Találatok a következő kifejezésre: El kell a (4869 db)

JÁTÉK HELIKOPTER TULAJDONOSOK! Milyen elem kell a helikopter távirányítójába? 4 db elem kell, de melyik fajta?

Pontos leírást kérek, köszönöm.

Legjobb válasz: Nem egyféle játék helikopter létezik, így bármi lehet. Meg kell nézni.

Nem egyféle játék helikopter létezik, így bármi lehet. Meg kell nézni.
márkás 2A-s elemet vegyél.

Honnan tudjam, milyen elem kell a kocsikulcsomba? Hol lehet kapni?

Legjobb válasz: Általában gombelem, ha szétszeded van rajta szám olyan tipust kell keresni! Pl. GR2023

Általában gombelem, ha szétszeded van rajta szám olyan tipust kell keresni! Pl. GR2023
Egyre vigyázz, ha elemet cserélsz a kulcsban: amikor kiszeded belõle az elemet, mindig legyen kikapcsolva a riasztó! Ha bekapcsolt riasztónál kiveszed az elemet, azzal a távirányítóval már nem tudod kikapcsolni. Én úgy jártam, hogy lemerülõben volt az elem, és az egyik plázában az órásnál kicseréltettem. Amikor visszaértem az autóhoz nem nyitotta az ajtót a távirányító, haza kellett menni a tartalék kulcsért. Azzal kinyitottam, és utána a következõ zárásnál már mûködött a rendes kulcs is. Az ugrókódos riasztók záráskor változtatnak kódot, ezért ha zárt állapotaban kiveszed az elemet, a kulcs elfelejti a nyitó kódot.

Minden középiskolában el kell a ballagásra menni minden osztálynak, vagy csak az enyémben van így?

Nem értem miért várják el hogy pl. a 9.-edikesek ott legyenek ballagáson, mégis mi közük van a 12.-esekhez (kivéve akinek valami barátja vagy rokona jár oda)? Miért nem elég ott lenni a ballagáson annak, akit érint, a ballagó osztályok, esetleg akik őket ballagtatják, és akiket meghívnak?

Legjobb válasz: Mert majd titeket is az alsósok fognak "búcsúztatni" Az úgy szokás

Mert majd titeket is az alsósok fognak "búcsúztatni" Az úgy szokás
Nekünk is sorfalat kellet állni, mikor ballagtak a végzõsök
jav. kellett
Ez egy hagyomány Vagy te is majd magadat akarod búcsúztatni? Az iskola egy összetartozó egész (legalábbis ilyenkor)
Neked is jól fog majd esni 12-esként, hogy ott áll az egész iskola.
Nálunk is el kellett menni, bár csak amíg vonultak, sorfalat állni Szóval ez max negyedóra volt, utána mehettünk is.
Nekünk rövidített órák voltak, utána meg termet/folyosót díszítettünk majd sorfalat álltunk. Mikor vége volt a ballagásnak, akkor még elpakoltunk, és mehettünk. (Persze ünneplõben kellett lenni) Nem értem ezzel mi a baj, ez a természetes.
Nekünk Egerbe az egész fõúton sorfalat kell állni egészen a Bazilikáig, ami kb. 1 km-re van a sulitól. Szóval van egy hangulata...


Milyen tipusú elem kell a digitális lázmérőkbe?

Szeretnék délután venni, de nem tudom a típusát... gondolom mindegyikbe ugyanolyan való. Ha valaki otthon van és van digi lázmérője, nem nézné meg nekem? Köszi

Legjobb válasz: Gombelem kell bele, a típusa tuti nem egyféle. Vegyél inkább egy simát, az jó lesz kb a következõ 30 évben...

Gombelem kell bele, a típusa tuti nem egyféle. Vegyél inkább egy simát, az jó lesz kb a következõ 30 évben...
Egy jó minõségû gombelem, amivel nem kb. 20 mérésig mûködik nagyjából egy új digitális lázmérõ 2/3-ába kerül, nem éri meg kicserélni, ha egyáltalán ki lehet.

Elég nagy zûrzavar van, el kell a segítség!?

Igazából még suliról lenne szó, van egy csaj a suliban aki bejön, és elterveztem, hogy felszedem barátnõnek, segítséget kértem egy másik csajtól, aki segített is, csak, hogy akit fel akarok szedni, féltékeny lett, pedig még nem is járunk... Õ nem tudja, hogy szeretném, ha járnánk, de egyenlõre nem is akarom vele közölni, addig nem áll velem szóba amíg el nem mondom, hogy mit beszéltünk azzal akitõl segítséget kértem, segítsetek, mert ez egy eléggé lehetetlen helyzet, innen jól nehezen jövök ki :/

Legjobb válasz: Pedig egyszerû. Megmondod, hogy a téma az volt, hogy tanácsot kértél hogyan közeledj felé, mert annyira tetszik neked :) Az õszinteség nyerõ. És ha féltékeny, az már jelent valamit ;)

Pedig egyszerû. Megmondod, hogy a téma az volt, hogy tanácsot kértél hogyan közeledj felé, mert annyira tetszik neked :) Az õszinteség nyerõ. És ha féltékeny, az már jelent valamit ;)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, megpróbálom :) ))
Szerintem is próbálj közeledni felé, beszélj vele többet, nevettesd meg :) ))

Milyen elem kell a gymform gépbe?

Kaptam egy ien gepet, de semmi papir nincs hozza meg! es hat azt latom, hogy gomb elem kell bele, de hogy pontosan mien arrol fogalmam sincs!

Legjobb válasz: Milyen gép ez, egyáltalán? Még a nevét sem hallottam.

Milyen gép ez, egyáltalán? Még a nevét sem hallottam.
Tartós elem kell bele.

Régebbi hiteleknél mennyire előre kell a banknak értesítenie a törlesztőrészlet megváltozott összegéről?

Raiffeisennél vagyok, és szinte mindig az utolsó percben kapom meg az értesít?t. Törvényes ez?

Legjobb válasz: Nem.

Nem.

Lenne egy kérdésem: egy külföldi illető vett tőlem egy telót és azt állítja hogy ahhoz hogy megkapjam a termék árát el kell a bankjának küldenem a termék szállítási kódját és azután jóváírják a számlámon az összeget, ez igaz?

Ez valóban így van? Kérem aki jártas ebben az válaszoljon a kérdésre!

Legjobb válasz: Tökmindegy, hogy igaz-e, add meg a szállítási kódot, de amíg a pénzt nem adta át a bank neked, addig ne add fel a telefont.

Tökmindegy, hogy igaz-e, add meg a szállítási kódot, de amíg a pénzt nem adta át a bank neked, addig ne add fel a telefont.
De vááárj, a szállítási kódot csak akkor kapod meg, ha feladtad a csomagot. Ez nekem bûzlik!!! Egyszer engem is megkeresett egy ilyen "külföldi illetõ" valahonnan dél-afrikából írt, és hasonlóan telefont akart venni. Elálltam az üzlettõl!
Semmi köze a banknak a szállítási kódhoz szerintem, le akar húzni. De ha igaz is amíg nincs pénz nem adunk fel semmit, pláne nem külföldre. Van PayPal, vagy WesternUnion, ha már ilyet kér a bank(de szerintem nem kér, 2éve ebay-ezés alatt nem találkoztam ilyennel). Ugye nem adtad fel elõre a telefont?
Nigériai csalásnak estél áldozatul!!! Gondolom apróhirdetési oldalra tetted fel, és külföldi írt neked angolul vagy fordítógéppel magyarul. Ne dõlj be neki, csalás, feladod a cuccot, és soha nem kapod meg a pénzt. Ha nekem nem hiszel, olvasgass a neten: http://www.fogyasztok.hu/cikk/20100412/nigeriai-csalasok-hir.. SEMMIKÉPP NE KÜLDD EL A TELÓT NE LEGYÉL DROID!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Természetesen nem adtam fel elõre... És õszintén szólva eléggé gyanús is volt! A fordítógépes sztori igaz, hiszen én tudok angolul (és anno használtam is azokat a fordító weboldalakat) ezért felismertem hogy nem igazán tudhat az illetõ angolul. Jah és Nigériába kérte volna a mobilt... Ennyit errõl... De elõre semmiképpen nem küldtem volna...

Sokszor annyira bánt, hogy a szüleim így élnek. Megváltoztatni nem tudom, el kell fogadjam?

A szüleimr?l van szó. Az életüknek egy szeletét vázolnám. Mindketten dohányoznak. Egész kis koromtól kezdve, talán még akkor is mikor 1-2 éves voltam, már nem emlékszem. Mindig is rengeteg pénzt elköltöttek cigire, mellette meg mindig ott van a panaszkodás, hogy nincs pénz. Valóban nincs sok pénzük, édesapám betegnyugdíjas, havi 30 E-t kap. Ha a h?t?ben nincs is egyéb csak egy darab szalonna, akkor is van pénz az utolsó két doboz cigit megvenni...lapsajtot, sonkát ilyen dolgokat nem vesznek, mert "nincs rá pénz", de két naponta van pénz két doboz cigire...Nem is értem...Ha csak a cigi árát költenék min?ségibb kajára már akkor jobb életük lehetne...Persze pizzázni luxus dolog, nyaralni sosem voltunk...Próbáltam szépen, csúnyán, de valahogy nem hatja meg ?ket...

Legjobb válasz: El kell fogadnod. Ami még fontosabb: nem szabad hagynod, hogy lehúzzanak. Se anyagilag, se érzelmileg. Ez ugyan önzõségnek tûnhet, de neked is csak egy életed van, azt kell jól élned.

El kell fogadnod. Ami még fontosabb: nem szabad hagynod, hogy lehúzzanak. Se anyagilag, se érzelmileg. Ez ugyan önzõségnek tûnhet, de neked is csak egy életed van, azt kell jól élned.
mennyire van köztetek az, hogy leülünk és akkor beszélgetünk ? egymással összefognak amikor "számon" kéred a dohányzást ? van esetleg valami álmuk, ami pénz függõ és ha te is besegítenél akkor, esetleg tudnának megválni a rossz szokásuktól érte?
A kérdező hozzászólása: Lehet félreértettetek. Én nem akarok hátat fordítani nekik, csak szeretném, ha valahogyan jobb lenne...
Örülj neki, hogy van lehetõséged elköltözni otthonról!
szóval valami konkrét cél, vágy kell , ami erõs ahhoz, hogy "áldozatot" hozzanak hogy napi szinten egy kicsivel jobb legyen, azért nem éri meg a cigit letenni nekik
A kérdező hozzászólása: hát néha beszélgetünk, de nem az a család vagyunk, voltunk, ahol a problémák megbeszélõdtek, inkább az, ahol besöprõdtek a szõnyeg alá. Nem védik egymást a cigizés kapcsán, elméletileg azt mondják tudják, hogy nem jó, de nincs amit csináljanak... Eddig segítettek, egyetemre jártam a segítségükkel, ilyen téren nem lehet egy szavam se... Én sosem cigiztem és nem is fogok, ha egyebet nem, ezt megtanultam egy életre... Igazából nincs olyan cél, amit elakarnának érni :(
Van egy kedves ismerõsöm, azoknak is nagyon kevés a bevételük, egyik szülõ nem dolgozik, mert beteg, a másik csak hébe-hóba, rengeteget cigiznek, anno az e Egész családi cigire ment és elvárják a lánytól, hogy több, mint a fizuj felét adja le... Menekülj és tegyél rájuk magasról, az ilyenek nem érdemlik meg, tanulják meg a pénzt beosztani. Én se fogok apámra visszanézni, az egész életem elqrta..
Sokmindent nem tehetsz. nálunk is ez van. Õk ketten napi 3 dobozzal elszivnak, az 1 hónapra ha 700as cigivel számolok 63ezer forint.Egyikõjük fizuja majdnem elmegy erre.Plussz kávéznak, az se 2 Ft. És nekem panaszkodnak, hogy nincs pénz. Bár mióta kiakadtam, és már üvöltve visitottam, hogy csesszék meg, én 10ezerrel többõl még albérletet is fenntartottam sokáig, azóta ritkábban panaszkodnak nekem...

Ha van otthon internet kapcsolat és a net kábelt bedugod az x box 360 ba akkor már lehet is multiba játszani? Vagy külön elő kell fizetni rá?

Legjobb válasz: Külön elõ kell fizetni rá (livekodok.com), de új gépnél jár ingyen háromszor egy hónap live. Tehát három profilhoz tudsz aktiválni egy-egy hónapot. Szóval elõször csak regisztrálni kell magad (join xbox live), és tolhatod egy hónapig ingyen.

Külön elõ kell fizetni rá (livekodok.com), de új gépnél jár ingyen háromszor egy hónap live. Tehát három profilhoz tudsz aktiválni egy-egy hónapot. Szóval elõször csak regisztrálni kell magad (join xbox live), és tolhatod egy hónapig ingyen.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!