Találatok a következő kifejezésre: El lehet valahogy (365 db)

A falról el lehet valahogy tüntetni a celluxmaradványokat?

Persze a festésen kívül.Úgy, hogy a fal színében is kevesebb kárt okozzak.

Legjobb válasz: hát még be tudod krétázni valahogy...

hát még be tudod krétázni valahogy...

Gyertyaviaszt beszívta a műkő? terasz padlója. El lehet valahogyan tüntetni? Nagyon csúnya folt. A darabos felület feljött, de valahogy magába szívta a felület, ami sehogyan sem akar eltünni.

Legjobb válasz: Mûkõrõl nem tudom, de ha nincs jobb ötlet, próbáld meg a ruháknál alkalmazott módszert: ráterítesz a viaszra egy papírzsebkendõt, és rányomkodod a meleg vasalót, talán valamit segít.

Mûkõrõl nem tudom, de ha nincs jobb ötlet, próbáld meg a ruháknál alkalmazott módszert: ráterítesz a viaszra egy papírzsebkendõt, és rányomkodod a meleg vasalót, talán valamit segít.
Tedd föl a képet, valahogy csak leszedjük róla amit kell és utána még mindig eldöntheted, hogy fölhasználod e.
A kérdező hozzászólása: Azt nagyon megköszönném! http://hitmusicacademy.files.wordpress.com/2009/08/the-climb.. itt van a kép. mielõtt hülye 12 éves libának néztek, azért kellene, mert szerintem egy nagyon szép az arca, lerajzoltam, és a rajztanárom látni szeretné az eredeti képet, de kicsit szégyellem, hogy Mileyt választottam. Bocsi a magyarázkodásért.:D
A kérdező hozzászólása: izé. -egy :D
Így sikerült elsõre, de ha nem tetszik még rajta valami , szólj nyugodtan. http://kephost.hu/image-F923_4B5E4B22.jpg
A kérdező hozzászólása: Nagyon hálás vagyok, köszi szépen:) :)


Power Point - El lehet valahogyan távolítani az ÖSSZES animációt egy adott diabemutatóból, vagy csak diánként? Ha igen, hogyan?

Van itt nekem 4 db agyonanimált bemutatóm egyenként átlagosan 70 diával, nagyon sokáig tartana minden diáról egyesével leszedegetni az animációkat.

Legjobb válasz: ppt-2010 Animációk eltávolítása a dia összes objektumáról Jelölje ki azokat a diákat, amelyrõl el szeretné távolítani az összes animációt. A Kezdõlap lap Szerkesztés csoportjában kattintson a Kijelölés menügombra, majd válassza Az összes kijelölése lehetõséget. Az Animációk lap Animáció csoportjában kattintson az Egyebek Az Egyebek gomb gombra, majd válassza a Nincs lehetõséget.

ppt-2010 Animációk eltávolítása a dia összes objektumáról Jelölje ki azokat a diákat, amelyrõl el szeretné távolítani az összes animációt. A Kezdõlap lap Szerkesztés csoportjában kattintson a Kijelölés menügombra, majd válassza Az összes kijelölése lehetõséget. Az Animációk lap Animáció csoportjában kattintson az Egyebek Az Egyebek gomb gombra, majd válassza a Nincs lehetõséget.
A kérdező hozzászólása: Hát én sajnos az Animációk munkaablakban nem látok Egyebek menüpontot :/ http://prntscr.com/1xy9qe
Azt nem írtad, hogy melyik verzió. Egyébként a belinkelt képen a sorban balról a legelsõ az, hogy Nincs... Ez már a 2002-es verzióban is mûködik. Ott az Animációs sémák cím alatt. Biztos, hogy ez a többi verzióban is megtalálható. Persze az érintett diákat elõtte ki kell jelölni, a te esetedben mindet.
http://office.microsoft.com/hu-hu/powerpoint-help/animacios-.. esetedben, a Munkaablakban, Diarendezõ nézetben! ...elõbb jelöld ki az összes diakockát! (folyamata: az elsõn simán, bal klikk majd a Shift gombot nyomva tartva az utolsón bal klikk!, erre az összes kijelölõdik)

Az Internet Explorerből elő lehet valahogy varázsolni a régebben megtekintett videókat?

Gondolok itt arra, hogy a Mozillánál elég csak a videó címének egy részletét beírni a keres?be, máris kiadja a lehetséges találatokat, azonban ez nincs meg az Explorernél. Hogyan lehetne mégis el?bányászni ezeket a régi dolgokat. Csak egy-egy szóra emlékszem a korábban megtekintett videók címéb?l.

Legjobb válasz: Köszi. Sajnos már töröltem az elõzményeket, úgy látom. Ebben az esetben lehet tenni valamit az ügy érdekében?

A kérdező hozzászólása: Köszi. Sajnos már töröltem az elõzményeket, úgy látom. Ebben az esetben lehet tenni valamit az ügy érdekében?
Elõzményekben.
Sajnos nem de próbáld meg a Google-ba beírni azokat a szavakat amikre emlékszel és hátha kiadja :)

Véletlenül összehipóztam egy fekete és egy zöld pólómat, de csak egy kis helyen. El lehet valahogy tüntetni foltot?

Legjobb válasz: Az a folt nem úgy folt, mint például ha leeszed valamivel. Nem valami került a pólóra, hanem valami eltûnt róla: a festék. Tehát további mosással nem távolítható el, mert már nincs minek lejönnie onnan.

Az a folt nem úgy folt, mint például ha leeszed valamivel. Nem valami került a pólóra, hanem valami eltûnt róla: a festék. Tehát további mosással nem távolítható el, mert már nincs minek lejönnie onnan.
A kérdező hozzászólása: Jó persze viláogos, de nincs vmi textilfesték vagy vmi ilyesmi??
megolvadt a párkány, azt már otthon nem tudod helyrehozni
Hát, ezért (is) drága a faablak. Vegyél másikat, ha naggyon zavar. Ha nem, akkor jó van az úgy is, hagyd a fenébe. Kapitalista fitcsõr az egész.
le lehet belõle faragni, bár valószínûleg akkor sem lesz túl szép
ha ujjat veszel az fa legyen , azt ha össze is cseszed még mindig fel lehet csiszolni és ujra festeni

Az Assasin's Creed-el lehet valahogy magyarul játszani?

Vagy ha nem, angol feliratot lehet leszedni vlahonnan ?

Legjobb válasz: Az angol feliratot be lehet kapcsolni a játékban, magyar felirattal meg csak úgy játszhatsz vele ha csinálsz hozzá egy magyarítást-vagy ha van akkor letöltesz egyet, a magyarítások.hu oldalon még nincs-de szerintem nem is lesz. Nekem is eléggé zavaró volt az hogy-gyenge angol tudásom miatt-nem értettem hogy a célszemélyek mit mondanak a haláluk elõtt, és így csak a végére jöttem rá arra hogy ki is a fõ gonosz, és hogy mi miért történt. Bár egy két dolog még most se világos.

Az angol feliratot be lehet kapcsolni a játékban, magyar felirattal meg csak úgy játszhatsz vele ha csinálsz hozzá egy magyarítást-vagy ha van akkor letöltesz egyet, a magyarítások.hu oldalon még nincs-de szerintem nem is lesz. Nekem is eléggé zavaró volt az hogy-gyenge angol tudásom miatt-nem értettem hogy a célszemélyek mit mondanak a haláluk elõtt, és így csak a végére jöttem rá arra hogy ki is a fõ gonosz, és hogy mi miért történt. Bár egy két dolog még most se világos.
A kérdező hozzászólása: Angol feliratot én nem találok a játékban. Tudna valaki segíteni ?
én pont ma toltam ki, és megmondom, angol feliratot a jóistenbe se láttam beállításoknál :S
En tudnak segiteni sot nem angol felirat MAGYAR!: ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
BOCSBOCS EZ FILMHEZ VALO BALFAX VOOK!!:) )

Középidőt jelezhet mellfájdalom? Az ovulációt, tüszőrepedést elő lehet valahogy segíteni tornával?

Most vagyok a 14-ik napom (kb 32 naposak a ciklusaim). Fájnak (szúrkálnak) a melleim, kicsit tompán nyomodík alul két oldalt a hasam. Tojcsis nyálka sehol.

Legjobb válasz: Saja a tüszõrepedést nem lehet elõsegíteni tornával, de nem lenne rossz ötlet. Egyébként a középidõt jelezeti mellfájdalom. Drukkolok a babához! Gyógytornász anyuka

Saja a tüszõrepedést nem lehet elõsegíteni tornával, de nem lenne rossz ötlet. Egyébként a középidõt jelezeti mellfájdalom. Drukkolok a babához! Gyógytornász anyuka
Szerintem jelezheti a középidõt, ovut amellfájdalom. Nekem mindig akkor kezd el fájni. :)
Az orgazmus okozhat tuszorepedest.

A párom a szülei udvarán illetve telkén épitett 1 szoba-konyhafürdőszobás házat a szülei háza mellé. El lehet valahogy különíteni, hogy ez a ház csak az ő nevén szerepeljen?

Legjobb válasz: Az építésügyi dolgok rendezésére az Önkormányzat Építésügyi osztályához kell fordulni, ha ez a dolog nincs rendezve. Ez az elsõ és legfontosabb léps ahhoz, hogy egyáltalán fennmaradási engedély kaphasson egy épület. A tulajdonviszonyok rendezésében a Földhivatal az illetékes. Ott lehet bejegyeztetni a párod tulajdonrészét, ami vagy adásvétellel, vagy ajándékozással, vagy esetleg más módon kerül a tulajdonába, de valamit mindenféleképpen meg kell nevezni, mert ez sajnos adó és illeték kötleles. (Az eltartási szerzõdés, mint lehetséges mód a tulajdon szerzésre illeték szempontjából a legjobb, de errõl ügyvédet kérdezzetek.) A két ház kialakítása egy telken jogilag nem csak társasházzá nyilvánítással létezik, hanem osztatlan közös tulajdonban lévõ telken lehet úgy is két 2 különálló lakást/házat kialakítani, hogy készül egy úgynevezett Használati Megállapodás, amit a párod és a szülei aláírnak. (Ez sokkal olcsóbb megoldás, mert ügyvéd sem kell hozzá, elég egy magánokirat két tanúval.) Megállapodnak a telek és az esetleges közös használatban lévõ épületrészek, közmûvek használatában. Egy ilyen megállapodást még a bankok is elfogadják hitelezés szempontjából. Egy hiteltanácsadó

Az építésügyi dolgok rendezésére az Önkormányzat Építésügyi osztályához kell fordulni, ha ez a dolog nincs rendezve. Ez az elsõ és legfontosabb léps ahhoz, hogy egyáltalán fennmaradási engedély kaphasson egy épület. A tulajdonviszonyok rendezésében a Földhivatal az illetékes. Ott lehet bejegyeztetni a párod tulajdonrészét, ami vagy adásvétellel, vagy ajándékozással, vagy esetleg más módon kerül a tulajdonába, de valamit mindenféleképpen meg kell nevezni, mert ez sajnos adó és illeték kötleles. (Az eltartási szerzõdés, mint lehetséges mód a tulajdon szerzésre illeték szempontjából a legjobb, de errõl ügyvédet kérdezzetek.) A két ház kialakítása egy telken jogilag nem csak társasházzá nyilvánítással létezik, hanem osztatlan közös tulajdonban lévõ telken lehet úgy is két 2 különálló lakást/házat kialakítani, hogy készül egy úgynevezett Használati Megállapodás, amit a párod és a szülei aláírnak. (Ez sokkal olcsóbb megoldás, mert ügyvéd sem kell hozzá, elég egy magánokirat két tanúval.) Megállapodnak a telek és az esetleges közös használatban lévõ épületrészek, közmûvek használatában. Egy ilyen megállapodást még a bankok is elfogadják hitelezés szempontjából. Egy hiteltanácsadó
hiteltanácsadónak: a használati megosztásnál nem kerül a nevére és számos esetben sem tud egyedül mint tulajdonos ügyet intézni. irtózatos nagy különbség van tulajdonos és használó között (bõvebben Ptk.) banki ügyet lehet hogy megold de egy tulajdonviszályt (és itt aszem ez a fõ elkerülendõ ok, ) már egyáltalán nem
A kérdező hozzászólása: a 23:13-nak.. nem a szülõkrõl van szó, , hanem a 2 testvérérõl, ,
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek a választ!
Építés elõtt kért rá építési engedélyt? Ha nem, akkor fennmaradási engedélyt kell kérni, meg külön helyrajzi számot és úgy elvileg az övé lesz. De lehet, hogy kell még hozzá valami. Be kell menni az önkormányzathoz és ott megkérdezni.
elõzõ vagyok. ha a telek adottságai engedik, akkor meg is lehet osztani a telket és akkor külön helyrazi számon lévõ két ingatlan lesz. errõl az önkormányzat építéshatóságánál lehet pontosat megtudni. a társasháznál is lesz külön helyrajzi szám, de az mint albetéti szám. ezzel meg ügyvédhez kell fordulni
igen lehet. társasházzá kell alakítani a telket (hülyén hangzik de így hívják) és az alapító okiratban lehet a tényleges tulajdoni viszonyokat rendezni. az alapító okirat aztán késöbb módosítható is egyezõ akarat szerint
Nem hiszem, hogy a szülök elvennék a fiuktól a házat. Hacsak ti nem adtok rá okot.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ, , , nem igazán tudom, hogy kért e rá engedélyt mikor építette, , de remélem igen. Nélküle kérdezõsködöm egyelõre, , mert jó lenne ha készre csinálnánk, , csak õ nem akarja az okból, hogy nem az õ nevén van. Viszont más lehetõségünk nincs, hogy összeköltözzünk.
Egy osztatlan közös tulajdonban lévõ ingatlan tulajdonviszonyait is lehet rendezni a Földhivatalban, csak ebben az esetben résztulajdont kapnak a felek. A használati megállapodás pedig nevesíti ezeket a tulajdonrészeket. Nem minden ingatlan esetén lehet megoldani a társasházzá alakítást, ott jó megoldás az általam javasolt verzió. (Laktam ilyen házban, ahol egy telken egy házon belül 4 lakás volt kialakítva. Mindegyikünk egymástól függetlenül értékesíthette, behitelezhette a saját résztulajdonát, mert volt Használati Megállapodásunk.)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!