Találatok a következő kifejezésre: El lehet egy 5 (101 db)

Hogyan lehet egy 5, 5 (! ) évest "leszoktatni" arról, hogy úgy aludjon el, hogy az anyja/apja mellette fekszik, amíg el nem alszik?

És ha felébred, miközben lelépne a szülõ, akkor kezdõdik elõlrõl?

Legjobb válasz: Mindig így aludt el.

A kérdező hozzászólása: Mindig így aludt el.
Az elgondolás jó, de mint írod 5 éves kisgyerekrõl van szó.Nekem nem volt szivem a fiamat siratni.Kivártam amig elaludt nem sirattam.Magától leszokott rola iskolás korban.
Én is azt hittem, hogy sose alszik el egyedül a kisfiam. 1 hónapja egyedül alszik el, teljesen magától, nem én erõltettem, hogy most már nem maradok mellette. 14.-én lesz 5 éves. Barátnõm kislánya mellett 7 éve skoráig kellett maradni.
enyém 4 éves. elmondtam neki, hogy miután õ elaludt, nekem még dolgom van. le kell zuhanyoznom, el kell mosogatnom, meg kell etetnem a kutyát, ki kell készítenem a holnapi ruhákat, stb, hogy reggel kicsit tovább aludhassunk és kipihenten menjünk dolgozni/oviba, így nem szeretnék már mellette görnyedni fél órát esténként :) teljes megdöbbenésemre azt mondta, hogy jó. persze behív 2x-3x extra puszira, de nincs hiszti se sírás :) 3 hónapja történt ez, azóta kért 2 új alvó cimbit és egyszer kérte, hogy maradjak mellette és simogassam míg elalszik. szerintem jó érvekkel 5, 5 éves simán meggyõzhetõ
Hát, ha jól sejlik nekem a szavaidból, akkor te ennek a gyereknek nem vagy se apja, se anyja, tehát édes mindegy, hogy mit gondolsz. Akkor kell kialakítani másik rutint, ha a szülõknek ez valamiért már nagy terhet jelent, bár szerintem spéci simán belefér az altatás, ha nem szeretne egyedül elaludni, de ez csak az én véleményem. Szerintem tök normális dolog, ha egy ekkora gyerek nem akar este egyedül lenni a szobájában.
Kije vagy a gyereknek, hogy ilyen fontos ez neked? Mert hogy nem a szülõje, az biztos. Nem KELL kialakítani másik rutint, pláne nem kell "hisztizni" hagyni. Ha a szüleinek ez teher, majd megoldják, gondolom, nem a drasztikus megoldások hívei, akkor most nem itt tartanának. Ha nem teher nekik, pláne semmi közöd hozzá.

Milyen élet lehet egy olyan családban ahol több mint 5 gyerek van?

Ismertek ilyet?

Legjobb válasz: Gyerekkoromban az egyik osztálytársam ilyen sokgyermekes családban élt. Én akkor nagyon irigyeltem! Voltam náluk iskola után több alkalommal és azon kívül, hogy zsúfolt volt a gyerekszoba (tele emeletes ágyakkal) az egész család engem elvarázsolt!!! Minden gyerek szerette a testvéreit, segítették, gondozták egymást, a nagyobbnak természetes volt, hogy a kicsit elhozza az oviból, vagy segít neki az asztalnál enni... Nagyon irigyeltem õket! :D A szüleik is nagyon kedvesek voltak, mindig örültek, ha megláttak, pedig gondolom nem hiányzott nekik még 1 gyerek a lakásban a sok mellé... De ugyanúgy ebédet vagy uzsonnát kaptam tõlük, mint a saját gyerekeik! Az is nagyon tetszett, ahogy beszéltek a gyerekeikkel (szeretettel, érdeklõdve, figyelve rájuk), minden gyerekükre volt idejük... Úgy emlékszem vallásosak voltak (azt nem tudom, hogy emiatt volt sok gyerekük?)... Aztán felnõtt koromban megismertem egy másik sokgyerekes családot, náluk 12 gyerek volt!!! :D Náluk biztosan a vallásuk miatt (nazarénusok) alakult így az életük, de õket is irigyeltem, mert hasonlóan boldog család volt. Az apuka is ugyanúgy részt vett a házimunkában, mint az anyuka és a nagyobb gyerekek, rendkívül összetartó családnak ismertem meg õket. Az apuka az építkezésünk alatt a kõmûvesünk volt, nagyon sokat mesélt a gyerekeirõl, láthatóan imádta mindegyik gyereket! Nagyon sokat dolgozott a családjáért, és ez neki természetes volt... De focizni is láttam a gyerekeivel, meg kerékpározni is! Na, én ilyen nagycsaládokat ismerek. Irigylem õket! :D

Gyerekkoromban az egyik osztálytársam ilyen sokgyermekes családban élt. Én akkor nagyon irigyeltem! Voltam náluk iskola után több alkalommal és azon kívül, hogy zsúfolt volt a gyerekszoba (tele emeletes ágyakkal) az egész család engem elvarázsolt!!! Minden gyerek szerette a testvéreit, segítették, gondozták egymást, a nagyobbnak természetes volt, hogy a kicsit elhozza az oviból, vagy segít neki az asztalnál enni... Nagyon irigyeltem õket! :D A szüleik is nagyon kedvesek voltak, mindig örültek, ha megláttak, pedig gondolom nem hiányzott nekik még 1 gyerek a lakásban a sok mellé... De ugyanúgy ebédet vagy uzsonnát kaptam tõlük, mint a saját gyerekeik! Az is nagyon tetszett, ahogy beszéltek a gyerekeikkel (szeretettel, érdeklõdve, figyelve rájuk), minden gyerekükre volt idejük... Úgy emlékszem vallásosak voltak (azt nem tudom, hogy emiatt volt sok gyerekük?)... Aztán felnõtt koromban megismertem egy másik sokgyerekes családot, náluk 12 gyerek volt!!! :D Náluk biztosan a vallásuk miatt (nazarénusok) alakult így az életük, de õket is irigyeltem, mert hasonlóan boldog család volt. Az apuka is ugyanúgy részt vett a házimunkában, mint az anyuka és a nagyobb gyerekek, rendkívül összetartó családnak ismertem meg õket. Az apuka az építkezésünk alatt a kõmûvesünk volt, nagyon sokat mesélt a gyerekeirõl, láthatóan imádta mindegyik gyereket! Nagyon sokat dolgozott a családjáért, és ez neki természetes volt... De focizni is láttam a gyerekeivel, meg kerékpározni is! Na, én ilyen nagycsaládokat ismerek. Irigylem õket! :D
Nálunk "csak" 4 gyerek van, de nekünk így jó. Úgy látom, hogy a gyerekeim nagyon szertik egymást. Ha segítség kell, mindig van egy-két segítõ kéz. Ismerek olyan családot is, ahol 6 gyerek van. Õk vallásosak. Nagyon összetartó kis család, A szülõk szépen nevelik a gyerekeket. Rajtuk kívül is van jónéhány nagycsaládos ismerõsöm és úgy látom, az ilyen családokban felnõtt gyerekek is ugyanolyan kiegyensúlyíozottak, mint a kisebb családokban felnõtt társaik, annyi elõnyük van, hogy megtanulták azt is, hogy nem minden esetben az õ akaratuk, kívánságuk teljesül, hanem alkalmazkodni kell a többiekhez is.
mi 3-man vagyunk testverek, es kettöt örökbefogadtunk.es nem bäntuk meg.egy kis "ovoda" :) .mi gyerekek sokat jätszottunk együtt, persze veszekedes is volt, de ennek ellenere szerinem nagyon szep a nagy csaläd.en is eldöntöttem, hogy minimum 3 gyerekem lesz. :) most värom az elsö babänkat.
Nem feltétlenül gyils. Én ismerek egy családot, számomra õk plédakép lettek. Mindenki mindenkinek segít, mindenki mindenkit szeret, a ruhák, játékok gyerekrõl-gyerekre szállnak, nincsenek eleresztve anyagilag, 4 szobás házban laknak, 3 már kirepült.., de senki sem háborog, ha neki "csak" az emeletes ágy felsõ szintje jut... Ez a család is vallásos, katolikusok.
bocs: gyülis, és példakép. Õk 7-en vannak, ezt nem írtam.
Az a helyzet, hogy manapság Istenben való hit nélkül már egyre kevesebben vállalnak 5 vagy ennél több gyereket. Sajnos hazánkban eléggé elterjedt, hogy még a várandó kismamákra is az a szó van hogy "terhes" ha pedig valakinek már 3 vagy több gyereke van, akkor egyböl felmerül , hogy miböl tartsa el az ember öket. Ezzel szemben, pl a bibliai kultúrában a régi idökbe , szinte minden családnál közel 10 gyerek is lehetett vagy ennél több.Abban az idöben , valóban még gyermekáldásnak vették azt ha született egy gyerek, pedig nehezebb körülmények között éltek.Ma pedig sokan inkánn egyáltalán nem szülnek, hanem csak a karrierjüket építgetik.Nekem nagyon tetszik a nagy család.
Az alábbi videó egy 7 gyermekes családapával készült. http://atv.hu/videotar/2008_okt_talalkozasok_jezussal__arato..
A kérdező hozzászólása: Ne keverjük már bele ebbe is a gyüliseket! Németh Sándoron kívül is van élet. Én is úgy gondolom h emberközpontúbb egy ilyen nagy család. De h tud egy anya mindegyik gyerekére idõt szakítani?

Nagycsaládosok válaszát szeretném elsősorban: ti hogy éltek? Mennyi a havi bevétel, mennyi megy el rezsire, kajára? Marad valamennyi a hó végén? Mennyi az a minimális összeg, amiből egy 5-6 tagú családot, ha nem is nagy lábon, de el lehet tartani?

Legjobb válasz: Kedves kérdezõ! Fogj egy füzetet és minden vásárlás után tételesen írd be, mit vettél. Kb. egy hónap után értékeld ki: mi az, ami feltétlenül szükséges és mi az, ami elhagyható. Azt is vizsgáld, milyen márkákat vásárolsz, mert nagyon sokszor 2/3 áron lehet ugyanazt a hipermarket márkanevén megvenni.

Kedves kérdezõ! Fogj egy füzetet és minden vásárlás után tételesen írd be, mit vettél. Kb. egy hónap után értékeld ki: mi az, ami feltétlenül szükséges és mi az, ami elhagyható. Azt is vizsgáld, milyen márkákat vásárolsz, mert nagyon sokszor 2/3 áron lehet ugyanazt a hipermarket márkanevén megvenni.
Elsõ vagyok. Zöldség és gyümölcsfogyasztásunk fele a saját kertünkbõl van amit csak tudok elteszek fagyóba vagy befõttnek. Így télen nincs narancson kívül "friss" gyümölcs. Zöldséget akkor is megveszem. Disznóhúst félévente egyszer veszek mamám szomszédjától. Csirkét évente egyszer 25 darabot megkopasztva tisztítva, csak csomagolnom kell a fagyasztóba. Sajtot, lisztet gabonapelyheket stb legtöbbször Metróban vagy ha le van árazva valahol nagyobb menyiségben....A többit pedig mikor éppen kell, és mindig kikeresem melyik hol a legolcsóbb, mindent írok, és év végén elosztom 12 hónappal így tudok átlagot mondani de mióta megvannak a gyerekek ennyi az átlag kajára költött pénzünk......persze nem 20 éves gyerekeim vannak biztos nem esznek annyit....
350-bõl élünk 6-an. A legnagyobb 10 éves a követezõ 8 az ikrek 5 évesek. Nagyvárosban élünk kis kertes házban ami már teljesen kifizettünk. Ebbõl mi teljesen jól élünk....Átlagban 90 a rezsi kaja 70 .....
150 kajára? Úristen! Valamit nagyon rosszul csináltok.
Nekünk is 70-80 körül van a kaja öt fõnek, s nekünk is van kertünk. (Zárt kert a város szélén. Persze a házhoz is van, de ott nincs veteményes, nem férne el.) Mi is nagy tételben vesszük a húst, pl. egyszerre veszünk egy disznót, aztán feldolgozzuk és fél-egy évig esszük. Mi a csirkéket élve vesszük, pucoljuk, fagyasszuk. Zöldség, gyümölcs van, azokat is befõzöm, fagyasztom. Krumplit is vetünk, azt se szoktunk venni. Nálunk mindennel együtt 320 e a bevétel és átlag 100 körül van a rezsi. (Télen több, nyáron kevesebb.) Vidéki nagyvárosban élünk.
De gondolom a cigi árát belekalkuláltátok! Mert a magyarok nagytöbbsége szívja mintha kötelezõ lenne! Arra mindig van pénz, ha rezsire meg kajára nem is...
150 ezer csak kajára? Egy kicsit sokallom. Mi kb. 50 -60 ezer forintot költünk kajára , de a gyerekek az iskolában ovodában esznek naponta háromszor (ami ingyenes). 7-en vagyunk , 2 felnõtt , 5 gyerek de még nem tul nagyok , a legnagyobb 11 éves. A nyári szünet alatt viszont itthon van mindenki , és sajna akkor is ennyibõl kell gazdálkodni. Hust csak hétvégén eszünk egyenlõre , persze nyáron többször , fél kilo hust megfõzõk pörköltnek , ugy 75 deka tésztával elég egy evésre. Kertesházban lakunk , de csak körtefink vannak. Napi 2-2 deci tejet kapnak, egy kilo kenyér elfogy naponta, zöldségbõl napi egy uborka vagy 2 szem paradicsom illetve paprika a vacsorához csak a gyerekeknek. Mi felnõttek nem eszünk gyümölcsöt , zöldséget illetve tejet sem. Sok fõzelék van , tésztaféle.
Akkor simán számolj rá 50 ezret, mert ugye az ingyenességet valaki csak megfizeti...nem ti, hanem helyettetek az önkormányzat...így már ti is 100 ezer fölött vagytok!
15-ös, nem tudom mit csodálkozol ennyire a 150ezren, ti kihozzátok éppen 60-ból, de hogy... Csak hétvégén hús, akkor is csak fél kiló 7 emberre, zöldség, tejtermék csak a gyerekeknek, abból se sok.. Ne mondd nekem, hogy ez lenne a normális. Ahhoz meg, hogy egy 5-6 tagú család minden tagja tudjon elegendõ zöldséget, gyümölcsöt, tejterméket, húst fogyasztani, és ne a félig rohadt akciós almát kelljen enniük, ahhoz igenis kell ennyi pénz. Lehet háborogni, hogy 150.000 mennyire sok, de csak kiderül mindenkirõl, aki 60 ezerbõl eteti az 5+ fõs családját, hogy a) nem eszik mindenki normálisan b) a kertben megterem az ételek fele..
70 kajára? A legolcsóbbat veszitek mindenbõl? Mi három felnõtt vagyunk, és 80-110 elmegy élelmiszerre, a jó minõségüeket vesszük meg.
Nem nagycsaládos bocsi, csak két gyerek, de nekünk négyünknek is simán elmegy 100 ezer (sõt) csak az ételre.
Hetedik voltam. Ez a téli szintünk, nyáron nyilván olcsóbb lesz, nekünk is van kertünk, de olyan adottságokkal, hogy szinte csak gyümölcs terem benne, a fagyasztónk apró, a befõtt pedig nálam nem játszik, nekem nyers kell. Gabonával olcsóbban lehet táplálkozni, de mi olyat már keveset eszünk. Zöldség és gyümölcs viszont nagy mennyiségben fogy, hiába csíráztatok magokat (a legolcsóbb és legbiztosabb eredetû friss zöldségem), más is kell, s télen elég drága. Meg tudnánk oldani jelentõsen olcsóbban, ha muszáj lenne, de nekünk így a jobb.
A kérdező hozzászólása: így már értem. Hát mi panellakók vagyunk, így a kertészkedés kilõve, ráadásul segítségünk sincs semmi, mindent magunknak veszünk meg:)
Bár közöm sincs a kérdéshez, de muszáj megjegyeznem: Nekünk valami 60 ezer az étel két fõre és semmiféle drága bort, lazacot, ilyesmit nem veszünk, amúgyis csak alapanyagokat, nem ám drága készételt vagy flancos édességeket, s megnézzük, mi hol mennyibe kerül... Nem is eszünk sokat, de jót. Zöldség, gyümölcs, méz, rizs, olajos magvak (azért a drágábbakból igen kevés fogy), házi tojás a szomszédtól, sajt, de az sem rengeteg és nem a legdrágább, csak már azért jóféle... 150 ezer 6 fõre nem rengeteg, lehet olcsóbban, persze, de ha telik rá, s életminõséget javít, nem pedig minden kis hülyeségre megy el, akkor teljesen oké.
A kérdező hozzászólása: írom, ennyi megy el...
A kérdező hozzászólása: de mit? hús, kenyér, zöldség, gyümölcs, tejtermék... ezek minden nap vannak szinte. 250 ft egy kg alma és az kb 6 szem napi egy kilót megeszünk pl. És még sorolhatnám...
A kérdező hozzászólása: Kaja 70??? Mi is hatan vagyunk, itt mondjuk 20 a legnagyobb, még bölcsis a legkisebb. De nekem kb 150 megy el kajára havonta. Hogy csináljátok??? Taníts! :)
A kérdező hozzászólása: igen, én is így gondolom. Nem költünk keveset, az igaz, de mindig van itthon legalább két féle gyümölcs, joghurt, krémtúró, túróhab stb. (csokit csak nagyon ritkán veszünk, helyette ezeket kapják a gyerekek). És bárki, bármikor megkíván, meg tud enni egy almát, narancsot, bármit. Nem kell napokra beosztanom. Ennél kevesebbõl ezt nem tudom megoldani és nem is lenne értelme. Nem szeretnék ezen spórolni. csak érdekelt volna, hogy másnál, ahol sok a gyerek, mennyire jön ez ki. De az nem ér, ha cserébe éheztek meg kert van:D

A szomszéd kislány ótvaros! Én 29 hetes terhes vagyok, és van egy 5, 5 éves kislányom. Ma találkoztunk. El lehet kapni? Hogyan?

Mondtam a kislányomnak, h ne érintkezzenek, mert a boltban taliztunk, és mellette van egy fagyizó, ?k még elnyalták és utána jöttünk haza.

Legjobb válasz: Ezt találtam: Hogyan kapják meg a gyermekek ezeket a baktériumokat? - A fertõzés bejuthat a bõrbe, ha a gyermeknek apró vágás vagy kaparás van a bõrén, vagy ha egy bogár megcsípi. - A gyermek szintén megkaphatja a baktériumokat, ha egy ótvaros személy bõrét, vagy ruháját érinti. - Ha nincs elegendõ fürdõvíz a forró nyári napokon és zsúfolt lakásokban, szintén hozzájárulhat a baktériumok terjedéséhez

Ezt találtam: Hogyan kapják meg a gyermekek ezeket a baktériumokat? - A fertõzés bejuthat a bõrbe, ha a gyermeknek apró vágás vagy kaparás van a bõrén, vagy ha egy bogár megcsípi. - A gyermek szintén megkaphatja a baktériumokat, ha egy ótvaros személy bõrét, vagy ruháját érinti. - Ha nincs elegendõ fürdõvíz a forró nyári napokon és zsúfolt lakásokban, szintén hozzájárulhat a baktériumok terjedéséhez
Igen, el lehet kapni. Úgy tudom, gyerekek közt könnyen terjed, eléggé fertõzõ. A lényeg, hogy a kislányod ne érintse meg a fertõzött kislány bõrét ott, ahol kijöttek rajta a pörkök, mert elég egy mikro sérülés is (ami szemmel nem látható, pl. karcolás), hogy a kórokozó bejusson a szervezetbe.

15, 5 évesen el lehet kezdeni egy táncot?

eddig nem táncoltam és most szeretnék de ez késő lenne?

Legjobb válasz: én 18 és fél évesen kezdtem el, van aki felnõttként 30 évesen ^^ Sosem késõ, csak csináld és ne add fel! Szóval el lehet kezdeni.

én 18 és fél évesen kezdtem el, van aki felnõttként 30 évesen ^^ Sosem késõ, csak csináld és ne add fel! Szóval el lehet kezdeni.
Ezt bármikor ellehet kezdeni :) én 12 évesen kezdtem el táncolni most vagyok 15 és még mindíg csinálom és fogom is
15 évesen már koporsóra kell spórolni, nem ilyen hülyeségeken agyalni, hogy elkezdeni valamit... ilyen idõsen már bármikor jöhet érted a kaszás, minek kezdenél el bármit is? inkább keress egy öregek otthonát...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) Jaaa és utolsó nem vagy ám vicces ne hogy azt hidd!!

Egy sony ericsson g502-t el lehet még adni egy 5-10 ezer forintért?

Kisebb karcok vannak csak rajta, minden m?ködik.

Legjobb válasz: Vaterán is ilyen 5-10 környékén vannak.

Vaterán is ilyen 5-10 környékén vannak.

Kb.5 millió forintból már el lehet indítani egy kisebb, de -reményeim szerint- gyorsan fejlődő informatikai webáruházat?

Legjobb válasz: elindítani el lehet. óvatosan. gyorsan fejlõdõt nem hiszem, hacsak nem olyan cuccot árulsz amit kapkodnak. gépeket meg alkatrészeket, hát az nem egyszerû. nézd meg az ipont, vajon tudsz e versenyezni az áraikkal.

elindítani el lehet. óvatosan. gyorsan fejlõdõt nem hiszem, hacsak nem olyan cuccot árulsz amit kapkodnak. gépeket meg alkatrészeket, hát az nem egyszerû. nézd meg az ipont, vajon tudsz e versenyezni az áraikkal.
Elindítani biztos el lehet, csak én õszintén szólva nem hiszem, hogy lenne még piaca. Már a csapból is számtech webáruházak folynak.
Én ennyi pénzt biztos nem egy webáruházba lõcsölnék amibõl már van egy csomó ismert stb offline store-l is rendelkezõk, ennél vannak 100x jobb ötletek is ami nem feltétlen az online világba kalauzol. 4éve én is így kezdtem mint te :) Csak annyit tanácsolok, hogy ne légy naív!
Azért abból a 100x jobb ötletbõl szívesen olvasnék egyet kettõt.
A kérdező hozzászólása: Én priviben szívesebben meghallgatnám. :D A célom, illetve a nagy álmom egy számomra megfelelõ életminõség kialakítása, amihez elõször is pénzre, és késõbb folyamatos bevételekre van szükségem. Nem szeretnék naponta bejárni egy munkahelyre, ahol egy idióta fõnök ugráltat napi 12 órában, minimálbérért. Nyilván, ha így alakul az életem, kénytelen leszek ezt megtenni. A szociális fóbiám miatt számomra kényelmesebb lenne egy AKÁR itthonról is végezhetõ munka, rugalmas munkaidõvel, megfelelõ havi bevétellel, ezért gondoltam egy webes vállalkozásra, webáruházra. Tisztában vagyok vele, hogy ezt elindítani nem lesz kis munka, és ha befejeztem a középiskolát már (ha bejutok) az egyetem mellett el kell kezdeni dolgozni és ameddig a szüleimmel élek, hónapról hónapra félretenni a pénzem. Esetleg az egyetem után külföldön dolgozni egy ideig, majd itthon elindítani egy vállalkozást, hiszen szeretem Magyarországot. Nem akarok milliomos lenni ebbõl, de szeretném, ha hosszútávon megélnék belõle hónapról hónapra. Mivel informatikát szeretnék tanulni az egyetemen, így jött az informatikai webáéruház ötlete. Most még csak tervezgetek, fantáziálgatok a lehetõségeken, és a megvalósítás feltételein, hiszen van még rá idõm, 2 év múlva leszek csak nagykorú.
Na az jó ambíciózus vagy, és ez mindenképp kell na meg persze kitartás :) Egyébként nem szívesen írnék le ide semmilyen ötletet, sõt még tán privibe se ugyanis nem szeretném ha elhappolnák elõlem :) De hát igen az elején az a nehéz, hogy szerezz 1 kis pénzt amit belefektethetsz a dologba. De dologfüggõ az egész szóval van amihez 10millió is kevés és van olyan amihez 100ezer is sok :) És nem mindig az a jövedelmezõbb amihez nagyobb tõke kell. Nekem 2 vállalkozásom van, és úgy indultam hogy hitel.. Sokan lehülyéztek stb, mostmeg már persze társulnának :) Hát a nagy fbetûst :)
Fantáziálgatni lehet, de ki tudja még, hogy 5-10 év múlva mi lesz.Ebben az országban egyáltalán nem lehet elõre tervezni, még fél évre sem..

5 millió HUF alaptökével el lehet indítani egy kisebb kajáldát (hamburger, gyros) Illetve milyen engedélyek, szükségesek hozzá?

Legjobb válasz: El lehet, de nem biztos, hogy érdemes, sok helyen a túlélésért küzdenek sajnos... Minden áron Magyarországban gondolkodsz?

El lehet, de nem biztos, hogy érdemes, sok helyen a túlélésért küzdenek sajnos... Minden áron Magyarországban gondolkodsz?
Igen ! Énis hasonlón gondolkozom, ha érdekell az ötletem, írj üzenetet ! Mindenképp a gyros-s! Nekemis van tõkém egy gyros-os megnyitásán töröm a fejem ! De pár dolog hiányzik...
Nekem is ilyesmi volt régen... próbáld meg frissíteni az adobe flash playert...
A kérdező hozzászólása: Megnéztem azt is de google chromot használok, ami elméletileg automatikusan frissit, és amikor megprobálom frissiteni kiirja, hogy a legujjabb verziot használja.:S
A kérdező hozzászólása: Valamii más ötlet?
Ha jól bánsz vele, betartod km pontosan az olaj, szíj cserét valóban képesek csodákra!
Kisebb, nagyobb megszakításokkal igen...De egyben biztos nem fogsz tudni ennyit vezetni!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Én is ezt hallottam, hogy egy ekkora motorral meg lehet ennyit tenni, mivelhogy kevesebbet pörög, illetve nem igazán kell kihúzatni sem hiszen elég nagy a nyomaték.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!