Találatok a következő kifejezésre: El lehet egy (3258 db)

Milyen élet lehet egy TÚRKÁLÓBA?

Legjobb válasz: Hidd el nekem, nagyon sanyarú az élet egy tUrkálóbaN. Az a sok kínzás, vérvétel, az a sok ehetetlen diétás koszt!

Hidd el nekem, nagyon sanyarú az élet egy tUrkálóbaN. Az a sok kínzás, vérvétel, az a sok ehetetlen diétás koszt!
sokszor keverem az r betût a k-val, véletlenül sem ütöttem el.
A kérdező hozzászólása: Mi az a "NYELVTANSZAKOR", akarom tudni?
Nem nyelvtanszakor vagyok, viszont egy Grammar nazi.(helyesírásba mindíg belekötõ egyén)
A kérdező hozzászólása: Nem tudtam hogy köztünk van egy nyelvtanszakos tanár is, aki minden hibát észrevesz, csak az övét nem.Nem tudom hogy mi a hiba a kérdésben, mi nem jó, mi nem tetszik, vagy kötekedni akar?Bátran elõre elvtárs!!!
A kérdező hozzászólása: 16.48 helyes , eltaláltad, 10
Hogy milyen élet lehet egy túrkálóban? Errõl jut eszembe egy dalcím: "Te rongyos élet!" Eltaláltam! A túrkálóban rongyos élet lehet!
Most mi a baj a kerdessel ?
nem tudom mondD meg. tÚÚÚÚÚÚrkálóbAAAAAA???? Hát, én az ilyen mûvelt emberekkel nem vitatkozom.
A kérdező hozzászólása: nem tudom, mond meg .
Milyen az élet a diszlexiásoknál?
14.26 mi az összefüggés a túrkáló és a helyesírási könyv között, mire célzol, nem tudni?
Olcsó ruha turkálóról?
A kérdező hozzászólása: Olcsó ruha túrkálóról van szó.
Hát lehet hogy ott tartják fogva az összes magyar helyesírás szabályai c. könyvet
A kérdező hozzászólása: ok

Milyen élet lehet egy olyan családban ahol több mint 5 gyerek van?

Ismertek ilyet?

Legjobb válasz: Gyerekkoromban az egyik osztálytársam ilyen sokgyermekes családban élt. Én akkor nagyon irigyeltem! Voltam náluk iskola után több alkalommal és azon kívül, hogy zsúfolt volt a gyerekszoba (tele emeletes ágyakkal) az egész család engem elvarázsolt!!! Minden gyerek szerette a testvéreit, segítették, gondozták egymást, a nagyobbnak természetes volt, hogy a kicsit elhozza az oviból, vagy segít neki az asztalnál enni... Nagyon irigyeltem õket! :D A szüleik is nagyon kedvesek voltak, mindig örültek, ha megláttak, pedig gondolom nem hiányzott nekik még 1 gyerek a lakásban a sok mellé... De ugyanúgy ebédet vagy uzsonnát kaptam tõlük, mint a saját gyerekeik! Az is nagyon tetszett, ahogy beszéltek a gyerekeikkel (szeretettel, érdeklõdve, figyelve rájuk), minden gyerekükre volt idejük... Úgy emlékszem vallásosak voltak (azt nem tudom, hogy emiatt volt sok gyerekük?)... Aztán felnõtt koromban megismertem egy másik sokgyerekes családot, náluk 12 gyerek volt!!! :D Náluk biztosan a vallásuk miatt (nazarénusok) alakult így az életük, de õket is irigyeltem, mert hasonlóan boldog család volt. Az apuka is ugyanúgy részt vett a házimunkában, mint az anyuka és a nagyobb gyerekek, rendkívül összetartó családnak ismertem meg õket. Az apuka az építkezésünk alatt a kõmûvesünk volt, nagyon sokat mesélt a gyerekeirõl, láthatóan imádta mindegyik gyereket! Nagyon sokat dolgozott a családjáért, és ez neki természetes volt... De focizni is láttam a gyerekeivel, meg kerékpározni is! Na, én ilyen nagycsaládokat ismerek. Irigylem õket! :D

Gyerekkoromban az egyik osztálytársam ilyen sokgyermekes családban élt. Én akkor nagyon irigyeltem! Voltam náluk iskola után több alkalommal és azon kívül, hogy zsúfolt volt a gyerekszoba (tele emeletes ágyakkal) az egész család engem elvarázsolt!!! Minden gyerek szerette a testvéreit, segítették, gondozták egymást, a nagyobbnak természetes volt, hogy a kicsit elhozza az oviból, vagy segít neki az asztalnál enni... Nagyon irigyeltem õket! :D A szüleik is nagyon kedvesek voltak, mindig örültek, ha megláttak, pedig gondolom nem hiányzott nekik még 1 gyerek a lakásban a sok mellé... De ugyanúgy ebédet vagy uzsonnát kaptam tõlük, mint a saját gyerekeik! Az is nagyon tetszett, ahogy beszéltek a gyerekeikkel (szeretettel, érdeklõdve, figyelve rájuk), minden gyerekükre volt idejük... Úgy emlékszem vallásosak voltak (azt nem tudom, hogy emiatt volt sok gyerekük?)... Aztán felnõtt koromban megismertem egy másik sokgyerekes családot, náluk 12 gyerek volt!!! :D Náluk biztosan a vallásuk miatt (nazarénusok) alakult így az életük, de õket is irigyeltem, mert hasonlóan boldog család volt. Az apuka is ugyanúgy részt vett a házimunkában, mint az anyuka és a nagyobb gyerekek, rendkívül összetartó családnak ismertem meg õket. Az apuka az építkezésünk alatt a kõmûvesünk volt, nagyon sokat mesélt a gyerekeirõl, láthatóan imádta mindegyik gyereket! Nagyon sokat dolgozott a családjáért, és ez neki természetes volt... De focizni is láttam a gyerekeivel, meg kerékpározni is! Na, én ilyen nagycsaládokat ismerek. Irigylem õket! :D
Nálunk "csak" 4 gyerek van, de nekünk így jó. Úgy látom, hogy a gyerekeim nagyon szertik egymást. Ha segítség kell, mindig van egy-két segítõ kéz. Ismerek olyan családot is, ahol 6 gyerek van. Õk vallásosak. Nagyon összetartó kis család, A szülõk szépen nevelik a gyerekeket. Rajtuk kívül is van jónéhány nagycsaládos ismerõsöm és úgy látom, az ilyen családokban felnõtt gyerekek is ugyanolyan kiegyensúlyíozottak, mint a kisebb családokban felnõtt társaik, annyi elõnyük van, hogy megtanulták azt is, hogy nem minden esetben az õ akaratuk, kívánságuk teljesül, hanem alkalmazkodni kell a többiekhez is.
mi 3-man vagyunk testverek, es kettöt örökbefogadtunk.es nem bäntuk meg.egy kis "ovoda" :) .mi gyerekek sokat jätszottunk együtt, persze veszekedes is volt, de ennek ellenere szerinem nagyon szep a nagy csaläd.en is eldöntöttem, hogy minimum 3 gyerekem lesz. :) most värom az elsö babänkat.
Nem feltétlenül gyils. Én ismerek egy családot, számomra õk plédakép lettek. Mindenki mindenkinek segít, mindenki mindenkit szeret, a ruhák, játékok gyerekrõl-gyerekre szállnak, nincsenek eleresztve anyagilag, 4 szobás házban laknak, 3 már kirepült.., de senki sem háborog, ha neki "csak" az emeletes ágy felsõ szintje jut... Ez a család is vallásos, katolikusok.
bocs: gyülis, és példakép. Õk 7-en vannak, ezt nem írtam.
Az a helyzet, hogy manapság Istenben való hit nélkül már egyre kevesebben vállalnak 5 vagy ennél több gyereket. Sajnos hazánkban eléggé elterjedt, hogy még a várandó kismamákra is az a szó van hogy "terhes" ha pedig valakinek már 3 vagy több gyereke van, akkor egyböl felmerül , hogy miböl tartsa el az ember öket. Ezzel szemben, pl a bibliai kultúrában a régi idökbe , szinte minden családnál közel 10 gyerek is lehetett vagy ennél több.Abban az idöben , valóban még gyermekáldásnak vették azt ha született egy gyerek, pedig nehezebb körülmények között éltek.Ma pedig sokan inkánn egyáltalán nem szülnek, hanem csak a karrierjüket építgetik.Nekem nagyon tetszik a nagy család.
Az alábbi videó egy 7 gyermekes családapával készült. http://atv.hu/videotar/2008_okt_talalkozasok_jezussal__arato..
A kérdező hozzászólása: Ne keverjük már bele ebbe is a gyüliseket! Németh Sándoron kívül is van élet. Én is úgy gondolom h emberközpontúbb egy ilyen nagy család. De h tud egy anya mindegyik gyerekére idõt szakítani?

El lehet egy nőt juttatni a csúcsra, ha magának még sosem csinálta?

Legjobb válasz: Persze,hogy el lehet,csak koncentrálj! Ha magának csinálja,annyival tapasztaltabb,hogy mire izgul fel,hol jó neki...stb... De az se gond,ha ez a szex alatt derül ki,csak a lényeg,hogy mindent beszéljetek meg! Sok sikert!

Persze, hogy el lehet, csak koncentrálj! Ha magának csinálja, annyival tapasztaltabb, hogy mire izgul fel, hol jó neki...stb... De az se gond, ha ez a szex alatt derül ki, csak a lényeg, hogy mindent beszéljetek meg! Sok sikert!
persze, de ha magának még nem csinálta, akkor nem ismeri a testét, nem tud neked segíteni, mindent magadnak kell kitalálni. Nehezebb a feladat, de nagyobb isten is vagy, ha sikerül.
Ha magának még nem csinálta, akkor elég nehéz lesz, hiszen a maga számára is ismeretlenek lesznek a reakciói, fogalma sincs hogy hol/hogyan jó neki. Fõleg ha még a srác is tapasztalatlan, akkor meg szerintem szinte esélytelen hogy rövid idõ alatt sikerüljön.
Nehezebben sikerül - de, ha eljutsz odáig, az akkora élmény lesz neki, ami talán az életét is megváltoztatja!
Éppenséggel el lehet, de hány éves vagy? Csodálom, h még sose csináltad. A lényegre visszatérve: így télleg nehezebb, hiszen tudományosan bizonyított, h a nõknek az orgazmust "tanulniuk" kell...remélem nem fejeztem ki túl hülyén magam.


Nem lehet.
Lopni nem lehet, de létrán mászni igen. Asszem a beszáll (F) gombbal tudsz nekivágni.
A kérdező hozzászólása: köszi

Szexi kinézettel el lehet egy pasit csábítani?

Pár hete járok egy pasival és van egy másik csaj, pedig azt mondják, hogy el akarja t?lem szedni. Tudni kell a barátomról, hogy nagyon vizuális és szereti a jó csajokat. Ez a csaj azt mondta, hogy elkezd nagyon szexi miniruhákat hordani, magassarkúval, hogy elcsábítsa.

Legjobb válasz: ha el tudja csábítani a kinézetével, jobb is h megszabadulsz tõle

ha el tudja csábítani a kinézetével, jobb is h megszabadulsz tõle
szexi kinézettel akárkit..
dehogynem:D
minden pasit el lehet csábítani!
Kizárt
Simán, ha olyan típus, de ezt mi meg nem tudhatjuk.
így van! utolsónál a pont
Eléri-e hogy gerjedjen rá? Persze. Megdugja? Ha alkalma lesz rá, talán igen. (majdnem tuti). Hogy ebbõl __kapcsolat___ lesz? Majdnem tuti, hogy nem.
normális pasit tuti nem
A gyerekeseket el lehet.
Utolsónál a pont. Ha valaki csak a külsõ miatt van veled, akkor inkább ne is legyen.
Te szoktál így öltözni? Ha rajtad is miniruha van magassarkúval akkor nem fogja a másikat nézegetni.

Szilas savanyúság tartósító lé, ha kimarad hűtőben el lehet egy pár napig tartani?

Legjobb válasz: Persze, nálunk is ott tartjuk amíg a többi uborka nõ.

Persze, nálunk is ott tartjuk amíg a többi uborka nõ.
A kérdező hozzászólása: Köszi.

Tudnátok olyan PS3-as játékokat mondani, amikkel el lehet egy idelyig lenni (min.20-25 óra végigjátszás)?

(Elder Scrolls: V Skyrim megvan) lehet FPS, TPS, RPG is

Legjobb válasz: FallOut 3 és a New Vegas

FallOut 3 és a New Vegas
Fallout +1 Illetve az összes többi RPG: Demon's Soul, Dark Soul (RPG lévén ezek alapból hosszúak, a nehézsége miatt meg még vagy 1, 5x olyan hosszú), Dragon's Dogma (ezen is nehezítettek egy kicsit, de a Demon's/Dark Soulhoz képest sehol sincs), Kingdoms of Amalur: Reckoning. Több RPG most nem jut eszembe, még van rohadt sok JRPG, de az eléggé rétegjáték, nem biztos, hogy be fog jönni, de pl. , Yakuza 3-4, White Knight Chronicles 2 (CSAK 2, mivel azon az 1 is rajta van), ebbõl a kategóriából nem nagyon ismerek több játékot, még Valkyria meg No More Heroes vagy mi, de ezekrõl nem sokat tudok. Olyan FPS nem igazán létezik, ami multi nélkül a 20 órát akár csak megközelítené, nem hogy még több is legyen, multival meg ugye az összes korlátlan. TPS: kezdjük rögtön a legjobbal: Metal Gear Solid Még a Deus Ex-nek is úgy tudom elég korrekt a játékideje. GTA 4 is ha mindent megcsinálsz 30+ órára jön ki. Mondhatni Infamous is, mert kb 10-12 óra alatt végig lehet vinni, de a karma rendszer miatt érdemes 2x végigvinni, egyszer jóként egyszer gonoszként, mert valamivel másabb a sztori, így kijön a 20 óra. - The ICO and Shadow of the Colossus Collection - Sly Collection (egyenként kb 8 óra alatt végigvihetõ, de 3 játék jön egybe, így megvan a 20 óra) És akkor még egy pár: - Mass Effect 2-3 - Dragon Age részek - Final Fantasy bármelyik része Amúgy ha platinára hajtasz akkor a játékok 90%-a 20+ óra játékidõt lazán nyújt.
Illetve egy autós játék: Gran Turismo 5
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :)
Red dead redemption

Németül szeretnék tanulni. A nulláról kezdeném! Ajánljatok német nyelvkönyvet, amiből el lehet egyedül is kezdeni tanulni, tanár nélkül! Tudnátok ilyet ajánlani?

Legjobb válasz: Van nagyon sok jó könyv, itt 10 ember mond 20 különfélét is. Én azért ezt ajánlom kezdetnek: http://bookline.hu/product/home.action?id=14614&type=22&_v=M.. http://www.libri.hu/konyv/start-neu-nemet-i-munkafuzet.html Van hozzá hanganyag is, azt ne vedd meg, nekem megvan és átküldöm, ha kell. Online meg pl. itt: http://onlinenemet.hupont.hu/

Van nagyon sok jó könyv, itt 10 ember mond 20 különfélét is. Én azért ezt ajánlom kezdetnek: http://bookline.hu/product/home.action?id=14614&type=22&_v=M.. http://www.libri.hu/konyv/start-neu-nemet-i-munkafuzet.html Van hozzá hanganyag is, azt ne vedd meg, nekem megvan és átküldöm, ha kell. Online meg pl. itt: http://onlinenemet.hupont.hu/
nyelvtan nélkül nem lehetne megtanulni németül? külföldön állítólag úgy tanítják, hogy nem kell szenvedni táblázatokkal, mégis meg tudják tanulni... és tudják is jobban mint a magyarok...akik magolnak ezerrel

Ezt el lehet egy szóval mondani?

Az a tulajdonság, hogy valaki nem tudja kontrollálni magát.

Legjobb válasz: kontrollálhatatlan?

kontrollálhatatlan?
12:11. Aki nem tudja kontrollálni magát, (féktelen) arról még feltételezhetõ, hogy van ilyen szándéka, csak nem megy neki. A gátlástalan, valószínûleg nem rendelkezik ezzel az önismereti jellemzõvel, ez jellemhibát takar...
gátlástalan
Önellenõrízetlen
megát=magát
De amit írtok, az a arra vonatkozik, ha valaki nem kontrollálható. A kérdésben viszont arra kíváncsi (szerintem), hogy azt fejezd ki egy szóval, amikor "valaki nem tudja megát kontrollálni". Nem? Tehát ilyesmi lenne a megoldás, ha lenne ilyen szó, hogy: önkontrollálhatatlan, vagy magakontrollálhatatlan. Vagy tévedek?
elsõ vagyok... és most h így írta a 11:16-os egyet értek vele!:D
Én 11:16-osra szavaznék! A kontroll (ellenõrzés) híján lévõ ember nem rendelkezik belsõ fékekkel, így a "féktelen" tûnik a legjobb ide vágó magyar szónak...
féktelen?
Kontrollálatlan
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!