Találatok a következő kifejezésre: El lehet intézni, (54 db)

Utólag lehet sms szolgáltatást kérni bankkártyához? Személyesen kell bemenni vagy telefonon is el lehet intézni?

Jöv? évt?l s?r?bb lesz a mozgás a bankszámlámon ezért szeretnék ilyen szolgáltatást igényelni. Utólag meglehet ezt vajon oldani? Valaki kért már utólag a kártyához ilyet? Ingyenes, vagy nem, ha vki igénybe veszi utólag?

Legjobb válasz: Lehet utólag is kérni, személyesen kell intézni. Én is utólag intéztem. Azt hiszem 200 Ft/hó az sms. K&H

Lehet utólag is kérni, személyesen kell intézni. Én is utólag intéztem. Azt hiszem 200 Ft/hó az sms. K&H
Utólag is lehet igényelni a szolgáltatást. Néhány száz forint a havi szolgáltatási díj. Személyesen lehet csak intézni.
Lehet, és azt hiszem személyesen kell kérni. Ingyenesnek nem ingyenes (nálunk legalábbis nem), levon valamennyit néha az sms-ekért, de ez nem olyan sok.
A kérdező hozzászólása: Az OTP-nél van a bankszámlám.
bármelyik banknál vagy, csak személyesen intézheted. Késõbb, ha kérsz hozzá e bankot is, akkor viszont a netrõl is megtudod változtatni a telefonszámot.
Bármikor kérhetsz hozzá. Ha diákszámlád van, akkor a legtöbb banknál ingyenes.

2 hónap alatt el lehet intézni egy alapfokú nyelvvizsgát?

Úgy értem hogy tanulással és a vizsgával és eredménnyel együtt úgy hogy régen tanultam, de már elfelejtettem? Melyiket érdemes francia vagy német?

Legjobb válasz: azt nem tudjuk, hogy melyikbõl mennyit tudsz. Nyelvvizsga nincs mindig, tehát jól utána kell járni, hogy mikor hová mehetsz és az utolsó pillanatban már nem fogsz tudni jelentkezni sem rá. A szóbeli és az írásbeli között eltelhet akár 2 hét is, ezt is számold bele a 2 hónapba. El lehet, ha csak ismételned kell, de új dolgokat tanulni nem, vagy ha egész nap ezzel foglalkozol és van alap, amire építkezhetsz. Viszont ha fontos (mondjuk pontszám miatt), hogy mindenképp sikerüljön, akkor lehet, hogy több idõt adnék magamnak, mint 2 hónap.

azt nem tudjuk, hogy melyikbõl mennyit tudsz. Nyelvvizsga nincs mindig, tehát jól utána kell járni, hogy mikor hová mehetsz és az utolsó pillanatban már nem fogsz tudni jelentkezni sem rá. A szóbeli és az írásbeli között eltelhet akár 2 hét is, ezt is számold bele a 2 hónapba. El lehet, ha csak ismételned kell, de új dolgokat tanulni nem, vagy ha egész nap ezzel foglalkozol és van alap, amire építkezhetsz. Viszont ha fontos (mondjuk pontszám miatt), hogy mindenképp sikerüljön, akkor lehet, hogy több idõt adnék magamnak, mint 2 hónap.
Nem tudom a francia milyen, de a németrõl vannak tapasztalataim az elég húzós nyelv. Szerintem azzal próbálkozz amelyiket esetleg jobban szereted/szívesebben tanulod, vagy jobban tudtad.
Alapfokút simán, a francia szerintem annyira nem nehéz, kb. olyan, mint a német. :) Mármint ugyanúgy van ragozás, kül. nemû fõnevek stb...
A kérdező hozzászólása: És melyik könyebb? Én azért szavazok a franciára, mert ott csak két nem van, a németben meg három.

Hallottam arról, hogy már el lehet intézni, ha pl. kislányt szeretnék, az legyen. Ez, hogy van?

Legjobb válasz: Elintézni nem hiszem :) De állítólag ha peteérés elõtt 2-3 nappal szeretkezel, akkor nagyobb az esély, mert azok a spermák életképesek jobban amelyek nõi jellemzõvel rendelkeznek. A "férfi spermák" viszont gyorsabban, de nem olyan életképesek, így a peteérés napján vagy 1 nappal elõtte azoknak nagyobb esélyük van. :) Na, ezt olvastam, nem tudom mennyire valós a dolog. Van aki a JÓnás módszert is nézi, ebbõl van némi jóslás jelleg, bár abban nem hiszek. :) Sok sikert!

Elintézni nem hiszem :) De állítólag ha peteérés elõtt 2-3 nappal szeretkezel, akkor nagyobb az esély, mert azok a spermák életképesek jobban amelyek nõi jellemzõvel rendelkeznek. A "férfi spermák" viszont gyorsabban, de nem olyan életképesek, így a peteérés napján vagy 1 nappal elõtte azoknak nagyobb esélyük van. :) Na, ezt olvastam, nem tudom mennyire valós a dolog. Van aki a JÓnás módszert is nézi, ebbõl van némi jóslás jelleg, bár abban nem hiszek. :) Sok sikert!
Arra gondolsz, hogy a technika már adott rá, hogy különválasszák a spermiumokat. Igen adott, de nem engedélyezett. Folyik róla a vita, de még sehol a világon nem engedélyezték. Kénytelen leszel a hagyományos, bizonytalan módszerekkel próbálkozni :)
Szia! Technikailag megoldható, de a mesterséges szelektáció nem engedélyezett.Csak akkor végeznek kromoszómavizsgálatot, ha nemhez kötött örökletes betegség van!Szerintem ez így helyes.
Magyarországon ezt tiltja a törvény!
Igen meg lehet választani a baba nemét TÖRVÉNYESEN, de csak akkor ha már van 2 egynemû gyermeked!
Hello! Lehet valasztani hogy kisfiut vagy kislany szeretnel. Mesterseges beultetessel mukodik a dolog. Az X es az Y kromoszomak varialasaval tortenik a dolog. Meglehetosen draga es nem torvenyellenes. Infot bovebben az orvosok tudnak adni akik ezzel foglakoznak.

Orrsövény ferdülés műtéti rendbetétele esetén el lehet intézni ingyen a plasztikai beavatkozást is?

Ha igen hol, ha nem, vannak olyan államilag támogatott kezelések ahol tehetséges sebészek magánklinikáknál alacsonyabb árakon végzik ela m?tétet?

Legjobb válasz: Nekem orrsövénymûtétnél elintézték ingyen (azaz borítékban adott pártízezer forintért) a plasztikát is, és iszonyatosan [email protected]ák. Sokkal rosszabb lett, mint elõtte. Tíz évig szívtam utána depressziósan a görbe, ferde, folyton elduguló orrommal, és azután 500e forintba került a helyretétele. Keresd meg Dr. Rezek Ödönt a SOTE orr-fül-gége klinikán, õ operál ott is, nem csak magánklinikán, és õ a legjobb orrplasztikai sebész az országban. Pár százasba bele fog kerülni, de igazi gyönyörû minõségi munkát kapsz érte.

Nekem orrsövénymûtétnél elintézték ingyen (azaz borítékban adott pártízezer forintért) a plasztikát is, és iszonyatosan [email protected]ák. Sokkal rosszabb lett, mint elõtte. Tíz évig szívtam utána depressziósan a görbe, ferde, folyton elduguló orrommal, és azután 500e forintba került a helyretétele. Keresd meg Dr. Rezek Ödönt a SOTE orr-fül-gége klinikán, õ operál ott is, nem csak magánklinikán, és õ a legjobb orrplasztikai sebész az országban. Pár százasba bele fog kerülni, de igazi gyönyörû minõségi munkát kapsz érte.
Engem õ mûtött! de bmx-ezem és volt egy balesetem ami miatt durván elferdült és így ingyen mûtöttek mert van TB-m de am a csekken 195 ezer forint volt de így, hogy baleset végett lett ilyen, ingyen volt..
vagy Dr.Kárász Tamás. engem õ mûtött. Igazi ronda orrom volt..és most gyönyörû :D ja, ami nagyon fontos:semmi fájdalom nem volt!!
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszadótól kérdezem, hogy kinél/hol csináltatta az elrontott mûtétet?
Elsõ válaszadó vagyok. Az elrontott mûtétet az azóta megszûnt Szabolcs utcai kórházban csimálta egy fiatal orr-fül-gégész. Ha érdekel a neve is, írj privátot. Aranyszabály, hogy plasztikai mûtétet csak plasztikai sebésszel csináltass, abból is jól válaszd ki a legjobbat.

Olyan német bankot keresek, ahol Magyarországról el lehet intézni a számlanyitást. Van tippetek?

Legjobb válasz: Ilyet, ahol teljes egeszeben Magyarorszagrol intezhetõ, valoszinuleg nem fogsz talalni. Olyan bankok vannak, ahol (majdnem) teljesen online ugyintezessel tudsz szamlat nyitni magyarkent is, viszont egy esetben ilyenkor is el kell menni a (német) postára, ahol leellenõrzik a személyazonosságodat, és elküldik a banknak. Egyik ilyen: www.comdirect.de (Nem reklám, csak épp mostanaban akarok ott nyitni)

Ilyet, ahol teljes egeszeben Magyarorszagrol intezhetõ, valoszinuleg nem fogsz talalni. Olyan bankok vannak, ahol (majdnem) teljesen online ugyintezessel tudsz szamlat nyitni magyarkent is, viszont egy esetben ilyenkor is el kell menni a (német) postára, ahol leellenõrzik a személyazonosságodat, és elküldik a banknak. Egyik ilyen: http://www.comdirect.de (Nem reklám, csak épp mostanaban akarok ott nyitni)

El lehet intézni, hogy két nappal hamarabb múljon el a menstruációm? Fontos

a barátommal nagyon ritkán, kéthetente tudunk két napra találkozni. és ma jött meg a mensim, ami általában 7 napig tart. és csütörtökön találkozom a barátommal, és jó lenne, ha addigra elmúlna. nincs valami tippetek, hogy hogyan múlhatna el hamarabb? vagy ez teljesen reménytelen?

Legjobb válasz: Szerintem reménytelen. De miért probléma, ha megvan?

Szerintem reménytelen. De miért probléma, ha megvan?
Mint ahogy az is baromság, hogy a citrom kimarja a gyomrodat. De mindegy... Kérdezõ, nem lehet elmulasztani. Én is az óvszeres mókát javaslom, magatok alá tesztek egy törölközõt, a tampont közvetlenül elõtte veszed ki (eselteg meg is mosdasz), és rögtön ha vége, kirobogtok zuhanyozni. Ez egy természetes dolog, nincs benne semmi gusztustalan, de ha te úgy érzed, hogy nem kívánod, akkor az sem gond.
és miért is lenne az marhaság? ha az ember egyszerre sok citromot eszik, az nem jó a gyomornak, és fájni fog a hasa. vagy ezt te még nem tapasztaltad?? egyáltalán nem marhaság. az viszont igen, h igy lehet tologatni a menstruaciot.
Lehet nincs igazam, én a citrommal csak a saját tapasztalatomat írtam le, nem akartam, hogy vita kerekedjen. Lehet tényleg csak hit kérdése, nem tudom, nekem segített. Ja és nem fájt a gyomrom tõle, nem hiszem, hogy néhány darab citrom kimarja a gyomrot, nem tonna számra ettem :)
már 1 citrom is savat tud csinalni, ez nyilván egyén-, meg ugye gyomorfüggõ, de nem egészséges annyi citromot magában enni..
Nem értek azzal egyet, h a citrom kimarja a gyomrot.Én nemrég FÉLKILÓ citromot ettem meg, és EGYÁLTALÁN SEMMI baja nincs a gyomromnak.Egyébként akinek gyomorsavat okoz, igyon lúgosvizet!Ennyi! Ezt a citromos dolgot amúgy én is kifogom próbálni...hátha:)
mondtam, egyénfüggõ. nem egészséges annyi citromot megenni, fõleg, h ilyesmire nem is hasznal :D
sziasztok:) én nem tudnám elképzelnih. ugy nyaljanak h. kilóg a tampon szál:) bizzarr egy kicsit nem gondoljátok? 18/L
figyelj utolsó, én voltam, aki írta a tamponos orális szexet. hát ez ízlés kérdése. szerintem ez így nem undorító, vagy bizarr, szerintem pl az anális szex az, más (lehet, hogy te is), meg azt szereti és ûzi. mi sem minden menstruációnál csibáljuk, csak ha már nagyon nem bírunk magunkkal, akkor. tampon nélkül eszembe se jutna, más meg olyat is csinál. és szexeltem is már zuhany alatt meg gumival vérzés közben, de már rég, és kb 1-2x, gyengédebben kell, de valak9i ilyenkor is aktívan és normális módon szexel. én nem. kipróbáltam, lehet, hogy csinálom is majd néha. szóval ízlések és pofonok.
a citrom max. kimarja a gyomrodat, meg a fogaidat érzékennyé teszi.. de semmi mást nem csinal. " ritka nagy baromsag " - ahogy az orvos mondta nekem. :)
Én megettem 2 citromot, és másnapra elmúlt. De sztem a hit miatt. :)
A kérdező hozzászólása: hát nekem nem nagyon van gusztusom akkor szexelni a pasimmal amikor menstruálok. biztos más máshogy van vele, de én sajna nembírom :S
Csináljátok kádban vagy zuhany alatt gumival.
ha szednél fogamzásgátlót, akkor ez nem lenne gond. szerintem ne csináljátok, a méhszáj is nyitottabb ilyenkor, és érzékenyebb minden sokkal. pettingeljetek. a hüvelyedbe nem hatol ugye, de pl kinyalhat, ha tampon van bent, vagy a csiklódat izgathatja, stb...
utolos mar miert ne lenne gond... nem mindegyik szunteti meg sõt.
"kinyalhat ha tampon van bent" wow nincs is gusztusosabb egy menstruáló nõnél, akibõl pont kilóg a tampon zsinórja...
nem, ezt nem lehet csak ugy elmulasztani, csak hormonokkal.
Igyál rengeteg folyadékot ... Nekem az a tapasztalatom, hogy ha az elején jó sok vizet iszom, gyorsabban vége. Hátha ez nálad is beválik.
szia, nekem régebben bevált az ha naponta két-három citrom levét megittam, nyaraláskor alkalmaztam és 4 nap alatt elmúlt a menzim, nem tudom van e összefüggés, de ha gondolod próbáld ki, vesztenivalód nincs :)
nem bírsz várni 4-5 napot és majd utána nyomassátok?hát ilyet még nem éltem.xdd
Ez így szerintem nem fog menni, a mûtét elõtt beleegyezõ nyilatkozatot kell aláírni, ahhoz meg szülõk kellenek.
18:06: Ez dezinformáció. Bizony kiskorú. 14 év alatt gyermekkorú, 14-18 fitalakorú, és mind a kettõ kiskorú.
Nem lehet elintézni szülõ tudta nélkül legalábbis ha a mûtétet választod mert a mûtét elõtt kitöltenek veled egy nyomtatványt (adatok stb) és oda kell szülõi engedély.
Csak arra vigyazz, hogy ne teljes circumcisio legyen a "gyogymod". FItymaszukulet eseten lehet kremmel kenni, furdes utan szep lassan, nem turelmetlenul tagitani. A kremet szerintem kiadjak a borgyogyaszaton, ha kered, ahhoz nem kell szulo. De ha mar kes kell, mert mondjuk kell egy kis bemetszes, ami amugy nem veszes, akkor ahhoz mar kell szuloi beleegyezes. Ha nem valna be a bemetszes, akkor lehet plasztikazni, nezz utana a neten, 2010 van, eleg jo modszerek vannak (z-plasztika), es ha minden kotel szakad, akkor kellhet a reszleges meteles, ennel brutalisabb beavatkozas viszont nem kellhet semmikeppen, a teljes korulmetelestol ovnalak nagyon, mert pl en nagyon rosszul jartam vele es azt mar utana nem lehet visszacsinalni. udv
Elmész a körzetihez , kérsz beutalót az urológiára, idõpont egyeztetés és elmész.
Ja, kedves utolsó, a felelõsséget meg majd te vállalod? A jó szövegedért? Idióta...
Hali! Miért akarod kihagyni a szüleidet ebbõl? Annyira nem vagy velük jóban és/vagy annyira szégyenled magad elõttük, esetleg mások elõtt is?? (Amúgy nélkülük tényleg nem fog menni...) Milyen súlyos a fitymaszûkületed? Nem jön hátra, letapadt vagy a röviden FÉKez? EE
>... Egyébként nem kiskorú vagy már, hanem fiatalkorú. Kiskorúság határa: Betöltött 14. életév Fiatalkorúságé: Betöltött 18. életév.
Kérj meg valaki idõsebbet akivel jóban vagy nagyon, hogy jácca el a szülõt. Ha elkísér és aláírja, akkor ugyse nézik h tényleg az õsöd vagy sem...
na nehogy mar nem lehetne leerettsegizni matekbol 32 evesen...
40 évesen anyukám is leérettségizett. Eszébe sem jutott ilyesmi. Más kérdés, ha tényleg gondjaid vannak a számokkal, de jobb érzés lesz a végén, ha saját magad csinálod meg, mintha lenne egy papírod, hogy t ezt nem tudod.
Az eszem megáll! A gyerekednek is ezt tanítod majd, hogy csalással érje el a céljaid, vagy ha visszafelé indulok, neked ezt tanította az apád meg az anyád. Biztos büszkék lesznek a kisfiúkra. Te is az a típusú emberke lehetsz, aki még a szeretetet is zsebbõl akarja kifizetni, de annyira hülye, hogy 32 évesen még nincs érettségije. Hát gratulálok hozzá. Amúgy meg menj oda a tanárhoz, meg a vizsgaelnökhöz, hátha a féldisznó a borítékban elegendõ bizonyíték a tudásodra.
azert akinek erettsegije van(vagy diplomaja) nem mindenki vasarolta!!!!! mert a kommentedbol az tunik ki, hogy ebben a hitben elsz. egyebkent fogalmam sincs hol indulhatsz el, mert nekem nincsenek ilyen haverjaim, de szerintem siman lefizetheted mondjuk a teremort, hogy segitsen, vagy adjon puskat pl. De en szegyenlenem!!!!!!
Kedves Kérdezõ! A kommenteddel csak magadat minõsíted, engem nem. Egyébként, ha összekaparod minden szövegértési képességed rájössz, hogy én voltam az egyetlen aki normális választ is adott a kérdésedre. Ja és a lefizetésrõl annyit, hogy a középiskola ingyenes, még ha szar anyagi körülmények között él valaki, akkor is el lehet végezni. Tehát az nem pénz, hanem tudás, meg akarat kérdése.
Na látod, ha ezt így leírtad volna az elején akkor lehet nem olyan válaszokat kapsz amilyeneket. Egyébként többek között, gyógypedagógus-pszichológus vagyok, és elárulom, hogy nem a tanárokat kell lefizetned. Szakértõi javaslatot kell kérned, a helyi Tanulási Képességet Vizsgáló Szakértõi és Rehabilitációs Bizottságnál. Gyermekeknél ez a c. Tü. 16/új r. sz. nyomtatvány alapján történik, hogy felnõtteknél hogyan annak ha szeretnéd szívesen utána nézek neked. Itt gyakorlatilag a korod és a helyzeted miatt engedékenyebbek lesznek veled, de aztán néhány diszkalkulia tünetet produkálnod kell.
A kérdező hozzászólása: 21:29-es válaszoló(utolsó)! Köszönöm a tanácsot és köszönettel elfogadom ha utána néznél hogy kihez forduljak, mit tegyek! Szép napot!
A következõ választ kaptam: Felnõtteknél a vizsgálatot igazságügyi szakértõk végzik, és fizetõs nem jár alanyi jogon. Az õ címüket nem tudom, de kaptam egy linket: http://demoszthenesz.hu/cikkek/beszedvizsgalat itt beszédvizsgálatokat végeznek nem diszkalkuliával foglalkoznak, de biztos vagyok benne, hogy õk meg tudják mondani, hogy kihez fordulj.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, nagyon kedves vagy hogy segítettél!

Hogyan tudom magam után befizetni a tb-t? Interneten keresztül valami nyomtatvánnyal el lehet intézni?

Legjobb válasz: nem lehet neten, -elsõ alkalommal be kell tipegni a legközelebbi NAV-hoz,és kérni sárga csekkeket, -havi 6600 ft egy hónap, most

nem lehet neten, -elsõ alkalommal be kell tipegni a legközelebbi NAV-hoz, és kérni sárga csekkeket, -havi 6600 ft egy hónap, most
tuti nincs neki. szóval menj be a nav-hoz. arra készülj fel, hogy ha x ideje nem fizettél, akkor azt is bevasalják!
A neten is lehet intézni ha van ügyfélkapus regisztrációd.
Ügyfélkapun regisztrálnod kell. Elsõ alkalommal az önkormányzat(?)-hoz kell bemenned, ott adnak jelszót. Utána belépsz, le kell töltened a programot az ügyfélkapunk, kitölteni, hogy igazolod azt, hogy magad fizeted a TB-ét. Ha ezzel nem akarsz veszõdni, akkor menj be a hely APEH-hez, és mondd el, mit szeretnél.
dehogy vasalják. annyit mondasz külföldön melóztál és ott fizettek utánad tbt aztán csõ.
aha persze. és gondolod, hogy azt nem kell igazolni, mert ma Mo-on így mennek a dolgok, nem? visszamenõleg beszedik!
Letöltöd a NAV honlapjáról a 13T1011-es nyomtatványt. Itt a linkje: http://nav.gov.hu/nav/letoltesek/nyomtatvanykitolto_programo.. Kitöltöd a gépeden a nyomtatványt. Ha van ügyfélkapud, akkor beküldöd azon keresztül. Ha nincs, akkor 2 példányban kinyomtatod, aláírod és postázod a lakcímed szerint illetékes NAV Regionális Adó Fõigazgatósághoz. Ha csekken szeretnéd fizetni, akkor letöltöd a "csekk" nevû nyomtatványt, kitöltöd és beküldöd (a 13T1011-essel).
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!