Találatok a következő kifejezésre: El lehet kezdeni (335 db)

1 éves kifejlett havanese-el el lehet kezdeni az agility-t?

Pár nap múlva egy éves lesz, kifejlett egészséges bichon havanese-el pénteken el szeretném kezdeni az agility-t. 1 órás foglalkozás lenne. Szerintetek lehet, vagy még várjak? Nagyon élvezné, imád ugrálni, már kisebb apport akadályokat ugrott át.

Legjobb válasz: Igen, el lehet kezdeni. De sok iskolában elõtte kérnek engedelmes vizsgát.

Igen, el lehet kezdeni. De sok iskolában elõtte kérnek engedelmes vizsgát.
Igen el lehet, pont jó korban van. Az elözövel annyiban nem értek egyet, hogy szerintem nagyon kevés helyen kötik engedelmességi tanfolyamhoz ... hirtelen most nem is tudnék olyan sulit mondani. Merre laksz, hol fogsz edzeni?
A kérdező hozzászólása: Miskolcon lakom, a Lucky Dog kutyaiskolába járok engedelmesre, amivel nagyon megvagyunk elégedve, de sajnos ott nincs agility, így ha minden igaz a Borsod Dogsportbe mennék egy ingyenes órára hogy kipróbáljuk. Nem egy jó suli ez az utóbbi, kevés a szakértelem, de az agility-re kíváncsi vagyok.
1 éves korban kezdünk el dolgozni a kutyával érdemben
A lucky Dog iskola jó, oda én is jártam. Amugy az agility órán Figyeld meg, melyik akadály mibõl van, és ha van rá lehetõség, akkor otthon is elkészitheted magadnak. Így nem kerül pénzbe minden óra.
szia. Mi Mezõkövesdre járunk.Ott van Agilityí is mi is járunk oda a Sheltie-vel:) kis fürge és okos bár 1-2év mire megtanulják és az enyém az 12.-én lesz 10hónapos most mentünk át oviból engedelmesre....Miskolctól "annyira nincs messze" M.kövesd. Itt a honlap ha érdekel: http://kutyasulimezokovesd.mindenkilapja.hu/ kiképzések menüben találod az idõpontot ha érdekel adok tel.számot is.Üdv:)
jah és mi Gyöngyösrõl járunk le Kövesdre
megnéztem nekd az utvonalterv.hu-n autóval menet Útvonal adatok Indulás Miskolc Érkezés Mezõkövesd Utazási idõ kb. 37' Távolság 57.7 km busszal úgy láttam avolan.hu-n, hogy 1 óra. (Bár nekünk kocsival annyi gyöngyösrõl)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen :)

15, 5 évesen el lehet kezdeni egy táncot?

eddig nem táncoltam és most szeretnék de ez késő lenne?

Legjobb válasz: én 18 és fél évesen kezdtem el, van aki felnõttként 30 évesen ^^ Sosem késõ, csak csináld és ne add fel! Szóval el lehet kezdeni.

én 18 és fél évesen kezdtem el, van aki felnõttként 30 évesen ^^ Sosem késõ, csak csináld és ne add fel! Szóval el lehet kezdeni.
Ezt bármikor ellehet kezdeni :) én 12 évesen kezdtem el táncolni most vagyok 15 és még mindíg csinálom és fogom is
15 évesen már koporsóra kell spórolni, nem ilyen hülyeségeken agyalni, hogy elkezdeni valamit... ilyen idõsen már bármikor jöhet érted a kaszás, minek kezdenél el bármit is? inkább keress egy öregek otthonát...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) Jaaa és utolsó nem vagy ám vicces ne hogy azt hidd!!

Az Objective-C elkezdéséhez szükséges programozói ismeret más nyelven, vagy el lehet kezdeni a nulláról? (konkrétan iOS fejlesztés miatt érdekel)

Legjobb válasz: Bármit el lehet kezdeni, de ha most egyáltalán nem értesz hozzá, akkor ne szívasd magad a netes, erõsen változó minõségû 1-1 részt röviden ismertetõ leírásokkal, hanem vegyél egy könyvet. Ha végképp 0 ismereted van a programozásról, akkor elõbb a gépeden írj valami scripteket vagy valamit, hogy eldöntsd, tudnád-e csinálni hosszabb távon!

Bármit el lehet kezdeni, de ha most egyáltalán nem értesz hozzá, akkor ne szívasd magad a netes, erõsen változó minõségû 1-1 részt röviden ismertetõ leírásokkal, hanem vegyél egy könyvet. Ha végképp 0 ismereted van a programozásról, akkor elõbb a gépeden írj valami scripteket vagy valamit, hogy eldöntsd, tudnád-e csinálni hosszabb távon!
A kérdező hozzászólása: Természetesen, van egy pont ehhez megírt könyv, csak attól féltem, hogy esetleg valami C++ vagy bármi más ismeretre szükségem lesz hozzá. :)
minél több nyelvet ismersz annál könnyebben tanulsz újakat ha nem megy az objective-c akkor próbálkozz a c-vel és ha már az megy akkor visszatérhetsz az objective-c -re
A kérdező hozzászólása: Vagy kezdjem mondjuk lapból C-vel, mert esetleg könnyebb? A C-n melyiket értjük: C vagy C++ esetleg C#? :)
A C az a C. A C++ és a C# az két másik nyelv. Amúgy minél több nyelvet ismersz, annál könnyebben tanulsz újat, de nincs értelme "alapozónyelvet" keresni, ess neki annak, amit szeretnél. Így fogod leginkább azt a nyelvet megérteni, és nem mondjuk Obj-C nyelven C-ben programozni (ahogy nagyon sok C-s múlttal rendelkezõ C++ programozónál látom).
A kérdező hozzászólása: Ok, köszönöm :)
A lényeg az, hogy olyan könyvet válassz, ami a nulláról indít, teljesen mindegy, hogy milyen nyelv. Én a C++-al kezdtem, mindenki mondta, hogy ne, mert mély víz - semmi nem lett. Obj C-vel is ugyanez a helyzet.

Nyáron 18 hós gyerekkel el lehet kezdeni a bilizést?

Próbálta már valaki? Mi lett bel?le? Sikerült valamennyire a szobatisztaság a nyár alatt?

Legjobb válasz: Barátnõmék próbálták, totál sikertelenül, 29 hónapos a kisfiú, még mindig pelenkás. Ez egy olyan dolog, hogy te hiába szeretnéd, ha a gyerek nem érett meg rá. 19 hónapos a kisfiam, ha ráültetem a wc-szûkítõre vagy bilire, sír, le akar róla szállni. Egy ideig szólt kakilás után, hogy kaka, pejuszát, most errõl is leszokott. Még nem érett, így hiába szeretném én elkezdeni, ha õ nem akarja... Szóval ha majd úgy látod, hogy a baba megérik rá, persze, el lehet kezdeni, de erõltetni nem szabad. Ha szól, hogy kaki vagy pisi van, akkor valamilyen szinten érett rá, illetve amit írt az elsõ is, hogy ráadsz kis gatyót pelus helyett, és észre fogod venni, hogy mit reagál a pisiléskor, kakiláskor. Elképzelhetõ, hogy kérni fogja, hogy valamit rakjál a feneke alá, de az is lehet, hogy inkább a pelust fogod választani a sok kínlódás miatt.

Barátnõmék próbálták, totál sikertelenül, 29 hónapos a kisfiú, még mindig pelenkás. Ez egy olyan dolog, hogy te hiába szeretnéd, ha a gyerek nem érett meg rá. 19 hónapos a kisfiam, ha ráültetem a wc-szûkítõre vagy bilire, sír, le akar róla szállni. Egy ideig szólt kakilás után, hogy kaka, pejuszát, most errõl is leszokott. Még nem érett, így hiába szeretném én elkezdeni, ha õ nem akarja... Szóval ha majd úgy látod, hogy a baba megérik rá, persze, el lehet kezdeni, de erõltetni nem szabad. Ha szól, hogy kaki vagy pisi van, akkor valamilyen szinten érett rá, illetve amit írt az elsõ is, hogy ráadsz kis gatyót pelus helyett, és észre fogod venni, hogy mit reagál a pisiléskor, kakiláskor. Elképzelhetõ, hogy kérni fogja, hogy valamit rakjál a feneke alá, de az is lehet, hogy inkább a pelust fogod választani a sok kínlódás miatt.
Szerintem még túl korai, inkább jövõ nyáron lesz majd megbízhatóan szobatiszta. Biztos lesz olyan, aki leírja hogy neki sikerült, de persze kérdés, hogy utána hányszor cserélt éjjel pisis ágynemût meg pizsamát.... Jön a nyár, a nagy melegben lehet ráadni bugyit vagy kisgatyát, de készülj fel jó sok pótruhával...
Szeptemberi a lányom. Mi megpróbálkoztunk ezzel elõzõ nyáron, de nem jártunk sikerrel, abszolute éretlen volt még rá. Viszont most 2.5 évesen egyik reggel közölte, hogy pisilnie kell és üljünk bilire, gyakorlatilag egy hét se kellett és nappalra teljesen szobatiszta lett - kivéve az ebéd utáni alvást, akkor még kap pelust, mert 3-3.5 órákat is átalszik és amúgy nagyon sokat is iszik napközben mindig. Most itt tartunk, kíváncsi leszek a folytatásra :-) Én nem bántam meg, hogy így alakult, a környezem szerint "késõn" lett szobatiszta így 2.5 évesen, viszont mindenféle nyûglõdés-forszírozás-kudarcélmény nélkül, szó szerint kacagva és vidáman. Nekem ez többet ér, és áldom az eszemet, hogy nem erõltettem a dolgot különösebben.
A kései szobatisztaságnak a jó pelusok az okai- mondja édesanyám. Állítólag másfél évesen én már teljesen szobatiszta voltam, de már egy évesn jeleztem, ha bilire volt szükségem. A lányom 1 éves, eszébe sincs jelezni:) ). Utálja a pelenkacserét, kianbál, sír. A nyáron én is megpróbálom leszoktató pelussal, bugyikával...hátha. (Ilyen eldobható pelussal esélyem nincs!) Aztán, ha nem megy akkor jövõ nyáron! Én is kiváncsi vagyok, hogy sikerült-e másoknak. Velem annak idején a nagyi foglalkozott, de õ már nem él.:(
17-18 hónapos lesz a lányom nyáron(kb. mikor jön a jó idõ) és megpróbálkozom a bilivel.Ha nappali szobatisztaság bejön már megérte.Ha nem, akkor sem esem kétségbe.Nagyon erõltetni nem fogom, de érzem hogy menni fog mert az ilyen "kalandokat" szereti a lányom. :)
20 hónapos a lányom és egyáltalán nem kész rá. Kaki után általában szól és minden nap ráültetem a bilire fürdés elõtt a fürdõszobában hátha a folyó víz megteszi a hatását, de semmi. Szerintem akkor lesz értelme, ha már elõre tud szólni. Lassan megy bölcsibe ott biztos elõbb-utóbb elkezdik a szoktatást. Majd meglátjuk...
Mi is 16-18 hónaposan kezdtük, pedig tél volt. De mindig szólt, hogy kaki kaki (akkor még csak azt) elvonult. Kérte a tiszta pelust ha bepisilt, tehát minden jelét mutatta hogy már megérett rá. Most 22 hónapos a lányom. Jelenleg csak nappali és éjszakai alváshoz, továbbá ha messze megyünk akkor kap pelust. Nem mondom, hogy 2-3 naponta elõfordul, hogy a pisi a bugyiba megy mert nem ér ki a bilihez, de nagyjából szobatiszta. :) Kaki minden esetben a bilibe megy, mert elõre szól, hogy bilire akar ülni. Tehát nem a kor a lényeg, hanem hogy a jelei megvannak-e az érettségre. Mert hiába akarod korán ha õ még nem. Vagy fordítva :)

Mesi 6-dik napján is el lehet kezdeni a fogamzásgátló tabit?

elfelejtettem feliratni és ugye ma kéne elkezdenem szedni...

Legjobb válasz: Amilyet én szedek, arra az van írva, hogy el lehet kezdeni a 2-5. napon is, de akkor nem nyújt rögtön védettséget. Ha ebbõl kicsúszol, akkor sztem csak kövi menszikor kezd el szedni.

Amilyet én szedek, arra az van írva, hogy el lehet kezdeni a 2-5. napon is, de akkor nem nyújt rögtön védettséget. Ha ebbõl kicsúszol, akkor sztem csak kövi menszikor kezd el szedni.
Az enyémet nem.

Kislányom már 3 hetes, de csak most tudnánk mellszívót venni-el lehet kezdeni még a fejést?

Sziasztok!

Legjobb válasz: El lehet kezdeni! Én is késõbb kezdtem el! Majdnem 6 hetes volt a kicsi fiunk! Nyugodtan vegyél!

El lehet kezdeni! Én is késõbb kezdtem el! Majdnem 6 hetes volt a kicsi fiunk! Nyugodtan vegyél!
Persze, nyugodtan, bármikor elkezdheted, van aki pár hónapos babánál kezdi, mert csökken a teje. Kézzel nekem sem ment, sõt kézi fejõvel sem, de vettünk elektromosat, az bevált.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:)

A kézilabdát el lehet kezdeni 15 évesen?

Legjobb válasz: ja bocs fáradt vagyok el lehet kezdeni nyugodtan csak azt hittem h e kérdésbe az is benen van h késõ-e elkezdeni sry

ja bocs fáradt vagyok el lehet kezdeni nyugodtan csak azt hittem h e kérdésbe az is benen van h késõ-e elkezdeni sry
nem arra hogy versenyszerûen játsszál kicsi az esélye de ha keményen csinálod 1 év alatt beérheted õket meg ha jó a labdaérzéked...
szerintem el soha nem késõ.
Persze ez a sport korhatár mentes bármikor elkezdheted, nálunk a suliba még tanitják is aztán ha van egy jó csapatod akkor még versenyekre is mehetsz es diakat is nyerhetsz
Én 16 éves vagyok és most fogom elkezdeni az iskolában..korábban már játszottam csak sérülés miatt abba kellett hagynom. Nem vagyok jó játékos de akkor is szeretem a kézit! Kézilabda rulez :D
én 18 évesen kezdtem. kapus vagyok
Lazán. Profi játékos már nem valószínû, hogy leszel, bár ki tudja ;)

Anyatejes babaánál el lehet kezdeni 4 hónaposan a hozzátáplálást, vagy csak akkor jó ez, ha nincs esetleg elég tej? Ha van, akkor várjunk 6 hónapos koráig? Mennyi idős korában fogja teljesen abbahagyni a szopizást? Mik a tapasztalatok?

Legjobb válasz: Szerintem el lehet kezdeni kóstoltani a gyümölcsöket, majd látod, hogy érett rá vagy sem. Okosak ezek a babák, majd tudja õ, hogy akar-e enni mást vagy sem. Az én lányom tápszeres, 3 hónaposan próbáltam adni neki almát, barackot, de nem nagyon akarta, így hagytam. Most 4 hónapos és már jó pár kanállal megeszik ezekbõl, de pl. a banántól szorulása volt, így nem kínoztam vele többet. majd pár hét múlva. Szóval néhány falatka, kísérletezgess nyugondtan, majd tudja õ, hogy mikortól szeretné...

Szerintem el lehet kezdeni kóstoltani a gyümölcsöket, majd látod, hogy érett rá vagy sem. Okosak ezek a babák, majd tudja õ, hogy akar-e enni mást vagy sem. Az én lányom tápszeres, 3 hónaposan próbáltam adni neki almát, barackot, de nem nagyon akarta, így hagytam. Most 4 hónapos és már jó pár kanállal megeszik ezekbõl, de pl. a banántól szorulása volt, így nem kínoztam vele többet. majd pár hét múlva. Szóval néhány falatka, kísérletezgess nyugondtan, majd tudja õ, hogy mikortól szeretné...
azt mondjak anyatejes babanal jo ha az ember megvarja a 6 honapot, mert az a legjobb neki. En 5 hosan kezdtem el a lanyomat hozzataplalni mert nemakartam tapszert, de annyira keves lett hirtelen a tejem, hogy mindenkepp szükseg volt ra, igy raadasul szegenykem mintegy 3 het alatt allt at csak anyatejröl tapos-hozzataplalos kajara. Muszaj volt, de egeszseges, semmi baja nincs ma mar ovis es rendkivül ügyes. Azota nem ockodok a tapszertöl, rajöttem, hogy semmi rossz nincs benne, sem ha elöbb hozzataplalsz. a vedönöm persze kötötte az ebet a karohoz, de en mas tejet nem akartam adni, igy döntöttem a masik megoldas mellett es szerintem jol.
Off: Azert fura, hogy mindenki mast mond nem?? Meg a vedonok sem egyeznek meg a hozzataplalas kerdesben :S En 5.5 honaposan fogok kezdenki kostoltatni alma es baracklevet es 6 honaposan hozzataplalni. De mindenki mashogy csinalja!!
Ha van tejed, 6 hónapig anyatej! Ez nem divat kérdése szerintem.
Lehet egész nyugodtan ! Elõször az almát kóstoltasd vele ! Nem egészen jó ez a 6 hónapig való csak szoptatás ! Most ez a divat......
Anyatej 6 hónapig!!! ;)
Minek? Nem érdekli, macera és a legjobb neki az anyatej. Mi 7 hósan kezdtük, de csak úgy éppen hogy, akkor kezdte érdekelni, amikor már tudott ülni és kézbe vehetett dolgokat. Mennyiségeket 9 hónaposan kezdett enni, egyik napról a másikra, majd volt egy újabb ugrás 11 hónapos korában. Akkor már elvolt szopi nélkül is (ha nem látott engem:) )))
El lehetne eppen kezdeni, de sok ertelme nem sok van. Minden egeszségugyi forum, vedono, orvosok, azt szajkozzak, hogy 6 honapos koraig, vagy anyatej, vagy, ha nincs, tapszer.
Nekem a védõnõm azt javasolta, hogy kezdjem el 4 hónaposan a kóstolgatást, mert minél késõbb kezdik el a hozzátáplálást annál válogatós lehet a baba.Én 4 hósa el is kezdtem, most 6 hós és már nagyon sok mindent megeszik + szopizik is!
A kérdező hozzászólása: Igen, épp azért kérdezem, mert az a vicces, hogy nálunk még a saját orvosunk és védõnõnk sem ért egyet egymással (nem csak ebben a kérdésben) :-) Szóval nem akarok vitát gerjeszteni, csak szeretnék minél több tapasztalatot hallani. :-) Köszi az eddigi válaszokat, várok még többet is!

14 éves korban el lehet kezdeni még a jégkorongozás?

(jól megy a korizás egy-két trükk is)

Legjobb válasz: hááááá. 14 vagyok és én is most kezdtem. :D persze, hogy el lehet kezdeni, kérdés az, hogy fiú, vagy lány vagy?

hááááá. 14 vagyok és én is most kezdtem. :D persze, hogy el lehet kezdeni, kérdés az, hogy fiú, vagy lány vagy?
akkor igen :)
hol laksz?:D
persze hogy el lehet kezdeni! :) még semmirõl sem vagy lemaradva, csak SOK kitartás kell hozzá!
hát elméletileg a kölyökbe kerülnél, de szerintem beraknak csak a koris edzésekre, ahová a kezdõk járnak, és onnan lehet felfejlõdni. :) (én is ide kerültem) amúgy melyik egyesülethez szeretnél menni?:D elsõ kettõ.
húú hát a tagdíj nekem most november-decemberre 6ezer volt. meg ide még nem is kell semmilyen felszerelés, max. sípcsont védõ, de nekem még az sincs és így is remekül megvagyok. ha korid nincs, az sem gáz, mert az is csak 400 ft kölcsönözni ott. :D szerintem tökjó árban van itt. :) aztán majd úgyis meglátod, hogy tényleg akarod-e csinálni :D
A kérdező hozzászólása: ja sztem is:D van egy nike bauer korim de felszerelés az nincs:D melyik pályán van ez?
fhuu hát azt nem tudom megmondani mi a pálya neve, mert ez egy eldugott helyen van kis edzõpálya. ott van asszem a 11. kerületben, a 41es villamos áll meg ott. uummm ha elküldöd privátban az msn-ed akkor felveszlek és ott elmondanám meg minden. :D
nem kell még nikebauer kori... amíg még nõsz, addig ne vegyél komoly hokikorit, felszerelés se kell komoly, arra ügyelj viszont, hogy a hokibot kori nélkül pont az álladig érjen! sok szerencsét:) 14/f
Vazeg, bármikor el lehet kezdeni.. Minek kell korra szabni? Még csak 14 vagy öcsém elõtted az élet, tök fiatal vagy mikor kéne kezdeni szerinted?? Jó vagy így. Kezdd el nyugodtan 14 évesen.
A kérdező hozzászólása: huh mennék is:D de még a szüleimtõl is függ..:( (bocsi a kérdésér elõre is) de kb mennyibe van ez pénzügyileg?
juj gyere akkor az újbudai bocsokhoz szerintem :P
A kérdező hozzászólása: bp:)
A kérdező hozzászólása: fogalmam sincs még:D
A kérdező hozzászólása: és ilyenkor melyik utánpótlás csapatba kerülnék? a serdülõbe egybõl? elõre is köszi:) )
A kérdező hozzászólása: nagyon köszi:)
A kérdező hozzászólása: lány
4 évesen Kezdtem én!

Tudom, hogy tápszeres babák hozzátáplálását 4hós korban már el lehet kezdeni. Ha 3 és fél hónapos, elkezdhetem?

Nem vagyok biztos benne hogy 4 hónapos kora elött elakarnám kezdeni a hozzátáplálást, csak anyukám görcsöl a témán, hogy próba képpen kínáljam meg almával, fél hónap nem számít. Nem akar ám rosszat anyu, csak a kisfiam annyira nézi az ételt és rágó mozdulatokat csinál, és ebből gondolja anyu hogy akár már elkezdhetném a hozzátáplálást. Mi a véleményetek? Mindenképpen várjuk ki a 4. hónapot vagy 3 és fél hónaposan elkezdhetem óvatosan kóstoltatni?

Legjobb válasz: A WHO ajánlása szerint a tápszeres babáknak is 6 hónapig kizárólag tápszert kellene adni, mert a babák bélrendszere addig nem zár jól, és nem tudja megemészteni a szilárdat, átfut rajta minden. Csak sajnos a bébiétel lobbi miatt ez nem ment át. 3,5 hónaposan tutira nem kezdeném el. Itt minden hét számít! Ezzel az erõvel egy hónaposan is megkezdhetnéd, hogy az a másfél hónap már nem számít... Tudom, jól lehurrognak a válaszom miatt, de attól még ez a helyzet, hogy nagymamáink és szüleink máshogy csinálták. Mindhárom gyerekemmel kivártam, és ettõl még jó evõk lettek.

A WHO ajánlása szerint a tápszeres babáknak is 6 hónapig kizárólag tápszert kellene adni, mert a babák bélrendszere addig nem zár jól, és nem tudja megemészteni a szilárdat, átfut rajta minden. Csak sajnos a bébiétel lobbi miatt ez nem ment át. 3, 5 hónaposan tutira nem kezdeném el. Itt minden hét számít! Ezzel az erõvel egy hónaposan is megkezdhetnéd, hogy az a másfél hónap már nem számít... Tudom, jól lehurrognak a válaszom miatt, de attól még ez a helyzet, hogy nagymamáink és szüleink máshogy csinálták. Mindhárom gyerekemmel kivártam, és ettõl még jó evõk lettek.
Szerintem várd meg, azért 2 hetet ki lehet bírni. :) Nem véletlen lett a 4. hónap meghatározva, az egy dolog, hogy a baba kiváncsi, de a kis gyomrának is meg kell érnie rá.
Számít fél hónap, legalábbis ilyenkor még. Nézd meg, mennyire sokat fejlõdik, akár hetek alatt. Én biztosan a szívemre hallgatnék (és megkínálnám :D).
gyümölcsleveket elkezdhetsz adni, pár kiskanállal. Én 8 hetesen kezdtem, mert nem tudott kakilni. Öszilevet, sütõtöklevet adhatsz neki. Az alma savanyú, de azt is megpróbálhatod. Inkább akkor már jó édes õszit reszelj le neki és kínáld meg.
Hát én kivártam a hetedik hónap elsõ napját, mivel anyatejes volt, addig csak azt kapott. Semmi baja nem lett ettõl, sõt bízok benne, hogy jót tettem neki. Ez az én és a férjem közös döntése volt, ami mellett kiálltunk a család többi csupán "jót akaró" tagjaival szemben. Neked is a saját utadat kell járnod és azt kell tenned, ami szerinted a legjobb a kicsidnek. Ha egyetértesz anyuddal, akkor kezd el a kóstoltatást, ha várni szeretnél, tedd azt :-) A lényeg, hogy a Te döntésed legyen...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!