Találatok a következő kifejezésre: El lehet a (9814 db)

Pettingelés közben elöbb a péniszemhez, aztán a barátnőm nemi szervéhez nyúltam (ekkor még nem mentem el.) Lehet a barátnőm terhes?

Késöbb be is dugtam az ujjamat. Én nem éreztem semmilyen váladékot a kezemen.

Legjobb válasz: KEdves Kérdezõ! Azért én nem lennék ennyire kategorikus, mint az elõttem szóló. Elméleti esély lehet a terhességre, mert elõnedv lehetett az ujjadon. A gyakorlati esély nagyon kicsi. S egy megjegyzés: az emberek nem matematikai alapon mûködnek, mindennek van valamennyi esélye, de kiszámolni nem lehet. ÜDv: dr. Szalai Krisztián

KEdves Kérdezõ! Azért én nem lennék ennyire kategorikus, mint az elõttem szóló. Elméleti esély lehet a terhességre, mert elõnedv lehetett az ujjadon. A gyakorlati esély nagyon kicsi. S egy megjegyzés: az emberek nem matematikai alapon mûködnek, mindennek van valamennyi esélye, de kiszámolni nem lehet. ÜDv: dr. Szalai Krisztián
Nemhogy kicsi az esélye, de egyszerûen kizárt. Azért ha ilyenektõl is teherbe esne valaki, akkor már rég a Marson is élnének emberek, mert a Földön már nem férnénk el.
Nagyon kicsi rá az esélye...de én a helyetekben azért vennék egy terhességi tesztet hogy biztosra menjek.
És ha én még szüz vagyok és a párom keze olyan volt miközbe ujjazott akkor is lehetek terhes vagy ez teljesen ki zárt?

Biológia diplomával el lehet a rendőrségnél helyezkedni?

Legjobb válasz: jogi diplomával lehet mûteni? ritkán

jogi diplomával lehet mûteni? ritkán
Laikus vagyok csak, de szerintem attól függ, hogy milyen területen szeretnél elhelyezkedni a rendõrségen belül. Én el tudom képzelni, hogy ilyen végzettségûekre is szükség van. Egyébként én valószínûleg azt tenném, hogy megnézném, milyen csoportok dolgoznak a rendõrségen. Ha ezek között van olyan, aminek van köze a bioszhoz, akkor nyert ügyed van. Biztos ott is vannak laborok, ahol mintákat vizsgálnak, ilyesmi. Ott talán használható lenne ez a diploma.
rendõrségnél vonatkerékpumpáló diplomával is el tudsz helyezkedni. csak diploma legyen és beszélj legalább angolul. az én cégemnél is az egyik fõnök például erdõmérnök. a cég autóalkatrészeket gyárt... szóval vicc az egész.

El lehet a skarlátot többször is kapni? Mennyi idősen esett át a babátok rajta és hogy kapta el?

Legjobb válasz: Barátnõm kisfia kb 1 hónapja volt skarlátos. ISMÉT! Egyszer már volt skarlátos 1 éves kora körül. Most 8 éves. Azt sajna nem tudom, hogy kapta el.

Barátnõm kisfia kb 1 hónapja volt skarlátos. ISMÉT! Egyszer már volt skarlátos 1 éves kora körül. Most 8 éves. Azt sajna nem tudom, hogy kapta el.
Elvileg mostmár oltanak ellene.
A kérdező hozzászólása: ugy tudom nem oltanak ellene. mi a neve az oltásnak?
Nincs ellene védõoltás. streptococcus okozza ez egy baci és akár többször is elkapható, antibiotikummal jól kezelhetõ
Kizárni nem lehet, majd meglátjuk negyedikén.
a spermicides gumi egy nagy [email protected], de hogy bírt leesni rólad? :S
miért nem huztad vissza, vagy igazitottad meg?
Tehát akkor elmentél benne vagy nem? Egyébként mindkét esetben lehet terhes a csaj, de ha elmentél benne akkor elég valószínû, ha nem, akkor nem biztos.

A ps2-őt össze lehet kötni külső wincseszterrel? És ha igen így el lehet a wincseszterről indítani játékokat?

Legjobb válasz: Ezt találtam neked: http://losonc.blogspot.hu/2010/04/jatekok-az-usb-hdd-n-sony-..

A kérdező hozzászólása: Köszi!!

A win7-el lehet a probléma?

Mióta win7-em van, azóta a játékokba laggolok, nemcsak multiplayer módban, hanem single player módban is. Hiába veszem le a grafika beállítás nem jó. Pedig Xp-n minden jó volt. A minap feltelepítettem a Crysis-t és alig tudok rajta játszani, pedig amikor xp-m volt akkor médium grafikán simán elment. Nvidia GeForce 9500 Gt 512 MB videókarim van, sztem nem kicsi hozzá, f?leg úgy h korábban jó volt. Driver frissítést már csináltam szal nem tom mi lehet a gond.

Legjobb válasz: a ram és processor elegendõ a játékhoz? ugyanis ha megnézed pár játék rendszerigényét ami mondjuk xp-n 1 giga ramot követel az vista-n meg win7-en már 2 gigát kér. a win 7-nek alapból több a rendszerigénye tehát az is valamilyen szinten befolyásolja mert az is használ ramból prociból. lehet ez a gond de lehet tévedek. de amúgy inkább a win xp való játékra. én is tapasztalatból mondom mert pl ami elment régi xp-s gépemen az akad az új win7-es gépemen. hiába win xp alapra és vista skinre épült a win7. az Xp még mindig verhetetlen ilyentéren. a win 7 inkább külsõben, megjelenésben kiváló...

a ram és processor elegendõ a játékhoz? ugyanis ha megnézed pár játék rendszerigényét ami mondjuk xp-n 1 giga ramot követel az vista-n meg win7-en már 2 gigát kér. a win 7-nek alapból több a rendszerigénye tehát az is valamilyen szinten befolyásolja mert az is használ ramból prociból. lehet ez a gond de lehet tévedek. de amúgy inkább a win xp való játékra. én is tapasztalatból mondom mert pl ami elment régi xp-s gépemen az akad az új win7-es gépemen. hiába win xp alapra és vista skinre épült a win7. az Xp még mindig verhetetlen ilyentéren. a win 7 inkább külsõben, megjelenésben kiváló...

Mivel, vagy milyen app-el lehet a telefonmemóriából az sd kártyára átrakni a játékokat?

a játékokat szeretném átrakni, amik marketről vannak mert azt írja h kevés a tárhely és ha megnézem akkor azt látom hogy a telefonmemóriát használja az sd kártya helyett. És egy alkalmazást keresnék h telefonmemóriából át lehessen rakni sd kártyára Sony eticcson xperia x8

Legjobb válasz: app2sd a neve, és letöltheted a marketrõl az ingyenes verzióját. Ha emlékezetem nem csal, root jog szükséges hozzá.

app2sd a neve, és letöltheted a marketrõl az ingyenes verzióját. Ha emlékezetem nem csal, root jog szükséges hozzá.
Root aztán app2sd script( ez nem letölthetõ marketrõl) vagy a linksd( ez viszont már igen), vagy felteszel rá egy 2.2-es vagy 2.3-as fõzött romot.
A kérdező hozzászólása: köszönöm de nem tudom mennyire biztonságos a rootolás

El lehet a tanárunkat hipnotizálni doga irás kozben?

Sok helyen láttam, hogy vannak olyan cimkék, hogy tanár hipnotizálása, ti mit gondoltok rola? Lehetséges?

Legjobb válasz: Én is inkább a tanulásra szavaznék, ez a tanár-hipnotizálás bizonytalan, mint a kutya vacsorája. Mibõl lesz a dolgozat? tudunk segíteni?

Hipnotizáláshoz szükséges (nem fontossága vagy logikai sorrend): – képesség; - szakértelem; - törvényi felhatalmazás; - a hipnotizált beleegyezése; - a hipnotizált együttmûködése; - csak gyógyászati célt szolgálhat.
a gyógyászati cél már megvan! ha nem bukok 8ból, akkor anyám jobban alszik4!!4NÉGY!4:!!4!
Én is inkább a tanulásra szavaznék, ez a tanár-hipnotizálás bizonytalan, mint a kutya vacsorája. Mibõl lesz a dolgozat? tudunk segíteni?
Nekem van egy hatásosabb tippem: tanulj inkább. :)
A kérdező hozzászólása: Á, nem kossz, csak egy plussz feladatot akarok megcsinálni keddre, a téma a hipnozis! Az egyszeru hipnozisra már gondoltam, csak gondoltam egy kicsi csavart teszek bele, de azert kossz mindenkinek! :)
Tiszta egyes eredményhez nem kell semmit tanulni!
A kérdező hozzászólása: én tanulok, tisztaegyeses tanuló vagyok, csak kérdem :)
Ha erdélyi magyar a kérdezõ, akkor elég jó a tisztaegyes bizi :)
Szerintem óra alatt a legkomolyabb terapeuták sem képesek hipnotizálni a tanárt.
Csepéssz be a táskádban egy indiai jógit, talán segíthet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!