Találatok a következő kifejezésre: El lehet az elso igazit (3 db)

El lehet felejteni az elso igazit? S ha o volt a nagy O?

Reg volt vagy 5 eve, de sok embertol hallottam, h "vigyazz ki az elso, mert azt soha nem felejted el". En egy eve uj eletet kezdtem, mert vele nem lehetett, nem miatta, de aki lehetett keresztbetett nekunk, szuleivel egyutt.S ha csak el nem koltozol, az ellen nem lehet tenni.Es tul fiatalok voltunk ahoz. En ugy erzem h valahol melyen o orokke megfog maradni,mert ot valasztottam, es o engem...es ahanyszor osszejottunk elvalaszthatatlanok voltunk.De fura erzes...mert azt hiszem ot szerettem a legjobban, es felek h mas nem fogja tudni helyettesiteni...ugy erzem nem szeretem, van mas baratom, akivel nagyon jol vagyok, de ugy erzem h azert nem is fogom soha elfelejteni.Megmarad orokre az az erzes?

Legjobb válasz: igen és nem. Egy újabb kapcsolatnak sosem az a feladata, hogy helyettesítse a régebbit. Aki így keres, az sosem fogja megtalálni, azt amit keres. Az elsõ, de még a második és a sokadik is örök emlék. Mindíg eljátszik az ember a gondolattal, mi lett volna, ha... De ez nem is baj. Egy új kapcsolat, az új kapcsolat. Egy másik. Nem olyan, mint az elõzõ, hanem más. Attól új. Lehet rosszabb, lehet jobb, de ugyanolyan biztosan nem lesz. Nem is kell, hogy elfelejtsed, nem elfelejti kell, hanem lezárni. Annak vége, szép és jó volt. Most meg van más. Ne hasonlítgasd a kettõt. Élj az újban, de ne feledd a régit. Az is formált, az is benne van abban, ami most vagy. Csak már elmúlt.

igen és nem. Egy újabb kapcsolatnak sosem az a feladata, hogy helyettesítse a régebbit. Aki így keres, az sosem fogja megtalálni, azt amit keres. Az elsõ, de még a második és a sokadik is örök emlék. Mindíg eljátszik az ember a gondolattal, mi lett volna, ha... De ez nem is baj. Egy új kapcsolat, az új kapcsolat. Egy másik. Nem olyan, mint az elõzõ, hanem más. Attól új. Lehet rosszabb, lehet jobb, de ugyanolyan biztosan nem lesz. Nem is kell, hogy elfelejtsed, nem elfelejti kell, hanem lezárni. Annak vége, szép és jó volt. Most meg van más. Ne hasonlítgasd a kettõt. Élj az újban, de ne feledd a régit. Az is formált, az is benne van abban, ami most vagy. Csak már elmúlt.
A kérdező hozzászólása: Jaj es elsot ugy ertem, h elso akivel voltam intimitasban is..
szia.en elmeselem most az en tortenetemet.meg kozepiskolaban 7 osztalyban beleszerettem azELSObe.hihietetlen modon o is belem.tudom hogy sokan azthiszik ilyen fiatalon nemlehet szerelmesnek lenni de ez nemigaz.Mi azok voltunk ezt tudom most is es tudtam akkoris.de sajnos , agahoz a kapcsolathoz tul fiatalok voltunk meg es 2 het utan vege lett.a szerelemnek viszont soha.azutan sokszor kerultunk egy tarsasagba, forrt kozottunk mindig a levego.az ismeroseinktol csak azt hallgattuk miert nemvagyunk eggyutt, hiszen minket meg az Isten is egymasnak teremtett.Szoval roviden eltelt 4 ev es ujra osszejottunk.Felnottunk.Sosem szuntem meg ot szeretni, voltak barataim persze es neki is baratnoi, de mindig csak egymast szerettuk igazan.pont ma vagyunk egy eve eggyutt, de sajnos mar csak tavkapcsoltaunk van:( Sajnos mar nemtudom meddig fog ez igy mukodni, de a szerelem meg ugyanolyan mint az elso napon.es biztos is vagyok benne hogy nekem o az igazi es nemtudom mi lesz ha elveszitem.de roviden a valaszom az hogy SOHA de SOHA nemfelejted el az elsot!es azt tanacsolom probald megmenteni ezt a kapcsoltatot ha egy csepp remenyed is van meg, mert ha ugyerzed szereted ne engedd el!!!!
"De fura erzes...mert azt hiszem ot szerettem a legjobban, es felek h mas nem fogja tudni helyettesiteni..." ettõl nem kell hogy félj, mert ez akarva, akaratlanul is be fog következni. Az már nagyon régen csak szép mese, hogy az elsõ örök, bla, bla... Kétségkívül van ilyen...de ritka... Az a bizonyos érzés mindaddig megfog maradni, míg az idõ, és míg valaki más nem éget belávalami újat, valami mást.
az elso hozzaszolonak igaza van. nem szabad elfelejteni hisz emlek es tartalmazhat szep es kevesbe szep dolgokat. Meg kell tanulni lezarni. Ha mindig a multban elsz es nem zarod le magadban ami volt sosem leszel kepes tovabb lepni es ezaltal sosem fogod az uj baratodat ugy szeretni. Mindig osszehasonlitani fogod oket h a masik miben volt jobb. viszont igy az uj baratod erteket nem veszed eszre es lehet h a kapcsi emiatt fog behalni... es mikozben az az ember akirol abrandozol mar reg tovabb lepet. igy csak mindig abarndozni fogsz es a sajat eletedet teszed nehezebbe. szerintem...
Szia én az elsõvel nem voltam intimitásban ahogy te fogalmaztál! de már 2 éve hogy vége és még a pólója az ágyam mellet van meg nincs olyan nap hogy ne gondoljkak rá pedig a mostani párommtól mindent megkapo kszeretem is! csak mégis õ volt az elsõ és már nem vagyok szerelmes csak szeretem mint egy barátot

Mennyire igaz az hogy nem lehet elhelyezkedni a Történelem diplomával magyarországon? Ha el lehet akkor milyen szakiránnyal? Érdemes e megváltoztatnom a jelentkezési sorrendet, vagy nem? Most a földrajz az első

Legjobb válasz: Történelem diplomával csak úgy simán kb utcaseprõnek leszel jó. Valami nagyon egyedit kell tudnod ahhoz, hogy legyen állásod, például latint vagy ógörögöt és tapasztalat is kell például a kéziratolvasásban. Magyarországon pedig még ezzel SEM.

Történelem diplomával csak úgy simán kb utcaseprõnek leszel jó. Valami nagyon egyedit kell tudnod ahhoz, hogy legyen állásod, például latint vagy ógörögöt és tapasztalat is kell például a kéziratolvasásban. Magyarországon pedig még ezzel SEM.
A kérdező hozzászólása: Valaki más ?
Anyámnak is töri diplomája van azért írtam, debrecenben végzett.
A kérdező hozzászólása: én szegedre mennék és maradnék is ott egészen a Phd idõszak végéig. Gondoltam megcsinálom azt és maradok az egyetemnél

Tényleg igaz lehet az a kijelentés, miszerint "Addig nem lesz változás, amíg el nem csattan az első pofon a parlamentben"?

Lehet hogy hülyeség, de én már csak a képviselők öklének hiszek. Ez szerintem bebizonyítaná, hogy az ellenségeskedés valós, és nem csak a népnek adják a műsort, miközben megy az összekacsintgatás, üzletelés, stb.

Legjobb válasz: Végre egyszer megnézném a parlamenti közvetítést. E szempontból kétségkívül változás lenne :D

Végre egyszer megnézném a parlamenti közvetítést. E szempontból kétségkívül változás lenne :D
Ennek a kirobbanását úgy képzelem el, hogy: http://nemzetihirhalo.fw.hu/htmlkeret/Orban-alszik.jpg Majd valaki felordít: -JÓL ALSZIK VIKTOR?KÉRDEZEM ÉN...Jól alszik? aztán Viktor felpattan, és a teljes MSZP-Fidesz koalíció egymásnak ugrik.
Cirkusz lenne az is, sõt az lenne csak cirkusz a javából. Nem változna tõle sok minden, és ami mégis, az sem biztos, hogy pozitív irányba. Gondolj csak bele, az elsõ világháború elõtt nem pofon csattant, hanem egyenesen lövés dördült a parlamentben. Mi lett tõle jobb?
Ahhoz a népnek kéne a pofonokat osztania a parlamentben, hogy ebbõl változás szülessen.
Nem igaz a kijelentés. Akkor se lenne változás. Hacsak nem a választó adja, és nem egynek. De ehhez nem kell bemenni a parlamentbe.
Azért ettõl nagyon messze vagyunk. A szankcióknak egész tárháza áll az elnök kezében (szómegvonás, szómegvonás vitára, szómegvonás napra, kivezettetés), ezekbõl az elsõig jutottunk etikátlan viselkedés miatt (igen, Novák Elõd). Nem forronganak, és sértegetik egymást annyira, hogy bármi tettleges legyen.
Ha Fidesz és Mszp között kéne választani akkor inkább Fidesz
Nekem tetszene, biztos növelné a nézettséget. Viszont a Dél-Koreai és Japán videó ugyanaz. Csak az utóbbi sokkal rövidebb.
az elsõ pofont rögtön 386 pofonnak kéne követnie...
Szerintem se jo irany, nagyon nem. Meg a szornyu jobbikot sem fizikai eroszakkal , hanem valasztoi meggyozesevel kell visszaszoritani. A valasztonal a pofozas joga! Igaz, viktor ez most kisse korlatozta az uj valasztasi torvennyel (reszleteket inkabb nem itt)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!