Találatok a következő kifejezésre: El lehet intézni, hogy az (10 db)

Azt el lehet intézni hogy a Samsung galaxy mini-t úgy használni gépen mintha tuch pad lenne?

Legjobb válasz: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.arcoid.adv.. Itt van ez, ugyan fizetõs, ha nem akarsz pénzt kiadni írd be playen: mouse remote

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.arcoid.adv.. Itt van ez, ugyan fizetõs, ha nem akarsz pénzt kiadni írd be playen: mouse remote

Hallottam arról, hogy már el lehet intézni, ha pl. kislányt szeretnék, az legyen. Ez, hogy van?

Legjobb válasz: Elintézni nem hiszem :) De állítólag ha peteérés elõtt 2-3 nappal szeretkezel, akkor nagyobb az esély, mert azok a spermák életképesek jobban amelyek nõi jellemzõvel rendelkeznek. A "férfi spermák" viszont gyorsabban, de nem olyan életképesek, így a peteérés napján vagy 1 nappal elõtte azoknak nagyobb esélyük van. :) Na, ezt olvastam, nem tudom mennyire valós a dolog. Van aki a JÓnás módszert is nézi, ebbõl van némi jóslás jelleg, bár abban nem hiszek. :) Sok sikert!

Elintézni nem hiszem :) De állítólag ha peteérés elõtt 2-3 nappal szeretkezel, akkor nagyobb az esély, mert azok a spermák életképesek jobban amelyek nõi jellemzõvel rendelkeznek. A "férfi spermák" viszont gyorsabban, de nem olyan életképesek, így a peteérés napján vagy 1 nappal elõtte azoknak nagyobb esélyük van. :) Na, ezt olvastam, nem tudom mennyire valós a dolog. Van aki a JÓnás módszert is nézi, ebbõl van némi jóslás jelleg, bár abban nem hiszek. :) Sok sikert!
Arra gondolsz, hogy a technika már adott rá, hogy különválasszák a spermiumokat. Igen adott, de nem engedélyezett. Folyik róla a vita, de még sehol a világon nem engedélyezték. Kénytelen leszel a hagyományos, bizonytalan módszerekkel próbálkozni :)
Szia! Technikailag megoldható, de a mesterséges szelektáció nem engedélyezett.Csak akkor végeznek kromoszómavizsgálatot, ha nemhez kötött örökletes betegség van!Szerintem ez így helyes.
Magyarországon ezt tiltja a törvény!
Igen meg lehet választani a baba nemét TÖRVÉNYESEN, de csak akkor ha már van 2 egynemû gyermeked!
Hello! Lehet valasztani hogy kisfiut vagy kislany szeretnel. Mesterseges beultetessel mukodik a dolog. Az X es az Y kromoszomak varialasaval tortenik a dolog. Meglehetosen draga es nem torvenyellenes. Infot bovebben az orvosok tudnak adni akik ezzel foglakoznak.

Vettem valamit, és fizetésnél az lenne a legegyszerűbb, ha számlaszámra utalnám a pénzt. Azt mondták, hogy postán is el lehet intézni (vidéki vagyok), és ingyenes. Mi a különbség az utalás és a befizetés között? Mindkettőt csinálhatom?

Még nem csináltam ilyet. CIB-es számlaszámra kellene befizetni.

Legjobb válasz: Befizetés: bemész egy CIB bankba (mivel akinek fizetni akarsz az CIBes)és készpénzben befizeted az illetõ bankszámla számára. Kérik a neved a befizetéshez (és egyes bankok az igazolványod is), a közleménybe az írathatsz, amit akarsz. Ez számodra ingyenes. Utalás bankszámláról bankszámlára: Bármilyen banknál vezetett számláról utalhatsz bármilyen banknál veztett számlára. Ha nincs saját számlád, utalhatsz másnak a számlájáról (ha õ beleegyezik) és a közleménybe írod be a saját neved, hogy tudja az illetõ, hogy te küldted a pénzt. Ez pénzbe kerül, bankonként és utalási módonként változik a fizetendõ díj. Küldheted postán: Rózsaszín készpénz átutalási megbízáson; számlaszámra (ekkor csak a címzett nevét és számlaszámát írd be, a címét ne), vagy a címére (akkor a postás kiviszi neki a pénzt) Ez drágább, mintha utalnád (banksámláról bankszámlára) A neved ekkor a feladó rovatba kerül, és látni fogja, k küldte a pénzt.

Befizetés: bemész egy CIB bankba (mivel akinek fizetni akarsz az CIBes)és készpénzben befizeted az illetõ bankszámla számára. Kérik a neved a befizetéshez (és egyes bankok az igazolványod is), a közleménybe az írathatsz, amit akarsz. Ez számodra ingyenes. Utalás bankszámláról bankszámlára: Bármilyen banknál vezetett számláról utalhatsz bármilyen banknál veztett számlára. Ha nincs saját számlád, utalhatsz másnak a számlájáról (ha õ beleegyezik) és a közleménybe írod be a saját neved, hogy tudja az illetõ, hogy te küldted a pénzt. Ez pénzbe kerül, bankonként és utalási módonként változik a fizetendõ díj. Küldheted postán: Rózsaszín készpénz átutalási megbízáson; számlaszámra (ekkor csak a címzett nevét és számlaszámát írd be, a címét ne), vagy a címére (akkor a postás kiviszi neki a pénzt) Ez drágább, mintha utalnád (banksámláról bankszámlára) A neved ekkor a feladó rovatba kerül, és látni fogja, k küldte a pénzt.


El lehet valahogyan intézni, hogy az egyházi esküvő külső helyszínen legyen, ne a templomban?

(Római katolikus vagyok)

Legjobb válasz: Az egyházi esküvõnek pont az a lényege, hogy templomban történik... Ettõl függetlenül biztos, hogy a pap vállalja külsõ helyszínen történõ esketést is. Kérdezd meg a papot, de biztos, hogy vállal "házhozmenéssel" is esketést.

Az egyházi esküvõnek pont az a lényege, hogy templomban történik... Ettõl függetlenül biztos, hogy a pap vállalja külsõ helyszínen történõ esketést is. Kérdezd meg a papot, de biztos, hogy vállal "házhozmenéssel" is esketést.
Szerintem is, az egyházi esküvõnek az a lényege, hogy templomban tartják. Nem tudom, hogy találsz-e papot, aki hajlandó ilyesmire. Miért nem tartjátok inkább a polgárit külsõ helyszínen?
A kérdező hozzászólása: Mindkettõt külsõ helyszínen akarom tartani 1.) nem kell a násznépet ide-oda rángatni 2.) nincs annál szebb, mint a szabad ég alatt kimondani az igent Szerintem nem csak én vagyok ezzel így...
Szia erdeklodnek, hogy sikerult e
Sztem tuti, a mi plébánosunk szinte biztos bevállalná. Ha jól tudom erdei zarándokhelyen tartott már. Meg hát nem olyan aki fennakad ilyen apróságokon :D
igen

El lehet intézni nappali egyetemen, hogy egyik nap e kelljen bejárni, esetleg másik nap járjak be azokra az órákra amiket kihagytam?

Esti Okj-ra is járnék párhuzamosan, ami egy hétköznapi napon van, ezért kellene így szervezni.

Legjobb válasz: Nem. Vannak orák amik kötelezõek. Mérnem levelezõre mentél, az pont ilyen esetekre van kitalálva.

Nem. Vannak orák amik kötelezõek. Mérnem levelezõre mentél, az pont ilyen esetekre van kitalálva.
Az órarenddel mindig lehet sakkozni, és ha van ugyanabból az órából máskor természetesen elintézhetõ (de elõtte egyeztess, nehogy ne férj be a terembe).
A kérdező hozzászólása: Most már nappalira adtam be a jelentkezésem, nem kezdhetem levelezõn hiába vesznek fel.
Az elõadások sok helyen nem kötelezõek. De nem is érdekel senkit, ha vizsgán nem tudod, hogy mirõl volt szó. Szerintem egyszerre csak egyet csinálj és ha túléled az elsõ évet, akkor utána kereshetsz más elfoglaltságot is.

El lehet vhogy intézni, hogy azzal a Cut the rope-al, amit mobilon játszok, fel tudjak menni a tabletemre?

Tudom, hogy simán leszedhetem a google play-rõl, de a mobilomon már az összes szintet megcsináltam, és nem akarom a tabletemen ezt újra kivárni, mire mindegyik sikerül :D

Legjobb válasz: Root, titanium backup mentés, átmásolod másik eszközre, root, titanium backuppal visszaállít

Root, titanium backup mentés, átmásolod másik eszközre, root, titanium backuppal visszaállít
Nem lehetetlen megcsinálni, de ha valaki ilyesmivel játszik arra nagy falat ezt megoldani.
A kérdező hozzászólása: ezt a backup mentéses dolgot pontosan hogy lehet meg csinálni, mert én ehhez annyira nem értek..:/
Rootolod mindkét eszközt, titanium backupot rakd fel mindkettõre, egyiken lemented, átrakod az sd kártyát a másikba, ott meg visszaállítod.

A napokba tényleg változtattak az örökbefogadás menetén? Úgy hallottam lerövidült az idő, hogy 4-5 hónap alatt el lehet majd intézni. Tényleg igaz?

Legjobb válasz: Arról beszéltek ma a TV-ben,hogy eddig ha a szülõ félévente látogatta a gyereket,akkor nem lehetett örökbe adni. Most ezt az idõt akarják két hónapra rövidíteni. Így több lesz az örökbe adható gyerek.

Arról beszéltek ma a TV-ben, hogy eddig ha a szülõ félévente látogatta a gyereket, akkor nem lehetett örökbe adni. Most ezt az idõt akarják két hónapra rövidíteni. Így több lesz az örökbe adható gyerek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm
Én a híradóban úgy hallottam, hogy azoknak rövidül le jelentõsen az örökbefogadási idõ aki 3 évnél idõsebb babát hajlandó örökbe fogadni.
2-szer 2 hónapra rövidült a 6 hónap, most mondták a tegyeszes tanfolyamon, kortól függetlenül

Mennyi idõ alatt intézi el az államkincstár, hogy másik számlára kapjam a csp? És, hol kell intézni? Telefonon lehet?

Legjobb válasz: 10-15 nap. Ha most adod be, akkor az ehavi meg a regire megy, a következõ az ujra. Telefonon nem lehet. Személyesen vagy ugyfelkapun keresztül lehet.

10-15 nap. Ha most adod be, akkor az ehavi meg a regire megy, a következõ az ujra. Telefonon nem lehet. Személyesen vagy ugyfelkapun keresztül lehet.
Én levélben intéztem, hónap közepén adtam fel és a következõ hónapban már a másikra érkezett.
Fogadj ügyvédet, aki távollétedben képvisel.
valószínû van pénze ügyvédre, ha arra nincs, hogy odautazzon (gondolom az utazás a probléma, mivel azt írja, távol lesz) telefonálj oda és kérdezd meg! az a legtutibb
Nem kell már overál. Adj rá egy közepes kabátot, sapka és takard be pléddel. A plédet, kabátot, sapkát le tudod róla venni és kint sem fázik.
A kérdező hozzászólása: Itt délben mond 4 fokot, most még kevesebb van. Kelet Mo.
Akkor sem kell az overál, kabát sapka és egy vastag pléd! Én is kelet mo-n lakom, ha babakocsival viszed nem fog megfázni!
Szerintem sem kell már az overál. Ahogy az elsõ írta, az tökéletesen megfelel. :)
Ja, annyi még, hogy én kardigánt, vagy cipzáros pulcsit adok a kabát alá ilyenkor, azt is ki lehet gombolni, akkor tuti nem melegszik be.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!