Találatok a következő kifejezésre: El lehet a terhesség (120 db)

Ma kezdett el rettentő módón érzékeny lenni a mellbimbóm és néha fáj is. kicsit sürübben megyek wc-re is. Ez lehet a terhesség jele?

Legjobb válasz: Attól is függ,hogy mikor volt meg az utolsó mensid,mert hisz lehet peteérés,s olyankor nekem mostanában nagyon érzékeny a mellem.A gyakori wc-re járás még korai lenne!Majd 5 hónapos terhesség környékén!1 hó.s kislány édesanyja.

Attól is függ, hogy mikor volt meg az utolsó mensid, mert hisz lehet peteérés, s olyankor nekem mostanában nagyon érzékeny a mellem.A gyakori wc-re járás még korai lenne!Majd 5 hónapos terhesség környékén!1 hó.s kislány édesanyja.
Szia!Lehetséges nekem is így kezdõdött. Csinálj egy tesztet, vagy menj el dokihoz. Én nem csináltam tesztet, amikor már késett 5 napja elmentem a dokihoz.17 hetes kismama.
A sok pisilés igenis lehet a terhesség jele, szerintem ha késik a mensid, csinálj tesztet!Szoritok!:)
Nálam pont így kezdõdött, mensi elõtti szokásos tüneteim voltak, de az volt a különbség, hogy érzékeny lett a mellbimbóm, pedig korábban ez sose volt.Ez bizony simán lehet a terhesség jele.Ha késik, tesztelj!Drukkolok!

Lehet a terhességre előre készülni? Ha igen, mennyivel?

Készülés alatt pl. tisztítókúrákat, vitaminszedést értek. Ti ha készültetek el?re, akkor mennyivel és hogyan?

Legjobb válasz: Én kb 4 hónappal elõtte kezdtem el szedni elevitet.

Én kb 4 hónappal elõtte kezdtem el szedni elevitet.
Februárban volt az esküvõnk, januártól szedtem elevitet minden nap. Augusztusban estem csak teherbe, de nem érzem kidobott pénznek a 7 havi "felesleges" vitaminszedést. Ha dohányzol, tablettát szedsz, akkor a tervezett fogamzás elõtt 3 hónappal hagyj fel ezekkel. A dohányzással lehetõleg a párod is, mert a cigi az õ spermájára is károsan hat. A fogantatásra való felkészüléssel nagyon sokat foglalkozik Czeizel Endre a Születésünk titkai címû könyvében. Nem drága és nagyon informatív, javaslom, hogy olvasd el.
A kérdező hozzászólása: Nekünk van már 1 babánk, csak kíváncsi voltam, hogy más ezt hogy csinálja. Majd legközelebb én is elõre szeretnék készülni valamilyen kúrával, vitaminszedéssel, mert a sok évi szoptatás nagyon kimeríti a szervezetet.

4 napom van még a nem várt mensiig, de nagyon fáj a mellem, és jól láthatóan kék erek jöttek elő rajta! Lehet a terhesség jele?

Legjobb válasz: Az a helyzet, hogy a premenstruációs szindróma szinte ugyanolyan tünetekkel jár, mint maga a terhesség. Vagyis arra érzékeny egyének ugyanazt tapasztalják pár nappal a menzesz elõtt, mint aki tényleg terhes. Ez a hormonok miatt van, visszatarja a szervezeted a vizet, azért duzzad meg a melled. Azonban ha megjön, rengeteget pisilsz, és a folyadék leadásával megszûnik a mellfeszülés is. Még légy türelemmel legalább 4 napot, aztán ha nem történik semmi, tesztelj! Drukkolok!

Az a helyzet, hogy a premenstruációs szindróma szinte ugyanolyan tünetekkel jár, mint maga a terhesség. Vagyis arra érzékeny egyének ugyanazt tapasztalják pár nappal a menzesz elõtt, mint aki tényleg terhes. Ez a hormonok miatt van, visszatarja a szervezeted a vizet, azért duzzad meg a melled. Azonban ha megjön, rengeteget pisilsz, és a folyadék leadásával megszûnik a mellfeszülés is. Még légy türelemmel legalább 4 napot, aztán ha nem történik semmi, tesztelj! Drukkolok!
Lehet, de nem biztos. Voltak ilyen tüneteim nekem is és nem voltam terhes és érdekes, hogy mikor terhes voltam, akkor ilyet nem tapasztaltam.
éN is hasonloképpen vagyok!Szerintem lehetsz terhes!Majd irj hogy mi történt veled!

2nap késéssel megjött a mensim. De nem olyan volt, mint szokott. Az első két nap szinte ömlött (már elnézést), harmadnapra teljesen elmúlt, negyedik nap újra megjött, ma meg úja múlik el. Lehet még terhesség?

Kicsit fura,de nem hinném,hogy terhesség miatt.És az els? naptól kezdve szinte félóránként járok pisilni.Pedig ilyen akkor szokott lenni mikor múlik el.Szerintetek?

Legjobb válasz: Ha ömlött akkor nem valszínû hogy babás vagy. Lehet hogy kicsit megbolondult. De ha vhogy másként érzed magad, akkor tesztelj. Nekem pisilés sûrûn pont a mensi elõtt és közben szokott lenni pl

Ha ömlött akkor nem valszínû hogy babás vagy. Lehet hogy kicsit megbolondult. De ha vhogy másként érzed magad, akkor tesztelj. Nekem pisilés sûrûn pont a mensi elõtt és közben szokott lenni pl
szerintem akkor nem baba.
egyébként vicce (vagy nem is annyira), de az ember lánya akkor is reménykedik a várandósságban, ha megjön. Mert van ilyen is. Bár azt mondják nem normális, ha megjön, de a bnõm 3 hónapig menstruált pl. és észre sem vette, hogy ott lapul a babóca

Barátommal gumi nélkül csináltuk és áprilisba még nem jött meg és most van május 3.-a. Nem ment el bennem egyszer sem. Fáj a mellem, ez lehet a terhesség jele?

Még csak 15 éves vagyok.

Legjobb válasz: Erre szokták mondani, hogy az elõváladékban is van elég sperma, így is teherbe tudsz esni. Vegyél egy tesztet. 500 forint körül már lehet kapni és ha nem jött meg a mensid akkor már kimutatja a teszt.

Erre szokták mondani, hogy az elõváladékban is van elég sperma, így is teherbe tudsz esni. Vegyél egy tesztet. 500 forint körül már lehet kapni és ha nem jött meg a mensid akkor már kimutatja a teszt.
Hààt, csak gratulàlni tudok....
mi masfel evig csinaltuk igy, msot mar szedem a tablettat. en is mindig paráztam menzesz elott...de nemlett semmi gond...ha ovatos volt a baratod akkor nemlessz sztem gond. igaz az elovaladek...de hat inkabb nyugizz le, utana megfog jonni :)
Szia! Nem árt egy terhességi teszt! Remélem nem lesz gond!!!
Megmondhatod a barátodnak, hogy senkit nem érdekel, hogy az elõzõ barátnõjével hogy csinálta, veled csak védekezve fog. Ha te nem érzed így, éretlen vagy a szexre, ha a barátod ezt nem érti meg, nem szeret téged.
A kérdező hozzászólása: De szoktunk talizni meg bulizni is szoktunk együtt, csak nem aludhatok nála vagy õ nálam.Ilyen pár órás tali és hazamegyünk és ennyi szokott lenni, meg suliba szoktunk együtt lenni.
Hát most nem azért, de tök mindegy hogy ritkán vagy gyakran vannak együtt a teherbeesés esélye majdnem ugyanannyi. Ha valaki csak egyszer fekszik le valakivel akkor is lehet terhes. Amúgy a kérdésedre válaszolva, igen, ez lehet a terhesség jele. Ha nem jön meg vegyél egy tesztet. És nem csak a barátod a felelõtlen, hanem te is. Hiába mondja hogy vigyáz rád, mert nem tud hisz nem tudja kiszûrni az elõváladékból a hímivarsejteket akármennyire is erõlködik. Ha neki nincs annyi esze 19 évesen, akkor legalább neked legyen már, vagy fordítva.
hat mondjuk kicsit megértem a szuleidet is h féltenek. mi is 2 eve h egyutt vagyunk 15 voltam mikor osszejottunk. tudom mi az h féltés, de beletorodtek szepen az egeszbe, mert lattak h szeretjuk nagyon egymast. azota minden hetvegen egyutt vagyunk egyutt is alszunk szoval azota semmi gond :) ti hetvegen nem is talalkoztok?
A kérdező hozzászólása: Nem haragszom én, inkább örülök, hogy válaszolnak a kérdésemre, és te is válaszolsz! Felelõtlen nem mondanám, de kitudja:S Sajna nem tudunk sokat ralizni mert nem egedig meg a szüleim:S:S Csak ritkán:S:S:S
ahham..es ez miert van? neharagudj h ezt irom, de lehet telleg felelotlen a baratod, mert megiscsak 19 eves...enyem is annyi de en 17 vagyok... vagy olyan keveset talakoztok? a 4.voltam meg mindig
A kérdező hozzászólása: Én 15 vagyok. és nagyon ritkán van úgy, hogy egy héten 1* vagy egész hónapban 4*.
4. vagyok. miota vagytok egyutt es te mennyi vagy? sztem nem leszel terhes bar enis mindig stresszeltem.egyebkent ha nem szexeltek tul gyakran meg kevesebb az esely ra szoval..mikor szoktatok egesz heten durrba vagy csak hetvegen?
Ez nem nõi, lányos hülyeség, hanem aggodalom amiatt, amit egy 19 éves éretlen hülyegyerek okozott. Ha õ azt állítja, hogy holnaptól nincs éjszaka, elhiszed? Szurkolok, hogy ne légy terhes, de az nem jelent semmit, hogy valakinek nem jön össze így, mert ki tudja, hogy minden rendben van-e az illetõvel.
A kérdező hozzászólása: Barátom 19 éves és eddigi barátnõivel is anélkül csinálta, és márciusban is így csináltuk és akkor megjött igaz az utolsó napban , csak most parázok mert itt az ideje, hogy megjöjjön. Õ váltig állítja, h nem vagyok az.De mi Lányok, nõk ilyenek vagyunk. Köszönöm a válaszokat!:)
Ezek mind a terhesség jelei. De szintén, a barátod egy sétáló terhességi teszt, hogy õ majd megmondja a frankót, te meg elhiszed? Könyörögöm, annyi ideig, amíg ide irogattál, már rég elmehettél volna megvenni és megcsinálni egy tesztet!! Ha nem derül ki idõben, akkor lecsúszol az abortuszról, ezt szeretnéd? Attól, hogy nem veszel tesztet (homokba dugod a fejed) még semmi nem változik! Nem is értelek, hogyhogy nem az az elsõ dolgod, hogy meggyõzõdsz errõl teljes bizonyossággal??
A kérdező hozzászólása: Igen, a vérmennyiség ugyanannyi, mint szokott lenni.
Biztos az orvos is mondta, de ettõl még ugyanúgy lehet babád! Egy barátnõm is így járt mint Te, 4 gyereke született utána. Legjobbakat!
A kérdező hozzászólása: Igen, lehet attól. Köszönöm, viszont kívánom!
Ha rendesen megvan a menzeszed, nem vagy terhes. (Ugyanannyi vérmennyiség, mint szokott). Lehet, hogy felfáztál, vagy összeszedtél valami betegséget. HA nem múlik, fordulj orvoshoz. Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ! Neked is minden jót! =)
A kérdező hozzászólása: Mint kiderült, valóban nem terhes voltam, hanem petefészek cystám volt.
Rendes Tõled, hogy írtál! Remélem, most már jól vagy. MIt tett az orvos?
A kérdező hozzászólása: Igen, már jól vagyok, köszönöm. Meg kellett mûteni, de nem volt olyan vészes. Az egyik petefészkemet viszont sajnos kivették.
Nem hinném. 2 nap nagyon kevés, bár a szúrkálás jó jel, elég korainak tartom.
Az elsõ terhességi tünetekig kell 12-14 nap.

8 hetes + 1 napos terhes vagyok. Ma reggel izomlázszerű "fájdalmat" éreztem a lábszáramban, ami azóta sem múlt el. Ez már lehet a terhesség alatt sokaknál bekövetkező lábszárgörcs? Akkor szedjem a MagneB6-ot?

Legjobb válasz: Nekem is vannak neha ilyen tuneteim,de akkor nagyon faj!Dokihoz holnap kell vissza mennem,majd meg emlitem neki. Nekem mikor fajni szokott megprobalom pihetetni,vagy a ferjemmel megmasziroztatom...en nem szivesen szedek gyogyszert,eddig sem voltam az a tipus aki egybol a bogyo utan nyult ha fajt a feje.... Emlitsd meg a dokinak,o majd eldonti h erdemes e szedned vagy feleselges. Minden esetre ha van lehetoseged pihenj sokat! En most vagyok 11 hetes :o)

Nekem is vannak neha ilyen tuneteim, de akkor nagyon faj!Dokihoz holnap kell vissza mennem, majd meg emlitem neki. Nekem mikor fajni szokott megprobalom pihetetni, vagy a ferjemmel megmasziroztatom...en nem szivesen szedek gyogyszert, eddig sem voltam az a tipus aki egybol a bogyo utan nyult ha fajt a feje.... Emlitsd meg a dokinak, o majd eldonti h erdemes e szedned vagy feleselges. Minden esetre ha van lehetoseged pihenj sokat! En most vagyok 11 hetes :o)
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ! Én sem szedem, ha nem muszáj, csak sok kismama van a környezetemben és sokan mondják, hogy szedik. De ha lehet, én is szívesen maradok a masszírnál :-)
Én úgy tudom a calcium hiánynál lép ez fel.nekem is olyan feszültség van egy ideje esténként a lábaimba, de mióta megemeltem a calcium adagot enyhült.Mondjuk én 33hetes vagyok.Sztem nem a magnéziummal van kapcsolatban és ha most azzal lenne a gond mi lesz késõbb.?Végtelenségig nem emelheted amagnéziumot sem majd..
én a helyedben vennék magne b6-ot.ez nem olyan gyógyszer ami árthat a babának hanem ami mindkettõtök hasznára válik ugyanis ez vizben oldodó vitamin ami felesleges a szervezetnek vizelettel kiürül.elsõ babánál nem szedtem, nagyon sokat görcsölt is a lábam, most szedem a béres napi 1-et és kutya bajom úgyhogy én ajánlom.

Ha pozitiv a terhessegi teszt akkor meg lehet meg fekezni gyogyszerrel? En hiszem hogy nem ejtettem teherbe vegulis nem mentem el, nem jott ki belollem semmifele anyag, ettolfogva meg parazhatok? Elovaladek azt hogy veszem eszre?

Legjobb válasz: az hogy elõváladék ment a hüvelyébe azt nem veszed észre, mert nem érzed mikor jön az elõváladék, és õ sem érzi. Ha a terhességi teszt pozitív (az azt hiszem 1-2 hét után mutatja ki) akkor már nem lehet megfékezni gyógyszerrel, csak abortusszal.

az hogy elõváladék ment a hüvelyébe azt nem veszed észre, mert nem érzed mikor jön az elõváladék, és õ sem érzi. Ha a terhességi teszt pozitív (az azt hiszem 1-2 hét után mutatja ki) akkor már nem lehet megfékezni gyógyszerrel, csak abortusszal.
Abortusszal lehet véget vetni a terhességnek, ami nagyon fájdalmas egy nem szült nõnek, mivel tágításban történik. Azt sosem tudhatod, távozott-e elõváladék vagy sem, de nagy valószínûséggel aktusonként többször is távozik.
ássátok el magatokat ha 21 évesen ennyi eszetek van. terhes lehet. 14 nap után teszt.
azt nem tudhatod hogy kijött-e belõled anyag, elõváladék ha a szintén nagyon okos barátnõdben volt éppen a farkad. két hét múlva mutat értelmes eredményt a teszt. és abortusz van már csak amihez 18 év alatt szigorúan szülõi beleegyezés kell, fáj és megalázó egy mûtét, 30 rongyba kerül, késõbb pedig meddõséget okozhat. ugye mennyivel jobb lett volna óvszert húzni a farkadra???
az abortusz nem tudom, hogy fáj-e mivel fiú vagyok, de sérülhet a méhfal aminek következtében, elõfordulhat hogy nem lehet gyereke többé stb. komoly következményei is lehetnek. és mellesleg 60ezer forintba kerül.
ha elmúlt a lány18 éves nem kell megtudnia senkinek, de ha kiskorú akkor szülõi beleegyezés kell az abortuszhoz. Mikor történt? Ha még 72 órán belül akkor irány a nõgyógyász ésõ ír fel tablettát. Ha meg nem mentél el benne nincs is mitõl parázni. Vagy már megvan a pozitív teszt is?
Van egy gyógyszer amit az orvosok adnak ha valaki nem szeretné a terhességet, és még nincs annyira elõre haladott állapotban.A tablettát beveszed, és spontán vetélést okoz.. Ezt onnan tudom, hogy egy ismerõsömnek ilyet adtak, és én vigyáztam a gyerekeire addig amíg jobban nem lett.Hozzáteszem, hogy egész nap kínlódott, és fájdalmai voltak(mint akinek erõs menstruációs görcsei vannak)Hogy mi a gyógyszer neve nem tudom, csak annyit hogy az Orvos adja ki.Emlékszem reggel ment az orvoshoz a gyógyszerárt, és még aznap be kellett vennie...
lehet, hogy van esély az elõváladéktól teherbe esni, de ez nem olyan gyakori szerintem.Mi a párommal 3 éve megszakításos módszerrel szeretkezünk...Amikor érzi, hogy jó lesz neki, kiveszi elõtte.Mielõtt lehurrognátok.Mi 9 éve élünk együtt, és ha terhes is lennék se lenne gond(legfeljebb szerelem gyerek lenne), mert megtartanánk, csak tudatosan nem tervezzük a babát..De én még egyszer sem lettem így terhes.. Az óvszert nem szeretjük, gyógyszert nem szedhetek, így ez a módszer maradt, de mint írtam nálunk az se lenne gond ha baba jönne...
A kérdező hozzászólása: Mennyibe kerul a terhessegi teszt????
van 600 forintos is, jobb ha egy kicsit drágábbat és márkásabbat veszel...
Menstruáció elõtt a terhességi teszt mindig pozitiv eredményt ad! Éppen ezért nem szabad menstruáció elõtt elvégezni a tesztet.
A kérdező hozzászólása: Feszultek vagyunk! kesett a mensije mi kozben egyutt voltunk.most szedett utanna olyan gyogyszert ami elosegiti a mensit. Ha megjon neki akkorminden oke es nem terhes igaz??
2 marék lónyugtatóval meg lehet fékezni, meg sok minden mást is.
A kérdező hozzászólása: azert mert csak kivancsi vagyok. EGY het utan erez valamit ha netalan terhes????
akkor minek kérdezel minket, ha biztos vagy a dolgodban?
A kérdező hozzászólása: ugy olvastam hogy az elovaladektol sokkal kevesebb az esely hogy teherbe essen vki.Szerintem en akkor nem kell parazzak mert nem mentem el visszaszoritottam es kihuztam sztem elovaladek sem volt.
Amúgy 30 körül van az abortusz, gyereket nevelni meg még többe kerül. nem érné meg inkább gumival vagy gyógyszerrel védekezni??? 2 héttel az aktus után szabad tesztet csinálni!
Majd legkésõbb akkor veszik észre a szülõk, amikor nem születik unokájuk, mert az abortusz miatt meddõ lett a lány (ez is benne van a pakliban!)
A kérdező hozzászólása: A lany 21 eves en is. vasarnap voltunk egyutt. de csak keveset.es nem mentem el benne csak bedugtuk es kihuztuk ennyi.Feljek attol hogy terhes lessz? Mennyi az esely arra hogy nem terhes????
A kérdező hozzászólása: terhessegi tesztet mikor erdemes csinalni??? egyutlet utan par napra? vagy hetre???
A kérdező hozzászólása: Az abortusz mennyi ideig tart? Es az fajdalmas dolog???Nem szeretnenk ha szuleink megtudnak ezt a dolgot , rajonnenek ha senkinek sem mondanank meg es elvegeztetnenk az abortuszt????
Ha vasárnap voltatok együtt, még belefértek a 72 órába. Menjetek el még ma nõgyógyászati ügyeletre és az orvos majd eldönti, hogy kell-e. A teszttel most még semmire nem mész, minimum két hét, mire mutat valamit, de addigra a tabiról nyolcszor lekéstek, és csak az abortusz marad, ha összejött a baba.

Milyen kockázat lehet egy normál terhesség során a testi kapcsolatnak. Nem gondolok durva dolgokra. Az orvos nem tiltott el. Mennyi az esély arra, hogy koraszülést idéz elő vagy a babával történik valami?

Legjobb válasz: Terhesség elején az orgazmus okozta vérbõség vetélést okozHAT, végén pedig méhösszehúzódást okoz ami koraszülést okozHAT, persze nem törvényszerû, de ezeket válthatja ki.

Terhesség elején az orgazmus okozta vérbõség vetélést okozHAT, végén pedig méhösszehúzódást okoz ami koraszülést okozHAT, persze nem törvényszerû, de ezeket válthatja ki.
Normális lefolyású terhességnél nincs kockázata. A spermiumban lévõ prosztaglandin csak akkor indítja (vagy indíthatja, mert nem mindenkinél válik be) be a szülést, ha a baba is felkészült már rá. Ha az orvos mindent rendben talált és engedélyezte, akkor nyugodtan szeressétek egymást. Az még a babának is jó.
A spermiumban levõ oxitocin is okozHAT méhösszehúzódásokat, ezáltal vetélést is. Ez az egyik oka, a fertõzés mellett, hogy gumiban javasolt az együttlét.
Vetélést, meg koraszülést szinte bármi okozhat, ha a terhesség veszélyeztetett.Ha az orvos nem tilt a szextõl, akkor nem is lesz baj.Mi ugyanúgy szexeltünk, sõt, töménytelen orgazmusom volt az elsõ trimeszterben, teljesen kikészültem szexuálisan.A férjem rám mosolygott, és már ugrottam is.Nyilván ne most durvuljatok, de nyugodtan lehet mindent.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!