Találatok a következő kifejezésre: El lehet szex közben a (26 db)

Hogyan lehet szex közben elvarázsolno egy férfit? És mi alapján döntik el a férfiak, hogy egy nő jó az ágyban vagy nem?

Legjobb válasz: Mi alapján döntöd el, hogy jó-e az idõ? Vagy hogy finom-e egy étel?

Mi alapján döntöd el, hogy jó-e az idõ? Vagy hogy finom-e egy étel?
Túl sokat WoW-oztál, nem lehet varázsolni a való életben. Én úgy döntöm el, hogy feldobok egy százast, ha fej, akkor jó, ha írás, akkor nem.
A kérdező hozzászólása: A varázslást nem szó szerint értettem hanem hogy hogyan lehet a kedvében járni ilyesmi..

Miért kap el szex közben a pisilési inger? Nagyon zavaró, lehet ellene tenni valamit?

Nem rég feküdtem le a barátommal (el?tte sz?z voltam) és már az els?, de még a második és harmadik alkalommal is azt éreztem, hogy mindjárt bepisilek, pedig mindig elmentem el?tte wc-re.

Legjobb válasz: Itt találtam: http://www.nlcafe.hu/szakertoi_oldalak/377347/2/ Egy jó megoldás a nõk orgazmusához!címmel Vita volt arról is, hogy a G-foltos (G-pontos) orgazmus esetén mi távozik a nõkbõl? Mi az a hatalmas mennyiségû (akár 3-5 deci is lehet) ejakulátum, folyadék? Egyesek szerint vizelet és kész. (Ezt én mindig tagadtam, de orvosok keményen ezt állították. Be is tudom bizonyítani egyértelmûen, hogy egészen biztosan nem teljes mennyiségében az!) Az biztos, hogy az ejakulációt vizelési inger elõzi meg, és sok nõnél pont ez az, ami miatt visszafogja, mert szégyelli az ingert, és nem szeretné - vagy gusztustalannak tartja -, hogy levizelje a szeretett partnert...

Itt találtam: http://www.nlcafe.hu/szakertoi_oldalak/377347/2/ Egy jó megoldás a nõk orgazmusához!címmel Vita volt arról is, hogy a G-foltos (G-pontos) orgazmus esetén mi távozik a nõkbõl? Mi az a hatalmas mennyiségû (akár 3-5 deci is lehet) ejakulátum, folyadék? Egyesek szerint vizelet és kész. (Ezt én mindig tagadtam, de orvosok keményen ezt állították. Be is tudom bizonyítani egyértelmûen, hogy egészen biztosan nem teljes mennyiségében az!) Az biztos, hogy az ejakulációt vizelési inger elõzi meg, és sok nõnél pont ez az, ami miatt visszafogja, mert szégyelli az ingert, és nem szeretné - vagy gusztustalannak tartja -, hogy levizelje a szeretett partnert...
Szép ez a spriccelös orgazmus, de a helyedben nem biznék ebben. Probáld meg masztival is elöjön-e ez az inger. Ha igen, játszd végig és kiderül.
Az elején ugyanígy voltam, nem tudtam élvezni a szexet, mert arra figyeltem hogy visszatartsam a pisit... :D Aztán rájöttem hogy itt valami bibi van, az nem lehet hogy mindig rámjön az inger, mikor közvetlenül elõtte pisilek, és nem is ittam sokat. A neten is olvastam, hogy gyakori érzés ez a lányoknál szex közben, elsõsorban azért, mert a fiú pénisze a húgyhólyagot is ingerelheti, ezért úgy érezzük, mintha pisilnünk kéne - pedig valójában nem. (Nekem volt olyan, hogy szóltam a barátomnak, hogy bocsi, de muszáj elrohannom wc-re mert bepisilek - de persze nem jött semmi, addigra elmúlt az inger.) Miután ezt megtudtam, próbáltam elengedni magam, és láss csodát, egyszer sem pisiltem be... :) Viszont a szex sokkal élvezetesebb.

El lehet ájulni szex közben? (a nagy izgalomtól.. A tul jotól.. :)

Legjobb válasz: Igen, orgazmus után ha nagyot élveztél, hirtelen leesik a vérnyomás :) Van akinél aránylag gyakran elõfordul, van akinél sosem.

Igen, orgazmus után ha nagyot élveztél, hirtelen leesik a vérnyomás :) Van akinél aránylag gyakran elõfordul, van akinél sosem.
Igen, van, aki rendszerenes elájul orgazmus után.
Barátom mesélte hogy egyszer járt így egy csajjal. És hát eléggé beparázott, de kb fél perc se volt és a csaj életre kelt.:D Igen van ilyen. Velem még nem volt ilyen, de úgy már jártam hogy azt se tudtam szex végén, után hogy hol vagyok.
Én szédülni szoktam.
csak ha kóros elmeállapotú vagy
Hát a lány esetében lehetséges ha új szado módszerként minden mozdulat közbe lebaszol neki egyet garantált h elájul a végére és ha jól csinálod kihullanak a fogai is így nme kell attól félned h ráharap szopás közbenxD
Én orgazmus után mindig ököllel szoktam a barátnõm homlokát "elölni", és rendszeresen elájul!!

Igaz az, hogyha szex kozben a PC izom meg van feszulva hamarabb el lehet menni, mintha lazak lennenek?

Illetve akkor kell, vagy akkor lehet huzni a magomlest, ha a magomlest megelozve osszehuzzuk a PC izomot? Tehat akkor szex kozben el kell lazitani?

Legjobb válasz: én lány vagyok és csinálom a gyakorlatokat , ami edzi a PC izmaimat :) nálam úgy van ha meg- meg feszítem hamarabb jön a hüvelyi orgazmus, hogy nálatok hogy van .....:D

én lány vagyok és csinálom a gyakorlatokat , ami edzi a PC izmaimat :) nálam úgy van ha meg- meg feszítem hamarabb jön a hüvelyi orgazmus, hogy nálatok hogy van .....:D
PC izom? xD pc ésre az ujjaimat használom, az meg szerintem nem segít a magömlésednél

Lányok mi lehet az oka annak, hogy szex közben soha nem megyek el? Élvezem nagyon de sosem jutok fel a csúcsra. Mi lehet ennek az oka? És mi az megoldás?

Nagyon kínos a párommal szemben, hogy sosem megyek el de szerintem nem az ? hibája. Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Simogasd a csiklódat szex közben és úgy tuti nagyot fogsz élvezni ;)

Simogasd a csiklódat szex közben és úgy tuti nagyot fogsz élvezni ;)
A kérdező hozzászólása: Ez jó tipp de még is másoknak szerintem ennélkül is megy.
hangolódnotok kell egymásra türelem, segíts közben magadnak
A nõk kb 80%a csak így tud elmenni, mivel a hüvelyben nincsenek idegvégzõdések, ellenben a csiklóval ahol nagyon sok van :) Te azért gondolog, hogy mások ... Mert a pornóban nem úgy mûködnek a dolgok mint a való életben :D
A kérdező hozzászólása: :)
jajj drágám, tudatom veled hogy a nõk többsége sosem megy el hüvelyi úton. én nem tudom mi lenne a megoldás, én is csiklót használok. emiatt ne érezd magad szarul, a partnerednek meg el "kell" fogadnia.
Ne reménykedj. :)
A kérdező hozzászólása: csak érdekel nem reménykedem. nincs baj a méretemmel
Csak abban az egy esetben, ha otthon kokadtan is ki tudod verni!!!

A barátom nem élvez el szex közben. Miért van ez? Van még valaki ilyen helyzetben? Mitől lehet?

Válaszokat el?re is köszönöm:)

Legjobb válasz: Ez a következménye a határtalan matyizásnak pornónézés közben.

Ez a következménye a határtalan matyizásnak pornónézés közben.
hát a nõk sem mindig szoktak...gondolom akkor a pasik sem.nekem is volt ilyen párszor, de sztem a pia miatt lehetett...vagyis nem tudom másra kenni.
arra nem gondoltál hogy szarul csinálod?
te a túl sok matyizás ezt nem okozza.!444444 és nem tudom, elvileg el kéne mennie...
Kérdezd meg az új kolléganõjét!
Fáradt vagy ki tudja. Nem jön belõle sperma? Akkor fizikai baja is lehet, menjen orvoshoz. Lehet, hogy még gyereke sem lehet, aztán jön a beültetés, az meg a nõnek kínzás.
Egyzerû a képlet. Nem élvez rád. Nem tart szexinek. Max szép vagy, meg helyes, de nem szexi. Ez nem gond általánosságban, mert attól még rengetegen tarthatnak szexinek ha jó nõ vagy. Szexi az , akire azért elsûll jó rendesen a dolog. Lehet, hogy csak hálából van még veled, de ha rendszeresen nem megy el, akkor az azt jelenti, hogy nem vagy szexuálisan túl izgató számára. Ilyenekbõl szoktak lenni a szép elválások. Ez csak egy általánosított elmélet, ami általában igaz kell legyen, de nem lehet minden esetre ráhúzni, így csak elgondolkodtatás szinten írom, nem kell rögtön kivágni a partnert mint a taknyot.
Az ötösnek mondanám, hogy a pornónézés közbeni matyizás igenis okozhatja. mert az amit a nõtõl kap az sokkal kevesebb mint a pornóoldalakon megszokott. Egy idõ után már nem lesz érdekes a nõ, mert csak a pornó nyújtotta élvezet hatására izgul . Hány feleség panaszkodik, hogy a férje nem kívánja õt, de állandóan pornót néz és közben matyizik. Nem kell elhinni, de aki nem hiszi, próbálja ki. Már is vesztett. Dugd csak homokba a fejedet.

Lehet terhes a csaj, ha szex közben kiszakad a gumi, de még nem élveztem el? 16f

Legjobb válasz: Lehet az elõváladéktól is teherbe esni.De mit keresel itt 16évesen????

Lehet az elõváladéktól is teherbe esni.De mit keresel itt 16évesen????
Használj erõs kotont és ne reszeld olyan durván a csajt!!!! :) )))))
nem.
elvileg lehet, de nagyon valószínûtlen
Bizony lehet. Nõgyógyász, renfro-teszt- 5 perc, s tutira tudod az eredményt, nem itt parázol.
tudod, elõváladéktól is teherbe lehet esni. velem is elõfordult. nem biztam a véletlenre, és bevettem egy 72 orasat. el se tudom képzelni, mit tettem volna, ha nem veszem be, és terhes maradok :S sztem a baratnod is vegyen be. ja, és ilyen esetekre ajanlom a pharmatexet a gumihoz, h kettõs legyen a védelem. látjátok, nem is olyan hülyeség.
nem

A barátommal már egy ideje szexelünk. És még sohasem ment el szex közben. Ez miért lehet? Túlságosan figyel rám?

Legjobb válasz: lehet, hogy túlságosan figyel, lehet, hogy az óvszer a gond, ha nem is zavarja, de nem éri rajta keresztül elég inger. ha csak te kedveskedsz neki kézzel, szájjal akkor se megy?

lehet, hogy túlságosan figyel, lehet, hogy az óvszer a gond, ha nem is zavarja, de nem éri rajta keresztül elég inger. ha csak te kedveskedsz neki kézzel, szájjal akkor se megy?
gumi sok ingert elvesz.. :S ez a baj a gumival..
A kérdező hozzászólása: Igen úgy elmegy.. De szeretném ha élvezné a szexet és el tudna menni.
A kérdező hozzászólása: Milyen óvszert ajánlotok?
Szerintem a durex a legjobb!
Gyerekek zokniba lábat mosni... Csak természetesen és okosan kell csinálni ;)
A kérdező hozzászólása: Hát, nem nem..

Mit lehet csinálni azért, hogy a barátom ne menjen el a szex közben olyan hamar?

Legjobb válasz: Néha vegye ki a péniszét....váltsatok pózt gyakrabban, hosszabb elõjáték....elõbb utóbb menni fog neki-légy türelmes. KEYLA

Néha vegye ki a péniszét....váltsatok pózt gyakrabban, hosszabb elõjáték....elõbb utóbb menni fog neki-légy türelmes. KEYLA
Beírni a baloldali keresõbe a "hamar elmegy" szókombinációt, és csemegézni az eddigi kérdések/válaszok közt, továbbá megtanulni helyesen írni, és fogalmazni. Bocs, ma reggel ilyen g*ci vagyok... xD
Válts idõsebb partnerre. A 40-esek nagyon ott vannak a toppon...Jól bírják. Egy menet alatt 2-3x mindig "elmegyek". Azelõtt örültem, ha összejött az 1 is. Elég nehezen...
Eddze picit a szerszámot.. Pl fürdés után dörzsölje a makkot törölközõvel, azzal az érzékenységét lehet tompítani.
szex elõtt 1 órával egy tábla tejcsoki, esetleg nemsokkal elõtte (kb 20 perc) egy kis alkohol... nekem eddig mindig adott egy kis "plusz idõt" :) állítólag még az ananász is jó, bár bnõm szerint csak a spermának lesz "jobb" íze :D
a férfiak maguktól megtanulhatják - na persze nem szex közben-, hogyan lehet késleltetni. van ismerõsöm is, neki is idõbe került, de megtanulta. azóta minden oké
Sztem ajjatok le 1 par masodpercre folyamatosan minden elmenes elott:) :D
ott már nagy baj van
Rengeteg helyen olvasom ezeket a válaszokat. Na nálunk egyik se jött be. Ha hosszabb volt az elõjáték akkor elõjáték közbe ment el, vagy mindjárt h berakta. Ha pózt váltunk az se segít sokat, max 1percel bírta tovább. Hiába gondol másra, attól még a farka irányítja tehát erre nincs nagyon megoldás. Ha többször megálltok akkor meg neked lesz rossz. Tapasztalat. Mire elmentem volna, kivette, így nekem se volt jó, utána meg visszarakta és elment. Úgyhogy ezekrõl a baromi okos tanácsokról ennyit.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!