Találatok a következő kifejezésre: El lehet kezdeni tornázni, (2 db)

Szoptatás mellett el lehet kezdeni tornázni? Ha igen mikor?

Semmiképpen sem szeretném, hogy a torna miatt elapadjon a tej (az a kis kevés, viszont nagyon hiányzik a mozgás.

Legjobb válasz: A pocid miatt várd meg a tornával a hat hetet, ha lehet. A vége felé már mozgolódhatsz, meg akár most is, de ne hajolgass és emelgess. Csak olyan lazítósat. A tejed nem apad el tõle. A tej az erõltetett, kimerítõ mozgástól apadhat el, meg erõs, savas ízt kaphat, amit nem fogad szívesen a babád, nem szopizza olyan intenzitással, ezáltal csökken a tejtermelés is, és szép lassan elapad. Tehát torna fokozatosan, hasadra-derekadra vigyázz, mert késõbb feketeleves lehet belõle.

A pocid miatt várd meg a tornával a hat hetet, ha lehet. A vége felé már mozgolódhatsz, meg akár most is, de ne hajolgass és emelgess. Csak olyan lazítósat. A tejed nem apad el tõle. A tej az erõltetett, kimerítõ mozgástól apadhat el, meg erõs, savas ízt kaphat, amit nem fogad szívesen a babád, nem szopizza olyan intenzitással, ezáltal csökken a tejtermelés is, és szép lassan elapad. Tehát torna fokozatosan, hasadra-derekadra vigyázz, mert késõbb feketeleves lehet belõle.
Szerintem még ne tornázz! Nekem márciusban volt 1 éves a lányom. Aktiv sportoló voltam a teherbeesésig. Nekem is nagyon hiányzik a megszokott sport, de még csak a sétálással vezetem le ezt a hiányt, mivel elég nagy vágást csináltak a hasamon, még érzékeny, ezért csak szépen lassan kezdek visszatérni a kedvenc sportomhoz, ami a teke és nagyon hasizom függõ.

El lehet már kezdeni tornázni, ha még szoptatok?

Valahol mintha azt hallottam volna, hogy addig nem javasolt.2 hós kisfiú anyukája

Legjobb válasz: El lehet kezdeni, csak ne legyen nagyon megeröltetõ, has - mellizom is mehet de csak lazán. Kb 30percet tornázz naponta, kétnaponta. 3 hónapos kislány gyógytornász anyukája

El lehet kezdeni, csak ne legyen nagyon megeröltetõ, has - mellizom is mehet de csak lazán. Kb 30percet tornázz naponta, kétnaponta. 3 hónapos kislány gyógytornász anyukája
Szia.Az én fiam már 4 hónapos és rendszeresen tornázom hetente 3x. De az elsõ 6 hetet szokták mondani, hogy ne tornázzunk. Szép lassan, fokozatosan lehet, sõt kell is megfelelõ melltartóban! Jó mozgást!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!