Találatok a következő kifejezésre: El lehet karcolast a (3 db)

Tényleg el lehet tüntetni fogkrémmel a kijelzőn lévő karcolásokat?

Ha nem, mivel lehetne még?

Legjobb válasz: inkább jól össze lehet vele karcolni...bár akkor az eredeti már nem olyan feltûnõ.

inkább jól össze lehet vele karcolni...bár akkor az eredeti már nem olyan feltûnõ.
05:42 azt nem irta oda hogy fogkefével is neki esik

El lehet tuntetni karcolast a mobilom kepernyojerol?

Leejtettem a draga 6120c mobilom :( es lett egy karc a kepernyojere (az elolapra csak). Valahogy el lehet tuntetni?

Legjobb válasz: Nem sok remény van rá, mivel elég kemény mûanyabdól készül. Régebben a plexirõl a karcokat vattára nyomott fogkrémes dörzsöléssel el tudtam tüntetni, ha nem túl mély karc volt. Esetleg megpróbálkozhatsz ezzel a módszerrel, víz nem kell rá csak a fogkrém (elvileg mindegy milyen, mert mindegyikben van mikroszemcse). Elég sokáig tart, ha látsz valami javulást érdemes tovább csinálni. Közben egy tiszta nedves vattával letörlöd és figyeld az eredményt!

Nem sok remény van rá, mivel elég kemény mûanyabdól készül. Régebben a plexirõl a karcokat vattára nyomott fogkrémes dörzsöléssel el tudtam tüntetni, ha nem túl mély karc volt. Esetleg megpróbálkozhatsz ezzel a módszerrel, víz nem kell rá csak a fogkrém (elvileg mindegy milyen, mert mindegyikben van mikroszemcse). Elég sokáig tart, ha látsz valami javulást érdemes tovább csinálni. Közben egy tiszta nedves vattával letörlöd és figyeld az eredményt!
Én úgy hallottam, hogy csinálnak valahol polírozást. Telósnál kellene megkérdezni.
hali néhány ezer Ft-ért lehet venni hozzá új burkolatot, némely helyen úgy árulják h nem kell a teljeset megvenni, csak amire szükség van... elõlap, hátlap, billentyûzet. a te esetedben elõlap :)
....hát addig lessz még rajta 1-2 karc....
nem tudni...
Nem csaptad szét a fejét?....egyébbként a használati utmutatóban benn van mi a teendõ... /azé nem bátsd...vicc vót/
Mond neki ne nyujjon hozzá, nem satupad....
Próbáld meg fogkrémmel "polírozni", hátha......
az enyém az inoxot vágta haza. azt hittem a fején töröm össze. nem próbálkoztam polírozással meg semmivel, de a következõ lakásunkba õ veszi az újat, aztán azt majd karcolgathatja. vagy nem. mondjuk az még jó 10 év, mert tavaly óta lakunk itt :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!