Találatok a következő kifejezésre: El lehet valahogy (386 db)

A falról el lehet valahogy tüntetni a celluxmaradványokat?

Persze a festésen kívül.Úgy, hogy a fal színében is kevesebb kárt okozzak.

Legjobb válasz: hát még be tudod krétázni valahogy...

hát még be tudod krétázni valahogy...

Gyertyaviaszt beszívta a műkő? terasz padlója. El lehet valahogyan tüntetni? Nagyon csúnya folt. A darabos felület feljött, de valahogy magába szívta a felület, ami sehogyan sem akar eltünni.

Legjobb válasz: Mûkõrõl nem tudom, de ha nincs jobb ötlet, próbáld meg a ruháknál alkalmazott módszert: ráterítesz a viaszra egy papírzsebkendõt, és rányomkodod a meleg vasalót, talán valamit segít.

Mûkõrõl nem tudom, de ha nincs jobb ötlet, próbáld meg a ruháknál alkalmazott módszert: ráterítesz a viaszra egy papírzsebkendõt, és rányomkodod a meleg vasalót, talán valamit segít.
Tedd föl a képet, valahogy csak leszedjük róla amit kell és utána még mindig eldöntheted, hogy fölhasználod e.
A kérdező hozzászólása: Azt nagyon megköszönném! http://hitmusicacademy.files.wordpress.com/2009/08/the-climb.. itt van a kép. mielõtt hülye 12 éves libának néztek, azért kellene, mert szerintem egy nagyon szép az arca, lerajzoltam, és a rajztanárom látni szeretné az eredeti képet, de kicsit szégyellem, hogy Mileyt választottam. Bocsi a magyarázkodásért.:D
A kérdező hozzászólása: izé. -egy :D
Így sikerült elsõre, de ha nem tetszik még rajta valami , szólj nyugodtan. http://kephost.hu/image-F923_4B5E4B22.jpg
A kérdező hozzászólása: Nagyon hálás vagyok, köszi szépen:) :)


Power Point - El lehet valahogyan távolítani az ÖSSZES animációt egy adott diabemutatóból, vagy csak diánként? Ha igen, hogyan?

Van itt nekem 4 db agyonanimált bemutatóm egyenként átlagosan 70 diával, nagyon sokáig tartana minden diáról egyesével leszedegetni az animációkat.

Legjobb válasz: ppt-2010 Animációk eltávolítása a dia összes objektumáról Jelölje ki azokat a diákat, amelyrõl el szeretné távolítani az összes animációt. A Kezdõlap lap Szerkesztés csoportjában kattintson a Kijelölés menügombra, majd válassza Az összes kijelölése lehetõséget. Az Animációk lap Animáció csoportjában kattintson az Egyebek Az Egyebek gomb gombra, majd válassza a Nincs lehetõséget.

ppt-2010 Animációk eltávolítása a dia összes objektumáról Jelölje ki azokat a diákat, amelyrõl el szeretné távolítani az összes animációt. A Kezdõlap lap Szerkesztés csoportjában kattintson a Kijelölés menügombra, majd válassza Az összes kijelölése lehetõséget. Az Animációk lap Animáció csoportjában kattintson az Egyebek Az Egyebek gomb gombra, majd válassza a Nincs lehetõséget.
A kérdező hozzászólása: Hát én sajnos az Animációk munkaablakban nem látok Egyebek menüpontot :/ http://prntscr.com/1xy9qe
Azt nem írtad, hogy melyik verzió. Egyébként a belinkelt képen a sorban balról a legelsõ az, hogy Nincs... Ez már a 2002-es verzióban is mûködik. Ott az Animációs sémák cím alatt. Biztos, hogy ez a többi verzióban is megtalálható. Persze az érintett diákat elõtte ki kell jelölni, a te esetedben mindet.
http://office.microsoft.com/hu-hu/powerpoint-help/animacios-.. esetedben, a Munkaablakban, Diarendezõ nézetben! ...elõbb jelöld ki az összes diakockát! (folyamata: az elsõn simán, bal klikk majd a Shift gombot nyomva tartva az utolsón bal klikk!, erre az összes kijelölõdik)

Ezeket el lehet valahogy tuntetni?

Szoval a telefonom ma eleg csunyan kiesett a zsebemebol :/

Legjobb válasz: Ha jól látom akkor ez galaxy s advance vagy s2! Ki cserélni ki cserélik de biztos nem olcsó tokot ha veszel rá van flip-es ami az egész telefont be takarja (ki nyithatós) ez sem olcsó 3000-6000FT között mozog az ára vagy vannak a szilikonos tokok 1000-1500 FT-ért azok is el takarják csak a kijelzõt látod! De ezt inkább vidd el szervízbe vagy ha garis kérdett utána!

Ha jól látom akkor ez galaxy s advance vagy s2! Ki cserélni ki cserélik de biztos nem olcsó tokot ha veszel rá van flip-es ami az egész telefont be takarja (ki nyithatós) ez sem olcsó 3000-6000FT között mozog az ára vagy vannak a szilikonos tokok 1000-1500 FT-ért azok is el takarják csak a kijelzõt látod! De ezt inkább vidd el szervízbe vagy ha garis kérdett utána!
A kérdező hozzászólása: Szia!Koszi a gyors valaszt! Amugy S2...Es ha veszek ra tokot az elfedi szerinted?
A kérdező hozzászólása: Amugy kicserelni szerinted ugy menyi lehet?
10ezer Felett!

Az Internet Explorerből elő lehet valahogy varázsolni a régebben megtekintett videókat?

Gondolok itt arra, hogy a Mozillánál elég csak a videó címének egy részletét beírni a keres?be, máris kiadja a lehetséges találatokat, azonban ez nincs meg az Explorernél. Hogyan lehetne mégis el?bányászni ezeket a régi dolgokat. Csak egy-egy szóra emlékszem a korábban megtekintett videók címéb?l.

Legjobb válasz: Köszi. Sajnos már töröltem az elõzményeket, úgy látom. Ebben az esetben lehet tenni valamit az ügy érdekében?

A kérdező hozzászólása: Köszi. Sajnos már töröltem az elõzményeket, úgy látom. Ebben az esetben lehet tenni valamit az ügy érdekében?
Elõzményekben.
Sajnos nem de próbáld meg a Google-ba beírni azokat a szavakat amikre emlékszel és hátha kiadja :)

Véletlenül összehipóztam egy fekete és egy zöld pólómat, de csak egy kis helyen. El lehet valahogy tüntetni foltot?

Legjobb válasz: Az a folt nem úgy folt, mint például ha leeszed valamivel. Nem valami került a pólóra, hanem valami eltûnt róla: a festék. Tehát további mosással nem távolítható el, mert már nincs minek lejönnie onnan.

Az a folt nem úgy folt, mint például ha leeszed valamivel. Nem valami került a pólóra, hanem valami eltûnt róla: a festék. Tehát további mosással nem távolítható el, mert már nincs minek lejönnie onnan.
A kérdező hozzászólása: Jó persze viláogos, de nincs vmi textilfesték vagy vmi ilyesmi??
megolvadt a párkány, azt már otthon nem tudod helyrehozni
Hát, ezért (is) drága a faablak. Vegyél másikat, ha naggyon zavar. Ha nem, akkor jó van az úgy is, hagyd a fenébe. Kapitalista fitcsõr az egész.
le lehet belõle faragni, bár valószínûleg akkor sem lesz túl szép
ha ujjat veszel az fa legyen , azt ha össze is cseszed még mindig fel lehet csiszolni és ujra festeni

Az Assasin's Creed-el lehet valahogy magyarul játszani?

Vagy ha nem, angol feliratot lehet leszedni vlahonnan ?

Legjobb válasz: Az angol feliratot be lehet kapcsolni a játékban, magyar felirattal meg csak úgy játszhatsz vele ha csinálsz hozzá egy magyarítást-vagy ha van akkor letöltesz egyet, a magyarítások.hu oldalon még nincs-de szerintem nem is lesz. Nekem is eléggé zavaró volt az hogy-gyenge angol tudásom miatt-nem értettem hogy a célszemélyek mit mondanak a haláluk elõtt, és így csak a végére jöttem rá arra hogy ki is a fõ gonosz, és hogy mi miért történt. Bár egy két dolog még most se világos.

Az angol feliratot be lehet kapcsolni a játékban, magyar felirattal meg csak úgy játszhatsz vele ha csinálsz hozzá egy magyarítást-vagy ha van akkor letöltesz egyet, a magyarítások.hu oldalon még nincs-de szerintem nem is lesz. Nekem is eléggé zavaró volt az hogy-gyenge angol tudásom miatt-nem értettem hogy a célszemélyek mit mondanak a haláluk elõtt, és így csak a végére jöttem rá arra hogy ki is a fõ gonosz, és hogy mi miért történt. Bár egy két dolog még most se világos.
A kérdező hozzászólása: Angol feliratot én nem találok a játékban. Tudna valaki segíteni ?
én pont ma toltam ki, és megmondom, angol feliratot a jóistenbe se láttam beállításoknál :S
En tudnak segiteni sot nem angol felirat MAGYAR!: ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
BOCSBOCS EZ FILMHEZ VALO BALFAX VOOK!!:) )

Középidőt jelezhet mellfájdalom? Az ovulációt, tüszőrepedést elő lehet valahogy segíteni tornával?

Most vagyok a 14-ik napom (kb 32 naposak a ciklusaim). Fájnak (szúrkálnak) a melleim, kicsit tompán nyomodík alul két oldalt a hasam. Tojcsis nyálka sehol.

Legjobb válasz: Saja a tüszõrepedést nem lehet elõsegíteni tornával, de nem lenne rossz ötlet. Egyébként a középidõt jelezeti mellfájdalom. Drukkolok a babához! Gyógytornász anyuka

Saja a tüszõrepedést nem lehet elõsegíteni tornával, de nem lenne rossz ötlet. Egyébként a középidõt jelezeti mellfájdalom. Drukkolok a babához! Gyógytornász anyuka
Szerintem jelezheti a középidõt, ovut amellfájdalom. Nekem mindig akkor kezd el fájni. :)
Az orgazmus okozhat tuszorepedest.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!