Találatok a következő kifejezésre: El lehet szex (132 db)

Arra vagyok kíváncsi, h csak orális szex útján el lehet e kapni vmi nemi betegséget? A rendes szex meg gumival történne. Fiú vagyok, főleg ez a része érdekel.

Ha leszop akkor is megfertőzhet? Azt hiszem , ha leszop attól nem igazán tudna megfertőzni, vagy mégis? És ha én nyalnám ki őt? Körülbelül mekkora eséllyel fertőz akkor? És miket lehet így elkapni?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, h akkor is van esély, pl. egy sérült nyálkahártya esetén, ha mélytorok is van, akkor pedig szinte biztosan felsérti, ezért nem is értem egy-két szexet kínáló oldalon miért vállalják gumi nélkül a szakszit. Tehát elég egy kis seb a szájban, s minden betegséget megkaphatsz. Én így tudom, de lehet, h csak ijesztgetésbõl mondják ezt az orvosok, javítson ki vmi szakértõ, ha van itt olyan.

Én úgy tudom, h akkor is van esély, pl. egy sérült nyálkahártya esetén, ha mélytorok is van, akkor pedig szinte biztosan felsérti, ezért nem is értem egy-két szexet kínáló oldalon miért vállalják gumi nélkül a szakszit. Tehát elég egy kis seb a szájban, s minden betegséget megkaphatsz. Én így tudom, de lehet, h csak ijesztgetésbõl mondják ezt az orvosok, javítson ki vmi szakértõ, ha van itt olyan.
Szerintem is összeszedhetsz mindenféléket!
Az 1# teljesen jól írta. Elég ha szopás közben megkarcolja a fogával a makkod. Fordított esetben is ugyan ez a helyzet. Én kerülném a kétes eredetû nõket, vagy max csak gumival! 25/F
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! :) Tehát ha van seb a szájában és felsérti az f***mat mondjuk a fogával akkor lehet, ezt értem. De ha mondjuk fel nincs egyikünkön se sérülés? Meg nyalásnál is ugyanez a helyzet? Vagy ott a punci lé is tud fertõzni? És miket?
Hát kockáztass, úgy izgalmas az élet. Nyalást én biztonságosabbnak érzem, érzem talán, h mekkora eséllyel kaphatok el bármit, nagyjából tudom, h vmi kaja felsértette-e a torkom, vagy számat. Ha õ dolgozik, akkor viszont sztem egy gumi nem bajos, tovább is bírod, meg biztonságosabb is. Hát a punc.lé sztem olyan, mint a sperma, s ha igen, akkor valszeg az is fertõz. Sõt ha véletlenül kismamával csinálnád, s anyatejet szeretnél, na az biztos veszélyforrás lehet AIDS szempontból. Legsúlyosabb talán az AIDS, de van sok betegség, amik egy része gyógyítható, de nem hallottam jókat róla, s vannak gondolom olyanok is, amiket még nem is hallottam. Valaki erõsítse meg, vagy javítsa ki, ha hülyeséget írtam.
Ne kockáztass! Egy nõ sem éri meg! Különben is, ha ez egyáltalán felmerül egy leendõ bnõvel kapcsolatban, akkor nem igazán van szükséged arra a nõre.

Orális szex-szel fogadó, passzív félként (tehát engem részesítettek orális szexben) el lehet kapni HIV fertőzést, illetve ha igen, mekkora ennek az esélye? 22/F

Legjobb válasz: El lehet kapni, feltéve ha a másik fél fertõzött volt. Ha van rá esély, vagy tudod, hogy az volt, akkor ez a kérdés nem ide való, hanem azonnal doki, és vizsgálat.

El lehet kapni, feltéve ha a másik fél fertõzött volt. Ha van rá esély, vagy tudod, hogy az volt, akkor ez a kérdés nem ide való, hanem azonnal doki, és vizsgálat.
van bizonyos lappangási ideje, pár hónap, úgyhogy még várnod kell ha friss :( remélem az ijedelem elég lesz , ezentúl vigyázol és természetesen, hogy negatív tesztel zárod eme incidenst!:)
A kérdező hozzászólása: Az Egyesült Királyságban élek jelenleg, így a különbözõ statisztikai adatok erre az esetre nem relevánsak. Ami a hülyeségemet illeti, mélységesen megbántam, fohászkodom azért, hogy megússzam pár álmatlan éjszakával.
hm.. épp 2 napja volt a tv-ben, hogy magyarországon 30%-al nõtt a hiv fertõzöttek száma az elmúlt idõszakban... ne játszatok, egy életetek van. :(
nem látható, azaz mikro repedés - sérülés is elég. De ne haragudj, miért kell ismeretlenekkel ilyesmit csinálni?:(
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, hogy a partnerem fertõzött volt e, és nincs is esélyem ezt megtudni, a tesztet természetesen megcsináltatom ez nem kérdés, csak jelen pillanatban kétségbe vagyok esve, hogyha már egy ilyen hibát ész nélkül elkövettem arra lennék kíváncsi, hogy mekkora lehet mégis ennek a veszélye (semmilyen friss sérülésrõl nem tudok a péniszemen, illetve a lány szájában sem)
Magyarországon a HIV fertõzöttek száma nagyon alacsony. Konkrétan Veszprém megyében kevesebb mint 50 regisztrált beteg van. Ha ehhez hozzáadjuk a nem regisztráltakat, még akkor is max 150 fõ fertõzött a 350000 lélekszámú megyébõl, és ennek nagy része vagy homoszexuális, vagy drogos, vagy örömlány. Ha egy HIV fertõzöttel szeretkezel óvszer nélkül, akkor is kevesebb mint 10% annak az esélye, hogy megfertõzõdsz. Az orális szex esetében pedig még kissebb az esély. Szóval szerintem ha normális partnered van, és nem a sarkon álló lánnyal szeretnél kéjelegni, akkor konkrétan 0 az esélye, annak, hogy megfertõzõdj. A számadatokat a PTE ÁOK AIDS és STD prevenció címû kurzusán hallottam, szóval nagyjából hitelesek. Egy medikus
Ezzel együtt ha fertõzött partnerrel voltál, mihamarabb doki, és teszt.
El lehet. Nagy a veszélye. Ha csak te vagy az a 0, 00001 %, akkor pont elég.
Elméletileg lehetséges, ha a partner fertõzött, és mindkettõtök bõrén van kisebb friss sérülés, akkor lehetséges, hogy a véren keresztül átmenjen. De gyakorlatilag nem igazán esélyes, nyálban alapból nincs a vírus.
Hát, azért próbálj megnyugodni. Mondom, a HIV a közhiedelemmel ellentétben NEM annyira agresszíven fertõz. Ezzel nem elbagatellizálni kívánom az egész betegséget, de így ebben a formában tényleg nincs nagy esélye a fertõzõdésnek.

Most akkor mennyire bûn a házasság elõtti szex? Meg lehet-e gyónni egyszeri gyónással?

Sok katolikustól hallom, hogy házasságig nincs szex. Magam is római katolikus vagyok, nagyon hiszek Istenben, de nem vagyok szélsõséges hívõ, nem élek önsanyargató, megvonó, és önmegtartóztató életet.

Legjobb válasz: Ez a házasság elõtti szex tiltás úgy hülyeség ahogy van... Csak a nagyon szélsõségesen vallásos emberek ragaszkodnak ehhez.

Ez a házasság elõtti szex tiltás úgy hülyeség ahogy van... Csak a nagyon szélsõségesen vallásos emberek ragaszkodnak ehhez.
Én nem vagyok vallásos ember, ezért nyilván másképpen látom a dolgokat. Én eléggé idejétmúlt dolognak tartom, hogy az egyház ehhez még mindig tartja magát, és nem hajlandó újítani, ugyanis az tény, hogy ezt a középkorban elsõsorban gyakorlati megfontolásokból építette be az egyház a tanításai közé. Tehát azért nyilvánították a házasság elõtti szexet bûnös dologgá, hogy csökkentsék a törvénytelen gyermekek számát. Manapság a fogamzásgátlás elterjedt volta miatt szerintem ez már teljesen elvesztette jelentõségét, éppen ezért gondolom értelmetlennek, hogy még mindig bûnnek számít, fõleg annak fényében, hogy a hívõk jelentõs része nem foglalkozik a dologgal...
Nem az egyhazak szerint , hanem a Biblia tanitasa szerint, helytelen ez a dolog. Vannak egyhazak amelyek probaljak betartatni, es vannak amelyek ujitanak, ahogy irtak. De ha ujitanak, akkor Isten alapelvei is megvaltoznak? Aligha, vagyis ezek az egyhazak, vallasok, mondhatni szandekosan kovetnek el bunt. Gondolj bele , talalnal-e olyan lanyt aki husz, vagy huszon eves es erintetlen, ha mindenki a mostani szabad szellemet kovetne? Ezert Isten mindenkinek megadta a Jogot, hogy egy artatlan fiu, vagy lany legyen a tarsa, akivel eggyutt elhetik at ezeket az elso jeletosegteljes esemenyeket. Kar, hogy nem tartjak ezt nagy becsben. Ha valaki ismeret nelkul koveti el a hibas dolgokat, van megbocsatas. De ha valaki ismeret birtokaban, es sorozatosan, akkor mar nincs, mert kitartol a bunben, helytelensegben. De ezek mindenkor Isten hataskorebe tartoznak. Mi tegyuk meg a tolunk telheto legtobbet.
A kérdező hozzászólása: Jó, köszi, akkor megnyugodtam. :) )
Még a római katolikus egyházi személyek egy része is él nemi életet, és mindigis élt, akár hiszed, akár nem.
Én ezt szörnyen utálom."Gyónni"-miért vétkezel? Mit számít ez az egész kérdés? -Ha meg lehet és bûnbocsánatot találsz, akkor kúrogatsz össze-vissza? Ha meg nem akkor szûz leszel házasságig? Tisztelem a mélyen és õszintén hívõ embereket, de a sok álszent templom küszöbét "rágó" fejjátszó csalót megvetem. Saját magam meg sem vagyok keresztelve, de eredendõen törekszem a jóra, szûzen mentem férjhez és próbálok úgy élni, hogy mindenkit elfogadjak és ne bántsak meg senkit. A lényedbõl ered, hogy gondolkodsz a házasság elõtti szexrõl, -a lényegesebb a házasság utáni szex, hogy akkor tudj hûséges maradni és ne vágyj más kapcsolat után.Ezt kell mérlegelni.De gyónással, csak a lélek könnyebbül, a szenny a testben a zsigerekben marad. Az igazi szerelemben beteljesült szex, házasság elõtt sem bûn.
Az a minden 2. vagy 3. rész kicsit gyenge szerintem, mikor már 14+ ( szélsõséges esetekben elõbb ) beindul a " ki nem vesztette még el " verseny az iskolákban, vajon ha itt még nem is esnek túl rajta, hányan bírják ki házasságig?

El lehet rontani egy lanyt azzal ha folyamatosan a ferfi kezdemenyezi a szexet?

Arra gondolok h folyamatosan a ferfi kezdemenyez (leveszi a ruhajat kinyalja stb a lany meg egy ido utan megszokja es ha a ferfi nem kezdemenyez akkor nincs szex. Hogy lehetne ezt visszacsinalni ? Szeretnem azt h egyszer legekszek az agyra es rammaszik es erzem h akar es ezzel engem is beindit nem az h kefekszek az agyra a lany meg lefekszik mellem es hagyja h tortenjen vmi ha en meg nem csinalok semmit akkor ? sem :S

Legjobb válasz: szerintem el lehet rontani, de vissza is lehet csinálni -> beszéljétek meg ;) mond el neki mit szeretnél.

szerintem el lehet rontani, de vissza is lehet csinálni -> beszéljétek meg ;) mond el neki mit szeretnél.
"es erzem h akar" ha ez eddig nem érdekelt, akkor miért hiányolod most? Eddig az volt a fontos számodra, hogy hagyja magát meg....ni. Ezt megkapod most is. Nem a lány romlott el, te kezdtél és folytattál rosszul. Mennyi idösek vagytok?
A kérdező hozzászólása: 18 18
Elrontani egy kutyát lehet kiképzés közben ha nem vagy elég profi. Egy lány az önálló ember. Ha valami nem tetszik akkor elé kell állni és megmondani.

Orális szex mennyire veszélyes? Tudom hogy el lehet kapni így is sokmindent, de mekkora erre az esély, van aki már szedett össze így valamit?

Meg még sz..nál lehet óvszert húzni, de fordított esetben nem igazán, és jogosan várhatják el lányok is a kényeztetést. Lehet valahogy óvatosabbnak lenni? ÉS nem arra vagyok kíváncsi, hogy nem kell belemenni egyéjszakás kalandokba.

Legjobb válasz: Fiúként feletsd el, férfiként beszélhetünk a dologról :) Az esélyek, hogy rácseszel nem sok 1-2 lehet 1000-bõl, ha nem valami putris p....val tubáztatsz az árokparton. Ennek ellenére is elõfordulhat probléma, hiába választasz körültekintõen partnert, ekkor szintén segít a penicilin, de lesz egy pár napod, amikor pisálás alatt össze is szarod magad :) Ez túlélhetõ, csak kellemetlen. Ha neked kell nyalakodni valam idegennel, (nem olyannal akit elõbb keféltek meg 3-an a disziben) max. herpeszféleség. De erre is kicsi az esély. Összeszokott hûséges pároknál meg nem igazán kérdés ez, mindenféle védekezés nélkül érdemes tubázni, és nyalakodni, mert így jó :)

Fiúként feletsd el, férfiként beszélhetünk a dologról :) Az esélyek, hogy rácseszel nem sok 1-2 lehet 1000-bõl, ha nem valami putris p....val tubáztatsz az árokparton. Ennek ellenére is elõfordulhat probléma, hiába választasz körültekintõen partnert, ekkor szintén segít a penicilin, de lesz egy pár napod, amikor pisálás alatt össze is szarod magad :) Ez túlélhetõ, csak kellemetlen. Ha neked kell nyalakodni valam idegennel, (nem olyannal akit elõbb keféltek meg 3-an a disziben) max. herpeszféleség. De erre is kicsi az esély. Összeszokott hûséges pároknál meg nem igazán kérdés ez, mindenféle védekezés nélkül érdemes tubázni, és nyalakodni, mert így jó :)
Orális szex közben is sok fertõzést elkaphatsz, persze. Ha alkalmi partnerrel csinálod, akkor ennek is nagy az esélye. Pl. szifilisz. De még mindig "jobb", mint hogy elkapd az AIDS-et... mert ezek gyógyíthatok, kezelhetõk. Ha pedig nincs alkalmi kapcsolatod, nagyon minimális az esély. Óvszerben szerintem nagyon rossz szopni, annyira azért ne legyél óvatos, engedjétek el magatokat. Tudod, a dolgok mindig akkor a legélvezhetõbbek, ha van bennük egy kis kockázat. ;)
Aki a saját egészségét kockáztatja, az megérdemli, ennyi. Efyedül úgy lehetsz óvatosabb, ha nem mész bele ilyenbe, persze ezt kizártad, akkor mi a kérdés? Húzz szkafandert, úgy tuti nem kapsz el semmit.
Orál szex alapból nem veszélyes ha a rendszeres pároddal végzed. Alkalmi, ismeretlen partnerek esetén parás, elkaphatsz tõle ezt+azt, de nyugi, penicilin megoldja a problémát, egy-két hónapig rossz lesz, de túléled, max ha sokszor átesel ilyen dolgon esetleg annyi a gyerkõc lehetõségének... Ettõl függetlenül az esély kicsi, kb 200 alkalomból 1-2 miatt szívhatod meg a dolgot, ha ügyesen választasz, és nem valami putris majommal nyalatod magad.
A kérdező hozzászólása: fiúként kérdezem
Szerintem ez mind látszat kérdése, ha látod hogy egy nagy K akor úgysem mész bele semmibe, mert bármit elkaphatsz
HPV (human papillomaviruses) ez bõrbetegség nem nemi, viszont orális szex által elkapható. Nyaláskor nagyobb az esély hogy a srác elkapja, mint csaj szopáskor. továbbá... lányok fiatal korukban kapnak oltást ez ellen, teljesen ingyen (holott náluk jóval kisebb az esély a HPV rák kialakulásának mint srácoknál), viszont az az oltás amolyan védelmet nyújt a srácoknak is, a beoltott csaj nem tud megfertozni egy srácot. HPV oltás elérheto azoknak akik nem voltak beoltva kb 3-400.000 forint korul. Ha srác vagy, akkor biztosan nem vagy beoltva. Megyjegyezném, hogy ez a betegség gyakran elofordul, viszont legtobb esetben elmúlik, nem alakul rákká.
Szerintem eleve ha már orálisan szexelsz valakivel, azt ismerd annyira, hogy tudd, egészséges, és nem ad át semmilyen betegséget.Alkalmi partnerrel ne csinálj ilyet! 19/L

Milyen nyilvános helyet/épületet tudtok ajánlani, ahol el lehet bújni egy gyors szexre?

A barátommal több, mint 1 éve vagyunk együtt, nemsokára letudjuk az érettségit, jön a nyár, rengeteg szabadid?nk lesz, többet tudunk majd egymásra figyelni, mert most a tanulás miatt kevesebbet találkoztunk. Régóta van egy vágyálmom, amit szeretnék megvalósítani! Az a gond ezzel, hogy a barátom nem egy "bevállalós" típus, szóval míg én egy kevésbé forgalmas helyen simán belemennék egy kis gyors szexbe a wc-ben, ? félne a lebukás veszélyét?l. Tudtok olyan helyet ajánlani, ami nem mindennapi, de mégis elég biztonságos ahhoz, hogy a párom belemenjen?

Legjobb válasz: Orális szex a távolsági busz leghátsó sorában?:)

hát...pl. Mammut mellett van az a régi (gondolom én) raktárépület, ami mára már ki van alakítva parkolónak nemsok 2-3 autó áll benn általában délután felé...vannak egészen jól elszeparált részek...tuti a siker...bár alulról kõvekel van leszórva ami a térdnek nem túl kényelmes...de ha ettõl eltekintetek..akk teljes elhet a siker:P
egy sûrû erdõ éjszaka :P sötétben úgyse lát senki
Orális szex a távolsági busz leghátsó sorában?:)
én a hajduszoboszlói fürdõbe láttam :D majdnem belefulladtam a medencébe annyira röhögtem xD :D
Sikátorokban párszor már volt lehetõségem. Nem buktunk le. Legalábbis nem vettem észre hogy figyelt volna valaki, ilyenkor senkit se az érdekel hogy: Jajj, nehogy jöjjön valaki. Vagy nehogy meglásson egy patkány :D Meg ha észre vesz valaki, aki ráadásul nem is ismer, akkor mi van? Semmi köze hozzá. :)
Templomban, amikor csak néhány öreg néni gubbaszt ott xD
suli színpad:D
Ha gondolod gyertek a házunk elé, nem túl forgalmas, de azért van mozgás. Csak szólj mikor jöttök :D
21:30 én tavaly nyáron 3 hétig ott sétálgattam, amíg kórházban voltak, és kiengedtek. :) nem tudtam hova menni, körülnéztem a mamutban...
Jó kérdés.. :D Egyszer volt olyan, hogy egy tök elhagyatott rét közepén voltunk, este, sötétben meg minden... nagyon fílinges volt. :D
Esetleg ha van kocsitok, el menni az erdõ szélére és a kocsiban ;)Én már voltam utcán nagyon izgalmas és senki se látott meg, erdõben fényes nappal hmmm...ezek szép emlékek ;)
Én lépcsõházba csináltam már este...nagyon jó volt elvoltunk...és akkor felkapcsolódott a villany..én meg ott álltam egy melltartóba :D:D:D nem volt ciki tényleg xD
késõ este sétáltam a barátommal amikor ránkjött az ötperc :) egy elhagyatott utcában voltunk, de nem volt semmi extra, csak heves csókok, tapi ruha alatt meg egy nagyon kevés orális izgatás. végül nem fejeztük be mert észhez tértem, de ez jó módszer volt arra, h aznap este nálunk aludjon :D
suliban orak utan! zaras teremben, padlason, stb. a probafulke nem biztos h jo otlet ha lyen a baratod mivel sokan csak fuggony van meg lehet kameran is kuszrnak vagy meghallanak mivel egymas hegyen hatan vannak. este parkban viszont siman lehet, bokrok mogott vagy siman 1 padon. menj szoknyaba es ulj az olebe. lepcsohazba, ha van lepcso az utolso lakasoktol felfele a teto fele (egyeduli gond h tenyleg csendben kell lenni mert visszhangzik:p) a kornyeken a legmagasabb blok tetejen, arra max helikopterbol lehet ralatni de nem vszinu h epp arra jarjon egy. ;)
Figyelj ha a barátod nincs benne, helyettesíthetem 1 napra :D
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:D már csak a barátomat kéne rábeszélni xD persze ha nem akarja nem erõltetem, de mindenhol azt hallani, hogy jó, ha változatos a szexuális életünk, és eddig mindig csak 2 helyen tudtuk csinálni: náluk vagy nálam, de ált. mindig otthon volt valaki, szóval nem volt esélyünk kiélni maximálisan a vágyainkat, mivel halkan kellett sbt.. és sokszor meg is zavartak:S
Bármelyik nagyobb bevásárlóközpont próbafülkéje.. nálunk pl tesco van :D egy 4-5m^2-es nagy próbafülkével :D
Szõlõs közepében. :D
A kérdező hozzászólása: jaj xD esetleg valakinek van tapasztalata a nyilvános helyen történõ szexrõl? Mármint nem az utcán:D
A kérdező hozzászólása: hát köszi, de a nyilvános alatt nem azt értettem, hogy pl az utcán:D:D hanem pl egy nagyobb bevásárlóközpont (igaz ott sokan vannak, szal nagyobb a lebukás veszély...) minden esetre azért ennyire nem akarom nyílvánosan:D
en ajanlom a strandokon az oltozoket:) ..igaz nincs sok hely a legtobbikbe, de ha be van indulva az ember megteszi xD tapasztalat:D

Agykontrollal el lehet érni, hogy kevésbé legyek ideges szex közben?

Ha igen, akkor hogyan?....Élvezni szeretném, de sajnos nem megy. 18F

Legjobb válasz: -.- pszichológiával IS el lehet érni..mmint az agykontrol ezen része önpszichologizálás, szóval igen. vizualizáld sokszor h nyugodt vagy...meg majd ne görcsölj rá..a sexnek pont az a lényege h élvezd..legyél kicsit önzõbb, és a legközelebbi alkalomnál ne a lányt akard kielégíteni/megfelelni neki, hanem csak a saját csúcsra jutásoddal törõdj..majd meglátod h nem dõl tõle ösze a világ....csak ne ess át a ló másik oldalára.

-.- pszichológiával IS el lehet érni..mmint az agykontrol ezen része önpszichologizálás, szóval igen. vizualizáld sokszor h nyugodt vagy...meg majd ne görcsölj rá..a sexnek pont az a lényege h élvezd..legyél kicsit önzõbb, és a legközelebbi alkalomnál ne a lányt akard kielégíteni/megfelelni neki, hanem csak a saját csúcsra jutásoddal törõdj..majd meglátod h nem dõl tõle ösze a világ....csak ne ess át a ló másik oldalára.
van egy másik eset it, ha például nagyon parázol hogy elmész szex közben akkor el is mész hamar mert azt mondogattad magadnak hogy nehogy elmenjek, a gondoalt nagy hatalom.. lehet azért vagy ideges mert pont nem akarsz ideges lenni és egyböl ideges leszel.. nyugodj le probáld magad pozitív gondolatokkal bombázni és akkor arra hangolodsz rá
Ha nem elvezed, hagyjad! Az agyad ezzel jelezni szeretne neked, hogy ne szaporodj!

Anál szex közben el lehet menni? Hogy mondjam meg a páromnak, hogy ki szeretném próbálni?

Legjobb válasz: Szia. Àlltalában az a gond,hogy a férfi szeretné,a nö pedig nem.Nagyon el kell hozzá lazulni,és ugyan úgy a másik lukat is lehet kis fantáziával használni,+ csikló,(és úgy nem fog annyira fa´jni elözször)és a végeredmény fantasztikus élmény mindkettötöknek.

Szia. Àlltalában az a gond, hogy a férfi szeretné, a nö pedig nem.Nagyon el kell hozzá lazulni, és ugyan úgy a másik lukat is lehet kis fantáziával használni, + csikló, (és úgy nem fog annyira fa´jni elözször)és a végeredmény fantasztikus élmény mindkettötöknek.
IGen, el lehet érni orgazmust, bár nekem akkor is kellett a csikló ingerlése hozzá. Ugyanolyan, vagy még intenzívebb orgazmus érhetõ el. "Szivem, mit szólnál, ha kipróbálnánk az análszexet?"-ilyen egyszerû...Vagy csak simán vezesd rá, áltlában a férfiak szeretik az análszexet.Egy jó kapcsolat a kommunikción alapszik, nem kell hogy gond legyen az ilyen megbeszélésése.
Szia, én lány vagyok és nekem már egyszer sikerült elmenni pedig összesen kb max 8szor csináltuk. Nagyon intenziv, de azért más, mint egy hüvelyi orgazmus

Csaltátok már meg a szerelmeteket egyszer vagy többször? El lehet különíteni a szexet és a szerelmet? Melyik az erősebb?

Els?sorban azok írjanak akik megtették. Az érdekelne hogy megbánták-e.

Legjobb válasz: Undorító dolog megcsalni a párodat, és ezt nem azért mondtam mert csináltam ilyet és tudtommal még velem sem csináltak. El kell dönteni hogy kit szeretsz, ha nem szereted hagyd el, ha szereted akkor meg ne csald meg! Ez egy alapvetõ emberi szint szerintem, aki nem hûséges az egy szintel lejjebb van!

Undorító dolog megcsalni a párodat, és ezt nem azért mondtam mert csináltam ilyet és tudtommal még velem sem csináltak. El kell dönteni hogy kit szeretsz, ha nem szereted hagyd el, ha szereted akkor meg ne csald meg! Ez egy alapvetõ emberi szint szerintem, aki nem hûséges az egy szintel lejjebb van!
Én is csaltam már meg a páromat és tudom hogy emiatt kapok sok lefelékezet de ikor elvesztettem a szüzességem vele, utána fél évig csak a misszionmárius pózt próbáltuk, s nem akartam elhinni hogy ez ilyen, szóltam h valamit újítani kéne, erre mehettem felülre és két pózt váltogattunk. Engem a kíváncsiság hajtott és nem bántam meg, mert a másik srác olyat mutatott hogy lehet vele kellett volna inkább elvesztenem a szüzességem:) tréfát félretéve nagyon nagy bûntudatot éreztem de még a megcsalás elõtt felhívtam hogy legyen vége, természetesen nem értette, hiába szakítottam ez akrko is megcsalásnak minõsül a szememben, és hiába bocsájtott meg, nem tudtam ezek után a szemébe nézni. Tanultam belõle, azóta sosem csináltam ilyet.
Én már csaltam meg a barátomat. Iszonyúan megbántam. Amint megtettem, rosszul is lettem, szinte elbõgtem magam, mert szerettem a barátomat. Amúgy én nem mással feküdtem le, hanem 3 csókkal csaltam meg! :S
En sose csalnam meg. ha vmi nem jo, akkor szakitas. de nem megcsalni.. pff. undorito.
Én egyszer igen!Nagyon megbántam! Engem viszont rengetegszer megcsaltak már, söt folyamatossan csalnak most is!Már évek óta!És iszonyat szar érzés!Mondom egyetlen egyszer csaltam Én mentségemre szolgál hogy 16 éves voltam és ráadásul nagyon dühös inkább arra szolgált hogy bebizonyitsam a Páromnak hogy na nézd kellek én még valakinek ha már te a barátnömmel kavarsz!!!!! De amúgy soha többet mert nagyon tud fájni és senki se érdemli ezt az érzést meg!Vagy szeretek vkit és akkor csak Ö vagy más de akkor a régit elhagyom!
Ha valaki igazan szereti a parjat akkor keptelen megcsalni, elvegre sexelni vele is lehet, ugyhogy semmi ertelme.nekem fontos a huseg meg azokat a sracokat sem csaltam meg akikbe nem voltam szerelmes, elvegre jartam veluk s 1 kapcsolatban elengedhetetlen a huseg.
Én is csaltam már meg a párom és egyáltalán nem vagyok rá büszke.Azonban az én esetemben nem csak egy egyéjszakás kalandról volt szó.Életem legnagyobb szerelmével léptem félre.Neki is volt párja és nekem is, de bizonyos okok miatt(többek között ezért sem)lehettünk nyilvánosan együtt.Most azonban a kizáró okok megszüntek és boldog vagyok mellette.A másik srácot nagyon sajnálom, mert nem érdemelte meg, hogy megcsaljam és emiatt örök lelkifurdalásom lesz.Megfogadtam, hogy soha többet senkivel nem teszek ilyet.
Én is megtettem. Nem azt mondom, hogy megbántam, mert az embernek csak azokat a dolgokat kellene megbánnia, amiket NEM tett meg, pedig alkalma lett volna. Ettõl függetlenül undorító, ocsmány dolog a megcsalás bármilyen formája, magamat is elítélem, amiért megtörtént. Egyvalamire viszont rádöbbentett: nem szerettem eléggé a páromat. Különben nem bírtam volna megtenni. Elhagytam, pedig annyira szeretett, hogy megbocsátott volna.
soha nem csaltam meg a párom..nem is fogom. aljas dolog az árulás! a szexet a szerelemtõl én nem tudom elkülöníteni..szerelem nélkül, nincs kufirc..
en megcsaltam egyszer de utana meg is bantam...de talan azert csaltam meg mert nem gondolkodtam...meg nem vagyok elegge erett az ijen dolgokra es azert, de miutan belegondoltam hogy mit tettem, nagyon megbantam. azota meg lehetett volna alkalom de nem tettem meg mert nagyon szeretem a parom es nem tudnam meg egyszer megtenni. az igaz szerelem mindent legyoz es barminek ellentud allni
én még nem csaltam meg, és nem is tudnám megcsalni. Több mint egy éve járunk. (f/17)
nem volt a szerelmem :)
Nem mekkora áááá úúú falnak ugrok... A normális civilizált ember nem különíti el a szexet a szerelemtõl...A szex mi?... egy húsdarab tologatása egy lyukba, ... a Szerelem?...Két élõlény olyan mértékû összhangja és összetartozása ami képes boldoggá tenni õket a külvilág gonoszságát kizárva... Na melyik hangzik komolyabbnak ?:O azzal dugdosd a húst, akivel képes vagy együtt élni, mozogni, lélegezni és reggel ébredni... ENNNYYYIIIII

Mit lehet csinálni azért, hogy a barátom ne menjen el a szex közben olyan hamar?

Legjobb válasz: Néha vegye ki a péniszét....váltsatok pózt gyakrabban, hosszabb elõjáték....elõbb utóbb menni fog neki-légy türelmes. KEYLA

Néha vegye ki a péniszét....váltsatok pózt gyakrabban, hosszabb elõjáték....elõbb utóbb menni fog neki-légy türelmes. KEYLA
Beírni a baloldali keresõbe a "hamar elmegy" szókombinációt, és csemegézni az eddigi kérdések/válaszok közt, továbbá megtanulni helyesen írni, és fogalmazni. Bocs, ma reggel ilyen g*ci vagyok... xD
Válts idõsebb partnerre. A 40-esek nagyon ott vannak a toppon...Jól bírják. Egy menet alatt 2-3x mindig "elmegyek". Azelõtt örültem, ha összejött az 1 is. Elég nehezen...
Eddze picit a szerszámot.. Pl fürdés után dörzsölje a makkot törölközõvel, azzal az érzékenységét lehet tompítani.
szex elõtt 1 órával egy tábla tejcsoki, esetleg nemsokkal elõtte (kb 20 perc) egy kis alkohol... nekem eddig mindig adott egy kis "plusz idõt" :) állítólag még az ananász is jó, bár bnõm szerint csak a spermának lesz "jobb" íze :D
a férfiak maguktól megtanulhatják - na persze nem szex közben-, hogyan lehet késleltetni. van ismerõsöm is, neki is idõbe került, de megtanulta. azóta minden oké
Sztem ajjatok le 1 par masodpercre folyamatosan minden elmenes elott:) :D
ott már nagy baj van
Rengeteg helyen olvasom ezeket a válaszokat. Na nálunk egyik se jött be. Ha hosszabb volt az elõjáték akkor elõjáték közbe ment el, vagy mindjárt h berakta. Ha pózt váltunk az se segít sokat, max 1percel bírta tovább. Hiába gondol másra, attól még a farka irányítja tehát erre nincs nagyon megoldás. Ha többször megálltok akkor meg neked lesz rossz. Tapasztalat. Mire elmentem volna, kivette, így nekem se volt jó, utána meg visszarakta és elment. Úgyhogy ezekrõl a baromi okos tanácsokról ennyit.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!