene már tudnod dönteni mit veszel fel.

OMG. Erre a kérdésre ennyit tudok írni. El kellene már tudnod dönteni mit veszel fel.
Döntsd el, és hagyjál már minket az idióta kérdéseiddel...
Reggel biztos hûvösebb lesz, 10-23°C fok között lesz napközben, ezt azért számítsd bele:) Ha nem vagy fázós, akkor simán, csak vigyél el zoknit is, hátha mégis fázni fogsz:D
A kérdező hozzászólása: Oké köszi, akkor elmegyek mezítláb vászoncipõben ! De hosszú vagy rövid nadrágban ?

Megjött ma a menstruációm, holnap el merjek menni a barátomhoz egy családi buliba?

Teljesen kész vagyok. Egy hete kellett volna megjönni erre ma jött meg. Alig voltam 3szor náluk, és meghívtak erre a családi mizériára. Már odaígértem magam vagy 2 hete. De most hogy megjött totál kétségbe estem. Menjek vagy ne? déltől 8ig lennék ott. De azalatt tampont kéne cserélni legalább egyszer. de mégis hogyan? mi van ha nincs kiskuka a budiban? nem tudom, hogy hova illene, ezért ide írtam. tegyétek át ahova akarjátok.

Legjobb válasz: Miért lenne furcsa? A menstruáció nem egy olyan dolog amit választani lehet, ha megjön akkor megjön. Ezt teljes mértékben megfogja érteni szerintem az egész család, barátnõm is csomószor volt itt úgy, hogy épp megjött neki, kiment wc-re kicserélte, becsomagolta kidobta és visszajött. Nem kell túlbonyolítani :)

Miért lenne furcsa? A menstruáció nem egy olyan dolog amit választani lehet, ha megjön akkor megjön. Ezt teljes mértékben megfogja érteni szerintem az egész család, barátnõm is csomószor volt itt úgy, hogy épp megjött neki, kiment wc-re kicserélte, becsomagolta kidobta és visszajött. Nem kell túlbonyolítani :)
Jeeeeee! :D
Ezen igazán nem kell aggódnod. Minden nõ menstruál. Valószínûleg a barátod anyukája is... így nem fognak megkövezni, amiért neked épp most jött meg. A világ (egyik) legtermészetesebb dolga. Ha esetleg nincs kiskuka a budiban, szépen becsomagalod (remélhetõleg egyébként is), és elviszed a legközelebbi kukáig. Nincs ebben semmi ciki!!!!
mondd el ezt az egészet a barátodnak. simán kisurranhatsz cserélni, ha nincs kiskuka akkor egy zsepivel jól becsomagolva mehet a normálisba is. ez természetes folyamat nem fog parázni ezen.
A kérdező hozzászólása: Nem szeretném az orrukra kötni, hogy nekem most pont megjött. Az meg eléggé furán jönne ki, hogy kijövök a budiból egy kis csomaggal. Átmegyek a konyhába, ahol az egész család(nagyszülõk, unokatesók, keresztszülõk, gyerekek) ott vannak.. :/ Nem?
wc papírba csomagolod, zsebre dugod, aztán a szemetes felé veszed az utat, és kidobod
A kérdező hozzászólása: Volt kiskuka ;) :D

Savanyú lett az epres joghurttortám, mihez kezdjek vele, hogy holnap a vendégek elé merjem rakni?

Jól elszúrtam, hogy nem kóstoltam meg el?bb... :(

Legjobb válasz: Légy szíves segítsetek!

A kérdező hozzászólása: Légy szíves segítsetek!
Szerintem csinálj újat, ha nem akarsz égni.
A kérdező hozzászólása: sajna itt már minden bolt zárva, alapanyagom nincs... :(
Plusz édesített tejszínhab, akinek túl savanyú az tegyen mellé abból, vagy valami édes dolog a tetejére, eperdzsem, eperszirup...
A kérdező hozzászólása: Köszi, a segítséget, de végül újramelegítettem és becukroztam. :)

Holnap el merjünk indulni állatkertbe 17 hónapos gyerekkel?

Nem tudom eldönteni,annyira rossz időt mond. Mennék is,mert még nem voltunk. De maradnék is. Fogalmam sincs. Ti mentek valahová??

Legjobb válasz: Nekünk van A és B terv. Ha jó az idõ, állatkert, ha rossz, akkor Tropicarium. De ha ilyen idõ lesz, mint ma, tuti az utóbbi, mert nalunk baromi hideg van. :(

Nekünk van A és B terv. Ha jó az idõ, állatkert, ha rossz, akkor Tropicarium. De ha ilyen idõ lesz, mint ma, tuti az utóbbi, mert nalunk baromi hideg van. :(
Mi tegnap voltunk kirándulni, 20 hónapos a kisebbem, nem volt meleg, volt egy kis esõ, de van ruhájuk és nincsenek cukorból. Hidegben lehet simán állatkertbe menni, esõben nem érdemes, ezért készülnék B tervvel, de annyira már nem lesz hideg, hogy csak azért otthon maradjatok... Hiszen télen is vitted gondolom ki... Mi holnap sajnos csak anyóspajtihoz megyünk. :(((
Még holnapra sem mond túl jó idõt, én állatkertbe biztosan nem mennék.Mi tavaly tavasszal egy borús, szeles napon voltunk a veszprémi állatkertben, az akkor 22 hónapos kisfiunkkal, de nem volt élvezhetõ a dolog.Hûvös is volt, néha csöpögött az esõ, a szél is iszonyatosan fújt.
Budapest, hét ágra süt a nap, viszont fúj a szél, de kellemes az idõ mivel süt a nap, annyira nincs hideg hogy ne lehetne kinti programot szervezni, mindenkin pulcsi van, és egy vékony dzseki, mellény, az állatkert többnyire napos. É elmernék indúlni, holnapra is ilyen idõt mondd!
A kérdező hozzászólása: Nálunk jelenlej 8 fok körül van:(:( Próbál sütni a nap, de nem igazán siekrül neki:(:(:( Tropicárium messze van nagyon, addig tuti nem bírja ki az autóutat. Mostanában max 3/4 -1 óra, míg jól elvan.
Mi egy közeli kis erdõbe terveztünk egy kis kirándulást, de ha nagyon rossz idõ lesz nem megyünk. Ha csak hûvös lesz az még nem baj, fel lehet öltözni, csak ne szakadjon az esõ és ne legyen szélvihar.
Ha nem voltatok még az állatkertben, szerintem ne most kezdjétek, mert iszonyúan fel van túrva az egész. Az állatok háromnegyedét meg se lehet nézni (legalábbis 2 hete még ez volt a helyzet, lehet, hogy Húsvétra épp rendbe rakták, de amilyen tempóban dolgoznak ott, nem valószínû).
Szép idõ van Budapesten, néha egy kis szél fuvallat, de hétágra süt a nap!

Mit gondoltok, nagyon felelőtlen lennék? Ma vagyok 39 hetes terhes és holnap van a keresztanyám esküvője . Nem tudom el merjek -e menni? Tölünk 110 km-re laknak.

Mennék is meg nem is :-)))

Legjobb válasz: Én 39 hetesen már biztosan nem utaznék ennyit. Igaz lehetõségem sem volt rá.Az egyik gyerekem 36 a másik 39 hétre született.Ezért ez a véleményem,hogy nem indulnék útnak.

Én 39 hetesen már biztosan nem utaznék ennyit. Igaz lehetõségem sem volt rá.Az egyik gyerekem 36 a másik 39 hétre született.Ezért ez a véleményem, hogy nem indulnék útnak.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok Egyben és épségben hazaértünk . Kicsit elfáradtam de minden rendben volt. Még táncoltunk is a kis hercegemmel :-)))
Szia! Én is azon a véleményen vagyok, mint a többiek, de ha a magzatvíz elfolyik, ne utazgass, hanem mentõt hívjatok azonnal! 39+4 h km
Én csodaszámba vagyok, mint itt irta az egyik elöttem szóló!39.hétre szültem, magzatvizem nem ment el, vérezgettem csak.egybõl indultunk kórházba, ahol a vizsgálatnál megjegyezte a doki, hogy 2 perces fájásaim vannak.elcsipték a burkot, 20 percen belül megszültem a fiam.annyira lazák a szöveteim, hogy kipottyant a bébim.most 34.héten járok második babámmal, anno azt mondták, az elsõ fájásnál legyek korházba, mert elhagyom a gyereket.na nekem akkor se voltak fájásaim, nem tudom, most is hogy fogom megérezni.nem vagyunk egyformák!ha korház közelébe vagy, akkor menj, vigyázz magatokra!jó szórakozást!szép babavárást, és lassan babázást!:)
Én úgy tudom, hogy ha el is folyik a magzatvíz, akkor is egy órán belül javasolják beérni a kórházba. Ezt elvileg meg is tudjátok tenni. Igazán különleges ajándék lenne, ha az esküvõ napján születne, de inkább csak mulass jól, és ha majd hazaértél, akkor jöjjön a bébi!!
Szia! Az utolsó két hozzászólóval értek egyet. Jó szórakozást :)
Szerintem is nyugodtan menj el! Én is voltam a szülés elõtti napon egy családi vacsin. Utána annyira nem tudsz majd kimozdulni. Vigyázz magatokra, ennyi.
szia.már én sem mennék.vagy ha nagyon muszály, akkor utánanéznék a korháznak ami a közelében van, szempont, hogy van dokid, stb, mert akkor számolnod kell azzal, hogy esetleg nem vele fogsz szülni.100 km azért nem olyan vészes, azért mert 39 hetes vagy még nem kell bezárkoznod, én sem tettem.ha mész vidd magaddal a korházi csomagot mindenképpen.és nézz utána a korháznak és a dokiknak.
Szia! Szerintem nyugodtan menj el ha akarsz, úgy látom minden szükséges óvintézkedést megtettél, csomag, ismerõs a kórházban, pihenési lehetõség stb. Én is azt gondolom hogy csodaszámba megy, ha az elsõ fájásoktól számítva néhány órán belül baba van anyuka kezében, szóval ha esetleg beindulnának a fájások vagy elfolyna a magzatvíz (mint a filmekben), akkor is lesz néhány órád hogy odaérj a saját kórházba, de arra mindenképp lesz idõ hogy a fogadott szülésznõd telefonon eligazítson a teendõket illetõen. Van aki eleve is egy órát utazna a nagy forgalomban, dugókban a kórházba menet! Jó szórakozást! Jó mulatást
Most már lassan a babádat várjuk :) )
9:51 vagyok! Örülök, hogy klassz volt!!!! Látod, jól tetted, hogy mentél :)
Örülök, hogy minden rendben volt! Most egy ideig nemigen lesz lehetõséged ilyen kikapcsolódásra, épp jókor jött :) Kellemes utolsó napokat kívánok, aztán könnyû és gyors szülést!
Várjuk a beszámolót! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek , aranyosak vagytok. Azt hiszem elmerészkedek :-) És megirom majd hogy mi volt ....
Szia! Szerintem is nyugodtan menj el! Ha bármi lenne is, ott is van kórház! Vagy tényleg esetleg vissza is érnétek Pestre!
Én biztos elmennék és szórakoznék egyet :) Gondolom van kórház arrafele is, ha elmenne a magzatvíz. Ha pedig csak fájások vannak, akkor bõven hazaértek! Csak legyen nálad a csomagod! És a férjed ne igyon, hogy képben legyen, és tudjon vezetni :) Ez egyáltalán nem felelõtlenség, nem beteg vagy, hanem terhes! És milyen jó lenne azt mesélni a gyerekednek majd, hogy táncolás közben jött rád a szülhetnék :)
A kérdező hozzászólása: Igen a csomagot mindenképpen vinném és a keresztanyám mondta ha esetleg ott szeretne a baba érkezni van ismerõse a kórházban. Egyébként itthon nincs fogadott dokim csak szülésznõm.
A kérdező hozzászólása: És elsõ baba nem gondolom hogy pár perc alatt meglesz - ha esetleg ott indul be. Lehet még arra is lesz idõnk hogy visszajöjjünk ide pestre. Az ut kb 1 - 1 és fél óra.
Na nagy pocakal hogy huztad ki terheséget? szülésre esküvõre kiváncsi lennék 2 éve hogy volt ez

El merjem hivni holnap jozzam azt a fiut akit szeretek? Attol felek hogy a anyum megtudja es nagy bajba kerulok.. Mit csinljak hogy ne tudja meg?

nagyon szeretm ot es o is engem de anyum letoltott h meg ne jojon hozzam..nagyon felek

Legjobb válasz: Szia! Hogyha nem engedi meg akkor inkább ne hívd át. Ha jó a kapcsolatod anyukáddal próbáljátok meg beszélni. Ha elmondod neki, hogy mennyire szereted és jó lenne, ha átjönne hozzád, biztos meg engedi majd. De ha nem, akkor ott a park, a folyó/tópart, strand és még számtalan hely - meg persze te is átmehetsz a barátodhoz, nem? Wanda

Szia! Hogyha nem engedi meg akkor inkább ne hívd át. Ha jó a kapcsolatod anyukáddal próbáljátok meg beszélni. Ha elmondod neki, hogy mennyire szereted és jó lenne, ha átjönne hozzád, biztos meg engedi majd. De ha nem, akkor ott a park, a folyó/tópart, strand és még számtalan hely - meg persze te is átmehetsz a barátodhoz, nem? Wanda
Még ne hívd át, csak ha már anyukád is engedi. Nem lenne jó egyikõtöknek sem, ha a barátod elõtt kezdene el veszekedni emiatt veled. Várj még egy pár hetet, puhítsd, hogy milyen jó lenne. Ha látja mennyire szeretnéd, akkor bele fog egyezni.
Aha, szerintem meg ne hivd att ha anyukad megtudja akarhogyis eltilthat tole azt meg gondolom te sem szeretned.Jobban jartok ha setalgattok meg minden de meg anyukad nem engedi addig ne hivd att hozzatok.
Szerintem ne kockáztasd meg, hogy annak ellenére, hogy még nem engedi, te áthívod.Inkább próbálj anyukáddal beszélni errõl. Addig meg lehet máshol is találkozni, amíg meg enyhül ebben a kérdésben.
Szerintem ne hivd at!Hany evesek vagytok es miota vagytok eggyutt?
Hany evesek vagytok es miota vagytok eggyutt?
Jézusom...ezt írd le mégegyszer! Nem lehet érteni amit írsz...
A kérdező hozzászólása: hat ksozi szepe....a valasozkat...de en nagyon szeretem ot meg o is es akkor jonen mikro nincsne ithon....akkor meg lehet h nem tudna ..meg..at merjem hivni? mar bcosi h megint meg kerdem de nagyon fontos lenne ez...
Szia! Az elsõ válaszoló vagyok. Ez teljesen normális, hogy a haverok elõtt nem romantikázik. De persze ez egyén függõ. A barátnõm a pasijával baráti körben is csókolózik, simogatják egymást stb. Spec. az én párom is ezt csinálja, de nem mindig engedem. :) Wanda
Nagyon köszike a VÁLASZT... És volna még egy kérdésem. VaJon mi lehet az oka annak, hogy mikor ketten vagyunk örökké szépeket mond, meg simogat, meg puszilgat, és mikor a haverokkal vagyunk akkor mintha más lenne. VaJon szégyel engem? Bocsi, csak zavart. Nos azért mert a haverok elõtt nem fog "nyálaskodni". Tudod, azt hiszik a fiúk, hogy ez gáz. Kisebbek lesznek a többiek szemébe, ennyi. Ne parázz.
A kérdező hozzászólása: ah mar nem erdekes...sokat segitettel igy is...ksozi szepen
A kérdező hozzászólása: nagyon ksozike a kerdest......es volna meg kerdesem ish......valyon mi lehet az oka annak hgoy mikro ketten vagyunk orokke szepekt mdon meg simogat meg puszilgat..es mikro a haverokkal vagyunk akkor meg midnha mas lenne ....valyon szegyel engem?
A kérdező hozzászólása: hat enm tul reg ota...es o 14 en meg 13 vagyok.....:P:P:P....es nagyon regoat ismerjuk egymast...
A haverok elött egyszerûen nagy akar maradni és azért nem foglalkozik veled, mert akkor cikiznék a többiek. :)
Én még másnap odaadtam a gyereknek, ha nem ette meg.
Nem, harmadik nap mar en sem eszem meg. Vagyis ha jol ertelmezem, ma felbontod, eszik belole. Holnapra sem fogy el. Holnaputan en mar nem adnam.
1.vagyok. Én is úgy értelmeztem, hogy felbontod, nem eszi meg mindet. Beteszed a hûtõbe, másnap még rákínálod, hátha megeszi. Harmadik nap már nem adtam neki, kuka.
Azt hiszem rá van írva, hogy 1 v. 2 napig hûtõben tárolható felbontás után. Másnap még oda adnám neki, utána már nem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!