Találatok a következő kifejezésre: El lehet dohányzás miatt (1 db)

El lehet vetélni dohányzás miatt?

Legjobb válasz: Igen!A dohányzás az alkoholfogyasztás a stressz nagyon ártalmas a babának!

Igen!A dohányzás az alkoholfogyasztás a stressz nagyon ártalmas a babának!
Én azt mondom mindenki maga dönti el mit tesz meg a babájáért...én is cigiztem mig meg nem tudtam hogy babás vagyok, akkor egyszerre abbahagytam, de már késõ volt sajnos mert nemsoká elvetéltem, nem volt egyszerû feldolgozni fõleg hogy tudtam én vagyok az oka.szóval ha valaki igazán babát akar nem csak a cigi lesz amirõl le kell mondania érte, ez csak az elsõ lépés....mérlegelni kell mi - mit ér meg valakinek azután dönteni.
Igazad van kettõvel elöttem abban, hogy attól lesz jó anya valaki, ha szereti a babáját annyira amennyire csk tudja és megtesz érte minden tõle telhetõt!De szerinted ebbe a fogalomkörbe nem tartozik bele az az idõszak mikor a pociban van??????Akkor is meg kell tenni érte minden tõled telhetõt!És ha már bizonyítottan káros valami, akkor legalább próbálja mellõzni erre a kis idõre!
Már ne is haragudj de az oldal potosan az olyanok miatt megy el rossz irányba aki olyat ír mint pl te , hogy az jó anya aki terhesség alatt dohányzik. Te azt tarod jó anyának aki a saját gyermekét akit a szíve alat hord 9 hónapig szó szerit mérgezi.Igaz a dohányosok nem biztos , hogy 9 hónapig mert lehet hogy hamarabb elvetélnek. 23.hetes kismami
Szerintem nem azon múlik, hogy valaki sz.r anya, hogy dohányzik-e vagy sem.30-40 éve nem tudtak még a cigi káros hatásairól ( anyut, ha esetleg dohányzott nem tartjuk sz.r anyának - legalábbis gondolom?!), nem feltéteklezem, hogy Õ annak idején rosszat akart volna, s mikor megszülettünk nagyon szeretett minket és vigyázott ránk. A szoli károsító hatásairól sem tudunk mindent. Ez nem hiszem , hogy az iskolázatlanságunk miatt van, csak egyenlõre nem tudják bizonyítani, hogy milyen hatásai lehetnek a magzatra. Lehet , hogy 20 év múlva ugyanígy tiltott lesz a terhesség alatt szolizni, mint ahogy most dohányozni. Ahhoz , hogy valaki jó anya legyen csak annyi kell, hogy szeresse a babáját és vigyázzon rá amennyire csak tud.Van aki bárhogy vigyáz, a természet mégis közbeszól... sajnos. Talán inkább segíteni kellene egymásnak! De látom lassan ez az oldal egész más irányba megy el!
Lassan úgy néz ki, hogy az lesz a sz.r anya aki nem dohányzik terhesen!Úr Isten kapjanak már észhez azok akik idegbetegnek és kiakasztónak titulálták a nemdohányzó kismamikat!Mit vártok???Tanácsolja mindenki azt, hogy "szívdd nyugodtan nem lesz semmi gáz???"Esküszöm Ti betegek vagytok!Én 6 évig dohányoztam és tudom milyen nehéz leszokni róla, de megtettem.Nem akarom bántani azt, akinek kevés az akaratereje, de nem is fogom megnyugtatni!Mindenkinek szive joga, hogy hogyan éli meg a terhességet, de a bio kajáktól, még nem születtek halott csecsemõk, viszont az alkoholtól és a cigitõl igen!És ezt nem azért irom, mert idegbeteg vagyok, hanem azért mert ezek tények!!!!!üdv:egy lány aki mindent megtenne azért, hogy kismami lehessen.
Nekem egy baratnõm 8 hónaposan vetélt el!!!!!! Leszakadt egy darab a placentából és meghalt benne a babája, mert cigarettázott.
azert jo ez az oldal mert itt mindenki tudja osztani az észt!baromi okos kismamák vannak manapság
Szerintem nem idegbeteg a kismama.Szerintem sem kell cigizni ha vki babát hord a szive alatt.
Az elõzõ válaszolónak üzenném, hogy egyetértek. A szoli, a bio sza. kaják, meg a marha egészségesnek tartott életmód azért nem káros, mert azt Õk csinálják nagyon okosan és szakszerûen. Mindenki más rosszul teszi a dolgokat és szörnyû bûnt követ el a kisbabája ellen.A dohányzással nem értek én sem egyet, de az örökösen észt osztó, idegbeteg kisamákkal viszont már tele a puttonyom. Ha már egy itt feltett kérdéstõl is kiakad, akkor mi lesz , ha majd ennél nagyobb problémái is lesznek?
nem értem én ezt a sok tökéletes embert azaz kis mamát.és azok a modern anyukák a sok bio sza..al meg a szolival és a hajfestéssel????ezek nem ártanak mindig csak a cigi.....
Még a végén igazuk lesz azoknak akik cigiznek terhesen??!!Na ne!Igenis felelõséggel vagyunk azért a pocaklakóért, ki ha nem az anyja??Én is dohányoztam, de le tudtam tenni, hülyeség h nem lehet.Mi van ha majd csak a évekkel késõbb jönnek elõ a bajok?Nem 20 hónaposan.Hogy tud az az anya elszámolni a lelkiismeretével?...
Szerintem ha valakinek fontos a babája egészsége akkor igen is le tudja tenni.Én évekig cigiztem és tudatosan tettem le a teherbe esésem elõtt évekkel, nem mondom, hogy könnyû volt de úgy voltam vele, hogy amire terhes leszek kitisztul a szervezetem.Az utolsó hozzászólónak nincs igaza, mert lehet, hogy a baba születése után úgy néz ki rendben van, de ne felejtsük el, hogy évekig fejlõdik és mi van ha hónapokkal -ill.évekkel késõbb lesz valami baja.Legjobb esetben is csak allergiás lesz.Megéri?Akkor fogod magadat bûntetni lelkileg, hogy mért kockáztattál.de még ha nem is lenne baja, tudod , hogy rád nézve sem egészséges a cigi, nemhogy a babára nézve, mikor õt sokkal érzékenyebben érint minden.Remélem belátod a következmények lehetõségének esélyeit.
szia ezt a kérdést már én is fel tettem korábban akkor sokkal durvább válaszok jöttek:nézd én 29hetes vagyok heti 3-4 szálat el szivok a dokim is tud rola.a barátnõmnek 20 honapos a kisfia õ napi 2 szivott semmi baja nem lett nem ajánlom de ha szivod is ne sokat
Sajnos igen.
Terhesség korai szakaszában a dohányzás, alkohol, stb. nagyon nagyban megemelik a vetélés esélyét. De egész terhesség alatt is tilos dohényozni, hiszen a babának ártasz vele, az elõttem irtaknak igazat adva. De lelked rajta, viszont ha beteg lesz a babád miután megszületik, vagy esetleg halva fog megszületni csak magadat (vagy aki terhesen dohányzott) okolhatod miatta.
Igen..a legkevesebb cigi okozta baj, hogy kis súllyal születik a baba.De amúgy cscsemõágyi haláltól kezdve egy csomó mindent okozhat.Az a nõ, aki nem tudja letenni a cigit a babája miatt, az felelõtlen és még nem való anyának..akárhány éves is. Én le tudtam tenni a kispocak miatt.
A rendszeres dohányzás miatt igen. Mármint a sok cigitõl. Aki alkalmanként dohányzik terhesen, az pedig annak a kockázatnak teszi ki a babát, hogy oxigénhiányos lesz, születése után betges, vérszegény lehet, gyakoribb a bölcsõhalál, késõbb az asztma kialakulása. Szóval nagyon nem jó játék ez.
Szerintem itt néhányan nem értelmeznek jól a leírtakból! Bármennyire is olvasom, senki nem írt olyat, hogy sz.r anya az aki nem dohányzik, vagy olyat, hogy az lenne a jó anya aki dohányzik. Mellesleg sem ilyen, sem olyan anyának nem "kívánnám"(írnám), hogy elvetéljen, bármilyen életmódot folytat. Erre még az sem érdemes aki ne adj isten bagózik, vagy szolizik, vagy bármi. Mellesleg az utóbbi jó pár válasz, nem a kérdezõnek szól, hanem ez már tipikus nõi hajbakapás.Igen el lehet vetélni dohányzás miatt, meg még egy csomó mindentõl, amit talán még az orvosok sem tudnak. Aki babát akar, az valóban ne cigigizzen, ne igyon, ne drogozzon és ne idegeskedjen!!!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Lát már vmit az orvos? Holnap leszek 6+3hkm

okt.15.én volt utoljára mensim. holnap megyek nőgyógyászhoz. meg tudja már állapítani hogy terhes vagyok?ill nem fogadott orvos hanem sztk mikor csinának uh-t? 2 teszt lett pozitív 13.án és 14.én.

7

Ugye biztos, hogy terhes vagyok, vagy tévedhet a teszt?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

9

A 34. héten 2100 volt a méhszáj értékem. Azóta nem vizsgált orvos, most vagyok a 36. hét végén. Ha szeretkezünk és már jobban nyitva vagyok az gond lehet?

Milyen gyakran nézik a méhszájértéket, mert a 36.héten csak ctg volt.

3

9 hetes kismama vagyok, mire számitsak?

9 hetes kismama vagyok. Mulhéten volt első nögyogyászati vizsgálatom a terhesség alatt, illetve megvolt az első UH. Ezt követően mi lesz a köv lépés? Milyen vizsgálat, milyen héten? Mennék ki barátomhoz angliába, s nem tudom milyen vizsgálatokat kell letudnom, hogy utána pár hétig ne kelljen dokihoz menni.

6

Tippelős kérdések?

Naponta látok ilyet, és nem értem, hogy a kérdezők mit szeretnének vele elérni, vagy milyen információt szűrnek le a válaszokból. Nem akarok rosszindulatú lenni, csak érdekel. Tippeltetők, megírnátok?

10

12. héten barnázás. Mi lehet az oka? Járt más is így?

12 hétben jàrok,hétfőn voltam a aktuális vizsgálaton. Minden rendben volt. Tegnap délelőt egy kis barnás folyàsom volt,megijedtem ezért elmentem az sztk-ba ,hogy minden rednben van e. Ott ultrahangon megnéztek,a baba körül nem találtak bevérzést,mocorgot ,dobogott a szíve,renben volt. Az orvos annyit mondott lehet a baba megrugott valami kis eret,és az vérzett. Ilyen lehetséges? Délután màr nem volt barnázás,azt hittem ennyi volt. De ma megint barnàzásom van.eleggé aggaszt a dolog. Mi lehet ez.? Baj lehet?

1

Lehet ez terhesség?

November elején (3.-án) abba kellett hagynom a fogamzásgátló szedését, mert állandó rosszulléteim voltak. 2 hónapig Yasminelle-t szedtem, majd újat írattam hátha javul a közérzetem de csak rosszabb lett a másik tablettától, így azt egy hétig szedtem csak, tehát nem szedtem végig a levelet. Rá 2 napra meg is jött...

4

Aki méhpempőt evett teherbeesés céljából a 25g-os meddig volt elég? Mennyi evett belőle? Mennyi idő után segített?

1

A mellfájdalom megmarad elhalt terhességnél? Lehet az utrogestan hatása?

Nem látnak embriót. Hétfőn missed lesz.

5

Klion kúra után pár nappal megtermékenyülhetek?

10 napos Klion kúra ért véget szombaton, kedden volt ovum, a még bent maradt gyógyszer elpusztíthatta a spermiumokat?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!