Találatok a következő kifejezésre: El lehet intézni, hogy (26 db)

Valahogyan el lehet intézni hogy hamarabb feloldjanak a Facebook-on?

Megosztottam a profilképem ismerős jelölős csoportokba, hogy lájkolják többen erre kidob, hogy igazoljam hogy élő ember vagyok-e... Beírok egy kódot és gondolom elgépeltem, ezért egy hónapra tiltott az ismerős jelölésről, a kommentről, a lájkról, a képen megjelölésről... Már egyszer megtörtént ez akkor kivártam az egy hónapot, de nem akarom újra. Valahogyan meg lehet oldani hogy hamarabb feloldjanak? Pl. megadom a telószámom és SMS vagy valami?

Legjobb válasz: erre én is kíváncsi lennék, de szerintem nem lehet...

erre én is kíváncsi lennék, de szerintem nem lehet...
A kérdező hozzászólása: Ja igen és a chat-rõl is tiltott..
Írjál Zuckerbergnek levelet, hogy minden nap lefejezel egy pulit, amíg nem enged vissza.

El lehet intézni, hogy két nappal hamarabb múljon el a menstruációm? Fontos

a barátommal nagyon ritkán, kéthetente tudunk két napra találkozni. és ma jött meg a mensim, ami általában 7 napig tart. és csütörtökön találkozom a barátommal, és jó lenne, ha addigra elmúlna. nincs valami tippetek, hogy hogyan múlhatna el hamarabb? vagy ez teljesen reménytelen?

Legjobb válasz: Szerintem reménytelen. De miért probléma, ha megvan?

Szerintem reménytelen. De miért probléma, ha megvan?
Mint ahogy az is baromság, hogy a citrom kimarja a gyomrodat. De mindegy... Kérdezõ, nem lehet elmulasztani. Én is az óvszeres mókát javaslom, magatok alá tesztek egy törölközõt, a tampont közvetlenül elõtte veszed ki (eselteg meg is mosdasz), és rögtön ha vége, kirobogtok zuhanyozni. Ez egy természetes dolog, nincs benne semmi gusztustalan, de ha te úgy érzed, hogy nem kívánod, akkor az sem gond.
és miért is lenne az marhaság? ha az ember egyszerre sok citromot eszik, az nem jó a gyomornak, és fájni fog a hasa. vagy ezt te még nem tapasztaltad?? egyáltalán nem marhaság. az viszont igen, h igy lehet tologatni a menstruaciot.
Lehet nincs igazam, én a citrommal csak a saját tapasztalatomat írtam le, nem akartam, hogy vita kerekedjen. Lehet tényleg csak hit kérdése, nem tudom, nekem segített. Ja és nem fájt a gyomrom tõle, nem hiszem, hogy néhány darab citrom kimarja a gyomrot, nem tonna számra ettem :)
már 1 citrom is savat tud csinalni, ez nyilván egyén-, meg ugye gyomorfüggõ, de nem egészséges annyi citromot magában enni..
Nem értek azzal egyet, h a citrom kimarja a gyomrot.Én nemrég FÉLKILÓ citromot ettem meg, és EGYÁLTALÁN SEMMI baja nincs a gyomromnak.Egyébként akinek gyomorsavat okoz, igyon lúgosvizet!Ennyi! Ezt a citromos dolgot amúgy én is kifogom próbálni...hátha:)
mondtam, egyénfüggõ. nem egészséges annyi citromot megenni, fõleg, h ilyesmire nem is hasznal :D
sziasztok:) én nem tudnám elképzelnih. ugy nyaljanak h. kilóg a tampon szál:) bizzarr egy kicsit nem gondoljátok? 18/L
figyelj utolsó, én voltam, aki írta a tamponos orális szexet. hát ez ízlés kérdése. szerintem ez így nem undorító, vagy bizarr, szerintem pl az anális szex az, más (lehet, hogy te is), meg azt szereti és ûzi. mi sem minden menstruációnál csibáljuk, csak ha már nagyon nem bírunk magunkkal, akkor. tampon nélkül eszembe se jutna, más meg olyat is csinál. és szexeltem is már zuhany alatt meg gumival vérzés közben, de már rég, és kb 1-2x, gyengédebben kell, de valak9i ilyenkor is aktívan és normális módon szexel. én nem. kipróbáltam, lehet, hogy csinálom is majd néha. szóval ízlések és pofonok.
a citrom max. kimarja a gyomrodat, meg a fogaidat érzékennyé teszi.. de semmi mást nem csinal. " ritka nagy baromsag " - ahogy az orvos mondta nekem. :)
Én megettem 2 citromot, és másnapra elmúlt. De sztem a hit miatt. :)
A kérdező hozzászólása: hát nekem nem nagyon van gusztusom akkor szexelni a pasimmal amikor menstruálok. biztos más máshogy van vele, de én sajna nembírom :S
Csináljátok kádban vagy zuhany alatt gumival.
ha szednél fogamzásgátlót, akkor ez nem lenne gond. szerintem ne csináljátok, a méhszáj is nyitottabb ilyenkor, és érzékenyebb minden sokkal. pettingeljetek. a hüvelyedbe nem hatol ugye, de pl kinyalhat, ha tampon van bent, vagy a csiklódat izgathatja, stb...
utolos mar miert ne lenne gond... nem mindegyik szunteti meg sõt.
"kinyalhat ha tampon van bent" wow nincs is gusztusosabb egy menstruáló nõnél, akibõl pont kilóg a tampon zsinórja...
nem, ezt nem lehet csak ugy elmulasztani, csak hormonokkal.
Igyál rengeteg folyadékot ... Nekem az a tapasztalatom, hogy ha az elején jó sok vizet iszom, gyorsabban vége. Hátha ez nálad is beválik.
szia, nekem régebben bevált az ha naponta két-három citrom levét megittam, nyaraláskor alkalmaztam és 4 nap alatt elmúlt a menzim, nem tudom van e összefüggés, de ha gondolod próbáld ki, vesztenivalód nincs :)
nem bírsz várni 4-5 napot és majd utána nyomassátok?hát ilyet még nem éltem.xdd

OTP banknál el lehet intézni, hogy ne kelljen SMS megerősítés, amikor be akarok lépni?

Tönkrement a SIM kártyám, meg a telefonom is, nem tudok belépni, pedig most jó lenne. El lehet ezt intézni, ha bemegyek egy bankba?

Legjobb válasz: Nem. Csak azt, hogy egy másik telefonra jöjjön az SMS (tesódé, szüleidé, barátnõdé, feleségedé, gyerekedé, legjobb barátodé, stb.).

Nem. Csak azt, hogy egy másik telefonra jöjjön az SMS (tesódé, szüleidé, barátnõdé, feleségedé, gyerekedé, legjobb barátodé, stb.).
Nem véletlenül van ez kitalálva, hogy biztonságos legyen. Annyit tehetsz, hogy másik számot állíttatsz be, és arra jön az sms. Vagy pedig az ügyeket bent a bankfiókban is el tudod intézni, csak valószínûleg kicsit drágábban.
Egy új simkártya kb 500 Ft. Beballagsz vele az otp-be...

Ha egy nem magyar állampolgárságú embernek gyermeke születik magyarországon, akkor házasság nélkül is el lehet intézni hogy magyar lehessen?

Legjobb válasz: Ha a gyerek apja magyar állampolgár, és tesz apasági nyilatkozatot, elvileg meg kell adni a magyar állampolgárságot, de láttam már ellenpéldát is. Sok múlik azon, hogy te magad milyen állampolgár vagy.

Ha a gyerek apja magyar állampolgár, és tesz apasági nyilatkozatot, elvileg meg kell adni a magyar állampolgárságot, de láttam már ellenpéldát is. Sok múlik azon, hogy te magad milyen állampolgár vagy.
A kérdező hozzászólása: én magyar vagyok, akkor valószínüleg megadják?
Elõzõ válaszoló vagyok: ha az egyik szülõ magyar állampolgár, akkor a gyerek automatikusan megkapja a magyar állampolgárságot. Ez alól kivétel, ha a másik szülõ állampolgárságát kérvényezik a gyereknek, és az adott ország nem ismeri el a kettõs állampolgárság intézményét. Ilyen ország pl. Ukrajna: ha az egyik szülõ magyar, a másik ukrán állampolgár, választani kell, melyik állampolgárságot kapja a gyerek, mert a kettõt egyszerre nem lehet. Vagy magyar, vagy ukrán... (Személyes példa.)
A kérdező hozzászólása: Azzal tisztába vagyok hogy a Baby magyar lesz, itt az a legföbb kérdés hogy az apa megkapja-e? Köszi hogy válaszoltál!
Nem, az apa nem kapja meg az állampolgárságot attól, hogy esetleg magyar állampolgár a gyereke. Kizárólag kérvényezés útján kaphat állampolgárságot, vagy ha bebizonyítja, hogy magyar õsökkel rendelkezik.
A kérdező hozzászólása: Valójában magyar õsökkel rendelkezik mert a Romániai magyarok is magyarok, nem?
A határon túli magyarok kedvezményesen igényelhetik a magyar állampolgárságot, de ehhez a gyereknek szintén semmi köze.
Helló, én Erdélyi magyar vagyok, igazi magyar.és kb 2 hónapja itt élek Magyarországon, És tudomásom szerint amikor hozzámegyek a páromhoz feleségül automatikusan megkapom a kettõs állampolgárságot, tehát ahoz hogy a te párod magyarállampolgár lehessen , ahozz elkel vennie feleségül, és az esküvõ Magyarországon kel legyen.Különben augusztus végén áttesek ezen a dolgon, férfhez megyek.Ja és ugy tudom hogy csak akkor lesz automatikusan magyarállampolgár ha UNIÓS országbol származik.Cáfoljon meg aki jobban tudja.

Azt el lehet intézni hogy a Samsung galaxy mini-t úgy használni gépen mintha tuch pad lenne?

Legjobb válasz: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.arcoid.adv.. Itt van ez, ugyan fizetõs, ha nem akarsz pénzt kiadni írd be playen: mouse remote

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.arcoid.adv.. Itt van ez, ugyan fizetõs, ha nem akarsz pénzt kiadni írd be playen: mouse remote

T-mobile-nál el lehet intézni, hogy egy másik lakcimre jöjjön a számla?

ÉDesanyám nevén van a telefon, de szeretnék elköltözni itthonról, igy jo lenne ha az uj cimemre jönne a számlám. El lehet ezt igy intézni? és ha igen, mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Gondolom fogsz csináltatni új lakcímkártyát. Bemész vele az üzletbe és megcsinálják egy ún. szerzõdésmódosítással. Emlékeim szerint ingyenes.

Gondolom fogsz csináltatni új lakcímkártyát. Bemész vele az üzletbe és megcsinálják egy ún. szerzõdésmódosítással. Emlékeim szerint ingyenes.
Jajjj, bocsi félreolvastam. Anyukád menjen be veled mindenképpen az üzletbe. Szerintem nem lesz vele gond, ha másik számlázási címet ad meg. Elõzõ voltam.

Hallottam arról, hogy már el lehet intézni, ha pl. kislányt szeretnék, az legyen. Ez, hogy van?

Legjobb válasz: Elintézni nem hiszem :) De állítólag ha peteérés elõtt 2-3 nappal szeretkezel, akkor nagyobb az esély, mert azok a spermák életképesek jobban amelyek nõi jellemzõvel rendelkeznek. A "férfi spermák" viszont gyorsabban, de nem olyan életképesek, így a peteérés napján vagy 1 nappal elõtte azoknak nagyobb esélyük van. :) Na, ezt olvastam, nem tudom mennyire valós a dolog. Van aki a JÓnás módszert is nézi, ebbõl van némi jóslás jelleg, bár abban nem hiszek. :) Sok sikert!

Elintézni nem hiszem :) De állítólag ha peteérés elõtt 2-3 nappal szeretkezel, akkor nagyobb az esély, mert azok a spermák életképesek jobban amelyek nõi jellemzõvel rendelkeznek. A "férfi spermák" viszont gyorsabban, de nem olyan életképesek, így a peteérés napján vagy 1 nappal elõtte azoknak nagyobb esélyük van. :) Na, ezt olvastam, nem tudom mennyire valós a dolog. Van aki a JÓnás módszert is nézi, ebbõl van némi jóslás jelleg, bár abban nem hiszek. :) Sok sikert!
Arra gondolsz, hogy a technika már adott rá, hogy különválasszák a spermiumokat. Igen adott, de nem engedélyezett. Folyik róla a vita, de még sehol a világon nem engedélyezték. Kénytelen leszel a hagyományos, bizonytalan módszerekkel próbálkozni :)
Szia! Technikailag megoldható, de a mesterséges szelektáció nem engedélyezett.Csak akkor végeznek kromoszómavizsgálatot, ha nemhez kötött örökletes betegség van!Szerintem ez így helyes.
Magyarországon ezt tiltja a törvény!
Igen meg lehet választani a baba nemét TÖRVÉNYESEN, de csak akkor ha már van 2 egynemû gyermeked!
Hello! Lehet valasztani hogy kisfiut vagy kislany szeretnel. Mesterseges beultetessel mukodik a dolog. Az X es az Y kromoszomak varialasaval tortenik a dolog. Meglehetosen draga es nem torvenyellenes. Infot bovebben az orvosok tudnak adni akik ezzel foglakoznak.
na nehogy mar nem lehetne leerettsegizni matekbol 32 evesen...
40 évesen anyukám is leérettségizett. Eszébe sem jutott ilyesmi. Más kérdés, ha tényleg gondjaid vannak a számokkal, de jobb érzés lesz a végén, ha saját magad csinálod meg, mintha lenne egy papírod, hogy t ezt nem tudod.
Az eszem megáll! A gyerekednek is ezt tanítod majd, hogy csalással érje el a céljaid, vagy ha visszafelé indulok, neked ezt tanította az apád meg az anyád. Biztos büszkék lesznek a kisfiúkra. Te is az a típusú emberke lehetsz, aki még a szeretetet is zsebbõl akarja kifizetni, de annyira hülye, hogy 32 évesen még nincs érettségije. Hát gratulálok hozzá. Amúgy meg menj oda a tanárhoz, meg a vizsgaelnökhöz, hátha a féldisznó a borítékban elegendõ bizonyíték a tudásodra.
azert akinek erettsegije van(vagy diplomaja) nem mindenki vasarolta!!!!! mert a kommentedbol az tunik ki, hogy ebben a hitben elsz. egyebkent fogalmam sincs hol indulhatsz el, mert nekem nincsenek ilyen haverjaim, de szerintem siman lefizetheted mondjuk a teremort, hogy segitsen, vagy adjon puskat pl. De en szegyenlenem!!!!!!
Kedves Kérdezõ! A kommenteddel csak magadat minõsíted, engem nem. Egyébként, ha összekaparod minden szövegértési képességed rájössz, hogy én voltam az egyetlen aki normális választ is adott a kérdésedre. Ja és a lefizetésrõl annyit, hogy a középiskola ingyenes, még ha szar anyagi körülmények között él valaki, akkor is el lehet végezni. Tehát az nem pénz, hanem tudás, meg akarat kérdése.
Na látod, ha ezt így leírtad volna az elején akkor lehet nem olyan válaszokat kapsz amilyeneket. Egyébként többek között, gyógypedagógus-pszichológus vagyok, és elárulom, hogy nem a tanárokat kell lefizetned. Szakértõi javaslatot kell kérned, a helyi Tanulási Képességet Vizsgáló Szakértõi és Rehabilitációs Bizottságnál. Gyermekeknél ez a c. Tü. 16/új r. sz. nyomtatvány alapján történik, hogy felnõtteknél hogyan annak ha szeretnéd szívesen utána nézek neked. Itt gyakorlatilag a korod és a helyzeted miatt engedékenyebbek lesznek veled, de aztán néhány diszkalkulia tünetet produkálnod kell.
A kérdező hozzászólása: 21:29-es válaszoló(utolsó)! Köszönöm a tanácsot és köszönettel elfogadom ha utána néznél hogy kihez forduljak, mit tegyek! Szép napot!
A következõ választ kaptam: Felnõtteknél a vizsgálatot igazságügyi szakértõk végzik, és fizetõs nem jár alanyi jogon. Az õ címüket nem tudom, de kaptam egy linket: http://demoszthenesz.hu/cikkek/beszedvizsgalat itt beszédvizsgálatokat végeznek nem diszkalkuliával foglalkoznak, de biztos vagyok benne, hogy õk meg tudják mondani, hogy kihez fordulj.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, nagyon kedves vagy hogy segítettél!

Hogyan tudom magam után befizetni a tb-t? Interneten keresztül valami nyomtatvánnyal el lehet intézni?

Legjobb válasz: nem lehet neten, -elsõ alkalommal be kell tipegni a legközelebbi NAV-hoz,és kérni sárga csekkeket, -havi 6600 ft egy hónap, most

nem lehet neten, -elsõ alkalommal be kell tipegni a legközelebbi NAV-hoz, és kérni sárga csekkeket, -havi 6600 ft egy hónap, most
tuti nincs neki. szóval menj be a nav-hoz. arra készülj fel, hogy ha x ideje nem fizettél, akkor azt is bevasalják!
A neten is lehet intézni ha van ügyfélkapus regisztrációd.
Ügyfélkapun regisztrálnod kell. Elsõ alkalommal az önkormányzat(?)-hoz kell bemenned, ott adnak jelszót. Utána belépsz, le kell töltened a programot az ügyfélkapunk, kitölteni, hogy igazolod azt, hogy magad fizeted a TB-ét. Ha ezzel nem akarsz veszõdni, akkor menj be a hely APEH-hez, és mondd el, mit szeretnél.
dehogy vasalják. annyit mondasz külföldön melóztál és ott fizettek utánad tbt aztán csõ.
aha persze. és gondolod, hogy azt nem kell igazolni, mert ma Mo-on így mennek a dolgok, nem? visszamenõleg beszedik!
Letöltöd a NAV honlapjáról a 13T1011-es nyomtatványt. Itt a linkje: http://nav.gov.hu/nav/letoltesek/nyomtatvanykitolto_programo.. Kitöltöd a gépeden a nyomtatványt. Ha van ügyfélkapud, akkor beküldöd azon keresztül. Ha nincs, akkor 2 példányban kinyomtatod, aláírod és postázod a lakcímed szerint illetékes NAV Regionális Adó Fõigazgatósághoz. Ha csekken szeretnéd fizetni, akkor letöltöd a "csekk" nevû nyomtatványt, kitöltöd és beküldöd (a 13T1011-essel).
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!