Találatok a következő kifejezésre: El lehet szex közben a nagy (4 db)

El lehet ájulni szex közben? (a nagy izgalomtól.. A tul jotól.. :)

Legjobb válasz: Igen, orgazmus után ha nagyot élveztél, hirtelen leesik a vérnyomás :) Van akinél aránylag gyakran elõfordul, van akinél sosem.

Igen, orgazmus után ha nagyot élveztél, hirtelen leesik a vérnyomás :) Van akinél aránylag gyakran elõfordul, van akinél sosem.
Igen, van, aki rendszerenes elájul orgazmus után.
Barátom mesélte hogy egyszer járt így egy csajjal. És hát eléggé beparázott, de kb fél perc se volt és a csaj életre kelt.:D Igen van ilyen. Velem még nem volt ilyen, de úgy már jártam hogy azt se tudtam szex végén, után hogy hol vagyok.
Én szédülni szoktam.
csak ha kóros elmeállapotú vagy
Hát a lány esetében lehetséges ha új szado módszerként minden mozdulat közbe lebaszol neki egyet garantált h elájul a végére és ha jól csinálod kihullanak a fogai is így nme kell attól félned h ráharap szopás közbenxD
Én orgazmus után mindig ököllel szoktam a barátnõm homlokát "elölni", és rendszeresen elájul!!

Miért kap el szex közben a pisilési inger? Nagyon zavaró, lehet ellene tenni valamit?

Nem rég feküdtem le a barátommal (el?tte sz?z voltam) és már az els?, de még a második és harmadik alkalommal is azt éreztem, hogy mindjárt bepisilek, pedig mindig elmentem el?tte wc-re.

Legjobb válasz: Itt találtam: http://www.nlcafe.hu/szakertoi_oldalak/377347/2/ Egy jó megoldás a nõk orgazmusához!címmel Vita volt arról is, hogy a G-foltos (G-pontos) orgazmus esetén mi távozik a nõkbõl? Mi az a hatalmas mennyiségû (akár 3-5 deci is lehet) ejakulátum, folyadék? Egyesek szerint vizelet és kész. (Ezt én mindig tagadtam, de orvosok keményen ezt állították. Be is tudom bizonyítani egyértelmûen, hogy egészen biztosan nem teljes mennyiségében az!) Az biztos, hogy az ejakulációt vizelési inger elõzi meg, és sok nõnél pont ez az, ami miatt visszafogja, mert szégyelli az ingert, és nem szeretné - vagy gusztustalannak tartja -, hogy levizelje a szeretett partnert...

Itt találtam: http://www.nlcafe.hu/szakertoi_oldalak/377347/2/ Egy jó megoldás a nõk orgazmusához!címmel Vita volt arról is, hogy a G-foltos (G-pontos) orgazmus esetén mi távozik a nõkbõl? Mi az a hatalmas mennyiségû (akár 3-5 deci is lehet) ejakulátum, folyadék? Egyesek szerint vizelet és kész. (Ezt én mindig tagadtam, de orvosok keményen ezt állították. Be is tudom bizonyítani egyértelmûen, hogy egészen biztosan nem teljes mennyiségében az!) Az biztos, hogy az ejakulációt vizelési inger elõzi meg, és sok nõnél pont ez az, ami miatt visszafogja, mert szégyelli az ingert, és nem szeretné - vagy gusztustalannak tartja -, hogy levizelje a szeretett partnert...
Szép ez a spriccelös orgazmus, de a helyedben nem biznék ebben. Probáld meg masztival is elöjön-e ez az inger. Ha igen, játszd végig és kiderül.
Az elején ugyanígy voltam, nem tudtam élvezni a szexet, mert arra figyeltem hogy visszatartsam a pisit... :D Aztán rájöttem hogy itt valami bibi van, az nem lehet hogy mindig rámjön az inger, mikor közvetlenül elõtte pisilek, és nem is ittam sokat. A neten is olvastam, hogy gyakori érzés ez a lányoknál szex közben, elsõsorban azért, mert a fiú pénisze a húgyhólyagot is ingerelheti, ezért úgy érezzük, mintha pisilnünk kéne - pedig valójában nem. (Nekem volt olyan, hogy szóltam a barátomnak, hogy bocsi, de muszáj elrohannom wc-re mert bepisilek - de persze nem jött semmi, addigra elmúlt az inger.) Miután ezt megtudtam, próbáltam elengedni magam, és láss csodát, egyszer sem pisiltem be... :) Viszont a szex sokkal élvezetesebb.

Lányok mi lehet az oka annak, hogy szex közben soha nem megyek el? Élvezem nagyon de sosem jutok fel a csúcsra. Mi lehet ennek az oka? És mi az megoldás?

Nagyon kínos a párommal szemben, hogy sosem megyek el de szerintem nem az ? hibája. Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Simogasd a csiklódat szex közben és úgy tuti nagyot fogsz élvezni ;)

Simogasd a csiklódat szex közben és úgy tuti nagyot fogsz élvezni ;)
A kérdező hozzászólása: Ez jó tipp de még is másoknak szerintem ennélkül is megy.
hangolódnotok kell egymásra türelem, segíts közben magadnak
A nõk kb 80%a csak így tud elmenni, mivel a hüvelyben nincsenek idegvégzõdések, ellenben a csiklóval ahol nagyon sok van :) Te azért gondolog, hogy mások ... Mert a pornóban nem úgy mûködnek a dolgok mint a való életben :D
A kérdező hozzászólása: :)
jajj drágám, tudatom veled hogy a nõk többsége sosem megy el hüvelyi úton. én nem tudom mi lenne a megoldás, én is csiklót használok. emiatt ne érezd magad szarul, a partnerednek meg el "kell" fogadnia.
Relatív a jó fenék, kinek milyen jön be.
elsõ bekanosodottxd amugy igen tetszel neki ez logikus komolyan ma már dicsérni se szabad mert a csaJ KÉTELKEDNI KEZD?:d
Ha valakinek szex közben azt mondják, hogy jó teste van, az azt jelenti, hogy a másik tényleg, õszintén be van indulva rá. Ha elõtte mondják, akkor énis gyanakszom általában hogy csak le akar fektetni az illetõ, de szex közben és után már õszinte az ember, nyugi. Szerintem próbálj meg kicsit felszabadultabb lenni, egyrészt szex közben abszolút nincs jogosultságuk az ilyen kételyeknek, másrészt úgy tûnik, hogy okod sincs rá. És lehet, hogy az is segítene, hogyha kicsit többet meztelenkednél a barátod elõtt, jó terápiás módszer arra, hogy az ember lánya megszeresse önmagát...
Akkor itt van a probléma, valahogy éreztem, hogy mint mindig, az önbizalommal lesz a gond. Bízzál önmagadban, fogadd el magad olyannak, amilyen vagy, szeresd magad és a tested, és bízz abban, amit a barátod mond neked. Nem véletlenül van veled.
A jó fenék titka, hogy zsíros legyen és narancsbõrös! A narancsbõr nagyon szexi tud lenni! Kenegesd zsírral a valagadat!
képet !!!!! és meg alapítom hogy nagy e a feneked mert igy látatlanba nem tudok rá válaszolni :D
A kérdező hozzászólása: bizom benne, de önértékelésem nincs nagyon.. nagyon megbántott az exem, és már azt se hiszem el, h egy pasi azt mondja, h zöld a fû..
Te miért nem bízol a barátodban? Bírom az ilyen kérdéseket, "szerintetek mire gondolhat", "higgyek neki?" stb. Az, hogy valakinek jó a fenek, azt jelenti, hogy jó a feneke. Ezen nincs mit ragozni, boncolgatni. Ha a barátod szex közben azt mondta, hogy gyönyörû tested van, akkor hidd el neki, valószínû tetszel neki. Bízol egyáltalán magadban? Van önértékelésed?
A kérdező hozzászólása: jaa, csak mert 1 hónapja azt mondta szex közben, h jajj milyen jó vagyok neki, ne foggyak le.. mert h szerinte nem kell fogynom.. én meg tulreagaltam, h mi van, ha kövér vagyok.. tehát akkor minden ok?
Igen, minden a legnagyobb rendben van, neked meg kéne tanulnod értékelni azokat a pillanatokat, amikor tényleg boldog lehetnél. Például kezdheted is, hogy belegondolsz, hogy milyen szerencsés vagy, hogy van egy pasid aki gyönyörûnek tart és imád és közben mosolyogsz.
NEM!!! Rengeteg szó másképp van férfinyelven, mint ahogy mi mondjuk, de a "Jó a feneked" azt jelenti, hogy "Jó a feneked." Igen, hidd el neki, hogy gyönyörû vagy. Nem vele van a baj, nem biztos, hogy hazudik. Inkább veled(ezt nem úgy mondom, mintha te lennél a rossz, hiszen nem tehetsz róla), mert volt egy törés az életedben, csúnyán átvert egy srác. A negatív gondolataid uralkodnak rajtad.[idegen szóval ego-nak is szokták nevezni] Ez az, amikor valaki nem ad rá okot, hogy rosszat feltételezz róla, te mégis teszed. Jó ego-pusztítási mód a fehér fal bámulása. A negatív hang rögtön munkába lép: "Mekkora hülyeség, hogy ezt csinálod! Nem látod, hogy nekem van igazam?" Próbálj neki ellent mondani. Mondd, hogy "Szép vagyok, és úgy tetszem a barátomnak, ahogy vagyok" Fontos, hogy jelen idõben legyen, és NE jövõben! Vagy írd ki magadból egy lapra, és fel a fejjel! 16/L
Ez ostoba kérdés. Ha dicsér valaki, az annyit jelent, hogy az õ ideáljának megfelelsz. Ha a párdotól kapod, akkor az csak jó lehet. Ennyi. Ha a dicsérõ a nagyseggû nõkre gerjed, és így tetszik, akkor gyanakodhatsz, hogy neked is lehet hogy az van. De ha a párodnak tetszik, neked megfelel, akkor mi a gond? Én amúgy a jó a feneke jelzõt a kerek feszes nõies seggre szoktam mondani, mert az az! Nem a betikkadt lapos fenék a jó, és nem is a tonnás farnehéz viziló, hanem a gyönyörû fogós nõi fenék és combok, az igen!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!